казано от Sanya на 26.11.15, 07:54:
Почвам да си мисля, че просто съм качила (dull) Но пък един килограм и да ми се вижда все едно съм качила 5 е малко странно.
Ставаш изцепена батка и качваш яко мускул. Защо по-голяма част от дамската половина като качи 1-2 кг. и все едно е дошъл края на света, не мислиш ли, че това отива малко към схващанията на приятелката ти която не иска да тренира с тежести и да прави “мускули”. Гледай положително на база на режима и тренировките може да си качила малко мускулна маса.
Пс. Хайде нова страница и да съм в крак с модата ти пожелава всеки качен грам-килограм да е чиста мускулна маса.
Мнението беше редактирано от Станимир на 26.11.15 11:37.
Ми ха дано да е така, много ще се радвам :) аз не се плаша ако килограма е мускул, даже ще съм много щастлива. Но пък май си е баш няква вода, защото се въртят разни числа по кантара всеки ден :D Дразня се че тъкмо бях стигнала до някакъв етап, в който всеки ден гледайки се в огледалото се радвам, че виждам напредък и сега като малко съм се подула и съм grumpy…
Днес нещо не ми се смятаха калории, нещо не бях много в настроение...Свърши хубавото време и трудно го преживявам явно :D
ХРАНА
1. 250гр кис.мляко 3.6%, 40гр овесени ядки, 20гр стафиди, 20гр черен шоколад, 5гр чиа, стевия; кафе
2. ябълка
3. ориз с гъби към 250гр, салата зеле
4. 150 гр кис.мляко с няколко бадема и стевия
5. на рожден ден - шопска салата, печено пиле, кашкавал, 2-3 картофа варени, 2 мъфина с овесени ядки, банан и орехи; 3 чаши вино
ТРЕНИРОВКА - Няма
Нямам намерение да се жалвам за храната, каквото съм хапнала - хапнала ;) Но трябва да преодолея това като седна на маса, отрупана с храна, да си боцкам постоянно. Има ли храна пред очите ми - ям постоянно. С предстоящите празници със сигурност трябва да преборя това :D
Ох дойде най-сетне пустия Петък (sun) (rain) Изморителна седмица определено! Днес като приключих работа имах чувството, че нямам никаква сила за трениране, а то взе че се получи много добра тренировка. Но първо...
ХРАНА
1. 1 ф. пълн. хляб със сирене котидж (60гр); 100гр кис.мляко 3.6%, 15гр бадеми
2. ябълка, няколко бадема
3. св. вратна пържола (150гр) с гъбен сос, топено сирене, гарнитура от печени картофи (50гр), 2 печени чушки с подправки
4. още няколко бадема, няма и 100гр кис.мляко 2%
5. доза протеин след тренировка; задушен с масло спанак, 2 яйца на очи без мазнина, 30гр сирене, няколко кис.краставички
6. нар
1 408 ккал В 75 М 73 Б 102 8-) (party)
На пръв поглед изглежда доооста храна, но не я почувствах така. Даже съм доста доволна от менюто си днес :) Дори май съм още гладна, може някоя ядка да “бодна”.
ТРЕНИРОВКА - Гръб + Трицепс с включено Рамо
1. Скачане на въже + стреч
2. Смешни набирания :D с помощ от другарче - 5/6/8/8
3. Гребане с дъмбел 7.5кг - 4х12
4. Хибридни Арнолд преси с 2х5кг - 3х15
5. Мъртва тяга - 4х15х20кг
6. Кик бек - 4х12х5кг
7. Трицепсово разгъване на диск 10кг зад врат - 4х12
8. Коремни преси на пейка - 3х30
9. Повдигане на краката от лег с изтласкване на ханша в горна позиция - 3х20
10. Извивки в страни с дъмбел 12.5кг - 3х20
11. 2 мин планк
Страаашно добре я усетих тренировката. За съжаление уикенда няма да тренирам, че съм на романтичен уикенд в Боровец (giggle) Малко СПА ще ми се отрази страхотно, сигурна съм! Само дано времето не прецака нещо, че като гледам какъв студ идва ... (tmi)
Свърших с Калмацина, Омега 3 и Вит. Д все още ги пия. Та чудя се дали да не си взема само Магнезий и отделно Цинк, а от Калций може би нямам нужда, понеже ям доста млечни.
Днес определено съм гроги и нетипично за мен дори съм се излегнала в Петък вечер под завивките и си браузвам релаксиращо...
