Кольо Пияндето и Волейболът

Прескочи до:

25 май 2010
Тест на USP Labs OxyElite Pro (ден 4)

1. Хранене
1.1. Закуска - 2 чаени лъжички мед, 2 сандвича с филе и кашкавал (4 филийки пълнозърнест тостерен хляб), маслинена паста, 1 яйце
1.2. Втора закуска - 1 кисело мляко, щипка канела
1.3. Обяд - пилешка пържола на тиган, варен бял ориз (60-65 g)
1.4. Следобедна закуска - 1 кисело мляко с овесени ядки и овесени трици + щипка канела, 1 яйце
[тренировка]
1.5. Вечеря - пилешка пържола на тиган, варен бял ориз (60-65 g), 1 яйце
1.6. Преди лягане - извара (200 g), 1 супена лъжица сусамов тахан

2. Тренировка - спининг (40 min)

3. Хранителни добавки
3.1. Преди закуска - 1 капсула OxyElite Pro
3.2. След закуска - таблетка витамини
3.3. Преди следобедната закуска - 1 капсула OxyElite Pro
3.4. По време на тренировка - 1 доза Xtend + 5 g BCAA

4. Общо мнение за физическото състояние днес - събудих се нормално, разсъних се почти веднага (кофеинът в лилавите капсулки си е кофеин все пак). Добър тонус, въпреки че усещам леко напрежение в мускулатурата от снощната игра. Към обяд то вече беше преминало и бях доста енергичен. Спинингът го направих като на шега - без затруднение в нито един момент, без умора. Раздвижих се чудесно.

Впечатления от OxyElite Pro - изпих капсулите стандартно, според препоръките. Чувствам се свеж, отново имам много енергия. преди тренировката се качих на кантар (меря се само на един кантар) - установих липса на 1 kg! Впечатлен съм - ако при това хранене свалям, значи няма майтап с този продукт. В четвъртък пак ще се премеря, да видим тая работа...

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 25.05.10 18:16.

25.05.10
07:36

Хмммм, Ники това OxyElite Pro звучи доста привлекателно... ще следя с интерес действието му върху теб.
Току виж си ме запалил да си го закупя... и без това съм в процес на търсене на други добри хранителни добавки, които да прибавя към досегашните ми... :)

казано от libra на 25.05.10, 07:36:

Хмммм, Ники това OxyElite Pro звучи доста привлекателно... ще следя с интерес действието му върху теб.
Току виж си ме запалил да си го закупя... и без това съм в процес на търсене на други добри хранителни добавки, които да прибавя към досегашните ми... :)

Ами... впечатленията ми са отлични към този момент. От една страна - експериментирам за 6 дни, т.е. на практика доста кратко... при това храненето ми съвсем не е насочено към сваляне на тегло. Ако този продукт се “подпре” с един подходящ хранителен режим, той просто работи много добре, включително и при Дами (както се оказа). Оказа се много добър енергетик, но аз по принцип не пия и кой знае колко кафе де... В четвъртък приключвам с т.нар. мой експеримент и ще напиша едно обобщение.

Ти какви добавки търсиш (т.е. какво целиш)? Да започвам ли да те хокам? :lol:

25.05.10
08:25

казано от Кольо Пияндето на 25.05.10, 08:16:

Ти какви добавки търсиш (т.е. какво целиш)? Да започвам ли да те хокам? :lol:

хахаха мисля, че ти си наясно какво целя... :) не ме хокай, подкрепяй ме тук, удари по едно рамо ;)

казано от libra на 25.05.10, 08:25:

хахаха мисля, че ти си наясно какво целя... :) не ме хокай, подкрепяй ме тук, удари по едно рамо ;)

Няма да те хокам, ОК... и ще те подкрепя там...  :coolsmile:

25.05.10
08:40

казано от Кольо Пияндето на 25.05.10, 08:30:

казано от libra на 25.05.10, 08:25:

Няма да те хокам, ОК... и ще те подкрепя там...  :coolsmile:

тук, там.... близко си ми така или иначе хахахах

26.05.10
07:38

Кольо, можеш ли да споделиш мнение за Xtend ? Как го усети, доколкото видях по 2 лъжички на тренировка си ползвал.

26.05.10
08:07

казано от korpusito на 26.05.10, 07:38:

Кольо, можеш ли да споделиш мнение за Xtend ? Как го усети, доколкото видях по 2 лъжички на тренировка си ползвал.

Намесвам се :-) Пил съм по 2, по 4 и по 6 лъжички - приятно, вкусно, сладко сокче. Разлика със или без не можах да усетя, и като сила, и като възстановяване. Ако пиеш по 2 лъжички ще ти стигне за 4 месеца сигурно.

Мнението беше редактирано от inspect на 26.05.10 12:09.

казано от korpusito на 26.05.10, 07:38:

Мда, пия го по време на тренировка, по 2 мерителни лъжички (т.е. 1 доза). Уточнявам, че прибавям и неовкусени ВСАА. Доволен съм, определено - по-леко поемам натоварването, умората идва по-бавно, определено. Вкусът е повече от приятен (говоря за диня), особено когато се разтваря в студена вода. Според мен цената (особено промоционалната) на Xtend го прави по-добър вариант от прекия му конкурент - Purple Wraath. Да, продуктът на Controlled Labs е с по-добра формула, определено, но цената му е по-висока и не отговаря на разликата в ефективността.

inspect, сила от ВСАА трудно ще дойде така или иначе, те не са директен стимулант... възстановяване - субективно е, да.
При 1 доза на 1 тренировка голямата опаковка Xtend ми стига точно за 4 месеца! :-P
Ако човек приема 2 дози, при 3 тренировки седмично - пак 4 месеца (добре, де - 15 седмици не са 4 месеца)...

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 26.05.10 08:22.

26 май 2010
Тест на USP Labs OxyElite Pro (ден 5)

1. Хранене
1.1. Закуска - 2 чаени лъжички мед, 2 сандвича с филе и кашкавал (4 филийки пълнозърнест тостерен хляб), маслинена паста, 1 яйце
1.3. Обяд - пилешка пържола на тиган, зрял червен боб (250 g)
1.4. Следобедна закуска - 1 кисело мляко с овесени ядки и овесени трици + щипка канела, 1 яйце
[тренировка]
1.5. Вечеря - пилешка пържола на тиган, грах и царевица (смес 1:1, 250 g), 1 яйце
1.6. Преди лягане - извара (200 g), 1 супена лъжица сусамов тахан

2. Тренировка - волейбол (средна интензивност)

3. Хранителни добавки
3.2. След закуска - таблетка витамини
3.3. Преди следобедната закуска - 1 капсула OxyElite Pro
3.4. По време на тренировка - 1 доза Xtend + 5 g BCAA

4. Общо мнение за физическото състояние днес - събудих се отпочинал и свеж, умора няма, тонусът е перфектен! Тренирах много добре и се чувствах много комфортно - силен и подвижен. Към края на тренировката леко навехнах китката на лявата си ръка, та тонусът поспадна, защото я пазих до края на играта. Случва се, проблемът не е сериозен.

Впечатления от OxyElite Pro - изпих капсулите стандартно. Свеж съм, явно нищо ново за лилавите капсулки! Отново енергия през целия ден! Утре ще се претегля и тестът приключва.

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 26.05.10 19:09.

26.05.10
10:12

Мерси за мненията и на двамата, може да се прежаля за хипер неизгодната малка кутия за тест :)

27 май 2010
Тест на USP Labs OxyElite Pro (ден 6 / последен)

1. Хранене
1.1. Закуска - 3 чаени лъжички мед, 1 яйце
[тренировка 1]
1.2. Втора закуска - 2 сандвича с филе и кашкавал (4 филийки пълнозърнест тостерен хляб), маслинена паста, 1 кисело мляко, щипка канела
1.3. Обяд - свински стек на тиган, грах и царевица (смес 1:1, 250 g), 1 яйце
[тренировка 2]
1.5. Вечеря - свински стек на тиган, грах и царевица (смес 1:1, 250 g), 1 яйце
1.6. Преди лягане - извара (200 g), 1 чаена лъжичка фъстъчено масло

2. Тренировка
2.1. Тренировка 1 - фитнес - гръб, трицепс, корем (горен скрипец, Renegade row’n’press, въртене на дъмбел)
2.2. Тренировка 2 - спининг (45 min)

3. Хранителни добавки
3.2. По време на тренировка 1 - 1 доза Xtend + 5 g BCAA + 8 g комплексни аминокиселини
3.3. След тренировка 1 - 21 g матричен протеин + 10 g соев изолат
3.4. След закуска - таблетка витамини
3.5. Преди следобедната закуска - 1 капсула OxyElite Pro
3.6. По време на тренировка 2 - Aqua mineralna :-P

4. Общо мнение за физическото състояние днес - събудих се относително трудно, но се разсъних моментално. Първата тренировка се получи идеално - стегнато, интензивно и тежко, с отличен тонус. Започнах спининга с лека остатъчна умора в краката от вчерашната игра. Около 10-ина минути по-късно вече нямаше и следа от нея, натоварих се идеално, на пълни обороти. Доволен!

Впечатления от OxyElite Pro - стандартен прием, очевидно нормална свежест през деня. Няма странични нежелани ефекти, перфектна поносимост на по-високата доза.

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 29.05.10 11:51.

28 май 2010

1. Хранене
0.0. Закуска по никое време - 3 чаени лъжички мед, 1 сандвич с филе и кашкавал (2 филийки пълнозърнест тостерен хляб), маслинена паста, 1 яйце
1.1. Закуска - шейк (1 доза матричен протеин, 1/2 доза казеин, 4 супени лъжици овесени ядки, щипка канела)
1.3. Обяд - свински стек на тиган, зрял червен боб (250 g), фъстъци (70-80 g)
1.4. Следобедна закуска - 1 кисело мляко с овесени ядки и овесени трици, щипка канела, 1 яйце
1.5. Вечеря - свински стек на тиган, 1 яйце, задушени картофи (200 g)

2. Тренировка - почивка

3. Хранителни добавки
3.1. След закуска по никое време - таблетка витамини
3.2. При закуската - 21 g матричен протеин + 11 g казеин

4. Общо мнение за физическото състояние днес - събудих се относително трудно, наложи се да стана много рано. Вероятно затова цял ден не успях да се събудя до край, умора няма, но тонусът е по-скоро среден. Като за почивен ден - става.

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 28.05.10 18:21.

Впечатления от USP Labs OxyElite Pro

Приключи моят кратък тест на този продукт. Ще припомня в резюме какво направих:
- тестът продължи 6 дни (2 дни по 1 капсула и 4 дни по 2 капсули)
- хранителен режим - без промяна, определено не е насочен към сваляне на тегло
- тренировъчен режим - комбинация от силови тренировки във фитнес и кардио (волейбол и спининг)
- начин на приемане - според препоръките на производителя - една капсула сутрин веднага след ставане, втората капсула - между обяда и следобедната закуска (на гладно, около 8 часа след първата капсула)

Ето нещата, които ми направиха впечатление:
- размер на капсулите  - малък, капсулите са много удобни и лесни за преглъщане.
- енергия - определено съм впечатлен от качествата му на енергетик. През тези 6 дни тренирах всеки ден без да се спестявам, последния ден - 2 пъти. Не съм усетил недостиг на сила и енергия по време на натоварване, сутрин се разсънвах моментално, пред деня не усещах сънливост.
- термоефект - не се потях повече от нормалното за мен, но усещах леко приятно затопляне на мускулатурата и тялото като цяло. Това придава комфорт на тренировката, поне на мен.
- контрол на апетита - при мен беше относително лек този ефект, но забележим. Малко по-трудно и по-късно огладнявах.
- ефект върху телесното тегло - изненадващо за мен се оказа, че на 3-4-тия ден тежа 1 kg по-малко (започнах 89 kg, слязох под 88). От една страна поддържам твърдо 89 kg от доста време при сходно натоварване, а приемането на OxyElite Pro е единствената промяна в хранителния, тренировъчния и суплементарния ми режим. От друга страна 1 kg не е особено значима разлика, но все пак е промяна на теглото от стабилно поддържано равновесно ниво.
- странични ефекти - не установих такива, перфектна поносимост.

Крайно мнение - отлично работещ продукт! Нямам никакво съмнение, че ако OxyElite Pro се “подпре” с един подходящ хранителен режим и достатъчно тренировки за достатъчно време, ще доведе до сериозни резултати.

Ако има въпроси - на разположение съм!

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 28.05.10 12:38.

28.05.10
22:44

казано от Кольо Пияндето на 28.05.10, 08:35:

4. Общо мнение за физическото състояние днес - събудих се относително трудно, наложи се да стана много рано. Вероятно затова цял ден не успях да се събудя до край, умора няма, но тонусът е по-скоро среден. Като за почивен ден - става.

Ники, защо ядеш фъстъчено преди лягане? Пробвай тахан ако не си... мен лично много ми харесва, ама го “тествай” преди тренировка смесено с една лъжица мед - бомбастично е :)

Хммм цял ден не си успял да се събудуш... това дали е от факта, че не си взимал Oxy-то?
Спамя си, спамя, че не мога да заспя! :))

казано от libra на 28.05.10, 22:44:

Спамя си, спамя, че не мога да заспя! :))

Хммм, пусти спамери! :lol:

Фъстъченото масло ми е изостанало из шкафовете и понеже бурканчето със сусамовия тахан приключи, реших да го изям все пак. След фъстъченото масло мисля да минавам на ленено семе. Просто гледам да подсигуря и мъничко мазнинки преди лягане, заедно с казеина. Е, фъстъченото масло не е точен еквивалент на фъстъци или каквито и да е ядки, но...

Колкото до събуждането - причината е друга. Не, за 6 дни не съм развил зависимост към OxyElite Pro, та сега да съм абстинентен! :lol: Истината е следната - в четвъртък тренирах 2 пъти (тежичко), легнах си почти в полунощ, вчера станах в 4:00 (!), за да направя отчаян опит да си подам документите за издаване на нова лична карта. Съответно - затова и не успях да вляза в ритъм целия ден, не ми достигна почивката.

А ти къде зяпаш по огънчето и оксито, м? Ако започнеш с някое от тях ще лягаш ли изобщо да спиш?  :coolsmile:

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 29.05.10 03:50.

29.05.10
07:46

казано от Кольо Пияндето на 29.05.10, 03:49:

Не, за 6 дни не съм развил зависимост към OxyElite Pro, та сега да съм абстинентен! :lol:

А ти къде зяпаш по огънчето и оксито, м? Ако започнеш с някое от тях ще лягаш ли изобщо да спиш?  :coolsmile:

хахах неее, нямах предвид чак абстиненция. Аз с тези си питания се опитвам да наклоня везната още повече към Oxy-то :D
Зяпам си аз.... денем не съм активна - изобщо! Никаква сила и живец.... обаче вечерррррррр какво се случва с мен не знам! Тъй че ще разчитам на едно от двете да ме поддържа през деня, пък за вечерта ще му мисля! Мента, глог и валериан...

Между другото в една от аптеките тук в мл 1 има лененото масло на barlean’s на капсулки, 100бр - 34лв :)

29 май 2010

1. Хранене
[тренировка]
1.2. Втора закуска - шейк (1 доза матричен протеин), 2 сандвича с филе и кашкавал (4 филийки бял тостерен хляб), 2 яйца, малко салата Снежанка, 4-5 кокосови сладки
1.3. Обяд - свинско с грах
1.4. Следобедна закуска - шейк (1 доза матричен протеин, щипка канела, 1 блокче екструдирана пълнозърнеста пшеница)
1.5. Вечеря - свински стек на тиган, печени картофи с кашкавал (250 g)

2. Тренировка - крака и рамо

3. Хранителни добавки
3.1. По време на тренировка 1 - 1 доза Xtend + 5 g BCAA + 12 g комплексни аминокиселини
3.2. След тренировка 1 - 21 g матричен протеин
3.3. След закуска - таблетка витамини

4. Общо мнение за физическото състояние днес - събудих се нормално, разсъних се бързичко. Тренирах особено - много сила в краката, рамената ми просто издишаха. Последните две работни серии на клека ги направих с лекота - 8 повторения с 90 kg. Рамената ги чувствах просто омекнали и за тях тренировката беше посредствена. Като цяло съм доволен, натоварих се порядъчно. Тонусът през деня е среден, може би защото почти целия ден спах и се излежавах...

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 29.05.10 18:45.

29.05.10
15:52

Поздравления за ревюто, ако мога така да го нарека, хареса ми.
И поздравления за сваления кг. , до колкото си спомням ти искаше малко да свалиш и го постигна :)
По-здрави :)

Хе... благодаря! Сваленият килограм е по-скоро приятен бонус, от колкото очакван резултат. При моето хранене не вярвах да се получи, но... Да, исках 1-2 килограма да сваля, сега моментът е удобен да го задържа... ;-P

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 29.05.10 16:00.

30 май 2010

1. Хранене
[тренировка 1]
1.2. Втора закуска - шейк (1 доза матричен протеин, щипка канела), 2 пълнозърнести земела с кашкавал, 2 яйца, маслинена паста
1.3. Обяд - свински стек на тиган, шейк (6 супени лъжици овесени ядки, 100-150 g кисело мляко, щипка канела)
[тренировка 2]
1.4. Следобедна закуска - шейк (1 доза матричен протеин, 3 супени лъжици овесени ядки, 1 яйце, щипка канела)
1.5. Вечеря - пилешка пържола на тиган, 1 яйце, грах и царевица (смес 1:1, 250 g), кисело мляко (250-300 g)
1.6. Преди лягане - извара (200 g), 1 чаена лъжичка фъстъчено масло, 1 домат, 1 краставица

2. Тренировка
2.1. Тренировка 1 - фитнес - гърди, бицепс, корем (гърдите с лост)
2.2. Тренировка 2 - спининг (40 min / много висока интензивност)

3. Хранителни добавки
3.1. Преди тренировка - 1 капсула Swarm
3.2. По време на тренировка 1 - 1 доза Xtend + 5 g BCAA + 8 g комплексни аминокиселини
3.3. След тренировка 1 - 21 g матричен протеин
3.4. След закуска - таблетка витамини
3.5. По време на тренировка 2 - 1 доза Xtend + 5 g BCAA
3.6. След тренировка 2 - 21 g матричен протеин

4. Общо мнение за физическото състояние днес - събудих се отпочинал, с много добър тонус. Влязох в залата все още леко сънен, но за броени минути влязох в ритъм. Получи се отлична тренировка - не много интензивна, но много плътна и тежка. На лежанките се представих добре - последните 2 работни серии на полулег и обратен наклон без проблем ги направих по 6 повторения с 90 kg тежест. Имах силите и нагласата да се “сборя” със 100 kg, но бях сам във фитнеса и се въздържах (по-спокоен съм когато ме наглежда някой при такива тежести)... Кофичките - отново със задържане в долното положение. Много съм доволен, чудесна тренировка! Следобед спинингът просто ме разглоби, страхотно се накефих! Инструкторката просто надмина себе си и 40-те минути кардио в наистина високо темпо просто ме размазаха от удоволствие, въпреки солидното натоварване. След спининга направих и един масаж... вечерта съм приятно омекнал, но смятам деня за 100% оползотворен!

Между другото... понеже съм си хохавел, много настойчиво заглеждам REDuction PM на Controlled Labs и не бих се отказал от едно тестово периодче. Търся друг хохавел, за да си разделим една опаковчица и да видим работи ли туй нЯщо. Този продукт оформя един любопитен клас фетбърнъри - нощни.

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 30.05.10 18:02.

30.05.10
07:47

Той не е ли половината от бърнър на CL REDuction или е нов такъв?

казано от korpusito на 30.05.10, 08:16:

Ако го пуснат на -20%, както предложи, ще го пробвам и аз :)

При цена 20% под тази на HealthStore ще си взема и най-егоистично няма да си го разделя с никой! :lol:

30.05.10
08:53

прегледах ги и си е точно същия като PM комплекса от оригиналния продукт. Хареса ми Sleep and Slim комплекса, изгледа интересно. Като цяло бърнърът ми се струва хубав (Am/Pm). Този ти експеримент ще ми е по- интересен от OEP :)

казано от Giovane на 30.05.10, 08:53:

Прегледах ги и си е точно същия като PM комплекса от оригиналния продукт. Хареса ми Sleep and Slim комплекса, изгледа интересно.

Да, до колкото видях и аз - същото като единия компонент от АМ/РМ, но в отделен продукт. Като цяло концепцията му изглежда коренно различна от тази на масовите фетбърнъри в момента, които залагат на други съставки и принципи на действие.

казано от Giovane на 30.05.10, 08:53:

Този ти експеримент ще ми е по-интересен от OEP :)

Така мисля и аз - ще е по-интересно.
То с ОЕР беше просто проба, любопитен бях що за чудо е... не смея да го нарека сериозен експеримент, ясно е защо.

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 30.05.10 09:03.

30.05.10
09:07

Миналата година пробвах комбото АМ/PM и мисля, че е пълен ташак (както и другите продукти на CL). Дневният не го усещах след 3-4 капсула, нощният нямаше никакъв ефект върху съня. Сигурно затова комбото струваше около 20 евро :lol: Единствено ми хареса вкусът на малинки, които остава в устата. След това реших никога вече фетбърнъри и продукти от компании, които се изхвърлят прекалено много в маркетинга.

inspect, аз пък затова искам да си разделя една опаковка с някой. 15 дни са достатъчно време, за да може човек да се ориентира за действието на един фетбърнър. Съответно - ако ми хареса, да си инвестирам в достатъчно продукт за един по-сериозен период. Ако не ми хареса, поне да не съм загубил много излишни пари (20 лева къде ли не ги дава човек).

30.05.10
09:24

Така е. И аз го взех тогава защото ми беше интересно. Харесва ми емпиричният ти подход към добавките :-) Детайлни наблюдения, без прекомерни очаквания и го правиш по-скоро с познавателна цел, отколкото заради резултатите. Прав ли съм?

30.05.10
09:33

казано от Кольо Пияндето на 30.05.10, 09:10:

inspect, аз пък затова искам да си разделя една опаковка с някоГО

Извинявай, не се сдържах :D

Иначе аз след 2 неуспешни опита с продукти от този клас съм си убеден, че ползата от бърнърите не е особено голяма, така че едва ли ще пробвам отново. Хранителния режим, волята, желанието са много по- важни от чудодейния продукт. Много по- ценен по време на период за чистене би бил един intra-workout аминокиселинен продукт.

казано от inspect на 30.05.10, 09:24:

Харесва ми емпиричният ти подход към добавките :-) Детайлни наблюдения, без прекомерни очаквания и го правиш по-скоро с познавателна цел, отколкото заради резултатите. Прав ли съм?

Bull’seye! Точно това е - опознавам продуктите, съставките им и преди всичко - тялото си.
Резултатите са следствие от комбинираното съвместно действие на толкова много фактори, че гледам да не тръгвам предварително с кошница, пълна с големи очаквания... така и насладата от добрите резултати е по-голяма после! ;-P

казано от Giovane на 30.05.10, 09:33:

казано от Кольо Пияндето на 30.05.10, 09:10:

inspect, аз пък затова искам да си разделя една опаковка с някоГО

Извинявай, не се сдържах :D

Доказателството, че и аз съм човек! :lol: Не съм уверен кое е правилното в случая, но човек се учи докато е жив...

казано от Giovane на 30.05.10, 09:33:

Хранителния режим, волята, желанието са много по-важни от чудодейния продукт.

Неоспорим факт!

30.05.10
09:56

Аз пък съм напълно уверен. Най- малкото в случая не е подлог, а и преди него стои съюз “с”.

30.05.10
14:21

казано от inspect на 30.05.10, 09:07:

Миналата година пробвах комбото АМ/PM и мисля, че е пълен ташак (както и другите продукти на CL). Дневният не го усещах след 3-4 капсула, нощният нямаше никакъв ефект върху съня. Сигурно затова комбото струваше около 20 евро :lol: Единствено ми хареса вкусът на малинки, които остава в устата. След това реших никога вече фетбърнъри и продукти от компании, които се изхвърлят прекалено много в маркетинга.

Ще те черпя един Грийн Маг за тоя пост  :lol: Да се обърне внимание на цената, че направо за смях стават някои вносители ;)

30.05.10
14:30

Късно се усещат някои хора :)
Рекламата прилъгва хората да си дават парите и очакват супер ефекти - а то... йок.
Сещам се навремето какъв фен бях на Гаспари, мислех че пия не креатинова матрица - а звезден прах  :lol:  Ефект имаше няма спор - но някак си не си струваше 1000 лв за два пълни стака и нищожни резултати като изтече водата и мазнините от качените килограми. Не си измислям - всичко е документирано :)
пари за фатбърнър - и аз не давам. Диета, зверски тренировки, кардио, хъс и постоянство - това е ключа към успеха.

Мнението беше редактирано от Aleksandar Marinov на 30.05.10 14:34.

казано от Aleksandar Marinov на 30.05.10, 14:30:

Диета, зверски тренировки, кардио, хъс и постоянство - това е ключа към успеха.

В това съмнение няма, не може и да има.
За да твърдя за нещо, че е боклук или всъщност е отлично работеща добавка, преди всичко се старая да имам лични впечатления. Това е...

31 май 2010

1. Хранене
1.1. Закуска - 2 чаени лъжички мед, 1 яйце, 2 сандвича с филе и кашкавал (4 филийки пълнозърнест тостерен хляб), маслинена паста
1.3. Обяд - пилешка пържола на тиган, грах и царевица (смес 1:1, 250 g)
1.4. Следобедна закуска - 1 кисело мляко с овесени ядки и овесени трици, 1 яйце, щипка канела
1.5. Вечеря - пилешка пържола на тиган, 1 яйце, грах и царевица (смес 1:1, 250 g), 1 яйце, 1 домат, 1 краставица

2. Тренировка - почивка

3. Хранителни добавки
3.1. След закуска - таблетка витамини

4. Общо мнение за физическото състояние днес - събудих се отпочинал, разсъних се бързо, но съм много мек. Нормално е след тренировките и масажа снощи. Тонусът е относително нисък, усещам всяко мускулче по тялото си, но не е неприятно. Главата ми е свежа, но тялото малко го “мързи”... Вечерта видимо се освежих и тежестта в тялото ми отмина до голяма степен...

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 31.05.10 18:10.

1 юни 2010

1. Хранене
1.1. Закуска - 3 чаени лъжички мед, 1 яйце, 2 сандвича с филе и кашкавал (4 филийки пълнозърнест тостерен хляб), маслинена паста, 1 кисело мляко. Малко по-късно - 1 вафла Мура и 500 ml Coca Cola.
1.3. Обяд - пилешка пържола на тиган, варен бял ориз (60-65 g)
1.4. Следобедна закуска - 1 кисело мляко с овесени ядки и овесени трици, 1 яйце, щипка канела
[тренировка]
1.5. Вечеря - пилешка пържола на тиган, варен бял ориз (60-65 g), 1 яйце, 1 домат, 1 краставица

2. Тренировка - фитнес - гръб, трицепс, корем (долен скрипец, Swings, гребане с дъмбел)

3. Хранителни добавки
3.1. След закуска - таблетка витамини
3.2. По време на тренировка - 1 доза Xtend + 5 g BCAA

4. Общо мнение за физическото състояние днес - събудих се отпочинал, разсъних се бързо, свеж и работоспособен! Мекотата от вчера е изчезнала без остатък. Отличен тонус и усещане на тялото. Влязох в залата с усещането за толкова енергия, че просто ме хвана страх да се изкривя някой лост с голи ръце! :lol: Тренировката се получи просто чудесна. Набиранията - по едно повторение повече от стандартното за мен. Долен скрипец с тесен хват - последните две работни серии направих по 8 повторения с 80 kg. Суинговете - по 8 повторения с 25 kg-ов диск (до сега правих по 10 повторения с 20 kg). Наистина съм много доволен, натоварих се идеално.

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 01.06.10 17:57.

казано от inspect на 30.05.10, 09:07:

Миналата година пробвах комбото АМ/PM и мисля, че е пълен ташак (както и другите продукти на CL)

Аз не бих се съгласил, пил съм Green Magnitude и White Flood и съм изключително доволен от продуктите, както и много хора от форума.Факт е , че някой неща при някой хора не действат, при други е обратното.Относно REDuctiona не виждал какво си очаквал, това е фетбърнър ориентиран повече към женската половина и хора с чувствителност към стимуланти , проблеми с кръвното и т.н.Не може да се сравнява с по-твърдите продукти.

Е, скоро ще направя 15-дневен тест на REDuction PM и ще се види...
Определено съм изненадан, че никой не прояви интерес да си разделим една опаковка, ама...

В момента обмислям дали да намаля леко въглехидратите или да не пипам храната.

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 01.06.10 09:22.

01.06.10
09:39

Кольо, извинявай за спама!

казано от RogerF на 01.06.10, 08:59:

Относно REDuctiona не виждал какво си очаквал, това е фетбърнър ориентиран повече към женската половина и хора с чувствителност към стимуланти , проблеми с кръвното и т.н Не може да се сравнява с по-твърдите продукти.

Това откъде го разбра? Като представител на Хелтсторето вътрешна информация ли имаш? Щото аз прочетох твърденията на производителя:

The REDuction CONTROLLED RELEASE fat incineration matrix is precisely formulated with 24/7 fat loss in mind, containing potent thermogenics like Synephrine, Raspberry Ketones, and Cayenne fruit extract. The AM formula contains ingredients to not only CONTROL cravings, but also improve ENERGY, MOOD, and FOCUS during the day.  The PM formula keeps your appetite under CONTROL, maximizes your metabolism overnight, and helps you sleep deeper to enhance lean mass.

...както и предупрежденията на опаковката

You should not take this product if you are consuming other products containing stimulants, you have any prior medical condition, including diabetes or high blood pressure or are not in top physical condition. Do not take this product if you are on andy prescription drugs without consulting your doctor first. Please consult your doctor before using this product.

....и явно съм останал с погрешно впечатление. Обещавам, че няма повече да се изказвам за добавки със съмнително действие, които съм изпитал върху себе си :lol:

Е то производителя може да напише , че добавката прави и свирки, ама това няма как да стане :P .Гледаш какви съставки има, количествата и резултатите  върху използващите ги.И да Reduction има доста добри резултати при жените и точно хора с гореспоменатите проблеми.Ако искаш нещо хардкор, взимай ДНП.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1