ДА си направя отчета преди да съм започнала работа :)
20/06
Сутринта Поздрави около 10 мин. с Шива РЕй
След работа, имах малко ангажименту, трябваше и нещо да сготвя та набързо :
набирания 4х3 подхват
АМРАП в 8 мин.:
6 лицеви опори
9 скачащ клек @ 16 кг. от дифицит(ще постна клипче, виждала съм че и Славко го практикува. Препоръчвам горещо)
12 Руски суинг @ 16 кг.
Точно 7 рунда пълни (whew)
Страхотно натоварване за тези, които нямат време а искат да направят нещо. Особенно суинга след клека от дифицит е ....брутално ;)
храната :
- овесени ядки с мед*, какао, коноп*, стафиди, слънчоглед.семе
- 2 кайсии
- салата зеле и моркови, скумрия на скара
- череши
- салата зелена, зеле, домат, царевица, магданоз, краставица, 1 банан
Храната доста орязана за моята Финна особа, но така се получи просто, вообще не е целенасочено.
Ето го и въпросния клек :
Аз го правех стъпила на две дървени касетки, високи, точно колкото е пудовката ми.
Мнението беше редактирано от Vess на 21.06.13 08:18.
Привет народе, липсвах ли Ви 8-)
Два дни пълна почивка. На село, по цял ден на двора, еко - череши, сливи, вишни, краставици и домати на корем. Имаше и разни тестени прегрешения, но поне домашно приготвени :) Имаше и рибка на скара, тиквички пак от еко-градината на баща ми и така.
Днес вече като се прибрахме се замъкнах до залата, ама без много зор, че не съм била за зала от преди 5 дни поне.
23/06
4 кръга :
набиране надхват кипинг - 5, 5, 4, 4
напади СТ - 4х10
обръщане и тласкане :
8х20кг.
6х30кг.
6х35кг.
4х40кг.
2х2х45кг.
2х3х40кг.
клек на гръб:
8х40кг.
8х50кг.
3х5х55кг.
2х8х50кг.
По между клека :
набирания - 1х3, 1х2
лицеви опори - 4х10
Храната и днес : сливи*, краставица*, орехи, тахан* с мед*, яйца*, тиквички* с кафяв ориз на фурна
Подпухнала съм от достата въглехидрати, позадържала съм яко водица, но...ще оправим положението ;)
24/06
Хелоууууу :)
Потренирах днес в близкото училище до нас така познатото на всички Ви Богоров :)
Направих един компекс, който много харесвам, но пропуснах с групата и Вик:
50 набирания и
200 м. ходещи напади
на всеки 30 сек. - 3 лицеви опори
Набиранията само първите няколко чисти, другите с подскок, с пускане на лоста след всяко набиране.
Лицевите опори чисти всичките.
Време - 14,19 мин.
Много е според мен, многоооо....(dull)
Общо:
50 набирания
84 лицеви опори
200 м. ходещи напади
Доволно :)
За финал :
повдигане на крака от вис - 3х10
Страхотна тренировка, без необходими тежести - само желание :)
храната :
- тахан* с мед* и канела и сурови фъстъци
- 1 домат, краставица*, 2 варени яйца*, маслини, малко от тахана*
- сливи*
- салата домати, краставици*, лук*, магданоз, 2 и 1/2 варени яйца*, кафяв ориз с тиквички*
- варено жито с орехи и стафиди
Мнението беше редактирано от Vess на 25.06.13 11:45.
Привет банда 8-)
25/06
Днес активностите са сведени до около 8-9 мин. поздрави със Шива Рей (sun)
Поддръжката :
- овес.и пшинични ядки са мед*, какао, годжита*, слънчогледово семе
- домат, 1 краставица*, скумрия на скара, малко тахан* с мед* и канела
- бадеми
- салата от домати, краставици*, лук*, магданоз, маслини, скумрия на скара, кафяв орис с тиквички*
- домашна Нутела* ала Марги ;)
И сега една новина прясна прясна. За тези, които не са разбрали, спечелих една чисто нова-новиничка пудовка 16 кг. от една нет-игра (nod) станаха ми чифт ;) хе хе
Мнението беше редактирано от Vess на 25.06.13 20:37.
Ей такъв лост мисля да си взема, продадох си стария. Някой ползва ли такъв, и дали наистина ще ме издържи, или ще се сгромолясам на пода :D
Искам да го слагам максимално високо, имаме тесен коридор където е подходящо. Или най-много да къртя тавана с глава и да кажа Здрасти на съседите над нас като Златито :D
Мнението беше редактирано от Vess на 26.06.13 11:38.
