22.03.13
09:18
Хайде Беър,качвай снимките га’ ядеш голи олюи.
Мнението беше редактирано от donsir на 22.03.13 09:19.
казано от Denny Crane на 22.03.13, 09:18:
Хайде Беър,качвай снимките га’ ядеш голи олюи.
Още е студено, не са излезнали ;)
22.03.13
10:07
Калпазаните знаят,че ги чакат марулите.
16ч. фаст
1. Овесени гофрети с кашкавал и песто, овесени гофрети с рикота, мед и банан.
2. Свински бут и суджук с лук на фурна, червено вино**
Нещо се разболявам, цял ден съм на чайове с мед, клеева тинктура, ехинацея, вит.Ц и асперин + някви други добавки, които не ми се описват, за това и не тренирах...
Днес направих един месец форумно въздържание - не съм гледал друго освен моят дневник. Направих го, защото отделях по няколко часа на ден да преглеждам кой кво ял и кога с***, безмислено и безцелно пропиляно време... Днес чекнах това-онова - нищо ново под слънцето :D
Трябва да се излекувам за неделята, че Витоша ме зове мухахааа...
22.03.13
22:34
казано от gotcha на 22.03.13, 22:23:
16ч. фаст
1. Овесени гофрети с кашкавал и песто, овесени гофрети с рикота, мед и банан.
Днес направих един месец форумно въздържание - не съм гледал друго освен моят дневник. Направих го, защото отделях по няколко часа на ден да преглеждам кой кво ял и кога с***, ..
то тва последното някои верно си го пишат :Д
22.03.13
22:53
Едит: явно е нямало нужда от сумаризацията, направена от мен.
Мнението беше редактирано от Мила на 28.03.13 17:32.
gotcha@, само да те подразня - в Троян съм си за почивните дни и пак съм набарал от 40 годишната сливова. :D :D
казано от Мила на 22.03.13, 22:53:
Ем то и ти го правиш това :Д Иначе не е вярно има нови неща под слънцето...ся се сещам примерно
хроникьор :D
Много готино си го написала. Може да започнеш една рубрика “Тази седмица в bb-team” - примерно в съавторство с Лукреция, която се изгуби от хоризонта.
Eee, много ме кефи това резюме! Два пъти го изчетох :).
Ето кого ще замолвам за кратък ъпдейт на ситуацията като се върна от почивка :)))
Мнението беше редактирано от Петър на 22.03.13 23:44.
23.03.13
00:29
казано от CarnalK на 22.03.13, 23:43:
Ем то и ти го правиш това :Д Иначе не е вярно има нови неща под слънцето...ся се сещам примерно
хроникьор :D
Много готино си го написала. Може да започнеш една рубрика “Тази седмица в bb-team” - примерно в съавторство с Лукреция, която се изгуби от хоризонта.
Вестник “ББ-тийм” :) Седмичник воден от Мила! :)
Редакция : Инициативата е подета : http://www.bb-team.org/forums/viewthread/67274 ! :)
Мнението беше редактирано от Херцог Трън на 23.03.13 00:32.
Благодаря Мила за обзора :)
Направих си прегледи и се оказа, че имам завишена пикочна киселина и креатинин, май ще трябва да спирам креатина и АЛКОХОЛА ;(
Кво пък, това може да ми е следващото месечно въздържание, ако го изкарам ще се обява за герой! :D
Поздравче с това парче на Уикеда, текстът е всъщност е доста съдържателен :)
Всяка сутрин ставам с първи петли,
някъде към десет, десет и нещо.
И още не отворил гуреливи очи,
звънвам на Боби и излизам от къщи.
Сядаме в “Jazz”-a и с трепет в сърцата,
поръчвам кафенце и проклинам съдбата:
Какво му направихме на Господ със Боби,
та на изток от рая, нас ни зарови.
А някой бачкат от няколко часа,
направиха пари, какво от това?
И богатите понякога плачат,
а слънце ще огрее един ден и кучия гъз. /Дааа гъз!/
Обед минава, минават колите.
По масата, пълзят бавно 2-3 мухи.
Писна ми тука! Поглежда ме Боби,
дай да палим гумите и към Хаваи,
знаеш ли брат хората на Запад колко взимат само за час,
толкова че тука с тия парички, кафенце ще жулим 4-5 дни.
А нека работят здраво маймуните,
не се става така лесно човек,
а ние с Боби работим над себе си,
работим над себе си и пием, пием КАФЕ.
А ние с Боби двамата пием кафе.
Настава вечер и месец изгрява,
звезди обсипват свода небесен.
Гледаме с Боби захласнати горе,
така е прекрасно и почти без пари.
Балканът си пее хайдушката песен,
барманката тропа с чаши зад нас.
Колко му трябва на човека бе Боби?..
небето, звездите и чашка кафе!
А ето ти другите връщат се от работа,
за филма бързат с бира в ръка,
денят им завършва с първа програма,
а животът е миг във вечноста.
17ч. фаст
1. Свинско и суджук на фурна, туршия, моркови, сирене, горчица, банан.
2. 4 ябълки
3. Юфка (80ст.) с масло и сирене, шоколад линд.
Весо ми каза днес, че не съм полуболен, ами полубог, та реших като такъв да се поглезя мухаха.
казано от gotcha на 23.03.13, 08:38:
Направих си прегледи и се оказа, че имам завишена пикочна киселина и креатинин, май ще трябва да спирам креатина и АЛКОХОЛА ;(
Доколкото ми е известно е добре да намалиш и вкусните мезенца от сорта на дробчета, шкембе чорба, бъбреци и др вътрешности (много пурини съдържат)
Както и като цяло да ограничиш хапването на големи количества и разнообразни по вид протеини (wasntme)
Бягане в парка 30:23 (точно една минута надолу) !
От 5 дена не съм тренирал и изтрещях, с течащ нос и подуто гърло в шибаното време, ма тряше да се раздвижа. Квадрицепсите ми се поодървиха и не можех да дишам на макс заради гърлото и носа, но пак една минута надолу - Въздуха и денивелацията на планината много дават 8-)
18ч. фаст
1. Яйца в мас със суджук, маслини и кисели краставички, моцарела с банан, сурови ядки, стафиди и чия.
2. Свински карета на скара, карначета, лютеница, кисели краставички.
3. През деня дръннах 2л. зелен чай и няколко чаши билков.
4. Трети ден съм чист... 8-)
5. Чакам абстиненцията :D
Тренировка “Б”
Ам. подскоци - 10@32
Борц. отскоци - 10@32
Тяга с дъмбели - 5@2х40
Преден клек - 5@70
Силово обръщане от вис - 8@50
Суинг до вертикала - 10@32
Пулс 30>18
Голямо кашляне и задъхване с много пот, още не съм 100% здрав. За това и повторенията и/или тежестите са по-малко. Предполагам и заради недостига на кислород успях да вдигна този пулс, но възстановяването е по-интересно в случая... може да е от това, че спрях алкохола, усещам как положителните резултати ще ги причислявам на това :D
26.03.13
17:40
Много голям !!!
МАЕСТРО, ако си така добър и с цигулките...сериозна е работата ;)
(bow) (bow) (bow)
казано от James Hinks на 26.03.13, 17:40:
МАЕСТРО, ако си така добър и с цигулките...сериозна е работата ;)
Бива ли сега 8-)
26.03.13
18:24
Кво е тва “бива ли сега “, аз от цигулки не разбирам, но от лули...имам понятие най-малкото и ако ти покажа каква е направил най-добрия моделиер на бижута в БГ и я сравним с твоята...ти печелиш, пък на него му е помагал много добър резбар.
Качи снимки де :)
“Лулата, Куре, Лулата”
идея - Александър Захариев
проект и изработка - Иван Калоферов
Номер едно си, Ванка !
Това сега автоматично ти дава право на безкрайни впроси и изготвяне на програми доживот ! :)
Хаха, Кирилов, мисля, че съм попрекалил даже с въпросите и програмите... (blush)
17ч. фаст
1. Свинско каре на скара, карначета, малко ризото, лютеница, кисели краставички.
2. Свинско каре на скара, карначета, малко ризото, кисели краставички, компот от кайсии с чия.
3. Две филийки с масло и сладко от смокини (blush)
4. За деня 2л. зелен чай, две кафета с мед, тепърва ще пия вода хаха
5. Пак ми се плющят въглени и май много не им се дърпам деба...
Хубаво възстановяване - дали е заради липсата на животворни течности?
И поздравления за лулата :)
18ч. фаст
1. фъстъци...
2. Доматена крем супа със сирене, домашна пица с блат от овесени трици, яйца и извара, отгоре сушеница, кашкавал и домашен чеснов сос, два реда милка с цели лешници.
3. Свински ребра на тава мариновани с чеснова марина, соев сос и босилек, ще си гризна още малко милка (blush).
4. За деня 2л. чай от жълт кантарион
5. 5 дена чистота и изящество :D
браво Ванка...за 5-те дни :)
И аз имам постижение 5-дневно ...с цигарите...не съм палил,но за сметка на това ям като душевно болен :D
казано от Jikata на 27.03.13, 22:35:
браво Ванка...за 5-те дни :)
И аз имам постижение 5-дневно ...с цигарите...не съм палил,но за сметка на това ям като душевно болен :D
Ееее, браво, Жика! Ти си минал най-страшното :)
Хаха, не помня от кога не ми се е случвало да не пия 5 дни, но като цяло добре го преживявам :D
Абе с цигарите май не е толкова лесна работата, пък и аз го спирам само за месец, ако издържа де :D
Преходче на Витоша
Воденицата > Бай Кръстьо > Драгалевски манастир > Воденицата.
Час и половина ми отне. Горе беше бая мъгла.
28.03.13
17:08
Искам да ти кажа, че не е честно това което правиш, да не ни подкрепяш постовете! мрън, подсмърч :ППП
Иначе храната ти от сладка по-сладка:)
казано от Мила на 28.03.13, 17:08:
Гледам Мила коментира Солетите, викам си “Оп-пааа, втори брой на бюлетина”, а то...|-)
Мнението беше редактирано от Петър на 28.03.13 17:13.
28.03.13
17:18
казано от Петър на 28.03.13, 17:13:
Гледам Мила коментира Солетите, викам си “Оп-пааа, втори брой на бюлетина”, а то...|-)
Не виждам да ми е подкрепил предишния пост, значи не му е харесало, значи няма повече да пиша!
Искам да ти кажа, че не е честно това което правиш, да не ни подкрепяш постовете!
Искам да ти кажа, че ако можех да се контролирам и да не губя на ден повече от 15мин. във форума пак нямаше да подкрепям много постове :)
Подкрепянето на постове без да си прочел поста пък е доста безмислено, така че следя само няколко човека какво пишат и то не редовно.
Преценил съм, че форума ми взима повече от колкото ми дава... честно :)
казано от Мила на 28.03.13, 17:18:
Не виждам да ми е подкрепил предишния пост, значи не му е харесало, значи няма повече да пиша!
Нека поставиме тогава нещата под друг ъгъл, не ми харесва вече нещо идеята на лайковете, да със сигурност спестяват определено количество спам и гъделичкат егото, но от друга страна според мен се изродява и за много хора е някаква самоцел.
За това нека го речем така, тъй като ми е годината на въздържанията и предизвикателствата, предизвиквам себе си да не лайквам повече във форума... да видим кво пък толкова пък ще стане.
И да, надявам се да няма обидени :)
казано от gotcha на 28.03.13, 17:31:
Нека поставиме тогава нещата под друг ъгъл, не ми харесва вече нещо идеята на лайковете, да със сигурност спестяват определено количество спам и гъделичкат егото, но от друга страна според мен се изродява и за много хора е някаква самоцел.
За това нека го речем така, тъй като ми е годината на въздържанията и предизвикателствата, предизвиквам себе си да не лайквам повече във форума... да видим кво пък толкова пък ще стане.
И да, надявам се да няма обидени :)
Лайквам! - демек харесвам и подкрепям решението на Ванката :D
Мнението беше редактирано от Петър на 28.03.13 17:41.
28.03.13
18:13
казано от Мила на 28.03.13, 17:18:
На мен ми харесва (blush) Пиши, моля! :) (blush)
18ч. фаст
1. Доматена крем супа със сиренце, свински ребра, кисело мляко с чия, ябълка и сладко от смокини.
2. Талятели със сос малко ала болонезе - кайма от плешка, лук, чесън, моркови, домати и магданоз.
3. За деня 2л. зелен чай