100 дни

Прескочи до:

Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

Научи как работим

25.03.19
15:04

За да не ни посрамват жени (все пак съм съгласен да направим изключение за Барт), предлагам официално да изключим всички взимали участие дори в аматьорски състезания по трибой и колеги, които са взимали. Това разбира се не означава, че не може да се включат, просто няма да участват за ГОЛЯМАТА награда.

25.03.19
15:14

казано от James Hinks на 25.03.19, 14:58:

казано от Димо на 25.03.19, 14:51:

Запознай ма с тоя или който и да е друг твой приятел дето е със шкембе и кляка 20 пъти с 2хЛТ да му стисна мъжката ръка. Или айде, да не ангажирам хората, дори и на клипче може да го покажеш ако има камера телефона му, пак ще си заслужи възхищението, направо на целия форум.

Ам виж Блага в трибойския период и иди да и стиснеш мъжката ръка 😄

Който е на джус е по-разлиана работата предполагам.

Иначе аз всичко мога да повярвам, просто трябва да го видя.

25.03.19
15:16

Те много хора са били на препарати и без да могат да ги станат веднъж 2СТ.
Пък Блага точно периода, в който клякаше високите бройки беше чиста. Щот на Европейски и Световни има сериозен контрол...

Мнението беше редактирано от James Hinks на 25.03.19 15:17.

25.03.19
15:18

Имах предвид който веднъж е бръкнал в кацата с меда, не че конкретно в момента да е, щото те гейнсовете му не изчезват мигновено мисля.

Еми ОК, ще чакам да видя видеото и като я видя ще стискам ръце и ще черпавам питиета 🙂

Мнението беше редактирано от Димо на 25.03.19 15:19.

25.03.19
15:33

Бе то в тая каца много са бъркали и пак 2хСТ не са ги станали и веднъж.

25.03.19
15:36

Така е. На мен затова ми се ще да видя как някой кляка 20 пъти с тежест на гърба си 2 пъти личното му тегло, пък и натурален. Ако пък е и със шкембе - ще е допълнителен бонус. Ама май има да си почакам.

25.03.19
15:58

Ще трябва да изчакаш до края на предизвикателството.

25.03.19
16:06

Бая ще почака 😄
Направете го на кръгове, като времето за всеки следващ да е по-дълго от това за предходния. Така нещата ще тръгнат плавно и все някой ще се навие.

p.s.
Бих се включил и аз, но нещо не ми се сменя гардероба...

Мнението беше редактирано от James Hinks на 25.03.19 16:07.

Bart Simpson

25.03.19
16:16

казано от Brown Bomber на 25.03.19, 15:04:

За да не ни посрамват жени (все пак съм съгласен да направим изключение за Барт), предлагам официално да изключим всички взимали участие дори в аматьорски състезания по трибой и колеги, които са взимали. Това разбира се не означава, че не може да се включат, просто няма да участват за ГОЛЯМАТА награда.

Виж ся, да ме посрамят много жени могат с вдигане на тежести, да са живи и здрави.
Само че ти се пънеш кат глис на буца десет години, аз за няма една година, клякане, пия едно разхлабително и отивам да клякам 2хСТ.
А и да ми буташ името в съревнование, което не е по възможностите ми е все едно да те поканя да поплуваме.
Щото и двамата знаем, че това ,което мога да изплувам, ти не можеш да го избягаш, щото ти тежи газЪ.

Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 25.03.19 16:20.

25.03.19
16:20

Ако искаш да докажеш, че не си пинчер, който само лае, включи се и ми бий клека, преден, заден, за бройки с наколенки, напутенки, както искаш, заповядай. Иначе, ако тренирах от 10год с щанги и ако не прекъсвах всеки месец, вече щеше да си ме сложил на уолпейпър.

п.с. прощавам ти невежеството (и тъпотията), ама не си клекнал 2ЛТ още, ако ще и ултралоу бар да мъчиш

казано от Bart Simpson на 25.03.19, 16:16:

Щото и двамата знаем, че това ,което мога да изплувам, ти не можеш да го избягаш, щото ти тежи газЪ.

Малкия плувец, знаех си, че си мислиш за моя гъз 🙂 Искаш да ти го снимам явно, добре че гъза ми е само мускул, за разлика от твоята хилава женска трътка....

казано от Bart Simpson на 25.03.19, 16:16:

ти не можеш да го избягаш,

Не ме разсмивай и за бягането, че ще падна от смях вече 🙂

Мнението беше редактирано от Brown Bomber на 25.03.19 16:28.

Bart Simpson

25.03.19
16:22

Не, благодаря, не е по възможностите ми, нямам какво да ти бия на теб, ти сам си биеш главата в стената.

25.03.19
16:24

Аз бих се включил...ама така,ще си остана включен,щот съм далеч от 2СТ...камо ли бройки.
Аре бе тия дет можете..ми направете го това предизвикателство.

Bart Simpson

25.03.19
16:28

Айде, льольо, брой тръстери за три минути, 60% BW.
Лесна плячка ти предлагам да поблестиш на форумния подиум.

Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 25.03.19 16:31.

25.03.19
16:35

казано от Bart Simpson на 25.03.19, 16:28:

Как изобщо ще си помисля да правя тръстър с 50кг, това от женския кросфит форум ли го прочете?! Бая си се комплексирал, не ме занимавай и иди да си смениш тампона.

Тук най-отворените на тема 1хСТ, 2хСТ и други такива чекии могат спокойно да участват в кастинга на следващия Властенин на пръстените, за роля на хобит. Аз искам да видя някой 190+ см съфорумец, който да кляка 2хСТ за бройки, на каквото и да е лично тегло. Ще е добре като се хвърлят такива големи приказки (1-2 години тренировки и клякаш 2хСТ) да се взимат под внимание и някои антропометрични данни като дължина на фемури (или ръце ако говорим за кофи ,преси, набирания), отношение на торса към ръста, обиколка на китка и глезен, защото само по себе си приравняването на силата към личното тегло е пълна тъпотия.

25.03.19
16:37

То верно сме ниски, миджити, джуджета..., а ти какво искаш да видиш, трябва ли да ни интересува - НЕ.

Направи си тема предизвикателство за мъже, гиганти, колоси....

Мнението беше редактирано от Brown Bomber на 25.03.19 16:38.

25.03.19
16:39

Аз пък предлагам на цялата крофсит гилдия да се пробва на тая 20-ка клек на 2СТ. По-мъжко състезание идва.

25.03.19
16:39

.

Мнението беше редактирано от James Hinks на 25.03.19 16:40.

Bart Simpson

25.03.19
16:42

Къде е таа гилдия ве?
Само аз съм си.
Късмет ви желая със съревнованието.
Кирчо, ти си голям боклук.
Скоро ще го разбереш.

25.03.19
16:43

казано от Станимир на 25.03.19, 16:35:

Аз искам да видя някой 190+ см съфорумец, който да кляка 2хСТ за бройки, на каквото и да е лично тегло.

Еми съфорумец няма как да ти намеря, ама това момче, което на 187/75 стана със 170 кила мога да ти го покажа по всяко време. Като спица е. За 6 месеца ОФП тренировки го направи, тоест не му са били основните тренировки тия, а съвсем други неща.

25.03.19
16:44

казано от Bart Simpson на 25.03.19, 16:42:

Къде е таа гилдия ве?
Само аз съм си.
Късмет ви желая със съревнованието.
Кирчо, ти си голям боклук.
Скоро ще го разбереш.

Васко, ти си страхливец, заплашваш ме, защото само това ти остава.

Bart Simpson

25.03.19
16:46

Не те заплашвам, ни най-малко.
Просто, може би когато жена ти, ти отпусне малко юздите може ще порастнеш.
И тогава ще си толкова разочарован от себе си.

Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 25.03.19 16:46.

Ей оцапахте дневника на човека 😄. На мен ми е по-интересно колко ще могат с 2,5хСТ да направят единичка, че ако изключим тези, които сме участвали на състезания по трибой, се сещам само за Сашо (Джеймс).

Bart Simpson

25.03.19
16:47

Кръстев, много искрено се извинявам за помиярските писания.
Нямам никаква идея защо му отговарям.
Вообще не знам как този парцаляк успява да извади лошоъо в мен, коеъо толкова добре бях заровил.
До нови срещи, Кире.

Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 25.03.19 16:49.

25.03.19
16:47

казано от Bart Simpson на 25.03.19, 16:46:

Не те заплашвам, ни най-малко.
Просто, може би когато жена ти, ти отпусне малко юздите може ще порастнеш.

Аз съм ти батко, имай малко уважение 🙂 И недей намесва жена ми, че някак вече става ту мач, дори и за форумни глупости.

казано от Иван Благов на 25.03.19, 16:47:

Ей оцапахте дневника на човека 😄. На мен ми е по-интересно колко ще могат с 2,5хСТ да направят единичка, че ако изключим тези, които сме участвали на състезания по трибой, се сещам само за Сашо (Джеймс).

Аз ще мога на 80кг да клекна 200кг, но ми трябва още време да потренирам. Сега съм 85кг, от които 5 много излишни.

Мнението беше редактирано от Brown Bomber на 25.03.19 16:50.

Деян

25.03.19
16:49

А няма ли зависимост, колко бройки правиш относимо към това, колко ще ти е макса. Има до колкото знам. Което значи, че например човек тежащ 100 кг., ако клекне 10 ина пъти с 200 кг., макса му отива някъде към над 260 кг. Обратната зависимост предполагам също е вярна, т.е. ако не можеш да клекнеш с 260 кг., значи трудно ще докараш 10 броя на 200 кг., камоли 20 пъти. Та то, ако имаш сила за 20 пъти на 200 кг., значи, че макса отива над 300 кг. Бах, то някой ако кляка с 200 за единица, ще значи, че правейки тренировки за бройки, в един момент ще качи на щангата за макс 60-80-100 кг. отгоре.
Сигурно има и други зависимости, но общо вземо бройката на определена тежест дава някакво приблизително изчисление, колко ще ти е макса.

Bart Simpson

25.03.19
16:49

Ти го направи лично.
Такова ще си остане.

Ама ти май, наистина не осъзнаваш, че се познаваме, нали?

Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 25.03.19 16:50.

Сашо, не се съмнявам, че има такива, но не бива такова постижение да се налага като нещо нормално и постижимо едва ли не за всеки, който не скатава в залата. Предварително се извинявам на Боби, че намесвам името му, но той е голям човек, трениращ сериозно от много години (доста по-сериозно от типичния фитнес ентусиаст), и въпреки това не знам да кляка 230-240 кг за бройки.

Мнението беше редактирано от Станимир на 25.03.19 17:39.

25.03.19
16:51

казано от Иван Благов на 25.03.19, 16:47:

В момента няма да успея да стана с 250 на голо коляно. Поне 2-3 месеца ще ми трябват, защото не смея да напъвам.

казано от Станимир на 25.03.19, 16:50:

Сашо, не се съмнявам, че има такива, но не бива такова постижение да се налага като нещо нормално и постижимо едва ли не от всеки, който не скатава в залата. Предварително се извинявам на Боби, че намесвам името му, но той е голям човек, трениращ сериозно от много години (доста по-сериозно от типичния фитнес ентусиаст), и въпреки това знам да кляка 230-240 кг за бройки.

И е така и не е така, но става дълга и широка и отиде на Адаша дневника...

Мнението беше редактирано от James Hinks на 25.03.19 16:52.

25.03.19
16:52

казано от Bart Simpson на 25.03.19, 16:49:

Ти го направи лично.
Такова ще си остане.

Много филми гледаш и много скачаш, даже повече от мен, което е вече бая зле.

Абе то хубаво се познаваме, ама явно в друга светлина, аз с много хора се запознавам, с които след време не желая да комуникирам.

Мнението беше редактирано от Brown Bomber на 25.03.19 16:56.

А, пишете си, не ми пречи, само спазвайте добрия тон 😄

Аз миналата година напъвах за 2хСТ, клекнах с 220, ама ненадейно се бях оказал 115 кила и не ги стигнах.

Тая година клекнах с 210, ама пак ненадейно станах 110 кила и пак се разминахме дейба с това митично 2хСТ 😄

Пък и според мен е по-важна абсолютната сила, поне за любители; за тия дето ходят по състезания е по-важна релативната.

(това да се чете като “гроздето е кисело” 😄 )

Bart Simpson

25.03.19
16:59

И дтигнахме ли до извода, че всичко това беше абсолютно излишно?
Аз лично нямам никаква идея как от доста приятелсйи, дори лични разговори с теб се стигна до тук.
Ти открай време си ме храниш и наричаш фалшив герой и каквото още си се сетиш.
Здраве да е, вероятно съм го провокирал някък и в знак на това че не харесвам да изкарвам такива качества от себе си, ще ти кажа, че съжелявам ако съм те провокирал с нещо, без да го осъзная.
Че не ме харесваш, няма нищо лошо в това, затова света е шарен, за да сме различни.
Кръстев, извинявай отново.
Сашо ( James), изключително съм изненадан от мнението ти за мен, под интересни мне ие се разписа.
Хубав ден, хора.

25.03.19
17:10

Аве Барт, да не си посегнеш накрая. Нито те мразя, нито мисля всичко иронично, което съм казал по твой адрес, чак ми стана тъжно, колко емоционално приемаш всичко, таиш злоба и прочие. Ела в предизвикателството с клека, а ако искаш може да направим и едно на бягане ама до 400м, че иначе ще ме караш да ходя да тренирам и на стадиона

25.03.19
17:37

казано от Bart Simpson на 25.03.19, 16:59:

Сашо ( James), изключително съм изненадан от мнението ти за мен, под интересни мне ие се разписа.

Ем кефи хранилката когато е тънка, ти пък наистина ги взимаш много навътре тия неща.

Bart Simpson

25.03.19
18:05

казано от Brown Bomber на 25.03.19, 16:35:

Как изобщо ще си помисля да правя тръстър с 50кг, това от женския кросфит форум ли го прочете?! Бая си се комплексирал, не ме занимавай и иди да си смениш тампона.

По-тънко от това просто няма как, Сашо.

Киро, как да наречеш някого кучка и ирония се побират в едно изречение не знам.

Макар и да не личи, абсолютно никакви чувства не влагам в комуникацията с вас.
Това е равно на заеби.
Дерзайте .

Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 25.03.19 18:05.

Carbohydrate

25.03.19
18:38

Барт, състезанието изобщо (имам предвит ежедневните ти тренировки) трябва да е със самият себе си, да се надграждаш, ..и ти го знаеш....Тук никой не ти мисли злото, просто някои хора те подценяват, което е добре от една страна за теб. Имаш си своя кросфит и си държиш на него, евала).....и хич да не ти пука за мен, този или онзи....днес клекнах със 160))) пълен, до долу, като от давна не съм ги клякал и съм много доволен от себе си, даже съм върха)))...при минимум въглен и в дефицит! Да живее алкохола!))) Ха, сега наздраве!
П.П. алкохола не се брои за въглен, да знаете 🙂

Деян

25.03.19
18:46

казано от Carbohydrate на 25.03.19, 18:38:

Аз, а и със сигурност други пиянки във форума много разчитаме на таз теза 😉

Мнението беше редактирано от Деян на 25.03.19 18:47.

Carbohydrate

25.03.19
18:50

казано от Деян на 25.03.19, 18:46:

Деянеее, виж, бирата не влиза в този списък, а само този алкохол, който е от 40 камъка и нагоре)))))

Деян

25.03.19
18:52

казано от Carbohydrate на 25.03.19, 18:50:

казано от Деян на 25.03.19, 18:46:

Деянеее, виж, бирата не влиза в този списък, а само този алкохол, който е от 40 камъка и нагоре)))))

Е така де!

Прескочи до:

Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1