Кольо Пияндето и Волейболът

Прескочи до:

23 януари 2010

1. Хранене
1.1. Закуска - 1 яйце
[тренировка]
1.2. Втора закуска - 200 g пълнозърнести макарони, 200 g сирене, 90-100 g шунка
1.3. Обяд - 1 кисело мляко, 3 домашни пшенично-овесени курабийки
1.4. Следобедна закуска - спаначена супа, месо с кисело зеле, 2 яйца, 3-4 кокосови сладки (купешки)
1.5. Вечеря - пушено пуешко филе (250 g), 1 морков (големичък)
Преди лягане - 1 кисело мляко

2. Тренировка - фитнес (крака и рамо).

3. Хранителни добавки - 5 g комплексни аминокиселини (непосредствено след ставане, преди закуска), таблетка витамини (след закуска), 20 g суроватъчен протеин + 5 g BCAA + 5 g Glutamine (по време на тренировка, разтворени в мляко и вода).

4. Общо мнение за физическото състояние днес - разсъних се относително бързо. Тренировката беше чудесна, доволен съм - солидна и тежка. Натоварих добре краката и умерено рамото. Чувствам се в кондиция, тонусът е много добър. Вечерта краката ми се чувстват добре, явно съм успял да ги вкарам в релси.

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 23.01.10 18:47.

Каква марка са макароните ? Магазина, от който пазарувам винаги има много добър диетичен щанд, но уви там кафевите макарони и спагети са боклуци някакви :S

Мнението беше редактирано от Владимир на 23.01.10 11:27.

казано от Владимир92 на 23.01.10, 11:26:

Каква марка са макароните ? Магазина, от който пазарувам винаги има много добър диетичен щанд, но уви там кафевите макарони и спагети са боклуци някакви :S

В случая макароните (реално са спирали някакви, не точно цилиндрични стандартни макарони) са марка Divella. На тях пише, че са произведени в Италия. Купувам ги за първи път (в случая от Billa), струват около 2.50 лева, опаковката е 500 g. Натроших сиренето, нарязах шунката на кубчета и разбърках с макароните... харесаха ми на вкус, ще си взема още. Понякога хапвам пълнозърнести спагети на същата фирма - също са добри и затова вчера посегнах към тези макарони в магазина. Виждал съм пълнозърнеста паста и на Barilla, но не съм опитвал (а са и малко по-скъпи).

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 23.01.10 11:46.

23.01.10
13:14

Не знам, аз не съм намирал в магазин различен от Метро хубави макарони, единствените са за около 70ст. български 250гр. Струват ми се сравнително качествени, но няма как да съм сигурен.

казано от Giovane на 23.01.10, 13:14:

Не знам, аз не съм намирал в магазин различен от Метро хубави макарони, единствените са за около 70ст. български 250гр. Струват ми се сравнително качествени, но няма как да съм сигурен.

Точно така, проблемът е в несигурността... Напълно възможно е българските да са също толкова качествени, както вносните.
Дали е така, обаче... затова посягам към чужда стока в такива случаи, нашите наистина изглеждат невзрачно.

24 януари 2010

1. Хранене
1.1. Закуска - 2 домашни пшенично-овесени курабийки
[тренировка]
1.2. Втора закуска - 2 сандвича с кашкавал (4 филийки пълнозърнест тостерен хляб) + 1 кисело мляко
1.3. Обяд - 2 пилешки бутчета на грил, боб по манастирски (220-230 g)
1.4. Следобедна закуска - 2 домашни пшенично-овесени курабийки, 1 кисело мляко
1.5. Вечеря - пилешка пържола на тиган, печени картофи, боб по манастирски (220-230 g), фъстъци (40-50 g)
Преди лягане -

2. Тренировка - фитнес - гърди, бицепс, корем (гърдите с дъмбели).

3. Хранителни добавки - 5 g комплексни аминокиселини (непосредствено след ставане, преди закуска),  20 g суроватъчен протеин (преди тренировка), таблетка витамини (след закуска), 20 g суроватъчен протеин + 5 g BCAA + 5 g Glutamine (по време на тренировка, разтворени в мляко и вода).

4. Общо мнение за физическото състояние днес - много добър тонус. Раздвижих се бързо и тренирах без затруднение, тренировката се получи тежка и плътна. След нея се чувствам добре и по-малко уморен, от колкото предполагах.

