Привет :)
22/02
Движението:
7 пъти:
5 лицеви опори
10 динамични напада
+ 4 пъти:
10 лицеви опори
15 скачащи клека
Храната:
- 1 банан
- 1 банан с тахан*, грахамови, какаови бисквити
- 1 портокал
- зелена салата с лук, чесън и краставици, маслини, червена леща яхния, 2 варени яйца*, филия дом.хляб, чаша бира
Първи работен ден! Всичко успешно и нормално мина. Малко сухоежбина днес, но .... За утре приготвих кутиите ;)
Раздвижих след работа, понеже си имах готвено от вчера. Утре ще се опитам да стана сутринта за спорт, след работа няма да мога, че ще се пазарува и готви....
Бягането в петък е по план и почивните дни :)
Лека и спокойна нощ :)
Мнението беше редактирано от Vess на 22.02.17 23:18.
Привет 8-)
Да се отчитам, че заспивам права ....
23/02
Движението:
Ащанга йога 40 Мин.
Стълби много :)
Храната:
- кис.мляко с овес, сушени боровинки, чиа и няколко фирми
- малко червена леща, 2 варени яйца*, 1 розов домат
- 1 банан
- 3 лъжички дом.слдко от смокини* с тахан*
- зелена салата с лук, краставици и репички, маслини, пиле печено с картофки, босилек и бира
- 2 реда чер.шоколад с цели лешници
Сутринта рано йогата. На работа качвам много стълби, вместо да чакам асансьор. След като обрах децата от групите им, газ у дома да готвя. Дребната много мрънка и плачкаа снощи :( втори кътник пробил ... милото. Киселяк голям беше и у нас докато готвех .....
Утре вечер ги комндировам на вниманието на мъжо и изчезвам навън да бягам 8-)
Точка :)
Добро утрооо (dull)
Е може ли дребната да ме вдигне в 7 часа в събота, а ??? На обед лягам с нея, то е ясно ....
24/02
Движението :
Бягане 5К за 27:42 мин.
Стълби
Храната :
- банан с тахан*
- портокал и ябълка
- салата розови домати, пил.филе, няколко маслинки, 3 овесени-какаови бисквити*
- още 3 от овесените бисквити* с кафе
- салата розови домати с краставица и лук, маслини, пиле печено с картофки, чаша бира
- 2 реда чер.шоколад с цели лешници
Мина и работния петък. Движението е скромно обаче. Предпочетох след градина и ясла да поиграят децата малко на площадка, че не ги извеждат все още а времето беше чудесно. Така си изядох от времето за бягане и затова само 5К, но .... аз съм след тях все пак (inlove) Ще бягам и днес и може и утре :) не съм го измислила още, зависи от километража :D
Ясно е, че планове ще е трудно да правя за трениране, график кога какво и т.н. Йогата май ще се измести само събота и неделя, не знам още .... но яко недоспиване се получава ако ставам всеки ден преди 6 часа (dull)
Всичко ще се случва според зависи ;)
Хубава събота от мен (F) (sun)
25.02.17
09:08
Веси, а някаква тренировка /движение /йога в обедната ти почивка може ли да се вмъкне в бъдеще? Примерно ако е един час почивката? Сигурно я ползваш за обяд де или за други дейности- при всеки е различно, аз примерно се разхождам/пазарувам в почивката, а после си ям на бюрото - колегите са свикнали ;)
казано от Queen Cobra на 25.02.17, 09:08:
Веси, а някаква тренировка /движение /йога в обедната ти почивка може ли да се вмъкне в бъдеще? Примерно ако е един час почивката? Сигурно я ползваш за обяд де или за други дейности- при всеки е различно, аз примерно се разхождам/пазарувам в почивката, а после си ям на бюрото - колегите са свикнали ;)
Това би било чудесно, но единствено фитнес имаме в непосредствена близост до работа. Преди ходех в обедната, но ако реша сега пак да го правя, ще трябва да се върна към фитнеса. Нещо нямам желание обаче на този етап. Йога няма никъде в района за съжаление. Почивката ми е 1 час и обикновено или обядвам някъде на вън с колеги или пазарувам, разхождам се и обядвам в офиса.
