EDUCATE AND DOMINATE

Темата е заключена.
Прескочи до:

Изяла си една буква (pizza)

10.06.16
11:55

казано от Марин Димитров на 10.06.16, 11:43:

Изяла си една буква (pizza)

Както казах... умирам от глад :D

10.06.16
13:24

казано от Juls на 10.06.16, 11:41:

[color=purple]Днес се събудих зверски глада, едва си направих тренировката. През цялото време си мислех за препечени филийки със сланинка и поръсени с червен пипер. (ndolars)

Ееее не, това много ме изкефи! High five!
Накара ме сега и аз да си мисля :x

10.06.16
14:53

казано от Sanya на 10.06.16, 13:24:

казано от Juls на 10.06.16, 11:41:

[color=purple]Днес се събудих зверски глада, едва си направих тренировката. През цялото време си мислех за препечени филийки със сланинка и поръсени с червен пипер. (ndolars)

Ееее не, това много ме изкефи! High five!
Накара ме сега и аз да си мисля :x

http://comment-cdn.9gag.com/image?ref=9gag.com#http://img-comment-fun.9cache.com/media/0e5ee752141692475484718587_700wa_0.gif  

:D

11.06.16
11:49

Едит към вчера :

* вечерна тренировка : 15 мин въже и клек 3х3
* много ядене, толкова много,че не си спомням вече какво и колко ядох
———————————————————————————————————————————————————————————————

11/06/ събота / сън: 6 часа

Тренировката:

* пътека 25 мин наклон + 10 мин интервали

Храната:

* за офиса : пилешко филе, зеленчукова супа
* за после : не знам още ...

Възнамерявам в следващите няколко дни да правя само кардио или да не тренирам изобщо. Чувствам се вдървена.
Много ме изнервя обстановката на работа.Задушно е, горещо е, пълно с дразнители. Заради няколко дрисли, дето все йм е студено, страдат всички останали. Климатикът йм духа, прозорец, ако отворим- пак йм духа. Ами като се знаеш каква си п*тка заспала меланхолична студенокръвна трътла, донеси си една жилетка и се обличай. Аз няма накъде повече да се съблека. И все мрънкат за нещо. Напоследък ходя на работа с огромно нежелание. Много мразя кифленски истории. Помолих да ни преместят екипа в другия край на етажа, далеч от тези “специалните” и сега чакам развитие по въпроса.
Щях да отбелязвам още нещо, но забравих. :/

Сетих се какво щях да казвам : Този месец ову ми подранява малко. За протокола.

Мнението беше редактирано от Juls на 11.06.16 11:58.

11.06.16
16:23

pz

12.06.16
11:34

Едит към храната вчера:
* таратор,филия хляб, суджук, диня,ягоди,череши, голям джеймисън

12/06/неделя/ сън: почти 9 часа

Тренировката:

* 35 мин пътека наклон
* 10 мин въже

Храната:

* за офиса: пил.филе, оризовки, овес с кис.мляко,стафиди и белен слънчоглед, шопска салата
* за вечеря: под въпрос

Спах доста и дълбоко, но сънувах някакви странни неща. Много отдавна не ми се е случвало да помня какво съм сънувала...
Днес и утре работя и после съм офф цели десет дни. Нямам търпение да ги изтикам тези две смени и да се махна от този офис...

12.06.16
14:38

For those of you who think this might be worth watching.. help yourselves…

13.06.16
11:30

Едит към храната вчера:
*овес с кис.мляко,червени боровинки и белен слънчоглед, шопска салата, печени тиквички, 3 кайсии, семки

13/06/понеделник/ сън: 8 часа

Без тренировка.
Щях да ходя до залата сутринта, но някои хора не ме пуснаха да стана :D и си останах да си лежа.

Храната:
* за офиса: овес с кис.мляко,червени боровинки  и белен слънчоглед, печени тиквички, бъркани яйца със сирене, оризовки, една малка баничка /колежка донесе/, чай от копър и магданоз
* за вечеря: не знам още ...

Обичам дъждовно и мрачно време... :)

Мнението беше редактирано от Juls на 13.06.16 11:30.

14.06.16
22:14

Кой е трил постове в дневника ми и по чия молба?

14.06.16
22:22

казано от Juls на 14.06.16, 22:14:

Никой.

http://www.bb-team.org/forums/viewthread/79669

14.06.16
22:34

казано от karfi4ka на 14.06.16, 22:22:

казано от Juls на 14.06.16, 22:14:

Никой.

http://www.bb-team.org/forums/viewthread/79669

Независимо къде са сега,постовете ги няма в дневника ми, следователно са изтрити от моя дневник. По чия молба?

