28/04
Така, моя мъж склони и ме изчака да си направя 5-те км. и после тръгна за зала :)
След работа 5 км. бягане за 32:07 мин.
Потресаващо просто ... каква огромна разлика има когато бягам сутрин и когато вечер след работа (dull) Въздух имах да си лафя с другарче през цялото бягане, но кракатаааа....краката не ме слушаха. Чувствах ги все едно преди да тръгна да тичам съм направила 200 м. ходещи напади....от къде се взе тая умора се чудя....пппффф.... ще взема да се пробвам на следващото бягане да стана преди работа (wasntme) Не знам как ще ми се отрази на гладно сега през бременността...
Храната :
- заквасена сметана с 1 банан, шепа стафиди и 2 с.л.белен суров слънчоглед
- 1 домат, 1 зелена сурова пиперка, резен кашкавал, 2 сушени пръчици
- резен кашкавал намазан с масло
- зелена салата с лук, репички и краставица, 5-6 маслини, свински ребърца доооооста мазнички
Тази седмица ми се ще да направя 3 бягания, остава да видим ;)
Тук съм, тук съм, няма да се отървете лесно от мен ;)
Вчера 29/04 нямаше движение, нормален работен ден, после излизахме с приятели и децата :)
Храната основно по спомен : яйца с банан и кокосови стърготини, домати и зелена пиперка сурова, пилешка пържола бут, салата от печен пипер, патладжан и тиквички със плочка сирене, запеканка с пилешко, кашкавал и пипер. Водата над 2 л. и 1 кафе за деня.
30/04
Днес тичах пак след работа. Тази седмица не ми е нещо за тежки тренировки, тича ми се (blush) Утре и в неделя може би ще тренирам с пудовки ;) ... примерно ...
Бягане 4,200 км. за 25:56 мин. :) Същата история като онзи ден, въздух мноооого, но много умора в краката...що така не мога да си го обясня....
Вечер на два - три пъти ми се схваща вече и прасец, ужасна нужда от магнезий имам, но ще изчакам до 08/05 на следващата ЖК да питам доктора как да го пия. Може и затова да сса ми така отмаляли крачуните, знам ли....
Храната днес :
- овесени ядки с кисело мляко, 1 банан, стафиди и слънчогледови сурови семки
- 2 домата, свински гърди
- шепа сурови бадеми с 5-6 бразилски ореха
- салата домати, краставици и лук, 5-6 маслини, пастърва печена на фурна, чаша айрян
- вода над 2л., 1 кафе
Друго май няма, приятни почивни дни на всички (sun)
01/05
Малииии, добре че се скатавах тази седмица, че Вик днес ни разказа играта (giggle), ноооо не се дадох лесно, само на лицевите опори се изложих, но много тежи явно коремчето, тежестта се измества и само в началото имаше чисти, после от колене (dull)
Искам и аз да благодаря на Миленка и Вик за чудесната тренировка :) Радост, благодаря и на теб за милите думи :)
Клек 8х20кг., 6х30кг., после не помня бройките много, но стигнах до 2х1х60кг. Достраша ме за повече.....
Обръщане до 2х40 кг. мисля че беше. И 45 щях да обърна, но....нека родя после ще напъвам пак ;)
И комплекса :
5 кръга завъртени така : 3 мин.работа/1 мин.почивка
3 обръщания от земя 30 кг.
6 лицеви опори
9 клека
Аз се справих така :
1 кръг 4 рунда + 3 обръщания
2 кръг - 4 рунда + 3 обръщания
3 кръг - 3 рунда
4 кръг - 4 рунда
5 кръг - 3 рунда + 3 обръщане + 6 лицеви + 6 клека
Храната :
- 3 яйца, 1 банан и кокосови стърготини, всичко на тиган
- салата чери със сиренце, пържена трицона
- след тренировката 4 - 5 с.л.квасена сметана със дом.сладко от малини (blush)
- зелена салата с лук, краставица и репички, 5-6 маслини, пъстърва печена, безалкохолна бира
И така :) Доста далеко ми идва залата, но ще се постарая да отивам когато имам възможност :)
Мнението беше редактирано от Vess на 01.05.15 20:51.
