Уникааално си го измислила бедреното разгъване!
А за предния клек - да, ти си си го видяла това с лактите и китките... не знам дали ще ти е по-удобно на първо време с билдърския хват с кръстосани ръце, ама аз като цяло на този, който ти правиш повече се кефя... Имам чувството, че може повече да дръпнеш щангата към теб, за да ти легне по-добре на раменете... Но пък там вече не знам, всичко е до комфорт при опирането, че да не прекъсва въздухоснабдяването :Д Знам ли, но като за пръв път си си супер :*
Еййй... страница ли почнах :Д (blush) (wasntme)
Мнението беше редактирано от RogueOne на 07.11.16 23:59.
Боянчо, слушам! :D Прав си, малко захождам като за заден, но наистина не се бях подготвила с четене/гледане на клипове. Честно казано уж гледах да ставам с гърдите нагоре... Иии да, можеше да легне още малко на раменете.
Ади, за кръстосания хват знам, но реших, че като за първи път този ще ми е по-добре, защото знам че при другия трябва и да балансираш щангата... Не знаех дали ще мога да се съсредоточа върху двете :D Малко души верно тази щанга... и китките бая ме опъваха така... Абе ще го зауча!
Мнението беше редактирано от Sanya на 08.11.16 00:18.
8.11.2016 - Полутренировъчен :)
Сън: 6 часа
ХРАНА
- 200г дом. кис.мляко, 40г овес, 1 ябълка, 1 банан, ч.л. масло от кашу
- купичка червена леща, 50г пуешко печено, айсберг, чери, 1/4 авокадо, балсамико и зехтин, 3 блокчета 75% шоколад
- 30г сурови ядки и стафиди
- купа червена леща, 200г извара, салата зеле
- извара, кисело мляко, доста натурални фурми, 3 оризовки, 2 блокчета 75% шоколад
ПолуТренировката в къщи
4 кръга:
- 30 сек глутеус мост със задържане +5кг
- 1 мин сумо тяга с 5кг
15 сек почивка м/у упражненята и кръговете
4 кръга:
- 30 сек централен планк
- 30 сек бедрено сгъване с ластик
15 сек почивка м/у кръговете и упражненията
Поради това, че преди обед ме боля корема и имах спазми не можах да се събера да ида до залата. Планът беше да правя тяга и задни бедра, но ги “маркирах” леко в къщи.
През целия ден бях доста гладна и последното хранене е като се прибрах след работа в 22ч. Малко контролът куцаше пак, но все пак спрях долу горе навреме.
Доста динамично на работа обаче, не съм седнала през цялата смяна.
Goals:
Мнението беше редактирано от Sanya на 09.11.16 08:32.
09.11.2016 - Тренировъчен
Сън: 6 часа |-)
ХРАНА
- 2 яйца, 40г брашно от елда (палачинки), смути от спанак, червено цвекло, 1/2 ябълка, 1/4 авокадо, стевия
- пълнозърнеста тортила със с.л. домашно гуакамоле, извара, айсберг, чери домати
- 200г дом. кис. мляко, 1 банан, 1/2 ябълка, маково семе
- омлет от 2 яйца, 2 лъжици извара, замр. зеленчуци на тиган, 5 оризовки
- [edit] извара с малко кис.мляко, канела и стевия, 2 блокчета 75% шоколад, ч.л. масло от кашу
ТРЕНИРОВКА - Гръб и рамене
1. 5 суперсерии:
- Асистирано набиране ш.х. - 6, 6, 6, 6, 5
- Гребане с щанга, надхват - 5х10 @20кг
2. Раменна преса с лост - 5х10 @15кг
3. 4 суперсерии:
- Хоризонтални набирания (краката на пейка) - 4х8
- Едностранно гребане с дъмбел - 10 @12.5кг / 3х10 @10кг на ръка
4. Изнасяне на дъмбел в страни - 4х10 @2х4кг
Всичко по тренировката беше добре, като изключим факта, че тежеше много повече от друг път :D Станалa съм верно кюфте... Е, не визуално, просто като усещане :)
Сънят ми тия дни е не повече от 6 часа и почва да ми се отразява. Днес се чувствам доста изморена.
Храната е доста добре за сега. Може да ям още нещо.
Цък, две снимки на случващото се след бинджовете. Коремната област е леко омазнена, зачатъци на леки паласки, също така лек целулит по бедрата. За последното предполагам, че с изчистване на храненето и прием на повече вода бързо ще се премахне.
И... Flex for the camera :D
Мнението беше редактирано от Sanya на 10.11.16 10:28.
10.11.2016 - Тренировъчен
Сън: 8 часа
ХРАНА
- 2 яйца, 30г овесени ядки, какао (палачинки), 200г домашно кис.мляко, 6 фурми
- смути от спанак, червено цвекло, ябълка, стевия
- заешко бутче, 3 с.л. гуакамоле, варени картофи
- 2 яйца, 30г овесени ядки (палачинки), 1 ябълка
- заешко бутче, 3 оризовки, гуакамоле
- 200г кис.мляко, доза протеин, 1/2 банан
ТРЕНИРОВКА - Гърди
1. Лег с щанга - 12 @15кг / 10 @20кг / 8 @25кг / 4х6 @30кг
2. Хибридни Арнолд преси - 4х12 @2х5кг
3. Кофи на успоредка - 5, 5, 6, 5, 5
4. Повдигане на ръце напред - 4х10 @7.5кг
5. Флайс с дъмбели от наклон - 4х10 @2х5кг
6. Френско с дъмбели - 3х10 @2х5кг
7. Чуково бицепсово сгъване - 3х10 @5кг на ръка
Сравнително наспала се и с хубаво начало на деня (палачинки) имах енергия и желание да се раздам. Уви точно когато тръгвах към залата коремът ме заболя, отново спазми и... направих каквото можах.
Хапнах малко повечко може би днес... Може и да не съм... Абе добре е :D От мързел да стържа цвекло на салата си го бухам в смутита. Мързел ли бе да го опишеш.
В следващите 3 дни ще съм ограничена от към тренировки. Замъквам се към Вкъщи с главно “В”, там където вятърът, камъните и “братята” са в изобилие ... Сли’ен! :D
И аз миналата година правех салатите от цвекло течни. :D Много практично и вкусно. Сега го режа на пръчици и го поливам със зехтин и оцет. :)
Марги, на мен главният ми проблем със стъргането, е че след това кухнята изглежда все едно съм пренесла нещо в жертва и то не се е дало лесно :D Иначе и аз така на пръчици, тъкмо хрупка приятно.
Ади, тва съм АЗ в Лего вариант :D
11.11.16
07:50
И ние вкъщи ядем постоянно салата, в която има червено цвекло, но рядко описвам салатите. Най-често е червено цвекло, ябълка и моркови комбинацията.
п.с Офф, изглеждаш....
Мнението беше редактирано от Иван на 11.11.16 07:51.
June, благодаря че намина и беше толкова мила (sun)
Ванка, комбинацията е много добра, това определено ми е N1 зимна салата, но както казах мързела често надделява (wasntme)
п.с. Красноречив както винаги :D
Хей, добре дошла в любимия Сливен (sun) Не знаех, че сме съгражданки :D
Само като прочетох камъни, вятър и си викам оооо ясно :D
Мнението беше редактирано от Вики на 11.11.16 10:50.
11.11.2016 - Нетренировъчен
Сън: 8 часа (щото се успах) 8-)
ХРАНА
- ужасен сандвич с пилешко, топено сирене, айсберг и майонеза (puke)
- суров бар с кашу Zido, 2 бонбона, 1 сладка
- заешко бутче, салата ряпа
- 1 сиренка от пълн.брашно, 1 банан
- суров бар с какао и портокал (inlove)
- пил.воденички с морков, чушка, лук, гъши дроб на грил, салата от домати (градински)
Та успах се с час и 40 мин и се изстрелях толкова бързо, че нямах време да си направя дори закуска. Закусвах на работа и беше ужасно :(
Рожденици днес, 2 броя...
Утре имам желание да вместя тренировка някъде... А дано!
12.11.2016 - Нетренировъчен
Сън: 8 часа
ХРАНА
- 2 овесени палачинки с тахан и желе от дюли, ябълка
- 2 сладки “есен”, малко фъстъци
- пил.супа, домати с малко сирене
- парче тиквеник
- 3/4 скумрия на дървени въглища, 2 с.л. картофено пюре, салата зеле и моркови, 2 чаши червено вино, тук таме някоя ядка
Хубаво е да се събудиш в къщи и да усетиш аромата на приготвена закуска... Да, ама не! Закуската я приготвих аз, защото... Е, да кажем, че внасям малко разнообразие и иновация в менюто на нашите :D
Въобще не ми остана време за тренировка. Е, направих няколко дължини ходещи напади и покляках малко СТ. Когато се прибера само за уикенда се чудя на колко части да се разделя, за да огрея навсякъде. Пак да не казвам голяма дума, но утре може и да имам шанс с тренировка.
Храната... Може и по-добре, ама като за домашна - толкова. Е как да не опитам на баба тиквеника...
Мнението беше редактирано от Sanya на 12.11.16 22:09.
13.11.2016 - Тренировъчен
Сън: ~ 8 часа
ХРАНА (до тук)
- 1 ябълка, 40г овесени ядки с дом. кис. мляко, 1/2 банан
- 200мл смути от ягоди, банан, авокадо и прясно мляко
- св.джолан, кисело зеле, дроб сърма, 2 люти чушки 8-)
- с кафето 4 блокчета 70% шоколад с боровинки
- протеинов бар 24г протеин, 5г захар
ТРЕНИРОВКА - Комплексна
1. Избутване на дъмбели от лег - 12 @7.5кг / 4х10 @9 кг на ръка
2. Клек - 12 @20кг / 10 @30кг / 4х10 @35кг
3. Раменна преса - 10 @12.5кг / 2х10 @15кг / 2х8 @15кг
4. Тяга - 12@30кг / 4х10 @40кг
5. Ренегатско гребане - 4х20 @2х5кг
6. Повдигане на таза от лег + извиване - 3 серии
Още със стъпването в залата се чувствах доста загряла, понеже стигнах до там с бърз ход по нагорнището. Идеята ми беше все пак да се напъна и да ми е хард. Успях, на края бях толкова приятно смазана. По време на тренировката ядрото ми доста отнесе и накрая нямах сили и за кардио. Отне ми не повече от час, но се изкефих на макс!
Гласувах, месих хляб, отпочинах още малко и сега пътувам наобратно. Бяха хубави два дни :)
... месих хляб...
(bow)
Процес, към който подхождам с голямо уважение и ми носи огромно удоволствие. :)
(Не, че някой го интересува, ама аз да си кажа)
О, хубаво е, че си ценител! То си е изкуство :D Аз много се бях вдъхновила миналата зима и месих поне по 2 пъти в седмицата. Мисля да подновя, след като вече мога да си меля брашното сама ;)
14.11.2016 - Тренировъчен
Сън: ~ 6 часа
ХРАНА
- 3 филийки хляб от домашния, 1/2 авокадо, свежо сирене и 1/2 розов домат
- доза протеин с гореща вода и нес
- 2 варени яйца, 1/2 домат, 4 оризовки
- 200г извара, доза протеин, 4 оризовки, 1 ябълка
- печено петле (огризвах разни кокали) , сладък картоф, туршия
ТРЕНИРОВКА
1. Пътека - 25 мин / 18 мин интервали 40/40 (13км/ч / 6 км/ч)
2. Изометрии за корем - 10 мин
3. Стречинг на цяло тяло - 10 мин
Тази седмица съм първа смяна. Още от понеделник се чувствам Блях... Реших днес да направя малко кардио и да разтегна хубаво. Не бях правила интервали отдавна и си припомних колко забавни са ми (абе не се смея много, амаа..... :D )
След тренировка - зверски глад. Едва се прибрах и заседнах на масата. В тоя ред на мисли да кажа, че хлябът ми беше станал много вкусен (sun)
Трябва да си намеря някакво хоби...
15.11.2016 - Тренировъчен
Сън: 51/2 часа
ХРАНА
- мъфини от 2 яйца, 1/2 протеин, 2 ч.л. брашно от елда, 1 банан, ч.л. масло от кашу
- смути - ябълка, цвекло, спанак, 1/4 авокадо
- суров бар с кашу
- дом. пилешко със сладки картофи, розов домат
- суров бар с какао, 5 оризовки с извара и 1/4 авокадо, резен ананас, 2 ч.л. дом. желе от дюли
- чаша бяло вино
ТРЕНИРОВКА - Крака
- х3 серии крънчове на пейка и руски туист с краката във въздуха
1. Клек - 12 @20кг / 10 @30кг / 10, 9, 8, 10 @35кг
2. Унилатерално повдигане за прасец - 4х12 @15кг
3. Преден клек - 4х10 @20кг
4. Плие с дъмбел - 4х12 @15кг
5. Глутеус мост - 4х12 @40кг
- Стречинг на тренираните мускули
Да ни е честита стойката за клек! (party) Преминавам директно на предния клек. По-добре е от първия път. Стараех се лоста да ми легне добре, но си ме душеше доста :) Има какво още да работя по него докато ми стане комфортен. Старах се много да не захождам като за заден, дано ми се е получило поне малко. Първите две серии държах щангата с два пръста, вторите две пробвах кръстосан хват и се оказа, че ми е по-удобен!
