Me, myself and I

Прескочи до:

Кобреее, обичЪм тА, бе жИна! :D

26.06.2013/сряда

Храната: Яко въглехидратен ден! :D
- 30гр овесени ядки, 30гр овесени трици, 30гр поръска за хляб (сурови слънчоглед, мак, сусам и лен), 200гр цедено кисело мляко
- 1 нектарина
- 1 ябълка
- 3ф хляб Вита, 70гр кашкавал, краставица
- 3ф хляб Вита с доста мед
- домати със сол, домашна пица ( ама с купешко тесто и кренвирши (blush) )
- диня
~не съм смятала калориите

”Физическо”-то:
- почивен ден ( само редовните 3 палета стока, които прибрахме на ръка в склада (grin) )

Just thinking:

# Да не пропусна да се похваля - щерката е приета в Първа езикова - Варна с Немски език (първо желание, на първо класиране). НадуФ! :D Утре ще ходим да се записваме.
# Лявата ми пета още е набита от бърпитата със скокове, дето ги правихме в неделя, ама така е, като се приземявам като Тунгуския метеорит! :D А от вчера имам мускулна на трапеца, между рамената и врата. Тя пък от к`во се е получила, идея си нямам!

Мнението беше редактирано от Златина Цонева на 26.06.13 22:39.

27.06.13
08:25

казано от Златина Цонева на 26.06.13, 22:38:

А от вчера имам мускулна на трапеца, между рамената и врата. Тя пък от к`во се е получила, идея си нямам!

От обръщанията Златеее :) от обръщанията ;) и аз днес съм леееееекинко гипс на трапеца (dull) от снощните подвизи в залата :)

Мнението беше редактирано от Vess на 27.06.13 08:41.

27.06.2013/четвъртък

Храната:

- 20гр овесени ядки, 20гр овесени трици, 8гр поръска за хляб (сурови слънчоглед, мак, сусам и лен), 40гр пълнозърнест сусамов тахан, 15гр мед*
( Излязохме от къщи в 8 и се прибрахме чак в 13:30 - голямо записване, голямо нещо :D Подбиха ми се краката да вися права по училища и спирки, ама поне свършихме работата. Сега ще събираме пари за униформа и учебници, че... :D :D :D )
- 1 чиния зелен боб*, сготвен от мама (inlove)
- 2ф хляб Вита с 50гр краве сирене, много диня
( Отново скиторене, щото водя щерката на нагревки заради синузита (dull) Уморих се, напече ме много слънцето и едвам си държах очите отворени! )
- 1ф хляб Вита с 1 кренвирш (blush) и още диня
- “физическото”
- 50гр овесени ядки, 175гр цедено кисело мляко и 1 банан
- 145гр пилешки сърца, задушени с малко вода, соев сос и подправки и наръсени с 15гр настърган кашкавал, 2ф хляб Вита, салата от домати, краставици, лук* и магданоз* (само със сол)
- 100гр малини*
~ калориите сигур отидоха къмто 3000 (giggle)

”Физическо”-то:
5 рунда от:
6 броя Руски суинг х 15кг
6 броя Лицеви опори (на колена - само първите 2 цикъла цели, после вече нямах сила)
9 броя Клек СТ
всеки рунд от по 3 минути, с по 1 минута почивка помежду тях
Резултата:
първи рунд - 4 цикъла + 4 суинга
втори рунд - 4 цикъла + 6 суинга
трети рунд - 4 цикъла + 6 суинга + 1 лицава опора
четвърти рунд - 4 цикъла + 3 суинга
пети рунд - 4 цикъла + 4 суинга
С 6 суинга повече от предния път, ама това е заради лицевите от колене.

Just thinking:

# Уморих се доста днес. Най-вече от висенето на едно място. Кляках, ставах, кляках, ставах... Чак ме заболяха тазобедрените стави от стоене. (dull) После ми се спеше ужасно, ама и другите ангажименти не търпяха отлагане, та... наваксах си с ядене! :D Сигур изядох къмто кило и 400гр диня. А колко ми беше трудно да си започна тренировката... не е истина! Всъщност - имам юбилей с тренировките! Да са ми честити! :D

100 (h)

28.06.2013/петък

Храната:

- 30гр овесени ядки, 30гр суров слънчоглед, 55гр пълнозърнест сусамов тахан, 18гр мед*
- 50гр малини*, 1 ябълка
- 1 купа “гръмната чорба”, сготвен от мама (от зелен боб*, зелени пиперки, лук*, домати, джанки*) (inlove) и 5 кръгчета пържени тиквички ( не бях яла такива от много време - видяха ми се ужасно мазни (puke) )
(пак на нагревки)
- 120гр цедено кисело мляко, 40гр овесени ядки, 30гр суров слънчоглед
- 1 банан
- 100мл 1,5% прясно мляко с 50гр овесени ядки, стевия и канела
- пилешки крилца на скара, домати с около 20гр краве сирене
- половин ябълка
~ калориите къмто 2800 (blush)

”Физическо”-то:
- почивен ден

Just thinking:

# Много ядене, много хаотично при това! Като си стоя извънредно в къщи и все за ядене мисля! (devil)

29.06.2013/събота

Храната:
- 50гр овесени ядки, 50гр суров слънчоглед, 150гр 2,9% кисело мляко
- “физическото”
- мноооооооого диня ( домъкнах си я на ръце от далеч, така че си я заслужих :D )
- 4ф хляб Вита с 10гр краве масло и шарена сол, 1 изостанало пилешко крилце от вчера
- 20гр годжи-бери, 30гр овесени ядки, 30гр суров слънчоглед, 100гр 2,9% кисело мляко
- още диня, 2ф хляб Вита с 50гр краве сирене
- 15гр суров слънчоглед, 1ч.л. пълнозърнест тахан, 80гр сушени червени боровинки ( откачам за сладко напоследък (blush) )
- 1 домат
~ калориите къмто 2700

”Физическо”-то:

1. 10 рунда, без засичане на време, с минимални почивки, от:
- 1 х Набиране с подхват (без да отскачам, само се повдигах на пръсти, стъпила на един дъмбел, че лоста ми е много висок)
- 1 х Кофичка (правих ги на стойката за хиперекстензии, без помощ с краката)
2. Мъртва тяга с нарастваща тежест - 3х40кг/3х50кг/3х55кг/3х60кг/3х65кг/3х70кг/3х75кг/3х80кг, с надхват, само на 80кг със смесен хват
3. Страничен планк 6х30сек, редувайки лява и дясна страна, т.е. по 3 на страна, без почивки помежду им

Just thinking:
# Днес тренировката мина по-добре от същата преди 2 седмици. Кофичките сякаш бяха по-дълбоки, на всички единички набирания се издърпвах доста над лоста. Мъртвата тяга си ми тежеше, ама тя винаги си ми тежи! :D Малко ми се разтрепера корема на планковете и се лееше яко пот, все едно съм тичала с километри. Но пък следобед спах 2 часа, което си е блаженство!

101 (h)

Мнението беше редактирано от Златина Цонева на 30.06.13 19:41.

30.06.13
13:03

Само минавам да кажа, че ми е много интересен дневника ти (F)

ivetass, благодаря! :)

30.06.2013/неделя

Храната:
- 20гр овесени ядки, 20гр суров слънчоглед, 20гр боровинки, 10гр годжи-бери, 40гр пълнозърнест тахан
- “физическото
- 3ф хляб Вита с 15гр краве масло и шарена сол, диня
- 30гр овесени ядки, 35гр суров слънчоглед, 15гр боровинки, 10гр годжи-бери, 130гр 2,9% кисело мляко
- 1 ябълка
- 1ф хляб Вита с половин кренвирш
- 45гр пресен кокос
- винен кебап (около 265гр сготвен свински бут, без мазнина), 70гр кафяв ориз, 1ф хляб Вита, кисели краставички
- диня
~ калориите отново отидоха къмто 3000 (dull) Крайно време е да отивам на работа! :D

”Физическо”-то:
Голамя съм офца! (blush) Един дъжд да ме изплаши така, че да скатая тренировката в двора на “Богоров”. Сега ме е яд на мене си, ама късно! И, за да се самонакажа, реших да направя един комплекс в залата.

TIGER
20 мин, възможно най-много повторения от
- 5 тяги  (Deadlifts)
- 5 обръщания (Hang Power Cleans)
- 5 предни клека (Front Squats)
- 5 пуш-преси (Push-Presses)
- 5 клека (Back Squats)

11 рунда с щанга 25кг.
Времето си стигаше и за повече, ама силичките не! Тия пуш-преси направо ми ... :D След края ръцете ми трепереха и гърбината се одърви бързо-бързо (обикновено ме сковава на другия ден).

5 минути на крос-тренажора на степен 10 от 10, за да поуспокоя малко дишането
и табата-преден планк - 20сек планк/10сек почивка, така 8 пъти

Just thinking:

# И пак да кажа - що направих така днес и аз не знам! (blush) Така се бяхме наточили с малкия за тренировката в “Богоров”, че като чух през нощта как вали, си рекох, а така - нека се извали и утре сме там. Сутринта в 7 виснах на терасата да зяпам просветлява ли и на къде отиват облаците и аха да се разкарат, като причерня, като заваля. Реших да не будя малкия, а аз да я мисля в движение. Завлякохме се с мъжО да гласуваме за кмет, ама дъждът не спира и не спира. Дори стояхме в колата и се чудих да ме кара ли към даскалото, да не ме ли кара. Накрая от много чудене ме `фана притеснението, че съвсем ще ми текнат цифките и реших да ме кара до залата, в която ходя... Та така... Голяма пъзличка излязох! :D

102 (h)

Мнението беше редактирано от Златина Цонева на 30.06.13 19:41.

30.06.13
19:51

Злати, и аз не отидох (dull) дали са имали тренировка ???

Имали са! :D Даже ми се скараха, че съм се скатала и друг път отърване нямало да има! :D :D :D

01.07.2013/понеделник

Храната:
- 20гр овесени ядки, 20гр овесени трици, 20гр боровинки, 10гр годжи-бери, 44гр пълнозърнест тахан
- 100гр сурови ядки микс (кашу, бадем, боровинка)
- винен кебап (около 280гр сготвен свински бут, без мазнина), 1 домат
- 220гр извара с шарена сол, голяма салата от домати, краставици, лук, червени пиперки и малко зехтин 5гр
- 10гр годжи-бери
~ къмто 1870ккал

”Физическо”-то:

- почивен ден

Just thinking:
# Можело да ям и по-малко! Да не повярваш! :D :D :D
# Направо не мога да си движа гърба, от кръста до рамената, след вчерашната тренировка. А утре предстои нова! (wasntme)

02.07.2013/вторник

Храната:
- 20гр овесени ядки, 20гр овесени трици, 20гр суров слънчоглед, 6гр боровинки, 10гр годжи-бери*, 44гр пълнозърнест тахан*
- 45гр пресен кокосов орех
- 6 мънички яйчица* с шарена сол ( свекърът гледа някакви странни кокошлета и сега аз има ям изтърсачетата :D )
- 80гр извара с 1 червена пиперка
- “физическото”
- 1 нектарина
- салата от домати, краставица, червена пиперка, лук* и 5гр зехтин, 70гр варено-пушено филе от розова сьомга (inlove), задушени гъбки (само със сол и черен пипер)
- 100гр 2,9% кисело мляко с 30гр овесени ядки, 30гр овесени трици, 30гр суров слънчоглед и 5гр годжи-бери*
~ къмто 2040ккал

”Физическо”-то:

загряване
1. 10 рунда без засичане, но с минимални почивки от 1 x Deadlift - 70кг и 1 x Thruster - 35кг
2. 15 x Pullups - единички, набирам се с подхват, стъпала на максимално изпънати пръсти върху един дъмбел и тъй като не мога да се набирам истински (от напълно увиснало състояние), гледам да се издърпвам максимално над лоста (до гърдите). И най-готиното е, че успявам! :)
3. Plank Tabata - 8 кръга от 20сек преден планк на лакти/10сек почивка, общо 4мин
4.15 минути на крос-тренажора на степен 5 от 10

Just thinking:

# И като съм почнала с фукните :D :D :D - пак ме изкоментираха във фитнеса. Въртя аз мъртвата тяга и тръстерите (този път за щастие и двата големи лоста бяха свободни), залата започва да се пълни, инструкторът и той се мота наоколо и някакъв чичко му вика - “Туй момиче за къде го тренирате, бе?!?” :D Трябва да взема да почерпя човечеца! Заради определението “момиче”! :D :D :D

