23.01.17
20:25
казано от Мая на 22.01.17, 19:48:
4 - едностранно трицепсово от лег - 3х7@14кг
Това как ми се ще да го видя- 7 бройки на ръка с 14 кг ....
Значи с 2 ръце трябва да разгъваш с 35кг поне ...
Знам, ще кажеш, че не е пълно движението до 90 градуса в лакътя, но аз не бих започнала дори да тръгна да сгъвам с такава тежест.
казано от Queen Cobra на 23.01.17, 20:25:
казано от Мая на 22.01.17, 19:48:
4 - едностранно трицепсово от лег - 3х7@14кг
Това как ми се ще да го видя- 7 бройки на ръка с 14 кг ....
Значи с 2 ръце трябва да разгъваш с 35кг поне ...
Знам, ще кажеш, че не е пълно движението до 90 градуса в лакътя, но аз не бих започнала дори да тръгна да сгъвам с такава тежест.
Ама как ме познаваш :D с обясненията ми за непълната, в случая почти отсъстваща амплитуда.
Иде реч за легнало положение. Позволява ми да изтласкам по-голяма тежест напред, а от там какво и докъде ще отпусна/пружинирам е друг въпрос. Обвързано е с възможностите ми на лега.
Ако трябва да правя трицепс от седеж зад глава, примерно - раменната преса играе роля. Не смея да избутам повече от 11 кила дъмбел на ръка - с толкова и за трицепс.
За 35 кила не знам...едва ли, хах.
Трябва да направя някое клипче, ама ще ме оплюят, че е безмислено да вибрирам с непосилни тежести, хах. Сега като не ме виждат е друго :D Може би ще снимам и ако не е прекалено смешно ще споделя тук :) И разтварянето встрани - коментираше се, май.
Ставане - 7.30ч.
Раздвижване:
1 - раменна преса с дъмбели - 3х7@2х11кг
2 - разстваряне встрани от стоеж - 3х7@2х11кг
3 - разстваряне встрани от наклон напред - 3х7@2х14кг
Храна:
200гр свинско, 30гр пилешко, 30гр кашкавал, 70гр( св. с.) кафяв ориз, 35гр домашна баница, 35гр кафяв хляб, 25гр мюсли десерт, 50гр задушени зеленчуци, малко зелева салата с майонеза, (coffee) + суха сметана, (beer)
Активизацията бе след работа - нещо сутрините ми са тегави...докато се разсъня и знаейки какъв кофти маршрут ме чака.
Пробно се опитах да снимам трицепсовото с 14 кила - много са ми :D Ще видя, когато ми е в тренировка как ще да е...
Нещо повечко въглехидрати хапвам, но явно имам нужда. Всъщност, дори не са много - не спазвам НВД, до колкото ми е известно, хах.
Пазих се, внимавах из преспите, но най-накрая и аз се подхлъзнах и паднах...на почистен тротоар пред Еконт :D Добре, че ми е здрава задницата - нищо не усетих, хаха. Освен срам |-) или по-скоро ме напуши смях (giggle)
Пропуснах да си отбележа, че тия дни гледах The Autopsy of Jane Doe (2016) - филмчето става, като за жанра и е доста красиво заснет.Идеята не е кой знае какво, а и въпреки задоволителната игра на актьорите, персонажите някак не ме грабнаха. Стряскащи моменти и напрежение не отчетох...уж имаше.
Хубава вечер :)
Ставане - 7.30ч.
Раздвижване - без.
Храна:
150гр свинско, 70гр пилешко, 30гр кашкавал, 70гр( св. с.) кафяв ориз, 35гр домашна баница, 35гр кафяв хляб, 50гр здушени спанак и гъби, малко зелева салата с майонеза, (coffee) + суха сметана, (beer)
Нещо застудя again!
Ставане - 7.30ч.
Раздвижване:
1 - едностранно концентрирано сгъване - 3х7@10кг
2 - едностранно трицепсово зад глава - 1х7@11кг / 2х7@10кг
3 - напади - 3х7@2х18.5кг
Храна:
170гр свинско, 100гр пилешко, 20гр кашкавал, 50гр( св. с.) кафяв ориз, 35гр кафяв хляб, 100гр здушени спанак и гъби, 30гр шоколад, (coffee) + суха сметана, (beer)
Вчера
Ставане - 7.30ч.
Раздвижване - без...
Храна:
250гр свинско, 20гр кашкавал, 50гр( св. с.) кафяв ориз, 50гр кафяв хляб, 50гр здушени спанак и гъби, 30гр пържени тиквички, 30гр шоколад, (coffee) + суха сметана, (beer)
Днес
Ставане - 9.30ч.
