Дневникът на gogata2427

Темата е заключена.
Прескочи до:
GO

09.11.09
17:31

Яденето днес :

150гр.Чичовци+1Кисело Мляко 2%
300мл.Супа топчета+кашкавалка(150гр.)+50гр.Майонеза+10капс.‘CE’
ТРЕНИРОВКА

———————————
Клек 5x5 @ 60кг
Раменна преса(прав) 5х5 @ 43кг
Френско сгъване(дъмбел) 2х10;1х15 @ 31кг
———————————
Мързеше ме да ида да тренирам ама си викам:”Ако не ида днес ще ида утре и ще се получи два дена,един след друг..” :cheese:
Отидох и си казах:”Каквото ще да става,по програма ше вдигна нагоре работните килограми..”.
С клековете направо се разцепих,макар,че последната серия,3-то повторение нещо тръгнах на една страна.. :lol:
Рамената ги направих възможно най-чисто!...
Френското го реших в последния момент. :cheese:

———————————
Изобщо не знам,така кат’ гледам какво ям.. :lol:
П.П. Днес бях с баща ми(ВиВаКоМ),бяхме по повреди.. Забравих да хапна преди тва,нямаше да ходя ако не бях забравил да си спра алармата на GSM-то ама и без това бях буден вече и.. :lol:
Както и да е,прибрах се,това беше най-най-... , което намерих в хладилника и за това го награбах и го изядох колкото мога по-бързо,че да ида в залата. :P
———————————
Абе,явно тоя кретин влиза.. :lol:
Аз се запътвам към банята,тия дни нещо яденето не ми е на спортна тематика,но тренировките са добри..(поне според мен)
Сега не смятам да хапвам по причината,че ми е тежко от “топчетата” :cheese: , може някакво чайче да си направя..
——————————————————————
За да не правя нови постове правя едит,слагам една снимка на някой продукти в 100гр. :

Мнението беше редактирано от gogata2427 на 09.11.09 19:06.

GO

09.11.09
18:19

Айде,айде,на тази светлина и с тези ефекти изглеждам що годе НЕ по-мазен от ония ден..  :lol: :P

Е,то аз не съм ама просто повечко вода ми се събра преди и след тренировка и...

ТЕГЛО(Преди тренировка) : 82.6кг.
———————-

Ше вкарам 1л. чайче ама се чудя дали да слагам мед.. ;)

———————-
П.П. “Из проповедта на Исус Христос на Планината”.

Още ЕДИТ : Сутринта имах един шоколадов бонбон ама го бях забравил,все пак държа да се отбележи! :cheese:

Мнението беше редактирано от gogata2427 на 09.11.09 19:10.

GO

10.11.09
16:22

Яденето днес :

Пуканки
Пуканки+1л. Чай
300мл Супа топчета
Дълго кафе+5гр.Захар
2 кренвирша(пил.-варени)+200мл.Супа
1л.Чай от мента

След малко сигурно ше вкарам лицеви-100 и коремни-200…
Може и още нещо да хапна,нещо нямам апетит...
Май,че си хапвам пуканки,за да не барам сладкото,което е на 10 крачки от мен.. :lol:
Trash,заповядай,колкото мога качествена.. :cheese:

П.П. Даже ми казаха,че гърба ми бил по-голям... :lol:

GO

10.11.09
18:51

Аааа,стига,търпях,търпях ама не мога да избирам м/у супички,манджи с много олио и сладки неща,стига!  >:(
Уморих се от тия избори вече..!  :-/  :shut:

От утре поне два дена един след друг ще го карам на месо.. :lol:  :coolgrin:

GO

11.11.09
13:40

Тренировка:
——————————————————-
Сряда:
Гърди+Гръб

Лег - 3х65кг;3х70кг;3х80кг;1х85;1х90
Обратен лег - 3х65кг ; 3х70кг ; 3х80кг ; 1х85кг ; 1х90кг
Гребане с щанга 5x5 @ 63кг
Наклон напред с щанга зад врат - 3х5 @ 50кг ; 10х60кг
Пулоувър - 2х5 @ 32кг

<-- Това не знам защо го правих..
-------------------------------------
Тенкю,Траш. %-P
Нещо не ми се правеше мъртва тяга и вкарах другите упражнения,виждате ги.. :red:

ТЕГЛО(преди тренировка) : 81.0кг

Мнението беше редактирано от gogata2427 на 11.11.09 13:42.