Веси, аз имам подобен лост, засега жертви няма (giggle)
пс Много ми харесва промяната в хран. ти режим :) Аз също в такава посока съм се насочила
Веси, аз имам подобен лост, засега жертви няма (giggle)
пс Много ми харесва промяната в хран. ти режим :) Аз също в такава посока съм се насочила
Хе хе, благодаря ти много Бухтичке. Отдавна не съм те срещала по коментари из форума, или аз не съм чела де :) Радвам се, че се отби :)
Ей такъв лост мисля да си взема, продадох си стария. Някой ползва ли такъв, и дали наистина ще ме издържи, или ще се сгромолясам на пода :D
Моят лост е такъв. Преди да си го монтирам и аз имах подобни притеснения, но стига да има винтове към него, на които да се закрепи е доста стабилен. Ако се разчита само на вакуума, тогава вече риска от позорно претрепване се увеличава значително. (giggle)
Мнението беше редактирано от Мари А. на 26.06.13 15:29.
26.06.13
16:34
Разликата между стария и новия лост..
Старият:
http://vbox7.com/play:ede1008d
Новият:
http://vbox7.com/play:7d54057c
Как си правиш кафевия ориз с тиквичките?
Вчера ми донесоха тиквички от село.
Мнението беше редактирано от maria на 26.06.13 17:13.
Гого, ти направо уби всяко желание в мен (dull)
Мария, тиквичките с ориз ги пека на фурна в тава :)
26/06
Днес, сутринта - Поздрави към Слънцето
След работа в залата :
4 кръга :
набиране - 4х4
кофи - 4х3
TIGER
20 мин, възможно най-много повторения от
- 5 тяги (Deadlifts)
- 5 обръщания (Hang Power Cleans)
- 5 предни клека (Front Squats)
- 5 пуш-преси (Push-Presses)
- 5 клека (Back Squats)
25 кг за жени; 35 кг за мъже.
11.05.2012 - 7 рунда щанга 20 кг.
18.07.2012 - 10 рунда щанга 25 кг.
26.06.2013 - 14 рунда щанга 25 кг.
Не е зле :D
Подкрепата :
- тахан* с мед* и канела
- 2 домата, 1/2 краставица, 1 варено яйце*, сурови бадеми, малко от сутришния тахан*
- 3 праскови
- салата домати, краставици, лук, 3 варени яйца*, кафяв ориз* с тиквички*, варено жито с орехи, канела и стафиди
- домашна Нутела*
Мнението беше редактирано от Vess на 26.06.13 21:45.
Искам да го слагам максимално високо, имаме тесен коридор където е подходящо. Или най-много да къртя тавана с глава и да кажа Здрасти на съседите над нас като Златито :D
Имам подобен в къщи, лидълски. 105 кг съм и ме издържа, в 130 см коридор е монтиран.Един, обаче бастисах, натегнах го твърде много и превъртя та го сменявах. Имай едно наум все пак. Нямаше ли с него едни капачки дето се хващат с винтове за касата/стената за подсигуряване ?
Имам подобен в къщи, лидълски. 105 кг съм и ме издържа, в 130 см коридор е монтиран.Един, обаче бастисах, натегнах го твърде много и превъртя та го сменявах. Имай едно наум все пак. Нямаше ли с него едни капачки дето се хващат с винтове за касата/стената за подсигуряване ?
Ами тепърва ще си търся, и ще внимавам, благодаря за съвета. Аз искам дирекшън в стените да ми монтират, но мъжо не ще да дупчи (dull)
Ами тепърва ще си търся, и ще внимавам, благодаря за съвета. Аз искам дирекшън в стените да ми монтират, но мъжо не ще да дупчи (dull)
По-скоро на него не му се дупчи, не вярвам, чак да му пука има ли дупки на стената. Като мъж ти го казвам :-))
А и друго, един временен не е излишен, да си усетиш къде и как точно го искаш монтиран.
Мнението беше редактирано от StefanR на 27.06.13 11:12.
По-скоро на него не му се дупчи, не вярвам, чак да му пука има ли дупки на стената. Като мъж ти го казвам :-))
А и друго, един временен не е излишен, да си усетиш къде и как точно го искаш монтиран.