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 01.02.10 04:45.

25 януари 2010

1. Хранене
1.1. Закуска - 2 домашни пшенично-овесени курабийки, 50 g шунка, 40-50 g кашкавал, 1 яйце, 1 кисело мляко
1.2. Втора закуска - 1 кисело мляко
1.3. Обяд - пилешка пържола на тиган, печени картофи, 1 яйце
1.4. Следобедна закуска - 1 кисело мляко с овесени “ядки” и пшеничен зародиш
[тренировка]
1.5. Вечеря - пилешка пържола на тиган, варен червен ориз (120-130 g), салата Снежанка (250 g),
Преди лягане - обезмаслена извара (120-130 g), разтворена в чаша прясно мляко и фъстъци (40-50 g)

2. Тренировка - волейбол (средна към висока интензивност).

3. Хранителни добавки - 5 g комплексни аминокиселини (непосредствено след ставане, преди закуска), таблетка витамини (след закуска), 20 g суроватъчен протеин + 5 g BCAA + 5 g Glutamine (по време на тренировка, разтворени в мляко и вода).

4. Общо мнение за физическото състояние днес - разсъних се лесно, чувствам се добре. Усещам фитнеса от уикенда, но умора почти няма и съм готов за новата работна седмица. Тренирах страхотно - раздвижих се, разскачах се и се чувствах супер. Започвам да се очупвам от сковаността, която е следствие от тренировките с по-големите тежести във фитнеса.

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 25.01.10 20:31.

Забелязвам го не само при теб, а при доста хора. Гледам ти закуските и другите хранения яйца,овес,кашкавал,филе,хляб. Все разнообразни работи и различни. Аз не мога да комбинирам 2 вида белтъчини и 2 вида въглехидрати. Чувствам се зле :) Месо с овес или яйца с овес :) Много мразя комбинациите :)

казано от Владимир92 на 25.01.10, 12:56:

Забелязвам го не само при теб, а при доста хора. Гледам ти закуските и другите хранения яйца,овес,кашкавал,филе,хляб. Все разнообразни работи и различни. Аз не мога да комбинирам 2 вида белтъчини и 2 вида въглехидрати. Чувствам се зле :) Месо с овес или яйца с овес :) Много мразя комбинациите :)

Хе... въпрос на вкус, разбира се, аз обичам да комбинирам храните :) Просто от дете съм свикнал на сандвичи с някакво месце и кашкавал отгоре. Сега е същото, само че обикновено си ги правя в тостер-преса. А ако имам възможност - на обяд и вечеря винаги бих сядал с по 3-4 гарнитури на белтъчната храна - по една лъжица, но от много неща. Месо с овес ми звучи прекалено екзотично ;) Наистина рядко ям 1-2 неща в едно ядене. В интерес на истината тук не описвам компоненти в менюто ми като лютеница или горчица, например... но тъй като тяхното количеството почти винаги е не повече от 1 чаена лъжичка, не вярвам да се отразяват на режима като цяло. Същото важи и за няколко морковчета и/или карфиолчета от туршия. От години съм спрял с кетчупа и майонезата, не докосвам различните мазни зимнини, които хората приготвят, не употребявам инстантни супи и бульони на кубчета... Като цяло предпочитам натуралния вкус на храната. Пак казвам - въпрос на предпочитания...

Да си сложиш кетчуп и майонеза на джоба или дюнера(по принцип) е най-гнусното нещо според мен :) Овеса и месото ги ям по отделно, заради гореспоменатата от мен причина. Също ако ям в ресторант и всичко е в 1 чиния ям първо месото, после морковите и т.н. :)

казано от Владимир92 на 25.01.10, 14:02:

Да си сложиш кетчуп и майонеза на джоба или дюнера (по принцип) е най-гнусното нещо според мен :)

Ако оставим на страни хигиената по лавки и будки, кетчупът и майонезата са едни от най-долнопробните храни по принцип, а много хора щедро ги използват в солидни количества. Мога да ти напомня, обаче, за нещо още по-красиво - хот-дог от 1/4 хляб, един кренвирш, обилно залят с кетчуп и майонеза. :lol:

казано от Владимир92 на 25.01.10, 14:02:

Овеса и месото ги ям по отделно, заради гореспоменатата от мен причина. Също ако ям в ресторант и всичко е в 1 чиния ям първо месото, после морковите и т.н. :)

Имам познат, който спокойно си хапва тортата, след нея - основното ядене и накрая с апетит хапва една супа, евентуално след нея - една салатка...  :coolsmile: Твърди, че така му харесва и му е приятно... е, защо пък не? Храненето трябва да доставя и удоволствие.

