Помогнете .. !

05.10.10
18:00

Здравейте,на 15г. съм , 173 , 69 кг. тренирам от 8 месеца . От известно време имам проблем с гърдите .. на лявото ми зърно има като малка топка .. Почити спадна ,но въпроса ми е мога ли да взимам някаква хранителна добавка за покачване на мускулна маса и ако взема може ли да окаже някакво влияние към гърдите ми ?

Темата беше редактирана от BullShit на 05.10.10 18:54.

05.10.10
18:31

смени заглавието!
1.можеш да вземаш добавки
2.някой могат да ти спомогнат да имаш проблеми от този род

ВН

05.10.10
18:35

Ориентирай се към храненето си, към системни и правилни тренировки. За добавките можеш да научиш повече от тези статии:
1. Хранителни добавки - мини гид за абсолютни новаци
2. Хранителни добавки при новаци

Групите добавките описани в статия 1, няма да повлияят на проблемът с гърдите ти. Нормално е по време на пубертета, зърната ти да набъбнат. Ако имаш притеснения, посети личният си лекар. Той може да те насочи към специалист, който да оцени рисковете за трайно изменение.

05.10.10
21:41

Здравей !
Аз също имам топче под лявото зърно.. но не се притеснявай с времето ще се оправи

06.10.10
11:12

Благодаря . ! Какви бихте ми препоръчали да си взема за маса .. ?

ВН

06.10.10
11:16

Извинявай, но колко точно маса ти трябва на 15 годишна възраст? И прочете ли статиите по-горе?

06.10.10
11:39

Да, прочетох ги .. но въпроса ми би било най-добре за мен .. : креатин+гутамин , напомпващи или нещо друго ? Целта ми е поне да кача 4-5 кг

Мнението беше редактирано от BullShit на 06.10.10 18:21.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1