02/05
Днес на Рожден Ден (cake)
Празнувахме 1 година паркови и горски бягания с IRUN :) Много бегачи, усмивки, торта и награди (sun)
И аз си имам награда, от томболата ме изтеглиха и си имам подарък от Биодерма :)
Бягане 5 км. в Морската за 29:58 мин. С ужасна МТ съм където си помислите, утре ще видим дали ще уважа другарите в Богоров ;)
Храната :
- овесени ядки с кисело мляко, стафиди и ягоди
- 3 яйца бъркани със сирене, салата домати и краставици
- 2-3 с.л.квасена сметана
- салата домати, краставици и лук, маслини, 3 яйца в масло, чаша (beer) Ужас, ужас...така ми се услажда напоследък ;) аз винаги съм си я обичала де :)
И малко снимки, едната вчера след тренировката, другите от днес :
казано от Boby_ на 03.05.15, 19:00:
Веси, как точно ги правиш обръщанията през корема?
Хе хе, Боби получават се :) поне за сега, докато не ми е чак толкова голям корема ;) Вик вчера докато заучаваше обръщанията с Радост, аз сама си вработвах на по-ниските кила, и после и той ме попита дали ми пречи корема, но като ме видя....нямаше кой знае какви забележки :) или си ги е спестил, не знам :)
Някак си инстинктивно пазя корема и го “заобикалям” с щангата така да се нарече ;)
03/05
Последен почивен ден, малко кофти време сутринта и се отказах да ходя на тренировка с Вик и тайфата, но следобяд раздвижих у дома 16-ката ;)
10-9-8-7-6-5-4-3-2-1
Изхвърляне с дясна ръка @ 16 кг.
Същото с лява
Обръщане с дясна ръка @ 16 кг.
Същото с лява
Тласкане с дясна ръка @ 16 кг.
Същото с лява
СДХП @ 16 кг.
Лицеви опори
Широк клек @ 16 кг.
И като приключих Слънчев поздрав А - 5 пъти, че много съм се вдървила и тая МТ направооо .....
Уж ей тъй набързо нещо леко, пък така ме изпоти тази тренировка (whew)
Манджорното :
- 3 яйца с 1 банан на тиган
- салата домати, краставици, печено пилешко бутче и 1 крилце
- 1 банан с малко тахан ( това след душа след тренировката )
- зелена салата с лук и краставица, маслини, печено пилешко бутче и 1 крилце
Иначе, почна се ремонта у дома (tmi) Ще правим стая на баткото и положихме началото :) Другото ново, отрязах си косата до раменете (makeup) Обмислям и цвета да сменя, но ще е доста трудно...мисля го още :) Така малко промяна, малко пролетно настроение, малко освежаване, че беше доста изтощена и така :)
03.05.15
21:04
казано от Веселина Иванова на 03.05.15, 20:43:
казано от Boby_ на 03.05.15, 19:00:
Веси, как точно ги правиш обръщанията през корема?
Хе хе, Боби получават се :)
Ми как не! То коремът ти е по-малък от моя! (dull) :D
казано от Веселина Иванова на 03.05.15, 20:43:
10-9-8-7-6-5-4-3-2-1
Изхвърляне с дясна ръка @ 16 кг.
Същото с лява
Обръщане с дясна ръка @ 16 кг.
Същото с лява
Тласкане с дясна ръка @ 16 кг.
Същото с лява
Веси,в каква последователност правиш всичко това,и с какви почивки?Заинтригуван съм,защото утре си качвам двупудовките в камиона.