Така е, не му се дупчи. А имаме такова хубаво място, където никой даже няма да го забележи ама.....говоря за коридора, който е към спалнята. Той твърди, че след време щяло да ми писне и нямало да имам нужда от лоста :D
27.06.13
14:57
И като ти писне, тъкмо дечко ще е порастнал, за да го ползва!! (muscle)
Мда, днес като обядвахме точно това му казах и аз :D
Щото според мъжо много бързо ми омръзвали на мен заниманията и щяло да ми писне, хехехехе аз, че обичам разнообразието, обичам го, ама чак да ми омръзне да спортувам (wasntme) не мисля. Щото то си е уред за тренировки в домашни условия :)
Мога да ти предложа моето изобретение. Един винкел със страни 30/30 мм.и дължина къде метър се захваща с едната си страна с дюбели за тавана. На другата се разпробиват куп дупки. В някои от дупките карабинери а на тях въже и халки.
На същият винкел в къщи виси и на детето люлката, размазва се от люлеене. Ако ти омръзне се развива винкела и се замазват дупките с гипс за 10 мин. Ще го снимам ако искаш да видиш образно как е, ама ще ти хареса :-)
P.S. Ако надобрееш на халките и кофички може да се правят.
P.P.S. Винкела се боядисва бял или какъвто е там тавана.
Мнението беше редактирано от StefanR на 27.06.13 16:46.
Стефан, ако не е проблем, би ли пратил снимка да покажа на мъжо хе хе ;)аз съм харесала такъв подобен, който се монтира директно в стена, но за всеки случай :)
27/06
Днес у дома една тренировка за време, копирана от дневника на Дидлина, от първите му страници :)
10 Руски суинг @ 16 кг.
11 Бърпи
10 Руски суинг @ 16 кг.
12 Бърпи
10 Руски суинг @ 16 кг.
13 Бърпи
10 Руски суинг @ 16 кг.
14 Бърпи
10 Руски суинг @ 16 кг.
15 Бърпи
10 Руски суинг @ 16 кг.
16 Бърпи
10 Руски суинг @ 16 кг.
17 Бърпи
10 Руски суинг @ 16 кг.
18 Бърпи
10 Руски суинг @ 16 кг.
19 Бърпи
10 Руски суинг @ 16 кг.
20 Бърпи
Време - 19.23 мин. (whew) (whew) (whew)
Утре само ще почивам и евентуално поздрави и разни други стречинг неща, че след вчерашния Тигър и днешното кардио съм меко казано ГИПС (dull)
Манджорето :
- 1 банан, шепа бадеми
- салата зеле и моркови, скумрия на скара, 1 сусамка
- 3 кайсии и 2 праскови
- салата домати, краставици, лук, магданоз, 3 варени яйца*, кафяв ориз и тиквички* на фурна, 3-4 бисквити Роден край :@
Мнението беше редактирано от Vess на 27.06.13 22:02.
Стефан, ако не е проблем, би ли пратил снимка да покажа на мъжо хе хе ;)аз съм харесала такъв подобен, който се монтира директно в стена, но за всеки случай :)
Весе, качил съм в моя дневник да видиш. Посъветвай се с други, примерно Vic или Сашо, обаче мисля , че халки е по-добре.
Мнението беше редактирано от StefanR на 28.06.13 10:27.
28/06
Само хапвах :) и доста разтягане през деня :)
- овесени и пшенични ядки* с какао, мед*, стафиди, слънчогл.семе, коноп*
- 2 домата, 1/2 краставица, 1 варено яйце*, тахан*
- 5 кайсии
- спелта с мед*
- салата домати, краставици, лук и магданоз, слънчогл.кълнове*, 3 яйца* в кокосово масло*
- тахан* с мед* и какао
29/06
Вчера тренирах в зала, за днес плана е на открито с Вик и тайфата, но....такъв дъжд се изсипа преди малко, че.....
позагрях с :
4 кръга :
набиране - 5, 5, 4, 4
кофи - 4х3
клек СТ - 4х10
раменна преса ( пуш):
3-3-3-3-3-3-3 20, 25, 30, 35, 40, 45, 40
пуш - от 35кг нагоре
тяга :
3-3-3-3-3-3-3 50, 60, 65, 70, 75, 70, 60
клек :
5-5-5-5-5 40, 50, 55, 60, 55
за финал :
3 кръга :
Мен Мейкър - 2х10кг. - 5
напади с 2х10кг. - 10
Мен Мейкъра - гребане дясна ръка, лицева опора, гребане лява, лицева, обръщане и тръстър
храната :
- кайсии, банан
- домат, 3 яйца* в кокосово масло*, орехи
- 1 банан след тренировката, няколко фурми* с какаови зърна*
- салата домати, краставици, лук, и много пържен сафрид (dull) не вечеряхме у дома, бяхме на имен ден на свекъра, той винаги прави агнешко, но добре че имаше и рибка, та да има какво да ям, че....:( и една (beer) понеже винаги като ходим някъде, на връщане аз съм пилота ;)
Мнението беше редактирано от Vess на 30.06.13 09:39.
