16.09.11
23:58
http://shapie.bb-team.org/icoo/fridge какво бихте добавили/премахнали в този хладилник и как мога да си съставя хранителен режим с храните в него(това са храните които ям в момента), макдоналдс ям на всеки 1-2 седмици по 1 път така че няма ефект(поне голям ефект) на 17 години съм 181см 85кг %та мазнини не си го знам и нямам калипер с който да го измеря(ако някой знае къде мога да ида да ми измерят мазнините ще е супер), целта ми е покачване на силата(изпълнявам система за сила 5x5 stronglifts . com) без увеличаване на телесното ми тегло. Като добавка към храната използвам суроватъчен протеин и рибено масло.
Ето и тренировката ми:
Понеделник:Stronglifts
Вторник: бягане(непрофесионално, за кардио) джогинг 20-25 минути
Сряда:Stronglifts
Петък:Stronglifts
Събота:пак бягане -||-
17.09.11
10:00
Забравих да спомена, само закуската, храненето преди сън(вечер) и следтренировъчното са ми едни и същи постоянно и другите ми хранения са random просто(здравословни са разбира се в 95% от времето, но това не е достатъчно защото не са планирани)
Закуска: Омлет(6-7 яйца цели 1 чушка 2 парчета бекон/свинско филе нарязани на кубчета 5-6 кубчета спанак) пържен в зехтин
Следтренировъчно(след тренировка в залата/бягане): Протеинов шейк(1.5-2 дози суроватка, 2 банана, 250ml пълномаслено мляко)
Преди лягане: 200гр извара Олимп + замразени къпини
Мнението беше редактирано от unknown на 17.09.11 10:04.
17.09.11
21:56
Аз не бих махнал нищо от хладилника. Всичко си е екстра. Дори и McDonalds-а. Него просто гледай да го ядеш възможно най-рядко.
Ако имаш желание да спазваш калкулиран хранителен режим, разгледай следните теми и статии:
Мини гид за диетите при новаци
Как да пазаруваме и да готвим планирано
Как да променим хранителните си навици
Как да си съставим хранителен режим за покачване на тегло
Коментари към темата: „Как да си съставим хранителен режим за понижаване на тегло?”
НВД - всичко за него или как да си съставим меню!
Ако пък мислиш, че не е нужно или не можеш да се справиш с всички сметки, просто се храни с качествена храна. Също така, щом не ти е след-тренировъчно хранене, избягвай плодовете вечер. В това време и в следващите Х часа сън, прости въглехидрати никому не са нужни. Към изварата добра идея е да включиш ядки...ще позабавят допълнително усвояването на протеина и ще имаш за по-дълго през нощта.
Поздрави!
Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 17.09.11 21:58.