А Злати, моля моля....порасна корема, не си ме виждала скоро ;)
Митак, последователността е както съм я описала : почвам със сначовете дясна, после лява ръка, после обръщам с дясна, после лява, следва тласкане и т.н. както е описано. Почивките си ги правя по усет, както се чувствам :) Като стигна по малките бройки повторения, почивките са по-кратки. Ти ако искаш може да си направиш комплекса за време, както решиш :)
04/05
Понеделнично днес едно такова :D В умален състав сме на работа и....работа за целия китайски народ ;)
В тренировкъчо отношение, днес съм пас. Заслужих си почивката пък, 4 дни съм спортувала последователно, днес релакс :) Е, готвих разбира се (dull)
Храната :
- банан с тахан
- зелена салата с домат и маслинки, 3 варени яйца, резен кашкавал, 4-5 сушени сини сливи
- 1 ябълка
- зелена салата с лук, репички и краставица, маслинки, 3 малки печени кюфтета от мляно телешко и свинско месо смес, чаша айрян от овче мляко
Направооооо с тая храна голям Х значи ... Такъв апетит да имам....Знам, че съм бременна но не искам да стават много килата, че после да се чудя как ще си ги отглеждам :D Мръъъъънннннн ......
05/05
Нямах много време днес след работа. Утре ще махаме един стар гардероб от бъдещата стая на детето и след работа трябваше да махам багажа, който имаме в него. Затова съвсем набързо, стегнато :
100 суинга @ 16 кг.
100 тръстъра @ 15 кг. ( 2х7,5кг. )
Разпределих си ги на 5х20. Добре беше, хем не ми отне време, хем раздвижих телеса ;) Утре планувам бягане, дано ми се получи, че ще имаме доста неща по стаята ....
Храната :
- 1 банан с тахан, 4-5 сушени сини сливи
- 6 пилешки крилца, салата зелена с домат и маслини
- шепа сурово кашу и 4-5 бразилски ореха
- шопска салата, няколко малки маслинки, 2 кюфтета печени от мляно свинско и телешко месо, чаша айрян
Отивам да оправям дечко и после и аз се хоризонтирам |-)
Весииииииииииииииииии !!!!
Чак сега разбирам,че ще имаш бебче :) Кой знае колко неща още съм изпуснала..
Пожелавам ти страхотна бременнност, леко раждане и здраво усмихнато бебче! (sun)
казано от Juls на 06.05.15, 07:48:
Весииииииииииииииииии !!!!
Чак сега разбирам,че ще имаш бебче :) Кой знае колко неща още съм изпуснала..
Пожелавам ти страхотна бременнност, леко раждане и здраво усмихнато бебче! (sun)
Ами ти се загуби някъде, липсваш на форума :) Вече съм в 5-ти месец Юле, благодаря за пожеланията :*
06/05
Честит празник на всички, които празнуват днес (F)
Много ми е криво, ама много (shake) Не можах да си направя бягането и то не щото имах много работа, имах но си я свърших, ами защото мъжо не разбрал и закъсня много, ходи да носи багаж у техните, и ми прецака бягането (punch) Стана късно, оставих за утре защото така и вечерята ми се измества, детето ще оправям, всичко....ппппфффф.....а така свежа се чувствах, макар многото чистене и местене на разни неща.... Няма да мога да направя три бягания тази седмица, най-вероятно ще се получат две....
Освен това пак съм се подула здраво :( уж съм изместила всички ВХ само сутринта, после само зеленчуци и белтъчини и мазнини и пак... В петък съм на ЖК и ще искам задължително нещо да ми изпишат за тази водна задръжка....ужасно е...чувствам се 100 кила, изглеждам като 100 кила и ми е много....смотано... спортувам, храня се като преди бременността и така да качвам скорострелно пък...не е честно :(
Храната :
- овесени ядки с 1 банан, фурми, какао и 1ч.л.мед, горчиво черно кафе
- салата домати, краставици и сирене, 2 кюфтенца от мляно месо, резен кашкавал
- зелена салата с лук, репички, краставица и авокадо, 2-3 огромни маслини, миш-маш
Над 2 л. вода за деня
Оплаках Ви се....извинете ме, днес е празник :)
казано от Веселина Иванова на 06.05.15, 20:37:
Освен това пак съм се подула здраво :( уж съм изместила всички ВХ само сутринта, после само зеленчуци и белтъчини и мазнини и пак...
