100% девойка ще си имаме (inlove)
Мъжо не може да повярва, а аз още повече.....Опалянкааааааааааааа!!!! :D :D :D Готви корделките :D :D :D
като гледам моята приятелка с момиче, как се контят от сега и по колко блузи сменят докато излязат.... аз не съм такава кокона и не бих гледала малка кокона да ми се кифли ;)
.. мъжка майка ще съм то се е видяло :) Моя мъж ми вика, аз не те виждам да вързваш панделки и да диплиш рокли, и позна :D
Иги, мани мани :D Като ми знае много устата и дърдоря мъжка майка и т.н., на ми сега ;) хахахаххаа
Каквото и да е, само да е живо и здраво, тя ще стане мъжко момиче, като майка си, няма от кого да види кифленски изпълнение, дълги нокти и високи токчета :D
Пожелавам си най-вече здраве, на мен и семейството ми, да съм все така спортна понееее до края на 8-ми месец (wasntme) щото малко и да си почина в 9-ти все пак ;)
Мнението беше редактирано от Vess на 17.05.15 07:58.
Веси, супер е да си имате момиченце :) Големи помощници са, а пък ще си има и защитник :D Винаги съм искала да имам по-голям батко :)
17/05
И днес тренирах 8-) Станах много рано обаче, 6:30 се бях ококорилаааааа....снощи ми се схвана и прасеца за пореден път, този път беше ужасно....ще купувам магнезий, бях питала доктора какъв магнезий да пия, но май ще си назнача сама магнерот и така :)
Тренировка с Вик и тайфата в Богоров (sun)
Кръгова интервалана тренировка 20 сек. работа/20 сек.почивка :
4 пъти :
- набиране - аз обратно гребане
- лицеви опори
- бой по чук
- напади с около 15-20 кг. мешка
- Руски суинг
- Качване и слизане на 71 см. стена
- планк на длани
- батъл роуп
- планк на лакти
- скачане на въже
Храната :
- банан с тахан и 3 бисквити РК с кафето
- 1 ябълка
- салата от розови домати, няколко маслини, 4 яйца в масло, резен сиренце
- ягоди
- зелена салата с лук, репички и краставица, скумрия печена, 4-5 маслини, чаша айрян
След тренировката, се прибрах, оправях едни дрехи, после пазаруване, чистене на целия апартамент и каталясах (dull)
Иначе вчера кантара отчете същите килограми, не съм качила нищо от повече от месец. На тренировката една позната ми каза, че нейни познати й били казали, че имало една луда бременна дето бягала и тренирала кросфит (tmi) Познайте коя е тя... Е как да реагираш на такива думи, яд ме е как хората гледат какво правят и как живеят другите а не себе си (finger) Ще ме извините за тази емотиконка ама много ми стана смотано....после реших, че не си заслужава .... Равносметката за тази седмица е 2 бягания и 2 тренировки с тежести и СТ. Утре след работа релакс (makeup)
Приятна вечер на всички (F)
Симало една луда бременна дето бягала и тренирала кросфит (tmi) Познайте коя е тя...
:D (F)
Дай боже да стават повече “лудите” бременни. :)
Каквото и да е, само да е живо и здраво
Абсолютно! Няма никакво значение, всичко е в кръга на шегата. Аз също не мога да си се представя като момичешка майка, не знам защо, винаги съм знаела, че Дамян ще е Дамян. На моменти много ме е страх да имам момиче, нооо ми се иска...и от двете да пробвам :D Освен това - съпруг, двама сина (куче и човек)...искам и аз подкрепа!!!