11.11.09
15:37

казано от gogata2427 на 11.11.09, 13:40:

Тренировка:
——————————————————-
Сряда:
Гърди+Гръб

Лег - 3х65кг;3х70кг;3х80кг;1х85;1х90
Обратен лег - 3х65кг ; 3х70кг ; 3х80кг ; 1х85кг ; 1х90кг
Гребане с щанга 5x5 @ 63кг
Наклон напред с щанга зад врат - 3х5 @ 50кг ; 10х60кг
Пулоувър - 2х5 @ 32кг

<-- Това не знам защо го правих..
-------------------------------------
Тенкю,Траш. %-P
Нещо не ми се правеше мъртва тяга и вкарах другите упражнения,виждате ги.. :red:

ТЕГЛО(преди тренировка) : 81.0кг

Какво ти казах за лежанката, а? : )
Чета аз, не пиша често, но чета и те следя.

Пич, храненето ти е много кофти.Не става нито за чистене, нито за качване на ММ,нито за здравословен начин на живот.Всеки ден пуканки,банички,колички,вафлички и тем подобни.В някои дни пък почти не ядеш.Защо не се опиташ да ги замениш тия джънкове с яйца и извара примерно,вместо 2 банички 5-6 яйца не е ли 100 пъти по- добре?

GO

11.11.09
17:24

Гледам да пестя парички,яйца имам ама така са ми се отщяли,че кат’ видя яйце и кодкодякам.. :lol:
А за тия банички,срам ме е в школото да си нося ядене.
“Колички” е нямало в режима,пуканки не бях ял сигурно от месец,последния път като ядох пуканки хапнах 3 пукала и ги оставих заради диетата,е пък тоя път реших да хапна та да ми се отще. :cheese: Така и стана,отщя ми се.

казано от Thrashmetal на 11.11.09, 15:37:

Чета аз, не пиша често, но чета и те следя.

Знам,че четеш,то и аз не пиша попринцип из другите дневници ама повечето ги следя.. ;)

Мнението беше редактирано от gogata2427 на 11.11.09 17:25.

11.11.09
17:31

И аз не си нося храна, но шишенца с протеин си нося, литри прясно мляко си купувам - сктавам се някъде и гълтам бързо, бързо преди да ме е видял някой.

Миналата година, когато още имахме химия като предмет, майка ми беше купила един соев протеин (много й разбира главата...) и айде, “като няма да си нося храна, ще го пия това”, а видяха ли дебилите от моя клас започнаха едни бъзици.. Влиза другарката по химия и се започва “айде ставай да й разказваш за химията” - мислят си, че анаболи съм взимал! Хаха!

Не, че ме беше срам, но ми беше дошло до гуша от простотия, затова започнах да се скатавам. Съветвам те и ти да си измислиш нещо подобно.

GO

11.11.09
18:15

Яденето днес :

200гр.Биринки+100гр,Чушки с яйце и сирене
250гр.кайма+10капс.CE (В тефлона,без мазнина,само тази дет’ пусна мръвката)+1Ябълка
30мин.след яденето фащам път към един приятел и от там на фитнеса(двамата),той трябвало да забере и брат му с нас..(това му е кошмара) :lol:
Вече след тренировката..
250гр.кайма(В тефлона,без мазнина,само тази дет’ пусна мръвката)+100гр.Варени картофи+3Ябълки
В нас..
4 кебапа+100гр.Варени картофи

Аз сега г/д събрах пари и се чудя дали да си взема още креатин(да си имам резерва) или малко протеинови вафлички,сигурно ще взема креатин,ако стане така,че ми ‘овиснат’ повече пари ще взема и двете.. :)
—————-
Айде към банята..