Веси, вече все повече източници твърдят, че времето, в което тялото се справя най-лесно с въглехидратите е вечер.
Аз лично, ако започна деня си свъглехидрати, после цял ден не ме търси нито за работа, нито за мисловни дейности.
Мнението беше редактирано от Margi на 06.05.15 20:48.
06.05.15
22:43
Веси, от хормоните е всичко... От един момент нататък тялото сякаш не е твое. И то не е! То работи за друг, не за теб :)
И аз мрънках като започнах да качвам стремглаво (и сега мрънкам, че трудно свалям :D ), но реално знам че много малко зависи от мен.
06/05
Освен това пак съм се подула здраво :.ужасно е...чувствам се 100 кила, изглеждам като 100 кила и ми е много....смотано... спортувам, храня се като преди бременността и така да качвам скорострелно пък...не е честно :(
Ох как само те разбирам. Точно така се чувствам и аз. Особено сега като влязох в 6 месец. Апетитът ми даже е паднал, не ям като бременна, движа се нормално уж. И се чувствам като напомпана, краката ми са двойни. И хем си знам, че е от бременността и не мога да се примиря. Покрай мен бременните плющят какви ли не боклуци, а аз дори една закуска или сладолед не съм изяла и пак същата работа. А има още 3 месеца. И ако те успокоявам поне на снимки не си мръднала и всичко е по скоро вътрешно усещане отколкото видимо качване.
казано от Маргарита Манева на 06.05.15, 20:46:
Освен това пак съм се подула здраво :( уж съм изместила всички ВХ само сутринта, после само зеленчуци и белтъчини и мазнини и пак...
Веси, вече все повече източници твърдят, че времето, в което тялото се справя най-лесно с въглехидратите е вечер.
Аз лично, ако започна деня си свъглехидрати, после цял ден не ме търси нито за работа, нито за мисловни дейности.
С това съм на 100 % съгласна. Аз измествам въглехидратите вечер :)
07.05.15
07:42
Аз пък ям само и единствено сутрин въглехидратите си.
Чувствам се ОК - вече повече от една година съм така. :)
Не изглеждате 100 кила, момичета. Вие си го усещате. Не се терзайте с такива мисли и то точно сега.
Да имаше основания - добре, ама точно пък вие. :)
07.05.15
07:57
Веси, много ти се радвам. Усещам се, че ти чета постовете по 2-3 пъти и все напирам да лайкна, но не ми дава :) Виждам, че с напредване на бременността ставаш все по-уверена в тренировките и опознаваш тялото си. (в началото май не мислеше изобщо за тежести, а по-скоро йога? ) Хубави тренировки, хубави бягания.
Бременна обръщаш 15 кила повече от мен ...
И на снимките изглеждаш съвсем нормално,даже слабичка, може би психически само си натоварена с мисли за фигурата.