Юле, вярно е, че мненията бяха в дневника ти... но с идеята да отделим дискусия със зрънце полезност и да спестим разводняване на дневника ти, преместихме раздумката за климатиците. В случая - по наша преценка. Да не изпадаме в разискване със съмнителна стойност - това предлагам в случая. :)

14.06.16
23:47

казано от Кольо Пияндето на 14.06.16, 22:48:

Юле, вярно е, че мненията бяха в дневника ти... но с идеята да отделим дискусия със зрънце полезност и да спестим разводняване на дневника ти, преместихме раздумката за климатиците. В случая - по наша преценка. Да не изпадаме в разискване със съмнителна стойност - това предлагам в случая. :)

Разбира се.

Нямам нищо против самосиндикалното решение и не го оспорвам.

Някакво известяване чрез лично съобщение или коментар в дневника тип “дискусията е преместена *тук* също са излишни.

За протокола- не помня да съм била инициатор или участник в разисквания със съмнителна стойност. Точно обратното. Винаги страня от такива.

Мнението беше редактирано от Juls на 14.06.16 23:47.

15.06.16
08:20

14/06/вторник/ сън: 7 часа

Сутринта:

* 10мин въже
* тяга 5х5 в сс с раменна преса 5х5
* чукчета 3х10 в сс с арнолд рам.преси 3х8
* горен скрипец 3х10 в сс с рам.преса зад врат 3х10
* гребане на долен скрипец 3х12 в сс с шолдър шокър х3
* хиперекстензии 4х25-30

Вечерта:

* плуване
- 6 х 25м кроул
- 2 х 25м със загребници
- 2 х 25м с дъска

Храната:

* яйца с масло,сирене,луканка,печени чушки,
боб яхния , бабек, овчарска салата, 2 ореховки, прясно мляко/ от 2 бели фрапета/

17.06.16
06:40

15/06/сряда/ сън: 8 часа

Без тренировка.
Цял ден мързел.
Манджаре: помня само много сладолед

16/06/четвъртък/ сън: 8 часа

Без тренировка.
Разходка в жегата, еквивалентно на сауна.
Манджаре: парче баница, шопска салата, вълча салата, пет бири, узо

18.06.16
17:25

18/06/събота/ сън: 8 часа

Тренировката:

* бягане
* лицеви, набиранки,корем
* въже
* плуване

Нищо не сън засичала, нищо не съм броила. Тренировка абсолютно и само за кеф. :)

20.06.16
07:53

19/06/неделя/ сън: 9 часа

Само плуване и хапване. :)

20.06.16
12:06

20/06/ понеделник/ сън: 8 часа

Тренировката:

* клек и добрютрю с бг торба, лицеви, набиранки, бицепс, трицепс, корем - в кръгови
* въже,  около 10-15 мин
* плуване

21.06.16
09:46

21/06/ вторник/ сън: 9 часа

* Само тичане и плуване.

Ето и част от трасето. :)
Изключително красиво е, единственият недостатък е високата влажност на въздуха.
Никога не ми е било по-приятно да бягам както ми беше тук...(inlove)

По-късно ще си кача още снимки.

21.06.16
14:41

Това къде е? :)

21.06.16
16:53

казано от Sis` на 21.06.16, 14:41:

Това къде е? :)

Резиденция Евксиноград.

22.06.16
15:06

22/06/ сряда/ сън: 8 часа

На стадиона в Павликени:

* бягане,  6 обиколки
* въже, 10-12 мин

Късно отидох, много ме напече и даже май слънчасах, щото цял ден ме цепи кратуната.
Бягането- свински тръс...Хем ме мързеше,хем ми беше жега.

Последната седмица яденето беше основно бира,сладолед,разни мазнотии и доста хляб. От всичко по много. Свинска история. Буквално
Както се вижда, не съм се разбила да тренирам. Починах си много добре.

Планирам от този петък да мина на по-стриктно хранене за исвестно време, защото ми се струва, че отиде коня у ряката. Чувствам се малко дебела. Или съм качила тлъсто, или съм се оводнила стабилно. Пуста лакомия...

22.06.16
15:24

Малко снимки...

Мнението беше редактирано от Juls на 22.06.16 15:35.

23.06.16
15:47

23/06/четвъртък/сън: 8 часа

Без тренировка.

Много мразя да ми е горещо. Жегата ми убива желанието за живот. Нито ми се тренира, нито ми се говори, трудно заспивам вечер...въртя се по половин час,  нощем ставам да се мокря с вода... Абе ненавиждам лятото и това е! (swear)

Оказа се, че имам да свалям всичко на всичко 3 кила и малко. Явно не съм толкова дебела, но жегата ми обърква преценката. :Д

Все още нямам план как ще процедирам, щото даже и да мисля ме мързи.
И да си попълвам дневник ме мързи... та сигурно ще си почина от него седмица-две.

Днес е последният ден от почивката ми, утре се очаква да работя с пълни сили, а то... как не ми се ходи...само аз си знам. В тоя ред на мисли-
Ако някой има идеи за далавери, свързани с финансови облаги, да се обажда. :Д

Оплаках се малко, напоследък мрънкам доста. Както всяко лято. Не мога да живея на горещо и това е.

23.06.16
16:17

казано от Juls на 23.06.16, 15:47:

Все още нямам план как ще процедирам, щото даже и да мисля ме мързи.
И да си попълвам дневник ме мързи... та сигурно ще си почина от него седмица-две.

И аз съм на това дередже.. (dull)
И аз мразя жегите.. (envy)

Мнението беше редактирано от Sis` на 23.06.16 16:18.

23.06.16
16:29

Аз не виждам откъде ще свалиш - ти си супер нафибрена.

23.06.16
18:00

казано от Queen Cobra на 23.06.16, 16:29:

Аз не виждам откъде ще свалиш - ти си супер нафибрена.

Първо качвам на местата, от които и последно свалям- долна част на корема и либовните дръжки, брич зоната и трицепса. Аз си познавам тялото и се виждам,че съм турнала кило и нещо тлъсто там и още толкова водица . От там ще ги сваля :)

Освен това от количествата ядене и бири /най-вече бири/ и стомахът ми е раздут, та сега ще бера душа докато се посвие.
Споменавала съм преди,че обикновено се храня през 2-3 часа, в сравнително равни по количество и калорийност мийлове . А сега просто нямах желание да си изгубя половината отпускарско време в приготвяне и пакетиране на храна и ядях по два основни мийла , в някакви неразумни количества/ примерно 5 пържени яйца, две пържоли от пил.бут, два таратора, салата някаква, хляб или пържени картофи на едно сядане и това е само за мен: Д /, за да изкарам до следващото плюскане. Междинки от типа на плод, сладолед, бира с мезе и т.н. мен не ме засищат...
Хубавото е, че храната беше уникална и на мега народни цени,  както и алкохола :Д
Пуста лакомия... Ще излезе вярно,че.няма по-истинска любов от тази към храната. :Д

23.06.16
18:22

казано от Juls на 23.06.16, 18:00:

Първо качвам на местата, от които и последно свалям- долна част на корема и либовните дръжки, брич зоната и трицепса. Аз си познавам тялото и се виждам,че съм турнала кило и нещо тлъсто там и още толкова водица . От там ще ги сваля :)

Да, като 95% от жените. Щом ти се занимава, сваляй, 2 кг не те правят по-дебела,а може би дори по-женствена. Като се върнеш към тичането и двуразовите, ще се свалят сами и без допълнителни усилия.
Не знам дали стомахът може да се разшири  от няколко дена храна, сигурно тези “усещания” са психологически и ще се върнеш бързо в стандартния си режим на порциите. Но пък явно наистина може да изядеш МНОГО на едно сядане :D

23.06.16
19:15

казано от Queen Cobra на 23.06.16, 18:22:

казано от Juls на 23.06.16, 18:00:

Да, като 95% от жените. Щом ти се занимава, сваляй, 2 кг не те правят по-дебела,а може би дори по-женствена. Като се върнеш към тичането и двуразовите, ще се свалят сами и без допълнителни усилия.
Не знам дали стомахът може да се разшири  от няколко дена храна, сигурно тези “усещания” са психологически и ще се върнеш бързо в стандартния си режим на порциите. Но пък явно наистина може да изядеш МНОГО на едно сядане :D

Харесва ми да съм във форма. И не ми харесва да имам мазни ръце. Хич не ме правят женствена, ами си приличам на селска батка.
Занимава ми се, да. Аз не питам дали да свалям или не. Аз съм го решила. :Д Въпросът не е в това как ти ме харесваш или някой друг,  а как аз се харесвам. :)

23.06.16
19:19

Аз исках да кажа, че никак не ми изглеждаш мазна по снимките, не друго.
Много ясно, че това как се възприемаш, е на първо място. Затова ни радвай с повече снимки в твоята най-добра форма.

23.06.16
19:30

Две седмици ми трябват и съм се оправила.
Аз реално няма от какво толкова да ограничавам, а просто да си върна стария начин на хранене.
За двуразови скоро няма да имам време... Въпреки,че много ги обичам, не смятам, че е правилно да се тренира двуразово целогодишно.
Особено сега лятото кратки интензивни тренировчици ми звучат най-привлекателно. :)

25.06.16
12:30

http://www.boredpanda.com/funny-online-shopping-fails/

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

28.06.16
12:31

Бастун, пожелавам ти да спечелиш протеина от играта на ББ-тийм :D

28.06.16
12:41

Привееееееееееет :) (F)

Кратък разбор за 25,26,27,28 Юни.

Относно тренировките...
На 25ти само кардио. На 26ти и 27ми - двуразово и двата дни. Дмес, 28ми, почивен.
На 26ти предобрих/ след 12-13 дни без почти никакви тренировки,камо ли тежки щанги/. Пътека/ и джоггинг, и интервали/, въже, клекове, сед, тяги. Горната част също стабилно, но с нея не успях да прекаля. В резултат още на 26ти вечерта започнах да се сковавам. Мускулната треска се усили доста бързо и на 27ми на обяд нещата бяха зле, но все още поносими. Положението продължи да се влошава / мускулите се надуха много, имах и лека температура, болката при движение много неприятна/ и тази сутрин пих диклак, който изобщо не е препоръчителен при СРДЧ, вероятно и отокът ще се влоши от него, но поне ми тушира болката до някаква степен, за да мога да ходя нормално... Ще мине де. Не мрем толко лесно... :Д
Днес, 28ми, без тренировка по 2 причини. Първо, всичко ме боли и е сковано. Второ, тази нощ посрещахме сестра ми на летището и си легнах адски късно. Можеше да заспя с час по-рано, но ЕГ беше на работа 3 дни и трябваше да наваксаме с някакви неща...

Храната...
Нищо особено. Чиста храна, глутенът е на минимум. Не броя калории. Спазвам само мийл тайминг и внимавам в комбинирането на храните.

Служебният фитнес...
Като гледам, фитнес залата в офиса вече е готова. За рандъм тренировки става, за щанги- тцък. Най-лошото... на партера е и всичко е прозорци. И хората,които обядват навън, или пушат, или сноват около сградата, ще те зяпат какви ги вършиш вътре. Надявам се това да бъде коригирано в някакъв момент. Иначе евала...малко фирми ще предоставят на служителите си фитнес на работното място  с нови, скъпи уреди, срещу 5лв на месец.

Нови амбиции...
От известно време ми се въртят странни мисли, които досега не съм имала. Свързани са само и единствено с мен. Колко егоцентрично :) ... Искам да го направя това нещо и ще дам всичко от себе си. Когато има някакво развитие, ще споделя за какво точно иде реч. : )

Последно, но не и по важност.../ може да се окаже полезно на женската част /
Косата! По няколко причини, които ме мързи да обяснявам подобно, съм решила да си върна ествествения цвят на косата. Това с боя не може да се постигне, ще трябва просто да си израсте по дължината, но се опитвам да махна част от боята, да я изсветля, за да не е толкова голяма разликата  корен-дължина.
В момента имам около 5 цвята в косата си :Д Правих процедури с деколор, с вит. Ц, с веро и сода, с шампоани тип анти-дандруф, с кисело мляко, с оцет...:Д Всичко действа, но по малко. Нищо де, аз не бързам, капка по капка ви се набира. :) Ако някой има конкетни въпроси по темата, може да ми пише на лично или във фб. Определено имам какво да кажа и да посъветвам.
Ето малко снимки. На първата се вижда естественият ми цвят, на малчо е едно към едно :Д  Останалото са част от цветовете и нюансите,които съм била :Д

28.06.16
12:44

казано от Блажка на 28.06.16, 12:31:

Щото ще делим ли?  :*

28.06.16
12:52

казано от Juls на 28.06.16, 12:44:

Пожелавайки успех на ближния,  те са 2 кутии хаха, но не спечелихме току що видях, нищо :D

28.06.16
12:54

казано от Блажка на 28.06.16, 12:52:

казано от Juls на 28.06.16, 12:44:

Пожелавайки успех на ближния,  те са 2 кутии хаха, но не спечелихме току що видях, нищо :D

Нагласено е... изтеглили са нас, но са преценили,че нямаме чак такава нужда както други ... примерно: д

28.06.16
17:25

...

01.07.16
11:30

Малко ъпдейт...

28ми, 29ти, 30ти Юни- без тренировки
29ти и 30ти Юни- болничен, пак направих криза, този път нещата бяха далеч по-поносими и все пак бях окована за леглото почти целодневно

От всичко ...най-трудно ми е да понеса моментите, в които се чувствам като развалина .

Смениха ми Апчетата... Пък аз самосиндикално си назначих и други/ в допълнение/.

Спрях се фейсбука преди няколко дни. Временно...уж... Ама много ми е хубаво засега без него. Голямо спокойствие .
Никога не съм била особено социален тип човек, но напоследък все повече се отдръпвам от хората. Чувствам,че съм си напълно самодостатъчна. И не знам дали да се притеснявам,че това изобщо не ме притеснява...

01.07. / петък/ сън: 9 часа

Нямаше как да започна месеца с още един почивен ден. Ходих до залата и се раздвижих умерено. И на работа дойдох.

Кога ли ще почна пак да си тренирам редовно и да си наредя нещата по някакъв нормален начин...:/

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1