Абе не знам, но 1 от любимите ми сандвичи е мръвка, домат и кетчуп, даже може и само домат и кетчуп :) Много ми се услажда.....

Проблемът е в съставките на кетчупа... отдавна не виждам между тях нещо, което да си струва. Вкусен е, да, особено ми е приятен този на Heinz, но като погледна етикета и ме заболява главата. По тази причина аз се насочих към лютеницата и от доста време използвам нея за подправка вместо кетчуп. Като правило ям купешка, но когато има налична домашна такава - ясно е какво има в нея и защо е за предпочитане.

26 януари 2010

1. Хранене
1.1. Закуска - 2 сандвича с шунка и кашкавал (4 филийки пълнозърнест тостерен хляб), 1 яйце, 1 кисело мляко
1.2. Втора закуска - 1 кисело мляко, 1 домашна пшенично-овесена курабийка
1.3. Обяд - пилешка пържола на тиган, варен червен ориз (120-130 g), 2 яйца, шопска салата
1.5. Вечеря - пилешка пържола на тиган, печени картофи със сирене, шопска салата, салата Снежанка (по малко от всичките)

2. Тренировка - почивка.

3. Хранителни добавки - 5 g комплексни аминокиселини (непосредствено след ставане, преди закуска), таблетка витамини (след закуска).

4. Общо мнение за физическото състояние днес - много добър тонус сутринта, разсъних се лесно, чувствам се много добре - очупен и раздвижен. През деня се чувствах пълен с енергия, умората е незабележима.

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 27.01.10 07:08.

27 януари 2010

1. Хранене
1.1. Закуска - 2 сандвича с шунка и кашкавал (4 филийки пълнозърнест тостерен хляб), 1 яйце, 1 кисело мляко
1.2. Втора закуска - 1 кисело мляко, 1 банан
1.3. Обяд - пилешка пържола на тиган, грах (250 g), 2 яйца
[тренировка]
1.5. Вечеря - пушен пуешки медальон на тиган (220-230 g), варен червен ориз (120-130 g), салата Снежанка (100-150 g)
Преди лягане - обезмаслена извара (120-130 g), разтворена в чаша прясно мляко + 30-40 g фъстъци

2. Тренировка - волейбол (средна интензивност)

4. Общо мнение за физическото състояние днес - събудих се трудно, но лесно се разсъних. През деня се чувствах добре. Тренирах много добре, с много добър тонус. Раздвижих се и се натоварих добре. Все още усещам скованост, но я преодолявам постепенно.

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 27.01.10 20:41.

28 януари 2010

1. Хранене
1.3. Обяд - пушен пуешки медальон на тиган (220-230 g), варен червен ориз (120-130 g), 2 яйца, шопска салата
[тренировка]
1.5. Вечеря - свински стек на тиган, зрял боб (250 g), салата Снежанка (100-150 g), 30-40 g фъстъци

2. Тренировка - фитнес (гръб, трицепс, корем)

3. Хранителни добавки
3.1 Преди закуска - 5 g комплексни аминокиселини
3.2 След закуска - таблетка витамини
3.3 По време на тренировка - 20 g суроватъчен протеин + 5 g BCAA + 5 g Glutamine

4. Общо мнение за физическото състояние днес - събудих свеж и отпочинал. Чувствам се отлично. Тренирах отлично, тежка и плътна тренировка. За първи път правих ренегатско гребане и преса с дъмбел - Renegade row and press. Гарантирано имам да оправям техниката на това упражнение, но определено ми допадна. Добре завършва тренировката за гръб. Чувствам се енергичен и работоспособен.

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 28.01.10 21:18.

Кольо, може да съм те питал, но съм забравил :)
Протеина седейки разтворен повече от 10-15 минути се съсипва. Камо ли за цяла тренировка. Едва ли приемаш хидролизиран протеин :) Защо вместо протеин + АК не приемаш по-голямо количество само АК ? Вярно, по-скъпо е, но ефекта ще е по-добър :)

казано от Владимир92 на 28.01.10, 11:33:

Кольо, може да съм те питал, но съм забравил :)
Протеина седейки разтворен повече от 10-15 минути се съсипва. Камо ли за цяла тренировка. Едва ли приемаш хидролизиран протеин :) Защо вместо протеин + АК не приемаш по-голямо количество само АК ? Вярно, по-скъпо е, но ефекта ще е по-добър :)

Не си ме питал за това ;) Никой не можа да ми обясни какво се случва с протеина за 2 часа (не повече, в плътно затворен съд) и защо след такъв период от време се смята за похабен. Обяснения от типа “ами защото се променя” (каквито получих) не ми вдъхват доверие. Включително пуснах тема и тук (в съответния раздел), но... Протеинът ми е суроватъчен, чак до хидролизат не съм стигнал. В интерес на истината съм мислил върху идеята за по-голяма доза ВСАА вместо протеин и тъй като протеинът ми е на свършване тия дни, ще помисля пак в тази посока. По празниците напазарувах една кутия Scivation Xtend, та така или иначе тя скоро идва на дневен ред заедно с един доста натоварен физически период...

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 28.01.10 11:47.

29 януари 2010

1. Хранене
1.3. Обяд - свински стек на тиган, грах (250 g), 2 яйца
[тренировка]
1.5. Вечеря - свински стек на тиган, зрял боб (250 g), салата Снежанка (100-150 g)
Преди лягане - 120-130 g обезмаслена извара, разбита в чаша прясно мляко, 30-40 g фъстъци, 1 яйце

3. Хранителни добавки
3.3 По време на тренировка - 20 g суроватъчен протеин + 5 g BCAA + 5 g Glutamine

4. Общо мнение за физическото състояние днес - събудих се в отлична кондиция след вчерашната тежичка тренировка за гръб. Почти не усещам умора и тонусът е много добър. Тренирах добре, без усилие и определено понесох добре натоварването. Повече скачане се събра, но вече съм чувствително по-подвижен и не се затрудних. Доволен съм... много.

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 31.01.10 13:48.

30 януари 2010

1. Хранене
1.1. Закуска - 1 яйце
[тренировка]
1.2. Втора закуска - 150 g пълнозърнести макарони, 170 g сирене, 50 g шунка
1.3. Обяд - свински стек на тиган, печени картофи (300 g), 1 кисело мляко
1.4. Следобедна закуска - 1 протеинов бар (Universal Nutrition), 400-500 ml прясно мляко, 1 чийзбургер (McDonalds)
1.5. Вечеря - 2 пилешки бутчета на грил, зрял боб яхния (350 g), 1 кисело мляко
Преди лягане - 120-130 g обезмаслена извара, чаша прясно мляко, 30-40 g фъстъци

2. Тренировка - фитнес (крака и рамо)

3. Хранителни добавки
Преди тренировка - 5 g Jack3D

4. Общо мнение за физическото състояние днес - днес експериментирах с доза Jack3D (изпих я 30-40 минути преди тренировка). Неоспорим факт - тренирах отлично, със страхотен тонус и усещане по време на натоварването! Тренировката беше тежка и интензивна, справих се с лекота, уморих се по-малко, от колкото очаквах. Отличен предтренировъчен продукт!

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 31.01.10 13:48.

31 януари 2010

1. Хранене
1.1. Закуска - 1 яйце
[тренировка]
1.2. Втора закуска - 20 g суроватъчен протеин, доза гейнър (Biogame), 80-100 g овесени ядки
1.3. Обяд - пилешка супа, 2 свински пържоли на фурна, задушени картофи, 2 яйца, 2 парченца баклава
1.4. Следобедна закуска - 1 кисело мляко с овесени ядки
1.5. Вечеря - свински стек на тиган, печени картофи
Преди лягане - чаша прясно мляко, 30-40 g фъстъци

2. Тренировка - фитнес - гърди, бицепс, корем (гърдите с лост)

3. Хранителни добавки
Преди тренировка - 5 g Jack3D

4. Общо мнение за физическото състояние днес - отново тренирах с доза Jack3D (изпих я 30-40 минути преди тренировка). Отново тренирах отлично, със страхотен тонус. Тренировката беше тежка и интензивна, с лекота увеличих леко натоварването.