Поздрави и умната :)
Благодаря ви момичета :* Знам, че няма как кантара да върви надолу... чувствам се кофти от водната задръжка но.... така ще още 4 месеца :D Имам чувството, че съм сложила поне 1 кг. само на ц....и (tmi)
На мен също ми е добре като ям ВХ сутрин, не е там причината за водната задръжка. Ако само закуската ми е въглехидратна и после съм изцяло НВ-ВМ и с достатъчно вода за деня, вечер съм ОК. Но има дни в които.....се чувствам кофти (dull) Но пък като си усетя мъничето вечер да шава и ми става едно такова .... не мога да го опиша с думи, само може да се усети (inlove)
Вярно е, че не съм от богопомазаните, които качват само и единствено на корем с 6-7 кг. за цялата бременност, няма начин просто....ще си спортувам и ограничавам доколкото ми е по силите, другото да сме живи и здрави само, ще ги борим килата после (muscle)
БЛАГОДАРЯ ВИ още веднъж (F)
Абе, ей, двете, уж сте бременяли по веднъж, а мрънкате като първескини :D :D :D Идеално знаете какво се случва, идеално знаете, че от един момент хранене/нехранене теглото си върви, идеално знаете, че хормоните са си хормони. Вие какво, да не искате да родите мишки!? Я по-така, моля ви! Краката се надуват и тегло се качва, нито сте качили кой знае колко, нито изглеждате зле, напротив, стегнете се, и двете (inlove) Остават 3 месеца, аз лично тогава качих най-малко. Не искам да ви говоря все едно не сте минали оттук, я се радвайте на хубавите дни, така ми липсва да съм бременна, дори в деветия месец, дори ужасно уголемена, дори да не можех да си намеря место в деветия месец, пак си се радвах, радвайте се, моля ви, зареждайте бебетата! :* :* :* И давайте не само физически, но и ментален пример! :*
казано от karfi4ka на 07.05.15, 17:59:
Абе, ей, двете, уж сте бременяли по веднъж, а мрънкате като първескини :D :D :D Идеално знаете какво се случва, идеално знаете, че от един момент хранене/нехранене теглото си върви, идеално знаете, че хормоните са си хормони. Вие какво, да не искате да родите мишки!? Я по-така, моля ви! Краката се надуват и тегло се качва, нито сте качили кой знае колко, нито изглеждате зле, напротив, стегнете се, и двете (inlove) Остават 3 месеца, аз лично тогава качих най-малко. Не искам да ви говоря все едно не сте минали оттук, я се радвайте на хубавите дни, така ми липсва да съм бременна, дори в деветия месец, дори ужасно уголемена, дори да не можех да си намеря место в деветия месец, пак си се радвах, радвайте се, моля ви, зареждайте бебетата! :* :* :* И давайте не само физически, но и ментален пример! :*
Иги, права си, явно нещо сме изтрещели. Мисля, че е време да спрем да се втеляваме в неща които не зависят от нас. Истината е, че вътрешното предизвикателство да качиш малко ти отнема от радостта на бременността. Щото...сме били в най-добрата си форма, спортували сме активно и сме можели да пазим режими, а сега не можем да контролираме ситуацията. Аз лично спирам да се изтезавам и почвам да се настройвам за последното тримесечие само с положителни емоции. Бебето достатъчно ясно ми се сърди, когато се стресирам :)
Иги, благодаря много (F) Така е, права си за всичко, не можем да контролираме хормоните....но и тези депресивни състояния пак са под влиянието на хормоните (punch) нооооо ще ги надвием, ние сме по силни :) Мафията на майките е голяма работа (muscle) :D
07/05
Днес след работа доста задушно но въпреки това бях навън за тичане 8-)
5 км. бягане тип свински тръс за 31:27 мин. Бавно-бързо това е положението. Важното е, че се чувствам прекрасно после (makeup) В неделя съм на горско бягане, писала съм се на 7 км. ще ги измина, ще се целя да не съм последна ;) хехехехех
Храната :
- 3 варени яйца с кр. масло
- 2 зелени пиперки сурови, скумрия на скара
- 4 - 5 ч.л. заквасена сметана
- зелена салата с лук, репички, краставица и авокадо, 3 яйца в масло и 1 малко кюфте се мъдреше в хладилника от мляно месо
Сутринта 1 инка с 1 ч.л.мед, 1 еспресо и над 2 л. вода за целия ден
Мнението беше редактирано от Vess на 07.05.15 21:04.
