There and Back Again - Fitness & Diet’s Tale vol.3 § 4 [ 2013 § 2014 ]

Темата е заключена.
Прескочи до:
Т. Тодорова

07.04.13
20:32

07/04/2013 , нетренировъчен (11)

- Малко парче домашна баница
- Няколко ягоди
- Тахан,мед,мака,какаови зърна
- 5 фурми
- Филия и половина с авокадо,синьо сирене  и магданоз
- Зелен чай
- Рехаб за колена
- Дробчета с лук и домати (на фурна),сирене
- Рехаб за колена

1л вода
Не тренирах,защото пак не спах и съм адски изтощена.Не знам какво да направя,та да спя нормално (nmob)

(01)

Ееее,с какъв грозен ден си започнах страничката !

Изнасям си предизвикателството и на тая страница,поне нещо симпатично да има в началото й :

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 09.04.13 09:38.

07.04.13
21:25

И на мен бедрата ми дърпат по-бързо от дупето.Ако искаш наблягай на клек плие,той акцентира върху глутеуса.Бях чела една статия тук за тренировките за глутеус на шампионките.Там има интересни идеи. Ради Хаджиев ми беше казал,че има няучно обяснение за бързия растеж на бедрата при жени,но нямам спомен какво беше обяснението (wasntme)

Т. Тодорова

07.04.13
21:37

Плиета мога да правя,но не мога да наблягам на тях,заради коленете - когато ги обърна навън,усещам много здраво напрежение в тях.
Голяма съм лиготия,ама к’о да праиш.
Ще видя как ще тръгне,пък ще мисля варианти.
(F)

08.04.13
09:52

Здравей,

Успех с предизвикателството!
Много ми хареса, ако позволиш ще го “открадна” :)
Мисля и аз да го започна от днес.

Т. Тодорова

08.04.13
10:09

Здравей,Ваня :)

Кради на воля,то дори не е кражба - нека има ентусиасти (sun)

Аз да използвам и да си кажа - пак не спах и пак съм като парцал.След малко почвам клековете & една малка йога , довечера съм в залата.Аман вече.Как да се наспя ?!

Т. Тодорова

08.04.13
12:22

Ето снимки за сравнение след 30 дни.Мазничка съм,но гордо смея да заявя,че тия снимки нямат нищо общо с едни други,които не мога да открия,но на тях отвсякъде прелива една обемна,безформена маса,неприятна за окото,неприятна и за “носене”.Плюс,че коремът ми беше станал...шкембе ... като торбичка (dull)

Килограмите ми са 68 тази сутрин.

* Малко ми се вижда прането,дето уж го преместих надалече... :)

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 08.04.13 15:58.

08.04.13
13:10

Еее, кифличке, РЕСПЕКТ! :)

Т. Тодорова

08.04.13
13:23

Мерси,мъфинче (giggle)

И ти имаш голям процент “вина” за прогреса,бидейки ми стимул и опора (F)

Пълен респект и за твоите постижения - както вече казах,бая хляб има да НЕ изям,докато те стигна (nlick) (пишейки посленото изречение,млящя втората препечена филия :D)

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 08.04.13 13:24.

08.04.13
14:11

Къде ги побра тея 68кг :)))

Т. Тодорова

08.04.13
14:33

В мазните си гръб и ръце,и в мускул по краката :). Пък съм и висока - 173-174 см ...

Т. Тодорова

08.04.13
22:01

08/04/2013 (12)

- Зелен чай с мед
- Две препечени филии със синьо сирене и магданоз
- 50 клека,половината от тях с 5 кг , рехаб за коленца
- Смуути от ягоди,мака,чиа и соево мляко

Тренировка :
- Ставна загрявка
- Скок-подскок – бягане на място,джакове,1-2-3 скокове,мумийни ритници ,високи коленца,скокове ляво-дясно
- Стреч
3 кръга,4 упражнения по 30 секунди,без почивка :
- Скок/страничен напад
- Скачащи клекове
- Планински катерач от стоеж
- Ски скок (ляво/дясно)
Оф...драма сега,кое как беше ..Първото е една минута,другите са по 30 секунди,3 кръга:
- 4 лицеви,8 планински катерача,скок нагоре
- Баскетболен скок
- Подскоци с краката от планк ляво-дясно-център
- Пак от планк – напред назад с крака
Още 3 кръга без почивка :
- Пак му викат СКИ май – скачайки,краката се разминават напред-назад (баси обяснението :D)
- Ъпъркъти
- Скок със завъртане на 180 градуса
- Хуукс
Много симпатично разтягане
Рехаб за колене

Много време ми отнема ходенето,оправянето и описването на тренировките,когато се трудя в залата,затова ще си спестя едно от тия неща,а именно писането - само ще ги маркирам някак,да се знае,че съм се изпотила.Като си правя неща вкъщи,тогава ще ги дробя толкоз подробно. :)

В сряда ще ида на някакъв комбат час,а в петък – кросфитец.Хау куул ис дат,а ? :)

Залата кърти,хората са яки – мили и отзивчиви,и...абе,много се кефя.Чак ми е милно като говоря за т’ва :D
Трудни са ми някои неща – скоковете ме гърчат,щото много ми гърмят прасците и бедрата,усещам как,ако не спра,просто ще се срутя.Не знам що тъй,при все,че това са ми най-спортните части.Сърцето ми някак ... абе,има нещо съмнително,не мога да обясня какво усещам,за да можем да обсъдим дали е нормално при такъв тип натоварване.Все едно съм изпушила една кутия цигари преди да се разскачам...и една тежест такава....Дишам супер шумно,на моменти е все едно се задушавам...Затова и спирам да почивам по 2-3 секунди,после веднага пак се връщам в действие.
Чистото кардио много ме трови – повече ме кефи на интервали с тежести,пък били те и по-голЯмки.

- Вечерята : свиня на тиган (плешка),марулена салата,овкусена по обичайния начин.А,да,опитах един салам...няколко пъти :D
2,5л вода
МСМ § вит.Ц

Ако реша да си купувам био продукти,за да съм здрава,няма ли да ми се наложи да си продам някой бъбрек накрая (даже далеч преди него) ? Много скъпо,егати,напра’о се *бават с хорицата (tmi)

(02)

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 09.04.13 09:32.

08.04.13
22:15

На мен ми изглеждаш не повече от 60кг.Вероятно е да имаш тежък кокал.Аз съм 170-53/54кг и изглеждам долу горе като теб,затова ми се видя странно На тези снимки изглеждаш много по-добре от предните.
Нали не се сърдиш,че съм го написала така.Смятам,че тук всички търсим откровеност.
Успех.Продължавай в същия дух!

Т. Тодорова

08.04.13
22:24

За кое да се сърдя?Аз да не съм сляпа,че да се обиждам :)))
А и най-малкото,което може да ме разсърди,е някой да ми каже,че изглеждам ПО-добре :))))
Недей се притеснява,трябва да сме обективни и честни - другото е мечешка услуга.

Абе,явно не са обективни много тия снимки,щото теб те знам колко си слабинка,пък аз съм далеч от тая работа.Някой ден ще си направя някакво клипче.Мойта дружка вика,че и на камерата така изглеждам,ма аз не вярвам.
Тежки кокали нямам - фини са ми.Имам си бая сланина просто.

Само да се възползвам и да вметна,че салатата беше от маруля,домат,слънчоглед,чиа,конопено брашно,ябълков оцет,хималайска сол и шарлан...И малко сирене :D
Егати марулената салата :D

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 08.04.13 22:25.

08.04.13
22:25

казано от Т. Тодорова на 08.04.13, 22:01:

Ако реша да си купувам био продукти,за да съм здрава,няма ли да ми се наложи да си продам някой бъбрек накрая (даже далеч преди него) ? Много скъпо,егати,напра’о се *бават с хорицата (tmi)

Уви, това е стойността на истинската храна, отгледана по що-годе добър начин. Не е като кофичка кисело мляко да струва 28 стотинки.
Тя всъщност не е толкова скъпа, ами нашите доходи са плачевни, но това е друга тема...
ПП: Именно това е причината за изобретяването на генните модификации - голямо количество продукция с нисък разход, следователно и ниска цена. 7 милиарда не се изхранват така лесно с чиста био храна, особено ако 6 от тях ядат и месо, което е също голямо прахосване на ресурс.

Мнението беше редактирано от Margi на 08.04.13 22:29.

Т. Тодорова

08.04.13
22:27

Марги,аз съм на мнение,че са скъпи и изкуствено се оскъпяват допълнително.Не мисля,че и много хора в прословутата чужбина се хранят с био продукти.Жалко.
За млякото от 28 стотинки няма смисъл да казвам нищо.Тук вече е трагичният момент,в който много хора нямат дори възможността да избират между него и поне това от 98 стотинки :(

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 08.04.13 22:29.

08.04.13
22:33

Аз като месоядно същество , все още съм далеч от консумирането на суперхрани,био-храни т.н.Само се старая да се доближа дотях.Та да споделя.В ИСпания един прост чужденец работи за 1000 евро и си купува чисто свинско месо за 3 евро килото,без кост,без лой.Пръщяха ми ушите от скари всеки ден,сирена-бол,на смешни цени,зеленчуци,плодове,каквото ти е кеф.
Тука се чудя 1.Как да си платя тока? 2.Как да спра да ям,за да си платя тока? 3.Как да не сера с извинение,за да не огладнявам и да си платя тока?
Мога да кажа,че там сме си купували доста био-храни и нямам спомен да са били скъпи както тук. Най-яркия ми спомен,колкото и жалко да звучи е,че ядях всеки ден каквото ми душа иска по колкото иска.
Плачевно е нашето положение....

Т. Тодорова

08.04.13
22:39

Аз пък вече други неща чувам.Че навсякъде е толкова зле,колкото никога не е било.Приятелка в Германия скоро ми показа сайт,от който си купува чиа,миа и т.н. ,и всичко беше доста по-скъпо.Заплатите им са паднали,да не говорим колко безумно скъпо е здравеопазването,данъците.
За Швейцария знам разни неща от близък - че съвсем не е такова,каквото го описват по телевизията.Може да са малко по-добре,ама чак да ти пращят ушите от качествена храна - не вярвам.Поне не и към тоя момент.
Баща ми беше няколко години в Англия - разликата от преди 7-8 години е огромна,доколкото чувам.
Американците ги видяхме миналата година , хем бях на място , на което бедни нямаше ...

Оф,нека не ги захващаме тия,че са мн дълги :)

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 08.04.13 22:40.

08.04.13
22:42

Да,и ти си права. Но навсякъде е различно и всеки гледа през своята призма.Няма смисъл да се лъжем,че в България е супер супер зле.Нещата постоянно се променят,но не и към по-добро.

08.04.13
22:45

Само вмятам, че съм си пазарила разни био продукти в Гърция и от доста по-далечни места - цените им бяха съвсем както тук.
Като разглеждам сайтове разни с онлайн поръчки от Щатите и Англия, цените са пак както тук. Единствено при доставчици на едро съм си поръчвала на по-ниски цени, но то е логично.

08.04.13
22:52

казано от Маргарита Манева на 08.04.13, 22:45:

Само вмятам, че съм си пазарила разни био продукти в Гърция и от доста по-далечни места - цените им бяха съвсем както тук.
Като разглеждам сайтове разни с онлайн поръчки от Щатите и Англия, цените са пак както тук. Единствено при доставчици на едро съм си поръчвала на по-ниски цени, но то е логично.

За мен разликата идва от средната работна заплата и пенсия,които получават хората в чужбина.
Свекърва ми гледа бабичка,която е била учителка 30 години и взема 3000 евро пенсия.Мойта баба 40 год.трудов стаж все на хубави позиции и взема 180лв пенсия.

08.04.13
22:53

Нали и аз това казах - не че храната е скъпа, ами ние не можем да си позволим да я ядем. :(

08.04.13
23:00

Аз затова си мечтая един ден да си отглеждам сама повечето неща,с които се храним.Не ме бърка нито да копая,нито да рина на прасетата (grin). С радост и умиление си спомням за животните,които гледаха баба и дядо и как и месото,и хляба и всичко,и сиренето имаха неповторим вкус..

Т. Тодорова

08.04.13
23:20

Да,ама ги взима като се пенсионира ;)

Аз вече и в домашното производство нямам вяра - с к’во ще ги храниш тия прасета,какви семена ще си купиш,каква е почвата,с какво ще ги ториш...Няма бягане на 100% .. само можем да си поспестим някои неща.

Лека от мен :P

Т. Тодорова

09.04.13
09:28

Добро ви утро .
Започвам деня със смуути от няколко ягоди,един малък банан,4 фурми,мака,чиа и соево мляко.

Записвам го тук,че нямам на какво друго,пък шансът да го забравя е много голям :)
(d)

09.04.13
14:19

Сори, сори, сори че пак почвам темата, ама да си кажа (blush)
И аз нямам вяра даже и в домашното вече, даже и в домашното яйце от баба ми, щото и тя купува смеските от магазина, а какво има в тях....никой не знае.
Моя колежка майка й работи точно в такъв цех, където правят смески за пилета....еми няма Ви казвам какви боклуци, АБ и тем подобни слагали :( и ние си храним домашните животинки, и си мислим че ядем чисти яйчица.....еми...не и в тоя живот явно.

И в био-то нямам вяра....как да се убедя, че Био-доматите или Био-краставиците посред зима са Био. Каква е тази чиста и незамърсена почва, и как така в този сезон има такива зарзавати, когато няма как да се отгледат без намеса на торове, препарати и изкуствена светлина.....Купивала съм си Био-зеленчуци, същата вода са, без никакъв вкус и аромат.

Предлагам темата да се измести, да не спамим тук :)

Изказах се.... (wave)

Т. Тодорова

09.04.13
15:19

09/04/2013 (13)

9:30 Смуути от няколко ягоди,малък банан,лъжичка чиа,лъжичка мака,4 фурми и соево мляко ; бжжжт-бжжжт с пасатора и много вкусно :)
10:30 Зелен чай
11:30 1000 мг вит.Ц
13:00 Марулка с белен слънчоглед,малинов оцет,конопено олио и хим. сол ; малко мусака със заливка - много ми се дояде,хапнах по-малка от нормалната порция
14:00 3 фурми
14:40 Още МАЛКО мусака :)
16:00 Какаов чай с канела (много гот) +  малко парче “пресен кокос” (нарязах си го и си го прибрах в камерата - идеално е,хем седи свеж,хем се папа супер лесно,защото няма нужда от размразяване)

Тренировка :

12:00 Лекинко :
- малко загрявка на глезени,колене & таз
- 55 клека (с 5 кг)
- рехаб за колена
- планкове (опити)
16:30 Още малко :
* Разгряване (кръст,лакти,китки,рамене) и бърза тренировка за ръчички в 3 кръга от по 6 упражнения,12 повторения всяко :
- лицеви опори от колене
- ривърс флайс от наведено положение
- раменна преса
- пулоувър
- трицепс над глава
- бицепсово
- 5 минутки разтягане в тая област
* Разгряване на глезени,колена и таз + бърза табата (20:10 , 2 кръга)
- джакове
- скуот тръстс
- високи колене
- лицеви от колене
* 40 минути Dynamic Flow Yoga с тежести от 0,5кг на ръцете (има разни пулсации)
* Пак опити за планкове - преден,страничен,с повдигане на крака,с местене на крака вляво и дясно...
* Рехаб за колене

Между 18:30 и 20:30 пак си имам движение - не тренировка,но все пак.

Спирам да ям за днес - тежко ми стана от тия картофи.Само една спирулина ще си спретна след тренирането (с мляно конопено семе,лимонов сок,ментово брашно)

Минимум 2л вода (ще я впиша после,че може и на 3 да отиде)
Преди лягане - МСМ , 500мг вит.Ц

(03)

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 09.04.13 16:33.

Т. Тодорова

09.04.13
18:35

Абе,както си мислих,че няма да ям,така си ядох като пич в 18:20 (т’ва вече наистина ще е за последно за днес) - още малко мусака,2-3 супени лъжици зелева салата и няколко бисквити,купешки,от които ми стана много сладко и гнусно.Утре ще си забъркам домашно нещо.Грух.
Има тренировки,след които просто умирам от глад,зверско,непредолимо,неукротимо желание за храна и се учудвам,че точно тази,никаквата,е една от тях.След тежки (като за мен) мога изобщо да не погледна храна,освен ако не се поддам на лакомия. (wasntme)

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 09.04.13 18:35.

09.04.13
20:25

Ако претренираш е нормално да загубиш апетит.Днес явно не си.(grin) На мен първата ми работа след тренировка е да се изкъпя и чак треперя от глад,защото преди това не съм яла.Не мога да тренирам,ако съм яла.

Т. Тодорова

09.04.13
21:31

И аз не мога на нахранено.
Странно,че отдавна не съм претренирала (поне не така,че да го усетя на другия ден) ,а все не ми се яде след трен - само вода наливам като невидяла.
Определен тип натоварване,като тая йога примерно,ме кара да искам да изям света.Както и тренировка само с тежести - сейм.
Ох,нещо щях да споделя,ама забравих. (nbat)

Т. Тодорова

10.04.13

10/04/2013 (14)

9:30 Какаов чай с канела

11:00 - 12:00 Тренировка 1 :
*** Загряване на стави
*** Тичане на място,джакове,тичане на място
*** ZWOW 40 - 3 рунда за време,с малко промени по упражненията :
- 10 х бърпи (но без лицевата)
- 10 х планински катерач (на крак)
- 10 х лицеви от колене
- 40 х клек с 4кг
*** 3 х 5 тяга с 20 кг
*** 60 клека
*** Опити за планкове
*** 20 минути разтягане (една кратка йога,дето си имам )

13:20 180 гр мини гевречета :D - купешки (от някаква мини-баничарничка ги взима майка ми и ми ги носи за втори път … ще й викам Юда вече :D )и от бяло брашно,но толкова вкусни,пресни и прекрасни,че изобщо не се чувствам гузна , ако трябва да съм съвсем откровена.Ще потренирам малко повече после и айде - няма ги гевреците.
15:30 Омлет от : 5 яйца,разбира се,магданоз,пресен лук и пресен чесън…едно свинско роле,което К. е купил и не искам да го хвърлям,пък никой не го яде ( ш’а вземе да какаряса :D ),малко масло…а,да - и малко микс от грах,чушки,царевица и морков,дето беше останал на дъното на един пакет - туй в един голям тиган и после - делба наполовина.
Салатата е задължителна - малко марулка,малко домат,малко авокадо,лимон,шарлан.

Малко странно ми “звучат” постовете , ама не ги пиша наведнъж,ами през целия ден си разсъждавам в един текстов файл,даже емотиконките си вписвам :),а вечерта само копирам и поставям. :)

Залата ще я пропусна и ще тренирам вкъщи,’щото се оказа,че имам много за учене за утре и за петък,та ще си спестя пътя и оправянето там,чакането за съблекалня,баня - все ги чакам,че не ми понасят такива тесни и набъкани с женки места :D .

19:00 Тренировка 2 :

Тежестите,които ще използвам,няма да ги описвам,щото така или иначе,нямам повече от 6 кила дъмбел.Винаги си ги нагласям така,че да ми е трудно,а не да се размятам без съпротивление.

*** Загряване на стави
*** Power HIIT :
* кардио загряване (4 минути)
- бягане на място/бягане напред-назад
- високи колене
- 1-2-3 встрани,докосване на пода с ръка
- клек
- 2 х ски клек/бягане напред , 2 х ски клек/бягане назад
- 1-2-3 встрани,докосване на пода с ръка
- редуващи напади
- “inchworm” - ходене с ръце напред до планк + лицева + връщане обратно в стоеж
- клек
- ски клек
- лицеви опори
* същинска част :) :
- 2х30sec dead rows
- 2x30sec clean & deadlift
- 2x30sec clean & press & half squat
- 5x30sec power press (3 frontal presses,1 release)
- 2 пъти : 1x30сек сумо скок (скок-тясно,скок-широко), като през първите 15 секунди е бавно,а между 15 и 30 сек става максимално активно скачане + 1x30сек редуващи се скачащи напади
- 2 пъти : клек с раменна преса - 30 секунди бавно,30 секунди максимално активно
- 3х45сек сумо бърпи
- 2 пъти : 1х30сек планк длани-лакти & 1х30планински катерач,бавно
- 1х50 сек коляно към лакът от планк
*** Доволен стреч

21:00
Сокът от два лимона,2 пълни лъжички спирулина,една с МСМ,1000мг вит.Ц и 1000мг магнезий (стрити на прах) - всичко разджуркано и споделено с любимия :D .Той,горкият,вика,че спирулината е толкова отвратителна на вкус,че просто няма как да е вредна :D
След тая гнус - по 1 лъжичка чиа,ягоди (не знам колко,ама не особено много) и микс ядки (аз лично изпапах около 30гр).

Знам,че плодовете вечер не са най-добър избор,но при мисълта за нещо по-малко свежо от току-що измита,вкусна,ароматна ягода...няма да обяснявам :)

+ резен домат и 25 гр мини геврече :P

2л вода
500мг магнезий преди лягане

(04)

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 10.04.13 23:24.

Т. Тодорова

11.04.13
17:24

11/04/2013 , нетренировъчен (15)

08:40 Какаов чай с канела
09:40 ОГРОМНО смуути (към 400-450мл :D) от соево мляко,ягоди,5 фурми и няколко парчета кокос,които дойдоха в повече и … бля,стана малко по-мазничко от необходимото.
10:00 500мг вит.Ц , 500мг магнезий
12:00 - 12:20 Около 120 гр ядки,90 от които кашу (много обичам!).Знам,че са много за нетренировъчен ден,какъвто се очертава да бъде днешният,ама се отплеснах в една статия и тя ръката ми сама…нали… :D
12:30 Б9 + Б12
13:40 Сок от един лимон,пъъълна лъжица спирулина,МСМ
15:40 - 16:30 Ориз (басмати и кафяв) със зеленчуци (броколи,карфиол,грах,морков…) и карначе (читаво,от мръвки) - туй в тава и на фурна,стана много вкусно ; 1 голяма препечена филия ; 4 фурми
17:00 Пак малко от манджата с ориза
17:10 :D Mощно тахан с мед - имаше едни останали 3 пръста в бурканчето (от малките на Тръндеви) и ги изплющях с бясна скорост.

Спирам да ям и оставам само на вода и лимонов сок до утре.
МСМ и магнезий преди лягане.

Не знам кво да направя - като не тренирам и съм вкъщи,озверявам.Мисля,че ще започна да ставам рано-рано сутрин и да правя тренировка,че т’ва е ужасно.Както споменах,след някои типове натоварване,огладнявам здраво,но е различно.В дни без движение просто се тъпча хаотично с каквото ми попадне пред очите.

Между 18:30 и 21:00 ще имам бая движение.

(05)

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 11.04.13 17:25.

11.04.13
19:45

казано от Т. Тодорова на 11.04.13, 17:24:

[
Между 18:30 и 21:00 ще имам бая движение.

(05)

Това прозвуча като прогноза от хороскоп :)

Т. Тодорова

12.04.13
11:02

Мразим въглехидрати.Вкусни са ни,но ни карат да се чувстваме зле,прешъс...Спи ни се,тежи ни,отпадаме...да,прешъс,отпадаме...(nbad)

Зат’ва - баста.

12.04.13
20:54

казано от Т. Тодорова на 12.04.13, 11:02:

Мразим въглехидрати.Вкусни са ни,но ни карат да се чувстваме зле,прешъс...Спи ни се,тежи ни,отпадаме...да,прешъс,отпадаме...(nbad)

Зат’ва - баста.

Освен туй въглехидратите ни превръщат в хобит хаха (call)

Т. Тодорова

12.04.13
20:57

12/04/2013 (16)

07:30 Кратка табата (2 рунда по 2 мин) за събуждане

09:00 Кафе (?!?!) с мед

12:30 Тренировка 1:

- стави
- загряване

*** 12 интервала х 60 секунди ХИИТ от ФБ.Всичко,дето е в скоби,се изпълнява по команда по време на упражнението :

- джакове (бърпи)
- статичен клек (скок)
- сплит скокове (бърпи)
- планк джак & с повдигане на пета към задник (скок до стоеж)
- 1-2-3 встрани в полуклек (подобие на бърпи)
- планински катерач със събрани крака - ляво,среда,дясно (скок до стоеж)
-30 секунди почивка
- скокове право нагоре (подобие на бърпи)
- коляно към срещуположен лакът от планк (скок нагоре)
- високи колене (подобие на бърпи)
- коремни преси - изпънато тяло,длан към срещуположно копито,като и дланта,и копитото са изпънати
- двойни гъзоритници :D , ама понеже ми се набиват коленете много - крак по крак (подобие на бърпи)
- статичен напад (скок нагоре)
- куулдаун и стреч

*** 70 клека без тежест + още малко стреч
*** Корем (без почивка)
- 30х длан към външната част на едноименния глезен (редуване на страните)
- 30х коляно към срещуположен лакът (пак с редуване)
- 30 сек страничен планк (дясно)
- 30х пуслации с длани между бедра
- 30х 4 times abs -  легнало положение,краката,изпънати,се вдигат един по един до вертикала и един по един се свалят в изходно положение)
- 30 сек страничен планк (ляво)
- 30х свити крака,дланите се плъзгат по бедрото към коляното
- 30х длани към глезени (краката изпънати нагоре и присягането става в стил “флай” :D )
- 30сек преден планк
- 30х коремна преса със скръстени на гърдите ръце
- 30х двойна преса
- 30х повдигане на ръка и срещуположен крак нагоре (легнала по корем)

Още малко разтягане

15:00
1 пълна с.л. от ориза
15:30 Маруля,домат,авокадо,конопено брашно,сланина,филия пълнозърнест,препечен хляб,сирене,оцет,сол,шарлан.Лъжичка чиа.

16:45 - 17:35 Ходене пеша

18:00 - 19:00 Тренировка 2
Кросфитърска ,с много готина загрявка .
Самият комплекс…абе,ще се мъча вкъщи да го завърша целия някой ден.
Суинг & пуш-преса с 11кг , въже,бутане на гума,планкове,бърпита,бг клек,ей такива красоти.

Мисля,че т’ва е моето нещо - страшно ме кефи.
А тренировката в група е…пък и с такъв треньор…Друго е да има кой да ти каже,покаже,да те похвали,да те понавика :P
Супер съм ентусиазирана и много ми се ще да не ми секнат финансите,щото искам да ходя редовно и по много :D

19:30 - 20:30 Пешокраком до вкъщи - по едни улички,сoкаци,ужас,щото исках да избегна булевардите,че ми осмърдяват душата.

21:00 Голяяяяяма пържола & салата от домат,краставица и маруля (слабо овкусена)

30-40 мин след вечеря : сока от 1 лимон,разджуркан с литър вода,като на последните глътки ще си ръсна МСМ,1000мг магнезий :)

Общо 3л вода

*малко масаж с тенис топка

(06)

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 14.04.13 22:22.

Т. Тодорова

12.04.13
22:18

Да приемем,че съм решила да кросфитърствам вкъщи...с какво мога да заменя набирането,което така и така не мога да направя ... ?

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 12.04.13 22:20.

12.04.13
22:21

набиране към маса?

12.04.13
22:23

Хоризонтално набиране.

Т. Тодорова

12.04.13

Нямам към какво... ;(

Някакви варианти с дъмбели ? :D

12.04.13
22:37

Между два стола закачаш точилка, държка на някакъв моп (не алуминиева).
С дъмбели можеш да гребеш - стандартно и ренегадско...не че е заместител на набирането, но е вариант.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1