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 01.02.10 04:44.

1 февруари 2010

1. Хранене
1.1. Закуска - 1 сандвич с филе и кашкавал (3 филийки пълнозърнест тостерен хляб), 2 домашни курабийки, 1 яйце, 1 кисело мляко
1.3. Обяд - свински стек на тиган, печени картофи, 2 яйца, салата Снежанка (250 g)
[тренировка]
1.5. Вечеря - свински стек на тиган,зрял боб (250 g)
Преди лягане - чаша прясно мляко, 30-40 g фъстъци

3. Хранителни добавки

4. Общо мнение за физическото състояние днес - сутринта се събудих трудно и бавно се разсъних. Доста натоварване ми се събра през почивните дни, може би това е причината. Тренирах по-скоро на ниски обороти, не се чувствах особено комфортно.

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 01.02.10 21:07.

Днес се снимах и добавям няколко снимки в галерията си...

2 февруари 2010

1. Хранене
1.1. Закуска - 2 сандвича с филе и кашкавал (4 филийки пълнозърнест тостерен хляб), 1 яйце, 1 кисело мляко, 3 кокосови сладки
1.2. Втора закуска - 1 кисело мляко, 2 домашни овесено-конопени курабийки
1.3. Обяд - свински стек на тиган, грах (250 g), 2 яйца
[тренировка]
1.5. Вечеря - 1 и 1/2 пушено пилешко бутче, варен червен ориз (120-130 g), 2 кисели краставички
1.6. Преди лягане - 400-500 ml прясно мляко, 30-40 g тиквени семки

2. Тренировка - фитнес (гръб, трицепс, корем)

3. Хранителни добавки

4. Общо мнение за физическото състояние днес - добър тонус, разсъних се и се чувствам добре. Тренирах отлично, тежко и плътно. Смених едно от упражненията да корем, добавих едно за обща сила. Явно съм достигнал добра физическа кондиция, сега остава да я превърна във волейбол.

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 02.02.10 20:27.

02.02.10
10:29

Доста добре се справяш и много добра форма.Браво, продължавай все така напред! ;)

Благодаря!  :red:
Всъщност идеята на снимките е да направя сравнение... От една страна до няколко дни ще сменя хранителните си добавки, от друга страна ми предстоят 6-7 седмици с повечко натоварване. Искам да видя дали ще има визуална разлика и ако има - каква и къде.

3 февруари 2010

1. Хранене
1.1. Закуска - 2 сандвича с филе и кашкавал (4 филийки пълнозърнест тостерен хляб), 1 яйце, 1 кисело мляко
1.3. Обяд - 1 и 1/2 пушено пилешко бутче, варен червен ориз (120-130 g), 2 яйца
[тренировка]
1.5. Вечеря - пушен пуешки медальон (220-230 g), грах (250 g)
1.6. Преди лягане - 1 кисело мляко, 30-40 g тиквени семки

3. Хранителни добавки

4. Общо мнение за физическото състояние днес - разсъних се лесно и тонусът е добър. Тренирах не особено качествено, обаче. Не бях със силата си и тренировката остана посредствена... не провалена, но все пак - очаквах повече. Надявам се, че един ден почивка ще реши този проблем.

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 03.02.10 20:59.

03.02.10
07:59

Поздравления за упоритостта, постоянството и добрата форма. Имаш ли някакви цели във фитнеса освен физическа подготовка за волейбола?

казано от inspect на 03.02.10, 07:59:

Поздравления за упоритостта, постоянството и добрата форма. Имаш ли някакви цели във фитнеса освен физическа подготовка за волейбола?

Благодаря! Други цели на този етап нямам. Всъщност - зависи от каква гледна точка задаваш този въпрос. Докато мога - мисля да играя волейбол (вече съм на годинки!), а физическата подготовка е неизменна част от всичко. От друга страна ми предстоят доста натоварени 6-7 седмици (включително състезания), след които ще продължа да играя, но не така целенасочено и натоварващо. Спортувам от толкова години, че не се чувствам добре, ако спра физическата активност. Фитнесът ми помага да се чувствам комфортно и със силите си. Ако трябва да обобщя - в близкосрочен план фитнесът ще ми е изцяло подчинен на волейбола, в дългосрочен план той е част от начините да се чувствам добре по принцип. Визуалните ефекти от фитнеса за мен лично са второстепенни, по-скоро търся онова особено състояние и кондиция на тялото, което те кара да се чувстваш комфортно, защото се усещаш здрав и силен.