Чакам да се стопли вече времето, да е по светло сутрин, вечер също и ще бягам. Мога да правя кратки тренировки докато готвя след работа със СТ или пудовката а йогата най-вероятно ще изместя събота и неделя. Мисля го :)
Благодаря, Мира за предложението :)
25.02.17
10:03
Всъщност отдавна нямаш влечение към фитнеса и тренировките ти са друг тип, така е.
Но мисълта ми е ако има фитнес зала, там може да правиш понякога тренировки с пудовки и собствена тежест като вкъщи. Какво смяташ по въпроса? Това , че си във фитнес, не значи че трябва да правиш “фитнес” с тежестите и уредите там. Навсякъде има постелки, пудовки и 2 квадрата свободно място. Може да оползотвориш примерно почивката в 1-2 дни от седмицата, а другото време преди и след работа ще си остане за теб, за бягане, йога и пр.
Разбира се, ти сама най-добре може да си направиш сметката и дали изобщо ти е приятно да си в зала с хора, а не вкъщи.
Благодаря, Мира!
Факт е, че това е възможност, но предпочитам да се раздвижвам у дома вечер за сега. Ще имам вечери в които ще тичам, може би 2 пъти седмично, другото бягане почивните дни. Ще правя 1-2 тренировки, бързи със СТ или пудовката вечер, когато мъжо е на тренировка и аз готвя. Йогата ще е събота и неделя цяла практика.
25/02
Движението:
Ащанга йога 60 мин.
Бягане 10К за 57:01 мин.
Храната :
- овес, с чиа, какао и фурми
- 3 варени яйца*, плочка изкиснато сирене, салата розови домати и краставица
- 5 бисквити РК със следобедното кафе
- шепа печени фъстъци
- ябълка и 1/2 портокал
- зелена салата с лук, репички и краставица, маслини, вратна печена със задушени зеленчуци с елда, чаша бира
27К за седмицата. Малко е, но .... за толкова ми стигна времето. Днес няма да бягам. Имам доста домашна работа и искам и да си почина все пак, нали затова са почивните дни :D
Хубава и мързелива неделя (sun)
Добър вечер!
Планове с малки деца е изключено да се правят ;)
Дребната днес скочи в 6:30, съответно спа два пъти през деня, и йогата ми отиде някъде в някой друг ден през седмицата ... Тренирах в присъствието й, а йога с нея е немислимо. Раздвижих, колкото да не е без хич, а и предстоеше детски РД, съответно и торта ;)
26/02
Движението:
7 пъти:
5 лицеви опори
10 скачащи напада
+ 3 пъти:
5 снача @ 16 кг. ( х 5 с всяка ръка )
10 лицеви опори
14 скачащи напада
Слънчеви поздрави х 3 за финал
Храната:
- бъркани яйца* с банан в кокосово масло*
- пил.супа с 1/2 филийка*
- ябълка
- шепа печени фъстъци
- 2-3 мини пици, и толкова хапки панирани сирена, парче торта
- салата домати и краставици, маслини, вратна пържола, задушени зеленчуци с елда, чаша бира
Приятна и сспокойна вечер :)
Мнението беше редактирано от Vess на 26.02.17 22:57.
Окъснях с отчета ...
27/02
Движението:
Стълби доста
Бягане 8К за 46:04 Мин.
Храната:
- банан с тахан*, 3 овесени бисквитки*
- елда със зеленчуци, 2 варени яйца*, 2 хапки останало месце от предната вечер, розов домат
- 3 овесени бисквитки*
- салата зеле с розови домати, маслини, червен ориз с пиле на фурна, чаша бира
- няколко хапки домашно сладко от смокини*
Работен понеделник! Няма какво друго да кажа.
Лека нощ |-)
Ееейййййй ме на (makeup)
28/02
Движението:
Йога 40 мин.рано сутринта (sun)
Храната:
- банан с тахан* и 3 овесени бисквитки*
- салата зеле с моркови, пил.филе печено
- шепа солени крекера
- ябълка
- зелена салата с лук и краставици, маслини, Печ. пиле с червен ориз и зеленчуци, чаша бира
Вторник нормален. Станах днес рано, имах нужда от йога. Но съня ми бе само 5 часа ... Утре ще видим ...
На работа иначе ме хвърлиха в джаза вече :D Почна се ;)
Хайде, със здраве (wave)
Добро утро и Честита баба Марта с мъничко забавяне (sun)
01/03
Вчера сутринта не можах да стана за бягане :( предпочетох сън пред 5К в гъстата мъгла. Но пък вечерта ми се отвори възможност :) Детето нямаше тренировка, че закрития корт бил зает и хоп излязох да тичам :)
Бягане 7К за 40:14 Мин.
