There and Back Again - Fitness & Diet’s Tale vol.3 § 4 [ 2013 § 2014 ]

Темата е заключена.
Прескочи до:

01.04.13
08:12

Обмислила си си нещата.Браво.Това е знак за мотивация и отговорност към себе си.Успех! И все пак моят съвет е да продължиш с калкулираното хранене,независимо какви са ти целите.Това е начин на хранене,който специално за мен възпитава някаква дисциплина и винаги можеш,следейки количествата,да коригираш тук-там нещата. :)
Съжалявам,че се появявам на първа страница (wasntme)

Мнението беше редактирано от Juls на 01.04.13 08:12.

Т. Тодорова

01.04.13
09:46

Мерси за включването,първо :)
После - аз и друг път съм си ги обмисляла нещата,ама сега някакви го чувствам по друг начин - нормално и необходимо - и за физиката,и за ума,и за душата :)
Калкулирането на храната ... може да проверявам от време на време как вървят нещата,но на тоя етап не искам да се тормозя с това - откровено ме депресира,а и през тази седмица едва ли ще ми остане време баш за това.Може по-нататък,но много ме натоварва броенето на грамченца,тегленето на всяко нещо,мисленето за това - понякога смятам,за да проверя как ям - ми горе долу е добре като съотношение п-м-в.Може да започна да контролирам само калориите,ще видим,не знам.

Навън има слънчице и изчезвам да го видя (пък и то да ме види) (sun)

P.S. Какаово зЪрно + киви = по-голяма гадост и от спирулината :D

Т. Тодорова

01.04.13
13:19

Гледам,че има белено и небелено конопено семе...Ъм...кое да налази Гъгрица Тодорова е въпросът ? :))

01.04.13
13:26

Беленото е по-вкусно. Люспата на небеленото е малко твърда и не е много приятно за дъвчене. То е май по-подходящо да си го смелиш на брашно примерно. Ама пък и разликата в цената не е за подценяване...

Т. Тодорова

01.04.13
14:11

Сиреч,не е проблем,ако не е белено ?
И като го смеля на брашно,кво да го правя ? Аз малко като бавноразвиваща се ПАК,ама кво да направя :D
Мога ли да си обрашнявам салатите така?Сигурно мога,кво пък- все едно не им ръся баш конопено брашно,като се замисля :D
Оф,голям съм кретен понякога :D

01.04.13
15:47

Аз си вземам небелено (заради цената, иначе другото е несравнимо по-вкусно) и си го меля на ситно, и го добавям в тахан, разни ядкови смеси и други неща, които дефакто представляват безформена маса и се ядат с лъжица. :)

Т. Тодорова

01.04.13
15:53

А,не,да го сложа в тахан,значи да започна да го пукам още по-усилено :D :D :D

Не,че няма да пробвам,ама ме е страх облагородявам тоя дар неземен с допълнителни неща (giggle)

Т. Тодорова

01.04.13
20:42

01/04/2013 (06)

09:00 2 кивита,3 какаови зърна (не можах повече в тая комбинация,не знам що си помислих,че ще е вкусно),какаов чай
10:30 Едно кафе,поради липса на друго в околността - трябваше да чакам на едно място
12:30 Фреш лимон,грейфрут и портокал,500мл вода с резен лимон
14:00 Упражненията за колената , 400мл вода със сока от половин лимон и МСМ,Б9+Б12
15:00 2 малки пържолки (плешка),салата от маруля,домат и чиа,овкусена с хим. сол,конопено олио & малинов оцет

Тренировката :

Загряване на стави
Кардио загрявка

3 кръга , 40:10 (не бяха в тоя ред съвсем)
- ритници напред с прави крака (краката се сменят със скокове)
- ниски джакове
- странично коляно
- бърпита
- джак от планк + лицева от колене
- едни за рамене…първото беше като downward dog,ама не съвсем
- второто : сгъваш се на / \ ,местиш ръце напред,прибираш краката,местиш още напред - пак скачаш с краката към ръцете.Така 3 повторения и после същото,но с посока назад
- квадратни подскоци - краката малко по-широко от раменете,скок напред-дясно-назад-ляво
- висок планк с усукване - десният крак се измушва изпод левия (настрани) и обратно

Готино разтягане , 40 минути ходене

Вечерята,естествено,ще е в 21,не в 20:00 …Ама много се замотах по улиците.Мислих да не ям,ама май ще е прекалено да изкарам на с.л. мазнина,маруля и 150гр месо .. ?

21:00 Същото като за обяд,но със синьо сиренце в салатата :)

2,5л вода
МСМ преди лягане

Т. Тодорова

01.04.13
21:21

Понеже винаги ще си остана чревоугодник,сложих си заквасена сметана (30%,Хармоника) на салатата .. Малииииииии :D , много яко ! (nlove10) (nlick) (nlove10)

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 01.04.13 21:22.

Т. Тодорова

02.04.13
16:02

С ето такова внимание и нежност заслужава да бъде гледан един домашен пататник :D

А ефектът върху тоя,който гледа,ще бъде ей такива ръце (nbat)

Сега съм повече килограми,а нямам такава сланинка там.Ама и пататник не съм виждала отдавна :D

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 02.04.13 16:25.

Т. Тодорова

02.04.13
16:08

Ровя из архива...На някои снимки биа,ама все съм мазна.И нямаше как да не ви предоставя надменния си профил :D
Трябва да ме направят на емотиконка :D

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 02.04.13 16:11.

02.04.13
16:53

Макар,че не те познавам лично смея да твърдя,че личността ти(по това което чета и начина по който се изразяваш) пасва напълно с външния ти вид.Имаш изключително лъчезарно и добронамерено изражение,което със сигурност може да предразположи събеседника към усмивка и разговор.
Благодаря,че сподели архива”,но “мазното” нещо ми убягва :} ... (усещам аз сaмокритика ;D)

02.04.13
18:53

От това,което виждам аз,мазнините ти са разпределени главно в горната част на тялото-съдя по мазните ръце,гръб и големите цици.Краката ти са стройни.Според мен много лесно ще изчистиш.Горна част се чисти по-бързо и лесно.Пожелавам ти успех.Аз мисля,че имаш хубава структура и резултата ще е убийствен.Много си чаровна (inlove)

Мнението беше редактирано от Juls на 02.04.13 18:54.

Т. Тодорова

02.04.13
22:20

Много сте ми мили и хем се поизчервих,хем искрено се усмихнах и ми стана много … топло и хубаво на душицата :) , което за жалост ми се случва по-често във форума,отколкото в нормалното ми ежедневие.Гуньъм въъъъъъ (hug)

02/04/2013 (06)

Не успях да спя цяла нощ - въртях се,будих се,а ми се спеше,та две не виждах.Тъкмо бях заспала по-стабилно (било е светло със сигурност) и алармата ми за училище звънна.Ама аз я изключих и не отидох никъде,надявайки се да наваксам изгубените часове,щото бях толкоз сдъвкана,че ми беше трудно да се надигна.Е,изпуснах си най-важния предмет,но пък след 2 часа се опулих … Тъпа работа.Днеска като си свърша работата - дан льо креват!

До 13:30 нищо не ядох,нищо не пих.Нищичко.

13:30 2 малки пържолки,салата от маруля,домат,лимон,ленено семе,конопено брашно,заквасена сметана,шарлан и хималайска сол
14:20 1 лъжичка смес - домашен шИкУлаТ :)
15:00 2 “редчета” (като толкова го оценявам) от същото,вече в твърд вид

Сложих : кокосово масло,с което малко се поотпуснах,ама като за първи път е добре - като правя пак,ще сложа по-малко (много е мазно т’ва и тежко…не знам как някой е способен да го ма’а с лъжицата,ама за мен би било невъзможно) ; рожков , какао на прах (обикновено) , смлях кашу,конопени семена и лен , фурми за подсладител … Джурках го с пасатор,после разстлах в една форма за лед,на която й се вади кубчеразделителят :) и го сложих да стяга.А,да,поръсих го и с чиа накрая :)
Няма да го снимам,че го разпределях в “тавичката” с пръсти (фуцк,всичките ми отпечатъци са по него! :D) и е доста грозноват (но чаровен :D).

16:20 Oще от шоколада - следващ път,ако има,ще направя точно толкова,колкото е редно да изям на едно ядене…само в него ми е акълът сега :))))

19:30 Шепа белен слънчоглед и пак ще вечерям късно,писна ми вече - какъвто план направя и го обявя публично,веднагически бива скапан от външни фактори.

21:30 Свински бюст на тиган :D ,салата от магданоз,просо,домат и заквасена сметана…и синьо сирене :D

3л вода
MСМ & вит.Ц

А,да - 20 гр уиски с 200 мл сода Михалково

От утре ще вписвам номерче в края на всеки пост - както си отбелязвам цикъла,но в края.Като станат 120 дни , ще кажа защо е било.

И не,не съм бременна :)

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 03.04.13 00:03.

Т. Тодорова

02.04.13
22:22

Ох,продължавам да си ровя из архивите...такива хубави спомени ме заливат...затова си разглеждам периодично разни албумчета (inlove)

И каква бебешка физиономийка имам ... А сега - аз съм ваш’та леля :D

Профилната кърти в цял размер :D

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 02.04.13 22:25.

03.04.13
00:41

Т., бива ли тъй да се излагате с тези компромати! :P

Мнението беше редактирано от Кико Сан на 03.04.13 21:41.

Т. Тодорова

03.04.13
21:16

Киксън , ни си даъм паласкити :)))

03/04/2013 (07)

09:30 Лимонов сок,спирулина,чиа
11:00 Едно слабо кафе
13:00 Лъжичка домашен шоколад
14:00 2 яйца на очи (с масло),препечена пълнозърнеста филия,салата от маруля,краставица,авокадо,чиа,мляно ленено семе,мляно конопено семе,конопено олио,малко шарлан,лимонов сок,хималайска сол,синьо сирене и малко заквасена сметана
18:00 5 фурми и лъжичка от шоколада :D
18:30 какаов чай

19:00 Тренировка :

1) Загряване на всички стави
2) упражненията за колене
3) Малко тичане на място + малко джакове

Цялата загрявка е около 30 минути

4) 3 рунда с по 10 секунди почивка помежду им :

15 лицеви от колене
20 крънча с 5кг дъмбел
10 “обратни” опори (в третия кръг 20) - лягаш по гръб и избутваш от лакти някак :) Ако някой каже как се казва туй,ще съм му много благодарна
10 обратни крънча
10 трицепс над глава с 5кг
10 странични коремни с повдигане на краката (в третия кръг - по 15)
10 клека с тежест (10кг)
10 тяга (20 кг)
20 редуващи напади (по 10 на крак,сиреч)
10 повдигания на прасец
15 плиета с 10 кг

5) Стреч
6) Упражненията за колене пак

Последните две също са около 30 минути

Няма да ям повече,не съм гладна.Тренировката е блендерска,но ми дойде мн кекава и правих повече повторения (във видеото всичко е по 10 бройки).Имах още енергия,но не и време.Нищо,пак е по-добре от без хич :) Протече под звуците на тоя албум,който поствам по-долу.

2,5л вода
МСМ + лимон и вит.Ц преди лягане

(01)

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 03.04.13 21:18.

Т. Тодорова

04.04.13
00:00

Тия снимки много смотани,ама са с телефона - нали си купих апарат от САЩ за сума ти пари - как да не ми се свиди да му купя преходник за 50 стотинки,та да мога да му обслужвам батерията :D :D :D

Бях навън,с банда мъже (и с моя си мъж) и изпуках две бири.
Т’ва,което ме потресе,беше,че се зачудих дали да не ги върна насилствено,щото са ... бири ... ама установих,че би граничило с лудост.Нали?Баси.Няма,ша си ги стискам ,не ги давам !
Мислих си и как ме е яд,че не съм се родила мъж,ама се разубедих,щото тогава щеше да ми се наложи да живея с жена,а т’ва може би е по-голямата прецаквация :D

За вас не важи,щото тука всичките сте пичове :P , ама все повече се убеждавам как жените са...неприятна история...като цяло :)

Или поне мъжете,които аз познавам,са много яки,не знам :D

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 04.04.13 00:02.

Т. Тодорова

04.04.13
20:08

Двама ВиК техници, стар, опитен - Попай, и млад - стажант Ганев, стигат до мястото на повредата - канализационно-отходна шахта, вътре лайна догоре.
Попай без колебание се съблича и се гмурка вътре. След малко изплува:
- Ключ 16!
Ганев подава. Онзи пак се гмурка, изплува:
- Ключ 20!
Ганев пак подава...
- Трети ключ!
Минава време, Попай се помотал там, изплува - фекалиите се оттичат. Аварията е ликвидирана. Излиза от шахтата, поизчиства се и с гордост произнася:
- Учи се, Ганееев, иначе цял живот гаечни ключове ще подаваш!

:D

Т. Тодорова

04.04.13
20:36

04/04/2013 , нетренировъчен (08)

Рънътъ :

- грейпфрут,чай,кашу
- един айран Данон,4 бисквитки Белвита (да,знам,ама умирах от глад и ми беше лошо от бирите снощи - ще каже човек,че съм изпила света..2 бири за сума ти време..)
- препечена пълнозърнеста филия,намазана с крем-сирене Маджаров,а отгоре - магданозената салата :D. Камен се пукна да ми се подиграва на “филията с магданоз”,обаче стана много вкусно и мисля да си ям редовно :P
- тахан,мед,мака,чиа
- 1 кебап :P , 3 вида салати (по малко) - една с катък,чушки и яйца ; зелево-морковена и … тиквички с мазен,млечен сос и чесън (на прах,естествено,кой ти слага читав в купешките бъркочи)
- 5 фурми и малко семки
- 2 варени яйца,намачкани със сиренце,заквасена сметана и дижонска горчица ,пък туй от своя страна - объркано с марулка и краставичка,и семки

2,5л вода
МСМ с лимонов сок преди лягане

Бурбътъ :

Между 13 и 14 километра ходене,почти през цялото време срещу вятър :D
10км от разстоянието бяха наведнъж.

Нямам сили за друго и съм гладна като дзвер.

Утре пак ме чака бая щъкане,но и ще тренирам - днес в една лекция ми стана много-мега-хипер-гига-тера-мулти-ултра-долби-съраунд-скучно :D и си сътворих доста люта (за моите възможности) тренировка,която смятам да направя.

Мързи ме сега да я описвам,че е много дълга - но е интервална,болезнена,кръгова,с кардио,с тежести и основно с упражнения,които затормозяват мързеливото ми Аз :)

Сега сядам да зубря,че утре имам две контролни,пък бях забравила за едната,а за другата не знаех :D

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 05.04.13 10:14.

Tеди, привет :) Исках да те попитам тези мерки актуални ли са на профила ти, тъй като ми изглеждаш доста слабичка на снимките, които постна (F)

Мнението беше редактирано от Natalia Nikolova на 04.04.13 20:38.

Т. Тодорова

04.04.13
20:44

Привет,привет :)

Аз споменах горе,че снимките са от архив - не са актуални,надявам се скоро да бъдат.
Но и мерките в профила не са - падат ми гагите доста сериозно вече :)

Какво означава “гагите” (wasntme)

Т. Тодорова

04.04.13
21:16

Гащите :)

Т. Тодорова

05.04.13
09:40

(coffee)

Добрютру.То вече ден,де,отдавна ми мина утрото.
Спах около 8 часа и половина,снощи легнах сравнително рано...И се събудих в 7:30 - пак все едно са ме ритали.
К’о се прави в такива случаи ?Много е досадно - спиш,не спиш,все си дроб сутрин.Даже кафе пих (слабичко,на джезве,малко светнах като че ли...).Мъча се сега с едни преводи,уж да ми заработи мозъка,ама те са толкоз скучни,че ми се доспива още повече.Бих потренирала - винаги помага,ама няма време сега.
И вънка няма грам слънце.
Тоя форум наистина е много обсебващ.Ставам от сън - буф,форум с кафенце ; кафенцето свърши - само още 5 минутки ; свърша нещо - я да скивам форума ; в почивките - форума ; с всяко ядене - форум ; преди лягане - форум ; в леглото - форум :D Е,не само и единствено,но доста време прекарвам.
Снощи дърдорих с мойта приятелка,тя само го чете,ама твърди,че и нея я обсебва.

Малко по малко ще се наложи нов световен ББ-Тийм ред :D

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 05.04.13 09:41.

05.04.13
10:23

казано от Т. Тодорова на 05.04.13, 09:40:

(coffee)

Добрютру.То вече ден,де,отдавна ми мина утрото.
Спах около 8 часа и половина,снощи легнах сравнително рано...И се събудих в 7:30 - пак все едно са ме ритали.
К’о се прави в такива случаи ?Много е досадно - спиш,не спиш,все си дроб сутрин.Даже кафе пих (слабичко,на джезве,малко светнах като че ли...).Мъча се сега с едни преводи,уж да ми заработи мозъка,ама те са толкоз скучни,че ми се доспива още повече.Бих потренирала - винаги помага,ама няма време сега.
И вънка няма грам слънце.
Тоя форум наистина е много обсебващ.Ставам от сън - буф,форум с кафенце ; кафенцето свърши - само още 5 минутки ; свърша нещо - я да скивам форума ; в почивките - форума ; с всяко ядене - форум ; преди лягане - форум ; в леглото - форум :D Е,не само и единствено,но доста време прекарвам.
Снощи дърдорих с мойта приятелка,тя само го чете,ама твърди,че и нея я обсебва.

Малко по малко ще се наложи нов световен ББ-Тийм ред :D

И аз съм така.Обсебващо е,но защото ни е интересно и защото сме отдадени на това,което правим.

Т. Тодорова

05.04.13
11:04

Абе,то не е лошо да си отдаден на нещо хубаво,ама ми се чини,че малко прекалявам :)

Т. Тодорова

05.04.13
20:09

Отново нищо ново,но все толкова сдухващо ми се отразява ... Цък.

Т. Тодорова

06.04.13
00:24

05/04/2013 (09)

08:00 Кафе на джезве & мед и соево мляко
10:15 Тахан,мед,пълна шепа какаови зърна,фибри,мака
13:00 2 препечени филии със сирене и магданоз :)

Зелен чай,зелен чай,зелен чай…

18:30 1 супена лъжица тиквички с тлъст сос , препечена пълнозърнеста филия с магданоз и сирене,и с чиа…няколко кубчета червено цвекло,варено.

Зелен чай,зелен чай,зелен чай… (малко над литър за деня…а,да,има и сурова кафява захар вътре - 1 пълна лъжичка на цялото количество + малко ментово брашЪнце)

21:00
Тренировка (късничко,ама не можеше преди това да стане…тъкмо няма да ям) :

1) Загряване на стави,рехаб. за колене,кардио загрявка,лек стреч (общо 30 минути)

2) 3 кръга . 2 минути активна почивка между тях , 1 минута почивка по средата на всеки кръг.
Упражненията са по двойки - силово с кардио.
Първи кръг : сила : кардио = 60 сек : 60 сек
Втори кръг : сила : кардио = 40 сек : 40 сек
Трети кръг : сила : кардио = 25 сек : 25 сек

С 5 сек почивка между всички упражнения,за да мога да се намествам - дъмбели,постелки...

- Бърпи без лицева : високи колене
- Ренегатско гребане с редуване на ръце (5кг) : джакове

- Лицеви от колене : високи колене
- Бицепсово сгъване (3 кг , двете ръце едновременно) : джакове

- Странични вдигания (редуване на ръцете,3кг,за онова малкото мускулче на рамото :) ) : високи колене
- Кофи на стол (само в първи кръг ; втори и трети - 5кг над глава) : джакове

- Суинг с дъмбел (5 кг ;( , нямам повече за суинг): високи колене
- Раменна преса (2,5кг) : джакове

1 минута активна почивка

- Клек (5 кг ; в трети кръг - 10кг) : спринт на място
- Редуващи напади (без тежест) : въже (въображаемо,щото с истинското е възможно да се спомина)

- Плие (5кг , в трети кръг - 10кг) : спринт на място
- Руско усукване (3кг) : въже

- Тяга (10кг , в трети кръг - 20кг) : спринт на място
- Клек с ритник (без тежест) : въже

- Ситъпс с краката на ромб : спринт на място
- Онуй,дето е като downward dog,ама всъщност не е : въже

- Висок планк с усукване (единият крак отива към срещуположната страна) : спринт на място
- Най-прост крънч (втори и трети кръг - с 3кг) : въже

През цялото време - AMRAP , като в третия кръг бях най-усърдна,щото ми стана гузно от късите интервали,реших,че се разплувам :)

3) Последва куулдаун - малко удари,почти плавно,с приклякане,малко клекове без тежест

4) 30 минути разтягане + 3-4 минути самомасаж с топка за тенис (нещо не мога да разбера кво точно правя,ама бая изпуках и не се чувствам контузена,та сигурно добре съм се справила).

За пръв път не изпих литър (и отгоре) вода по време на тренировка.

00:15 e вече , но ще ударя сок от един лимон с малко чиа,спирулина и МСМ...и малко ментово брашно...и едно стрито вътре вит.Ц (500мг)

А,да - 4-5 км ходене пак (не,че нещо,ама все си е движение).

1,2 л зелен чай (слабичък,де,не съм се предрусала :))
1,5л вода

*** Почивки на двойките упражнения не правих,щото нямах нужда.Странно.

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 06.04.13 12:07.

06.04.13
12:26

Много изрядно описана тренировка! Бравоc!

Т. Тодорова

06.04.13
18:47

Тенкс :)

06/04/2013 , нетренировъчен  (10)

10:20 Зелен чай & малка лъжичка мед , 1000мг вит.Ц
11:20 Две препечени пълнозърнести филии - отгоре намазано авокадо,върху авокадото - синьо сирене , върху сиренето - чиа ,пък върху чиата - магданозена салата.Никой не може да ме убеди,че т’ва не е най-вкусното нещо,което ми се е случвало от месеци насам.Aма аз съм на фази - след някой ден няма да мога да го дишам сигурно.

14:00 Салата от зеле,морков,домат и магданоз & наденица (хубава),газирана вода

Движение : Около 12км ходене,в по-бързо от спокойното темпо

18:00 Малко цвекло,магданоз,сирене и заквасена сметана - разбъркани и изядени :) ; за десерт - 5 фурми с малко семки
18:40 Kaшу (шепичка),още 3 фурми

Май с това ще приключа…ако има нещо друго,ще го впиша по-късно.

Изморена съм много,пак не спах,пак обикалях много и затова няма да тренирам.Но пък ще ходя на разни клубни свирения с мъжо,та поне с вода ще се налея хубаво.

Ужасно съм гладна,ама ужасно - един от ония моменти,вкоито просто искам да се тъпча,независимо с какво. :(

(00)

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 06.04.13 18:48.

Т. Тодорова

06.04.13
19:35

Иии...да.Филия с луканка и магданоз :D & бая тахан с мед и мака,и с канела.

И вече не съм гладна.(nmuchfun) :D

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 06.04.13 19:35.

06.04.13
19:52

Моят специалитет пък е: Препечена филийка хляб,намазана с масло,мед и отгоре луканка  (wait)

06.04.13
23:15

казано от JulsaVena на 02.04.13, 18:53:

мазните ръце,гръб и големите цици.

(rock)

Т. Тодорова

07.04.13
12:54

Иван П. , опасен специалитет...особено за девойки като мен :). Предпочитам ги отделно - първо филия с луканка,после с мед и масло - така автоматично ми се полага 1 парче хляб отгоре :D
Разделно хранене а ла Тодорова :D

Кико,не съм фен на нито едно от изброените - искам да се отърва форевър.Снощи видях един приятел : Ау,много си отслабнала на цици! ... Викам : Да беше гледал другаде,да беше видял,че не е само там :D
Инак се оказа,че съм се била разхубавила,чак идеална съм била..така разправят на моя мъж другарите,хаха.Ужас,лошо е,когато критериите се занижават.(giggle)

Снощи - литър и половина вода (общо 3л за деня),чаша вино,няколко цигари.
Бях забравила колко е гнусно да се пуши вътре,ама нали забраната се спазва стриктно,валят едни глоби,едни чудеса...Забихме се в някакъв нов (за нас) пловдивски бар,свириха едни приятели там - блусария,рок...Преди това бяхме в доброто,старо Петно на Роршах (там си беше чудно,както винаги).В т’ва “новото” беше отвратително - музиката АДСКИ силна,цялата сграда се тресеше,едни лазери,едни светлини,прожектори,па то вътре тясно,всичко мига и бучи ... заболя ме глава и ми се доповръща,мисля,че сърцето ми нещо не одобри к’во се случва (затова ми гадеше май) и си тръгнахме,а ушите ми пищяха до сутринта.Да не говорим колко беше проС тоя,дето пускаше музиката и озвучаваше бандата...нещо между Румпелстилтскин и братя Аргирови :D , ама мазен,тъп и нагъл.

Или положението прогресивно изпростява,или аз съм много захлупена и стара по душа.(giggle)

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 07.04.13 14:31.

07.04.13
14:07

казано от Т. Тодорова на 07.04.13, 12:54:

...нещо между Румпелстилтскин и братя Аргирови :D

Филип Киркоров да не е? :D

Т. Тодорова

07.04.13
18:17

Зарибих се от Маги и мисля да пробвам.Дано не стана като Хълк в бедрата :D , щото смятам да си правя и останалите тренировки,разбира се.
Всеки,който “има дупе” и желание,нека се включи,та да се мотивираме взаимно - една форумна дружка вече е в кюпа (nmuchfun)

07.04.13
18:36

Това в серии ли се изпълнява или наведнъж,без почивка?

07.04.13
18:42

казано от Т. Тодорова на 07.04.13, 18:17:

Зарибих се от Маги и мисля да пробвам.Дано не стана като Хълк в бедрата :D ...

Няма страшно, от клекове със собствено тегло няма да станеш като Хълк. Лично аз бих се учудила, ако изобщо има някакъв резултат извън леко завишения енергоразход. Смело напред тоест.

Т. Тодорова

07.04.13
18:50

Julsa , мисля да ги правя до отказ,после почивка и пак го отказ (wasntme)

Инис , малките бройки ще ги правя с някаква малка тежест - 30 клека к’во са , ако са със собствено тегло ? (giggle) Ако и по-нататък усетя,че не е ефективно - ще продължа с тежестта.А краката ми растат и без да ползвам допълнителни килограми,много са ми напомпани бедрата (като за мен и като за упражненията,които правя).Ама нищо,де,по-добре с бедра,отколото с увиснал г*з :)

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 07.04.13 18:52.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1