103 (h)

03.07.2013/сряда

Храната:

- 20гр овесени ядки, 20гр овесени трици, 30гр суров слънчоглед, 5гр годжи-бери*, 50гр пълнозърнест тахан*
- 100гр ядки сурови микс (кашу, бадем, боровинка)
- 175гр извара с шарена сол, 2 домата
- 35гр суров фъстък, 1 нектарина
- 230гр пиле на грил, домати, сварени броколи

~ къмто 1880ккал

”Физическо”-то:

- почивен ден ( само въртях ръце с малкия, за да раздвижваме раменните стави заради плуването :D )

Just thinking:

# Много ми се спи днес! Лека нощ! Да спите в леген и да сънувате мен! :D :D :D

04.07.2013/четвъртък

Храната:
- 20гр овесени ядки, 20гр овесени трици, 20гр сурови слънчоглед, 10гр кокосови стърготини ( открити изостанали кой знае от кога и доста изкуфели :D ), 50гр пълнозърнест тахан*
- 1 зелена ябълка
- 180гр печено пилешко (бялото месо) с 2 домата
- 50гр сурови фъстъци
- “физическото”
- 2 праскови* ( направо откачам докато ги обеля, чак мозъкът ми настръхва (devil) :D )
- салата от домати, краставици и лук, само със сол, 25гр свинска пастърма, миш маш с много печени червени пиперки, 1 яйце и 50гр краве сирене, 120гр от печеното пилешко
- 170гр пъпеш и 1 нектарина
~ 1860ккал

”Физическо”-то:

- тренировка у дома - за време:
100 суинг до хоризонтала с 15кг дъмбел / 100 бърпита
Редувах ги така - 15/15, 15/15, 15/15, 15/15, 15/15, 10/10
Общо време - 18:06
20 секунди по-бързо от предния път!

Just thinking:

# Този път си обух чорапи, за да няма пришки! :D
# И веднага след тренировката минаване на целия апартамент с прахосмукачката. Лудост! :D

104 (h)

05.07.2013/петък

Храната:

- 20гр овесени ядки, 20гр овесени трици, 20гр сурови слънчоглед, 10гр кокосови стърготини, 46гр пълнозърнест тахан*
- 3 нектарини
- миш маш с много печени червени пиперки, 1 яйце и 50гр краве сирене, 3 домата
- 5 кайсии*
- няколко лъжици домашна салата Снежанка, свински вратни пържоли на скара ( доста (blush) 300 и кусур грама )
- 8 кайсии*
~ къмто 2740ккал ( дойдох на мене си :D :D :D )

”Физическо”-то:
- почивен ден

Just thinking:

# Домашни кайсии, мммммммм... (inlove) Едвам се спрях да не омухам още! И месце си хапнах прилично на вечеря! Въобще - нахраних си душицата днес! :D

06.07.2013/събота

Храната:

- 20гр овесени ядки, 20гр овесени трици, 20гр сурови слънчоглед, 20гр кокосови стърготини, 62гр пълнозърнест тахан*
- “физическото”
- 1 редче шоколад със стевия
- 10 кайсии*
- 1 свинска вратна пържола (150гр), 1 домат и една прегоряла коричка от парчето пица на синковеца :D
- 10 кайсии*
- 3 оризовки, 55гр краве сирене и още 2 реда от шоколада
- 6 кайсии* ( не мирясах докато не ги изядох всичките :D )
- 35гр овесени трици, 35гр овесени ядки, 30гр суров слънчоглед, 150гр цедено кисело мляко
- и мнооооооооого диня (wasntme)
~ къмто 2610ккал

”Физическо”-то:

- разгряване
- Zercher Squat - 5-5-5-5-5
  20кг-25кг-30кг-35кг-40кг-45кг-45кг-45кг
- Bench Press - 5-5-5-5-5
  30кг-35кг-40кг-40кг-40кг
- Sumo Deadlift High Pull - 5-5-5-5-5
  30кг-35кг-35кг-35кг-35кг
- няколко неуспешни опита за набиране :D
- 10мин на кростренажора

Just thinking:

# Тоя Зерчер клек много странно нещо. :D Малко висока ми се явява стойката, от която вземам щангата, та се налага да се повдигам на пръсти, ама става. Другият път ще опитам с по-голяма тежест, че сега ми беше за първи път. (blush)
# SDHP пък голям ужасТ. Нали гледам да хвана щангата с по-тесен хват и като я дръпна нагоре към брадата и се почва едно люлеене. Мани, мани! Единия край напред, другия назад, единия край нагоре, другия надолу. Пълен хаос! :D С пудовка е по-лесно, щото го няма това нарушаване на баланса, си мисля... (wasntme) ама знам ли всъщност...
# Ходихме с хлапетата да гледаме Despicable Me 2. Мноооооого кефят тия дребосъци!