Храната:
- 3 курабийки някакви в офиса и банан
- пиле печено с червен ориз
- крекери солени с мед* и тахан*
- две парчета портокал и толкова ябълка
- салата зеле с розови домати, маслини, 1/2 скумрия печена, варени картофи, чаша бира
- намачкан 1/2 банан, какао и сладко от смокини*
Днес след работа дом.раздвижване. Ще се опитам да е йога, но дали ще ми се получи ....
Хубав и слънчев четвъртък (sun)
Мнението беше редактирано от Vess на 02.03.17 07:01.
Честит 3-ти Март!
02/03
Вчера ден с някакви активности у дома. След работа прибрах децата, имахме малко задачки и у дома бяхме чак към 18 часа. Нарязах плодчетата и ги оставих да си хапват ;) През това време раздвижих:
Ащанга йога 30 мин. ( краткия вариант, че все за нещо мрънкаше дребната )
3 пъти:
5 бърпи + два скачащи напада
10 СДХП @ 16 кг.
Лицеви опори - 3х10
Храната :
- 2 варени яйца* с мед* и 1 банан
- салата зеле с моркови, св.пържола на скара
- банан с тахан* и мед*
- ябълка
- зелена салата с лук и розови домати, маслини, 1/2 скумрия печена, варени картофки, чаша бира
- 4 фурми с тахан*
Приключих с манджорното и си легнах в 22 часа. Заспах като бебе :D Долу-горе се наспах. Станахме днес в 8 часа :)
Хубав празник (F)
Мнението беше редактирано от Vess на 03.03.17 09:44.
Добро утро (sun)
Сън около 6 часа (dull) бързо се наспа дребната пак ...
03/03
В празничния вчерашен ден разходка със семейството на слънце и надвечер бягане :)
Бягане 10К за 57:55 мин. :)
Супер бягане. Не знам дали е от хубавото време, но беше от тия бягания, в които имах чувството, че мога още 10К да измина :) Но пусто време дето не ми стига .....
Храната :
- овесени ядки с банан и какао
- шепа печени бадеми и лешници
- палачинка от 3 яйца* и банан
- ябълка
- 4 бисквити РК със следобедно нес кафе
- зелена салата с лук, чесън и краставица, маслини, купичка червена леща, филия дом.хляб*, чаша бира
- шоколад :P
Хубава и слънчева събота (sun)
Добро утро :)
04/03
Отчет за съботния ден. Преди обед разходка с количката, пазар и игра на площадката. После йога, после шетане, готвене и те така ;)
Ащанга йога 60 мин. (sun)
Храната :
- овесени ядки с какао, банан и мед*
- филия* с мед* и тахан*
- банан и 5 фурми с тахан*
- ябълка
- зелена салата с лук и чери доматки, маслини, купичка червена леща, филия хляб*, чаша бира
- 2 реда черен шоколад с лешници
Нищо особено за отбелязване. Само това, че МЦ дойде 2 дни по-рано (dull)
Хубава неделя Ви желая (F)
Добро утро :)
05/03
Движението:
Бягане 5К за 28:01 Мин.
Ащанга йога 60 Мин.
Храната:
- силно въглехидратна цял ден. Хляб*, банани 2, овес, леща, червен ориз вечерта. Имаше и две яйца* и вратна но ... на почит бяха ВХ ...
Нормален ден вчера. На вън до обяд. После шетане, йогата и т.н. Бягането беше рано сутринта :)
Това е. Хубава и спорна седмица :)
06/03
Движението днес:
Бягане 8К за 45:54 мин.
Бягането след работа в якия дъжд (rain) Първите 3К дъжд леко, после като ме метна един поройййййй......ама яко ме пра (tmi) и за разкош хубаво ме и духа насреща :D Ама нали съм мъж 8-), няма отказване ей :D Мина ми през главата на 5-я да се прибирам, ама после като се сетих, че ще бягам чак към четвъртък и бързо набрах сили.