И така мили хора, може би ще пиша пак в Неделя с някакъв отчет за уикенда, мисля да сведа технологиите до минимум, за да си релаксирам подобаващо ;)
ИскамИАзТака
Юхуууу завърнах се! Леле какъв студ настана, в Боровец дори имаше сняг...
Чудно си прекарахме, придружено с много ядене :D Да видимммм, имаше:
28.11.15
1. 4 малки препечени филийки с масло, салата айсберг с морков, извара с малко кис.мляко, подрпавки и зехтин
2. пил.супа; 1/2 пица
3. шоколад 1/2
4. скумрия на скара, салата зеле, домати, краставици, царевица, кашкавал, някакъв млечен сос; 2 чаши вино
5. още шоколад
29.11.15
1. закуска в хотела - малко кис.мляко с мюсли и банан, едно малко хлебче, малко сирене, кашкавал, луканка
2. 150гр сьомга филе на тиган и салата айсберг, домати, краставици
3. сега с капучино в ръка хапвам шоколад 72% (wasntme)
4. за вечеря имам да дояждам още толкова сьомга и салата
Страшна мешавица от храни, сигурно затова корема ми си е подут още, аз само го тормозя. Тази седмица мисля да приложа някакъв разтоварващ режим, яде ми се лека храна. Втора смяна ще съм, така че ще приготвям храната в къщи :)
От към раздвижване тези два дни основно плуване и подскачане в басейна, ходене от колата в заведението за хранене и така :D Но седмицата си беше доста изморителна тъй че I regret NOTHING 8-)
Мнението беше редактирано от Sanya на 29.11.15 16:28.
Понеделник дойде с тренировката за Крака :D Но беше доста приятно да се раздвижа, след като два дена лентяйствах :)
ХРАНА - Днес всичко по план
1. 50гр (сур.съст.) елда, 50гр сирене, 25гр мед, канела; 1 ябълка
2. сладки картофи с карфиол на фурна, зехтин и подправки; салата цвекло, морков и ряпа, 50гр пушено топено сирене
3. 250гр кис.мляко 2%; 1 ябълка
4. задушен в масло спанак, 60гр сирене, 2 яйца варени; 2 чери доматчета
5. 5 натурални фурми
1364 ккал В 164гр / М 63гр / Б 65гр
ТРЕНИРОВКА - Крака
1. 10мин кростренажов + стреч
2. Клек - 4х15х20кг
3. Напади - 3х15х10кг
4. Глутеус ритник с тежести на краката 2.5кг - 3х20 в СС с 5.
5. Абдуктор с тежести на краката 2.5кг - 3х20
6. Глутеус мост с 10кг - 3х20
7. Плие - 3х20х15кг
8. Коремни V преси до отказ
П.П. Влюбена съм в тазгодишната есен...Всеки залез е магически (sun)
Мнението беше редактирано от Sanya на 01.12.15 08:33.
Хей хей :) Да видим каква съм я свършила днес...
ХРАНА
1. 2 пр.филии пълн. хляб с крема сирене, 1/2 краставица; към 150мл компот от къпини
2. след тренировка умряла от глад - супа гъби (с ориз), салата цвекло и краставица, кашкавал на фурна (250гр?)
3. 1 грейпфрут, 100гр кис.мляко
4. сладки картофи (към 70гр) с карфиол, подправки и зехтин на фурна, чери домати с 50гр моцарела, салата цвекло, морков, ряпа
5. ??? нещо като фурми ми се върти като се прибера (wasntme)
до тук към 1200ккал (без 5.) 218гр въглехидрат :x към 70гр протеин
Половината от храната си я бях приготвила от вкъщи, друга част беше от стола.Похапнах си въглехидрати днес, но пък се чувствам много добре :D Все вкусни и от здравословни източници. Имах нужда след тази тренировка...
ТРЕНИРОВКА - Гърди + Бицепс
1. 15мин пътека под наклон, 5 мин колело (на втора смяна ми е по-удобно кардиото да е преди силовата) + стреч
2. 3х10 лицеви опори
3. Повдигане на щанга от лег - 4х12х20кг
4. Избутване на дъмбели с 2х7.5кг от полулег - 4х7
5. Флайс с дъмбели 2х5кг- 4х15
6. Бицепсово сгъване с лост (10кг) - 4х12
7. Чуково сгъване - 4х10х5кг всяка
Щангата 20кг още ми е малко тежка и последните две бройки от всяка серия са с доста пуфтене. Може би се изсилвам и трябва да правя по 10 повторения? (whew) На избутването реших да взема по-тежки дъмбели 7.5кг, защото 5кг вече ми бяха леки, съответно направих по 7 повторения, но пък качествени (giggle) Днешният ден трябваше да е почивен от към тренировка, но утре преди обяд съм на фризьор, така че я преместих за днес. Вчера крака, днес гърди и вече тотално се изтощих :D трудно си носих торбата с храната хахаха
Мнението беше редактирано от Sanya на 01.12.15 23:18.
Намери си един слуга да ти носи торбичките :) Това с намаляване на тежестите за да правиш по дванадесет повторения не ми харесва, по-добре запази тази тежест като се стремиш да правиш повторенията по-чисти, осем повторения са напълно достатъчни
казано от Станимир на 01.12.15, 20:10:
Намери си един слуга да ти носи торбичките :) Това с намаляване на тежестите за да правиш по дванадесет повторения не ми харесва, по-добре запази тази тежест като се стремиш да правиш повторенията по-чисти, осем повторения са напълно достатъчни
О не, тежестите вдигна ли ги веднъж не мисля да ги свалям. Това и аз имах предвид - дали просто да не намаля повторенията от 12 на 10, но поне да са като хората. Явно отговорът е да :) Next time!
Хелоууу, итс ми :D Нещо много се развеселих и поразлигавих с темата за храната за срещата на ББ-Тийм в страницата на евента :) Та явно ще нося баница, ако не сте разбрали (wasntme)
Абеее днес като цяло е много весел ден - една колежка ни пее цяла вечер, танци, смях, все едно не си на работа :D
Другооо...днес ме изненада МЦ (blush) и аз се чудя защо ми е едно гладно тия дни (giggle) и някво подуто .. И по тоя повод май след работа ще ходим да хапнем някъде :D През останалия ден:
ХРАНА
1. 3 мъфина с брашно от тиквени семки и смляно ленено семе и малко ядки (снимка), 200мл прясно мляко, кафе
2. печено свинско руло към 150гр с 30гр ориз със зеленчуци, салата ряпа и морков
3. ябълка
4. 2 сърми с кисело зеле (към 200гр), 1/2 овчарска салата
5. грейпфрут
Мъфините се получиха отровно зелени, заради брашното от тиквени семки (giggle), но пък си бяха доста вкусни, признавам че Венци малко ме вдъхнови. Иначе нито обяда, нито вечерята ме изкефи, но на стола само това харесах и нямах време днес да готвя (sweat)
ТРЕНИРОВКА - Няма
P.S. Към вечерта си добавям в Хепи - салата цвекло, морков, спанак, филаделфия и брюле с тиква (ном ном) (devil)
Мнението беше редактирано от Sanya на 03.12.15 14:49.
02.12.15
20:53
Да, нека и тук да потвърдя, че чакаме вкусна баницааааа <3 :D
Мъфините изглеждат невероятно примамливи и ще ги пробвам непременно. (inlove)
Само да мине карбо периода че като гледам съставките, са предимно мазнини...
02.12.15
22:32
Нека те попитам ...... Доволна ли си от резултатите и работи ли всичко това за теб? Ако отговорът е да, продължавай и не променяй нищо. Ако не си доволна вече е др. въпрос.
Питаш ме това с каква цел? Нещо ти е направило впечатление?
За момента нямам за цел да свалям килограми, защото не смятам че ми е необходимо много. Откакто съм почнала да водя отново дневника си поддържам едно тегло. Но виждам как тялото ми се променя и ми харесва това. Да, имам дни в които не се харесвам, това си зависи от много фактори и от психиката ми, но като цяло тези дни са малко. Искам да променя само едно и това е когато си позволявам нещо забранено да не се нахвърлям все едно ми е за последно, а да имам мярка...
Ако имаш някакъв коментар по нещо, бих го чула :)
казано от Ventsislava Tsenkova на 02.12.15, 21:50:
Мъфините изглеждат невероятно примамливи и ще ги пробвам непременно. (inlove)
Само да мине карбо периода че като гледам съставките, са предимно мазнини...
за 12 мъфина:
2 яйца
200мл мляко
100гр брашно от тиквени семки
50гр мляно ленено семе
2 дози протеин с бисквитка
15мл зехтин
стевия, сода за хляб, ванилия и ръснах малко червени боровинки и бучнах по един бадем (който май им попречи да се надуят като хората)
Изчислено някъде към 120ккал на мъфин - 8гр протеин, 33гр мазнини, 6гр въглехидрати
03.12.15
10:17
Няма конкретна причина да те питам дали всичко, което правиш работи за теб. Под „работи“ имам предвид дали постигаш каквото искаш (не съм имал предвид отслабване, което явно не е твоята цел). А защо те питах …… просто ми беше любопитно да науча дали всички тези усилия ти помагат и водят в правилната за теб посока…. нищо повече. Щом си доволна, значи всичко е наред и ти пожелавам занапред да си още по-доволна.
По отношение на, как го беше написала, прекаляването на моменти с „нещо забранено“, аз ти препоръчвам да не се тормозиш. Докато 80% от времето следваш здравословни хранителни навици, всичко е ок. Аз го правя същото с пици, разни вкусни тестени закуски, палачинки и т.н. и за да не ми пречи това на целите, обикновено си имам 2 стратегии, които работят безпогрешно.
1. Ако знам, че ще ходя на РД, излизам с приятели или каквото и да било, което предполага яко „плюскане“, цял ден ям само протеин (храна богата на протеин, пудра или каквото ти е удобно). Вечерта колкото и да прекаля, пак съм в нормалните количества за деня като цяло. По този начин хем не се чувствам като човекът, който се цепи от компанията, но и не ми пречи да фитнес целите.
2. Ако пък изневиделица ми се прияде нещо джънк без да съм го планирал, обикновено започвам да го ям много бавно като се фокусирам върху вкуса и усещанията докато го правя. Когато усетя, че „гладът“ за джънк вече го няма, спирам (обикновено ½ ми остава и не го ям). По този начин не се ограничавам, но и не прекалявам с количеството. Ако си дадеш 15-20 мин (тъй като ядеш бавно), това ще ти помогне да не прекаляваш с количеството. Ако все пак ти е много вкусно и не можеш да се спреш въпреки това, направи малка пауза и се запитай, „Кое е по-важно за мен от това да изям ….. (каквото е там)?“ За мен обикновено това са неща като здравето ми, да се чувствам комфортно в тялото си и т.н. В твоя случай може да бъде чувството на удовлетвореност, което изпитваш когато се погледнеш в огледалото и виждаш как се променя тялото ти. Когато изместиш фокуса от непосредственото удовлетворение към по-дълготрайните ползи, доста е лесно да вземеш правилното за теб решение.
Не знам дали това помага, но при мен работи, както и при доста приятели, с които съм го споделял. Трябва малко практика, но бързо може да ти стане като навик.
Много успех ти пожелавам и продължавай все така.
Преди да съм се тропясала в леглото да взема да се отчета:
ХРАНА
1. 2 сухара с крема сирене, един с тахан и мед; кафе; изцеден сок от нар
2. постен гювеч, салата 1/2 краставица и 60гр моцарела; 3 фурми
3. 20гр сурови ядки
4. свинско печено (140гр), пюре от карфиол, салата домати с 30гр сирене
1346 ккал В 93 / М 80 / Б 94
ТРЕНИРОВКА - Рамо + Корем
1. Скачане на въже + стреч
2. Раменна преса - 4х15 с 2х5кг
3. Повдигане на ръце в страни - 1х15х3кг; 3х10х4кг
4. Повдигане на ръце напред - 4х10х10кг диск
5. Янда коремни - 3х20
6. Повдигане на краката на стенд - 3х15
7. Колелце - 3х40
8. Туистове - 3 до отказ
9. 17мин пътека под наклон 8 със скорост 6.0 км/ч
Днес малко ми е по-лежерно, мисля да залягам от рано ;) Лека вечер (yawn)
Снощи доста късно се прибрах и не успях да се опиша :) Ходихме с приятелки да ядем кюфтета :D (giggle) В София отвориха място наречено Q-ftetaria и наистина кюфтетата са мнооого вкусни, само дето гарнитурата от пържени картофи, лютеница и зеле е една идея нездравословна. Нищо де, хапнах си, пийнах си тъмна бира :) Бих повторила определено! Ще ми се наложи де, нали беше Варвара (giggle)
04.12.2015
ХРАНА - нищо не съм теглила, нищо не съм смятала, домързя ме
1. палачинки от доза и 1/2 протеин, мляно ленено семе, яйце и мляко, намазани с тахан и мед (inlove)
2. киви; кафе
3. свинско печено и пюре от карфиол; салата чери и краставица
4. малко парче еклерова торта-почерпка
5. 2 сухара с извара с подправки, към 150гр кис.мляко с чиа, пчелен пращец и стевия
6. едно голяямо телешко кюфте с пържени картофи с кожа, лютеница, зеле, голяма тъмна бира (sun)
ТРЕНИРОВКА - Няма
За днес плана е да закуся (което правя в момента), да направя баницата (giggle), да ида да тренирам и после сбиркаааа. Аз като батките, дето преди дискотека помпат бицепса :D Но утре съвесем няма да мога, тъй че остава за днес. Също така мисля да хапна лека храна през деня, че после усещам че ще трябва да се яде здраво :D Айдееее до скоро!
ТРЕНИРОВКА - ГРЪБ + ТРИЦЕПС
Придърпване на горен Скрипец 4х8х30кг
Гребане 1х15х8кг ; 3х10х10кг
Мъртва тяга 4х8 х28кг
Долен скрипец 1х15х30кг; 3х10х35кг
Трицепсово разгъване 4х8х25кг
Кофички СТ 4х12
Хиперекстензии с 10кг диск 3х15
Планк 2 мин 6сек
Страничен 40сек всяка страна
Пътека 20мин 16% наклон; скорост 6.0 км/ч
Увеличих малко килограмите на почти всичко за сметка на броя повторения ;)
EDIT - ХРАНА
1. 200гр кис.мляко с чиа, пчелен прашец, малко кашу и орехи и стевия; 1 киви и 1/2 ябълка; кафе
2. след тренировка доза и 1/2 протеин; другата 1/2 ябълка
3. на форумната среща - наблегнах на суровите бонбони :D няколко хапки със сьомга и помня ли още какво...доста вода и 2-3 чаши вино ;)
Благодаря ви, че опитахте от баницата ми, а не се разтревожихте че ще си развалите диетата (giggle) Наистина я направих с много любов!
Мнението беше редактирано от Sanya на 06.12.15 09:14.
Днес хубав почивен ден (sun)
В унисон с празника на обяд хапнахме пълнено шаранче, а за вечеря съм си замислила филе от сьомга. Общо взето деня ми мина в домакинстване, но и без това не може. На обяд пих две чаши вино и като ми се отвори глътката в нас още две (giggle) и като ми се доспаааа - ударих и един сън хахах.
Две седмици ще работя като повечето хора от 8 до 5, за което много се радвам, защото тези смени ми скапват режима и тялото....
Искам да споделя и че имам зверска мускулна треска на гърба и по-специално на кръста от мъртвата тяга. Не мисля че до сега ми се е случвало да имам муслуна на кръста, но доживях :D
За всички празнуващи днес им пожелавам да им върви по вода, да са много ЩАСТЛИВИ, ЗДРАВИ И КОРАВИ :) Наздраве!
ХРАНА
1. 250гр кис.мляко с чиа, пчелен прашец, стевия, кашу и орехчета; 3 фурми
2. ябълка, 3бр кашу :)
3. пълнен шаран (с лук и орехи) към 150гр с гарнитура печени картофки (към 150гр); 2 чаши вино
4. 1 1/2 чаши вино; зелена салата, чери и краставици; чиа пудинг (100мл мляко, 22гр чиа, стевия, какао)
5. 100гр печена сьомга; зелена салата, цвекло, чери и краставица
1424ккал В 121гр/ М 49гр / Б 90гр
Здрастиии! :) Набързо пиша отчет за днес и бягам на среща с приятели!
ХРАНА
1. 200мл прясно мляко с 40гр овесени ядки, 15гр кашу, 10гр слънчо семки, 18гр мед; кафе
2. много малко парченце домашен кекс с ябълки - почерпка
3. към 250гр качамак със сирене; салата зеле с моркови
4. 100гр кис.мляко 3.6% с 50гр извара и 20гр сусамов тахан, стевия
5. след тренировка доза протеин
6. салата микс зелени салати, чери, моцарела с балсамико и зехтин; печен патладжан с домати и моцарела; няколко хапки печено козе сирене ;)
ТРЕНИРОВКА - Крака + Корем
1. Загрявка - Джъмпин джак + 2х10 Бърпита + Стреч
2. Клек - 5х10х20кг
3. Напади статични - 4х15х15кг за всеки крак
4. Глутеус мост с 10кг диск - 4х20
5. Повдигане за прасец с 12.5кг противотежест - 3х15 всеки крак
6. Глутеус ритник с тежест на краката 2.5кг - 3х20
7. Сумо клек - 3х12х15кг
8. V преси - 3х15
9. Ножички с краката - 3х40
10. Коремни преси тип лакът към срещуположен крак - 3х20 за всяка страна
Мускулната треска на кръста все още е налице, също така ми е схванат гърба, но явно тренировката от събота си казва думата./ Аз съм доволна де ;) Почти всеки път имам мускулна и на краката, дано и този път (wasntme)
Хубава вечер ви пожелавам!
Мнението беше редактирано от Sanya на 08.12.15 09:43.
Ох едва Вторник, а аз вече съм уморена от тази работна седмица (wasntme) Днес реших да си “почина” и да остана в къщи след работа. Написах го в кавички, защото цяла вечер домакинствам... Реших днес да си омеся пълнозърнест хляб, направих и едно десертче “елда с мляко”, което може би ще е добра закуска за тези дни, отделно още готвене, маска на косата и вече седнах с чаша малиново вино (inlove)
Иначе поокрасих коледно вече, скоро започвам и с коледното пазаруване на подаръци . Вече се замечтах за почивката, която ме очаква от 19ти до 4ти - две седмици в Коледна ваканция (giggle)
ХРАНА
1. 250гр кис.мляко, чиа, пчелен прашец, кашу и орехи, стевия; кафе с мляко
2. пъстърва (пържена) с гарнитура печени картофи; салата цвекло, морков и ряпа
3. 100гр кис.мляко с 50гр извара, ч.л. тахан и стевия
4. 200гр пил.гърди на тиган, салата маруля, цвекло, чери и краставица; чаша малиново вино
ТРЕНИРОВКА - Няма
Размисли: Нещо не ми се занимава последно време с теглене, въвеждане в myfitnesspal, всичко го карам на око и долу горе гледам да не прикалявам с въглехидратите. Включвам ги една идея в повече в менюто, че покрай празниците така или иначе се консумират, пък догодина ще видим как ще я подкараме. Дояло ми се е много паста, леща, боб... Ще си угодя (blush)
казано от Sanya на 08.12.15, 20:14:
. Вече се замечтах за почивката, която ме очаква от 19ти до 4ти - две седмици в Коледна ваканция (giggle)
Благородно ти завиждам кои като теб, не ти е останало още една седмица и идва така желаната почивка, някой ще се мъчим още малко до нова година.
Мнението беше редактирано от Станимир на 08.12.15 20:28.
казано от Станимир на 08.12.15, 20:28:
казано от Sanya на 08.12.15, 20:14:
. Вече се замечтах за почивката, която ме очаква от 19ти до 4ти - две седмици в Коледна ваканция (giggle)
Благородно ти завиждам кои като теб, не ти е останало още една седмица и идва така желаната почивка, някой ще се мъчим още малко до нова година.
Като изключим, че принудително ми взимат 6 дни от отпуската...Да, не е никак лошо :)
(wave)
ХРАНА
1. елда с мляко, стевия и малко мед; филия домашен пълн.хляб с крема сирене; кафе
2. ябълка
3. кашкавал на фурна към 200гр (доколкото знам от кашкавал, яйца и малко брашно); 2 печени чушки с оцет
4. грейпфрут; 2 бонбона от именици; 100гр кис.мляко с пчелен прашец, слънчо семки и стевия
5. 1/2 банан; спанак задушен с масло, 2 бъркани яйца със сирене; 2 филии дом.хляб с крема сирене; чаша червено вино
ТРЕНИРОВКА - Гърди + Бицепс
1. Джъмпинг Джак - 3х1мин
2. Лицеви опори - 3х10
3. Лежанка - 4х10х20кг
4. Избутване на 2х7.5кг дъмбели напред от пейка с наклон - 4х8
5. Флайс с 2х7.5кг дъмбели - 4х6
7. Бицепсово сгъване с крив лост + 2х2.5кг (12кг?) - 4х10
8. Концентрично бицепсово сгъване с 5кг - 4х12 редуване без почивка
9. Скачане на въже - 5 мин
На лежанката тоя път не се гърчих, реших да направя ако трябва по-малко бройки, но да са читави. Флайс за първи път с 7.5кг и определено изпитах трудност.
Относно храната .. тоя хляб докато не го изям няма да мирясам :D Мекичък още, вкусен и днес май малко прекалих.
На работа повечето са на диета за Коледното парти другата седмица (giggle) все едно ще стане за 2 седмици. Не знам защо хората решават че трябва да отслабнат просто за някакво парти, при положение че всеки ден се виждаме на работа...(dull) :D
Мнението беше редактирано от Sanya на 09.12.15 20:41.
Четвъртък го усещам като сряда..Познайте защо (dull)
ХРАНА
1. 3 препечени филии дом.хляб с тахан и 1 банан; кафе
2. морков
3. супа от гъби с ориз, салата зеле и 3 хапки пил.пържола (беше пресолена (puke) ); 60гр сусамка (със захар)
4. морков, ябълка
5. 2 яйца на очи (без мазнина), 50гр сирене котидж, филийка пълн.хляб, зелена салата с чери и краставица; по-късно 2 чаши вино
ТРЕНИРОВКА - Гръб, трицепс, рамо
1. Скачане на въже и разгрявка на цяло тяло
2. Повдигане на ръце над глава с 5кг диск - до отказ
3. Набирания - отново опити, с помощ от другарче....голям зор
4. Гребане с дъмбел - 1х10х12.5кг, 3х10х10кг
5. Повдигане на ръце в страни при наклон напред - 4х10 с 2х4кг
6. Мъртва тяга - 4х10х25кг
7. Повдигане на диск над глава (10кг ) - 3х8
8. Кик бек - 1х15х5кг, 3х12х5кг редуване без почивка
9. Разгъване на диск зад врат (10кг) - 4х15
Абеее нещо не се чувствам в кондиция....визуално. Имам чувстово че съм една крачка назад, пък не съм променила кой знае колко храненето, тренировките си вървят доста добре.Може би пак са моите внушения...Ще взема скоро да прикача снимки да кажете и вие мнение (wasntme)
Петък еее (party) Може да не е последния работен ден за тая седмица, но пък аз съм много развълнувана, защото много добра моя приятелка си идва от Англия и ще има изненадииии (sun) Плана за тази вечер е на първо място парти изненада, което не знам до къде ще ни отведе (giggle)
Иначе днес нетренировъчен ден, апетит обаче много налице :D Тази вечер не изключвам и похапване на боклуче тук, боклуче там...
ХРАНА
1. 250гр кис.мляко с овесени ядки, чиа, ч.л. тахан, малко мед, кашу и орехчета
2. на работа, по малко кофти повод - 1 малко парче тиквеник, 2 хапки баница, 2 лъжици жито
3. 1 пил.бутче, салата цвекло морков и ряпа, салата домати и краставици
4. 150гр общо кис.мляко с извара
5. 150гр сьомга филе на тиган и зелена салата с чери и краставица
За утре плана е да направя една кардио тренировка + корем след работа.
Тука се чудя да пусна едни снимки дето споменах вчера, но мисля че светлината и качеството им не са особено добри... С носталгия към лятото и морето (щото са по бански :D ). Утре на дневна светлина може още някои ;)
11.12.15
20:36
Внушаваш си. :)
Пусни и на дневна светлина, но аз смятам, че си вървиш по правилен път. :) И бих казала, че имаш чудесна основа за... качване на много, много мускули :D :D :D :D :D
Рони (sun)
Да, май и аз стигнах до извода че май е внушение, плюс малко задържане на вода, плюс леко подуване на стомаха и... Да... Филма съм понякога ;)
За качването на мускули... Ще се пробвам ;)
12.12.15
08:08
Много се радвам на хора като теб. Трябва да хванеш да напишеш едно success story. Предполагам много хора ти четат дневника ..... Давай все така!
12.12.15
08:20
Забравих да ти напиша .... ако ти е трудно да се набираш, може да си вземеш едни ластици.
Тренирах с една моя приятелка, която не можеше да се набира грам. Намерихме едни хубави ластици като в началото започна с най-дебелия и постепенно мина на по-тънките варианти и накрая ги махна. В момента без проблем се набира по 15-20 пъти с префектна техника на изпълнение.
Ето какво правихме като тренировка за гръб:
1. Мъртва тяга: Няколко загряващи серии + 4-5 серии 8-ци като никоя не беше до отказ, защото и беше много трудно да поддържа добра форма на изпълнение когато и стане мн тежко. Примерно правеше 8-ци с тежест, с която може да направи 10-тки да кажем (горе-долу).
2. Chin-up 60 повторения общо разделени в няколко серии (в зависимост от моментното и състояние и сила броя на сериите се променяше, но общия брой беше 60).
Това е. Ще видя дали имам снимки на другия лаптоп и ще ги кача, за да видиш за каква разлика в гърба става дума за периода от 6-7 месеца.
Много и се радвах, но последно време ни се разминават графиците и не сме тренирали заедно скоро.
казано от Physics Architect на 12.12.15, 08:08:
Много се радвам на хора като теб. Трябва да хванеш да напишеш едно success story. Предполагам много хора ти четат дневника ..... Давай все така!
О много мило :) Чак в първия момент помислих, че съм в чужд дневник :D
Относно набиранията може би ще погледна за ластиците, защото скоро не се очертава май и една читава бройка да направя... ;)
казано от Енев на 11.12.15, 22:04:
Яка си, Санче, продължавай все така, да станеш още по-яка! :)
Благодарско! Да споделя един малък съксес - вече без проблем слагам 20кг-мовата туба с вода на диспенсъра на работа. Преди все чакаме някой мъж а у... Сега хващам и я обръщам сама (muscle) (sun)
Аз да направя една забележка която е казвана и преди, стига си ходила боса по тези плочки, най-вече зимата ще си патиш. Най-лесно е едни чехли дори да си боса.
казано от Станимир на 12.12.15, 08:46:
Аз да направя една забележка която е казвана и преди, стига си ходила боса по тези плочки, най-вече зимата ще си патиш. Най-лесно е едни чехли дори да си боса.
Аз само за снимките инак си нося чехли естествено :) и не се разхождам по бански зимно време :D Благодаря за загрижеността де (hug)
Такааа, работната събота ми започна с успиване :D Но не се притесних особено - станах, облякох се, измих се, приготвих си закуска и тръгнах. Закусих на работа, после съответно за обяд не бях особено гладна, но си хапнах. И това ядене ме държа чак до 6ч, до след тренировката. За щастие ни пуснаха един час по-рано от работа и така имах време и да тренирам и да се оправя спокойно за излизане сега ;) Утре ще е тотален релакс, без напрежение, да си почувствам единствения почивен ден (sun)
ХРАНА
1. кис.мляко с извара, кашу, орехи, чиа и мед
2. сирене по шопски (малко по-мазничко така), салата зеле и моркови, кафе
3. чай; след тренировка - 1 пр.филия пълн.хляб, извара, зелена салата с чери домати, балсамико и зехтин, 100тина гр кис.мляко с 1 лъжица боровинково сладко
Брей, не знам от кога не ми се е случвало да ям само 3 пъти до 6ч :D Въпреки че не е изключено да хапна още веднъж по-късно.
ТРЕНИРОВКА - Кардио + Корем
1. 20мин интервално кардио на кростренажор
2. 15мин интервално на вело
3. 17мин на пътека - редуване 2мин ходене, 2 мин бягане с 10км/ч
4. Коремни преси на пейка 3х20
5. Наклони в страни с 12.5кг дъмбел 3х20 всяка страна без почивка
6. Повдигане на краката на стенд 1х20 1х17 1х15
7. Планински катерач до отказ
8. Планк - 1мин (тоя път малко се изложих) + по 30сек страничен
*Мноого съм доволна, направих това противно за мен кардио, но май ми беше толкова приятно, защото имах компания и времето минаваше бързо. Чувствам се наистина много добре сега, въпреки умората.
Другото, което да ви споделя и за което ще ми кажете “Казахме ти” е, че днес една приятелка, с която не се бяхме виждали известно време ми каза че много съм отслабнала...И аз такава шаш! Бях спряла да си внушавам че съм напълняла или нещо, ама чак пък отслабнала :D Викам какво се случва...Но явно като се гледам всеки ден почвам да свиквам с вида си и само някой, който не ме е виждал известно време вижда някаква разлика. Че на килограми не съм мръднала - не съм, дори имам кило и нещо задръжка, но явно съм уформила крак :D Колко малко му трябва на човек, за да се зарадва (sun) Но как няма, като си се потил и морил над нещо и като ти е оценен труда чувството е страхотно (nlove4)
Към снощи добавям 1 малиново греяно вино, чаша червено, опитванка от Churos на Коледния базар
——————————————————————————————————————————————————————————————————————
Привет! Днес такова хубаво слънчице грееше, направо голям кеф. Посетих това събитие занесох няколко мои и си взех някои доста готини неща. Бях и на първото, където занесох един сак плюс една торба с дрехи (whew) Но на това беше много по-добро мястото и обстановката, взеха ми и интервю (giggle) . После и лека разходка и обяд... Като цяло пак не се спрях, въпреки че ми е единствен почивен ден тази седмица. Но свежо!
ХРАНА
1. бъркани яйца със сирене, 1 филийка пълн.хляб, краставица, 1/2 банан; кафе
2. пил.супа; качамак на плоча с козе сирене и масло (y)
3. кафе, 2 бонбона трюфел, няколко ядки сурово кашу
4. мусака ще бъде за вечеря от любимите ми съседи :)
5. малко кашу и орехи
Мнението беше редактирано от Sanya на 13.12.15 22:01.