05.06.12
15:42
Здравйте :) та въпроса ми е какви хранителни добавки да започна да взимам и с какви упражнения да започна в фитнеса(нямам никъкав стаж) моля помогнете защото съм много зле.Благодаря на ВСИЧКИ :)
05.06.12
15:46
Добавки - никакви.
Дай повече информация за теб, ква е тая работа, тук ясновидци няма, дебел ли си слаб ли си, висок/нисък ли си? Предполагам си нямаш и понятие как трябва да се храниш, затова те съветвам поне едни 6 месеца да направиш във фитнеса с изграден хранителен и тренировъчен режим, иначе парите за добавки, със същия резултат можеш да ги хвърлиш на вятъра - ефект от тях няма да има. Хранителна добавка (това е ключовата дума).
05.06.12
15:47
Първи стъпки във фитнеса
Мини гид за тренировките при новаци
Мини гид за диетите при новаци
Хранителни добавки - мини гид за абсолютни новаци
Можеш да намериш още стотици полезни статии в раздели Фитнес, Хранене, Хранителни добавки, Здраве и Кросфит.
Приятно четене! :)
05.06.12
15:48
В момента е оправдано да обмислиш само и единствено прием на витамини и рибено масло.
Приемането на всякакви други добавки е лишено от смисъл за теб... и още дълго време ще е така.
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 05.06.12 15:49.
05.06.12
15:50
ето повече инфо за мен:висок съм 1.63-1.65 и тежа точно 55 кг. питам за добавки защото много трудно спазвам някъкав хранителен режим.благодарско на всички :)
05.06.12
15:54
Преди всичко оправи храненето.
Добавките няма да заместят и компенсират глупостите, които правиш с храната.
05.06.12
17:47
Или оправяй храненето и тренировките или приеми, че нищо не става от теб!