Димо сваля 28 кила с бой, първа смяна, стригане и глад.

Прескочи до:

Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

Научи как работим
ДЕ

13.07.19
15:34

Ами то, Иване това е проблема. Тези, които не са профита и просто искат да станат яки или основно да замязат на билдери, но това да се случи възможно най-бързо, точно повечето от тях посягат. За тях ценността е как изглеждат, не толкова дали ще вдигнат силата. Ясно е, че трябва и силов прогрес, но за тях това е просто път, а не основна цел. Но с препарат се вдига и тя съществено, няма как. И когато цикълът отмине и се започне изпикаване на мускулите, представяш ли си човек, който е бил така да се каже в манията си да изглежда по определен начин, постигнал го е, кефил си се е, отново да започне да губи мускулите си. Ами такива не се примиряват, много от тях не могат да го преживеят и преминават към следващия цикъл.
А това, което е казал Джеймса е така, има беспорни изследвания по въпроса. Не съм чел коментари и статистика след изследванията, тези хора визуално как са изглеждали и как са разпределени мускулите им след като въобще не са тренирали, но натрупаните такива в цялото им тяло като общ обем за изследвания период са повече, сравнено с натуралите, които са тренирали. Та в тази връзка, когато на някой не е основна цел да е здрав и да извлече ползите от натуралното тренирането, а визията и вижда, че не се получава, много ясно, че шанса да започне с препаратите е огромен. Наблюденията ми по отношение на посетителите в “моята” зала са, че около 50 % взимат. Даже някои си ги гледам редовно как си помагат в съблекалнята при инжектирането някъде “отзад” около кръста или задника. Тяхна работа.

Опс, нова страница, ама сме писали заедно с някой. Димо, сори брат 🤐

Мнението беше редактирано от Деян на 13.07.19 15:38.

13.07.19
15:37

Мале верно ли си бият шприцовете в гъзъ един на друг в съблекалнята?

ДЕ

13.07.19
15:39

казано от Димо на 13.07.19, 15:37:

Мале верно ли си бият шприцовете в гъзъ един на друг в съблекалнята?

Да. Даже често някои си коментират на всеослушание и циклите.
Е, гледат когато няма хора общо взето, та тогава да се инжектират, но не се притесняват и да вземат да се крият, когато някой влезе. И повечето от тях са интелигентни момчета, финасово подковани, готини пичове. Не някакви квартални келеши и глупендъри.

Мнението беше редактирано от Деян на 13.07.19 15:49.

13.07.19
16:28

Чухме гледната точка на тези, които спортуват чисто, а сега е редно да дадем трибуната на зобещите.

Мнението беше редактирано от Brown Bomber на 13.07.19 16:37.

13.07.19
16:46

Няма да се обадят. Много ги критикуваме и започнахме директно с отрицателните аспекти, сравнения с гейове и силиконки и т.н. 🙂

Мнението беше редактирано от Dymag на 13.07.19 16:48.

13.07.19
16:48

Тишината вали през прозореца...

ДЕ

13.07.19
17:08

Абе чак критика не е, Димаг. Всеки си преценява. Какво толкова и какво лошо има в това, че искаш да изглеждаш добре или да подобриш постиженията си, макар да не си профи. Ти си носиш негативите, ако се проявят такива. Може би дразнещото у някои е, когато отричат и заблуждават други хора, че са го постигнали натурално и невежите разчитат на натурално трениране, в стремеж да постигнат същото.
Лично аз нито ги осъждам, нито им се присмивам. Преди време казах, че сега чистото позиране ми е смешно, като вид състезание. И е така, което обаче не значи, че не е ок да си движиш нацепен по улицата и плажа, и да се кефиш, гледайки се в огледалото всеки ден. Просто защото това те кефи.
И понеже Бомбъра пита, да си кажели.  Ето аз например, който не съм някакъв фен на анаболите, не съм и опитвал и т.н., казвам, че ако не ми бяха проблемите с кръвното и поомазнения черен дроб, ще си направя един или два цикъла с Анавар или Стромба. Анавара от Мексико ще го взема, щото викат от там е най-добрия уж 💪 Защо ли, защото така ми харесва и съм нетърпелив да поизгоря мазното, а воля за диети нямам. Ами така де, толкоз пиене съм изпил от как се знам, та един правилен цикъл с анабол ли няма да преживея след като е по-безвредно от алкохола, а аз примерно бях напълно здрав, какъвто за съжаление не съм. Нали това се твърди за алкохол-стероиди😎
И този път не говоря с метафора-съвсем сериозен съм. Но няма как да стане, защото си имам своите болежки.
Ето, аз без да взимам, си признавам нагласата-чакаме другите, които са се скатавали 🤔

Мнението беше редактирано от Деян на 13.07.19 17:11.

13.07.19
17:23

Дидо си призна, че му се иска, ама не му стиска.

Е свали 20 кила и няма да имаш нищо омазнено или проблеми с кръвното, ще можеш с чиста съвест да се назобиш с химия от Гуадалахара. Сега очаквам 5 страници обяснения и оправдания.

13.07.19
17:27

казано от Деян на 13.07.19, 17:08:

Абе чак критика не е, Димаг. Всеки си преценява. Какво толкова и какво лошо има в това, че искаш да изглеждаш добре или да подобриш постиженията си, макар да не си профи. Ти си носиш негативите, ако се проявят такива. Може би дразнещото у някои е, когато отричат и заблуждават други хора, че са го постигнали натурално и невежите разчитат на натурално трениране, в стремеж да постигнат същото.
Лично аз нито ги осъждам, нито им се присмивам. Преди време казах, че сега чистото позиране ми е смешно, като вид състезание. И е така, което обаче не значи, че не е ок да си движиш нацепен по улицата и плажа, и да се кефиш, гледайки се в огледалото всеки ден. Просто защото това те кефи.
И понеже Бомбъра пита, да си кажели.  Ето аз например, който не съм някакъв фен на анаболите, не съм и опитвал и т.н., казвам, че ако не ми бяха проблемите с кръвното и поомазнения черен дроб, ще си направя един или два цикъла с Анавар или Стромба. Анавара от Мексико ще го взема, щото викат от там е най-добрия уж 💪 Защо ли, защото така ми харесва и съм нетърпелив да поизгоря мазното, а воля за диети нямам. Ами така де, толкоз пиене съм изпил от как се знам, та един правилен цикъл с анабол ли няма да преживея след като е по-безвредно от алкохола, а аз примерно бях напълно здрав, какъвто за съжаление не съм. Нали това се твърди за алкохол-стероиди😎
И този път не говоря с метафора-съвсем сериозен съм. Но няма как да стане, защото си имам своите болежки.
Ето, аз без да взимам, си признавам нагласата-чакаме другите, които са се скатавали 🤔

Дидо, всеки се е замислял( предположение може и да не е ) . Аз също. При мен почти винаги съм стигал до два извода :
- не си вадя парите с това , за да си рискувам здравето ( колкото и да са били пресилени  рисковете според по- запознати хора)
- в крайна сметка няма да ми е интересно.
Като нашумя темата за сармовете и съм се интересувал има ли рискове от здравословни проблеми  и т.н. ,но и да нямаше сигурно пак щях си я карам така щото нямаше да ми е интересно.
Без да се бъркам - не мисля , че един правилен цикъл с квото и да е ще те разреши проблемите .

ДЕ

13.07.19
17:36

казано от Brown Bomber на 13.07.19, 17:23:

Дидо си призна, че му се иска, ама не му стиска.........

Е при моето положение риска е значително по-голям и безмислен. То това е и самата истина-повечето не посягат именно от страх. Ако нямаше риск от странични ефекти и заливащата ни информация за такива, маса народ щяха да взимат химия, така както взимат хранителни добавки. Значително по-големият процент от посетителите на залите са там, за да направят тяло. Не за да са функционални, наистина яки и т.н. и т.н. Ок, ще вдигат силата, щото така трябва, но както казах, защото това е пътя към още по-голям визуален прогрес, а не основна цел, пък от към визия, каквото дойдело. Това е истината-младежта иска да е батка, безспорен факт. Добре ли е, не е ли, няма да коментирам, но това е реала. Просто казвам, че ако химията не вредеше, почти всички щяха да се хвърлят на нея и да тренират по бро сплитове, а не натурално да напъват само на базови, гонейки силов прогрес, който там е пътя и за повишаване на ММ.

Мнението беше редактирано от Деян на 13.07.19 17:39.

Може да не е много по темата, но спорта за мен е едно от малките ми удоволствия в живота. Намалява ми стреса, поддържа ми теглото, подобрява настроението ми и ме учи на дисциплината, която ми е нужна при моите здравословни проблеми. Не съм най-силния или най-нацепения. Но да речем изглеждам по-добре и съм по-силен от един средностатистически човек, който няма грам движение. За мен спорта е нещо като лечение и в същото време, приятно хоби!

13.07.19
18:05

Аз също си казах че като се обади андропаузата и почвам.

13.07.19
20:58

Мда,  стероиди бол, пари няма. 🙂
Чудно, наистина, кой може да поръча от сайт, наречен зобим.нет или анабол.бг или от мазния чичко във фитнеса и да очаква , че ще получи нещо , съдържащо истинското вещество? Това е все едно да вярваш във феята на зъбките, препаратите за косопад и ерекция или биохраните...
============
Дидо, с по 100 гр. ракийка на ден, чакай да ти се възстанови чернодробното омазняване или да имаш сила в залата.

13.07.19
21:38

казано от Queen Cobra на 13.07.19, 20:58:

Дидо, с по 100 гр. ракийка на ден, чакай да ти се възстанови чернодробното омазняване или да имаш сила в залата.

Абе аз докато се наливах силата повече ми вървеше, калориите са си калории ☺

ДЕ

13.07.19
22:10

Кобре, аз не съм упоменал грамажа, който употребявам, а к,во пийват битовистите 😄
Иначе сила съм имал на другия ден и при повече пиене предната вечер. А за омазняването, много е важно храненето. Има алкохолна стеатоза и такава от хранене.....и в комбинация. Налице са даже случаи, на вегани развили стеатоза, именно от факта, че при липса на мазнини, постъпилите налични се съхраняват в голямо количество в чд или нещо такова беше. Поне такава статистика съм чел.
Сега съм скромен, въртя напоследък само биричка 😎
ПС, много хора с омазнен чд даже и не подозират /а такива са хиляди, които пийват и, или хапват/, ако не са правили ехо. Защото асат и алат може да са в норма, както при мен например от всички последни изследвания.

Мнението беше редактирано от Деян на 13.07.19 22:27.

15.07.19
12:46

казано от Димо на 13.07.19, 12:03:

казано от Деян на 13.07.19, 11:52:

казано от Димо на 13.07.19, 11:46:

А никой не се похвали колко зоби :(

Е то като почти няма такива тук, кой да се похвали 😎

😄 Дидо за мен 99% от необяснимия ти чар го отдавам на наивността.

Аз пък не разбрах кой в момента от форума (от мъжете) зоби? Четейки дневниците на горе-долу всички, не виждам някой “подозрителен” (от мъжете) 🙂 Тия, дето си признават, не ги броя в сметката.
Имаше по-рано разни “натурални” палячовци, дето им личеше от километри, че бъркат здраво в кацата. Ся не виждам някой, дето да е ултра нацепен, или пък да е мега як, камо ли едновременно и двете.

Мнението беше редактирано от Alexander Krastev на 15.07.19 12:52.

ДЕ

15.07.19
13:00

Кръстев, тия в скобите дето ги слагаш умишлено, т.е. мъжете, води до извода, че имаш наум нещо май май за зобещи жени, които все още не са си признали, така ли :-)))))))))))
Викам и да има такива, които да не са си признали, че преди или сега взимат, да не упорстваме да си признават тепърва. Нали сме джентълмени и кавалери все пак :-)
Пф, цяла сутрин гледам състезанията от категория “физик”-ей така от любопитство ........... тея май още повече лапат химикали.

Мнението беше редактирано от Деян на 15.07.19 13:01.

15.07.19
13:07

Не, просто уточнявам, че става дума само за мъжката част от форума 🙂

Отново малко извън темата, но преди около 5-6 години, когато работех по една програма, си носех протеин разтворен в шише. И един колега ме попита: “Този допинг, който вземаш, става ли за разредител на ракията? ” 😂😂😂

Мнението беше редактирано от Васил Стефанов на 15.07.19 15:03.

15.07.19
15:16

казано от Васил Стефанов на 15.07.19, 14:59:

Отново малко извън темата, но преди около 5-6 години, когато работех по една програма, си носех протеин разтворен в шише. И един колега ме попита: “Този допинг, който вземаш, става ли за разредител на ракията? ” 😂😂😂

Да бе, и мен като ме видят в офиса да си пия бцаа-то или протеина и веднага: “Ааааа.. ти химии ползваш, затва си толкова як” 😄

15.07.19
16:09

Стероидите били много опасни?! Наистина? Ами,ако изпиеш цяло шише с аспирин, това не е ли опасно? Или дупка в стомаха не се чете. Алкохолът и цигарите нанасят повече вреди, както каза и Петко.
Няма как някакви ,никому известни автори на статии да кажат, че АС не са опасни. Цялата индустрия за хранителни добавки, няма да го позволи. Защо някой да даде 50 лв. (примерно)за нещо,което работи,когато могат да вземат 500 лв.всеки месец от него?

И не, не зобя. Преди доста години съм опитвал с медицински дози и то закратко - ами години наред всички медицински показатели са ми перфектни! Тези приказки, че всичко се променяло-клетки,ядра... Че вземалите имали предимства след години... Не говоря за мускулната памет.

ДЕ

15.07.19
16:25

казано от Гюлето на 15.07.19, 16:09:

Алкохолът и цигарите нанасят повече вреди, както каза и Петко.

Ок, ама така и никой не отговори при каква съпоставимост, т.е. остана си едно голо твърдение. Колко алхохол срещу колко стероиди и за какъв период от време ще сравняваме. Примерно 30 мл. уиски всеки ден срещу не няколко стотин, а например 20 мг. тестостерон пропионат или не 40-80, както се предписва,,а 20 мг. анавар на ден, в продължение на 5 г. всеки ден. Или хайде нека да бъдат 2 г., не 5 г. След като не може да си постоянно в цикъл, значи трябва да имаш пауза, което пък значи, че не е толкова безвредно ако не се спре за известно време. Хайде взимай различни хапове 2 години да кажем без почивка по схема, която уж не вреди, пък да видим, дали ще си по ок от някой, който пие по толкоз твърд алкохол, който уж се допуска за безвреден-както казах 30 мл............хайде нека бъдат дори 50 мл.
Те примерно съпоставят 1-2 цикъла с пиещ 10 г. малко повечко от позволеното и казват, че алкохолът бил по-вреден, с оглед констатираните поражения.
И моля без условности от сорта на, ама то там трябва да се почива. Нали е по-безвредно и алкохола повече ще навреди ако пиеш всеки ден, защо да спираш циклите-почваш пропионата, след това веднага стромбата, после метана, деката или както искаш ги подреждай според целите, но така ги въртиш 2 г. например подред нон стоп.
Та въпросът си стои отворен-колко алкохол и за какъв период е по-вредно от колко стероиди за същия период.

Мнението беше редактирано от Деян на 15.07.19 16:35.

15.07.19
16:34

Спират се, защото се насищат рецепторите.
Нито 50 мл. уиски , нито 20 мг. анавар на ден ще те убият 🙂
Нали това каза и Сашо, че в разумни дози и цикли, всичко е точно.

ДЕ

15.07.19
16:41

казано от Гюлето на 15.07.19, 16:34:

Спират се, защото се насищат рецепторите.
Нито 50 мл. уиски , нито 20 мг. анавар на ден ще те убият 🙂
Нали това каза и Сашо, че в разумни дози и цикли, всичко е точно.

Ок, и това ще го приемем за аргумент. Нека тогава да сравним така-един започва да приема стероиди, прави цикъла, като за този период друг пие всеки ден по 50 мл. уиски, докато на онзи му трае цикъла. После и двамата почиват един или два месеца и пак първият приема стероиди, а вторият пие уиски по 50 мл. докато трае цикъла на първия. И така бримчат 5-10 години. Месец или там колкото е анаболи, почивка, срещу месец или там колкото е цикъла с препарата другия пие по 50 мл. и почива след това за същия период както първия. На 100 души от едната и 100 от другата страна, със сигурност приемалите химия ще са с много повече щети от пиещите на посоченото количество.

Мнението беше редактирано от Деян на 15.07.19 16:42.

15.07.19
16:43

Разводите в следствие на алкохолизъм ще ги броим ли и тях за щета ?
Пп забравих да питам ще броим ли и убитите в катастрофи заради пияните шофьори ?

Мнението беше редактирано от CottageCheese на 15.07.19 16:45.

ДЕ

15.07.19
16:51

казано от CottageCheese на 15.07.19, 16:43:

Разводите в следствие на алкохолизъм ще ги броим ли и тях за щета ?
Пп забравих да питам ще броим ли и убитите в катастрофи заради пияните шофьори ?

Това какво общо има с пораженията върху тялото. А и 50 мл. на ден не е алкохолизъм. То не знам реално какъв % здрави и прави българи пият по толкоз години и са ок. Даже за седмица повече, ако някои дни дори хич не пият, като пак не са развили зависимост, т.е. алкохолизъм.
Всичко е до отговорност, ще се качиш ли да караш пил. Плюс това 50 мл. някъде е границата да си в норма, т.е. около 0.5 промила.

Мнението беше редактирано от Деян на 15.07.19 16:52.

15.07.19
16:56

казано от Деян на 15.07.19, 16:41:

На 100 души от едната и 100 от другата страна, със сигурност приемалите химия ще са с много повече щети от пиещите на посоченото количество.

Това пък откъде следва? Или както е в масовият случай младежите с “медицинските дози” в петък и събота вечер удрят литър концетрат и разбира се се прецакват от химията 😄

15.07.19
16:57

казано от Деян на 15.07.19, 16:41:

Нека тогава да сравним така-един започва да приема стероиди, прави цикъла, като за този период друг пие всеки ден по 50 мл. уиски, докато на онзи му трае цикъла.

Значи, първо сравняваш 50 мл. уиски с 20 мг. стероиди дневно. След това сравняваш същото количество уиски със стероиден цикъл, където дозите са в пъти повече. Вдигни уискито на поне 200 мл. дневно, за да е адекватен примера.

ДЕ

15.07.19
17:22

казано от Петко К на 15.07.19, 16:57:

Вдигни уискито на поне 200 мл. дневно, за да е адекватен примера.

Ами не, не следва да се вдига. Защо отиваш на 200 мл. алкохол. Най-правилно е да се сравнява точно по описания начин. Единият взима стероиди по предписаната от производителя/медиците схема, без да приема по повече, т.е. допустимата доза, която елиминира до минимум вредните последствия. Докато трае схемата другият пие по препоръчаната доза алкохол, което количество се предписва като безвредно, т.е. пак до границата, след която вече вреди. Хайде нека бъде 50 мл. уиски, макар да казват, че 30 мл. е безвредно. Когато анаболният почива, не пие нищо и другия. И така 5-10 г. единия върти стероидите по предписаните схеми-в допустимите според произв. дози и докато траят циклите, другият пие по 50 мл. на ден, т.е. също в допустимите според медиците дози, макар даже както казах завишавам 30-те мл.
ПС, даже съм занижил стероидите, тъй като някои от визираните не са 20 мг. дневно по схемите, а се предписват доста повече.
Хо, даже пиещият може да пие и докато отмине ефекта на цикъла, дори вече спрян, но и той ще почива, преди другия да стартира нов цикъл. Хайде и така да е!
Тая мантра с алкохола е, като явно сравняват някой, който зоби от например 2 г., срещу пиещ по 6-7 ракии на ден нон стоп за 2 г. Ама не е правилно подобно сравнение.

Мнението беше редактирано от Деян на 15.07.19 17:39.

15.07.19
17:51

Дидо, защо не спреш алкохола напълно за един месец. Правиш си чернодробни изследвания. След това пиеш 200 мл. ракия/уиски и на следващата сутрин повтаряш изследванията. Ще ти е интересно,повярвай.

15.07.19
18:32

Щото му се яде и му се пие, и му се дъвчат локуми по цял ден.

ДЕ

15.07.19
19:02

казано от Гюлето на 15.07.19, 17:51:

Дидо, защо не спреш алкохола напълно за един месец. Правиш си чернодробни изследвания. След това пиеш 200 мл. ракия/уиски и на следващата сутрин повтаряш изследванията. Ще ти е интересно,повярвай.

Сега, човек може да го удари ненадейно, може да се разболее за нула време и т.н. и т.н. ако продължава с безумията си. Вече съм по-порядъчен, т.е. на биричка и леко полеко спирам тотално. Това са ми изследванията /по-долу/ февруари месец, като само предния ден не пих нищо. Като пия, сутрин кръвната захар ми е малко висока, спра ли 2-3 дни, веднага влиза в норма. А 2 часа след хранене през деня ми е топ, независимо дали пия вечер или не. Изследваниятя са за период с всекидневно кажи речи пиене с 200 мл. санитарен минимум и обилни вечери с пържено, колбаси, десерти. Даже и холестерола беше топ-от щангите ще е, казах го още тогава в дневника ми 😂 Да ме извини Димо, че пльоскам нещата тук, ако иска да уведоми мод да забърсва.
Бомбър, не знам локуми ли са, но се аргументирайте за сравнението, което дадох в отговор на мнението на Петко. Не да ми сравнявате дългогодишни алкохолици с някой, който е взимал препарати 1-2-3 години, като е почивал между циклите.

CA

15.07.19
19:03

Ето малко, но много))): Сутрин обмяната на веществата ни е забавена, но вечер е напълно противоположно. И това не зависи от нас, а от хода на слънцето, което ни е светило много много години)), така де...Та вечер, ако отдадем на връга си по-голямата част от вечерята, той ще стане дебел и ще умре тлъст и дебел, може и да е след 100 години))))

15.07.19
19:10

Абе ,барайте си хейовете...кво се хванахте за алкохола????

15.07.19
19:12

Честно, това е най-безсмислената дискусия, която съм чел във форума от доста време.

CA

15.07.19
19:17

някой бягал ли е, например няколко километра, целенасочено, след употребата на алкохол?

15.07.19
19:23

Деяне,кажи какво пиеш,че да сваля и аз холестерола...че все около 6-7 се върти.

ДЕ

15.07.19
19:38

казано от nervak на 15.07.19, 19:23:

Деяне,кажи какво пиеш,че да сваля и аз холестерола...че все около 6-7 се върти.

Аз не съм претенциозен, мога да си позволя и хубави уискита, но усещам нещата еднакво. Пия си най-вече обикновена ракийка от магазина, ако няма домашна. Най съм фен на джин с тоник, но е 50/50 като дните в които съм на ракия. Пия и узо, като го разреждам с вода, за да побелее. Но както казах, последно време съм само на бира. Но изследванията са, когато съм бил на твърдо.
М/у другото не знам ехото колко е достоверно, но миналата година замазняването на чд бе 2 степен, а сега февруари е първа. Щангите са виновни, дейба, макар аз да си бримча с детски килца 😎 Всъщност говоря сериозно-с моя режим на хранене за доста периоди, би следвало показателите да са ми леш. Та да дигам няма да спра, докато чувствам, че съм ок. Но да не предизвиквам съдбата, благодаря на Бога, но наистина минавам на сух режим. Мисля да се подготвям чисто за някое състезанийце в категория “физик”, ама няма такива за ветерани май. Що, имам си широките рамене и гръб, малко още ще ги поиздуя-поне са ми силни групи ако ги тренвам целенасочено, а и те тия групи в таз категория преобладават, ще махна 15-20 кг. мазно, за да цъфнат и плочките, турям дългите гащи и ей го, батте на конкурс. Както казва Кобертен: “Важно е участието”. Трябва ми някакво предизвикателство по-сериозно, иначе нямам ищах.
Не се бъзикам, ей-ще видите вие💪

Мнението беше редактирано от Деян на 15.07.19 19:55.

15.07.19
19:56

Сега следват нови 10 страници плява, как това, ама онова.

ДЕ

15.07.19
19:58

казано от Brown Bomber на 15.07.19, 19:56:

Сега следват нови 10 страници плява, как това, ама онова.

Ама не от мен-каквото имах да казвам, го казах 😎

Прескочи до:

Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1