P.S. Трябва да си снимам и краката, защото е много вероятно там да има най-добре видими разлики.

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 03.02.10 08:26.

03.02.10
08:22

Страхотна форма, браво!

Отпред си много добре, гърдите и корема са супер.Гръбчето ти е малко, но предполагам работиш по въпроса ;)

Мнението беше редактирано от Десимир Петров на 03.02.10 22:21.

Благодаря!
В момента нямам възможност да поработя за гръбчето, но ще се постарая от средата на април нататък да направя нещичко за него... :-P

Между другото - в близките дни ще сменя комбинацията от хранителни добавки. Ще я опиша в отделно мнение.

4 февруари 2010

1. Хранене
1.1. Закуска - 2 сандвича с филе и кашкавал (4 филийки пълнозърнест тостерен хляб), 1 яйце, 500 ml прясно мляко
1.3. Обяд - пушен пуешки медальон (220-230 g), грах (250 g), 2 яйца
1.5. Вечеря - 1 пушено пилешко бутче, 1/2 пилешка пържола, картофена салата (200 g), бобена салата (200 g)
1.6. Преди лягане - 1 кисело мляко, тиквени семки 30-40 g

2. Тренировка - почивка

3. Хранителни добавки

4. Общо мнение за физическото състояние днес - спи ми се, сутринта тонусът е нисък. Не усещам умора, а една особена слаба активност на тялото. Като цяло - целия ден не успях да се разсъня качествено, тонусът така и не се нормализира, отпуснат съм. Лягам по-рано, за да се наспя добре.

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 04.02.10 18:54.

Така... ще сменя комбинацията хранителни добавки, които приемам, до ден-два. Както споменах, предстоят ми 6-7 седмици с повечко натоварване и реших да опитам друга рецепта. Сегашната не е лоша, определено, но... пуста краста да опитвам нещо ново и различно! :-P Ще използвам случая и да направя успоредно едно леко и незаангажиращо периодче (около 20-22 дни) за понамаляване на мазнинките.

Ето с какво разполагам:
- Scivation Xtend
- InterACTIVE Beta Alanine (таблетки по 750 mg)
- Redis BCAA
- Redis L-Glutamine
- Redis Prot-R 85 (85% соев изолат / 15% млечен концентрат)
- Redis L-Carnitine
- Redis AminoWhey-R (комплексни аминокиселини)
- JC Nutrition Fat Burner (получих го като подарък, не възлагам особени надежди на него)
- Isostar
- Universal Daily Formula (витамини)

Как ще приемам добавките в (почти) хронологичен ред:
- L-Carnitine - 1 g непосредствено след ставане сутрин и 1 g преди тренировка
- комплексни аминокиселини - 5 g непосредствено след ставане (заедно с L-Carnitine)
- витамини - 1 таблетка след закуска
- Beta Alanine - преди обяд и 2 часа преди тренировка (10 дни по 3 таблетки дневно (1+2) и 40 дни по 4 таблетки дневно (2+2))
- JC Nutrition Fat Burner - 3 таблетки преди тренировка (заедно с L-Carnitine)
- по време на тренировка - 2 мерителни лъжички Xtend + 5 g BCAA + 5 g Glutamine + 1 мерителна лъжичка Isostar
- преди лягане - 20 g соев изолат (с извара и малко ядки). Този прием ще го започна 1 седмица по-късно.

Как ще тренирам в този период:
- волейбол - 4 пъти седмично, натоварването - възможно най-голямо, съобразно конкретния момент.
- фитнес - 2 пъти седмично, всички тежести ще бъдат намалени наполовина. Броят на упражненията, сериите и повторенията ще ги запазя. Отпада тренировката за крака и рамо, останалите две се запазват (гърди-бицепс и гръб-трицепс).

Нямам намерение да правя осезаеми корекции в храненето (за сега).
Започвам на 6 февруари 2010 (събота)... пък да видим какво ще се получи. :lol:

Приемам всякакви въпроси, забеУежки и предложения.

04.02.10
09:46

казано от Кольо Пияндето на 04.02.10, 09:36:

Приемам всякакви въпроси, забеУежки и предложения.

