Днес - 28.09.2012
ден без тренировки
08:00 - протеин
10:00 - 150 гр. овес със 3 с.л. мед
13:00 - 5 яйца+250 гр. извара, масло
18:00 - 150гр. овес с 3 с.л. мед, 1 банан, кроасан с масло, чипс (грух!)- уникално ядене
19:00 - 20:00 - сън, след това - протеин с банан и кафе за събуждане
23:00 - 4 варени яйца, 200 гр. салам “Закуска” - по БДС уж, 200 гр. салата Каракас с пиле, 200 гр. млечна салата
Яденето днес - странно - особено това след обяд :D, едно с едно не си мяза - бях като фуражомелка :D - кроасана по път, в офиса ми се дояде сладко, направих си овес с мед, но докато го чаках да се накисне, опънах един банан :D, след това имаше един чипс отворен и аз тактично се прилепих до пакетчето...(wasntme)
Колкото до промяната на програмата: имам мускулна треска на предмишницата - това не ми се беше случвало много отдавна. Тресчица има и на гърба лека...
Иначе днес - нищо интересно - пак много работа, цял ден насам-натам (висене по задръствания, жега, градски транспорт... идилия :D).
Това е! :)
Едит: На 29.09.тресчицата на гърба забележимо се засили и стана треска :)
Мнението беше редактирано от Петър на 30.09.12 14:11.
Честит Рожден ден!Жив и здрав и всичко най-добро!
пп; На 29-ти ставаш на 29 а ? :)
ЧРД и от мен! :)
Нали знаеш кои са най-хубавите 10 години от живота на една жена? Тези между 29 и 30. :)
казано от Jikata на 29.09.12, 16:47:
Честит Рожден ден!Жив и здрав и всичко най-добро!
пп; На 29-ти ставаш на 29 а ? :)
И отгоре на това 29 ми е любимото число :D. Хубава година ще да е...поне до 21.12… :D
Благодаря за пожеланията на всички! :)
Мнението беше редактирано от Петър на 29.09.12 18:56.
Жив и здрав да си и от мен!
Пожелавам ти много усмивки у много успехи.
А, и да ти е широко около врата и тясно около оная работа :)
казано от Маданеца на 29.09.12, 19:02:
А, и да ти е широко около врата и тясно около оная работа :)
(bow) (bow) (bow) Без да пренебрегвам никой - най-истинското пожелание за деня! :D . Да ти се връща тройно! :D
Честит Рожден Ден !
Пожелавам ти прекрасни изживявания през новата година, много здраве, щастие и поводи за усмивки!
(party)
Честит рожден ден да си жив и здрав,и да продължаваш да организираш още поръчки от Бълка :)
Понеже пожеланието на Маданеца е един път! Аз ще ти кажа само наздраве и пийни и за назе - групата на анонимните форумни алкохолици. Ех издадох се...
Благодаря на всички още веднъж ! (bow) (bow) (bow) Страхотни пожелания! Тъпкано да ви се връщат!!! :) :)
казано от gotcha на 29.09.12, 20:04:
Аз ще ти кажа само наздраве и пийни и за назе - групата на анонимните форумни алкохолици. Ех издадох се...
Тренировки и останалото ще вписвам утре, че сега на масата ме чака едно изстудено черно прилепче ;) с количка и шоколадче ;) ... Класика...:)
Наздраве на всички от клуба ! (d) :D :D :D
Мнението беше редактирано от Петър на 29.09.12 22:57.
29.09.12
22:58
Айде наздраве аз вече пих една биричка за теб... !!! Да си жив и здрав.
казано от Марин Маринов на 29.09.12, 22:58:
Айде наздраве аз вече пих една биричка за теб... !!! Да си жив и здрав.
И аз пих една биричка...ама 7-8 пъти :D
казано от Петър29 на 29.09.12, 22:56:
на масата ме чака едно изстудено черно прилепче ;) с количка и шоколадче ;) ... Класика...:)
(d)
казано от gotcha на 30.09.12, 00:22:
(d)
А! Ма ти да не си се скрил в гардероба? :D :D
Моят БЕШЕ ;)
Хаха, тайничко си цоцках на последния рафт (giggle)
Черния е любим, ама и тоя новия не е за изпускане ;)
Мнението беше редактирано от gotcha на 30.09.12 12:12.
казано от gotcha на 30.09.12, 12:11:
Хаха, тайничко си цоцках на последния рафт (giggle)
Черния е любим, ама и тоя новия не е за изпускане ;)
Внимавай да не ми изпочупиш топките! :D :D :D На последния рафт са ми коледните играчки!
Тоя не съм го пил още...малко ме притеснява това spiced…
Аз рекох, че за други топки говориш :D
Еми подобен е на Captain Morgan Spiced Gold ама по-добар и по-мек. Като цяло са по-леки 35% имат ванилов и леко сладникъв вкус, ако обичаш сладко ще ти хареса :)
Ай стига с тия алкохоли, че Митака къфто е “еретик” ще ни банне групата :D
казано от gotcha на 30.09.12, 12:25:
Еми подобен е на Captain Morgan Spiced Gold ама по-добар и по-мек. Като цяло са по-леки 35% имат ванилов и леко сладникъв вкус, ако обичаш сладко ще ти хареса :)
Начи определено ще го...прескоча...не си падам по подсладени или овкусени алкохоли (освен ако вкусът не е на пушек или бъчви де :D).
казано от gotcha на 30.09.12, 12:25:
Ай стига с тия алкохоли, че Митака къфто е “еретик” ще ни банне групата :D
Няма, няма, спирам - ей сега пиша тренировката от вчера и всичко влиза в релси (giggle)
Мнението беше редактирано от Петър на 30.09.12 12:43.
Вчера 29.09.2012
ТРЕНИРОВКА:
КРАКА и РАМО “А”
1. КЛЕК
Клекове със СТ и 1 х Лоста
1х10х70
1х6х90
1х5х90
1х4х90
Дропсерия 1х2х120 + 1х3х110
Дропсерия 1х1х130 + 1х3х110
1х10х100
1х10х100
За пръв път слагам колан през живота си - нито на тяга досега, нито на клекове съм слагал, но днес - имайки предвид единичките на дропсериите реших да сложа. То било голям айляк с колана бе! :) 120 ги клекнах като стой та гледай - дори можех и още повторения. Затова в следващата серия сложих 130. Те си тежаха вече - интересното е, че освен на краката и на раменете бая тежаха - трудничко ги балансирах. Не ги клекнах пълно, че ме хвана шубе дали ще ги стана. Някъде до между пълен и полуклек ги свалих. Но както предния път бях казал - винаги на нови кг съм несигурен. Другият път - пълно!
На дропсериите сам си свалях дисковете, което беше много тъпо, но нямаше никви колеги около мен, които да помоля. От двете страни в края на лоста сложих по 2 петици и след единицата на 130 (и двойката на 120), закачах лоста, бутах ги леко с една ръка и те си падаха. Не загубих повече от общо 2-3 секунди за махането им. Тъпото е само, че два пъти вадих лоста от стойката...ма нямаше как...
Дропсериийките - много зор иначе - озвучавах ги с някое друго попъшкване :D
2.Бедрено разгъване - редувам краката - тежестите по-долу са на един крак.
1х8х53,
1х8х59,
1х8х65,
1х8х65 кг.
В последната серия най-накрая намерих отказа! Осмото беше мнооого зор - и за двата крака. Доволно! Краката се напомпиха като за световно.
3. Бедрено сгъване от лицев лег с 10 кг диск на всеки крак
1х8х10кг,
1х8х10 кг,
1х8х10кг.
Учудващо леки бяха. Явно като съм намалил броя на упражненията ( и главно като съм махнал лег-пресата от тая тренировка) имам повече сила.
4. Военна преса
1х6х40 кг
1х4х50 кг
1х6х40 кг
Силата тук вече свърши. 50-те кг много тежаха. Добре, че реших да играя на сигурно и сложих колан (и тук). Изненадан съм как предния път като правих военна, съм вдигнал 60 кг. без колан (но тогава беше 1-во упражнение в самостоятелна тренировка - а не след клек. - предполагам за това е... то и тогава попреназох кръста де)
5. Хай пул
1х8х40 кг - тук директно си свалих лоста от военната да видя как ще е, че за сефте правя това упражнение. Първите две дори ги обърнах - някак си по инерция, без да се усетя се получи. След това всичко си беше стриктно изтегляне. Много леко беше.