Храната :
- кафе с кокосово масло*
- 1 шоколадов бонбон ( почерпка в офиса )
- пилешка пържола филе, салата чери доматки, 3 бисквитки някакви
- печени бадеми, кашу и лешници, 2-3 бисквитки някакви, 1 шок.бонбон ( всичко от следобедната по-обилна почерпка за РД в офиса )
- ябълка
- зелена салата с лук и краставица, маслини, свинска вратна с червен ориз на фурна, бира
- 2 парченца домашно брауни* (inlove)
Ей така бях, само дето си нямам другарче и бягам сама в тъмното ...
Добър вечер :)
07/03
Не съм тренирала вчера. Цял ден е нямало вода у наше село, и вечерта като се прибрахме пак нямаше цяла вечер ... отвратително. Как да тренирам ... То и време не остана много де ама можех нещо домашно да измисля.
08/03
Решихме да водим Петьо на тренировки събота и неделя, защото сряда вечер трафика е кошмар и ... ще го мислим по натам как ще е.... Та вечерта ми се откри за мен ;) нали и празник имам (blush) Взех децата, наготвих, мъжо си дойде и аз беж навън да тичам (inlove) А докато готвих малко лицеви опори.
Лицеви опори - 10, 10, 8, 8, 9
Бягане 8К за 45:22 мин.
Черпихме се и на работа, та храната е малко....не много така ;)
- питка 1 парче с малко кашкавал и сирене
- пак парче питка, розов домат и сирене
- 1 банан
- 2 питифурки
- ябълка
- салата шопска без сирене, маслини, печено пиле с картофки, бира
- 50 гр. черен шоколад с бадеми
Честит празник на всички фит форумни дами (F)
Аз сутринта бях на тържество - поздрав в групата на Петьо (nlove5) Пак ме просълзиха, страхотни са децата. Получих грамота за най-добрата майка на света (inlove)
Лека и спокойна вечер (nod)
Мнението беше редактирано от Vess на 08.03.17 22:40.
09/03
Динамичен ден днес. На работа, после в яслата ми сервираха, че много сополива била малката ми прасковка и много кашляла :( От там газ до педи да я прегледа разбира се. Чисто дишане но много сополи...Ужас... Спирам я от утре и цялата следваща седмица. За утре намерих гледач но от понеделник ще си взема болничен и ще си я гледам и лекувам. От цялото тичане и чакане при докторката не остана много време за тренировка а бях планирала домашна. Но едни 10 Мин. винаги се намират :)
Движението:
Яко стълби на работа пак ;)
10 мин. максимален бр повторения от изхвърляне @ 16 кг. пудовка
Резултат: 158 снача @16 кг за 10 мин.
Храната:
- банан с тахан*
- салата домати и свинско печено
- солени крекера* шепа
- ябълка
- зелена салата с лук, краставици и репички, маслини, пил.бутче печено, 3-4 лъжички остатъци от супата на дребната
Толкова за днес. Оправях пранета до сега, децата по леглата, багаж на малката за утре за у баба й ... каталясах (dull)
Лека вечер!
Мнението беше редактирано от Vess на 09.03.17 23:24.
(wave) 8-)
Така хубаво се наспах ;) чаааак до 8:45, откачих от спане :D
10/03
Вчера малко натоварен ден, нали беше петък ;) Ако не трябваше да вземам дребната от баба й, щях да бягам, но ходенето до другия край на града в най-големия трафик ..... нали ....
Почивен ден от спорт. Само доста стълби качвах на работа ;)
Храната :
- банан с тахан*
- салата червено цвекло и моркови, свинска вратна пържола на скара
- малко тахан* с мед*
- 1 банан
- салата домати, краставици и лук, супа пилешка, 4 яйца* в масло, 1/2 филия дом.квасен хляб*
- печени фъстъци с малко уиски :P
Днес и утре мисля да бягам :)
Дано ми се получи ;)
Добро утро (F)
11/03
Кофти време вчера цял ден .... много силен вятър. Разходката с дребната беше кратка и с пазаруване (dull)
Ранния следобед бягах в Морската. Надвечер Слънчеви поздрави :)
Бягане 10К за 59 мин.
Слънчеви поздрави 20 мин. - А+Б х 5
Храната :
- банан с тахан*
- филия квасен хляб* с мед* и тахан*
- банан и портокал
- зелена салата с лук, чесън и краставица, маслини, печени пил.дробчета със зеленчуци, бира
- шепа от микс печени фъстъци и кокосови кубчета, 2 реда черен шоколад с бадеми
Днес планирам пак да бягам поне едни 5К, но ще видим ....