казано от Веселина Иванова на 07.05.15, 21:00:
[ влиянието на хормоните (punch) нооооо ще ги надвием, ние сме по силни :)
Всъщност, Веси, ако искаш да си щастлива и здрава за по-дълго време, не ги надвивай, а ги уважавай. :) Никоя жена не е постигнала нищо добро като тръгне да надвива природата си - само объркани хормони, депресии и какво ли още не. Това е естествено състояние на тялото ти, което няма да продължи вечно, наслаждавай се на времето, когато ти е “позволено” да не си в топ формата си. ;)
казано от Маргарита Манева на 07.05.15, 21:15:
казано от Веселина Иванова на 07.05.15, 21:00:
[ влиянието на хормоните (punch) нооооо ще ги надвием, ние сме по силни :)
Всъщност, Веси, ако искаш да си щастлива и здрава за по-дълго време, не ги надвивай, а ги уважавай. :) Никоя жена не е постигнала нищо добро като тръгне да надвива природата си - само объркани хормони, депресии и какво ли още не. Това е естествено състояние на тялото ти, което няма да продължи вечно, наслаждавай се на времето, когато ти е “позволено” да не си в топ формата си. ;)
Оооо разбира се, че не мога да съм срещу тях Марги, израза ми ще ги надвием имаше шеговит характер, затова съм сложила и такава нахилена емотиконка накрая :) Далеч съм от мисълта да се бъркам там, където не ми е работа. Всъщност благодарение на здравето си се радвам на бременност и възможността да спортувам така активно. И ще последвам съвета ти Марги и ще се насладя истински на периода, в който няма да съм в топ форма :)
08/05
Днес само хапване....плановете ми за тренировка утре и ще видим бягането в неделя маааалко почват да се провалят (dull)
Гадния вирус, който циркулира вече втора седмица из офиса ме налази....и то много сериозно :( така ме събори, че се прибрах днес ранния следобед и си легнах....едвам отидох до магазина да напазаря и да се прибера....сили нямах да нося пазарската торба....:(
Милите ми и разумни колежки си карат болни на работа, пият си АБ и дремят там....добре бееее, за себе си не мислят ама да помислят за здравите (punch) не мога да изкажа с думи гнева си.... все пак съм бременна м....ка му (envy) и не мога да пия какво да е....абе....
Тръшна ме така ме тръшна, че само лежа и нищо не ми се прави...едвам наготвих (dull) за физическа активност въобще не мога и да си помисля, сили нямам да се преместя от дивана в спалнята....стига съм мрънкала....ще се оправя разбира се :)
Храната :
- 3 яйца с банан на палачинка
- свинска пържола вратна със залата зеле
- 4 -5 ч.л. заквасена сметана
- салата домати, краставици, лук и магданоз, няколко маслини, печено пилешко бутче
Туй то....нямам сили и ще отивам да лягам сигурно след малко....
Хубава вечер на всички (F)
Мнението беше редактирано от Vess на 08.05.15 21:03.
казано от Веселина Иванова на 08.05.15, 21:01:
08/05
Тръшна ме така ме тръшна, че само лежа и нищо не ми се прави...едвам наготвих (dull) за физическа активност въобще не мога и да си помисля, сили нямам да се преместя от дивана в спалнята....стига съм мрънкала....ще се оправя разбира се :)F)
Веси, изпитаната рецепта с джинджифил, мед и лимони, много вода и почивка. Не се претоварвай .Това с колежките е както с болните деца в детската градина и училище. Изобщо не ги интересува другите дали ще се заразят. Вероятно им е много скучно вкъщи
09/05
Вчера малко живвнах, пак съм със запушен нос, заглъхнали уши и кашлям, но нямам Т и съм на крак. Бяхме канени на агне вчера, та отидохме на Шумен на платото на някаква хижа. Много добре си изкарахме като изключим вируса :@ Поне дечко се набесня на слънце на тревичка на воля (inlove) и само докато се качим в колата, седна в столчето и отнесе плувката на секундата :D
Храната :
- 3 яйца и 1 банан на тиган
- зелена салата с лук и краставица, салата червено цвекло и морков, печено агнешко месо
- салата домат, краставица и лук, маслини, 3 яйца с масло, чаша безалкохолна бира
1 кафе сутринта
вода около 2л.
Днес мисля съм една идея по - добре от вчера, та....ще отивам на горското и после мъжо ще ми доведе малък Петърчо да си поиграе и той, организаторите правят голям пикник със скари, зеленчуци, музика и т.н. Ще споделя довечера емоциите :)
Хубава и слънчева неделя от мен (sun)
Мнението беше редактирано от Vess на 10.05.15 07:12.