Само не разбирам какво ще чистиш при условие че изглеждаш много добре(съдя от снимките)
едит: това че правя комплимент на мъж не ме прави гей нали ? :) (опит за шега)

казано от gips на 04.02.10, 09:46:

Само не разбирам какво ще чистиш при условие че изглеждаш много добре (съдя от снимките)

Ами... случайно се създадоха условия (наличие на добавките), просто използвам случая, защото кардио-натоварването ще преобладава и искам да пробвам евтина комбинация от добавки за намаляване на телесните мазнини.

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 04.02.10 09:56.

5 февруари 2010

1. Хранене
1.1. Закуска - 2 сандвича с филе и кашкавал (4 филийки пълнозърнест тостерен хляб), 1 яйце, 1 кисело мляко
1.3. Обяд - 1 пушено пилешко бутче, 1/2 пилешка пържола, салата Снежанка (250 g), воденички с гъби и ориз, 2 яйца
1.5. Вечеря - шопска салата, картофи на фурна, свинска пържола, пилешки сърчица на тиган
1.6. Преди лягане -

2. Тренировка - почивка

3. Хранителни добавки

4. Общо мнение за физическото състояние днес - успях да се наспя, сутринта съм доста по-свеж от изминалите дни. Починах си добре.

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 06.02.10 07:19.

6 февруари 2010

1. Хранене
1.2. Втора закуска - пропускам (по това време тренирах)
[тренировка]
1.3. Обяд - пилешка пържола на скара, огретен (300 g), 1 кисело мляко, Toblerone (50 g)
1.4. Следобедна закуска - 1 кисело мляко, 1 протеинов бар Nutrim
1.5. Вечеря - 2 пилешки пържоли на скара, печени картофи
1.6. Преди лягане -

2. Тренировка - фитнес - гърди, бицепс, корем (гърдите с дъмбели)

3. Хранителни добавки
3.1. Преди закуска - 5 g комплексни аминокиселини, 1 g L-Carnitine
3.2. След закуска - таблетка витамини
3.3. Преди тренировка - 2 таблетки Beta Alanine и 3 таблетки липотропен фетбърнър
3.4. По време на тренировка - 2 лъжички Xtend, 5 g BCAA, 5 g Glutamine, 1 лъжичка Isostar
3.5. Преди следобедната закуска - 1 таблетка Beta Alanine
3.6. Преди вечеря - 1 g L-Carnitine

4. Общо мнение за физическото състояние днес - наспах се и тонусът е отличен. Тренирах отлично, интензивно, с намалени наполовина всички тежести. Излязох много добре тонизиран от залата, което всъщност беше целта на заниманието. Двата дни почивка са фактор, определено!

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 06.02.10 19:38.

06.02.10
08:37

С малко закъснение, но наистина чудесна форма демонстрираш :) Даже не виждам къде имаш за сваляне.По-здрави !

7 февруари 2010

1. Хранене
1.1. Закуска - 2 сандвича с филе и кашкавал (4 филийки пълнозърнест тостерен хляб), 1 кисело мляко, Toblerone (50 g)
1.2. Втора закуска - пропускам (спах до по-късно)
1.3. Обяд - свинско с нахут, 2 яйца, 70-80 g бадеми, 4 парчета баклава
1.4. Следобедна закуска - 1 кисело мляко с овесени ядки
1.5. Вечеря - пилешка пържола на тиган, печени картофи
1.6. Преди лягане - около 300 ml прясно мляко и 30-40 g тиквени семки

2. Тренировка - почивка

3. Хранителни добавки
3.1. Преди закуска - 5 g комплексни аминокиселини, 1 g L-Carnitine, 2 таблетки липотропен фетбърнър
3.2. След закуска - таблетка витамини
3.3. Преди обяд - 1 таблетка Beta Alanine
3.4. Преди следобедната закуска - 2 таблетки Beta Alanine
3.5. Преди вечеря - 1 g L-Carnitine и 1 таблетка липотропен фетбърнър

4. Общо мнение за физическото състояние днес - наспах се и отново се чувствам перфектно. Усещам се отпочинал и силен, да видим дали ще успея да задържа това чувство. Почивката е страхотно нещо! :-P

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 07.02.10 17:39.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1