Раздвижване:
1 - лег с дъмбели - 4х7@2х17.5кг
2 - напади - 3х7@2х18.5кг
3 - флайс - 3х7@2х15кг
4 - бицепсово от стоеж - 3х7@2х12кг
Храна:
100гр свинско, 100гр пилешко, 20гр кашкавал, 50гр кафяв хляб, 200гр здушени зеленчуци с фиде , 20гр шоколад, (coffee) + суха сметана, (beer)
Вчера си реших ситуацията с телефона - купих! Все ще е по-добре от стария ми: звъни клиент и си казваме 2 приказки - прекъсва; говоря с клиент - прави екранни снимки или пише у фейсбук...онлайн продажби по тела се вършат, все пак.
Не направих най-адекватната покупка, но каквото - такова! ПиснА ми, хах.
Sony Xperia XA Ultra - бях се наточила на Z5 последно, но не набарах добра оферта...а и този го мислех, принципно.
На първо четене тоз’ “телевизор” си има своите минуси:
-Ще го ползвам за разговори основно - работата с една ръка е трудна и тежи. Аз обаче нищо не мога да ползвам с една ръка, поради едрогабаритните ми палци, а теглото му за мен е смешно, хах.
-Малкият капацитет на батерията - това може и да е проблем. Ще видим, макар че предимно ще се говори по него - колко да гълта тоз’ екран.
-Селфи камерата - много пиксели, па и светкавица, ако речеш...вече съм в депресия - всички несъвършенства са добре отразени, хах. Има разни ефекти, де...да замажеш положението.
-Размер - набиваш се на очи...но можеш да си скриеш несъвършенствата зад масивните му размери, хаха.
Иначе ми харесва като дизайн - добра пластмаса е употребена, удобен е за захват, нормален е като функции, средно бърз...I like :) Дано не бъгва нещо, че на сервизи не вярвам особено.
Утре гръбно требе!
Ставане - 9.30ч.
Раздвижване:
1 - едностранно гребане - 5х7@23кг
2 - плие - 3х7@23кг
3 - гребане с щанга - 3х7@32кг
4 - едностранно трицепсово от лег - 3х7@2х12кг
Храна:
200гр свинско, 2 яйца, 50гр пилешко, 20гр кашкавал, 30гр хляб, 20гр шоколад, (coffee) + суха сметана, (beer)
Нямам зарзават днес...
Видях се с френдове - лежерно...
Ставане - 7.30ч.
Раздвижване - без...
Храна:
120гр свинско, 100гр пилешко, 20гр кафяв хляб, 50гр здушени зеленчуци, 150гр зелева салата, 20гр шоколад, (coffee) + суха сметана, (beer)
Утре може рамо да раздвижа. Имам си едно ежедневно кардио инак - 4км из преспи и заледеност.
Не знам как е храната, но видимо съм зачистила с кило и нещо - забила съм на 50кг от 2-3 месеца. Странно, предвид сезона. За 162см ръст са ок 50 кила.
Доволна съм от телефона. Макар и в икономичен режим, с не много работни разговори - батерията падна само с 30% за 9 часа. Става, значи.
Докато работя не ми трябват екстри/приложения/чатове/сърфиране/снимки/игри не играя, а при лични злоупотреби ще си го зареждам. Малкото вградена памет не ме притеснява, дори не смятам да купувам допълнителна. Дано не почне да бъгва и много продажби да осъществя с него, хах.
Ведро днес, инак :) От първи нов колега - добро дете ми се видя. Не пуши, не пие, тренира и слуша Rammstein! Du Riechst So Gut :D
Заигравка е по снимките с тела, инак - нЕкви филтри/безумия...неща?! Стара съм, уви. Да бях имала такова снимащо устройство на 20!
Мнението беше редактирано от Мая на 30.01.17 22:00.
казано от Мая на 30.01.17, 21:55:
Стара съм, уви.
E тука бих ти отвъртел един отрезвителен шамар .....(grin).... жените по дефоулт си патите от главите ,ама некои явно в повече ....:D
По оптимистично , на 30 си не на 50 ....гледайки тея снимки бих казал всичко друго но не и че си стара ....;)
Благодаря, Overkill :) Прав си, че 30+ не е голяма цифра, но женските филмации са опасни...дам.
Заслабнала съм и съм на един шамар живот, та моля да ми бъде спестен :D Взимам си поука и относно многострадалните геновеви - possitive :)
Не съм ти коментирала по дневника, но искам да отбележа, че поддържаш много добра форма - адмирации :) А и постваш яка музика - присетих се за разни групи от теб ;)
Поздрави и повече усмивки да има (sun)
За днес:
Ставане - 6.30ч.