1х6х70 кг - тук сложих две 25-ци, това пък дойде малко тежичко - не ги изтеглях до ключиците, а до зърната.
1х6х60 кг - тук беше ок. И тези не ги издърпах до ключиците (демек като да ги обърна), но почти - сантиметър-два по-ниско беше.
Това е!
Днес доволно напрежение в краката. :)
ХРАНА:
Като за рожден ден, забележително малко джънк налапах. Предполагам, защото аз като седна да пия, не обичам да ям (освен ако не пия ракия де) и не ядох с алкохола вечерта. Много тънко излизам за гост :D.
11:00 - протеин
12:00 - овес с мед
15:00 - 4 яйца, 200 гр. салам “Закуска” по БДС, 250 гр. салата “Каракас” (картофи на много малки кубчета, царевица, майонеза и черен пипер).
18:00 -парче “Еклерова Малина” в Неделя, бяло фрапе - Ей това рекламите са голяма работа!!! - Като видях тази - с комбинирани любимите ми плодове и любимата ми торта и ми идеше на бегом да хукна към сладкарницата. Отложих удоволствието за вчера. Оказа се леко разочарование - блата с еклерите е по-тънък (1 ред еклери има само) и отгоре има малини в мнооого желе. Желето е проблема - беше 1 пръст дебело и леко накиселяваше (заради малините). НЕ получих вкусов оргазъм, както очаквах :D!!! Няма да повторя тая торта. Най-добра си остава шоколадовата еклерова.
20:00 - 21:30 - ТРЕНИРОВКА
21:30 - 2 банана, доза протеин
22:00 - 4 яйца, 250гр. пушено филе от херинга, 200 гр. от тая салата Какарас (май ще ми стане любима)
23:00 - 03:00 - около 400 мл. ром, 2 чаши коли
03:00 - 2 банана
Иначе общо за през деня - 5-6 шоколадови бонбона (някви украински взех - не бях опитвал никога, но и те се оказаха разочарование - и те вътре пълни с ЖЕЛЕ). Ма кой да се замисли преди това, че щом руските са такива, най-вероятно и украинските ще са...). Не че не обичам желе, но не му е мястото на рожден ден...:D
Това е !
казано от Маданеца на 30.09.12, 12:47:
Абе, хубавото ромче си е хубаво ромче. Но да е чисто ;)
Задължително, аз никога не меся. Безалкохолното, ако има - отделно!
Мнението беше редактирано от Петър на 30.09.12 23:33.
ГолЕма тренировка, ГолЕмо плюскане и ГолЕм РождЕн дЕн по учЕбник! ;)
Мнението беше редактирано от gotcha на 30.09.12 13:45.
Сегодня - 30.09.2012
Вече ще именувам тренировките на една и съща мускулна група в седмицата с “А” и “Б” - например Гърди А и Гърди Б, за да мога да се ориентирам по-лесно кога какви упражнения да правя. Тук директно почвам с гърди Б, защото “А” тази седмица нямаше - предната тренировка на гърдите беше по старата програма с по-голям обем. В предните дни също сега ще се върна да ги именувам така.
ТРЕНИРОВКА:
ГЪРДИ и ТРИЦЕПС “Б”
1. Обратна лежанка
Загрявка: 2 х много с лоста, 1х10х40 кг
Работни:
1х4х80
1х3х80
1х3х80
Дропсерия: 1х1х100 + 1х3х90
Дропсерия: 1х1х100 + 1х3х90
1х10х80 кг
1х10х80 кг
Тук имаше някакъв проблем с лежанката. Нещо беше много крива - куките от едната страна идваха по-напред от другата. Не обърнах особено внимание на леките кг, но на 100-те можеше да стане голям фал - при свалянето щангата от едната страна ми се закачи леко за куките. Добре, че спусках бавно, че успях да изконтролитам положението...Станах и изместих лежанката с едната страна по-напред (единия крак дойде 10 санта пред другия), така лоста се изправи. Луда работа. Не знам дали ме разбрахте :D, но нещо много не е наред с тая пейка...
Много се чудих кво да сложа за второ упражнение и изведнъж ми хрумна - нещо, което не съм правил сигурно от година...
2. ЛИЦЕВИ ОПОРИ С ТЕЖЕСТ
1х10х25 кг (много леки)
1х10х25 кг (не успях сам да си сложа 2 диска, а нямаше никой наоколо, затова пак с 25-те)
1х8х40 кг (едни хлапета дойдоха и помолих едното да ми сложи една 15-ка на гърба)
1х7х50кг - тук хлапето сложи на гърба ми 2х25 един върху друг преди да стегна пояса и направих една яка чупка в кръста надолу. Уж бързо успях да го стегна, така че май няма произшествия (леко ме наболява от едната страна, но то мисля, че е от клека вчера). Ето затова не обичам никакви спотъри, никакви помощници, никакви “мечешки” услуги. “На вълка му е дебел врата, щото сам си върши работата”. Както и да е - много съм доволен от лицевите! :)
3. Разгъване за трицепс на скрипец с въже
1х10х53
1х10х65
1х10х71
1х10х59
Това е, кратка но яка тренировка. Около 45 минутки.
ХРАНА:
11:00 - Протеин
13:30 - кроасан, овес с мед, 500 гр. грозде
18:00 - 150 гр. салам “Закуска” по БДС, 4 яйца, 150 гр. салата “Каракас” (тряа да я спра вече, че тая майонеза...)
21:00-22:00 ТРЕНИРОВКА
22:30 - протеин, 3 банана
23:30 - 150 гр. салам “Закуска” по БДС, 4 яйца, 100 гр. салата “Каракас”
Тия дни е някъв такъв период, в който страшно много ми се яде червено месо - не мога да го обясня - затова набивам и такъв салам - като го видя колко е червен и ми потичат лигите. Идеята за пилешки и свински филета, сякви други мръвки с бял цвят направо ме отблъсква. Сигурно ми липсва някой микроелемент и тялото така ми дава сигнали да си го набавя...или това, или върколясвам (точно за пълнолуние :D ).
Днес - много айляшки ден - цял ден от леглото на масата и обратно :D, след обяд - хубаво филмче - Ледена епоха 4! Точно като за неделя - мързел :).
Мнението беше редактирано от Петър на 30.09.12 23:37.
01.10.12
11:04
Малко със закъснение, но от сърце - Здраве и Късмет от мен !
Мнението беше редактирано от James Hinks на 01.10.12 11:04.
Днес 01.10.2012
ден без тренировки
08:00 протеин
10:00 овес с мед
13:00 кроасан с масло, 5 яйца с 250гр. извара
2 шепи чипс след обяд (оставен ми от колегите от почерпката за рождения ми ден), 1 бонбон
19:00 - овес с мед
22:00 5 яйца, лютеница, салата Каракас( много ситно нарязани картофи, майонеза, царевица и черен пипер) 150 гр. салам “Закуска” по БДС.
Супер нерви вечерта! Бахти града и транспорта! 50 минути чаках автобус на “Градски транспорт” и не го дочаках - най-накрая си хванах друг номер, та си и повървях на всичкото отгоре. Не стига, че целия град е разкопан, задръстванията са километрични, ми вече и НЛО-тата сигурно са по-редовни от автобусите! Пълна трагедия стана транспорта в Пловдив! Поради закъснението не успях да си купя заплануваното за вечеря (затвориха магазина) и ще повторя вчерашната вечеря, макар и да ми писна тая салата и “Закуската”.
Едит: Сега почвам и да готвя пиуе със зеуе, но имайки предвид колко късно стана (dull), едва ли ще го довърша днес...Иначе човек като хапне нервите позатихват :D. Забравих одеве да спомена за мускулната треска на корема - предполагам от лицевите. Много яко :)
Мнението беше редактирано от Петър на 01.10.12 22:22.
Днес 02.10.2012
ТРЕНИРОВКА:
ГРЪБ И БИЦЕПС “Б”
1. Набирания успореден раменен хват
1х6 със СТ
1х4 х5 кг
1х4 х10 кг
Дропсерия 1х25кг+3х15 кг (с диск от 15 кг и дъмбел от 10 кг)
Дропсерия 1х30кг+3х20 кг (с диск от 20 кг и дъмбел от 10 кг)
Дропсерия 1х35кг+3х25 кг (с диск от 25 кг и дъмбел от 10 кг)
1х8х15 кг
1х9х10 кг
За сефте се набирам така и общо взето си търсих килограмите. Успях да се ориентирам и другия път тренировката ще е по-изчистена откъм тия колебания в работните тежести. Първата дроп серия беше лека, втората - добре, а третата малко тежичка - главата до носа се подаваше над лоста :D - демек има още малко докато раменете достигнат китките, но и следващия път ще се мъча на тая тежест, па макар и не докрай...
2. Набирания раменен подхват
1х10х10 кг
1х8х15 кг
1х8х10 кг
Тук нищо интересно. Бицепсите поокапаха - заради тях е отказът в последната серия.
3. Придърпване на долен скрипец
1х10х59 кг
1х8х65 кг
1х10х65 кг
1х8х65 кг
Гърбът тук добре се поизцеди - целият го усещах как пареше :)
4. Бицепсово сгъване
1х7х38 кг
1х6х38 кг
Бицепсите гръмнаха - не можех да си сгъна ръката до горе. :)
Това е. Общо около някъде 60 минути беше тренировката - не видях точно. Можеше да е и по-кратко, но точно днес всички решиха да правят кросоувър или онова глуповато упражнение - двойното бицепсово сгъване и трябваше да се изчакваме.
Това е - хубава тренировка стана!
ХРАНА:
10:00 - овес с мед
13:30 - половин пица (голяма), 1 уиски, няколко бонбона, парче торта, доста филе, луканка, пражка шунка, натурален сок - една колежка имаше рожден ден и нямаше мърдане :). Писна ми вече от тоя джънк - до края на седмица се връщам към свестните храни.
18:00 - протеин, 1 банан
18:30-19:30 - сън
19:30 - 1 банан кафе.
20:30-21:30 - ТРЕНИРОВКА
22:00 - протеин, 2 банана, 4 яйца, сирене
Сега готвя пиуето със зеуето. Днес храната е много зле - нито достатъчно протеин, нито нищо - тоя джънк на обяд ме засити до късно след обяд (поне набелгнах на мръвката там). А и нямах апетит - още от ставането нещо яко ми липсваше кондицията. Сякаш кръвното се беше много здраво преебало - цял ден ми се вие свят, избива ме студена пот, не ми се пие кафе (това определено значи, че нещо не е наред при мен :D), абе като цяло чувствах се сякаш имам много здрав махмурлук без да съм пил...и уискито на обяд не оправи положението...ако беше, щеше да е повече от едно :D, но не ми се и пиеше... Ситуацията се пооправи чак като спах надвечер и най-вече по време на тренировката - като излязох от залата бях на 6! :) После нека питат дали тренировките вредели...имаше някаква такава малоумна тема...Спортът е здраве :).
03.10.12
00:11
Едва ли има по-естествено състояние за човека от това да се движи.
Днес 03.10.2012
ТРЕНИРОВКА
КРАКА и РАМЕНЕ “Б”
1. Преден клек
Клекове с ЛТ, 1 х много с лоста
1х7х40 кг (разсеях се - трябваше да са 4-5 :D)
1х4х40 кг
Дропсерия 1х90 кг+3х80кг
Дропсерия 1х90 кг+3х80кг
1х10х60 кг
1х10х60 кг
Доволен съм от дропсериите. Като цяло можеше още малко да натисна предния клек, особено в последните 2 серии - примерно с 65 кг (а може би и 70! (blush)), но и тук днес си напипвах тежестите - за другия път ще пробвам с повечко. Дропсериите с колан. Всичко с олимпийски хват. Днес за сефте го ползвам. Китките станаха мармалад! Особено на втората дроп-ка. Принципно мисля, че мога и 100 да сложа на тях (дропсериите) - бедърите ще издържат, но китките ме притесняват - направо болка усещах във втората дропсерия в лявата китка...Май ще трябва да им обръщам по-специално внимание при загряването - обикновено ги загрявам само с ротации с дъмбелчета (днес забравих!)...
Малко фрустрации около стойката за клека - разни пъпчиви пубери решиха да правят извивки встрани с диск, докато се нагласях за дропсериите, та цивилизовано им изръмжах, след това пък един чичко се мушна пред стойката, за да си води записки в няква папка...(dull). Никой, братче, не се съобразява... Чичкото и преди ми е правил тоя номер, но докато правя тяга...:@ (punch)
2. Лег преса
1х10х160 кг
1х10х190кг
1х10х200кг
1х10х210 кг
Нищо интересно.
3. Бедрено разгъване - редувам краката - тежестите по-долу са на един крак.
1х8х59,
1х8х65,
1х8х65 кг.
Това тук трябваше да е бедрено сгъване от лицев лег, но точно когато свършвах с лег пресата няква девойка легна на пейката да сгъва (по-скоро да се клати). Точно на лицевия лег няма как да се редуваме- всеки път преди и след мен, трябва да бърша пейката (не съм гнуслив, но всичко си има граници - не искам да си слагам лицето в чужди локвички, както и някой да слага неговото в моите), да свалям, да слагам тежести - то това е по-изморително от самото упражнение, та затова реших да поразгъвам итотално да взривя квадрицепсите. Така и стана.
4. Разтваряне на ръцете встрани на машина
1х10х53 кг,
1х10х53 кг,
1х8х59кг.
Нищо интересно, забравих да разгрея раменете и на първата серия едното рамо ми се скара...След това всичко беше ок.
5. Пек-бек
1х10х65
1х10х71
1х10х77
Нищо интересно
Доволна тренировка - цялата с продължителност около 50 мин. (без загряването).
Голяма влага днес в залата, голямо чудо - имах чувството, че съм в в джунгла направо ! Потта се лееше от мен не на капки или струйки, ми на поточета и рекички :D! Като разкалтех глава, бях като куче след баня - :D. Заради времето вън, заради кофти вентилацията в залата и многото потящи се говеда (аз вкл.)..., но това допълнително фрустрираше ситуацията и ме мотивираше да побързам.
ХРАНА:
11:30 - овес с мед, 4 яйца
15:00 - пиуе със зеуе - предполагам около 400 гр. пиле и толкова зеле (цялото пилешко месо в сготвено състояние беше около 1,800-2 кг) зелето и то, в тавата има около 4-5 порции, та мерките са малко на око, но горе-долу е така.
18:45-19:30 - сън
19:30 - банан, кафе
21:00 -22:00 - ТРЕНИРОВКА
22:15 - 2 банана, протеин. Свърши ми вчера протеина на Bulk, днес трябваше да бъркам в дълбоките резерви и пих една доза на VPX Syngex ванилия - няяяяма такава отврат...трябваше да си купя от фитнеса един протеин. Добре, че утре пристига новата поръчка от Bulk.
23:30 - 5 яйца, 250 гр. извара
Май това е всичко за днес...
Мнението беше редактирано от Петър на 03.10.12 23:17.
03.10.12
23:21
Задното бедро не го ли тренираш,бе лек?
казано от allwillendinterror на 03.10.12, 23:21:
Задното бедро не го ли тренираш,бе лек?
Виж по-нагоре ;), а и не случайно тренировката е КРАКА ”Б”
03.10.12
23:24
По бая сложна схема тренираме тука,браво :D И под задни бедра нямах предвид сгъване от лег (’щото това е разликата между тренировка А и Б,освен задния клек).А по-тежки упражнения.
Мнението беше редактирано от lordinario на 03.10.12 23:25.
казано от allwillendinterror на 03.10.12, 23:24:
По бая сложна схема тренираме тука,браво :D И под задни бедра нямах предвид сгъване от лег (’щото това е разликата между тренировка А и Б,освен задния клек).А по-тежки упражнения.
Не та знам аз кво си имал предвид, но разликите не са само тези, но дори и да бяха - при 2 различни от общо 3 упражнения си е бая разлика :D, поне според мен. Ще дойде време и за по-тежкото, то нали това е целта в крайна сметка... Както и да е, мерси за включването ;).
03.10.12
23:49
Мисълта ми беше,че трябва да наблягаш на задното бедро и гъза,а не,че не ги тренираш.Естествено,те си взимат и от лег-пресите и от клека,па и от предния клек,но трябва специално да се набляга на тях.
Яка тяга и задната верига е на 6…
Иначе за предния клек ще му свикнеш, загрявай и след това разтягай китките на някой нисък лост/тръба, може и с лоста, ама ти трябва спотър като ракваш и буташ лактите максимално нагоре, бе виж у тубата :)
Мнението беше редактирано от gotcha на 04.10.12 00:07.
Днес - 04.10.2012
ТРЕНИРОВКА:
ГЪРДИ и ТРИЦЕПС “А”
1. Бенч -
1х много повторения с лоста
1х15х40
1х4х60
1х4х60
Дропсерия 1х100+3х90
Дропсерия 1х100+3х90
1х10х80
1х9х80
На дропа ме хвана шубето да пусна до долу, че за сефте слагам 100 на бенча пък и нещо и концентрацията куцаше...свалих до малко под половината. Но пак доволно - за пръв път сложих 100 кила на правата лежанка. Преди някой друг ден сложих 100 на обратната и направих чисто повторение(а можеше и две), но тя не се брои :). Другия път повече ще спусна и така - след 2-3 тренировки ще се престраша да пусна до долу.
2. Повдигане на дъмбели от лег - пиша кг на единият дъмбел, другият е идентичен
1х8х27,5
1х7х32,5
1х7х35 кг
Дъмбели от тилен лег не бях правил сигурно от година, доволно :)
3. Щанга тесен хват
2 серии с лоста(20кг)
1х8х50кг
1х8х60кг
1х5х70кг
Това е. Кратка и хубава тренировка. Около 45 мин. без загряването, мислех и прасец да вкарам, но забравих. Карай...
Преди да почна тесния лег, докато изчаквах един младеж да свърши с неговия бенч, за да легна аз, се случи нещо много фрустриращо - тоя младеж явно му беше сефтето днес в залата - вдигаше 40 кг за гърди. Наблюдавах го отдалечко, щото правеше повторенията опасно криво...и се оказах прав. Явно се надцени и се затисна. И тук идва голямата тъпотия: избързах при него, хванах му лоста да го повдигна да го оттисне и да си завърши повторението и говното ми го пусна в ръцете!!! И се озовах с 40 кг щанга в ръцете над главата му. Та направих и едно сгъване за бицепс, ама както ми се бяха вдървили ръцете и бицепсите не ги бях загрял можеше да стане някоя инфекция - единият бицепс леко ме приболя, но сега е ок...Ма как пусна лоста пикльото...ми ако и аз на свой ред го бях пуснал?...Оказа се, че е турчин и почти не говори български, та нямаше смисъл и да му се сопам. Е на това му се вика “няма ненаказано добро”. Пффф!
ХРАНА:
10:00 овес с мед и 2 яйца
13:00 пиуе със зеуе - около 400 гр. пиле и толкова зеле.
18:00 овес с мед, сладолед
18:45-19:30 сън (пак :D)
19:30 - кафе и банан
20:45-21:45 - ТРЕНИРОВКА
22:00 - 2 банана, 2 дози протеин
23:45 - 5 яйца с 250 гр. извара
Днес пристигна поръчката от Булк, но кофти изненада - един от пластмасовите контейнери с фъстъчено масло се е счупил и вътре е станало голямо мазало. В София на хъб-а са прехвърляли поръчката в нов кашон - всичко е омазано с фъстъчено масло. Утре ще изпратя сканиран Damage report-a до Булк, за да видим как (дали) ще ме овъзмездят. Би трябвало да ми върнат кинтите по картата. Ще видим.
Иначе нищо интересно - много работа и много напрежение - започнах да се замислям за някакви добавки за сваляне на кортизола, че сигурно е в небесата - от няколко седмици стресът е постоянен. Засега ще пробвам естественото му сваляне със смях - ще си избера няколко яки комедии и така :). Това е. Рапорт даден!
Мнението беше редактирано от Петър на 04.10.12 23:37.
Днес - 05.10.2012 г
Ден без тренировки
08:00 - протеин, креатин
10:00 - овес с мед, 2 яйца
14:00 - около 400гр. пилешко месо с 400гр. зеле
оттук надолу е план, но най-вероятно ще е така:
18:00 - протеин, овес с мед, банан
19:00 - 20:00 леко похъркване
20:00 - кафе и банан (или грозде)
22:00 - 5 яйца + 250 гр. извара.
От вчера почнах креатина, забравих да го спомена. Колко е 5гр. ? Една чаена лъжичка нали?
Това е - нищо интересно иначе. Пак много фучене на работа, пак много щуротии, късен обяд, почти кило манджа го погълнах за 5-6 минути...Много кафета (около литър за днес досега)...и така - обикновен работен ден! Може и днес да бодна сладолед, че както изглежда от др. седмица му идва краят на сезона...ще видим дали ще ми се яде - ще докладвам, ако съгреша :D
Мнението беше редактирано от Петър на 05.10.12 15:21.