Абе хора, какво срамно има да си носите ядене в даскало ??? 5-6 дена ще ви зяпат странно, после никой няма да ви обръща внимание. Даже някои от моя клас почнаха и те да си носят (не месо и яйца, ами боклуци, ама важното е, че си го носят от у тях)

И аз нямам проблеми в даскало. Съучениците ми са печени, даже като видяха кви готини сандвичи си нося, почнаха и те(повечето).  :-)  Хем са по-вкусни от тези на лафката, където има половин кило бял хляб и 20 гр от най-евтината шунка, която има повече вкус на хартия от колкото на месо, хем в пъти по-полезни и хранителни. Носи си от вкъщи и да не ти пука, ще видиш как и другите постепенно ще почнат да си носят.

казано от Thrashmetal на 11.11.09, 17:31:

И аз не си нося храна, но шишенца с протеин си нося, литри прясно мляко си купувам - сктавам се някъде и гълтам бързо, бързо преди да ме е видял някой.

Миналата година, когато още имахме химия като предмет, майка ми беше купила един соев протеин (много й разбира главата...) и айде, “като няма да си нося храна, ще го пия това”, а видяха ли дебилите от моя клас започнаха едни бъзици.. Влиза другарката по химия и се започва “айде ставай да й разказваш за химията” - мислят си, че анаболи съм взимал! Хаха!

Не, че ме беше срам, но ми беше дошло до гуша от простотия, затова започнах да се скатавам. Съветвам те и ти да си измислиш нещо подобно.

На мен пък въобще не ми пука.Нося си,хапвам си ,пък да се пукат душманите.Както казаха вече ,наистина ще те гледат странно първите 1-2 седмици после няма да им прави впечатление.Обикновено си нося кутия/кутии с храна в раницата,но иначе най компактно ми е тостери с пълнозърнест хляб и месо,шейкър с доза протеин и овесени трици примерно или ако имаш повечко пари протеинов бар

11.11.09
23:51

@Thrashmetal, Хахахахах как ще те е срам от прясно мляко, та аз цялото даскало обикалям с едно кило кутия “Верея”  През часа си го оставям на чина и го пия пред даскалите, въобще не ми дреме :P

Мнението беше редактирано от alabalaa на 11.11.09 23:52.

MA

12.11.09
06:26

Един от моя клас и добавки си носи в училище.Те тия от моя клас наркотици си носят , теб от храна те е срам :)

12.11.09
07:42

От млякото не, айде за това ми свикнаха. Нищо, че ми лепнаха прякор “млекаря”.
Иначе обмислям малките сополанковци в моето училище да ги причаквам на изхода на столовата и да им взимам киселите млека - дават им банани и млека за жълти (буквално) стотинки, а малките гадини ги изхвърлят и разливат по двора на училището - как да не ги нашамариш?!

п.п. За по-големите (в случая аз, 11 клас) е забранено да се влиза в столовата :(

GO

12.11.09
08:15

Аз тая година съм 8 клас,на децата до четвърти клас им дават всяка сутрин или закуски с чашка мляко(БЕЗПЛАТНО) ,или закуска с някакъв плод,банан,ябълка..

Те същата работа,изхвърлят ги по кошовете,ние като ги искаме после казват на директора,че ги изнудваме(представи си),директора идва и започва с конското,извикваме някое лапе дето го е казало и то вика : “Ами аз се помайтапих.”.. :cheese:

Някой си дават закуските ама половината и повечето казват,че ще ги ядат и след 10 крачки,буум,ин дъ коша..
Какво да ти разправям,ти знаеш.. :) Те вместо на нас да дават(поне ще ги изяждаме),те ги разливат на малките,а малките ги хвърлят и отиват от бутката да си вземат нещо,което е почти същото на състав.. Нямам нито думи,нито обяснение за това.  >:-(
——————————————-

казано от Muhammad Ali на 12.11.09, 06:26:

Един от моя клас и добавки си носи в училище.Те тия от моя клас наркотици си носят , теб от храна те е срам :)

казано от alabalaa на 11.11.09, 23:51:

@Thrashmetal, Хахахахах как ще те е срам от прясно мляко, та аз цялото даскало обикалям с едно кило кутия “Верея”  През часа си го оставям на чина и го пия пред даскалите, въобще не ми дреме :P

Не всички съученици са толкова толерантни,а пък и аз носех винаги варени яйца.. :lol:
Когато е някъв сандвич е естествено даже да ти ПЛАТЯТ,за да хапнат и те..  :-)
За добавките да не говорим,че един приятел като си допиваше протеина и накрая беше началото на учебната година,че даже някои хора искаха да му дават пари,за да го опитат(ягода или банан беше)..
За протеинови барове без проблем ще си нося,само парички да имам да си купя,защото това не е за всеки.. :lol:

Мнението беше редактирано от gogata2427 на 12.11.09 08:19.

12.11.09
08:24

Явно в моето даскало е най-добре. Има стол, а в него - пилешки пържоли, салати, плодове. Проблема е, че трябва да се запиша предния ден, а тогава изобщо не мисля за следващия..

GO

12.11.09
08:34

казано от TheRunawy на 12.11.09, 08:24:

Явно в моето даскало е най-добре. Има стол, а в него - пилешки пържоли, салати, плодове. Проблема е, че трябва да се запиша предния ден, а тогава изобщо не мисля за следващия..

От къде си и къде учиш?

————————-

Барем вържа нещо ако физкултурничката се отпусне и химичката също... :lol:

Мнението беше редактирано от gogata2427 на 12.11.09 08:35.

12.11.09
08:43

казано от gogata2427 на 12.11.09, 08:15:

Не всички съученици са толкова толерантни

Абсолютно.. Може да съм всякакъв в очите на съучениците си, но има неща, които не разбират и не приемат.

Мнението беше редактирано от ~ DN на 12.11.09 08:43.

GO

12.11.09
08:53

казано от Thrashmetal на 12.11.09, 08:43:

казано от gogata2427 на 12.11.09, 08:15:

Не всички съученици са толкова толерантни

Абсолютно.. Може да съм всякакъв в очите на съучениците си, но има неща, които не разбират и не приемат.

Това да кажеш:”Не им прави впечатление” или “Те ме разбират” е все едно да кажеш “Той разбира от фитнес,защото ме пита” :”Еее,колко вдигаш на лежанка?” ..  :coolgrin:  Нещо такова,малко бързам,че ми дават зор към кафето.. :lol:

12.11.09
09:19

казано от gogata2427 на 12.11.09, 08:34:

казано от TheRunawy на 12.11.09, 08:24:

От къде си и къде учиш?

Сандански и уча в ЗПГ.

GO

13.11.09
09:09

Яденето 12.11.09г.:

4 Яйца+кафе
3 кебапа+150гр.картофи(варени)
Царевица+чушки+кьопаво(ако се пише така)+туршия+моркови-200гр.(общо)+600мл.Мента+Тесте карти+компания и много песни..

Кат изтрясках 300мл. мента и ми дойде да кажа на някой,че го обичам :lol: ..
Отидох на единия комп(бяхме в един приятел) и започнах да пиша на момичето дето харесвам,казвам и всичко тя вика:”Ама как можеш да ме харесваш кат’ дори не ме познаваш истински,как може да ме обичаш,ако ме познаваше истински нямаше да искаш да си с мен..” - или нещо такова.. След това отиди и другата мента.. Спряха ме иначе щях да посегна към виното..  :grrr:
Щом си дръпнах от пурите...  :down:
Аз там си и спах,че..
От понеделник това момиче щяло да тренира с мен,да съм и бил инструктор,защото не знаела какво да прави...  :coolmad:

Мани,мани,днес какви клекове ше правя само не знам..  :coolgrin:

Мнението беше редактирано от gogata2427 на 13.11.09 09:09.

Човече гледай да ограничиш тинейджърските глупости тип, менти, вино пури и скайп девойки бъдещи тренировъчни партньорки...

Тези младини беееее!Имай поне малко достойнство, жалко е да се обясняваш в любов по скайпа.И ква е тази мента бре брато, хващай уискито.