Бедрата ми днес започнаха да се вдървяват още по обяд, може би от интервалите вчера, може би от тренировката в неделя. Това малко ми попречи и на клека и не мога да кажа, че съм толкова доволна днес. Все пак беше не зле :)
Храненето - соу соу. След тренировка естствено прегладняла и пр. и се наблъсках. Не мисля, че съотношението на макросите ми е добро днес. При първа смяна, от ранното ставане и удължаването на деня ми + недоспиването, ме карат да огладнявам често и да ям повече. Ще измисля вариант да се справя с това.
В 5ч сутринта може да не мога да гледам, но трябва да си направя мъфините! :D
16.11.2016 - Тренировъчен
Сън: 61/2 часа
ХРАНА
- 40г овесени ядки, 250г кис.мляко, ч.л. какао, маково семе
- смути от ч.цвекло, спанак, ябълка, ч.л. смлени семена
- 50г (сс) пълноз. макарони с домашно пилешко месо, грах, морков, царевица, гъби и зехтин, домат и морков с ленено масло
- банан, доза протеин
- 3 яйца с масло, 1/2 домат, голяма бучка свежо сирене, 4 филийки домашен лимецов хляб*
- 250г кис.мляко с пресен ананас, канела, семена
- чаша бяло вино
* хлябът не се надигна много, понеже е 80% лимецов, поради което филийките са малки, но мнооого вкусни :)
ТРЕНИРОВКА
1. Пътека с макс наклон - 30 мин
2. Изометрии за корем - централен планк, страничен планк, драконов флаг (някви опити)
3. Стречинг - 10 мин
Днес почивен ден, а всъщност и четвърти тренировъчен подред... Трудно ми е да го определя, малко е като котката на Шрьодингер :D Превърнах се в Гипса (wasntme)
Последно време обръщам доста по-голямо внимание на разтягането и продължителността му. Особено в дните с кардио насоченост гледам да разтегна много добре цялото тяло.
С тоя обем храна няма как да си позволя да почивам много много... От няколко месеца и движението ми на работа е по-слабо, след като работя предимно на компютър. От седмица насам реших, че няма да ползвам поне асансьора!
Като обощение - доволна съм от днешния ден :)
17.11.16
11:01
С тоя обем храна няма как да си позволя да почивам много много... О
не мога да пропусна, да не кажа тази мъдрост :D
... добре, че бирата не се води храна - може да й вдигнем количеството? :Д :Д :Д (wasntme)
Ох Мила, тъжното и единовременно смешно е че си ужасно права :D Цял живот кюфте... хах
17.11.16
12:59
Ох Мила, тъжното и единовременно смешно е че си ужасно права :D Цял живот кюфте... хах
Няма такова нещо, не си кюфте, we are just… kot takoa :D
Мнението беше редактирано от Мила на 17.11.16 12:59.
ddd го каза, всички обичат кюфтета, никой да не се прави :D
Няма, няма, Мила, не сме кюфтета, на кебапчета приличаме повече!
И като сме тръгнали с мотивационните картинки...
17.11.16
16:26
Страшна мотивация - фитили и смесен хват? :D
Да се скрие тая!
Слагай себе си, Санчо. :D По-добре ще ни се отрази. :)
Хахаха Рони, идеята ми беше по повод картинката на Мила. За сгаджосаните. Аз предпочитам като на моята да се случват нещата ;)
Анатема на смесения хват и фитилите значи хахаха
17.11.2016 - Тренировъчен
Сън: 7 часа
ХРАНА
- 40г овесени ядки, 250г кис.мляко, доза протеин, ябълка
- 50г (сс) пълноз. макарони с домашно пилешко месо, грах, морков, царевица, гъби и зехтин, домати с моцарела
- след тренировка - смути от ананас, банан, спанак, 1/4 авокадо, прясно мляко и ч.л. манов мед
- две късчета агнешко със спанак, 2ф лимецов хляб, още 2 с масло и дива пастърма, кисели краставички
ТРЕНИРОВКА - Гръб/Гърди
Набирания 1, 2, 3, 2, 1 - Лицеви 2, 4, 6, 4, 2
1. 5 суперсерии:
- Горен лег с една ръка - х10 @7.5кг
- Преси с притискане - х10 @2х5кг
2. 5 суперсерии:
- Едностранно гребане с дъмбел - 10 @10кг/ 10, 10 @12.5кг / 10, 10 @10кг
- Гребане с две ръце с опора на гърдите - х10 @ 2х7.5кг
3. Пуловър с дъмбел - 5х10 @10кг
Много ми се искаше да протече тренировката както предния път като я правех, където гребах с 15кг и не ми тежеше толкова всичко... Но явно днес не бях на 100%. Може би защото е 5ти тренировъчен, може би щото съм станала в 5, може би Сатурн е ретрограден :D :D
Днес изпорбвах да закуся час след като пристигнах на работа. По този начин ми се изместиха храненията и мисля, че се получи по-добре. Ставайки толкова рано ми се удължава деня, храненията ми стават повече и лесно мога да прекаля. Разбира се като съм втора смяна нещата пак се променят ... Нагласям ги нещата.