49.5 кг
Раздвижване:
1 - раменна преса с дъмбели - 3х7@2х11кг
2 - повдигане встрани от стоеж - 3х7@2х12кг
3 - повдигане встрани от наклон напред - 3х7@2х14кг
Храна:
120гр свинско, 100гр пилешко, 50гр кафяв хляб, 150гр здушени зеленчуци, (coffee) + суха сметана, (beer)
Вчера
Ставане - 7.30ч.
неспокоен сън...
Раздвижване - без.
Храна:
100гр свинско, 100гр пилешко, 30гр кашу, 50гр кафяв хляб, 100гр здушени зеленчуци, 25гр мюсли десерт, (coffee) + суха сметана, (beer)
Днес
Ставане - 7.30ч.
Раздвижване - без.
Храна:
120гр свинско, 70гр пилешко, 20гр кашу, 50гр кафяв хляб, 150гр здушени зеленчуци, 50гр Корни, (coffee) + суха сметана, (beer)
Нещо не се наспивам като хората тия дни и ми е отпаднало за раздвижване...
Храната бе основно вечер, но не е обвързано с опити за периодично гладуване. Така се случи.
Новият колега е на линия вече - свястно дете ми се вижда. Схватлив, изпълнителен и не се скатава.
Телефонът е задоволителен. За моите нужди батерията е идеална - вече се стабилизира и в нормален режим на ползване се прибирам с близо 70%. За другите екстри - не знам. Хората го харесват, почти свикнах с размера.
Оф...искам утре да раздвижа нещо!!! За събота и неделя е ясно.
Ставане - 7.00ч.
Раздвижване:
1 - преден кллек с дъмбели - 3х7@2х16.5кг
2 - едностранно трицепсово зад глава - 1х7@11кг / 2х7@10кг
3 - едностранно концентрирано сгъване - 3х7@10кг
Храна:
180гр свинско, 40гр бадеми, 30гр кафяв хляб, 100гр здушени зеленчуци, 40гр мюсли десерт, 20гр торта, (coffee) + суха сметана, (beer)
Ставане - 9.30ч.
Раздвижване:
1 - лег с дъмбели - 5х8@2х16.5кг
3 - флайс - 3х7@2х15кг
4 - лицеви с крака на табуретка - 3х10@СТ
Храна:
100гр пилешко от бут, 80гр моцарела, 1 яйце, 30гр кашкавал, 25гр луканка, 15гр тиквени семки, 30гр кафяв хляб, 100гр картофи/моркови на фурна, малко зелева салата, (coffee) + суха сметана, (beer)
Не се разбира много за моментното ми състояние...ама с тия снимки в огледала, а и моите фотографски умения, хах.
04.02.17
21:33
Много добре изглеждаш! Никак не си кльощава, колкото мислех (с тази храна ;) ) даже ако потренираш корем, ще изкараш плочки.
Помислих, че имаш някаква огромна татуировка, а то от мръсно огледало ..// :)
казано от Queen Cobra на 04.02.17, 21:33:
Много добре изглеждаш! Никак не си кльощава, колкото мислех (с тази храна ;) ) даже ако потренираш корем, ще изкараш плочки.
Помислих, че имаш някаква огромна татуировка, а то от мръсно огледало ..// :)
Не съм изкльощавяла особено, което е добре :) За плочки - нали уж си ги имали хората и като падне процента мазнини и се показват - не би. И на 5% да измършавея, без коремни - нЕма плочки. Нищо, че тренирам другите мускулни групи и уж асистират. Не са ми цел, принципно. Бих искала по-тънка талия, но то си е до ген.
Не е толкова мръсно огледалото, ся :D Това черното си е някаква рисунка по него, но наистина стои като татус в първия момент!
Гръб трябва да снимам...сигурно е спихнал :( . От доста време не се набирам - обстоятелства домашни.
Благодаря, Кобре! :)
Ставане - 9.30ч.
50.5 кг
Раздвижване:
1 - едностранно гребане - 5х7@23кг
2 - плие - 3х10@23кг
3 - гребане с щанга - 5х7@32кг
4 - повдигане встрани от наклон напред - 3х7@2х14кг
Храна:
150гр свинско, 70гр пушена сьомга, 1 пилешко крилце, 30гр кашкавал, 30гр кафяв хляб, малко зелева салата, няколко пържени картофа, (coffee) + суха сметана, (beer)
Гърбът ми е спихнал :( Животът няма смисъл, просто...не знам :D
Трябва да си обесопася лостчето незабавно! Не, че правех много набирания, но друга причина не виждам.
За малко с френдове се мернах. Камерата на тела грее яко! Ама приятелките ми леко го изнасилиха :D Чела съм за този проблем и не мисля да се обръщам към сервиз. Има и логика да грее...’бах ти резоюциите са набили. Важното е, че са доволни от снимките, хах. Ще почива и ше щрака!
Ставане - 7.00ч.
Раздвижване - без...
Храна:
100гр пилешко, 40гр бадеми/кашу, 30гр кашкавал, 30гр луканка, 30гр кафяв хляб, 50гр картоф/морков на фурна, малко зелева салата, 50гр мюсли бар, (coffee) + мляко, (beer)
Днес имаше повечко занимавки в работата, което е добре, но малко се уморих.
Не съм в настроение нещо...относно настоящето си. Тормозят ме разни неща, размисли( до колкото ми се отдават, хах)...
Тия дни ще да раздвижа рамо :)
Ставане - 7.00ч.
Раздвижване:
1 - раменни преси с дъмбели седеж - 3х7@2х11кг
2 - повдигане встрани седеж - 3х7@2х11кг
3 - едностранно концентрирано сгъване - 1х5@11кг / 2х7@10кг
Храна:
130гр пилешко, 80гр кашу, 30гр кафяв хляб, 200гр задушени зеленчуци с черни телиатели, 20гр руска салата, 30гр шоколад, 20гр тирамису, (coffee) + мляко, (beer)
Малко е месото тия дни...не, че не ми се яде, но така се случва. Дано не ми навреди таз’ липса :D
Новият колега не пуши и покрай него и аз съм ги намалила на работа. И 2в1 вече не пия в магазина а си правея едно чайче, но това ми остана от периода на болнавост, хах.
Днес - ведро :) “Като” психопат съм - вчера бях пред самоубийство :D Е, има си разни фактори, които ми влияят...по-разумният от които е умора. Малко се бях депресирала, че не съм достатъчно нахална за тая работа. Впрягам се...емоции у а...
Тия дни крака/трицепс нещо...
8.2.17г
Ставане - 7.00ч.
Раздвижване - без...
Храна:
150гр пилешко, 50гр кашу, 30гр кашкавал, 200гр( св. с.) черни талиатели със зеленчуци, 20гр шоколад, (coffee) + мляко, (beer)
9.2.17г
Ставане - 7.30ч.
Раздвижване - без...
Храна:
100гр свинско, 50гр пилешко, 50гр лешници, зелева салата, 30гр тирамису, 25гр мюсли десерт, (coffee) + мляко, (beer)
10.2.17г
Ставане - 7.00ч.
Раздвижване - без...
Храна:
100гр пилешко, 50гр свинско, 50гр кашу, 30гр кашкавал, 150гр задушени зеленчуци, 25гр мюсли десерт, 20гр реване, (coffee) + мляко, (beer)
11.2.17г
Ставане - 8.00ч.
50кг
Раздвижване:
1 - лег с дъмбели - 5х7@2х17.5кг
2 - напади - 3х7@2Х18.5КГ
3 - флайс - 3х7@2х15кг
Храна:
150гр пилешко, 20гр лешници, 20гр кашкавал, 20гр луканка, 50гр хляб, 20гр бисквити, (coffee) + мляко, (beer)
Нещо си позволявам сладко тия дни.
Не знам дали е от ядките, но се чувствам по-свежа. В работата ям само тях и се прибирам с повече енергия от обикновено. Спрях и 2в1 - пиех по 2-4 на ден.
Трябваше да раздвижа още един път, но нещо пак съм се шашнала психически и не бях добре със съня.
Ставане - 8.00ч.
Раздвижване:
1 - набиране - 7п@СТ
едностранно гребане - 7п@23кг
х3
2 - набиране - 5п@СТ
плие - 10п@23кг
х3
3 - набиране - 4п@СТ
гребане с щанга - 7п@32кг
х3
Храна:
80гр свинско, 70гр пилешко, 150гр броколи с топено сирене, 150гр зеле с моркови, 30гр домашна баница, 20гр хляб, (coffee) + мляко, (beer)
Доволна съм от раздвижването - не се бях набирала от поне 2 месеца и хич не ми се е отразило на бройките :)
Обмислям леко да намаля месото...фрапантна информация от моя страна и не гарантирам да ми се получи. В последно време хапвам по-малко пържоли, за сметка на ядки и се чувствам добре. То за една седмица - фактори много, та. Ще видим.
Вчера ходих на козметичка за първи път, ако не броим подобно посещение преди бала ми. Бях намислила елементарно почивстване с цел да ми се намекне от какви процедури имам нужда. Не би...
Не мисля, че си струваше парите. Тя и козметичката беше някаква изморене - не била спала( too much information).
Моята програма включваше намазване с пилинг маска, напарване, изтискване, някаква пудра с масаж, малко токова терапия :D и маска. Ааа...махна ми и нещо,от което което се притеснявах и мислех за папилом, а приятелите ми дори не го бяха забелязвали, хах. Било някакъв мастен секрет?!
Човек спокойно може сам да се грижи за почистването на лицето си, а тоя ток не ми се и понрави, хах.
Днес с френдове малко :)
Честит Трифон Зарезан! (d) :) Хубав празник и на всички влюбени (F)
Вчера
Ставане - 7.30ч.
Раздвижване - без
Храна:
150гр свинско, 50гр кашу, 30гр кашкавал, 150гр зеле с моркови, 50гр домашна баница, 30гр хляб, 25гр мюсли десерт, (coffee) + мляко, (beer)
Днес
Ставане - 6.00ч.
Раздвижване:
1 - повдигане встрани - 3х7@2х11кг
2 - преден клек с дъмбели - 3х7@2х16.5кг
3 - едностранно концентрирано от седеж - 3х7@10кг
Храна:
120гр пилешко, 80гр свинско, 50гр кашу, 30гр кашкавал, 100гр снежанка, 35гр кафяв хляб, 25гр мюсли десерт, (coffee) + мляко, (beer)
Тия набирания след 2 месеца отсъствие ме разкатаха - то не е мускулна треска, че да го опиша. Не мога да си вдигна ръцете...и да кихна, хах.
Нормално...
ВЧЕРА
Ставане - 6.30ч.
Раздвижване - без
Храна:
100гр свинско, 150гр лазаня, 50гр кашу, 15гр кашкавал, 150гр зеле с моркови, 25гр мюсли десерт, (coffee) + суха сметана, (beer)
ДНЕС
Ставане - 6.30ч.
Раздвижване:
1 - раменни преси с дъмбели от седеж - 3х7@2х11кг
2 - едностранно трицепсово зад глава от седеж - 3х7@11кг
3 - преден клек с дъмбели - 3х7@2х16.5кг
Храна:
130гр свинско, 70гр пилешко, 50гр кашу, 15гр кашкавал, 150гр лазаня, 150гр зеле с моркови, 25фр мюсли десерт, (coffee) + суха сметана, (beer)
Будя се много рано и съм недоспала тия дни. Иначе - ведро :)
Лека вечер :)
ВЧЕРА
Ставане - 8.30ч.
Раздвижване:
1 - лег с дъмбели - 1х7@2х16.5кг / 3х7@2х18.5кг
3 - флайс - 3х7@2х15кг
4 - лицеви с крака(на пръсти) на легло - 3х10@СТ
Храна:
170гр свинско,1 яйце, 50гр кашкавал, 50гр пилешко, 50гр луканка, малко жито/хляб/сладка, малко зелева салата, (coffee) + суха сметана, (beer)
ДНЕС
Ставане - 9.30ч.
Раздвижване:
1 - набиране успореден хват - 5п@СТ
х2
2 - набиране подхват - 5п@СТ
х3
3 - набиране успореден хват - 3п@СТ
х3
4 - набиране подхват - 3п@СТ
плие - 10п@23кг
х3
Храна:
150гр пилешко, 50гр свинско, 50гр луканка, 30гр кашкавал, 50гр лазаня, 250гр зеле с моркови, (coffee) + суха сметана, (beer)
Гледах T2 Trainspotting (2017) :)
Почитателка съм на филма от 1996г. - култов! Макар и като продължение със същите актьори, нямах добри очаквания за лентата. Не вярвах, че може да се доближи до уникалната и дръзка за времето си атмосфера на Trainspotting (1996). Екстра им се е получило! Идеална втора част, която носи носталгични препратки от първия филм + модерната тоналност на съвремието. И същите идиотски, но така симпатични персонажи. Определено не съм разочарована :)
И българското участие си заслужаваше - да видиш кадри с гара Подуяне( която се намира до нас!) в Trainspotting си е впечатлително :D
Мисля да зяпам нещо лежерно и да си лягам, че утре ме чакат продажби и неуредици, хах.
ВЧЕРА
Ставане - 7.00ч.
Раздвижване - без...
Храна:
100гр свинско, 50гр пилешко, 40гр бадеми, 30гр панирано сирене, 50гр кафяв хляб, малко зелева салата, 40гр мюсли десерт, (coffee) + суха сметана, (beer)
ДНЕС
Ставане - 7.00ч.
Раздвижване:
1 - раменни преси с дъмбели от седеж - 3х7@2х11кг
2 - едностранно концентрирано сгъване - 3х7@10кг
3 - едностранно трицепсово от лег - 3х7@12.5кг
Храна:
70гр свинско, 70гр пилешко, 50гр микс сурови ядки, 20гр кашкавал, 50гр( г. с.) ориз с гъби и спанак, 30гр домашна баница, малко зелева салата, 25р мюсли десерт, (coffee) + суха сметана, (beer)
ВЧЕРА
Ставане - 7.00ч.
Раздвижване - без...
Храна:
130гр свинско, 50гр пилешко, 40гр сурови ядки, 30гр кашкавал, 50гр кафяв хляб, 100гр гъби със спанак, 30гр домашна баница, малко зелева салата, 25гр мюсли десерт, (coffee) + мляко, (beer)
ДНЕС
Ставане - 7.00ч.
49.5 кг
Раздвижване:
1 - преден клек с дъмбели - 3х7@2х16.5кг
2 - повдигане встрани от наклон напред - 3х7@2х14кг
3 - повдигане встрани от стоеж - 3х7@2х11кг
Храна:
130гр свинско, 50гр пилешко, 40гр микс сурови ядки, 20гр кашкавал, 50гр гъби и спанак, 30гр домашна баница, малко зелева салата, 50гр мюсли десерт, (coffee) + суха сметана, (beer)
ВЧЕРА
Ставане - 7.00ч.
Раздвижване - без...
Храна:
130гр свинско, 50гр пилешко, 40гр сурови ядки и стафиди, 30гр кашкавал, 150гр( г. с.) спагети, 25гр кафяв хляб, 70гр гъби със спанак, малко зелева салата, 50гр мюсли десерт, (coffee) + мляко, (beer)
ДНЕС
Ставане - 9.00ч.
Раздвижване:
1 - лег с дъмбели - 4х7@2х18.5кг
2 - пулоувър - 3х7@18.5кг
4 - флайс - 3х7@2х15кг
Храна:
130гр свинско, 70гр пилешко, 70гр кашкавал, 150гр( г. с.) телиатели, 35гр кафяв хляб, 50гр запържен лук, зелева салата, 2 бонбона Мерси, (coffee) + млякой, (beer)
Опитах се да си снимам гърба, но нито позата, нито ъгъла са добре...или просто гърбът ми е зле :D
Важното е, че имам пеперуди по стената, хах.
Мнението беше редактирано от Мая на 25.02.17 21:15.
Ставане - 9.00ч.
Раздвижване:
1 - набиране - 7п@СТ
х3
2 - набиране - 4п@СТ
плие - 10п@23кг
х3
3 - набиране - 3п@СТ
х3
Храна:
9-10.30ч - (coffee) + сметана
10.30 - раздвижване
12.30 - 70гр свинско + 30гр пилешко + 15гр кашкавал + малко зелева салата
18.00 - 150гр пилешко с ябълка и мед (d)
Нямах сила нещо днес...
По-адекватно ми е да си описвам храната по часове. Не е важно за влиянието и, но ми дава по-ясна представа, защо е такава в количества.
Малко с френдове следобеда :)
Лостчето е обезопасено, инак ;) Освен ако не понеса цялата каса или не се скърши :D Второто е възможно, хаха...все пак съм го плащала символичните 15 лева :)
ОНЗИ ДЕН
Ставане - 7.30ч.
Раздвижване - без...
Храна:
7.30-8.30ч - (coffee) + сметана
8.00 - 80гр свинско + 20гр кашкавал + малко салата от зеле и моркови
12.30 - 40гр мюсли десерт
14.00-16.30 - 50гр сурови ядки и стафиди
18.00 - 120гр свинско + 120гр карфиол с кашкавал + малко салата зеле и моркови (beer)
ВЧЕРА
Ставане - 7.00ч.
Раздвижване - без...
Храна:
7-8.30ч - (coffee) + сметана
8.00 - 100гр свинско + 20гр кашкавал + малко салата от цвекло и кълнове
14.00-16.30 - 50гр сурови бадеми и стафиди
18.00 - 150гр свинско + малко салата от зеле, моркови, кълнове, ленено семе (beer)
ДНЕС
Ставане - 6.00ч
Раздвижване:
2 - раменни преси с дъмбели седеж - 3х7@2х11кг
3 - повдигане встрани - 3х7@2х11кг
Храна:
7-8.30ч - (coffee) + сметана
7.00 - раздвижване
8.00 - 100гр свинско + 20гр кашкавал + малко салата от цвекло и кълнове
14.00-16.30 - 20гр сурови бадеми и стафиди
18.00 - 80гр свинско + 20гр бутерка + малко салата от зеле, моркови, кълнове (beer)
Лека вечер!
Ставане - 6.30ч
Раздвижване:
1 - едностранно трицепсово от седеж - 3х7@11кг
2 - едностранно бицепсово от седеж - 3х7@10кг
3 - повдигане на пръсти - 3х20@2х18.5кг
Храна:
6.30-8.30ч - (coffee) + сметана
7.30 - раздвижване
7.00 - 100гр свинско + 20гр кашкавал + малко салата от цвекло и кълнове
13.30 - 40гр мюсли десерт
16.30 - 15гр сурови бадеми и стафиди
18.00 - 80гр свинско + 20гр задушени гъби + малко салата от зеле, моркови, кълнове (beer)
‘почва си се сезонът - има си занимавки в работата :)
Лошото е, че имам ментални проблеми, отговорности и предпоставки за взимане на кардинални решения...на свой гръП, който е спихнал. Объркана съм.