ПП:Сега като я тренираш може да има джиджи бижи :lol:

GO

13.11.09
09:23

Мани,мани,ако можех да ходя щях да ида до тях ама.. :lol:

Аз питах за номера ама никой го няяше и ме експедираха на тоя комп дет’ е на студено.. :lol:

Нямах достатъчно пари за уиски,аз платих ментата,салатите и пурите им,другия път може пак да черпа,стига да ми е на сРъце. :lol:

Абе добре е работата, наполовина си уреден - щом ще ходите на фитнес :)

GO

13.11.09
09:28

казано от Иван Шишманов на 13.11.09, 09:11:

Човече гледай да ограничиш тинейджърските глупости тип, менти, вино пури и скайп девойки бъдещи тренировъчни партньорки...

То рядко се случва да седна да пия,а за пушенето,даже още не съм лапвал цигара ама ей така на пук,че ми стана криво и издумках малко пурата..
Нещо ме развалят.. Уш се забутах в що годе добра компания,тренираща компания.. :cheese:

Хахахаха, баси приятелите, възползвали са се от състоянието ти за да ядат и пият на корем и ти си се дал толкова лесно.Абе на тази възраст се случват такива неща.Аз си спомням първата ми голяма любов като ме отразя, не знаех къде се намирам , след което вечерта (на трифон зарезан) станах безсмъртен с една 20 годишна сливова, след което една курва ми оправи настроението.Хубави години бяхаааа :lol:

13.11.09
09:31

Ще го подкарам с цитат - I know you, hell, I’ve been you.
: )

Стой далеч от сантименталности. Още повече по скайп - детинско е : )

Ей т’ва е приказка, Родж! (за курвето)

Мнението беше редактирано от ~ DN на 13.11.09 09:32.

GO

13.11.09
09:34

Детинско е да..
RogerF
Същност аз предложих да платя този път понеже около 7 пъти вече не давам нищо кат’ се събираме и..
Май след малко ще се тренира!  :coolgrin:

П.П. Някой беше клекнал до мен,до лаптопа ми,и изведнъж ме щракнаха.. :lol:
Синджирчето ми го подариха ама го забравих..
То за теникия никой не реве :lol: .

Мнението беше редактирано от gogata2427 на 13.11.09 09:35.

13.11.09
09:37

!!!    Смърт за алкохола,цигарите,наркотиците и курвите. :exclaim:  :coolsmile:

13.11.09
09:38

А света на какво ще се крепи тогава? Слонове?

казано от Intolerante на 13.11.09, 09:37:

Курвите са като сладкото.Хубаво е да ги има от време на време, но не трябва да се прекалява с тях ;)

ПИ

13.11.09
09:41

казано от RogerF на 13.11.09, 09:39:

казано от Intolerante на 13.11.09, 09:37:

Курвите са като сладкото.Хубаво е да ги има от време на време, но не трябва да се прекалява с тях ;)

Xaxaxaxaxaxaxaxaxa :lol:

GO

13.11.09
09:53

Роджерф,ти май,че започна приказки за маса,а? ;)
Има много вярно в думите на Шишманов.
Питбул,коментара беше малко ненужен.
Айде пък ще видим как ще се развият нещата.

До скоро и По-здрави! :)

Внимавай какво си пожелаваш, стой далеч от фатални жени... и пази се от приятелки :) хахаха... Ае стига, че стана мазало :)

GO

13.11.09
09:59

казано от Миsh0 на 13.11.09, 09:55:

Внимавай какво си пожелаваш, стой далеч от фатални жени... и пази се от приятелки :) хахаха... Ае стига, че стана мазало :)

Найстина,че стана мазало.Оставете ме днес да си допиша “храненето” и тренировката и тогава може да продължим.. :lol:

13.11.09
10:00

казано от Миsh0 на 13.11.09, 09:55:

Ти ме разби човек :D:D lol много ми е смешно тва :D

казано от gogata2427 на 13.11.09, 09:53:

Има много вярно в думите на Шишманов.

Ключовото в поста ми е:

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1