30/06
Такаааа, може би някой вече разбраха, че не ходих на тренировка в Богоров, и аз като Злати се уплаших от проливния дъжд, няма да се оправдавам ... имах си и други причини....
Тренирах у дома :
Загрях хубаво с прахосмукачката из целия апартамент, после стирка и на края :
10-9-8-7-6-5-4-3-2-1
Лицеви опори
Сумо клек последван от скок @ 16 кг. пудовка
Обръщане и преса дясна ръка @ 16 кг.
Гоблет клек с прибрани един до друг крака @ 16 кг.
Обръщане и преса лява ръка @ 16 кг.
После :
6 пъти в интервали 40/20 планк
4 преден
2 преден на длани с редуване на десен крак към лява ръка и смяна ляв крак към дясна ръка
храната :
- фурми* с какаови зърна*, орехи сурови
- салата домати, краставици, маслини, 3 яйца* в кокосово масло*, 2 фпх пълнозърнест уж
- кайсии, нес кафе с кокосово мляко* и мед*
- салата зеле*, слънчогледови кълнове*, домати и магданоз, купичка леща, и малко тиквички* на фурна заляти с яйце*
Мнението беше редактирано от Vess на 30.06.13 21:55.
30/06
Загрях хубаво с прахосмукачката из целия апартамент, после стирка и на края :
Мога да потвърдя,че подобна загрявка е изключително ефективна особено когато е съчетана с миене на прозорци...нямаш нужда от допълнителни мобилизации :D :D
01/07
Вчера, храната :
- овесени и пшинични ядки, стафиди, орехи, какао, мед*, коноп*
- домати, краставица, зеле, слънчогл.къснове*, маслини, 3 варени яйца*, 3 фурми* с какаови зърна*
- още около 4-5 фурми* с какаови зърна*
- салата домати, краставици, лук, магданоз, слънчогл.кълнове*, купичка леща, маслини
- пак 3 фурми* с какаови зърна*
Движението бе сведено до :
Поздрави, 2 щпагата, или опити за такива (dull), стойка на глава на стената
5 мин. в интервали 40/20
планк от позиция на длани с редуване на колене към гърди
Привет (wave)
Вчера, 02/07 само храна и малко кучешко протягане долу, горе и толкова.
- тахан* с мед* и канела
- кайсии и сливи*
- домат, краставица, скумрия на скара, фурми* с какаови зърна*
- пак от кайсиите и сливите*
- салата домати, краставици, лук, магданоз, маслини, скумрия на скара
- слънчогледова тахан халва*( тахан с мед)
Два дни пълна почивка :)
Може да нямам плочки-мочки, но си имам крачка :D
Мнението беше редактирано от Vess на 03.07.13 09:26.
И аз искам такива крака (dull)
Мноо ма кефишшш чеснууу :D
Хе хе, благодаря много Джулс. Краката винаги са ми вървели много. Още от едно време от народните танци прасците ми са супер развити и оформени, и никога ама никога не съм ги тренирала спешъл тях. А бедрата - там е комплексно от много занимания :D
03/07
Като за първи ден от МЦ (dull) и дискомфорт в корема, реших да не се напъвам много,много....
3 кръга :
5 набирания кипинг
10 лицеви опори
15 клека
5 кръга :
10 тяга
5 обръщане и тласкане
10 преден клек
5 бърпита
щанга 30 кг.
И за финал :
15 - 10 - 5
Бърпи
Хоризонтални набирания
Ама и хубаво си хапнах :
- овесени ядки, с какао, мед*, слънчогл.семки, стафиди
- домат, крставица, сурови ядки бадеми и кашу, тахан* с мед* и канела
- няколко фурми* с какаови зърна*
- салата домати, краставици, лук, маслини, купа леща, 2 варени яйца*, 2 фпх
- шоколад с бадеми (tmi)
Мнението беше редактирано от Vess на 03.07.13 22:13.
03.07.13
23:44
Монтирахте ли новия лост, какво стана? :)
https://www.facebook.com/photo.php?v=1385234881695133&set=vb.381641995257474&type=2&theater;
Монтирахте ли новия лост, какво стана? :)
https://www.facebook.com/photo.php?v=1385234881695133&set=vb.381641995257474&type=2&theater;
Купен е, у дома е, ще го монтираме събота най-вероятно, че ще се дупчат стени ;) стана на мойто нали се сещате :)
04.07.13
09:04
Хаха :) Както казва Велико : “Жената каза и ние решихме :D:D “
04.07.13
11:28
а снимка с всички части на тялото, взети заедно ? :)
а снимка с всички части на тялото, взети заедно ? :)
Хе хе, ами нямам такова огледало у дома да ме обхване цялата ;) но може да измисля нещо ;)
Ето, това е не много отдавнашна снимка, и сега съм си същата :) Много дребна стана нещо, има я в галерията ми.
Мнението беше редактирано от Vess на 04.07.13 11:58.
Опи 8-)
04/07
Раздвижих се у дома набързо, че нямах много време :
5 кръга :
10 лицеви опори
20 Руски суинга @ 16 кг.
30 коремни преси ( knee hug )
На последните 2 рунда суинговете бяха с една ръка ( х 10 на ръка с редуване )
За около 10 мин.
Поразтегнах набързо и така :)
Хапнах следното :
- тахан* с мед* и канела
- зелева салата с магданоз, скумрия на скара, 3 фурми* с какаови зърна*
- още от сутрешния таханов микс*
- салата домати, краставици, лук, печени тиквички* на фурна, малко парче скумрия, няколко лъжички малки малки фъстъчено масло* (blush)
Хайде, лека и спяща нощ, че ние снощи имахме премеждия с дребен посреднощите (dull), но всичко е наред днес слава Богу.
няколко лъжички малки малки фъстъчено масло*
ЕЕеее кво се срамиш :D. Не е като 200 и кусур грама за един ден :P
няколко лъжички малки малки фъстъчено масло*
ЕЕеее кво се срамиш :D. Не е като 200 и кусур грама за един ден :P
Ами малки са, кафени лъжички :) Но и да бях изяла 200 гр. добре щяха да ми бъдат, като чета по чуждите дамски дневниците май малко ям аС :P
Опи, мараба (wave)
05/07
Вчера нещо не остана ред да пиша, то само храна имаше де. Беше нещо от сорта :
- овес, какао, мед*, стафиди, слънчогл.семки
- 3 варени яйца*, домат, краставица, 2 моркова, фурми* с какаови зърна
- сини сливи, 1 круша Петровка
- салата домати, краставици, лук, магданоз, маслини, 2 варени яйца*, 2 фпх ръжен
06/07
Днес, преди обед плажче (sun)
След като заспа дребен по обед следното :
Загрях 3 кръга :
набирания - 5, 4, 5
кофи - 4, 3, 3
напади - 10, 10, 10
КФ комплекс 10 000 :
Вдигнете 10,000 lbs (4545,45 кг) за максимално кратко време, като правите по едно повторение от:
Класически клек с щанга;
Раменна преса с щанга от стоеж;
Мъртва тяга.
Аз сега видях, че било за време (giggle), разпределих тежестите и рундовете така :
6 кръга :
клек - 6х50кг.
раменна преса - 6х30кг.
тяга - 6х60кг.
сметките :
6х6х50 = 1800кг.
6х6х30 = 1080кг.
6х6х60 = 2160кг.
тотал - 5040кг. = 11088 lbs
Дано не съм объркала сметките (blush)
Времето ми беше точно 20 мин., много, но пък и повдигнатите килограми са с 494.55 кг. повече от стандартния комплекс (muscle)
И за финал :
4 кръга :
лег @ 30 кг. - 10
напади @ 2х5кг. - 10
повдигане на таз от успоредка - 10
Хубав стреч и обратно у дома :)
До момента храната е :
- слънчогл. и тиквен тахан*, какаови зърна*, малко мед*
- банан на плажа
- след тренировка - 1 варено яйце*, сурови бадеми и кашу, домат, малко печен картоф, маслини
- в момента кафе с кокосово мляко* и мед* (inlove)
П.П Нещо съм объркала комплекса май, но ...карай...май е трябвало по 1 повторение да редувам упражненията, а аз ги разпределих в 6 рунда х 6 повторения от упражнение (wasntme)
И специално за Куин Кобра снимка в цял ръст от днес, пресни пресни :)
Мнението беше редактирано от Vess на 06.07.13 16:50.
06.07.13
16:26
Веси, днес си с поглед в бъдещето- 6ти сме още ;)
Иначе, и аз съм си харесала 10000, да видим за кога. Много добър резулат!
Мнението беше редактирано от Aleks Sandra на 06.07.13 16:28.