105 (h)

Мнението беше редактирано от Златина Цонева на 06.07.13 21:03.

07.07.13
09:38

я ми опиши как става това с сумо тягата и хай-пула -поотделно са ми ясни, но 35 кг кг са си множко за вдигне само на рамо :) да не би да се включва инерция?
П.С.- Усещам заговор да те правят универсален войник и да те пращат в Афганистан.Вик да не ти дава някакви вълшебни отвари-то сила сила па толкова бързо я качваш :) Какво крака си направила, не е истина :)

07.07.13
12:57

казано от Queen Kobra на 07.07.13, 09:38:

я ми опиши как става това с сумо тягата и хай-пула -поотделно са ми ясни, но 35 кг кг са си множко за вдигне само на рамо :) да не би да се включва инерция?

Сумо-тяга-хай-пул-а не е упражнение за рамо, а движение на цялото тяло. Потърси в youtube, има доста обяснения.

07.07.2013/неделя

Храната:

- 20гр овесени ядки, 20гр овесени трици, 20гр сурови слънчоглед, 10гр кокосови стърготини, 55гр пълнозърнест тахан*, 18гр мед*
- “физическото”
- половин малка чеснова пърленка с 1 пилешко шишче
- още мнооого движение в Aquapolis-а на Златните
- къмто 800гр диня
- 100гр краве сирене, 5 оризовки, 17гр мед
- 2 реда от шоколада със Стевия
- 1 зелена ябълка
- къмто 80гр варени пилешки воденички и 70гр варени пилешки сърчица, розови домати (inlove), 100гр елда (в сурово състояние) с 60гр краве сирене
- 20гр овесени ядки, 20гр овесени трици, 20гр сурови слънчоглед, 7гр кокосови стърготини, 27гр мед*
~ калориите не съм ги смятала! Много са! :D Ама и доста поизгорих днес, та... Ще спя спокойно! :D

”Физическо”-то:
- с Vic и компания в “Богоров”
- 4 кръга от 20 секундни интервали с 20 сек почивка помежду тях:
- напади с редуване на краката
- въртене на българска торба (моята мисля, че беше 13кг)
- скокове на височина (70см или ...? - на най-високото, мислех, че няма да успея, ама се справих - средно успявах по 5 на интервал)
- бъхтене с двете въжета
- руски суинг с пудовка 16кг (по 10 на интервал)
- тука има една допълнителна 20 сек почивка
- и продължаваш с набирания (моите подхват, с отскок)
- лицеви - 2 интервала се пробвах на халки (голям зор беше) и 2 - на земя, стандартни
- повдигане на крака със свити колена от вис на шведска стена (или нещо подобно)
- удари с чук 7кг върху гума

Just thinking:
# И веднага след тренировката - бърз душ и газ към Aquapolis-а на Златните, да ставаме част от водата! :D Толкова стълби не бях качвала до сега. Тия пързалки много на високо бе! :D Голямо катерене, голямо пързаляне, голямо киснене, ама и голям страх брах на някои! :D :D :D Само на една не посмях да се пусна, ама много екстремна ми се видя! (wasntme) Готино е, ама и много скъпо! Като постоиш почти цял ден се налага и да хапнеш нещо от заведенията там ( щото отвън дори вода не можеш да внесеш (envy) ) и хоп - заформихме стотака без 3 лева (и без никакви екстри), като при това ползвахме някаква промоция за семейно посещение! (devil) Ама няма как, още от рождения ми ден бях обещала на хлапетата, та...

В тоя ред на мисли - събирам предложения за интересни обекти за посещение в що-годе близка близост до Варна :D - туристически забележителности, природни забележителности, атракциони. На много места вече сме ходили, ама ако се сещате за нещо не толкова известно, но пък интересно...