Апетитът ми го няма никакъв - все тая. Ям механично. Храната е просто гориво...нутриенти.
Тия дни ще да раздвижвам :) Депресия от всякъде, хаха. Пред-пролетна така (wait) (giggle)
Честит 3-ти Март!
Ставане - 8.00ч
Раздвижване - без...
Храна:
8.30-11.0ч - (coffee) + сметана
11.30 - 120гр свинско + 20гр кашкавал + малко салата от цвекло и кълнове
15.30 - 2в1
18.00 - 120гр телешки език в масло и 100гр зелева салата (beer)
Днес реших да си почивам :)
Шопинг, после за малко с френдка - релакс така.
Утре гръдно требе!
Имам си потник с David Bowie :P
03.03.17
22:01
О, потника! И аз си търся с Дейвид или поне с подобни от тази музикална ера. (nlove5)
Здравей, MovieManiac! Тук може да си намериш нещо интересно ;)
Ставане - 6.00ч
Раздвижване:
1 - лег с дъмбели - 3х7@2х18.5кг
Храна:
6.30-9.30ч - (coffee) + сметана
8.30 - 80гр тлъсто свинско + 20гр кафяв хляб + малко салата от зеле
Рано си претупах нещата, защото ще трипваме с приятели днес.
Хубав ден :)
Да допиша деня аз :)
Храната:
15.00 - 100гр свинско + 150гр задушени картофи (d) и малка сливова :D
19.00 - 130гр пилешко + 15гр бекон + 150гр задушени зеленчуци + 35гр кафяв хляб (beer)
Разходихме се днес с френдовете :)
Първо мернахме някакъв Костенски водопад, после хапнахме в Момин проход и накрая побродихме из Траянски врата.
Не се впечатлявам от подобни неща, изключая ресторантчето в Момин проход, което бе чудесно, но си прекарах приятно :)
Хапнах прилично днес, та утре очаквам да ми е ОК гръбното раздвижване. Да се наспя само...
Като сложа тия очила и ме бъзикат, че съм бодигард....а вече и Кевин Костнър ми викат?! (giggle) С тоя потник се чувствам като супергерой :D 8-)
Ставане - 8.00ч.
Раздвижване:
1 - набиране - 5п@СТ
х4
2 - набиране - 4п@СТ
плие - 10п@23кг
х3
3 - набиране - 3п@СТ
х3
4 - набиране - 3х3@СТ
Храна:
8-11.00ч - (coffee) + мляко
9.00 - раздвижване
11.30 - 50гр пилешко + 20гр бекон + 20гр кашкавал + 30гр кафяв хляб
15.30 - 100гр свинско + 50гр картофена салата (beer)
19.30 - 70гр свинско + 30гр пилешко + 20гр кашкавал + 15гр бекон + 50гр задушени зеленчуци
Днес лежерно...
Видяхме се по женски - малко на кръчма, малко шопинг, смях така да има :)
Утре - ще да се продават машини!
(giggle) Крива работа, но до силует се доближавам...май. “Y”!
Мнението беше редактирано от Мая на 05.03.17 22:19.
05.03.17
21:47
казано от Мая на 05.03.17, 21:19:
(giggle) Крива работа, но до силует се доближавам...май. “Y”!
(inlove) (y) (muscle)
Ставане - 6.30ч.
Раздвижване - без...
Храна:
6.30-8.30ч - (coffee) + мляко
7.00 - 70гр свинско + 15гр кашкавал
14-16.30 - 20гр кашу + 10гр бадеми
19.30 - 70гр свинско + 30гр пилешко + 20гр кашкавал + 10гр бекон + 150гр спагети Болонезе + 150гр зелева салата (beer)
Доста натоварено понеделнишки...
Много са се изнервили тия клиенти. Като поръчат нещо и се окаже неналично - все едно сме им сринали живота. Не го разбирам това, честно.
Уведомих днес клиентка за такава ситуация, извиних се с полуразплакания си глас и тръгнах да предлагам алтернатива, а тя ме прекъсна и изсъска, че го иска това ми обяснение в писмена форма на мейла( за да си търси “ПРАВАТА” в КЗП, вероятно). Ама как така ще ми заповядва, всъщност. Предупредила съм я своевременно по един от начините - телефон. Като я попитах, защо е нужно това да и го пращам на мейл - искала го, що? да не би да не мога да пиша? WTF?! Въпросният артикул стои в още няколко популярни онлайн магазина, та не е нашето грандиозно подвеждане...