тя ще стане мъжко момиче, като майка си, няма от кого да види кифленски изпълнение, дълги нокти и високи токчета :D
Хехе, ще стане, а и ноктите няма да са дълги - ще са френски (или не, но ми хващаш мисълта), а токчетата - елегантно високи и в подходящите моменти (inlove)
Марги, Иги (F)
18/05
Днес само хапване :) без спорт. Иначе майстора почна стаята и съм много хепи, трябва да поръчаме мебелите, че ще се бавят месец и така :) Момченцето ми ще си има собствена стая най-накрая (inlove)
Храната :
- 3 яйца с 1 банан на палачинка
- салата 1 домат, 2 корнишона с натрошено сирене, пилешка пържола бут
- РД в офиса - от парчето торта обрах само отгоре поливката от шоколад и шоколадовата розичка, шепа фъстъци, 4-5 солети
- ягоди
- салата шопска, маслини, 2 кюфтета от мляно свинско, зеле с червено цвекло 2 с.л. за гарнитура
Толкоз от мен за днес, айде лека :)
Хубаво ги мислите тия неща, дами, но майка ми е точно такава, описана от вас, “мъжка майка” - грим си е слагала само на сватбата, токчета и нокти - никога, ама да видите дъщеря ѝ. (giggle) Като малка ме е подстригала късо, защото не ѝ се е занимавало да ме реши, сега имам коса до дупето и 10 чифта токчета поне. Изооообщо не можете да ги предопределите тези неща. :D Малките хора много бързо проявяват своята индивидуалност и край с всички планове! :P
Хубаво ги мислите тия неща, дами, но майка ми е точно такава, описана от вас, “мъжка майка” - грим си е слагала само на сватбата, токчета и нокти - никога, ама да видите дъщеря ѝ. (giggle) Като малка ме е подстригала късо, защото не ѝ се е занимавало да ме реши, сега имам коса до дупето и 10 чифта токчета поне. Изооообщо не можете да ги предопределите тези неща. :D Малките хора много бързо проявяват своята индивидуалност и край с всички планове! :P
Разбира се, че е така мила, шегуваме се като си ги говорим тия неща ;) и аз в пубертета и после около 20-те имах период, в който и на токчета ходех, и нокти имах, и без червило не излизах от нас ;) Просто някой си остават такива цял живот, а други ( като мен ), осъзнават колко по естествено и истинско е лицето на една жена без тежък грим, и колко по красива е, ходейки на нормални обувки ;) Сега някоя от дамите във форума да не се засегне ей, това са си мои виждания моля Ви се :)
Най-важното е да сме живи и здрави с детенце, пък другото са бели кахъри :)
19/05
След работа, чистене след майсторите, постилане на найлони и разни такива приготовления и не остана много време, но се разкърших ;)
5 кръга от :
10 обръщане и пуш преса с дясна ръка @ 16 кг.
10 обръщане и пуш преса с лява ръка @ 16 кг.
После 20 мин. от кардиото на Рони (inlove) ( качване и слизане на табуретка ) Страхотно се получи, поддържах равномерен пулс, дишането супер, разтопих се от пот (whew) Всичко общо 30 мин. :)
Храната :
- 3 яйца и 1 банан на палачинка
- ягоди
- салата домати с натрошено сирене, сьомга котлет на скара, няколко маслини
- 3-4 ч.л.фъстъчено масло
- зелена салата с лук и домат, маслини, 2 кюфтета от мляно свинско месо
Май ще има черен шоколад след малко (tmi)
Мнението беше редактирано от Vess на 19.05.15 21:34.
20/05
Днес ходихме да поръчваме мебелите, всичко за детската стая на баткото. Оставих бягането за утре. Очаквах мускулна треска на краката от вчерашното кардио, но вместо там имам ужасна МТ на трапеца от обръщанията (dull)
Храната :
- попара от овесени ядки и натрошено сирене
- салата домати със сирене, пилешка пържола от бут
- 3-4 ч.л.фъстъчено масло
- шопска салата, маслини, 4 яйца в масло
- по-късно ще има ягоди :)
Умирам си за ягоди тая бременност (wasntme) Миналата си спомням, че умитах де що видех череши, не че не ги чакам с огромно нетърпение и сега ;)
И така, вечер се будя по никое време и будувам много....сутрин не ми се става ... днес щя лягам рано, дано е спяща нощта ;)
21/05
Много смотано днес....то не беше ама ми се скапа настроението, щото никакво бягане значи....то как да го нарека бягане не знам, свински тръс, бягане с ходене...нещо такова беше. То няма такава умора в краката, ужас....така умаляли ги чувствах, че....все едно цял ден съм била на крак и то ходейки....все едно имам МТ пък нямам... Освен това почна да ми се стяга корема по-често, водят се някакви подготвителни контракции....и малко взе да ме е шубе. Ще намаля бягането май, колкото и да не ми се иска.... като тренирам у дома с тежести и СТ ги няма....но като тичам ги имам... ппппфффф....все си мислех, че ще бягам до края ама няма да е :D
Бягане 4,100 км. за потресаващите 27:22 мин.
Храната :
- извара с какао, 1 банан и мед, 3 шок.бонбона ( 3 именнички днес )
- салата зеле, пилешка пържола бут
- 3-4 ч.л. фъсъчено масло
- салата домати, краставици, лук и печен пипер, маслини, 2 кюфтета от мляно месо
Туй то, оплаках се ... ще наблегна на другите тренировки, вместо бягане може да почна да качвам стълбите в блока или да ходя по трасето, което си бягам само че бързо ходене ... ще видим...
22/05
Раздвижих се днес у дома след работа :
5 кръга :
10 суинга до горе @ 16 кг.
5 тръстъра с всяка ръка @ 16 кг.
10 СДХП @ 16 кг.
5 обръщане и пуш преса с всяка ръка @ 16 кг.
Какво да Ви кажа...ще разреждам тренировките май май (dull) шубето е голяма работа значи...Днес му звъня на доктора да му кажа, че имам стягане на корема ( подготвителни контракции ) и как да пия Магнерота, а той...легни си, не ходи на работа и в понеделник да отивам за болничен.....аз шах...и малко взе да ме е шубе....имам и леки болки ниско долу, така че събота и неделя мисля да не тренирам, ако всичко е наред за понеделник ще видим, отпуска съм една седмица, имам доста работа из нас...чистене и т.н. и няма да ми липсва активност де.....
Храната :
- извара с банан, какао и мед
- салата зеле и свинска пържола вратна
- 1 шок.бонбон и 3 ч.л.фъстъчено масло
- ягоди
- салата шопска, 3 маслини, 4 яйца в масло, чаша айрян
И така :) малко ми е тъпо, но бебока е най-важното нещо сега, и да спра да тренирам, не ме интересува, родя ли пак ще си тренирам ;)
Освен това почна да ми се стяга корема по-често, водят се някакви подготвителни контракции....и малко взе да ме е шубе.
Бракстън-Хигс. Аз ги имах леки през цялата бременност, засилиха се доста в шестия. Веднъж, в петия месец, и друг път съм споменавала, беше нещо доста страшно, при мен беше вследствие доброжелателно поведение на “добри приятели” ;) Същото се отнася за болките ниско под корема, имах ги през цялото време и доста се засилваха при активно движение/трениране/бързо ходене.
може да почна да качвам стълбите в блока
Веси, не ти се бъркам, ти си знаеш, но аз се занимавах с това 3 дни в Майчин дом, когато преносвах....и накрая успях...да предизвикам родова дейност...Така, че обмисли го добре. Все пак си една крачка пред мен, минала си оттук, знаеш от какво трябва да се пазиш и с какво да внимаваш...
Мнението беше редактирано от karfi4ka на 22.05.15 23:00.
Освен това почна да ми се стяга корема по-често, водят се някакви подготвителни контракции....и малко взе да ме е шубе.
Бракстън-Хигс. Аз ги имах леки през цялата бременност, засилиха се доста в шестия. Веднъж, в петия месец, и друг път съм споменавала, беше нещо доста страшно, при мен беше вследствие доброжелателно поведение на “добри приятели” ;) Същото се отнася за болките ниско под корема, имах ги през цялото време и доста се засилваха при активно движение/трениране/бързо ходене.
може да почна да качвам стълбите в блока
Веси, не ти се бъркам, ти си знаеш, но аз се занимавах с това 3 дни в Майчин дом, когато преносвах....и накрая успях...да предизвикам родова дейност...Така, че обмисли го добре. Все пак си една крачка пред мен, минала си оттук, знаеш от какво трябва да се пазиш и с какво да внимаваш...
Иги, благодаря много (F) По принцип искам и слушам тялото си, но когато доктора ми каза така и малко ме достраша....Ще си почина сега два дни, пия си магнезия, ще наблегна на доста ходене ( надявам се ) и ще видим.... Може би ще мина на нещо по-леко като трениране, не че сега тренирам кой знае колко тежко и интензивно, но все пак съм бременна....а аз тренирам почти както, преди да забременея....Наблягам на тренировките сега, защото работата ми е на стол 8 часа 5/7 дни. И ако не тренирам, не 5 кг. ами сигурно вече щяха да са 10-ка качените.
Средата на юни вече си пускам болничен и ще наблегна на доста ходене и така :)
23.05.15
20:54
Веси, стълбите не са добра идея. Аз също като Карфичка качвах яко стълби с цел да ускоря раждането. И то работи!
Аз също много се тревожех как и колко ще напълнея, но реално след раждането докато се усетиш какво-що и си влязла в старите си дънки ;) Е, не мога да кажа че това лято ще съм във форма за плажа, но с дрехи бивам вече, а Рая е само на 3 месеца.
Та мисълта ми е да не се фиксираш върху килата, радвай се на бременността и си гледай детето, бъди активна с него, защото още малко ще те има само за себе си. :)
Благодаря момичета :) Не, килата не са причина за това, че ми е кофти и ще намаля тренировките а точно, че ще намаля тренировките...Но здрави да сме, без проблеми да избутам до термин пък другото, аз съм упорита и се надявам да вляза във форма след раждането.
23/05
Храната :
- извара с банан, какао и лъжичка мед
- свинска пържола със салата зеле
- ягоди
- салата домати, краставици и лук, агнешко печено месо, 2 с.л.дроб сърма
Съботата нищо интересно, почивах си активно, по обяд отидохме на село, цял следобяд в двора на припек, децата играха на воля, много слънце, чудно :)
24/05
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК БЪЛГАРИЯ !!!
Днес сутринта на манифистация и концерт, после по обед се прибрахме към Варна, хапнахме, опитах се да дремна но нещо не успях и след обяд реших все пак леко да се раздвижа, преди да започна да готвя :) Добре се чувствам :)
3 кръга :
клекове
плие
различни махове с краката
напади
планинкси катерач
раменна преса
бицепс
трицепс
повдигане в страни за рамо
Всичко с малките гири от по 3 кг. но много повторения и пак бая пот пролях :)
Гледах упражненията от някакви клипчета от тубата, затова не съм описала бройките, защото бяха различни, нещо като интервална тренировка. Хареса ми, но другия път ще си я измисля сама ;)
Днес храната :
- 1 парче домашна баница
- салата домати, агнешко печено, сиренце, няколко маслини
- шопска салата, маслини, пилешка пържола бут
Приятна неделна вечер :)
Мнението беше редактирано от Vess на 24.05.15 21:51.
25/05
Закарах сутринта дребчо на градина и продължих към Морската за сутришен крос :)
5,100 км. бягане за 32:09 мин. Чувствах се доста по-добре от последното бягане миналата седмица :)
После у дома нещо като основно чистене, тоалетна, баня и 3 стаи и много се уморих (dull) но спор няма, че като съм си сама най-хубаво си чистя и подреждам ;) Вечерта чакахме гости, прекарахме си чудесно.