Пак е кофти времето и дълги разходки няма да има. Въпреки това, хубава неделя Ви желая (sun)
Добро утро!
12/03
Вчера бягах и йога имаше :) Разходката беше само преди обяд. Кофти време с доста вятър а дребната ми е сополива и затова за малко ....
Днес преди обед ще я водя пак до докторката и за болничен да ми даде.
Ащанга йога 60 мин. :)
Бягане 8К за 46:20 мин. (nlove5)
Храната :
- овесено-ръжена питка* със сиренце
- пил.дробчета печени със зеленчуци
- банан и ябълка
- шепа микс от фъстъци печени и кокосови кубчета
- зелена салата с лук и черита, маслини, 1/2 скумрия печена, задушен кафяв ориз със зеленчуци, 1 бира
- ред черен шоколад с бадеми и няколко кокосови кубченца
Ставам, че не ми стига деня :D
Доста мокро и ветровито във Варна :@ пппфффф ....
Добро утро!
13/03
Кофти ден вчера. Голям дъжд до обяд, естествено тогава трябваше да ходим до докторката на Мария, защото е до обяд на работа. Взех болничния 3 дни, в четвъртък сме по обектите вече ;) После пазарувахме и на обяд в къщи. Хапнахме, легна дребната и аз имах планове нещо да тренирам по обед домашно, а надвечер исках да бягам пак. Е как да стане .... Тръшна ме някаква гад.....Лежах 2 часа, къде дремех, къде не, но сили нямах за нищо....само лежах (dull)
После станах, оправях дребната, сложих спаначена супа и пак леж ..... Цял следобед лежа общо взето. Имах и някаква гадна Т 37,5 пппфффф......силно главоболие също .... Вечерта не можех да заспя от главоболие и пих от бебешкия сироп за Т и болки, нямах други лекарства у дома. И удърно 1000 вит.Ц.
Днес сутринта се събудих свежа, дано е отминало всичко за един ден :)
Храната :
- овесено-ръжена домашна питка*
- 3 яйца* с мед*
- 2 сандвич-бисквити с какаов крем*
- 1/2 портокал и 1/2 банан
- зелена салата с лук, чесън, репички и краставица, маслини, купа спаначена супа
Хубав вторник (F)
Веси, витамин Ц 1000 мг не е ударна доза, особено ако става дума за синтетична аскорбинова киселина, която има много слаба усвояемост.
Стандартна доза за здрав човек е ок. 750мг, витамин Ц (от естествен източник, в комбимация с биофлавоноиди). Ако пиеш аскорбонова киселина, ттябва да увеличиш дозатанякъде тройно, за да успееш да усвоиш половината на това.
Ако искаш да пиеш ударни дози, това би било 2-3 грама витамин Ц, ок. 4 големи ампули аскорбинова киселина, а аск. к-на на хапчета дори няма смисъл да пиеш.
казано от Margi на 14.03.17, 08:50:
Веси, витамин Ц 1000 мг не е ударна доза, особено ако става дума за синтетична аскорбинова киселина, която има много слаба усвояемост.
Стандартна доза за здрав човек е ок. 750мг, витамин Ц (от естествен източник, в комбимация с биофлавоноиди). Ако пиеш аскорбонова киселина, ттябва да увеличиш дозатанякъде тройно, за да успееш да усвоиш половината на това.
Ако искаш да пиеш ударни дози, това би било 2-3 грама витамин Ц, ок. 4 големи ампули аскорбинова киселина, а аск. к-на на хапчета дори няма смисъл да пиеш.
Благодаря, Марги. Да, аскорбинова киселина е ...
Добро утро (sun)
14/03
Както казах по-горе, сутринта вчера се събудих росна, прясна като репичка. Нямаше и следа от кофти чувството от понеделник :)
По обяд излязохме малко, пак гадно време и не се застоявахме много. После по обяд като заспа дребната тренирах. Вечерта и бягах :)
4 кръга :
5 набирания с ластик (shake)
10 тръстъра @ 16 кг.
5 кръга :
8 планк лакти/длани/лицева опора
16 скачащи напада
Бягане 7,200К за 42:24 мин.
