Кондиция и Красота

Темата е заключена.
Прескочи до:

08.09.12
14:08

казано от Мила на 08.09.12, 13:58:

.

Мила, бе, мисля, че Маринчо само се майтапеше... :) Или поне аз така го разбрах.

Мила

08.09.12
14:11

Напълно възможно е, но частта с ‘’без значение какво има в поста’‘...никЪк не ми се понрави...

казано от Марин Маринов на 08.09.12, 12:54:

Интересно има ли думата алкохол и бая лайкове събира коментара. Иначе няма значение какво пише в него.... :)

.....

(bow) Беше казано като базик. Мила ако коментирам нещо винаги е било с положително идея или с добри чувства. Когато съм негативно настроен не пиша... Извинявай ако съм те обидил...
Иначе клипа на песента много ми хареса. 2 Минути не дишах докато не изплува. Който се е гмуркал знае за какво става дума...
П.С. Подобно нещо имаше в дневника на Сашо и там се беше споменало че има ли алкохол и поста се харесва. Та си помислих че може и да се разбера базика...

Мнението беше редактирано от Марин Маринов на 08.09.12 14:15.

Мила

08.09.12
14:14

казано от Марин Маринов на 08.09.12, 14:12:

казано от Марин Маринов на 08.09.12, 12:54:

Интересно има ли думата алкохол и бая лайкове събира коментара. Иначе няма значение какво пише в него.... :)

.....

(bow) Беше казано като базик. Мила ако коментирам нещо винаги е било с положително идея или с добри чувства. Когато съм негативно настроен не пиша... Извинявай ако съм те обидил...
Иначе клипа на песента много ми хареса. 2 Минути не дишах докато не изплува. Който се е гмуркал знае за какво става дума...

В такъв случай, ти се извинявам, за прибързаната реакция от моя страна. (handshake)

Мила

08.09.12
18:54

08.Септември.2012

Храна
Домати със сирене, наденица, 1-2 филии бял хляб
Вечеря: месо, салата

Тренировка

3 х Преден клек @ 50 кг
6 х Заден клек @ 50 кг
9 х Римска мъртва тяга @ 50 кг

Общо 10 кръга.

Суплементация

1. БЦАА
2. Синефрин
3. Йохимбин
4. 7-кето
5. Мултивитамини
6. Витамин Е
7. Витамин Ц
8. Код ливър оил

Мнението беше редактирано от Мила на 08.09.12 18:55.

08.09.12
22:04

Аз пък “Лайкнах” само заради алкохола,даже ако е Уиски ще лайкна още веднъж.Че то си трябва отвреме на време да си се отпусне човек.Стига съм спамил. Мила искам само да те питам комбинацията от Синефрин и Йохимбин не е ли излишна,и като човек(жена по-точно) който е опитвал и двете, би ли споделила кое ти действа по-силно, че аз съм пил само Синефрин ама нещо въобще не го усещам.

Мила

09.09.12
10:05

казано от sashometila на 08.09.12, 22:04:

Аз пък “Лайкнах” само заради алкохола,даже ако е Уиски ще лайкна още веднъж.Че то си трябва отвреме на време да си се отпусне човек.Стига съм спамил. Мила искам само да те питам комбинацията от Синефрин и Йохимбин не е ли излишна,и като човек(жена по-точно) който е опитвал и двете, би ли споделила кое ти действа по-силно, че аз съм пил само Синефрин ама нещо въобще не го усещам.

Малца и аз го уважавам много ;) Но както винаги казвам, аз съм консуматор с мярка, в рамките на удоволствието. (с малки изключения)

Синефрин + Йохимбин си е много добра и класическа комбинация. Определено йохимбина се усеща много по-силно. Като тук мога да направя разлика в йохимбина:

1. Екстракта го усещам много по-силно, от много по-малка доза. Леко сърцебиене, превъзбуда и дори в началото леко гадене (при прием на празен корем и огромно количество кафе)
2. Хидрохлорида - без странични ефекти, по-скоро усещам възбуда ;) отколкото превъзбуда. Термогенеза по гърба се усеща.

За синефрина и аз не го усещам, стигала съм до дози от 100 мг дневно, след такава доза обаче се усеща подтискане на апетита.

Мнението беше редактирано от Мила на 09.09.12 10:08.

Мила

10.09.12
10:19

Мила

10.09.12
10:48

Да чуя гледните точки...

Тренировка А
1. Военна преса
2. Пуш преса (довършвам с пуш преса)
3. Гребане/Ренегадско
4. Overhead Squat

Кондиция (Рос Енамайт)

Тренировка B
1. HSPU (при мен са частични, от различни вариации)
2. PUPS
3. Набиране подхват
4. Toes-to-bar

Кондиция(Рос Енамайт)

Тренировка C
1. Snatch
2. Back squat
3. Snatch pull
4. Snatch DL

Кондиция(Рос Енамайт)

Тренировка D
1. CJ
2. Clean (довършвам с клийн)
2. Front squat
3. Clean pull
4. Римска МТ

Кондиция (Рос Енамайт)

Като в Кондициите ще наблягам на различни неща, като - планкове, корем, суингове, бърпита...
И мисля всяка 5-та тренировка да ми е Кросфит комплекс.
Повторенията ще бъдат повече, ще започна с по-малко килограми, докато си възвърна кондицията.
Всяко мнение е добре дошло. :)

Мнението беше редактирано от Мила на 10.09.12 10:49.

10.09.12
10:52

seems legit to me. Само в тренировка А , като натежат гирите, незнам как ще ти се отразят на раменете/ лактите.

Мила

10.09.12
10:59

Ами тя военната преса ми е много слаба, за това реших да довършвам с пуш преси сериите.
С лактите проблеми не съм имала до сега (тренирала съм по-горната програма до сега) но виж с раменете може и да имам болежки (освен мускулна треска)

казано от Мила на 10.09.12, 10:48:

Да чуя гледните точки...

Тренировка А
1. Военна преса
2. Пуш преса (довършвам с пуш преса)
3. Гребане/Ренегадско
4. Overhead Squat

Тая подредба хич не ми харесва. Ако сложиш Overhead Squat на 1во място по-добре ми изглежда. Не знам дали ще ти издържат раменете за клека.

Тренировка B
1. HSPU (при мен са частични, от различни вариации)
2. PUPS
3. Набиране подхват
4. Toes-to-bar

Тук същата работа с Toes-to-bar, ще имаш ли хват? Защо не направиш така  1.Набиране подхват, 2 .HSPU, 3.PUPS, 4.Toes-to-bar. Не знам какво е Пупс?

Тренировка D
1. CJ
2. Clean (довършвам с клийн)
2. Front squat
3. Clean pull
4. Римска МТ

Тука пак не съм сигурен дали ще ти издържи кръста до римската, но пък ако нямаш проблем изглежда ок...

Мила

10.09.12
11:06

Ами, Марински да видим...
1.Ако сложа първо Оувърхеда - ще прецакам Военната преса, преди съм тренирала така и за оувърхеда си имам сили (пък и за сега повече от 35-37 кг оувърхед няма да слагам)
2. Ами да имам хват за тоес-ту-бар (и тази съм я правила) ПУПС - е лицеви опори. По-скоро се изморявам за набиранията.
3. Нямам проблем с римската накрая, силно движение ми е явно.

казано от Мила на 10.09.12, 11:06:

Ами, Марински да видим...
1.Ако сложа първо Оувърхеда - ще прецакам Военната преса, преди съм тренирала така и за оувърхеда си имам сили (пък и за сега повече от 35-37 кг оувърхед няма да слагам).

- ок съгласен

2. Ами да имам хват за тоес-ту-бар (и тази съм я правила) ПУПС - е лицеви опори. По-скоро се изморявам за набиранията.

- Добре тука защо не размениш местата на набиранията и Пупса... За да ти почине малко хвата, а и така цялата тренировка ще е повече на антагонисти. ХСПУ, набиране, лицеви, крака към лоста... :) Може в суперсерии по 2ки или дори в кръг да разнообразяваш :) Ако не ти е била идеята в кръг от начало де... и аз да не съм схванал

3. Нямам проблем с римската накрая, силно движение ми е явно.

- ок ;)

Мнението беше редактирано от Марин Маринов на 10.09.12 11:17.

Мила

10.09.12
20:21

10.Септември.2012

Храна
Наденица, бял хляб, сирене, домати
Вечеря: картофена манджа, месо, салата

Тренировка А
1. Военна преса - 2х5 @ 25 кг, 2х3 @ 27.5 кг, 1 @ 30 кг
2. Пуш преса (довършвам с пуш преса) - 3х5 @ 35 кг
3. Гребане с щанга - 15 @ 35 кг, 7 @ 40 кг, 5 @ 42.5 кг
4. Overhead Squat - 10 @ 25 кг, 10 @ 27.5 кг, 10 @ 30 кг

Кондиция (Рос Енамайт)
3 кръга 

10 Бърпита
10 Скока звезди
10 катерача
10 сунга @ 20 кг

Суплементация

1. Мултивитамини
2. Рибено масло - 5 гр
3. Витамин Е
4. Витамин Ц
5. Код ливър оил
6. Силимарин
7. БЦАА

Ами тренировката мина леко, на кондицията, чак на трерия кръг издъхнах.
Умишлено не продължих с по-големи тежести, защото обикновено след почивка—- по-тежка тренировка = 5 дни имам мускулна треска и се разлигавям. Така да адаптирам тялото.
Щом няма повече коментари, оставам програмата така.
Благодаря на отзовалите се ;)

13.09.12
13:12

казано от Мила на 10.09.12, 20:21:

4. Overhead Squat - 10 @ 25 кг, 10 @ 27.5 кг, 10 @ 30 кг

(bow)

13.09.12
13:15

Абе сетила съм се да те пита от известно време...
С тази храна как се чувстваш? Смисъл месо с незнаен произход, бял хляб, картофи.
Наистина ми е интересно, аз ако ям такива неща, ще замазня до безбожност и ще кача поне 3кг.

Мила

13.09.12
13:41

@Redalex - благодаря, да си се похваля, че за сега макса на ОХС ми е 35 кг (и то защото повече не мога да изхвърля за сега) ;)

казано от Puppy на 13.09.12, 13:15:

Абе сетила съм се да те пита от известно време...
С тази храна как се чувстваш? Смисъл месо с незнаен произход, бял хляб, картофи.
Наистина ми е интересно, аз ако ям такива неща, ще замазня до безбожност и ще кача поне 3кг.

Ами добре се чувствам, не съм качила въобще, не съм замазнила, дори напротив. Но количествата са много малки.
Месото е предимно свинско, доста наденица и скара също.
Белия хляб - ами не виждам вече смисъл да си купувам боядисан хляб. По-добрия вариант е да си купувам брашно и да си меся хляб.
Недостатъка на храната ми е, че е малко и наистина силите са ми на предела, но от днес я вдигам.
Другото, което искам да отбележа, че месото не е много (200-300 гр), но нямам видим спад на мускулна маса, а това е вече в продължение на 2 месеца.

13.09.12
13:47

Да, ясно, а ако дигнеш количеството на храната откъм месо, яйца и зеленчуци ( като въглехидратите да са ти само от плодове и мед), не мислиш ли, че ще станеш по-голяма машина? (wasntme)
Имам предвид 400гр -500гр месо на ден, разделено на порции или 2-3 яйца + 300гр месо.. не, че аз си меря храната де.
В крайна сметка е важно да се чувстваш ти добре, просто ми стана чудно, тъй като мен бавните въглени само ми скапват кондицията по време на тренировка, чувствам се като парцал независимо, дали съм ги яла 2 или 6 часа преди тренировка.
Не говоря за щанги в случая, а за интензивните ми изпълнения.

А иначе колко килограма си в момента и относно 35кг изхвърляне... ела при Тодорка и ще ги изхвърлиш, ти да не мислиш, че аз 40кг ги изхвърлих силово... техникатаааа, техниката, айде идвай вече!

Мнението беше редактирано от Блажка на 13.09.12 13:51.

13.09.12
13:54

казано от Мила на 13.09.12, 13:41:

... за сега макса на ОХС ми е 35 кг (и то защото повече не мога да изхвърля за сега) ;)
...

А защо не пробваш да изтласкаш тежестта зад врат, вместо да я изхвърляш? И аз не мога да изхвърля 100 кг (засега (wasntme)), но имам 5-тица на ОХС на тези кила.

На стойката за клек наместваш ръцете като за ОХС, пъхаш се под щангата, вземаш я като за заден клек, изтласкваш тежестта над глава, заключваш лактите и мяташ ОХ клековете. Като свършиш имаш два варианта - или хвърляш щангата на пода like a boss или я сваляш зад врат (с приклякване, за да не потрошиш някой прешлен) и си я връщаш на стойката.

Ако пък нямаш стойка за клек, можеш да обърнеш щангата до гърди, преместваш я с изтласкване зад врат, наместваш ръцете, изтласкваш над глава и клякаш. Е, ще загубиш 1-2-3 повт заради умората, но е тестван и работещ вариант.

13.09.12
13:57

Както каза Vic :

Мила

13.09.12
14:07

Да, ясно, а ако дигнеш количеството на храната откъм месо, яйца и зеленчуци ( като въглехидратите да са ти само от плодове и мед), не мислиш ли, че ще станеш по-голяма машина? (wasntme)

Мхм...но не ми се яде, сега идва зимата и ще ми се повиши апетита...

В крайна сметка е важно да се чувстваш ти добре, просто ми стана чудно, тъй като мен бавните въглени само ми скапват кондицията по време на тренировка, чувствам се като парцал независимо, дали съм ги яла 2 или 6 часа преди тренировка.
Не говоря за щанги в случая, а за интензивните ми изпълнения.

Белия хляб е бърз въглехидрат... иначе картофите са екстра...

А иначе колко килограма си в момента и относно 35кг изхвърляне... ела при Тодорка и ще ги изхвърлиш, ти да не мислиш, че аз 40кг ги изхвърлих силово... техникатаааа, техниката, айде идвай вече!

Не знам колко килограма съм...
Знам, че трябва да ме види Тодорка... :) (лукреция ще ме претрепе)

Да, вече точи брадвата и ножовете!!!

13.09.12
14:13

Защо ще те трепе, бе?

Мила

13.09.12
14:14

казано от Vic на 13.09.12, 13:54:

казано от Мила на 13.09.12, 13:41:

... за сега макса на ОХС ми е 35 кг (и то защото повече не мога да изхвърля за сега) ;)
...

А защо не пробваш да изтласкаш тежестта зад врат, вместо да я изхвърляш? И аз не мога да изхвърля 100 кг (засега (wasntme)), но имам 5-тица на ОХС на тези кила.

На стойката за клек наместваш ръцете като за ОХС, пъхаш се под щангата, вземаш я като за заден клек, изтласкваш тежестта над глава, заключваш лактите и мяташ ОХ клековете. Като свършиш имаш два варианта - или хвърляш щангата на пода like a boss или я сваляш зад врат (с приклякване, за да не потрошиш някой прешлен) и си я връщаш на стойката.

Ако пък нямаш стойка за клек, можеш да обърнеш щангата до гърди, преместваш я с изтласкване зад врат, наместваш ръцете, изтласкваш над глава и клякаш. Е, ще загубиш 1-2-3 повт заради умората, но е тестван и работещ вариант.

Вик, Рамон - ами аз съм пробвала зад врат да я изтласкам, ама ме хваща шубето, че ще я изпусна зад мен.

За стойката на клек, знам, но за момента нямам.
Би трябвало да се местя и тогава да купувам още тежести и стойка.

Мнението беше редактирано от Мила на 13.09.12 14:16.

казано от Puppy на 13.09.12, 14:13:

Защо ще те трепе, бе?

Щото е непослушна и трябва да бъде приведена в релси! Има нужда от контрол и наблюдение...

13.09.12
14:18

казано от Лукреция Швайнщайгер на 13.09.12, 14:16:

Защо ще те трепе, бе?

Щото е непослушна и трябва да бъде приведена в релси! Има нужда от контрол и наблюдение...

Това звучи кинки...(giggle)

13.09.12
14:20

казано от Мила на 13.09.12, 14:14:

казано от Vic на 13.09.12, 13:54:

...

Вик, Рамон - ами аз съм пробвала зад врат да я изтласкам, ама ме хваща шубето, че ще я изпусна зад мен.

За стойката на клек, знам, но за момента нямам.

Оттренирай движението изтласкване зад врат предварително. Като свикнеш с баланса и тежестта, тогава ще преминеш към клек.

А после ще опиташ Snatch Balance ;)

казано от Петър29 на 13.09.12, 14:18:

Защо ще те трепе, бе?

Ко туй нящо?

13.09.12
14:22

казано от Лукреция Швайнщайгер на 13.09.12, 14:21:

Защо ще те трепе, бе?

Ко туй нящо?

Bondage Domination Sadomasochism - my style (devil), това е Кинки, Петър29 ти ли ми пишеш в оня сайт бе, робе :D (шегичка)

13.09.12
14:26

казано от Puppy на 13.09.12, 14:22:

Bondage Domination Sadomasochism - my style (devil), това е Кинки, Петър29 ти ли ми пишеш в оня сайт бе, робе :D (шегичка)

Ааа, аз на дълбокото не мога да плувам :D - аз имах предвид по-скоро, че е много яко да гледаш две жени как се припляскват :D…

Мила, извинявай! Ако искаш разкарай ми коментарите :)

Мнението беше редактирано от Петър на 13.09.12 14:26.

13.09.12
14:28

Аз пък много обичам да натискам ей такива като тебе с токче в слънчевия сплит (devil)

( Да, разкарай ги тея коментари, ама не се сдържах)

13.09.12
14:31

Защо ще те трепе, бе?

Ами не, определено не съм фен на BDSM, има много начини да бъдеш чувствено извратен и без да причиняваш болка. Предпочитам на партньора да му е приятно, без да бъде болезнено, иначе приемам това, че другите го харесват - няма лошо. Но определено това, което исках да отправя послание към света Мила не беше свързано с садомазохистични желания към нея, напротив - точно обратното ;)

13.09.12
14:31

казано от Puppy на 13.09.12, 14:28:

Аз пък много обичам да натискам ей такива като тебе с токче в слънчевия сплит (devil)

( Да, разкарай ги тея коментари, ама не се сдържах)

“Too much pain will kill the pleasure!”

И аз не се сдържах (giggle)
Мила, казвай кой коментари да разкарам и ще ги изтрия веднага (този включително).

Мила

13.09.12
14:36

Не, не търкайте...така се разбира кой какъв е...само как можахте най-невинното момиче във форума да го забъркате в БДСМ :P

13.09.12
14:37

казано от Лукреция Швайнщайгер на 13.09.12, 14:31:

чувствено извратен и без да причиняваш болка. Предпочитам на партньора да му е приятно, без да бъде болезнено

Заслужи си ЛС-то след малко :D
Vic - разцепи!

Мила - да те забъркаме..., баси - чувствам се ужасно перверзна и пошла 8-)

Мнението беше редактирано от Блажка на 13.09.12 14:38.

казано от Мила на 13.09.12, 14:36:

Не, не търкайте...така се разбира кой какъв е...само как можахте най-невинното момиче във форума да го забъркате в БДСМ :P

Невинност и ти сте включени в българския антонимен речник като класически пример!

13.09.12
14:41

казано от Мила на 13.09.12, 14:36:

...така се разбира кой какъв е...

От най-невинната шега - ей така тръгват слуховете, да му се невиди. :D

13.09.12
14:44

казано от Puppy на 13.09.12, 14:22:

ти ли ми пишеш в оня сайт бе, робе :D (шегичка)

Бе по какви сайтове мигрираш, я си кажи :D

Мнението беше редактирано от James Hinks на 13.09.12 14:45.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1