Може и да е имало файда, ама с моя прецакан ген не толкова. Не съм доволен. Последната седмица натиснах много - спринтове и hill runs с колелото (колело, не вело), по 4 хапа дневно - чак кръвно вдигах. Сега се свърши вече. Имам още в кутията, ама не знам дали ще стигнат за още един пълен цикъл след няколко седмици. До няколко дни ще съм се снимал и качил снимка - не очаквай кой знае какво. Даже не очаквай нищо. Не съм сигурен дори дали да пиша ревю.
Общо взето... Не съм надебелял. Ха! Изненада? Утре ще се надуя като пуяк, ще вкарам фотография, светлина сякаш съм някакъв як тип и ще кача още някоя снимка.
Мнението беше редактирано от ~ DN на 26.07.11 02:58.
Днеска ходих с викинга до старата зала на Юли в Люлин да му покажа как се кляка.
А и оня русия путьо от 4-тия етаж май ми е разбъзикал нещо таблото, че нямам ток в гаража - нито в контактите, нито в лампите. На тъмно трябва да вдигам, пък не става. Отивам довечера да му срежа гумите, че да се опомни.
Мнението беше редактирано от ~ DN на 02.09.11 17:37.
Здрасти,само да питам информативно-още ли си с puffy nipples?Мислиш ли да си правиш операция някога?И аз съм с набъбнали зърна и много ме дразнят и мисля да се оперирам докато стана на 18 че да ми поемат кинтите здравната каса,ама пък кой знае на какъв хирург ще попаднеш :/
А да си пробвал някакво лечение и да подобрява състоянието?
Търсих препарати, разни ароматозни инхибитори да взимам за самолечение, но не се получи. Общо взето не съм взимал нищо досега, а явно и скоро няма да взимам. Само спазвам правилата - вдигам тежко, пия си цинка и мастните киселини, ям високомазнинно, замених пластмасата със стъкло в нас, но резултата за две години е нулев.
Свалих килата, почти плочки изкарах (в зависимост от светлината ^^) и пак нищо. Седят си и не мърдат на никъде. Операция няма да си правя - не вярвам в козметиката.
Как така не вярваш в козметиката,казват , че операцията е лесна,бързо се възстановява човек и т.н.
Друго си е да имаш 24/7 настръхнали зърна...
Вярвам, че ще ме поправят на операционната маса
Не вярвам, че ще умра без нея операция
Пътища - хиляди, пътеки преки
прекият път обаче не е за всеки
От оковите на срама бягам сега
За глупави решения от мрачни времена
Че съм мъж - да докажа отново на света
Или с две думи - няма да си правя операция на цицките, пък да става каквото ще.
Че те са си, поне като мускулатура, но без да се стягам като маймун просто стърчат напред, едни заострени такива. Трябва още сваляне. Не знам до кога, не знам колко още ще мога, но ще опитам. Купувам креатин до един месец и ставам machine.
Програмата е готова, храната също. Парите са в мен и е въпрос на време да ходя да си купя креатин. Ще има билдърски приключения, ама ще бъде стриктно качване - с кардио, чиста храна и т.н. Без глупости.
По повод това, днес изядох 20лв. в McDonalds. От години не бях ходил. Сега се заситих за поне още няколко години да не го мисля.
14.09.2011г.:
Закуска (относително):
Един банан, 5 варени яйца, 250гр. свинско, малко зехтин;
*Тренировка*
Гребане с щанга за техника - десетина серии, стигнах до 90кг.;
Разгъване с дъмбел над глава - 3х12 @ 12.5кг.;
Гребане с щанга с една ръка - 6х6 @ 40кг.;
Кик-бек - 3х12 @ 12.5кг.;
Т-бар гребане с една ръка - 4х6 @ 30; 40; 50; 60;
Следтренировъчно:
Шейк: кофичка кисело мляко, един банан, лъжица мед, доза протеин, готварско какао;
Вечеря:
250гр. свинско, 400гр. ориз (готов), 200гр. сирене, малко орехи.
Бележки:
Свалих старият усилвател за китарата в залата в гаража и надувам метъл през него от GSM-a. Също така намерих една стара червена крушка още от предишните собственици на апартамента и я врътнах в гаража - heavy/industrial rock & metal + щанги + червена светлина за допълнителна интензивност.
Знам, че съм готин, няма нужда да ме заливате от thumbs ups.
п.п. Трябва да се разровя из дневниците на хората да видя кой как си описва тренировките и храната, че ми е досадно. Хем искам да е кратко и ясно, хем искам да е подробно.
Мнението беше редактирано от ~ DN на 14.09.11 18:18.
15.09.2011г.
- Кафе с кафява захар, един банан;
- ХХL дюнер без картофки;
- Бира;
- Кола;
- Плодово мляко, два кроасана;
- Бургер с месо от дюнер + 330млл. кола;
- Пилешко бутче, пилешка цицка, малко сирене, чаша мляко;
- Чаша мляко, шоколадови бисквити;
- Кофичка кисело мляко, две лъжици протеин, неовкусено какао;
~ 5л. вода.
Как е? (blush)
Kупих креатин - ОN 0.300кг., микронизиран, моля ти се... :D
Няма да зареждам, почвам го от утре.
Мнението беше редактирано от ~ DN на 16.09.11 02:00.
Релефно тяло се поддържа по-лесно с повече мускулна маса, каквато на мен очевидно ми липсва, което е и съответната причина да изпитвам трудности с въпросната цел (редом с други, но главна е тази). Днеска деня беше ташак, т.е. не това имам предвид със заглавието на дневника. А и мисля, че е крайно време да спра да се правя на интересен с тая престорена опозиция срещу всичко. Започвам сплит, креатин и отивам в статията за ВВД. Ще се видим напролет!
Мнението беше редактирано от ~ DN на 15.09.11 22:06.
ВВД - при твоят метаболизъм и структура едва ли е най-добрият вариант. Аз бих избрал РБД в калориен излишък, но всеки си има глава на раменете. Успех
Води го от части експеримент, който цели да отговори на доста въпроси. Някои очевидни, други - не толкова.
А какъв сплит - нещо наполовина типично, наполовина мой стил. След понеделник will see, но със сигурност няма да е над 3 тренировки седмично.
Репост на снимка от същата страница като начало на периода.
п.п. Абре, аз съм гладувал толкова време? Сега скокнах то темата на Емзо да си видя калорийният баланс и се оказва, че е доста повече, от колкото съм предполагал. Близо 3000 калории. Последно като си водих дневника кажи речи редовно дали ги докарвах и 2000…
Мнението беше редактирано от ~ DN на 15.09.11 22:46.
16.09.2011г.:
- Няколко шоколадови бисквити;
- Лъжица мед, 200гр. кисело мляко, 100млл. прясно, доза протеин;
- 10 варени яйца, 120гр. овесени ядки, 50гр. сирене -> 2:04мин.;
- Малко свинско, салата от домати, една нектарина;
- Малко свинско, 200гр. ориз, 100гр. сирене;
- Малко свинско, 100гр. ориз, сирене;
- Предстои доза протеин с мляко;
~ 5л. вода за деня.
Креатинчето си го пия, просто няма да го описвам. Вече ям стил състезателно ядене - прав над масата с шише вода и хронометър.
Мнението беше редактирано от ~ DN на 16.09.11 21:31.
незнам как ядеш- но един съвет от мене не смесвай кисело мляко с прясно... имал съм лоши спомени и доколкото си спомням ми обясняваха ,че протичат някви процеси в корема :)
Траш е като горивна камера- каквото му дадеш усвоява! Даже кроасани в 5 сутринта храносмила :D
edit: Да, за да не се хваля сам - ме хвалят други. :D Точно това е. ^
казано от Скота на 16.09.11, 21:35:
Даже кроасани в 5 сутринта храносмила :D
edit2: Aaaa, сега схванах. Хаха! :)
п.п.
+
http://www.rainymood.com/#
Nice, a? :)
Мнението беше редактирано от ~ DN на 16.09.11 23:03.
17.09.11
10:04
казано от Thrashmetal на 02.09.11, 19:14:
Че те са си, поне като мускулатура, но без да се стягам като маймун просто стърчат напред, едни заострени такива. Трябва още сваляне. Не знам до кога, не знам колко още ще мога, но ще опитам. Купувам креатин до един месец и ставам machine.
Кофички като първо упражнение за гърди и за месец няма да стърчат -:)
Мнението беше редактирано от Delfin Dimitrov на 17.09.11 10:06.
Преден клек - 5; 5; 5; 5; 3; 3; 3; 3 @ 40; 60; 80; 85; 90; 95; 100; 105
Заден клек - 3; 2; 1; 2; 3; 3; 3; 3; 5; 5 @ 110; 115; 120; 115; 110; 105; 100; 90; 80; 60; 40
Или нещо такова..... После малко overhead напади. Помъчих се прасец да направя, ама неудобно.
——-
- Доза протеин, креатин, 200гр. кисело мляко, прясно мляко, готварско какао, лъжица мед, една праскова;
- Креатин, праскова, 250гр. сирене, 250гр. ориз, лъжица масло;
- 150гр. овес, малко сирене, свински пържоли;
- 150-200гр. кафяв ориз, 100-тина гр. сирене, малко свинско, лъжица масло;
~ 4л. вода за деня.
Мнението беше редактирано от ~ DN на 18.09.11 01:31.
В почивни дни нямам намерение да пиша храната. То е ясно. Не, че в другите дни не е, де... Как да е, мързи ме постоянно да отчитам.
Поправка - вчера беше тренировъчен ден. Ходихме с компания на лостове да слушаме Disturbed и да се набираме. Все тая, и без това не помня храната.
Clean & Jerk от стоеж: 3; 3; 3; 3; 3; 3; 1; 1 @ 40; 45; 50; 55; 60; 65; 70; 75
Малко предно и средно рамо с дъмбел: 3х8 на двете упражнения
Някакви разгъвания за здраве на рамената.
C&J-то много тегаво от стоеж. Нищо общо няма с цялото движение (с тягата и т.н.). Отделно мускулната треска на краката доста попречи. Все тая, описвам тренировката сега, че да не забравя цифрите до довечера. Храната до момента:
- Шоколадови бисквити, две чаши мляко, 200-300гр. свинско със смес от кафяв ориз и киноа;
- Кофичка кисело мляко, малко прясно мляко, лъжица мед, доза протеин;
- Пилешки бургер с 330ml. кола.
- Свинско с кафяв ориз и киноа, две чаши мляко, 2с.л. масло, малко сирене;
~ 4л. вода.
Мнението беше редактирано от ~ DN на 19.09.11 21:08.
Аа... Каква ми беше тренировъчната програма? Какво съм тренирал вчера, бе?! Офф, тия въглехидрати ме затъпяват.
- Кафе с мляко;
- Креатин, 4 сандвича + картофки и кола в McDonald’s;
- Бургер с месо от дюнер;
- Пилешко бутче, малко салата;
- Мляко с крем Oetker;
- Мляко с доза протеин;
- Креатин;
~ 4-5l. вода.
едит: Кантарът ми не работи добре и не показва точно. Не съм сигурен повече или по-малко показва, но съм сигурен, че не е верен. Поне ще показва движението с килограмите. Завчера се измерих 75кг., т.е. започваме от 75. Целта е голяма, глупава и дори налудничева - искам да съм 90кг. Не си поставям срок.
Мнението беше редактирано от ~ DN на 20.09.11 21:21.
21.09.2011г.:
Набирания: 6х5 @ СТ.
Гребане с щанга: 8х5 @ 40; 50; 60; 70; 75; 80; 85; 90
Гребане с дъмбел: 3х10 @ 17.5кг. - 3020 темпо
Pull-over: 4x8 @ 20кг.
Френска преса: 4х6 @ 20; 20; 25; 25
Floor press тесен хват: 5х8 @ 40; 45; 50; 55; 60
One-armed pазгъване с дъмбел зад тила: 3х10 @ 12.5кг.
“Добро утро”: 3х8 @ 40; 45; 40
Исках още да си поиграя с good morning-a, ама усетих, че малко ми трябваше да разтегна задно бедро. Мисля, че имам добър усет и вродена двигателна култура за движения от всякакво естество, но тук се изложих. Определено не мисля, че краката трябва да са толкова сгънати. Между другото е в края на тренировката защото в последния момент се сетих, че не го правих.
А, и на френското имам забележка - нещо не е наред. Усещам слаба болка точно над лактите и смятам, че е именно от неправене. Т.е. въпрос на свикване със сухожилия, разни некозметични мускулчета и т.н.
Последно да кажа за гребането с щанга. Почти религиозно пазих техниката, иначе да се бях излакомил да пробвам 125кг. с лоша техника.
Общо взето само първите няколко тренировки ще пиша такива дълги коментари, понеже още имам какво да кажа за някои “нови” за мен движения.
Храната до тук:
1. Доза протеин в 700млл. мляко с лъжица мед и готварско какао;
2. Бургер, парче пица;
- Креатин;
<Тренировка>
3. Доза протеин + креатин в мляко с лъжица мед и какао.
4. 450гр. ориз, две лъжици масло, 200гр. сирене;
~3л. вода.
Днеска не съм се постарал много с тъпченето.
Мнението беше редактирано от ~ DN на 02.10.11 19:10.
казано от Moonray на 20.09.11, 22:56:
Disturbed ftw (rock)
Извинявай за спама, пиши си..
А ако ми кажеш, че не те кефят толкова много последните два албума, колкото предните, се добавям в последователите ти.
п.п. Промяна в плановете. Първи ден ще тренирам само ръце. Втори и трети ден са съответно долна и горна част.
Мнението беше редактирано от ~ DN на 22.09.11 19:19.