Някой виждал ли по-малка и симпатична краставичка (sun)
Сещам се за един виц. Само първо трябва да изясним това много голяма ръка, която държи нормална краставичка ли е или нормална ръка, която държи малка краставичка. Ние мъжете държим на такива уточнения.
Сещам се за един виц. Само първо трябва да изясним това много голяма ръка, която държи нормална краставичка ли е или нормална ръка, която държи малка краставичка. Ние мъжете държим на такива уточнения.
Това е моята, нормална, малка ръка, която държи много малка краставичка :D
Боби, да слагаме ли точка? :D
18.11.16
09:41
Нека каже вица, де! :D
Ние мъжете държим на такива уточнения.
“I bet it feels huge in this hand.” :D
18.11.2016 - Тренировъчен
Сън: 61/2 часа
ХРАНА
- 2 яйца + 1/2 протеин + 2 ч.л. брашно от елда + щипка кафява захар = мъфини в MW, ябълка
- пил.пържола, 2 сладки картофа на фурна, 1/2 домат с 1/4 авокадо и ленено масло
- 3 блокчета 75% шоколад, палачинки от 2 яйца, 40г овес.трици с дом. желе от дюли, 250г дом. кис.мляко
- вечерята навън, подкрепена поне с 1 чаша вино ;)
ТРЕНИРОВКА - Задна верига
1. Сумо тяга - 12 @20кг / 10 @30кг / 10 @35кг / 8, 8 @40кг / дс 8 @40кг + 8 @30кг + 8 @20кг УМРЕХ
2. Абдуктор - 3 серии с тежест на глезените, колкото да почине малко г*зЪ
3. Бедрено сгъване с дъмбел - 4х10 @17кг
4. Румънска тяга с дъмбели - 4х12 @2х12.5кг
5. Суинг до хоризонтала - 3х20 @10кг
За първи път включвам сумо тяга в тренировките. Подпали ми глутеуси - млутеуси, особено след дроп серията не знаех къде се намирам :D Па накрая викам да вкарам малко кардио елемент със суинга и нещата утре предвещават едно лошУ предсказание :D
Шести тренировъчен подред, пети работен с ранно ставане и малко не знам къде се намирам. Утре ще почина обаче, поне от тренировка със сигурност.
Дзън от мен и хубава Петък вечер ;)
Подпали ми глутеуси - млутеуси, особено след дроп серията не знаех къде се намирам :D
Те за това е по-правилно да им се вика дроБ серии :Д
19.11.2016 - Нетренировъчен
Сън: 71/2 часа
ХРАНА
- 4 блокчета 75% шоколад
- 1 яйце, доза протеин, овесени трици и канела (трябваше да са палачинки ама станаха бъркани яйца), манов мед, кисело мляко
- 2 пълнозърнести тортили с общо 2 яйца, сос от авокадо и кис.мляко, домат, зелен лук, натрошено сиренце
- 1 ябълка, 2 ч.л. масло от кашу
- свинско със зеле, 2 филии лимецов хляб, камби
Дума на деня: Мързел. Търкалям се цял ден из леглото, върша някакви неща из къщи, единственото ми излизане бе до магазина. Цепи ме глава почти целия ден (може и от виното снощи да е (wasntme) ).
Започна още през нощта да ме хваща здраво мускулна треска на задните бедра. Днес ми е тегаво навеждането, утре не знам... Вчера ме боля много китката на дясната ръка, трудно държа по-тежки неща с нея. Може би трябва да внимавам с бутащите тия дни.
Премерих се и се претеглих тая сутрин. Минимум +2 съм на основните места, който го интересува - добавила съм ги в профила си. 56кг живо месо. Задните части са +3 :D Отглеждам си кардашиан 8-)
20.11.2016 - Тренировъчен
Сън: ~7 часа
ХРАНА
- палачинки от 2 яйца, 40г овес, канела, намазани с крем от авокадо, банан, ананас и какао
- протеин, ябълка
- конско кюфте 250г с гарнитура зеле, лютеница, картофки
- доволно количество 4 вида сурови бонбони
- броколи на пара със сос от авокадо и сирене
ТРЕНИРОВКА
1. Раменна преса - няколко серии х10-12 с неизвестен за мен лост / 4х7 @20кг
2. Вертолет - 4х10 @20кг
3. Повдигане в страни - 4х12 @ ~5кг на ръка
4. Повдигане напред - 4х10 @10кг
+ няколко “серии” набирания подхват, успореден хват и 1 серия надхват с помощ от Ади :D
Първо да благодаря за поканата да се присъединя към неделната тренировка на компанията Ади, Зори, Теди, Краси и Петър. Много свежо и приятно се получи! Признавам си, залата беше единствена по рода си :D Определено създава предпоставка да се вдига тежко ;) Е, моята тренировка беше малко вяла. Уж за рамо отидох, достраша ме да клякам или дърпам, но и не бях много на ниво за това.
Образувах си няколко мазола от лоста за набиране, та ми пулсира ръката още няколко часа след това :D Ама пък голям кеф ми беше!
Радвам се, че продължавам да срещам и опознавам все повече хора от нашия форум (sun)
Мнението беше редактирано от Sanya на 20.11.16 19:18.
21.11.2016 - Неренировъчен
Сън: ~8 часа
ХРАНА
- палачинки от 2 яйца, 40г овес, канела, какао намазани с крема от авокадо и две с манов мед, ябълка
- 3 кюфтета от диво, броколи на пара с малко зехтин, 4 оризовки
- 100г извара, няколко канелени овесени бисквити
- още няколко канелени бисквити с няколко лъжици кис. мляко
- салата със спанак, императорски ориз, домати и пил. гърди, чаша вино
- чаша вино, 50г пастърма от диво
Па хапнах днес :D Понеделник беше тегав. Седмицата се очертава да бъде напрегната и изморителна.
Трябваше да ида поне за кардио днес, но ангажименти и желанието ми просто да заспя оставиха това на заден план. Не съжалявам въпреки това.
Днес ми се отвори глъдката... (d)
22.11.2016 - Тренировъчен
Сън: ~7 часа
ХРАНА
- 2 бъркани яйца с бучка сирене и малко масло; 3 ч.л. овесени ядки с канела и какао*
- 2 кюфтета от диво, броколи със зехтин и лимон, 2 оризовки
- ябълка, 30г овесени ядки с какао и канела и 100г извара
- ред шоколад със стевия
- 1/2 скумрия, бороколи с ленено масло и лимон
- 200г кис.мляко, 1/2 протеин, ч.л. мед
* сутринта си забърках овесените ядки с топла вода, какао и канела и тръгнах да ги ям след яйцата, но вече се бях наяла и реших да ги зарежа за следобед
ТРЕНИРОВКА - Крака, корем
1. Бедрено разгъване с дъмбел - 12, 10, 12, 12 @14.5кг
2. Преден клек - 10 @20кг / 8 @25кг / 4х6 @30кг
3. Повдигане за прасец (едностранно) - 4х12 @15кг на крак
4. Глутеус мост с щанга - 2х10 @50кг / 2х10 @55кг / 1х10 @60кг
5. Колелце от колене - 3х10 в СС с Наклони в страни от планк позиция - 3х20
6. Плие с дъмбел (без заключване на коленете) - 3х10 @15кг - през 20 сек
Лостът беше зает в началото и реших да вкарам кръвчица в краката първо с малко разгъване. Тоя път си викам ще сложа малко повече на предния клек. Като гледам клипа малко ме е страх сякаш да клекна хубаво до долу. Може би не е добър ъгъла, от който съм снимала, но се надявам да се получи някаква представа...
Храната днес е доста добре. Изглежда много, но мисля че е в граници. Опитвам се да спра да се храня, когато съм 80% сита, както и се опитвам малко или много да следвам правилото с ръцете (длан, юмрук, палец, шепа), за да докарам прилични макроси във всяко хранене. Също ще се опитам да се науча да се храня бавно и без много разсейващи фактори :)