Пфффф отново е ден за доставка и отново борбата със Спийди е със зъби и нокти! Ба*ти и тъпата фирма!!
Пфффф отново е ден за доставка и отново борбата със Спийди е със зъби и нокти! Ба*ти и тъпата фирма!!
Успех :D !
18.06.13
13:10
Тъкмо довечера мислих да те прозвъня, да видя дали е в теб дрогата, че чакат на опашка :))))
Мнението беше редактирано от Gogo на 18.06.13 13:10.
Тъкмо довечера мислих да те прозвъня, да видя дали е в теб дрогата, че чакат на опашка :))))
Ми не е още - да видим дали ще си спазят уговорката за доставката или ша тряа се хапем пак...
Днес - 18.06.2013
ТРЕНИРОВКА
КРАКА и РАМЕНЕ “Б”
1. Преден клек
Клекове с ЛТ
2 х много с лоста
1х8х60 кг
1х5х80 кг
1х5х80 кг
1х3х100 кг
1х3х110 кг
1х3х120 кг (колан)
1х3х120 кг (колан)
Много жега днес - няма такова потене. Направо на струйки течеше потта - бях като чешма :D. Иначе щангата доволно си тежеше и реших, че няма смисъл да се пъна, кривейки се, на 125 - затова по-лежерно на 120.
2.СУПЕРСЕРИЯ от Военна преса (ВП) и Напади с два дъмбела (Н)
Нападите са статични, посочената тежест и бройки са на крак.
1х5(6)х60кг (ВП) + 1х6х50кг (Н)
1х5(6)х60кг (ВП) + 1х5х60кг (Н)
1х6(7)х60кг (ВП) + 1х5х60кг (Н)
Тук съм доста доволен - стойката за клек беше заета и обръщах щангата от земя. За пръв път правя три серии на 60 кг с доволен брой повторения. Цифричката в скобите включва онова първо повторение, с което вдигам щангата в изходна позиция над глава - това “повторение” никога не го пиша или броя (тоя път по изключение), защото почти винаги е по различен начин кривашко (как ми дойде) или пуш, или чисто...или швунг, или мунг :D :D -целта е просто щангата да застане в изходна позиция над глава. Днес си бяха чисти повторенията и затова ги и вписвам допълнително. Навсякъде бях с аванс от поне 2 повторения на 60-те кила.
За втори път правя военна с обръщане от земя и забелязвам, че разликата в силата е бая голяма в сравнение с поемането на щангата от стойката. Предполагам заради ангажирането на по-голям ресурс на тялото при обръщането...както и самата позиция на ръце и тяло някак си идва по-естествена...Знам ли...Отсега насетне - военна само с обръщане от земя :). Другият път - на 65 кила.
Колкото до нападите - оказа се, че съм вдигнал килата на тях с 10кг. - мин. седмица 2х25 кг дъмбели, сега- 2х30 кг.
3. СУПЕРСЕРИЯ от Бедрено сгъване от лицев лег (ЛЛ) и Пек-бек (П-Б)
посочената тежест за лицевия лег е за всеки крак поотделно. Всичко е без никакви почивки никъде
1х6х15кг (ЛЛ) + 1х8х77 кг. (П-Б)
1х6х15кг (ЛЛ) + 1х8х83 кг. (П-Б)
1х6х15кг (ЛЛ) + 1х7х83кг. (П-Б)
Нищо интересно.
Време е за смяна на протокола. Имам чувството, че към тоя клек в пирамида вече съм се адаптирал и затова и се появява регрес в килограмите. От януари месец по 2 пъти седмично, а някога се падат и 3, правя тежък преден клек в пирамида. Усещам как вече няма тоя ефект от него - освен да се задъхвам, друго значимо не става - бедърите не се мъчат кой знае колко. Докато например след суперсериите на напади и военна всичко беше червено - ръце, лице, крака...
За сравнение при гърдите, където почнах тия пирамидки пред месец и нещо ( до тогава бяха дроп сериите), има почти постоянен прогрес...
Така или иначе новата схема е ясна :). Остава само да се досупементирам и почвам :D.
