Алоха :D Честно казано, нямам идея как се чете/пише и си го побългарявам както ми падне :)
Да използвам поста да се похваля, че вирусът ми мина! Много съм горда, ще патентовам отварата от джинджифил, тайни билки (:D) и ракия!
22.12.14
11:09
Коргилоха предлагам аз :D
п.п. тайни билки без мен? не мисля, че сме се разбирали така :D
Мнението беше редактирано от Мила на 22.12.14 11:10.
Коргилоха предлагам аз :D
п.п. тайни билки без мен? не мисля, че сме се разбирали така :D
Аааа не “чак толкова” тайни :D Местни, български, древни (и евтини) имах предвид :)
Според мен ключът е в ушичките :D
Вчера имаше още една доза ... Освен това нещо подобно на половин чувал за Пловдив и бабите ми беше закупен и домъкнат от мен от месарницата до камерата :D Честно, изпадам в екзистенциална криза всеки път като ги режа и си мисля за прасенцата, но после ... вкусът събужда нещо по-древно от морала.
Днес дойдох до офиса (можеше да работя от нас) с единствената идея като свърши работния ден, да си заключа лаптопа тук и да се разкарам завинагиииии (почти де). Като вземат да ми плащат 5 пъти повече, може и да им работя по празниците.
Снощи лежерна тренировка, вана, масаж.
Бутащите са ми отслабнали, вероятно от липса на добавена тежест напоследък. Ще се поправя.
Отчитам 3 тренировки от началото на Новата Година :) Дано през цялата съм толкова редовна.
2014 беше година на малкото свободно време и големите отговорности в професионално и финансово отношение. Нямах време за себе си, за храната си, за спорта си, за тялото си, за книгите си и за музиката си. Сама си направих положението такова, така възприех реалността. Хубавото е, че успях да помогна на семейството си (колкото и както мога) да се справя с “прекрасното” положение в България (кредити, наеми, сметки...) и съм горда.
Завиждам на свръхфокусираните в себе си хора, които не виждат по-далеч от носа си (крака си, г*за си). Но не искам да съм като тях и търпимостта към егоистчетата значително се стопи.
Другарчето ми тренира много постоянно, упорито и интересно и му се молех да си направи дневник, ама не ще! :(
Нямам цели за 2015…. освен влизане в (почти) състезателна форма :P (sun) (без дехидратиране и ходене по състезания де :Р)
Ще ви държа в течение :D
07.01.15
19:42
Кой те е ядосвал бе :* Ще трябва д го удавим с вино май :))))))
Днес преживях шок, нещо съм хапнала повечко и съм станала една такава мекичка /доста приятно, но не искам!!!!/ :D Първоначално реших, че не може да е толкова зле, но се снимах и не можах да се позная. Имам коремче, а дупарата се разхожда далеч зад мен. Може да е от възрастта, знам ли :D И все пак, не искам!
Така, забравям работа, приятели, бири...
Искам бързи резултати. Точка.
19.01.2015
3 серии лицеви опори стриктни колкото мога + същата бройка х2 от колене
40 клека собствено тегло
Тяга прави крака @20кг пудовка - 4х10
Напади* @2х12кг - 4х10
Едностранно гребане @12кг - 3х10 на ръка
Едностранно гребане @20кг - 1х5 на ръка
Раменни преси @2х4кг - 2х10
Пуш преси /едностранно/ @12 - 2х5 на ръка
Стойка на ръце
Крънчове къси
Планк
Към 30 мин.
*Нападите не бяха съвсем дълбоки.
Вит Д, 2хВит Е, мурсалски чай
Ядох и домашно петле задушено с домашни картофи. И домашна тиква с домашни орехи и домашен мед. Ей такива дни искам само :)
Към снощи добавям парче пица и резен уникална домашна сланина с хляб от едри семенца разни.
20 Януари 2015
Бицепсово сгъване @2х4кг - 4х10
Разтваряне на ръцете встрани @2х4кг - 4х10
Разгъване зад врат за трицепс @4кг - 4х5
Кофички на пейка - 4x10
Ренегатско гребане @2х4 - 4х10
Руско извиване @12 - 4х20
Малко Л-сит с прави крака от опора дръжките на пудовките
Вит Ц., Вит Е., Вит Д., b-комплекс
Сандвич от хубавия хляб с бабек и кашкавал; татарско кюфте; зелена салата+цвекло и моркови; малко домашната печена тиква; свински котлет на грил тиган; айсберг; домашен доматен сок (inlove); чашичка шампанско.
Мнението беше редактирано от Atom на 21.01.15 06:34.
домашен доматен сок (inlove)
Игличето мечтае за Крвава Мери...ама засега ще е само ... Девствена Мери :D
Иглиц, като живи и здраве спрете кърменето, ще си направим едно “руска закуска” шот-парти :) :) :)
21/01/2015
До момента: телешко кюфте, варено яйце /домашно/, свински котлет и салата айсберг.
За вечеря ще правя домашна запеканка с месо, карфоти и яйца.
Едит: Поради намусеното време, преработих набързо плана и излизах след работа. Към храната добавям 1 свинска вратна гигант, пърленка и само 2 бири Шофферхофер /разпределени за 6 часа продължителност/.
Мнението беше редактирано от Atom на 22.01.15 11:39.
Иглиц, като живи и здраве спрете кърменето, ще си направим едно “руска закуска” шот-парти :) :) :)
Надявам се да вмъкнем и белите и черни руснаци тогава! :D
22 Януари
Кардио вкъщи /суперсерии американски подскоци и бърпита през деня/
Разтягане, глутеус мостове, ритници, стойка на ръце.
Раменни ротации с ластик няколко пъти по много.
Къси коремни преси, планк.
Храната: винен кебап (с леко несполучливо домашно вино :Д), ориз с манатарки /брани в гората и изсушени/, малко от хубавата сланинка, портокал, банан.
Вит. Д
23 Януари
Днес без тренировка, денят мина на магия.. а тези седмица просто няма край. Малко храна, малко движение... просто ужасТ.
Храна: 1 яйце; 1/2 кюфте и 1/2 картоф :D; пил. супа и зелена салатка с репички, малко шоколад, 1/2 бира.
Подариха ми голляяяяяма кутия Линдт с много видове бонбони... Най-мразя така, сега трябва да нагриза всички, за да ги опитам :) :)
24 Януари
Лека загрявка на ставите
3х20 глутеус мост
3х20 “двоен” глутеус мост (повдигане - стягане - пауза - повдигане още малко - пак стягане - отпускане)
3х20 глутеус ритник
3 кръга 50 сек работа/10 почивка, максимален брой повторения
- руско извиване
- В-преса: това бях забравила колко е гадно, не го правих стриктно.
- планк
- коси коремни
Стойка на ръце с пружиниращи частични опори - няколко пъти
Храна: кашкавал, домашна сланина, винен кебап, ммм и едно много хубаво сирене от мандра. А да, и няколко бонбона.
Крив ден; сега трябва да излизам, но ме МЪРЗИ и мисля да пропусна. Вана, чайче, книжка и тишина ми звучи по-добре.
Мнението беше редактирано от Atom на 24.01.15 20:40.
24.01.15
20:56
Много ми харесва двойният ти глутеус мост:)
Слагаш ли стъпалата на по-висока повърхност?
Приятна почивка :) Наистина звучи по-добре!
Това с повдигнатата повърхност е супер идея :) Мерси, Рони :)
Утре ще пробвам (sun)
24.01.15
21:17
Мисля, че ще останеш доволна.
Опитай и с един крак :)
Мордор е ангелска градина в сравнение със София днес.
Гурме ден:
- кекс с разни домашни добавки - само го правих, не го ядох. Не ми се яде сладко :/
- печено на грил сирене бри със забучена скилидка чесън - сервирано с препречени хапки черен хляб;
- една чудесна салата: рукола, настърган морков, магданоз, адокадо, хамон, сирене бри, суров слънчоглед, чиа, зехтин, балсамов оцет;
- и това не е много гурме :Д - препречена филия с тънки резени сланинка, отгоре сирене и червен пипер (inlove);
Измислих къде да пригодя, за да пробвам предложението на Рони - на секцията имам много подходящ рафт (makeup).
26 Януари
Мини домашен сандвич; мусака с тиквички; 2-3 уникални фурми от Дубай - с кашу и шоколад (един колега донесе); зелена салата и пилешка супа; 1 бира.
Не можах да си планирам деня и яденето, умрях от глад. На работа до 19ч, после непланирано излизане - не до много късно, но не тренирах, че времето за сън щеше да се съкрати недопустимо много.
27 Януари
2 домашни сандвича със сирене; пил. филе в було; 1 земелче;
Можеше и по-добре,но пак не се организирах (това звучи много тъпо, но е факт) и пак ми беше ГЛАААДНОООО. Няма да коментирам, само ще приложа една картинка по-долу...
Сега се опитвам да замажа положението с 3 домашни яйца в масло; салата с много зехтин, семки и чиа; сирене бри и ананас.
Прибрах се късно от работа (пак!) и се раздвижих малко:
Напади - 2х8(на крак)@12; 2х5(на крак)@24; 1х10@0
Гоблет клек - 20@12; 20@12; 15@12; 30@8
Глутеус мост (с повдигнати крака) - 3х20 с 10 сек. почивка м/у сериите
30 американски подскока
Ок. 22-23 мин.
РОНИ, глутеус мостът е супер така модифициран!
После отделно правих малко разтяжки и ролер.
За утре ме изненадаха с още 3 ЧАСА работа (ПАК!!!) в извънработно време :(
Тази зима забелязвам, че краката ми отичат страшно много, глезените ми са подути и просто не изглеждат добре. Мисля, че е заради заседналата работа и повишения % мазнини.
А тази зона там, под коленете и до глезените, е толкова трудна за обработка и модификация - яко ген си е. Не знам какво да направя, за да подобря състоянието.
Общо взето, една чудесна седмица се очертава :D
Happiness overload.
Я му кажи на Олег вместо да пуска някакви клипчета в женския раздел, да вземе да си направи един дневник малко по-горе във форума. :)
Иначе перфектно с петдесетиците. Даже не отлпея гъза. :)
Маданче, отборът им е в криза :D Трудно се събират.
Боби, казвала съм му, но не иска пък :(
Аз си снимам, колекционирам, качвам /въпреки протестите :D/ ... много ме мотивира :)
Сряда и четвъртък - нетипично безсъние; дойде ми мц (това донякъде обяснява ужасните глезени); тенът ми е жълт и като цяло изглеждам трагично.
Ходи ми се в някъде към Австралия.... на топло.
Без тренировка.
Поне АДСКИЯТ глад отшумя. Сега хапвам свински ушички и пия малко биричка. После ще пия маточина... ако и тази нощ не спя, просто ще се разпадна.
Мнението беше редактирано от Atom на 29.01.15 19:37.
Ходи ми се в някъде към Австралия.... на топло.
:D е, не точно там, но се оказа, че ще ходя на командировка. Всичко в последния момент се разбра... както винаги. За няколко дни поосвежих гардероба /падна обикаляне/.
Видяхме се с братовчедка ми /в националния по планинско бягане/ след нейна тренировка, направо УАУ: тренира двуразово 6 дни седмично, на 7-мия обикаля Витоша “айляшки”. Вчера, по спомен, беше правила крака - 8 серии 15 повторения клек, 6 серии 15 повторения полуклек, 4 вида 4 серии разнообразни подскоци по 20-30, 4 серии по 20 повторения - упражнения (3-4 вида!) на машини, чудовищна (като повторения и кг) легпреса и не помня още какво :D
Тежи 43-44 кг/170 см. Хората тренират! (hi)
Дано има късмет с това, с което се е захванала.
Малко пропуснах с попълването аз, но ще наваксам след командировката, живи и здрави!
01.02.15
17:58
Жужу, явно от теб тръгва...и на мен в петък ми сервираха 2 командировки в чужбина след 1-2 месеца :D Жужу...една куличка да ми донесш (sun) :*
Привет. Завърнах се от командировка: малко обезводнена и изморена, но много се радвам, че попътувах!
За жалост не видях нищо от Лион, по цял ден и почти цяла нощ - на крак. Не съм тренирала. Нито спала, нито яла :Д 47 кила красота. Поне поспаднах малко, че нещо се бях понашишкала :D
Днес повъзстанових сили (работих от вкъщи) и то утре... си е уикенд :)
Реших да се развдижа леко /30 мин. след вечеря и бирички, ама така ми дойде музата :( /
Тръстър @12кг - 4х12
Пуш преси @2х12кг - 6, 5, 6, 5
Гоблет клек @20кг - 5, 5, 5, 5 (дебеланката много се хлъзга, иначе не тежи чак толкоз’)
Напади без тежест - 20, 20, 20, 20
Странични навеждания @20кг - 2х10 на ръка
Планк - интервално
Търкаляне по фоумролера
Храна (дамска и изискана): котлет, варени картофки (1-2 дребосъка), 1 филия хлаб, малко сланина, св. уши, 6 мини бонбона от Франция и 2 бири (що ли се заричах едни неща.... както и да е, то си е за мен).
Накиснах домашно сушени манатарки в зехтин :) Сега чакам хубаво да се овкуси :)
Мнението беше редактирано от Atom на 06.02.15 21:17.
Хранителен отчет и гише оплаквания:
Събота:
Пълнено пиле с ориз, 6 мини бонбона, 200-300 гр. сирене, бири
Движение: малко из Витоша. Аеробната ми извръжливост е станала като на анаеробна бактерия :D
Нещо пак си прищипах (или разтегнах, или и аз не знам точно к’во направих) нерв на врата и в събота следобед 3-4 часа място не можех да си намеря. Гадене, световъртеж, сърцебиене и все едно някой ме е ударил здраво в тила. Не знам на какъв лекар да ида, при невролог ходих (след като симптомите бяха минали) и ме прегледа (с чукче по коленете...?!) и ми каза, че всичко е ОК. Супер, добре. Само дето на моменти хич не е така. Може да пробвам с физиотерапевт...
Снощи гореща вана, разтривка с ракия и диклак и мина лека-полека. А да, и чай от маточина (имам някакви подозрения, че ми се вдига кръвното в тези моменти. По принцип ми е 85/55-60 а, и ако ми се качи до 120-130 ми е зле).
Неделя:
10 часа сън и много храна.
3 филии с кашкавал, яйде и сирене; таратор; бира; печени св. уши; пържени в масло картофи; блокче сирене; зелена салата със слънчогледово семе, 6 бонбона, портокал.
500 мл. зехтин за изчезнали за десетина дни - УПС :D:D
Движение: само стречинг и ролер + малко ритници за Д-то и планк.
Мисля да обявя на Олег едно предизвикателство (1 мин. планк/10 сек. почивка - кой колкото може кръгове), но първо ще потренирам още малко целенасочено, и после ще го изненадам :D
ПонДрелник
Останах 1 час допълнително на работа, а после имах и други задачи и се прибрах към 19 и нещо.
Храна: без закуска; малко ориз с пилешко; зелена салата със зехтин; портокал; 3 яйца в масло; задушен лук; роле кашкавал и шунка (любимият ми джънк :(); няколко бонбона линд café gourmand
Напоследък хапвам разни сладки неща - нетипично (makeup)
Вероятно просто не си дояждам с нормална храна и от там. Те причините не са космически, все пак :D И все пак, не обичам особено шоколад и не разбрам хората, които “не могат без сладко”. Кукуууу.
Мда, и като цяло народът яко е изкукал :(
Отивам да чистя (nbad2) с чаша вино, по-късно ще правя стойки на ръце и каквото друго пожелае музата.
Допълвам раздвижването:
Ротации на раменете без тежест и после с 2х4кг
Тяга с прави крака @20 - 4х20
Трицепсови лицеви опори от колене в СС с кофички на пейка - 3х10 и от двете
10 x стоене до отказ на ръце с и без стена
планк
П.П. Липсват ми времената, в които имах време за тренировки, готвене, експериментиране ...
п.п. 2 Чета “Бели нощи” на Достоевски... прототипът на 9gag’s friendzone theme :D
чаЛ
Мнението беше редактирано от Atom на 09.02.15 21:45.
Вторник:
След безсънна нощ.. защо не знам, ама не спах повече от 4-5 часа :(
Храна: 2 филийки с кашкавал, 1 телешко кюфте, зелена салата със зеееехтииииннн и 100 гр. суров слънчоглед, грах яхния с много подправки и малко царевично брашно (inlove), портокал, 200 св. котлет с лук в плик; 3 бири (... за течност :D)
Днес за първи път реших да готвя в плик - това е ужасно неестествено(прилича на (и Е) НАЙЛОН, кой знае колко е гадно и какви молекули отдава на месцето).... и АДСКИ вкусно! Стана много крехко.
А грахчето стана чудесно - с пипер, дафинов лист, копър, кимион и много червен пипер. Обожавам!
Днес без тренировка - само докато готвих направих 4х15 @2х19кг тяга. I’ve got the power :D
Мнението беше редактирано от Atom на 10.02.15 21:11.
Сряда
Пак безсъние (nbeep) :(
Храна: 2 филийки с кашкавал; св. котлет на фурна; телешко кюфте; грах яхния; малко сирене и малко сланинка; 4 бонбона линд café gourmand; 1/2 бира.
Добавки: само Лив 52.
Тренировка: ще допълня по-късно, ако има нещо.
п.п. Това безсъние ми се отразява зле.
п.п. 2 Ям много малко зеленчуци :(
п.п. 3 Докато се излежавах ми се стори, че квадрицепсът ми е много як :D и го снимах. Е, не изглежда чак толкова здрав, нооооо ще стане :)
Мнението беше редактирано от Atom на 11.02.15 19:41.
Четвъртък
Малко повече сън (7ч.)
Тренировка:
1-ва суперсерия
Гребане @20кг - 4х15
Пуш преса @2х12кг - 4х5
2-ра суперсерия
Лицеви опори /стриктни колкото мога, после от колене/ - 4х10
Хиперекстензии - 4х15
3-та суперсерия
Напади @2х4кг - 4х20
Легпреса@Олег - 4х10
Планк интервално.
По-късно ще правя малко ритници и глутеус мост и тн.
Храна:
1 филийка 100 зърна, бучка сирене, кашкавал, роле; 1 св. котлет, малко зелена салата с много зехтин; 1/2 протеинов бар; пак сготвих грах - 1 купичка; 2 свински кюфтета; цвекло със суров слънчоглед и зехтин; 1 шоферхофер.
Добавки: 4х Лив 52
Мнението беше редактирано от Atom на 12.02.15 18:53.
Петък 13ти
Без тренировка
Храна: домашна луканка и кашкавал с 1 филийка 100 зърна; фреш моркови, портокал, ябълка; салата с телешки бонфиленца, пармезан, зелени неща, чери, сухари с песто; 2 бири, чаша вино
Естетически добавки: торта от 100 гр. сладки (шоколад - маскарпоне - амарето) и шоколадово суфле от Рафи. Много съм доволна, изядох си ги с огромно удоволствие. /На “100 грама сладки” определно са им по-качествени нещата/.
Направих работен гаф и си сложих името под една глупост... но нека! Свикнала съм всичко да правя перфектно и това е ужасно.
Искам да бъркам и да свиквам с това, и да си свиркам и да не ми пука. Глупост след глупост... би трябвало да ми се получи :D
Хубава събота (sun)
П.П. Мисля да ходя на феста в НДК, ако някой е там днес предиобед, да се обади :)
Събота:
Храна: 1 филийка със сирене и суджук; телешко шкембе в масло + 250 мл. мерло; 2-3 хапки печена сьомга, салата от цвекло, ябълка, суров слънчоглед и чиа (засукана работа :D) с много зехтин.
Заблудих се от слънчицето и излезнах леко облечена, краката ми буквално замръзнаха до коленете. Следобеда ме заболяха мускулите и ми стана отпаднало, но сварих чай от джинджифил борови връхчета, мурсалски и лайка + 1 упсарин и горе-долу се пооправих.
Неделя:
Храна: 1 филийка с кашкавал и сирене; 2-3 хапки печена сьомга; 1 филийка с 1 см. маслинена паста :D и кашкавал + десетина резена луканка;
За вечеря сготвих много люта червена леща с джинджифил и червено цвекло. Мариновала съм и телешки врат в горчица, ракия и кока-кола и ще го пека в плик по-късно.
За жалост ми се падна някакво парче месо с много жили, борихме се 30 мин :( Нямам опит с телешкото, другият път ще внимавам повече какво взимам.
Тренировка:
Гребане с пудовки @2х12 - 10,10,10,10,10
Напади @2х12кг - 16,16,16,16
Глутеус мост (двоен, с повдигнати стъпала) - 20,20,20,20
Руско извиване @20 - 3х16
Планк интервално
Добавки и двата дни: Лив 52 и Цистон.
И двата дни добре откъм сън, даже в събота - 11 часа :)
Понеделник
Храна: 2 филийка с маслинова паста, кашкавал, сирене, луканка; от печеното телешко + картофена салатка с пресен лук и 1 люта чушка; портокал; люта червена леща със сирене и малко сланинка*; по-късно може би ще хапна още малко телешко; бира.
*Количествата са ужасно символични: мисля, че 100 гр. (май и толкова нямаше) ги ям повече от месец :)
Добавки: Лив 52 и цистон.
Без тренировка.
Не ми е отпаднало, даже ми е свежо, но носът ми нещо не е съгласен с температурите... Утре ще си работя от нас, за всеки случай.
Най-после се отървах от кофата протеин, която си взех преди време... Подарих я :D
Не знам как ги пиете тези неща, освен че на вкус е мега гадно - предизвиква ми болки в корема и червата.
Пуснах малко отпуски и сега ми е слънчево! Чакаааам!
Откраднах си една тренировка от дневника на Ilstrong и след модификация за момиченца :Д ще я приложа по-късно (sun)
Вчера поради непредвидени обстоятелства не успях да тренирам... (fubar) Явно съм във лабилна фаза, смазах се заради служебни глупости :(
Храна: кашкавал, луканка, 2 яйца; сьомга на тиган, зеленчуци със зехтин; 3 бири.
Промоционалната сьомга в Кауфланд е гадно хормонално мазна :D
Днес:
Тренировка:
5 кръга без почивка:
- Преси от стойка на ръце: частични /не мога да ги правя като преди дълбоки, но пък на моменти ги правих без опора стена / х5
- Къси коремни преси х50
- Трицепсови лицеви опори /стриктни + от колене/ х10
3 кръга без почивка:
- тяга (или нещо подобно :D) на 1 крак @20кг x5 /на крак/
- суинг до хоризонтала @20кг х10
2 вида глутеус ритници @2х3кг на глезените: 3х20 на крак
Планк интервално
Храна: 1 филийка с много маслинена паста, луканка и сирене; пил. филе с корнфлейкс, зеле, цвекло; сармички с малко сланинка и люта чушка; 2 бири.
Четвъртък:
Храна: 2 филийки с маслинена паста, сирене, луканка; зелеви сармички, пил. крилца; зелена салата с майонезен сос, агнешки люти кебапченца (inlove); столично вайс
Без тренировка.
Петък:
Разходка из Витоша
Тренировка:
Мъртва тяга @32кг пудовкааа: 4х15
Обръщане от земя без залюляване @12: 4х10 на ръка
Гоблет клек @2х12: 5x5
Лег преса @Олег: 4x10
Малко по-късно: разтягане и глутеус ритници
Храна: 2 филийки с маслинена паста и кашкавал, люти агнешки кебапченца; боб чорба на х. Алеко; 1парче домашен кекс; малко сарми, портокал, банан; бира. Не знам дали ще има вечеря, чувствам се много наядена.
Мнението беше редактирано от Atom на 20.02.15 18:56.