Храната :
- домашна овесено-ръжена питка*
- скумрия печена, зелена салата останала от предната вечер
- 2 сандвич бисквити* с какаов крем
- зелена салата с лук, чесън и краставица, маслини, 2 кюфтета печени от мляно месо, задушен кафяв ориз, бира
- 1 сандвич бисквита*
Ставам, че последен ден болничен и куп неща искам да свърша ;)
Хубава сряда (wave)
Добро утро!
15/03
Динамичен ден вчера. Доста задачки извън дома имах и търчах с дребната. Ранния следобед след като заспа, малко йога и после шетане.
Ащанга йога 40 Мин.( краткия вариант )
Храната:
- доста хаотично щипване от тук от там. Домашни питка* и брауни*, портокал, банан, 1/2 скумрия печена, краставица, зелена салата с лук и розови домати, кюфтета от мляно месо, печени зеленчуци, бира.
Усмихнат четвъртък (sun)
Добро утро! Днес дъждовно пак от рано сутринта (rain)
16/03
Вчера работен четвъртък. В офиса средно положение от към работа. В яслата Мария влезе с желание, което усмихна денят ми още със започването му :) Надвечер у дома тренировка лека. Доста стълби на работа, че единия асансьор развален, и оплътнявам си времето като качвам, от колкото да чакам по 10-15 Мин .
Тренировката:
1-2-3-4-5-6-7-8-9-10
Лицеви опори
2-4-6-8-10-12-14-16-18-20
Скачащи напада
4 кръга:
5 обръщане и пуш @16 кг пудовка ( х 5 с всяка ръка )
10 гоблет клека @16 кг.
Храната доста ВХ . Не ми се описва обаче. Имаше и шоколад 2 реда вечерта :)
Хубав и спорен петък!
Мнението беше редактирано от Vess на 17.03.17 06:55.
Привет народе :)
Много съм уморена, много ... Нагорно ми идва работа, децата, домакинстването и спорт. Не мога да се наспивам, нямам време за себе си, не мога да тренирам както аз искам (dull) Да помрънкам малко и аз .... пппффффф.....Спирам :)
17/03
След работа вечерта, след като взех децата, след като пазарувах, оправях у дома, сложих им плодчета и т.н. намерих сили и да бягам..... То сили нямах, ама няма кога.....
Бягане 7К за 40:25 мин.
Храната пак преобладаващо ВХ .... но то явно от натовареното ми ежедневие на там ме избива (dull)
- банан с тахан*, солени крекери*, розов домат, свинско печено, пак от солените крекери*, салата шопска без сирене, маслини, бъркани яйца* със сирене, филия и половина квасен хляб*, бира
Това беше мисля (blush)
Днес няма да тренирам нищо....нямам сили, и желание нямам .... Имам доста други неща да свърша разбира се, и следобед ще излезем малко извън града. Утре като се приберем евентуално ще бягам.
Хубави почивни дни (F)
Мнението беше редактирано от Vess на 18.03.17 09:39.
казано от Vess на 18.03.17, 09:38:
Привет народе :)
Много съм уморена, много ... Нагорно ми идва работа, децата, домакинстването и спорт.
)
За съжаление факт....и аз мислех че съм супер Уомън , но след петия месец практикуане на гореспоменатото съм изцедена. Така, че Веси разбирам те напълно и ти пожелавам да намериш баланса в тези активности и да се чувстваш добре.
П.П И да нацелуваш малката Мимка
Добър вечер ;)
Нова визия, големи букви ;) за такива кьорави като мен :D
Но и аз като доста от съфорумците смята, че за телефон е доста кофти.... На компютъра бива, там ще свикна, но аз в 80% от случаите го ползвам и чета през телефона .... както и попълвам.
19/03
Днес се прибрахме по обяд от село. Шетане здраво и готвене. Две яденета наготвих, да видим кога ще е следващото готвене ....
Следобед бягах.
Бягане 10К за 58:42 мин.
Храната :
- домашен кекс и баница, банан с тахан*, 1/2 филия* с мед* и тахан*, ябълка, зелена салата с лук, репички и краставица, маслини, печена пържолка пилешка с печени картофки и тиквички, чаша бира, мляко с ориз от ДК и малко какао му сложих да добие вкус ;)
Много бързо минаха почивните дни. Да не говорим, че изобщо не си починах .... а уж са почивни ....
Лека и спокойна нощ :)
Добър вечер!
20/03
Отчитам се и лягам. Нямам сили .... Бягах пак, защото после чак в сряда ... евентуално ;)
Хубаво временце и все повече ми се тича :)
Бягане 8К за 46:38 мин.
Храната :
- банан с тахан* и солени крекери
- салата розов домат, 4 яйца* в масло, резен домашен кашкавал*
- кафява халва с кокос, малко крекери
- салата зелена салата*, лук* и краставица, маслини, купа червена леща яхния, филия квасен домашен хляб*, чаша бира
- 50 гр. млечен шоколад с цели бадеми
Лека и спокойна нощ!
Мислех сутринта да се отчитам, но нещо имам проблем и не мога да си влизам в профила през телефона, и затова отчета тази вечер от компютъра ....
21/03
Работа, много работа, ужасно много работа имах днес..... Гроги съм още от вторник :(
Освен това, ми идва МЦ за втори път този месец .... на 16-я ден ... бляк.... Миналата сряда бях на профилактичен АГ преглед. Всичко е наред на оглед с видиозона, ще видим и изследванията утре как е резултата. Ще питам и нормални ли са такива аномалии с МЦ.
Обаче раздвижих у дома след работа, колкото и уморена да бях ... че и на площадка водих тамагочитата след работа ....
Слънчеви поздрави А+Б
15 кръга :
6 лицеви опори
12 ходещи напада
Храната:
- банан с тахан* и солени крекери шепичка
- пил.пържола бут, розов домат
- 2-3 парчета портокал
- 2 фурми
- зелена салата с лук, репички и краставица, маслини, пил.пържола бут, малко червена леща яхния, филия квасен хляб*, чаша бира
- 3-4 фурми с тахан*
Лека нощ!
Аз си лягам с новата ми любима книга :)
Добро утро!
Продължавам да не мога да влизам във форума през телефона. Това затруднява много ползването му, четенето, попълване на дневник и т.н. Все повече нямам време за компютър у дома.....Дали има друг с подобен проблем, като моя ???
Както и да е....не ми е приятно изобщо.....
22/03
Сутринта в сряда малко поздрави. Надвечер бягах. Храната по спомен ще я пиша ....
Слънчеви поздрави А+Б - около 20 мин.
Бягане 8К за 46:23 мин.
Храната :
- банан с тахан*, шопска салата, свинско печено месо, кафява халва, салата розови домати, лук, магданоз и краставица, маслини, червена леща, филия квасен хляб*, 3 бисквити РК с мед* и тахан*
Хубав ден!
казано от Vess на 23.03.17, 07:06:
Добро утро!
Продължавам да не мога да влизам във форума през телефона. Това затруднява много ползването му, четенето, попълване на дневник и т.н. Все повече нямам време за компютър у дома.....Дали има друг с подобен проблем, като моя ???
Както и да е....не ми е приятно изобщо.....
Да, мобилната версия и за мен е почти неизползваема - шрифтът е толкова голям, че едва се събират 2-3 изречения на екран и трябва да се скролва непрекъснато, а навигацията между темите и разделите е почти невъзможна. Мога само и единствено да погледна моя дневник за нещо написано.
Не знам какъв телефон ползваш, но открих малко “измъкване” от това положение, което работи само с Опера за Андроид (не и за iOS) - ако използваш опцията User Agent да е desktop и Force enable zoom да е активирана едновременно с това, се зарежда десктоп версията на форума. Дано е полезно!
казано от Boby_ на 24.03.17, 12:33:
казано от Vess на 23.03.17, 07:06:
Добро утро!
Както и да е....не ми е приятно изобщо.....Да, мобилната версия и за мен е почти неизползваема - шрифтът е толкова голям, че едва се събират 2-3 изречения на екран и трябва да се скролва непрекъснато, а навигацията между темите и разделите е почти невъзможна. Мога само и единствено да погледна моя дневник за нещо написано.
Не знам какъв телефон ползваш, но открих малко “измъкване” от това положение, което работи само с Опера за Андроид (не и за iOS) - ако използваш опцията User Agent да е desktop и Force enable zoom да е активирана едновременно с това, се зарежда десктоп версията на форума. Дано е полезно!
Благодаря, Боби!
С хром съм и така съм свикнала с този браузър, е не става и не става. Телефона ми е малко старичък вече, опер.с-ма Андроид, но ....
Може да пробвам да си изтегля Опера или Лисицата и да пробвам там.
Мнението беше редактирано от Vess на 24.03.17 21:56.