4. Разтягане вкъщи
ХРАНА и СУПЛЕМЕНТАЦИЯ:
10:30 - протеин, креатин
11:30 - овес с мед
14:30 - 300 гр.задушени пилешки гърди със зеленчуци в 25 гр. масло и 100-тина гр. заквасена сметана
18:00 - половин кило ГМО череши
19:00 - 19:45 - Zzzzzz, след това кафе, овес с мед и протеин
21:30 - 22:30 - ТРЕНИРОВКА
22:45 - протеин, 2 банана
00:30- 300 гр.задушени пилешки гърди със зеленчуци в 25 гр. масло и 100-тина гр. заквасена сметана
Взех си днес някакви череши гиганти - оказаха се не само с размер, но и с вкус на сливи (puke). Всичко вече е сбъркано...Очаквам скоро вече и доматите да почнат да кудкудякат :D.
Иначе нищо интересно - жега :D.
А, забравих - разправях се със Спийди сутринта, тоя път си изпълниха обещанието и доставиха поръчката в уговорения час вечерта и нямаше нови разправии. Така че, на който не съм казал, да знае, че джунджуриите са в мен. Няма нищо липсващо тоя път :).
Това е!
Мнението беше редактирано от Петър на 19.06.13 00:11.
19.06.13
00:14
Във вашата зала, климатик няма ли? ;р
Винаги и на мен ми е било по-удобно да си обърна щангата, като ще тласкам над глава. Просто някак тялото се подготвя от самото начало за упражнението/натоварването. Иначе е като спусната от някъде щангата :D
Във вашата зала, климатик няма ли? ;р
Цели 5. :D. Това обаче никога не ми е пречело да се пОтя като луд. :D.
В интерес на истината самата зала е супер скапано направена - гипсокартони, стъклени стени - направо оранжерия :D.
А и съм го казвал и преди - вентилацията е много зле и влагата не се отвежда навън. Мерил съм влажност - 80%, а пък при такава влага, колкото и климатици да има, ефектът е все същия. Отделно стойката за клек е до входа на съблекалните, където са баните и е още по-зле.
Днес -19.06.2013
ТРЕНИРОВКА:
ГЪРДИ и ТРИЦЕПС “Б”
1. Обратен бенч -
2х много повторения с лоста
1х8х60
1х5х80
1х4х80
1х10х100 кг
1х3х110 кг
1х3х115 кг
1х2х120
1х10х85
Ееее, най-накрая! 120-ката е моя ! (grin) 8-) Днес всичко беше отпочинало и имаше доволно сила. На 115 имаше аванс за поне още 2 повторения и реших да рискувам за единица на 120 - без спотър, без нищо. Тя пък 120-ката се оказа изненадващо лека. След първото повторение реших да продължавам за второ. След него реших да пробвам и трето - да, ама не - вдигнах ги до мъртвата точка, помъчих ги няколко секунди и закачих щангата на най-долните куки. Това повторение (третото) не го броя. Обаче и от него имаше полза - нали се чудих преди какво ще стане ако ида до отказ и се затисна (в смисъл как ще се оттисна сам, като съм с надолу главата). Е днес открих, че няма опасност от затискане - най-долните куки са на нивото на мъртвата точка, така че ако човек усети отказ, просто закача щангата. Спокойно вече мога да си натискам яко (grin) на обратната лежанка.
Както може да се очаква - много съм доволен от нея днес :))
2. Повдигане на дъмбели от полулег - пиша кг на единият дъмбел, другият е идентичен
1х6х35 кг
1х3х40 кг
1х3х35 кг
Тук вече нямаше никакво време и сериите са през не повече от минута - особено предпоследната и последната са и през по-малко, та нямаше сили за повече на 35-те кг.
3. Кофи
Днес ги прескочих, че както казах - нямаше време
4.Разгъване на скрипец за трицепс с “Λ” - образна ръкохватка
1х8х65кг
1х8х71 кг
1х8х71 кг
Нищо интересно.
Както казах - доволно днес! От кога съм им хвърлил око на тия 120!...Иначе бърза тренировка - не повече от 35 - 40 мин със загрявката.
ХРАНА и СУПЛЕМЕНТАЦИЯ:
08:30 - протеин, креатин
10:30 - овес с мед
14:30 - 7 яйца, 100-150 гр. сирене, 3 бисквити с фъстъчен крем
17:30 - 300гр. череши
18:00 - 18:45 - Zzzzzz, след това кафе, 2 банана и протеин
21:45 - 22:30 - ТРЕНИРОВКА
22:45 - протеин, 2 малки банана
00:30 - 6 яйца, 100-150 гр. заквасена сметана, 100-150 гр. сирене БДС
Днес - пак яйчен ден, че не си взех нищо за вечеря и ще импровизирам. Иначе цяла вечер се занимавам с тия бъгове на компютъра. За това и отидох късно в залата. Нещо определено съм закачил, но не мога да разбера какво и как да го махна - сума ти и сайтове не ми се отварят - гугъл, ютюб, фейса, бтв, разни сайтове за суплементация, западни форуми и т.н. Най-лошото обаче е, че тук не мога да лайквам :D :D. Чувствам се виртуално осакатен :D. До уикенда обаче ще е така - тогава ще имам повече време да се занимая с това. Четох най-общо из нета че това са симптоми на сума ти и работи - от зловредни малуерчета до хакерски атаки от Китай :D.
Това е май:)!
Мнението беше редактирано от Петър на 19.06.13 23:43.
20.06.13
00:06
С който и да е браузър ли имаш проблем?
При неизправности с уиндоуса, обикновено ползвам един малък и безплатен туул. Пускам го, тегли някви работи от нета, сканира, и всички системни файове, над които има посегателство, ги заменя с нови, които също изтегля.
Ако не се оправиш, ще ти пратя утре името, че го забравих.. ;д
Гаранция, че по-лошо няма да стане.
20.06.13
00:15
Може - да спре да му отваря и бб-тийм :D
Браво за лежанката! :) Поставянето на лични рекорди е голям кеф - винаги и без значение колко точно е тежестта.
А за бъгчето не бери грижа - в крайна сметка една преинсталация оправя всичко. А в един хубав момент ако решиш да зарежеш окончателно M$, има и Linux. :)
С който и да е браузър ли имаш проблем?
При неизправности с уиндоуса, обикновено ползвам един малък и безплатен туул. Пускам го, тегли някви работи от нета, сканира, и всички системни файове, над които има посегателство, ги заменя с нови, които също изтегля.
Ако не се оправиш, ще ти пратя утре името, че го забравих.. ;д
Гаранция, че по-лошо няма да стане.
С всичките браузъри. Ще го мъча довечера и уикенда да видим кво ще стане. В краен случай, както каза и Боби - един преинстал и готово :), но е бая ташкън работа - отива половин ден. Ква, викаш, е тая програмка? :)
20.06.13
12:21
Combofix: http://www.bleepingcomputer.com/download/combofix/
Тук там ще ти предлага да си смъкваш и други работи, но не ги дърпай. Те са платени и не знам кво правят. А това работи. Що щайги съм вадил от гроба..
п.с.: Аз съм с Вин 2008 сървър (64 бит). Не ползвам антивирусни и подобни. 3-та година работя без преинсталация. Даже не го спирам или рестартирам(е, понякога го правя, но на седмица-две, веднъж да кажем).
Мнението беше редактирано от Gogo на 20.06.13 12:26.
Може да пробваш и:
-един Ccleaner- регистри и кеш сканиране и чистене
-Ad-Aware сканиране за различни malware и троянци
-виж в адд/ремоув за програми които не си инсталирал- много често разни браузер плъгини и подобни х?явини се инсталират сами и разни оптимизатори и други, които правят точно обратното.
Щом тръгва трябва да може да се оправи и без преинсталация.
Днес -19.06.2013
Ден без тренировка
ХРАНА и СУПЛЕМЕНТАЦИЯ:
08:30 - протеин, креатин
10:30 - овес с мед
14:30 - 7 яйца, 100-150 гр. сирене
следобяд по някое време - 2 банана
19:00 - овес с мед
21:30 - протеин
00:30 - 2 домашни татарски кюфтета (ок.300 гр.) + 300 гр. сотирани в 50 гр. масло пресни картофи с 50-тина гр. сирене.
Днес нищо интересно за отбелязване няма май - дълъг работен ден, пробвах след това ComboFix-a и CCleaner - нищо не стана. Явно уикенда ще трябва да предприема по-драстични мерки...Имам още един план преди това, де - ще видим...
Това е!
Мнението беше редактирано от Петър на 21.06.13 01:01.
Време е за малко лятна математика. Направих едни бегли сметки за ВМ-НВД с лек ОКБ.
Сметките са следните:
BRM - 3193,46 kcal
вадим 300 Kcal - за ОКБ
ОКБ - 2893 kcal на ден!
Макротата ги разпределям така:
Протеин - 95 кила (аз) х 2,5 г/кг = 237,5г. (950 kcal)
Въглени - х1г/кг = 95г. (380kcal)
Мазнини - 1553 kcal :9 = 172г.
Изготвих си и едно ориентировъчно меню за ден. Не се различава особено от настоящото, като изключим най-лошата новина - трябва да спра бананите ;(, или поне да ги огранича до макс един на ден, но пък така се лишавам от всякакъв друг плод ;(. Най-вероятно ще изхвърчат от менюто и ще са заменени със сезонен плод. Овесът остава като закуска, но подсладен със стевия и в по-малко количество...
Това е. Предстои в скоро време да вкарам схемата в работен режим :D. Да видим какво ще стане :)
П.С. Забравих да кажа, че обмислям и да играя с калорийния дефицит - може първата седмица да го пусна значителен (500) и след това постепенно - седмица за седмица да го свалям до около 200-250…Ще видим. Това не съм го дообмислил...
Мнението беше редактирано от Петър на 21.06.13 16:49.
21.06.13
16:47
Ябълките са добра алтернатива на бананите.По така червеничките,дето киселеят.По-малко въглехидрат,по-твърди са, демек повечко засищат,по-нисък ГИ и са доста полезни също.
Ябълките са добра алтернатива на бананите.По така червеничките,дето киселеят.По-малко въглехидрат,по-твърди са, демек повечко засищат,по-нисък ГИ и са доста полезни също.
Мразя ябълки, круши, дюли - най-омразните ми плодове :) Ябълките единствено на фреш стават, а другите два вида плодове и на картинка са ми противни :D
П.С. Ще наблегна на малините (и без това ги харесвам повече от бананите), а и имат кетони :D (grin) :D
Мнението беше редактирано от Петър на 21.06.13 16:53.
По-добре махни овеса и си остави бананите. Въглехидратите може да са от храни само за удоволствие.
По-добре махни овеса и си остави бананите. Въглехидратите може да са от храни само за удоволствие.
Адаш, овесът е с друго предназначение :D - нарочно е сутрин ;) :D…
Днес - 21.06.2013
ТРЕНИРОВКА:
ГРЪБ И БИЦЕПС “Б”
1. Набирания успореден раменен хват
1х6 със СТ
1х6 със СТ - тия двете серии бяха по-скоро чест ту бар.
1х5х10 кг
1х5х15 кг
1х4х15кг
1х6х30кг
1х3х40кг
1х1х50кг
1х10х20 кг
Днес по време на цялата тренировка бицепсите леко предаваха фронта, но пък сега забелязах, че съм вдигнал с едно набиранията на 30 кг - преди бяха 5, днес - 6. Така че има прогрес :), т.е. доволен съм :). Иначе на 50 кг почнах и второ набиране, но беше до половината - помъчих няколко секунди в мъртвата точка, но ръцете не пожелаха повече :).
2. Набирания на V ръкохватка
1х5х15 кг
1х6х15 кг
1х7х15 кг
Не бях правил отдавна на V набирания и днес се сетих за нея. Не ми се напъваше с 20 кг, затова - до отказ с 15-ката (поне в последната серия) :)
3. Придърпване на долен скрипец
1х8х77 кг
1х7х83кг
1х8х83 кг
Нищо интересно.
4. Бицепс с крива щанга
1х6х43 кг
1х8х43 кг
1х6х43 кг
Тоя път не сложих 2х20 на щангата (демек 48 кг), една идея по-леко, което на бицагите хич не им беше леко де :)
Бърза тренировка - не ми се почиваше особено между сериите - не повече от 40 мин. със загрявката. Може би затова и ръцете леко поиздъхнаха, но въпреки това стана добра тренировка.
Мерих баницата гореща като се прибрах (за пръв път така я меря)- 45,4 см - точно с два санта повече отколкото студена. Така трябва да е постоянно :D. До другата година по това време тряа стане :D.
ХРАНА и СУПЛЕМЕНТАЦИЯ:
10:30 - протеин, креатин
11:30 - овес с мед
15:00 - 2 домашни татарски кюфтета, 100-150 гр. заквасена сметана от кофичката
18:00 - сладолед
18:30 - 19:30 - Zzzzz, след това кафе и 2 банана
23:30 - 2 дози протеин, банан
00:30 - 6 яйца, 150 гр. сирене.
Нищо за отбелязване днес май няма. Отидох на обяд на работа и денят свърши бързо :).
Това е!
Мнението беше редактирано от Петър на 21.06.13 23:01.
Какъв плажен си ти, че да си мериш ръката студена?!? :)
Мани, мани - срам за гилдията съм направо :D. Мерил съм си краката горещи, но ръката - не бях! Ще ме анатемосат направо :D
Между другото, току-що си оправих проблема с компа. Решението се оказа изненадващо лесно, а причината - безкрайно тъпа! Изтрих НОД-а и всичко потече по мед и масло! Тъпата програма е блокирала всички security sites - където има secure login - банки, гмайл, гугъл...
22.06.13
15:01
Мерих баницата гореща като се прибрах (за пръв път така я меря)- 45,4 см - точно с два санта повече отколкото студена. Така трябва да е постоянно :D. До другата година по това време тряа стане :D.
А бе оня ден ми се видя пак, че си налял още в рамене и ръце...значи не съм се заблуждавал :)
А бе оня ден ми се видя пак, че си налял още в рамене и ръце...значи не съм се заблуждавал :)
Eeee, ма то това е напомпана баница, в сурово състояние май не е качила :D…За раменете не знам.
Мен ми се стори обаче, че ти си качил в ръцете и особено предмишницата ми направи сериозно впечатление. :D
22.06.13
15:17
Качил си, не се оправдавай, “английски” химик :D
Моята е почти 1,5 см по-голяма от миналата година, сега като почна яко бой със сянка с гирите и ще дръпне още малко...Предмишница никога не съм мерил, може би 34 см има :)
Предмишница никога не съм мерил, може би 34 см има :)
Кви 34 см. бе Сашо? Я фащай сантиметъра. Моята е почти 35 и е безкрайно малка. Твойта тряа да е поне 38! (grin)
Мнението беше редактирано от Петър на 22.06.13 16:14.
22.06.13
16:16
То моята дето зимата беше 38-38,5 (сега към 36) ми изглежда женска...
btw,сега Петьо като качваш размер гледам,телесните мазнини следиш ли ги?Омазняваш ли,чистене ще има ли?Нещо за напред като цели?
Мнението беше редактирано от lordinario на 22.06.13 16:17.
22.06.13
16:18
В тоя форум сме като грозните жени. Взаимно си правят комплименти, но тук поне, не е за красота.. :D
22.06.13
16:18
Пешо, никакво значение няма колко е, щом дърпам 200 широка тяга с надхват с палец при останалите пръсти :)
Пешо, никакво значение няма колко е, щом дърпам 200 широка тяга с надхват с палец при останалите пръсти :)
Така е, напълно съм съгласен, но публиката придобива грешна представа :D
btw,сега Петьо като качваш размер гледам,телесните мазнини следиш ли ги?Омазняваш ли,чистене ще има ли?Нещо за напред като цели?
Е по-нагоре нали точно това коментирахме, бе Лординов :). И ти се включи в дискусията с предложение за ябълки. Сега съм 95. Ще поизчистя до към 90. Скоро ще опиша по-подробно плановете си.
Мнението беше редактирано от Петър на 22.06.13 16:45.
22.06.13
17:45
Публиката е на принципа няма значение какво можеш и колко дигаш,а как изглеждаш.МАСОВО!В залата ми викат за какво ти е тоя клек, за какво ти е тая тяга, за какво закачаш тея кила за набирания, та виж се има по-едри (дето са с по 10г повече стаж, мазни са и са на стероиди от не знам кога) от теб в залата дето вдигат леко,няма смисъл да се напъваш...еми,какво да отговориш на такива балъци.......
Мнението беше редактирано от lordinario на 22.06.13 17:46.
Днес -22.06.2013
ТРЕНИРОВКА:
ГЪРДИ и ТРИЦЕПС “А”
1. Бенч -
2х много повторения с лоста
1х7х60
1х5х80
1х4х80
1х6x100 кг
1х3х105 кг
1х1х110 кг
1х10х85
Доста слаба работа днес :D. Концентрацията беше много зле и на всичкото отгоре бая тежеше на ръцете и раменете. За пръв път от мноооого, много време се затискам :D. Второто повторение на 110 беше неуспешно :D. Последния ми спомен за затискане беше преди много години, когато за пръв път влязох в залата :). От набиранията вчера нищо не се беше възстановило - усетих го още на 100-така, ма за кво натиснах на 110 - да ме пита човек. Пусто его :D. Карай, има и такива дни :D.
2. Повдигане на дъмбели от лег - пиша кг на единият дъмбел, другият е идентичен
1х6х35кг
1х4х40 кг
1х10х30 кг
Тук последната серия го ударих кардио :D, ма много бяха олекнали тия 30-ки. Имаше аванс за още повторения, но ми писна :D.
3. Тесен лег
2хмного х лоста
1х6х50кг
1х6х60 кг
1х6х70 кг
Нищо интересно. Без никакви почивки никъде.
Бърза тренировка, че нямаше време. Иначе освен затискането ми, нищо сензационно нямаше :D
ХРАНА и СУПЛЕМЕНТАЦИЯ:
12:00 - протеин, креатин
14:00 - овес с мед
следобяд по някое време 2 банананана
18:30 - 2 домашни татарски кюфтета (300 гр.) от телешка и свинска кайма, 150 гр. салата “Каракас” (ситно нарязани варени картофи, майонеза, царевица, черен пипер), 150 гр. лютеница.
22:45 - протеин, банананан
01:00 - 6 яйца, 100 -150 гр. сирене БДС
Мързелива събота - нищо за отбелязване. Комшиите жениха щерката, та гледах купон следобяд :D.
Това е!
Мнението беше редактирано от Петър на 22.06.13 23:07.
Днес -23.06.2013
Ден без тренировка
ХРАНА и СУПЛЕМЕНТАЦИЯ:
12:00 - протеин, креатин
14:00 - 2 кроасана
14:00-18:30 - басейнче
19:30 - голямо домашно татарско кюфте (200 гр.) от телешка и свинска кайма, 150 гр. лютеница. , 2 печени яйца
21:30 - 500 мл. сладолед, протеин
01:00 - 6 яйца, 100 -150 гр. сирене БДС
безразборно през деня 4 банананана
Днес мислех да тренирам след басейнчето, но се оказа, че бая ме е поизморило. Всъщност физически имах някакви сили, но имаше едно такова специфично чувство на умора в очите и лицето, както всеки път след басейн - комбинация от хлорираната вода и слънцето, че реших да го пиша почивен, а и както подкарах с джънка от сутринта...От утре намалявам въглените, та днес реших да пиршествувам като за последно.
В басейна пиша няколко HIIT :D дължинки (демек на един дъх, докъдето издържа - 25-30 метра), иначе беше пълно с хора и не можеше да се плува, а и аз съм излязъл от форма...Оказа се, че 95 кила се движат много по-трудно отколкото 85 (колкото бях миналото лято на морето :D).
Това е!
Мнението беше редактирано от Петър на 24.06.13 00:36.
24.06.13
00:38
Пиршествувал... като за последно...да беше си взел 2 семейни пици (16 парчета) и 4 литра кола,да му позамяза поне. :D
Мнението беше редактирано от lordinario на 24.06.13 00:38.
24.06.13
00:41
Къде ходиш на басейн? Вземи ме и мен някой път. Имаше ли коври? Да знам дали да се помпя преди тва.. :Д
Къде ходиш на басейн? Вземи ме и мен някой път. Имаше ли коври? Да знам дали да се помпя преди тва.. :Д
На Нептуна. Там е единственият 50 метров :). Айде другият уикенд да ходим. Няма за кво да се помпиш и без помпане ще сме най-здравите :D. Поне днес аз бях с най-здравите крака :D
П.С. Ийейййй, 1000-то мнение е мое! (wait) (whew). Няма да има пастет за никоййй! (rock)
Мнението беше редактирано от Петър на 24.06.13 00:51.