106 (h)

Мнението беше редактирано от Златина Цонева на 07.07.13 22:45.

08.07.2013/понеделник

Храната:

- 20гр овесени ядки, 20гр овесени трици, 20гр сурови слънчоглед, 40гр пълнозърнест тахан*, 16гр мед*
- 1 зелена ябълка
- 140гр извара, 5 оризовки, 2 домата
- 1 зелена ябълка
- салата домати и краставици, със сол и мъничко зехтин, 70гр сьомга на скара, 230гр пъстърва на скара
- 1 сладолед Nestle Galaxy Ball
~ къмто 2160ккал

”Физическо”-то:
- почивен ден

Just thinking:
# Не бях яла сладолед от 100 години! Добре беше! :D

09.07.13
09:15

що се ограничаваш със сладоледа? Аз си хапвам почти всяка вечер пред филма. С тези здрави тренировки едва ли се налага да мислиш каква и колко е храната.

09.07.13
09:19

казано от Queen Kobra на 09.07.13, 09:15:

що се ограничаваш със сладоледа? Аз си хапвам почти всяка вечер пред филма. С тези здрави тренировки едва ли се налага да мислиш каква и колко е храната.

Изумяваш ме почти винаги с изказванията си.

Колко да са и здрави тренировките? Не е професионален спортист с дву-триразови тренировки, че да не я бърка колко сладолед яде. (dull)

09.07.13
09:34

споделям мнение към Злати все пак, не към теб. Макар че ако ти на 25г. се ограничаваш и се пазиш от храната, за да си в прилична форма, не знам какво ще трябва правиш на 45, когато метаболизмът се промени. Успех и на двете ви с начинанията-само с добри чувства :)

09.07.13
09:43

Не ме мисли. ;)

09.07.13
10:04

В случая няма голямо значение на колко години си... и не става въпрос за ограничаване, а за консумиране на свястна храна.
Ти сега може да не го усещаш, на 30, 40 пак може да не го усещаш, но лошата храна работи ЗА ТЕБ (разбирай против теб) през всичкото това време.
За съжаление повечето хора не осъзнават, че 80% от нещата, които се продават в магазинната мрежа НЕ стават за ядене и НЕ трябва да се консумират от един човек, който иска да бъде здрав по-дълго време.
Тук не става въпрос за изгорени калории, а за качеството на калориите, както неведнъж е казвано - Не е толкова важно колко калории поемаш, а от какво са дошли тези калории, защото все пак не е едно и също да си язял 2 парчета пица, едни пържени картофи и един кроасан или 300гр месо с ориз и салата.

09.07.13
10:11

казано от Queen Kobra на 09.07.13, 09:34:

споделям мнение към Злати все пак, не към теб. Макар че ако ти на 25г. се ограничаваш и се пазиш от храната, за да си в прилична форма, не знам какво ще трябва правиш на 45, когато метаболизмът се промени. Успех и на двете ви с начинанията-само с добри чувства :)

Защо пък трябва да и се променя метаболизма, за да започнеш да се храниш добре. Храната не е нещо, което днес е тук, а утре в тоалетната - тя действа с натрупване, един жид каквото си посееш на 25, такова ще пожънеш на 45.
А единствената причина да ти е лош метаболизма на 45 е лошото хранене на 25. ;)

09.07.13
10:15

така е, права си-храната трябва да е питателна и качествена. Но малките удоволствия като 100-200гр сладолед не са болка за умиране и няма да й навредят на здравето. Пък и както каза Марина-Злати не е професионален спортист и не е нужно да се самонаказва, защото яде сладко.Всеки с целите си.

09.07.13
10:20

Не си ме разбрала нещо. По-скоро професионалните спортисти не трябва да ги бърка, ако си позволят сладолед (примерно).

09.07.13
10:20

Браво бе Блаже...я виж как добре почна да пишеш:)

09.07.13
11:00

В тоя ред на мисли от поста на Марина, аз като разправям на дружките ми там в Дианабад, как си гледам храната и те ми викат - “Ти не си добре.” :D
Много съм си добре аз ;) Ама ще го разберат към края на годината, като успея да си пообработя още малко активната маса.
И сега ще дам пример с няколко снимки, вие сами ще си направите изводите кой как се храни.
И двете са щангистки, и двете са много яки, и двете са по 75кила (значи към 77 несъстезателно). Тя разликата между активното им тегло си личи главно на клипове, като излизат на подиума, но да видима е.
+Една още снимка на Евстюхина, да не кажете, че е мъж :P

Мнението беше редактирано от Блажка на 09.07.13 11:00.

09.07.13
11:06

Не се прави, пиянкеееее.... :D :D :D

Съгласна съм, че си гледаш храната. Само стоиш и я гледаш буквално... :D

Мнението беше редактирано от Miyu на 09.07.13 11:07.

09.07.13
11:10

казано от Miyu на 09.07.13, 11:06:

Не се прави, пиянкеееее.... :D :D :D

Съгласна съм, че си гледаш храната. Само стоиш и я гледаш буквално... :D

То това беше за малко, като пак изпаднах в депресия, че не учавствах на състезанието :D
Айде пак оспамихме всичко.

09.07.13
11:17

аз не разбрах каква е разликата в мацките :( Даже не им знам имената. и двете са зловещо мускулести

09.07.13
11:31

казано от Queen Kobra на 09.07.13, 11:17:

аз не разбрах каква е разликата в мацките :( Даже не им знам имената. и двете са зловещо мускулести

Евстюхина е видимо по-оформени по-нацепена, докато Валентин е по-мекичка като цяло.
Т.е. хубавата храна е предпоставка за покачване на по-чиста маса.

09.07.13
13:10

Басии (wasntme)....и всичко заради един сладолед :P

Злати,браво,че не си яла 1 година сладолед.На фона на това,този един брой няма да те разболее :P
А и между другото какво сте се хванали за сладоледа? Никой ли не забелязва,че в менюто и все по-рядко се виждат кренвирши и салами ;). Браво,Злати!

09.07.13
15:59

Имаше една пеперуда из форума преди време, играеше го приятелка на Милко НВД-то ли там, нещо от сорта.
Та в един разразил се пореден, безмислен спор за белия хляб, оная накрая се изсра “абе, яжте си белия хляб и умрете”. Аз мислех да и отговоря в подобаващ стил, ама все пак уважавам Милко и замълчах. Нещо ми се въртеше из акъла “а ти яж дебелия и...”...пфу забравих... ;)

Та един сладолед няма да те отрови мигновено, и два няма, и двеста и два. Ефекта им обаче в дългосрочен план и свикването с тази мисъл ” е нали го ям на рядко” ще те доведе до там, че да си хапваш всеки ден по малко:)

Аз съм така, затова ти казвам...пребивам се обаче от трениране, но не го използвам за оправдание. Тялото ми крещи за бързи въглехидрати.

Когато поолекнат нещата обаче, 100% сигурно ще избягвам простите захари.

А да, и бял хляб:)

Мнението беше редактирано от slavko на 09.07.13 16:00.

:D Ще цитирам JulsaVena:

казано от JulsaVena на 09.07.13, 13:10:

Басии (wasntme)....и всичко заради един сладолед :P

:D :D :D :D :D
Като цяло отдавна прескочих фазата, в която ми се ядеше сладко на поразия. Сега дояде ли ми се - ям плодове или мед. Обаче нито съм гузна, че съм го изяла, нито пък ще се заричам, че никога вече няма да ям сладолед. (wasntme) То, не че ми се и ядеше, ако трябва да съм честна, просто се озовахме АЗ и СЛАДОЛЕДЪТ на едно и също място в неподходящото време и се предадохме без бой! :D
То, храната ми е далеч от съвършенството (което не означава, че съм съвсем на ясно кое точно е това “съвършенство”, щото мнения разни). Просто се опитавам малко по-малко да изчистя купешките храни в шарени пликчета и кутийки и си мисля, че се справям що-годе добре. (wasntme) Осъзнавам, че прекалено дълго съм яла всякакви боклуци и простотии, но пък мисля и, че никога не е късно човек да започне да се грижи за тялото си!
Мммм, дааа.... А пък за тренировките ми - много ми се ще да имам всичкото свободно време на света, за да правя много повече неща, но... колкото мога - толкова. Важното е, че не ми липсва желание и се старая!
A’ре - стиснете си ръцете и хапнете по един сладолед за мое здраве! :P :D

Мнението беше редактирано от Златина Цонева на 09.07.13 20:18.

09.07.2013/вторник

Храната:

- 20гр овесени ядки, 20гр овесени трици, 20гр сурови слънчоглед, 40гр пълнозърнест тахан*, 25гр мед*
- 50гр сьомга на скара, 115гр пъстърва на скара, 1 домат
- 50гр сурови фъстъци
- “физическото”
- голяма салата от домати, краставици и лук, с около 5гр зехтин и 30гр краве сирене
- 40гр овесени ядки, 40гр овесени трици, 25гр суров слънчоглед, 225гр цедено кисело мляко
- около 580гр диня
~ къмто 1990ккал

”Физическо”-то:
- загряване на ставите
- 10 рунда без засичане, но с минимални почивки от Power Clean - 35кг и Back Squat - 55кг (лоста за клека го вземах от стойката, другия от земята, като за мъртва тяга) - преди рундовете загрявки с по-ниски тежести и на двете упражнения
- Bench Press - 10 единички с 45кг (преди това 8х20кг/5х25кг/3х35кг/3х40кг)
- Вертикален скрипец - с покачване на тежестите, ама не ги запомних, стигнах до 1х5х50кг с надхват и 3х5х55кг с подхват
- 3х100 скока на въже
- Knees-to-elbows - 1х7, 1х5, 3х2 - залюлявах си леко тялото, за да успея да повдигна максимално колената нагоре към лактите.

Just thinking:

# Мнооого трудна тренировка днес. Никаква сила нямах. Дори ми мина еретичната мисъл да не ходя до залата! :D Е, завлякох се. И упражненията си направих, ама много тегаво... (dull) Както и да е, явно има и такива дни!
# За сметка на това, когато влязох в дневника си, направо ми оправихте настроението с тоя въздесъщ сладолед! :D

107 (h)

10.07.2013/сряда

Храната:
- 30гр овесени ядки, 20гр овесени трици, 14гр сурови слънчоглед, 48гр пълнозърнест тахан*, 27гр мед*
- 1 банан
- 1/2 пъстърва на скара 75гр, 2 домата, 4 оризовки, 80гр кашкавал от краве мляко
- 1 кочан варена царевица*
- 140гр (сурови) пълнозърнести спагети с шарена сол, 1 кочан варена царевица*, домати
- доста диня
~ къмто 2250ккал

”Физическо”-то:
- почивен ден

Just thinking:
# Обожавам варена царевица. (inlove) Тази беше от тати - той я е отгледал и сварил. Въобще - обичам свински манджи - царевица, тиква и овесени ядки и трици (”смески” им вика мъжО)! :D

11.07.13
10:16

ние им викаме ЯРМА :) харесва ми новата ти програма, заякваш  с нея :)

11.07.2013/четвъртък

Храната:

- 30гр овесени ядки, 30гр овесени трици, 40гр пълнозърнест сусамов тахан, 39гр мед*
- 4 оризовки, 100гр краве сирене, 1 домат
- 1 краставица*
- “физическото”
- 180гр извара с 115гр цедено кисело мляко, салата от домати, краставици и лук, с 5гр зехтин
- 3 оризовки с 35гр мед*
~ къмто 2390ккал

”Физическо”-то:
5 рунда от:
6 броя Руски суинг х 15кг
6 броя Лицеви опори (на колена - само първите 2 цикъла цели)
9 броя Клек СТ
всеки рунд от по 3 минути, с по 1 минута почивка помежду тях
Резултата:
първи рунд - 4 цикъла + 4 суинга
втори рунд - 4 цикъла + 3 суинга
трети рунд - 4 цикъла + 6 суинга
четвърти рунд - 4 цикъла + 6 суинга + 1 лицева опора
пети рунд - 4 цикъла + 6 суинга + 2 лицева опора
С 2 суинга и 2 лицеви опори повече от предния път. :)

Just thinking:

# Ще си погина с тия тренировки. :D Сърцето ми така лупа, направо ще се пръсне. Ставам червена като домат и пот се лее като из ведро! След края искам само да лежа и да не мърдам! Поне 2-3 дни! :D :D :D

108 (h)

Прескочи до:

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1