10/05
Бягах вчера, участвах в горското бягане Побити камъни и съм 7-ма от 12 участнички жени на дистанция 7 км. 8-) Чувствах се много добре на бягането, даже ми дойде малко, можех и 11-те км. да измина ама....айде, с третото ;)
Бягане 7 км. горски терен, половината почти пясък - за 48:50 мин. на разстояние 1 мин. и 40 сек. някъде от третата :)
Миналата година на това същото трасе имам време 52 мин. някъде без да съм бременна ;)
Носа ми е все така запушен, не знам вече какво да капя, пръскам и т.н. днес спирам всичко, щото ми писна ...
Храната :
- овесени ядки с банан, 4 фурми, какао и 1 ч.л.мед
- 1 банан и 1 ябълка след като финиширах
- 2 кебапчета с доматки ( на барбекю след състезанието )
- зелена салата с лук и краставица, маслини, пъстърва печена с пюре от задушен спанак и карфиол ( няма да Ви казвам какъв цвят имаше това пюре, но най-важното е, че дребен го хареса мнооооогоооо )
Имам снимки, но още не са ги качили, после ще споделя с Вас :)
Хубава и спорна седмица (sun)
Мнението беше редактирано от Vess на 11.05.15 11:43.
11/05
Тренирах след работа днес :)
Малко късно, но КФ комплекса Ламята :
5 рунда за време:
Растяща стълбица 1-2-3-4-5 повт от следните движения:
- набиране
- лицева опора
- “колена-до-лакти”
- руски суинг с пудовка @ 16 кг.
- 200 м бягане
Бягането замених с 100 скока на въже, а коленете към лакти беше нещо като повдигане на крака напред от вис....Набиранията с подскок.
Време 34:11 мин.
Храната :
- 3 яйца и 1 банан на тиган, 2 шок.бонбона
- зелена салата с 2 домата, 2 телешки наденички
- зелена пиперка сурова с резен кр.масло
- салата домати, краставици и лук, 4-5 маслини, пъстърва печена с пюре от задушен карфиол и спанак
И малко снимки от вчерашните емоции :
Мнението беше редактирано от Vess на 11.05.15 22:08.
12/05
Днес само мамбо, такава МТ ме е треснала от вчерашната Ламя, чеееее.....(tmi) Иначе нормален работен ден, после пазарене, готвене обичайните домакински неща :)
Храната :
- 3 яйца с 1 банан на тиган, пак 2 шоколадови бонбона ( все за нещо се черпи на работа значи )
- 1 домат, 1 корнишон, сиренце, котлет от сьомга на туч
- 100 гр. заквасена сметана
- зелена салата с лук, репички, краставица и чесън, 4-5 маслини, 4 яйца бъркани със сирене в масло
Искам да започна да си правя бяганията сутрин преди работа :) ама много искам....но как ми се спиииии не е истина, утре ще направя пореден опит, дано успея (wasntme)
13/05
Ееееййййй, станах сутринта, разходих се из нас, погледнах навън, духаше доста силно и пак легнах (tmi) Бягах след работа разбира се, но....в петък пак ще положа усилия (blush)
Бягане 4,300 км. за 27:58 мин. Колкото - толкова, важното е, че бягах :)
Храната :
- ябълка и банан бъркани със заквасена сметана
- огромна салата домати с натрошено сирене, маслини, шепа печени фъстъци
- още една шепа фъстъци
- ягоди около 200 гр.
- салата домати, краставици и лук, печено пилешко бутче и крилце
Нямам много какво да кажа днес (wasntme) Избираме мебели за стаята на Петьо и мъжо голям разбирач се пише ама....ще я висим тая работа (shake)
14/05
Днес деня започна нормално, протече още по-нормално, а какъв емоционален завършек имаше не е истина :)
Бях на втора Фетална морфология днес, в средата на 5 мес. съм вече и седнете да не паднете - 100% девойка ще си имаме (inlove)
Мъжо не може да повярва, а аз още повече..... тъкмо се настройвах как започвам да съм малцинство в семейството, но ето...ще възвърнем баланса :D Да ми е живо и здраво, пък каквото такова, все си го обичам (inlove)
Тренирах след работа, още по емоционално ;)
10 кръга :
5 изхвърляния дясна ръка @ 16 кг.
5 клека с пудовка в рак позиция
5 изхвърляния лява ръка @ 16 кг.
5 клека с пудовка в рак позиция
Храната :
- салата зеле, свинска пържола на скара, 3 фурми
- шепа печени фъстъци
- около 200 - 250 гр. ягоди
- зелена салата с лук, репички и краставица, маслини, печено пилешко бутче
И така :) Утре мисля да почивам и ще видим какви ще ги къдрим с дребчо след работа. А събота и неделя сме на оглед за мебели, сега малко детската стая ще е....смесена хахахаха, но има доста време до тогава, ще го мислим после :)
15.05.15
14:11
Нашарили сте ги! :)
Браво, майстори! :D
казано от Златина Цонева на 15.05.15, 14:11:
Нашарили сте ги! :)
Браво, майстори! :D
И аз това казвам на моя мъж, че е майстор, но той още не знае къде се намира :D
15/05
Само хапване днес :) Снощи дали от емоции или и аз не знам какво, като се ококорих в 1:30 посред нощ и няма заспиване, сигурно 2 часа съм се кокорила и въртяла (tmi) Та, днес рано ще се ляга. Утре няма да мога да отида да бягам с Айрън, самосиндикално ще тичам, ще видим кога :)
Храната :
- 2 домата с натрошено сирене, бяла риба филе на туч, няколко маслини
- ягоди около 250 гр.
- салата розови домати, краставица и лук, скумрия на фурна, мало зеле прясно с червено цвекло за гарнитура към рибата
Много ми се яде сладичко нещо (tmi) имам фурми, освен да нагъна няколко (blush)
казано от Веселина Иванова на 14.05.15, 21:29:
14/05
Бях на втора Фетална морфология днес, в средата на 5 мес. съм вече и седнете да не паднете - 100% девойка ще си имаме (inlove)
:)
ееееееееееее не е честно, аз и трети опит трябва да правя :) Веси шегувам се, мноооооого се радвам. Да е жива и здрава момата :*
16/05
Днес станах пак малко по-рано, но тичах сама, а не в Морската с айрън, бягах на гладно, само на кафе с 1 ч.л.мед :)
5 км. бягане за 29:55 мин. Биващо бягане ;) Бавно, но още държа 5-чката, пу пу дано устискам до края на 7-ми месец :P
Храната :
- кисело мляко с овесени ядки, стафиди и ягоди
- салата розови домати, 4 яйца в масло, резен кашкавал
- зелена салата с риба тон и краставички, маслини, скумрия печена, сладолед (blush)
Цял ден днес съм на крак, първо за мебели, после в мола за дрешки ама нищо не си купих, после на разходка в Морската с хапване навън, и ей сега чак сядам (wasntme) Ще почовъркам малко из нета и се паркирвам |-)
Мнението беше редактирано от Vess на 16.05.15 21:42.
казано от Веселина Иванова на 14.05.15, 21:29:
100% девойка ще си имаме (inlove)
Мъжо не може да повярва, а аз още повече.....
Опалянкааааааааааааа!!!! :D :D :D Готви корделките :D :D :D
казано от Веселина Иванова на 27.03.15, 21:40:
като гледам моята приятелка с момиче, как се контят от сега и по колко блузи сменят докато излязат.... аз не съм такава кокона и не бих гледала малка кокона да ми се кифли ;)
казано от Веселина Иванова на 27.03.15, 10:17:
.. мъжка майка ще съм то се е видяло :) Моя мъж ми вика, аз не те виждам да вързваш панделки и да диплиш рокли, и позна :D