Защо са такива. И с една объркана цена стана голЕм проблем, достоен за публичен пост. При все, че най-мило се извиних за тази техническа и човешка грешка, предложих да помогна в избора на нещо друго...
Аз им разбирам тяхната позиция и ми е адски неудобно в подобна ситуация, но това не е измама или нещо от сорта, че да си търсят правата. Искам и аз да си търся правата, когато клиент ме върлее и ангажира с дадена покупка от негова страна, а после просто се отказва. Не е до финансови загуби, а и до моите нерви и време. Както и да е...
Ако хората бяха малко по-добри и съпричастни, а не комплексари, които си търсят правата за пълни идиощнини, а не за сериозни неща.
Вероятно са си патили от подобни неща, ама да поръчаш артикул, който навсякъде е 350 лева, а някак се предлага за 80…и като ти се обясни, че е техническа греша да се чувстваш измамен? О, ти не знаеш, че е толкова скъпa марка това и баш него си харесал и не искаш алтернатива.
Все тая...знам, че повечето хора не биха се съгласили с мен...не се и аргументирам адекватно(тъпичка съм си)...но ме натоварва доста, встрани от угодията на клиента.
Утре може да раздвижа нещо - и без това ставам доста рано и имам време :)
Ставане - 6.30ч.
Раздвижване:
1 - раменни преси с дъмбели - 3х7@2х12кг
2 - повдигане встрани от стоеж - 3х7@2х12кг
3 - повдигане на пръсти - 3х7@2х18.5кг
Храна:
14-16.30 - 50гр кашу
16.30 - 70гр свинско + 30гр пилешко + 20гр кашкавал + 10гр бекон + 50гр домашна баница + 150гр зелева салата (beer)
Днес пак си имаше задачки :) И обърквации, за съжаление. 2 неща да се закучат и ми отива денят...ужасТ хаха.
На снимката не си личи, но има синьо-зелени отенъци - мнооого ме кефи (nlove5) (sun)
С малко закъснение - Честит празник на всички дами тук! (F)
ВЧЕРА
Ставане - 6.30ч.
Раздвижване - без.
Храна:
14-16.30 - 20гр кашу
16.30 - 100гр свинско + 50гр пилешко + 30гр домашна баница + малко зелева салата (beer)
ДНЕС
Ставане - 6.30ч.
Раздвижване:
2 - едностранно трицепсово зад глава - 3х7@11кг
3 - едностранно концентрирано сгъване - 3х7@10кг
Храна:
6.30-8.30ч - (coffee) + суха сметана
7.00 - 70гр свинско + 30гр домашна баница
14-16.30 - 30гр бадеми
16.30 - 120гр пилешко + 20гр кашкавал + 30гр домашна баница + 20гр кашкавал + 20гр задушени гъби + малко зелева салата (beer)
ВЧЕРА
Ставане - 7.00ч.
Раздвижване - без.
Храна:
7-8.30ч - (coffee) + мляко
7.30 - 70гр свинско + 15гр кашкавал
14-16.30 - 20гр бадеми
16.30 - 100гр свинско + 30гр кашкавал + 50гр кафяв хляб + 150гр коприва (beer)
ДНЕС
Ставане - 10.00ч.
Раздвижване:
1 - лег с дъмбели - 3х7@2х18.5кг
Храна:
10-11.00ч - (coffee) + суха сметана
11.30 - раздвижване
12.30 - 100гр свинско + 15гр кашкавал + 50гр коприва + 30гр кафяв хляб
16.30 - малко туршия и тиквени семки
16.30 - 100гр пилешко + 30гр кашкавал + 20гр бекон + 100гр( св. с.) спагети + малко туршия (beer)
Ставане - 8.00ч.
50 кг
Раздвижване:
1 - набиране - 7п@СТ
х3
2 - набиране - 6п@СТ
плие - 10п@23кг
х3
3 - набиране - 5п@СТ
х3
Храна:
8-10.00ч - (coffee) + суха сметана
10.30 - раздвижване
11.30 - 70гр свинско + 30гр пилешко + 15гр кашкавал + 50гр коприва + 30гр кафяв хляб + 20гр майонеза
14.30 - 50гр Корни
18.30-22.00 - 120гр пилешки сърца + няколко пържени картофчета (d)
Набиранията добре ги усещам - те са ми важни... гръП, все пак.
Купих си арганово масло. Доста ми го хвалиха и очаквам чудеса :D Да стана ембрион, примерно или поне, хаха. Старостта е кофти, когато не си се размножил...па може и принципно да е кофти, хах.
По женски тая вечер малко...всеки с филмите си :)
За утре имам леки притеснения в работата, но дано всичко да мине разбрано, спрямо моя грешка :( Дори не касае клиент баш притеснението ми.
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече