17ч. фаст
1. Сурови бадеми и кашу, сурови какаови ядки, кокосово масло
2. Пишоци
3. Шницел с гарнитура лютеница и бобена салата, катък, две троянски сливови***
4. Пишоци, сурови ядки, червено вино**
5. ВМ+ЦХ ми действа супер, перфектна храносмилателна система, бистър мозАк. Интересно ми е да видя как ще се чуствам и на тренировките...
13.02.13
22:57
...
4. държа фронта с вм-то, суплементация от седмица, две - Пирацетам 7гр., Ц, Е, Д, Б-100, родиола, паматон, бетаин ...
Gotcha,много суплемент много нещо.В случай,че добавките си ги взимаш по самоинициатива е добре да проверяваш кое как влияе,за да знаеш как да ги съобразиш и контролираш.
Мнението беше редактирано от donsir на 13.02.13 23:02.
17ч. фаст
1. Яйца с масло, пишки, кашкавал и малко сирене, малко сурови ядки
2. Витаминозна салата, свински ребърца, айран, две сливови отлежали***
3. Бакарди блек*** за буона нотте
4. Тарантино мн голем!
5. Жанго
Мнението беше редактирано от gotcha на 15.02.13 00:06.
Ми явно тряше да заприличам на барбарон и да съм на парцал, за да направя нещо... както винаги стягам се като яйцето ми дойде на гъзЪ :(
Чудех се, чудех се в чий дневник да пусна този поздрав и ми се стори, че твоя е най-подходящ.
Айдеее, петък е.
Вечерта по биричка в залата ;)? Може и ракийка..
Мнението беше редактирано от Блажка на 15.02.13 14:10.
Ооо, благодарско Есенце!!! (hug) :*
Понеже чак сега сколасах да седна ще си сипа неколко вина**, неколко ракии***, една бира* и един ром*** за твое здраве!!! (rock)
Днес най-накрая леко раздвижване
Бягане до стадиона и обиколка, 25 ам. подскока и веднага след тях 5 отскока, 25 руски суинга - 5 набирания подхват (надхват повече ме боли рамото) 3 врътки, 20 отскока и веднага след това 5 ам. (запалват ми се бедърите...), 1800м бягане, средно темпо, накрая позасилих.
21ч. фаст (кафе, зелен чай, вода с лимонче без подсладители, всекидневното “меню” във фазата на пост)
За тренировките ще им трябва и на тях малко адаптация към ВМ, но ще го мислим като ги засиля пак...
1. Половин купа доматена супа (в нея има само лук исметана), Запечен бекон с 5 яйца на очи, горчица, синьо сирене, кашкавал, лютика.
2. Свински бут с подправки и лук в керамичен съд.
3. Пиенето ще е посоченото по-горе, а редът по усмотрение :)
4. Като има бачкане, не се сещам за рънъ...
5. Поздравче за Трътката (beer)
казано от Миsh0 на 16.02.13, 02:28:
Алкохолик :D :D :D :D :D :D :D :D
Недей с рогите момче (wait) (coffee)
казано от gotcha на 16.02.13, 07:31:
Аууу, в 7:30 в събота! Това е светотатство, бе Ванка! (tmi)
Мнението беше редактирано от Петър на 16.02.13 12:27.
Нема събота и неделя за мене брат, особено са имам до утре яко бачкане та така...
Аз да се похваля, че вчера жената беше направила уникална бисквитена торта и даже не я помирисах! (muscle) Мноо съм горд :D
Също така свинското си го хапнах преди малко, че вчера нещо се наядох само с тия яйца... явно ми се е свил стомаха, а и съм вече 1-2кг надолу :)
16.02.13
16:14
казано от gotcha на 16.02.13, 12:31:
Аз да се похваля, че вчера жената беше направила уникална бисквитена торта и даже не я помирисах! (muscle) Мноо съм горд :D
Абе то това не е за хвалене. Що така лошо с жената. Поне я опитай. Хич не одобрявам тия стриктни рестрикции
Нема събота и неделя за мене брат, особено са имам до утре яко бачкане та така...
Братле,мисля,че ни лъжеш :)) едно ястие никога не може да бъде определено за уникално,ако не е опитано преди тва! ;) :D
Мнението беше редактирано от Jikata на 16.02.13 16:37.
уникална бисквитена торта
Държа да ти кажа, Иване (envy), че заради тая торта, която още одеве като я спомена ми се намандахерца в съзнанието, сега отивам до една сладкарница наблизо, за да си купя ! (punch) :D
16.02.13
16:45
казано от gotcha на 16.02.13, 16:34:
Ела тогава да ми одобриш дебелата гънка :D
Одобрявам я. Може да е гънка ама виж как хубаво се е нагънала. :D
казано от Jikata на 16.02.13, 16:37:
Аз да се похваля, че вчера жената беше направила уникална бисквитена торта и даже не я помирисах! (muscle) Мноо съм горд :DБратле,мисля,че ни лъжеш :)) едно ястие никога не може да бъде определено за уникално,ако не е опитано преди тва! ;) :D
Еее, че то точно това му е уникалното на ястието. :) Загадката... Опитано веднъж, престава да бъде енигма и преминава в света на прозаичното плюскане. :D
Добре сте се позабавлявали на моя сметка, а гадове? :D
Нема фаст днес, както споменах.
1. Свински бут, три моркова, половин шепа ядки.
2. Свинско в йена, малко туршийка, две чашки младо винце**, около 25 маслини домашно гръцко производство не бях ял толкова УНИКАЛНИ маслини :)
3. Шпек и ше видя квото намея, че днес за разлика от вчера само умирам от глад... + винце**
4. ***?
5. (yawn)
17ч. фаст
1. бекон с горчица, шепа ядки
2. свински пушени гърди, гауда, шепа ядки, 2 тъмни бири*
3. некоя звездичка
4. днес за пръв път ми се дояде сладко... може да е, защото едната бира беше доста карамелена
5. изпълних работния план, малко айляк (whew)
Мнението беше редактирано от gotcha на 17.02.13 21:58.
казано от gotcha на 17.02.13, 21:55:
17ч. фаст
1. бекон с горчица, шепа ядки
2. свински пушени гърди, гауда, шепа ядки, 2 тъмни бири*
3. некоя звездичка
4. днес за пръв път ми се дояде сладко... може да е, защото едната бира беше доста карамелена
И аз такава пия сега - столична в кутийка - направо усещам остатъчен вкус като на захарно петле или поне ми е два пъти по-сладко (giggle)
казано от gotcha на 17.02.13, 21:55:
Това да се чува! :) (beer)
Маданец, това беше Вайнштефан с 7.3% чак гадно ми стана от сладко, а по принцип харесвам карамелни и силни бири като Лефф например, но явно покрай НВД-то ми дойде повечко, за това после затапих с един тъмен Кромбахер :)
Бобка, суун (beer) ?
Маданец, мерси за идеята като ми се дояде сладко ще си взема една столична, че тоя вайнштефан ще ми приседне втори път (giggle)
На стадиона 3к свински тръст
В залата - олита... трагедия, не събирам плешките и оттам всичко куца яко, поне до този извод стигнах... Марти не ми верваше (giggle)
Клек - 5@70, 3@100, 10@70
Тяга - 5@70, 5@120, 1@150
Разгъване - 20@50, 10@75, 10@75
Сгъване - 15, 15, 10
Набиране подхват - 5, 5, 5,
Суинг - 10, 10, 10
Трагедия, причерняваше ми постоянно... явно ми трябва време да се адаптирам без въглени :(
22ч. фаст
1. *, ***, *
2. Кюфтя, чушки/домати консервирани, *, ***
3. Кюфтя, салата домати, краставици и лук, *, ***
4. Звездичките крепят човека...
5. Лека
17ч. фаст
1. Яйца със сирене, пушени свински гърди, чашка винце**
2. Морковена салата, пилешки сърца в масло, една македонскя ракия Тиквеш*
3. Кюфтя, винце**, може би некой пишок и смлени ядки микс с кокосово масло. Тези от снимката са с мед и червени боровинки, варианта за половинката ;)
4. Ходих днеска до Берковица, голям праз :D
5. Здраве
тъкмо щех да те питам ти тренираш ли или си тука само да ни изнервяш с яденето и гледам отгоре- тренировка :D
Почнах от понеделник след седмица седене... е кво ви изнервям кат ям само мясо и яйца... писна ми вече :(
Пиша си, за да не кръшкам и да се мотивирам, идеята е да стана 85кг тогава ще кусна първият баш въглен... да видим :)
Тренировка в залата и извън залата :)
4 кръга
Ам. подскоци - 20
Борц. отскоци - 10
Клек с дъмбели - 5@2х20, 5@2х29, 3@40, 3@40
Преден клек - 5@20, 5@60, 2@80, 1@90
Суинг - 10@32
Задържане на дъмбели - 2х29 > 2х40
Задържане на ракетите
За една седмица без тренки и въглени 10-20кг надолу в силата и 1-2кг надолу от СТ... Ко да праиш няма вечно щастие :)
Отскоците веднага след подскоците, клека с дъмбели се опитвам вече да не е тяга с дъмбели :), предния клек яко надолу... суинговете полека, заради рамото, първия кръг руски, задържането със събрани лопатки, за да свикна да ги държа така навсякъде, с 29 и 40 броя до 10-15 с ракетите почти до отказ.
С една идея имах повече енергия и не ми причерняваше толкова, но пък имах звездички :D
казано от Breackk на 20.02.13, 17:51:
“Борц. отскоци “
Какво представляват ? Ако може да се обясни де :P
Пича в началото ги прави.
Мерси много :) На CarnalK “куцата жаба” си я представях по подобен начин :D
Не знам за подскоците от клипа, обаче Серж Рединг(плешивия с черната тениска) е като Кинг Конг. (wait)
казано от Breackk на 20.02.13, 18:31:
Мерси много :) На CarnalK “куцата жаба” си я представях по подобен начин :D
Куцата жаба съм я обяснявал наколко места в дневника. Най-грубо казано е нещо като ходещо напрад ренегадско гребане.