Храната :
- ягоди и череши
- половин пилешка пържола, 2 домата с натрошено сирене, маслинки
- резен кашкавал и резен свинско пушено филе
- салата домати, краставици и лук, салата зеле с много магданоз, свинска пържола врат, 1 тънко парче шоколадово руло, което ни донесоха гостите (blush)
И туй то :) След малко водя дребен пак на градина, днес плана е за разходки с приятелки, лафче, после тренировка у дома, ще видим каква, още не съм решила и така :)
26/05
Ейййй то хубаво било да си в отпуск и да разполагаш сам с времето си :) Сутринта с приятелка на лекция за естественото раждане след секцио, после малко по магазини, че имах да търся за утре на дребен бели 3/4 чорапи за тържество. Прибрах се, хапнах, дремнах, после тренирах и след малко отивам да го прибера и пак забягваме, този път с него на лафче с други приятелки и дечковците им ;)
Тренировката :
3 кръга от :
10 суинга @ 16 кг.
5 лицеви опори
10 бицепс + раменна преса @ 2х7,5кг.
5 лицеви опори
10 тръстъра @ 2х7,5кг.
5 лицеви опори
10 скачащи напада
+ още 3 кръга вече с леките гири :
20 бицепс
20 повдигане напред предно рамо
20 разтваряне в страни за странично
20 ходещи напада
Хапнах :
- сандвич от 1 филия лимецов домашен хляб с квас, кашкавал и пушено филе свинско
- ягоди и череши
- салата домати, краставици, свинска пържола врат, малко кашкавал
- ще вечеряме навън, най-вероятно салата + някакво месце и айрян, ще коригирам като се прибера....ако не забравя (wasntme)
27/05
Днес ден за почивка от спорт, само една 4 км-ова разходка в Морската градина, после дрямка у дома, малко чистене на новата стая на баткото и тържество в градината :) Ами моето гаржи си беше най-хубаво (inlove)
Храната :
- 2 домата, пилешка пържола бут, маслини, резен кашкавал
- череши
- салата домати, краставици, лук и магданоз, маслини, 4 яйца в масло, чаша айрян
Захапах 6 месец от бременността :) как минава времето само (wasntme) Бебка е доста активна вече, но и доста внимателна, истинска дама ;) Вечер ме оставя да спя, сутрин се събужда късно и е много нежна в побутванията си (inlove)
28/05
Днес се раздвижих преди обед у дома, духаше много силно и отложих бягането.
Smokey Bear’s KB variation
Every minute on the minute for 20 min (Всяка минута, в рамките на минутата, в продължение на 20 мин):
3 Power Snatch (3 силови изхвърляния)
3 Clean & Press (3 обръщане и преса)
6 Squats (KB in Clean position, supported by the other hand) (6 клека, пудовката в обърнато положение, подкрепяне с другата ръка)
Change the arm every minute (Сменяй ръката на всяка минута)
Пудовка 16 кг.
Четох вчера, че за бременни е много добре да се тренира този протокол а именно ЕМОМ, и днес го приложих. Аз по принцип си го харесвам, май по-често така ще тренирам :)
След обед реших да отида да взема дребсън пеша, та прибавям разходка 2 км. към днешната активност. Купих си нова червена чанта и рокля бременалинска, е спортни са разбира се ;) да се покифля и аз малко (makeup)
Храната :
- салата от 2 домата, натрошено сирене, 10 маслини, 3 фурми с малко сусамов тахан
- ягоди
- салата домати, краставици, лук и магданоз, няколко маслини, скумрия печена на фурна
- по-късно ще има череши (blush)
Днес имахме среща пак с бебка, расте момата цели 510 гр. е вече. Казаха, че върви седмица напред, шава все по-активно и ме радва много (inlove) Подготовката на стаята на баткото върви с пълна пара, утре ще идва майстор да цикли и лакира паркета, та съм дежурна да не мърдам от нас докато не приключи. Но и аз си имам куп работа, така че ще има активност пак ;)
Лека и спокойна нощ от мен :)
Мнението беше редактирано от Vess на 28.05.15 21:06.
29/05
Днес основно у дома, паркета е готов но се надишахме на ацетони и лак :( уж затварях вратите, проветрявам цял ден но.....кофти работа, умириса се апартамента :( още проветряваме ...
Иначе поне на хола и кухнята прозорци, первази и щори, всичко измих....каталясах и си оставих двете спални за утре ;)
Дребчо е с наченки на бронхит, сутринта по първи петли и до докторката ходихме....абе да ми е гадно значи :( от къде го лепна тоя вирус сега посред лято ппппфффф ...
Храната :
- извара, 3 с.л.овес, какао, стафиди и малко мед
- салата домати и натрошено сирене, 3 яйца в масло, 1/2 препечена филийка от домашния лимецов хляб
- череши, доста ... около 300-400 гр. сигурно
- салата домати, краставици и лук, сиренце, няколко маслини, скумрия на фурна и 2 чаши айрян
Приятна петъчна вечер на всички желая :)
30.05.15
09:56
Видях Веси, че си ходила на лекция за естественото раждане след секцио. Не съм раждала, разбира се, за да давам съвети, но тази седмица си говорихме с моя колежка, има вече две внучета жената, точно по този повод. Дъщеря й работи и живее в Лос Анджелес от години, родила е първото си дете със секцио и там са й обяснили колко опасно било второ раждане по естествен път след секцио заради нарушената цялост на коремната стена и матката.
Разбира се , надявам се всичко да е повече от добре при теб и малката принцеса, но просто споделям, защото тук , в нашите болници, е някакъв принцип да оперират всички родилки. Сподели, че софийските доктори премълчават големите странични ефекти на секциото и изобщо не споменават големия риск за майката по време на второ раждане след едно секцио. Не мога да преценя дали е така, всеки се доверява на лекаря, който си е избрал и така трябва да бъде.
Аз ти желая здраве и все така лека бременност, Вес.
Приятелка наскоро роди второто си дете. И първото,и второто със секцио.
Първия път детето беше голямо и разположено седалищно ,беше наложително да я срежат.
Сега разположенитето на плода беше нормално,но я посъветваха да не ражда нормално,поради същата причина,която е посочила Мирослава.
И двете раждания са в най-добрата частна клиника в Плевен,където разлика в цената на нормално раждане и секцио няма,така че за мен отпада варианта да я съветват така по финансови подбуди. Освен това израждащия лекар се е доказал с годините и страшно много майки от Севена България му се доверяват,така че аз съм склонна да приема съветът му относно второ разждане след секцио за напълно адекватен.
Успех :)
На моя колежка дъщеричката роди първото си дете със секцио.Тук бяха отказали да направят секцио и пратиха момичето във Варна в частната клиника.Второто след 3 год. си роди нормално тук в нашата болница и нямаше никакви проблеми нито с нея нито с бебето.
Аз съм на мнение,че лекаря трябва да реши как ще бъде родено бебето.Против личния избор на родилката съм!
Мнението беше редактирано от S. P. на 30.05.15 16:57.
Веси, понеже започва тема, ако желаеш, сигнализирай, ще отделя.
Аз също съм против избора на родилката. И аз съм на мнение, че докторът е този, който следва да прецени. Проблемът е в това, че за мое много, много голямо съжаление, у нас (чела съм статистики, не съм от плюещите Бългрич и българското, нали, да е ясно) нещата стоят така, че докторите предпочитат да правят секцио - по мног причини, ама наистина много причини, част, от които напълно разбираеми. Самата аз мога да кажа, че щяха да ме резнат, ако не бяха определени обстоятелства, които не е коректно да коментирам. Факт е, че, въпреки наистина тесния си вътрешен таз, родих естествено. Но е и факт, че от 30 новородени, 27 бяха секцио. Проблемът е, че жените ги е страх да раждат естествено, но не знаят, голяма част от тях, че секциото крие не по-малко опасности - не сравнявам, а отбелязвам, че има неясна заблуда, че едното е по-страшно/по-нестрашно от другото. Пък те и двете си крият своите опасности, в крайна сметка. И от този страх докторите се възползват. И това е тъжно. Аз прокламирам и подкрепям естественото раждане, но съм наясно, че има случаи, в които това е невъзможно. И тогава е оправдано да се прави операция. Аз не смятам, че е редно да се дава избор в това отношение. Смятам, че това е решение, което се взима на база медицински причини и налияни медицински знания.
Относно естественото раждане след първо секцио - чела съм и чувала и двете неща. Надявам и вярвам, че при Веси ще се направи най-доброто за нея и бебето! :*
Привет момичета и много благодаря за мненията. Не мисля да разводнявам темата, ако се наложи може да изместиш Иги :)
При мен секциото беше по медицински причини т.е. седалишно разположение на бебето. Чакахме го до последно, но не се обърна принца.
Сега за второто си раждане ще са минали 5 години и по принцип ако бебето заеме правилната позиция няма други индикации за второ секцио. Поне за сега :) Добре се чувствам, не съм рискова бременност, не ми е тесен таза и т.н. Но както и Вие казахте, има време до тогава, ще видим как ще минат останалите месеци от бременността. Имам желание за нормално раждане, искам нещата да се случат естествено, но ако се наложи и е рисково за мен и бебка, разбира се че ще предприемем секцио. Кофтито е, че при секцио бебето се изражда по-рано и е малко още, Петьо се роди 3,140 кг., изписаха го 2,900 кг. можете да си представите какъв малък мишок беше. Но здрави да сме само, като наближи ще го мислим :) Сега отчет :)
30/05
Днес сутринта в Морската градина :
5 км. бягане за 30:37 мин. Един от бегачите като ме видя и ми вика, корема ти расте а километрите намаляват ;) ама няма как да е, трябва да има симетрия :D
Храната :
- банан с тахан
- 3 яйца бъркани със сиренце, зелева салата с моркови
- череши около 300-400 гр.
- зелена салата с лук, репички и краставица, кашкавал, няколко маслини, купичка леща
Днес ми беше ден за мерки и теглилки, всяка събота се тегля. Нямам промяна от миналата, не съм качила нищо ;) т.е. в началото на 6-ти месец + 5 кг. :)
Да, ама я го виж Петьо какъв мъж е сега, и собствена стая ще има даже, ще бъде батко! Живи и здрави, природата си знае работата, доФторите също (sun)
Предлагам темата със секциото да я спрем дотук, не мисля, че има какво полезно още да се каже :)
31/05
Днес тренировка в Богоров (sun)
Комплекса отборен, аз и Миленка :)
100 бърпита с набиране комбо
200 м. ходещи напади
Като се редуваме х 5 бърпита с набиране, като приключим х 6 напада всяка докато изминем 200 м., всичко за време ;)
Ние с Мим се справихме за 14:34 мин.
Приключихме с преден планк 3х1мин. с 30 сек. почивка между планковете
Искам да Ви кажа, че бърпитата си ги правих баш както се правят, пазех тумбата де ама....добре се получиха. А нападите .... мммммм голям кеф ;)
После се прибрахме с дребсън, душ и айде пак към Морската с баща му да отбележим 01.06. предварително, че утре на работа (dull) Цял ден откарахме там, колички, аз и Петьо на виенско колело абееее забава и за мен ;) Цял ден слънце и игри (sun)
Храната :
- банан с тахан
- тук някъде след тренировката шоколадов бонбон, Миленка е рожденичка :)
- Овчарска салата, трицона и безалкохолна бира на капаните край морето ;)
- салата домати, краставици и лук, кашкавал и купичка леща, чаша айрян
Ще има и череши май (blush)
Мнението беше редактирано от Vess на 31.05.15 21:45.
01/06
Честит 1-ви юни на малки и не толкова малки деца (sun) Нека винаги пазят усмивката и детското в себе си (hug) Моето мило детенце е днес на бабин дом и не мога да си го нагушкам и нацелувам, но съм му обещала подарък утре като го вземем :) Попитах го какво иска да му купя а той ми отговаря каквото ти решиш мамо (inlove) охххх обожавам го това дете (blush)
Храната днес :
- 1 банан с 3 яйца на тиган
- 2 домата розови с натрошено сирене, свинско месо печено на фурна
- череши около 200 гр.
- салата домати, краставици и лук, маслини, тиквички на фурна с кисело мляко и чесън, чаша айрян
И едно фото от съботното бягане, както и снимка на моя бъдещ батко (inlove)
Не знам какво толкова се вайкаш, имаш едно нищо и никакво шкембаче :D Чудна!
Еееех Иги (F)
02/06
Днес тренировка след работа в почит на големия Христо Ботев!
Корабът Радецки :
Изхвърляне @ 16 кг. пудовка
Лицеви опори с отлепяне на длани в долното положение
Максимален брой повторения от всяко движение в рамките на 16 мин. Започва се с по 1 повторение, после 2, 3 и .... До където стигна.
Моя резултат е 10 рунда ( х 10 повт. от изхвърл.всяка ръка и лицеви + 18 изхвърляния ( х 9 на ръка )
Скалирах лицевите опори заради тумбака (blush) моите бяха от колене ...
Направих само един от трите комплекса заради бременността ;)
Храната :
- банан с тахан
- 2 розови домата с натрошено сиренце, свинко печено на фурна
- череши около 300 гр.
- салата домати, краставици и лук, печени свински ребърца на фурна, безалкохолна бира :P
Купих подарък за малчо, прибрахме си го днес от бабин дом и той толкова го харесаааа (inlove) Сега отивам да си го гушкам и да го слагам да ляга.
Лека и спокойна нощ от нас :)
Мнението беше редактирано от Vess на 03.06.15 06:38.
03/06
Днес без спорт, само на работа, после обичайните неща из къщи и игра с дечко на новата ни площадка точно пред блока ;)
Храната :
- 3 яйца и 1 банан на тиган
- шопска салата, тиквички с кисело мляко, малко тахан с мед
- череши
- салата домати, краставици и лук, няколко маслини, свински ребърца печени
- ягоди
Туй то, скучен отчет днес...но има и такива дни :) Исках да бягам днес, но...след работа ми е много тягостно, тази сутрин се ококорих от 5:30 часа и реших да пробвам утре сутрин дали пак ще се ококоря та да се възползвам и да потичам ;)
04.06.15
06:49
Веси, честито миличка! (F)
Да си жива, здрава, и ти, и всичките ти близки!
Много щастие и много хубави моменти ти желая!
04.06.15
10:20
Веси, честит рожден ден!
Много успехи, много здраве, усмивки, безкрайна Любов към себе си и безгранична Любов на Вселената към теб и семейството ти, както и ръце, пълни със сбъднати желания!
Прекрасна си! :)
Рени
Веси, ти днес рожденничка ли си? :) Пожелавам ти преди всичко здраве, много щастие и бъди все така активна и позитивна :) (F)
04.06.15
10:58
Честит рожден ден ,Веси.Желaя ти много здрaве,усмивки и бонбонени моменти^^^
Веси, честит рожден ден (F) Много усмивки, много здраве, радост, и всичко, което си пожелаеш, да се сбъдне (sun)
Веси, честит рожден ден! :) Желая ти много здраве, а щастието само ще си дойде. ;)
Абе къде виждате кой има РД? Откакто се смени визията на форума, така и не съм мяркал нещо подобно.
Благодаря Ви мили мои (hug) страхотни сте :)
Боби, с хората които си имаме ФБ ме издадоха, иначе не се вижда май вече....само годините навършени се виждат на потребителите ... или аз поне така мисля (wasntme)