Добро утрооо :)
Какво да Ви кажа ... дребната е скочила от 6 часа в събота сутрин .... нямам думи направо ....
Хубавото обаче е, че снощи си затрих хрома и си свалих опера на телефона. Ееееее, тръгна най-накрая форума и там ;) Ура! В хрома е бил бъга явно....
23/03
Не съм тренирала. Почивка от спорт. Много работа в офиса, после пазаруване след като прибрах децата от градина и ясла, после и готвене. Е как да ми се и тренира .....
24/03
Снощи имах ядене от предния ден и излязох да бягам като се прибра мъжо. Днес пак ще бягам. След малко тръгваме за Морската с дребната. Ще бягам с количката. Тя най-вероятно ще заспи докато тичам, пък аз .... в някой друг живот...
Бягане 8,300К за 48:08 мин.
Храната не ми се описва. Нямаше нещо по-различно от обичайното, което хапвам.
Хубави почивни дни!
Привет!
25/03
Сутринта бягах с количката и дребната в Морската градина. После излизахме на разходка с пазаруване. Времето кофти и много не сме стояли навън. Достатъчно беше 2х1 час в тая влага .... Надвечер докато готвех раздвижих още малко ;)
Бягане 7,200К за 42:50 мин.
7 рунда:
3 обръщане и пуш преса @ 16 кг. дясна ръка
същото и с лява
6 лицеви опори
+ 3 пъти:
планк 1 мин.
10 лицеви опори
Храната :
- банан с тахан*
- пак банан с тахан* след бягането
- филия* с масли и кашкавал препечена, 1 розов домат, малко маслини
- 3-4 бисквити РК със следобедното кафе
- ябълка
- зелена салата с лук, репички и краставица, маслини, скумрия на фурна, елда със тиквички и лук, бира
- 50 гр. млечен шоколад с цели бадеми
Мнението беше редактирано от Vess на 26.03.17 10:14.
Добро утро!
Вчера голямото шетане из нас. Чистене, готвене, прането, децата. Малко разходка имаше, и баткото на игрището заведох, че го търсиха за футбол :😊 Ранния следобед йога след като се върнах от гласуване.
26/03
Ащанга йога 60 Мин.
Храната:
- печен сандвич с масло и кашкавал
- банан и фурми с тахан*
- ябълка
- солени крекера шепа, пълнозърнести със зехтин и ленено семе
- зелена салата с лук и розови домати, маслини, скумрия печена, елда с тиквички и лук, бира
- 50 гр.черен шоколад с цели бадеми
Толкова. Направо се спуках да почивам 😁
Приятна и спорна седмица на всички !
Привет!
Бърз отчет, че времето тече а работа ме чака ....
27/03
Вчера след работа тичах. Взех децата, прибрахме се, нарязах плодовете по чинийките и се приготвих за излизане. Тръгнах с нагласата да тичам7-8К но станаха 10К Хубаво време, светло до късно, кеф :)
Бягане 10К за 56:37 мин.
Храната:
- банан и шепа солени крекери
- свинска вратна пържола на скара, зелена салата с домат, шоколадово-ядково десертче 40 гр.
- банан, ябълка
- зелена салата с лук, репички и краставица, маслини, 3 яйца* в масло, задушен кафяв ориз, бира
- 2 реда черен шоколад с цели бадеми
Хубав ден!
Изчезвам ;)
Да си опиша вчера какви ги върших, че ще забравя.
Прибрах децата, но имах да готвя а и мъжо имаше уговорен корт и аз да не съм капо, раздвижих у дома докато ми се готвеха кюфтаците ;)
28/03
Да загрея малко:
Лицеви опори - 3х10
Клекове СТ - 3х15
7 рунда:
7 обръщане и пуш преса @ 16 кг. пудовка ( с двете ръце по 7 )
7 лицеви опори
7 гоблет клека @ 16 кг. пудовка
Храната:
- банан и шепа солени пълноз.крекери
- 2 шок.бонбона почрчка на работа
- зелена салата с розов домат, 3 яйца в масло, резен кашкавал
- банан и още 1 бонбон
- салата шопска без сирене, маслини, 2 печени кюфтета от мляно месо, варени картофки с грах и царевица, бира
- 2 реда шоколад с лешници
Довечера бягам. Утре мисля да почивам вече.
Изчезвам ;)
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече