Лординарио

Темата е заключена.
Прескочи до:

Сигурно бягаш 100 метра за около 11 секунди, за да си бърз. :)

20.06.13
14:48

Хехехе,очаквах те:)

Ако ти се вижда смешно на 1500 калории и 100гр протеин на ден да правиш по 50 серии в залата с брутални откази,после 20 серии лостове,после кардио и всичкото до отказ и това всеки ден, да те питат познатите да не си болен,щото си яко омърлушен и отпаднал,да ти се спи и да си гладен по цял ден, тогава... :) не знам. Ако в момента се храних мощно и имах 3 лоста в нас и аз щях да дъня яко кръгове, ама уви, нямам възможност, пък и не отговаря на целите ми сега.

250 кила тяга имам и сега,даже повече,само да хапна,миналия път 240кг след серии без колан и без фитили на конвенционално,дето ми е по-слабо.

казано от Grey Knight на 20.06.13, 14:48:

Сигурно бягаш 100 метра за около 11 секунди, за да си бърз. :)

13.

Мнението беше редактирано от lordinario на 20.06.13 14:49.

Какво ти е мнението за Галин Калчев Релефа?

Нищо лично, но 13 секунди на 100 метра, при това предполагам прав старт, го бягат децата на по 14-15.

20.06.13
15:02

казано от A.W.E.I.T на 20.06.13, 14:48:

Хехехе,очаквах те:)

20.06.13
15:04

казано от A.W.E.I.T на 20.06.13, 14:48:

Ако ти се вижда смешно на 1500 калории и 100гр протеин на ден да правиш по 50 серии в залата с брутални откази,после 20 серии лостове,после кардио и всичкото до отказ и това всеки ден, да те питат познатите да не си болен,щото си яко омърлушен и отпаднал,да ти се спи и да си гладен по цял ден, тогава... :) не знам.

20.06.13
15:04

:D

20.06.13
15:07

казано от Grey Knight на 20.06.13, 15:00:

Нищо лично, но 13 секунди на 100 метра, при това предполагам прав старт, го бягат децата на по 14-15.

Ще се преквалифицирам на кросфитър тогава.Те нали са фитест он дъ ърт.

Мнението беше редактирано от lordinario на 20.06.13 15:07.

Отивай във Френския легион.

20.06.13
15:10

Аве стига писа бе,прадня мазна.

20.06.13
15:10

Той е във Френския легион, ама не в Legion Etrangere , а в един друг, пак “френски” :D

20.06.13
23:38

Ба,деа,чувствам се бит като куче...вече 12 ден стигнахме...

Тренировка
Кофички със собствено тегло - 30 30 25 20 21 22
Кардио - 2 часа бързо ходене + още малко,но то с почивки.2-те часа без спиране.

Мнението беше редактирано от lordinario на 20.06.13 23:39.

20.06.13
23:46

Благодаря за значката.Признавам си много се забавихте. :P Да се надяваме,че скоро ще е заобиколена от още 3-4 поне. :D :D

Мнението беше редактирано от lordinario на 20.06.13 23:46.

21.06.13
01:04

- 4 седмица, 5 ден (12 ден от зареждането) - храната -

1. 6 яйца, 2 ябълки, зелен чай с лимон
2. 130 гр риба тон, 20 мл зехтин, 2 кафета
3. 270 гр пилешко филе, 100 гр маслини , зелен чай с лимон
4. 100 гр домашно сирене

~ 150гр протеин, 100гр мазнина, 50гр въглехидрат - 1700 калории

21.06.13
01:24

Да еба колко съм измършавял,гледах се в огледалото,приличам на скелет почти :D възможно ли е да съм си загубил масата,ама да си пазя силата (демек мечтата на всеки чист трибоец :D да олекне,но силата да не пада). Най-вероятно не,най-вероятно ми трябва въглехидрат. :D

21.06.13
01:35

Иване, и аз почнах да свалям при същите мерки кат теб и постигнах същите резултати, които ти към момента имаш. Накрая вече ниските калории почнаха да влияят негативно, махнах мазнините и вкарах хубав въглехидрат, вдигайки калориите. Чистенето продължи и заковах на 83кг. Пробвай така, при нас ектоморфите ниски калории с много мазнини съм забелязал, че не се отразяват добре при чистене - губим мускул.

ПП. Не се  заблуждавай по снимките в галерията, там не съм тренирал 2 месеца и стресът беше много, 78кг съм и дотса по - мазен.

Мнението беше редактирано от Lyubomir на 21.06.13 01:37.

21.06.13
01:51

1. При нас ектоморфите? Аз съм ендоморфен-мезоморф бе (като малък клонях към екто,ама се промених) със отношение 30:70% или 20:80%. Бързо чистя (както виждаш,тейде не си видял но ще видите ;)), лесно качвам маса и ДОСТА ЛЕСНО СИЛА, за съжаление и мазно качвам, не е като да се тъпча и да стоя чист, както някои...
Не се подлъгвай,че съм висок,просто като малък бях по-слаб,всички в семейството ми са едри и високи. Първата година тренировки покачих 30кг тегло,някои хора може би си спомнят (Скота със сигурност).Просто вдигах добре,ядох доста и нещата се получаваха.Сега ако ям така пак ще става,но ще качвам и повечко мазно (тогава качвах мазно,но в малки граници,тези 30кг са предимно мускулна маса и други тъкани в последствие растежа от 1 година (на ръст и ширина и т.н))
2. Диетата ми върви отлично, за сега нямам забележки
3. Не ми се експериментира и без това съм много чист в момента,просто искам да се нацепя здраво,сигурно след 2-3 зареждания ще съм достатъчно изцепен. Кожата ми по корема е бая тънка,особено под пъпа дето най-много складирам,просто си личи как изтънява слоя и скоро ще е оризена хартия (без майтап) :D
4. Мускулна маса не съм загубил (да,не се ебавам),последния път като заредих на другия ден бях доста едър и стабилен,даже се филмирах да не съм омазнил,така е бях издул,ама то вода,гликоген...така е.

Така че,нещо което работи не го пипам,ако зацикля,тогава ще действам. ;)

21.06.13
08:31

казано от A.W.E.I.T на 21.06.13, 01:51:

Така че нещо, което работи, не го пипам - ако зацикля, тогава ще действам. ;)

Подписвам се с две ръце под това твърение! :)

21.06.13
08:41

Тия дето ги гледаш Туба поне като започнат свалянето си пускат видео ъпдейт на формата всяка седмица , а от теб само изречения .

21.06.13
14:30

Аз тея канали,дето следя, пускат клипове всеки ден,а не всяка седмица,само че не са в тая туба,за която говориш. :D

21.06.13
15:14

Днес е 13 ден,как издържам не знам,ама работите са на добре,като изключим,че ми е лошо периодично,всичко е ок.Купих всичките храни за зареждащия ден утре,ще ги заснема по някое време като ги разделя на порции (от днес ги приготвям, да мога утре с отварянето на очите да започна да ям лайк а хог) :D Също така ще изчисля макрота,калории с точност.

Мнението беше редактирано от lordinario на 21.06.13 15:15.

21.06.13
15:17

Първо снимам , после ям

21.06.13
16:05

казано от Стоян на 21.06.13, 15:17:

Първо снимам , после ям

и накрая ходя до тоалетната.

21.06.13
16:16

Чакам предложения как да си сготвяя вкусно храните,щото не ми се купуват пици и дюнери,първо че ги правят с мега нищожните неща,второ че са престояли и трето (най-важно) не знам какво и колко съдъжрат.Затова искам всичко да е ин-чек (дори за джънка).
Предложения как да сготвя вкусно пълнозърнести спагети или с какво да ги комбинирам? Аз обмислям леко варианта със банани и течен шоколад (оха). За другите мийлове ще мисля после. :D

21.06.13
16:33

Ок,значи целият пакет пълнозърнести спагети ги варя до хубаво да омекнат,отцеждам ги харно,но не изцяло да има така леко влага,да не са баш сухи,правя бананите на пюре и заливам отгоре и още по-отгоре разтапям шоколада и заливам с него - това ше е закуската.

21.06.13
16:44

казано от A.W.E.I.T на 21.06.13, 16:33:

Ок,значи целият пакет пълнозърнести спагети ги варя до хубаво да омекнат,отцеждам ги харно,но не изцяло да има така леко влага,да не са баш сухи,правя бананите на пюре и заливам отгоре и още по-отгоре разтапям шоколада и заливам с него - това ше е закуската.

Добре го описваш  , дояде ми се.. :))

21.06.13
18:33

Ммм да,добре звучи :)

21.06.13
18:52

Обмислям варианта да вкарам въглехидрат сега вечерта (през деня диета,вечерта в деня преди зареждащия ден въглехидрат),четох че това подпомагало да се зареждаш на другия ден по-добре,защото нямало такъв шок (цяла нощ без храна,2 седмици без въглехидрат и изведнъж бум).Затова сега ще вкарам някакъв въглехидрат (100-200гр) преди зареждащия ден.

Тренировката

1. Хак клек - 100 110 120 кг х 3 х 15
2. Тяга щанга - 140 150кг х 2 х 12

(никаква сила,падна ми кръвната захар по време на тренировка,зави ми се свят и спрях)

Това е.Утре очаквайте МОЩНО зареждане,hog-wild гладен съм и ще почивам да се възстанови организма,че ми е много зле и отпаднало.
Снимки и т.н ще направим :)

21.06.13
19:08

Тук искам предложения:

1 - Да взема да заредя сега вечерта,а утре да си продължавам по диетата
2 - Да вкарам леко въглехидрат, а утре да е зареждането и чак в другиден да си продължавам по диетата

Ако взема първия вариант, може би ще ми се наложи да заредя след 7 дни,ако взема втория, можеби 14, защото ще е двойно по-голям зареждащ период (вечерта + утре целият ден), а първият вариант (само от сега, до като легна)

Какво ще предложите? Някой хора зареждат вечерта,чувал съм че е по-добре,от колкото цял ден да зареждаш.Но всичко е относително.

Та?

Мнението беше редактирано от lordinario на 21.06.13 19:08.

21.06.13
19:13

зареди ся
зареди утре, зареди и в други ден
:@ :@ :@

21.06.13
19:18

Викаш да заредя 7 days in a row?При това с джънк? :D :D :D

21.06.13
19:23

Ок,ок,ок.Убедиха ме ще зареда сега,вечерта,а от утре вместо зареждащ ден,продължавам по диета,но за дето ще трябва толкова бързо да зареждам (половин ден) ,ще добавя джънк.

21.06.13
19:27

Няма полза от тия зареждания при чистене. Само те връщат назад и забавят процеса.

21.06.13
19:29

Ти нормален ли си?Днес щях да припадна.Нямало смисъл от зареждания,много хора,яко изцепени зареждат и то на 4-5 дни (щото като си по-чист е хубаво по-често да зареждаш).Пък и аз искам да си запазя здравия разум,не да започна да полудявам.

21.06.13
19:40

казано от A.W.E.I.T на 21.06.13, 19:29:

Ти нормален ли си?Днес щях да припадна.Нямало смисъл от зареждания,много хора,яко изцепени зареждат и то на 4-5 дни (щото като си по-чист е хубаво по-често да зареждаш).Пък и аз искам да си запазя здравия разум,не да започна да полудявам.

Това, че някой изглежда добре, не значи, че знае как го е постигнал, а дори да знае, няма гаранции, че ти казва всичко. :) Това по повод “bro-science” нацепените фрийкове, които жулят джънк всеки втори ден, а са релефни като одрана катерица.
А сега по-сериозно. Това за влиянието на намалените въглехидрати на мозъка са пълни дивотии. Тялото е в състояние (и го прави ежедневно) само да си синтезира глюкоза от всеки енергиен източник, с който разполага. Поемането на голямо количество въглехидрати в “зарждащия” ден има точно същите последствия, като поемането им всеки ден - повишава количеството калории и на практика те връща назад. На твоята възраст сваляш въпреки това, но това не значи, че чистенето няма да е по-ефективно, ако изключиш това зареждане.

21.06.13
19:48

На теория хубаво,а замислял ли си се,че и аз съм човек и искам да си похапна,да си отдъхна,да си позволя това,което по принцип не мога,просто да вида светлинката в края на тунела,която ми дава мотивация,защото аз виждам напредъка с мен и в мен и се радвам,с чийт храни и зареждащ ден аз си награждавам тялото за успеха,защото да сваля 1-2% телесна мазнина за някоя и друга седмица това е постижение,а аз заслужавам награда за положения труд.И това за постиженията и незнанието как се случват...повярвай ми - постигам го и знам как става . :)

Мнението беше редактирано от lordinario на 21.06.13 19:49.

21.06.13
19:53

казано от A.W.E.I.T на 21.06.13, 19:48:

На теория хубаво,а замислял ли си се,че и аз съм човек и искам да си похапна,да си отдъхна,да си позволя това,което по принцип не мога,просто да вида светлинката в края на тунела,която ми дава мотивация,защото аз виждам напредъка с мен и в мен и се радвам,с чийт храни и зареждащ ден аз си награждавам тялото за успеха,защото да сваля 1-2% телесна мазнина за някоя и друга седмица това е постижение,а аз заслужавам награда за положения труд.И това за постиженията и незнанието как се случват...повярвай ми - постигам го и знам как става . :)

Да, за психологическия ефект си прав. За него не мога да споря. :) Вероятно в дългосрочен план ти помага да поддържаш диетата.
При мен е обратното - пипна ли джънк, после ми е адски трудно да се въздържам.

21.06.13
19:53

При теб без зареждащ, ден всичко е ден за ден.Как преценяш дали напредваш?Аз си поставям краткосрочни цели, седмица за седмица, месец за месец,а не години за напред.Затова всичко е написано и начертано на план и на дати. При мен го погледни така - на календара си отбелязвам кога зареждам и това ми дава мотивация да издържа до тогава и като стигнем до този ден да се възнаградя с това,за което копнея.Мен цял стриктен ден и вечерта 1 сладоледче не ме задоволява или 1 парче пица,аз искам цял зареждащ ден,аз искам да се омажа здраво,дори 3 дни след това да ги горя тия калории,голяма работа,аз искам да си отпочина.Да легна и да хапвам пуканки и да кажа - майната му на стриктността,имам 13 дни стриктна диета,този ден съм го заслужил,защото съм постигнал каквото съм си поставил за цел,ала да сваля мазнини :) Кантарът показва ли спад?Показва.Огледалото показва ли плочки и вени?Показва.Показваше ли ги преди?Не,абсурд.Това за мен е постижение и аз заслужавам награда,а именно да хапна това,което преди съм ял,когато съм бил дебел.

Мнението беше редактирано от lordinario на 21.06.13 19:54.

21.06.13
19:56

Разбрах ти аргумента и се съгласих. :) От този гледна точка имаш право.
Аз просто не изпитвам нужда от такива дни, затова и изхождам от други предпоставки.

21.06.13
19:59

Другият вариант беше да продължа с диетата,накрая да се срутя психически и да ям каквото ми падне за няколко дни и да се върна назад не два дни,а две седмици,това е.А сега като хапна 1 пица,1шоколад и утре всичко като е стриктно ще си кажа: - ба,направих го,сега нека започнем от там,до където стигнахме.Всичко е на принципа направи крачка назад,после да направиш две напред с пълна скорост.

Пък и не мога да отрека,че след зареждащ ден ,няколко тренировки след това вдигам супер интензивно и тежко:)

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1