Пътят на Сивия рицар - Кръв и Желязо

Темата е заключена.
Прескочи до:

Днес ще пробвам тягата с по-тясно сумо, да видим колко ще се изгърбим.

Никога не съм си мислил, че Анелия и Алисия ще дават толкова много на чужда почва! РЕЖИИИИИИИИИИИИИИИИИ (grin)

http://www.youtube.com/watch?v=RCq-x5RHsJA - и нещо по-смислено.

Днеска се потроших... Особено на тягата... Първите серийки - ха-ха, колко лесно... 4-5-6та серия - Опа... 7-8 - ибаси змията...
Днес отново се убедих, че емоциите и нагласата за тренировка са много важни. Днес имаше гняв преди тренировка, но не от онзи, който те кара да викаш и да чупиш. А онзи прикрития, където си адски съсредоточен и искаш да убиеш някой бавно и жестоко... Нямаш умора в залата. След тренировка нервната система ми беше наебана и само ми трепереха ръцете и исках да потроша нещо. Голямата доза таурин помага. След това огромна доза манджа:
40 грама протеин, 40 грама малтодекстрин, 10 грама монохидрат, 20 грама глутамин, 200-300 грама картофи, 3 свински пържоли, малко салата, 1 литър мляко. Едвам се прибрах... Лека-полека започвам да се успокоявам.
Чуковете ми подпалиха предмишниците, макар да бяха на 12 кила с Фат Грипз... Смачкан съм и ми се почива, ама трябва да се ходи на даскало.
П.С. Майкъл Болтън+чашка уискенце+снимките на една жена-котка много дават всяка вечер...

http://www.youtube.com/watch?v=jvAmUKgH7HI - Подклаждаме настроението за предния клек утре.

8х3 Преден клек 100 кила в супер серия 8х3 набирания с тежест
Това сигурно бяха едни от най-тежките тройки в живота ми. Краката имаха сила, но лактите ми падаха. С удоволствие бих искал да разбера защо се получава това.
Спомням си, че шестата серия беше най-лесна, не знам защо. Седмата и осмата бяха ад...
Вчера се карах с един човек, когото обичам безкрайно и ценя много... Та заради шибаното ми его станаха някои неприятни работи и изведнъж си казах “Спри да се държи като примадона, а като мъж”, та се взех в ръце... И и благодаря за това... След това тя ми прати едно парче и ми стана адски приятно и готино... Та, когато стана много тежко на тренировката днес, си спомнях за нея и ми идваха силички... Кръговата беше детска игра след това... Гърба и краката са ми салата... Утре ще се събудя като парализиран...

09.09.12
09:32

Лактите падат от изморения  upperback.

09.09.12
17:04

Тедо, ако имаш желание можеш да се възползваш, предложението важи само за континентална Америка http://samples.athleticxtreme.com/

Валдис, благодаря ти, но вече имам повече от достатъчно. Може би преди да се прибера.

09.09.12
22:33

На уееее, мазенннн

Едно хранене за целия ден:
1 малка пица - около 500 калории бих казал
4 парчета пилешки гърди - около 500 калории
100 грама слънчогледови ядки - 500 калории
100 грама фъстъчено масло - 500 калории
Някаква салата - не я броим
Имаше и една поничка със шоколад накрая - 200 калории да кажем.
+15 грама рибено масло и 6 грама кла... ИЙТ ДЕМ БИТЧИС!
За около 30-40 минути го изядох. Не ми стана тежко.

Кила за тази седмица:
Клек - 135 кила, набирания - 15 кила
Кръгови:
70 кила лег, 27 кила дъмбели за нападите, 27 кила за гребането+фет грипз

Тяга - 145 кила, полу-лег с дъмбели - 35 кила дъмбел
Кръгови:
Дърпане на долен скрипец - макс блокчета/ Български клек - 70 кила/ Кофички - 10 кила/ 14 кила дъмбели за бицепсово+фет грипз

Преден клек - 105 клек, набиране с тежест - 10 кила
Скокове с дъмбели - 2х27 килограма/суинг - 32 кила/ двойно гребане - 2х27 кила

http://yourlisten.com/channel/content/16913434/Supplement_log
То пък стана сериозно... По специална поръчка

Забравих да се похваля... Вчера получих главната роля в пиесата “Котка на тънък ламаринен покрив” на Тенеси Уилямс. Ще играя пияница, бивш профи-атлет, който се казва Тухла (Брик). Кул стъф!

http://www.youtube.com/watch?v=sk8Pb17pcQI Да позагрееем за клека утре...

Ем ай дуинг ти като кифлите?

11.09.12
07:51

http://www.youtube.com/watch?v=IcRBKVhCGKE&feature=related

11.09.12
08:19

казано от Тедо на 10.09.12, 20:29:

Забравих да се похваля... Вчера получих главната роля в пиесата “Котка на тънък ламаринен покрив” на Тенеси Уилямс. Ще играя пияница, бивш профи-атлет, който се казва Тухла (Брик). Кул стъф!

Покривът май беше горещ ама и тънък да е - успех!

11.09.12
08:57

казано от Тедо на 11.09.12, 05:46:

Ехаааа, пораснала ти е брада:)

абе и аз съм грозен ама твоето е извън пътя :D

казано от slavko на 11.09.12, 08:57:

казано от Тедо на 11.09.12, 05:46:

Ехаааа, пораснала ти е брада:)

Не се харесвам така, ама ми викат - ей, че мн си убав така! ... В клопка съм!
http://www.youtube.com/watch?v=IKsP7k-JCNo
Getting A’s and crushing that squat! :*

8х3х135 кила, 1х3х130, набиранията 4х15 кила и след това 5х12,5
Интересното беше, че тройките не беха толкова тежки, ама на кръговите си ... мамата... Предмишниците ми фалираха страшно от фет грипз-а...
Преди тренировка 4 грама АЛКАР, 1,2 грама АЛА, 600мг алфа-гпц, 400 мг кофеин, малко пловдивски анадрол (wasntme) и избухвация... Накрая на тренировката не можех да си дигна ръцете нагоре... Гърба - щайга, краката - щайга, ръцете - щайга...
На тренировка отидох със 20 хапчета -3 за ензими, 7 рибени масла, 3 КЛА-та, 2 таурина, 3 магнезия, 2 адама - точно 20. Вечерта ще са пак толко заради витамин Д-то...

П.С. Утре като се събудя ще съм салата... Отново...

http://www.youtube.com/watch?v=8K1h73_5u7Y Подготовка за вечерята...

Яките обувки, БАЦЕ! И гейската, силова компресия... Само маска ми треа за спайдър-мен... :D

Мнението беше редактирано от Тедо Димитров на 12.09.12 05:48.

12.09.12
13:54

Едно време се заклевах, че няма да се занимавам с мъже, по-суетни от мен... :D

12.09.12
14:00

казано от Тедо на 11.09.12, 23:01:

8х3х135 кила, 1х3х130, набиранията 4х15 кила и след това 5х12,5
Интересното беше, че тройките не беха толкова тежки, ама на кръговите си ... мамата... Предмишниците ми фалираха страшно от фет грипз-а...

В супер серия ли правиш тягата с набиранията?

казано от HarleyQuinn на 12.09.12, 13:54:

Едно време се заклевах, че няма да се занимавам с мъже, по-суетни от мен... :D

Ха-ха, каква суетня? Всичко е в името на пърформънса. Обувките са безобразно удобни и се чувствам стабилен върху тях. Относно тениската - на мен ми харесва да ме пристяга, като се потиш никаква пот или миризма не остава по теб и не прегряваш.

Славко, това беше клек днес. Заден клек+набирания/тяга+лежанка с дъмбели/преден клек+набирания с тежест. Сериите се увеличават с една всяка седмица като и килата от 6х3 отивам до 10х3. 10х3 ще ги направя за около 23-24 минути. Падат се около 45-1 минута почивки някъде.

Мнението беше редактирано от Тедо Димитров на 12.09.12 14:57.

А дали нямам най-отвратителната структура за лифтър...
Ръце по метър и половина, къс торс, дълги крака, къси пръсти на ръцете, 195 ръст... Йеа, битчис!

Мнението беше редактирано от Тедо Димитров на 14.09.12 00:58.

От няколко дни (2 седмици) всяка вечер сънувам ебати яките неща.  Не знам от какво е...

14.09.12
08:57

казано от Тедо на 14.09.12, 03:51:

От няколко дни (2 седмици) всяка вечер сънувам ебати яките неща.  Не знам от какво е...

От LSD-то може би?

14.09.12
09:06

Колега, къде се подвизаваш? искам и аз да набарам некой ъндърармър и вибрамки от памтивека ама тука май не се внасят или са чука цифра :(

Бе аз пия някакъв магнезиев цитрат преди да заспя... Ама може да са ми сложили нещо. :(

В един университет съм тука. Вибрамите са по 110-130 долара в САЩ, Арморките по 30-40. Обувки не мога да ти взема, някаква “долна броня”, ако си харесаш и ми преведеш пари в българската банкова сметка, че го измислим.

Почнах да работя нощна смяна (от 22:00 до 01:00), 8, 15 долара на час +20% бонус накрая на семестъра.

Едвам ода...
6х3х105 преден клек+3х3 100 кила
В суперсерия с 9х3 набиране надхват с 7,5 кила.
За около 23 минути
Кръговата ми е.. майката... Едвам гледам... Ще ида да си легна след малко.

15.09.12
23:03

А, мерси за офертата нямах това предвид, просто не знаех, че си у щатско :) Тука едни приятели искаха да почнат да внасят “долна броня” ония така и не им отговориха... ще чакам да почнат да ги внасят и да пуснат намаления :Д
Успех!

Ундъра няма бъдеще в България. Само по София може да вървят. Продуктите са скъпи, а българина пари за скъпи дрехи за спорт няма да даде, а тези не са пернишки анцузи, за да се носят на сватба или в дискотека.

16.09.12
00:03

Българина...на българина храната е една от най-скъпите в Европа, а доходът - от най-ниските, къде го строяваш. Единственото скъпо нещо, от което се нуждае евентуално един спортист, са обувките. Не виждам защо трябва да се харчат толкова пари по клинове и анцузи, като в крайна сметка се въргаляш и потиш в тях.

казано от HarleyQuinn на 16.09.12, 00:03:

Българина...на българина храната е една от най-скъпите в Европа, а доходът - от най-ниските, къде го строяваш. Единственото скъпо нещо, от което се нуждае евентуално един спортист, са обувките. Не виждам защо трябва да се харчат толкова пари по клинове и анцузи, като в крайна сметка се въргаляш и потиш в тях.

В абсолютни стойности въобще не е така. Плодовете и зеленчуците ни са доста по-евтини, както и месата. Като % от семейния бюджет - да, доста сме назад. Но хората и дават луди пари да ходят на дискотеки и оставят по 20-30 лева всяка вечер в чалготеките. В Благоевград кафенетата са пълни постоянно, а хората се оплакват, че нямат пари. Докато хората не започнат да работят повече, да харчат по-малко за глупости и да спестяват и инвестират няма да станем материално богати като Запада.

16.09.12
01:14

казано от Тедо на 16.09.12, 00:27:

казано от HarleyQuinn на 16.09.12, 00:03:

В абсолютни стойности въобще не е така. Плодовете и зеленчуците ни са доста по-евтини, както и месата. Като % от семейния бюджет - да, доста сме назад. Но хората и дават луди пари да ходят на дискотеки и оставят по 20-30 лева всяка вечер в чалготеките. В Благоевград кафенетата са пълни постоянно, а хората се оплакват, че нямат пари. Докато хората не започнат да работят повече, да харчат по-малко за глупости и да спестяват и инвестират няма да станем материално богати като Запада.

Няма го инстинктът на преприемачеството, убит от социализма, образованието в истинския смисъл на думата е слабо, цял живот са възпитавани хората да чакат на месии и на държавата и това трудно се отучва, ако въобще е възможно да се отучи.

Комунистическото население започва да измира постепенно. Много млади хора, направили капитал в чужбина, ще се върнат и ще инвестират в България. Това мисля аз да направя.

Днес...
Ставане в 10 с 2 грама АЛКАР, 600 мг АЛА, 50 мг цинк
11:30 - 2 грама АЛКАР, 5 грама бцаа, 600 мг АЛА, 400 мг кофеин
12:00 - 13:00 тренировка, 40 грама БЦАА, 5 грама бета-аланин
13:15 - 40 грама ВПХ Синджекс, 20 грама глутамин, 60 грама малтодекстрин, 10 грама монохидрат, 600 мг магнезий, 2 грама таурин
14:00 - бекон, 200 грама бъркани яйца, 2 пилешки пържоли, картофи, салата, 2 банана, .5 литра 2 % мляко
18:45 - 300 грама пилешко, 300 грама кафяв ориз, 200 грама картофи, .5 литра 2 % мляко, салата, 4 яйца, 400 мг магнезий, 50 000 ИУ витамин Д3
21:00 - 40 грама матрица, 20 грама левцин
00:30 - 50 мг цинк, 400 мг магнезий
Със всяко хранене: 3 броя ензими, 5 грама рибено, 2 грама КЛА,

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1