02.08.18
18:02
Няма кой зна е какви специални насоки. Силово, максимално често, максимално свежо и това е всичко. Не се увличаш от обем, излишни движения и “тридневни сплитове”.
02.08.18
18:08
ХХЛ, аз не спирам да си разцъквам, но все с тая храна не се оправям. Но ще се навия. Въпросът е, че есента не знам колко ще съм редовен, защото децата освен на англ. и плуване, жената иска да ги записвам на бълг. език и математика, че живот и здраве ще са 7-ми клас. Та ще съм като совалка. Но стига оправдания 😎
Баси, тамън лявата ръка аха да стигне 43 см. /дясната е със сант. надоле и повече даже/ и бум-пак дефицит. Майтап бре, ще гоним релеф!
Хайде почваме-аз в неделя се меря от до и от понеделник газзззз - “Нацепени баТки ББтийм-есен 2018”
Само дето мен ми викат, че съм с над 30 % лой 😃
Мнението беше редактирано от Деян на 02.08.18 23:08.
Започвам успоредно с отслабването , да си набавям/изграждам оборудване за домашен тренировъчен кът.Имам много идеи , но нещата ще се случват бавно , когато имам време и възможност , че съм доста зает от прибирането си в Родината.Дано ми остане някой ден време и за някоя тренировка хаха.
Та на въпроса...преди дни се сдобих с едно руско Добиче , а именно гума от Т-150 , която по данни излезе 161кг на диаметър 130см.Надявах се да е достаъчно тежка , но се разочаровах , че ми е доста лека за обръщане...абе все някак ще я включа в тренировките , но ще търся след време по-голяма.Жената изяви желание да я обръща и за нея се оказа много добра ))).Та пак е повече от нищо.Излезе ми много ефтино това нововъведение , така че не съжалявам.
06.08.18
15:39
За тебе - към 300 кг ще ти свърши работа.
Съдейки по тази , 300кг ще е някъде към оптимално.Имаш ли идеи към каква конкретно да насоча търсенето?
На вилата в съседство се търкаляше такава...за обръщане е лека,ама като влезнеш в средата и я дръпнеш като трап бар 20-30 пъти ..поизпотява)))
07.08.18
10:45
Съдейки по тази , 300кг ще е някъде към оптимално.Имаш ли идеи към каква конкретно да насоча търсенето?
Някаква с повече платове, от фадрома.
p.s.
Сега ходих да видя нашите в склада какви кила са според размерите, 23.5R25 е твоя, те са 300 - 320, според марката.
Мнението беше редактирано от James Hinks на 07.08.18 13:04.
07.08.18
12:12
На вилата в съседство се търкаляше такава...за обръщане е лека,ама като влезнеш в средата и я дръпнеш като трап бар 20-30 пъти ..поизпотява)))
След три месеца.
07.08.18
14:59
Някаква с повече платове, от фадрома.
p.s.
Сега ходих да видя нашите в склада какви кила са според размерите, 23.5R25 е твоя, те са 300 - 320, според марката.
Сигурен ли си за килата , щото втората по големина на стадиона е точно този модел, пък не ми се струва повече от 250-260кг, но може и да съм в грешка. Смисъл, по-лека е от голямата, дето уж е 290кг по каталог.
Иначе,ако олекне могат и да се слагат допълнително гуми вътре, като на клипа, aз вчера я направих към 400кг голямата по този начин.
07.08.18
15:18
Написах - гума за фадрома. Те са с повече платове, съответно са по-тежки. Килограмите варират в зависимост от марката и броя платове. Специално тази, която гледах колко тежи в склада е Мишелин.
07.08.18
15:25
Ами и тази е за фадрома, 20 слоя пише че е. Онази на клипа, дето правя тяга с тях.
150 или 155 см е в диаметър.
Мнението беше редактирано от Joe Musashi на 08.08.18 06:23.
07.08.18
15:34
20 слоя са малко. От 25 нагоре. Имат някаква разлика в обозначенията, ама не мога да т кажа каква е точно. Наистина имахме едни такива по 200 кила, същия размер, но бяха някакви слаби.
“Всеки хормон се секретира от определена жлеза и се разпределя в целия организъм, за да действа върху тъканите на различни места. Две области на мозъка – хипоталамуса и хипофизата освобождават хормони, както и жлези в други части на тялото, като щитовидната жлеза, половите жлези, панкреаса и паращитовидната жлеза.
За да функционират правилно хормоните, техния размер и срока за тяхното освобождаване трябва да бъде фино координирано и прицелните тъкани трябва да бъдат в състояние да приемат нужните им хормони. Алкохолът може да навреди на функциите на хормоно-освобождаващите жлези и на целевите тъкани, като по този начин причинява сериозни медицински последици.
Хормоните контролират четири основни области на тялото и участват при следните процеси: производство, използване и съхранение на енергия; репродукция; поддържане на вътрешната среда (например, кръвното налягане и костна маса) растеж и развитие.
Консумацията на алкохол взаимодейства с всички три глюкозни източници и с действията на регулаторните хормони. Хронично тежките пиячи често имат недостатъчно хранитлен прием на глюкоза. В този случай гликогена се изчерпва в рамките на няколко часа. В допълнение, производството на глюкоза в организма се потиска, докато алкохола се метаболизира . Комбинацията от тези ефекти може да предизвика тежка хипогликемия. Последиците...”
До преди 2 години пиех регулярно...понякога по-често.Откакто съм ограничил алкохола до НУЛА , не зъм забелязал нито една негативна последица...нито една!
Често чета във форума , че много хора пият редовно , че дори го и документират...както мъже , така и жени.Ще ми се да им напиша моята гледна точка , но не го правя , поради ясното знание , каква ще бъде ответната реакция.Затова пиша в собствения си Дневник , с убеждение че е правилно и необходимо хем за който прочете , хем за себе си да знам кои грешки да не повтарям.
Многократно съм бил свидетел и слушател , на това как разбираш ли алкохола в умерени дози бил полезен и за психиката и за кво ли още не...дрън-дрън та пляс.Как може токсин да бъде полезен???Само ние хората приемаме токсин доброволно в тялото си , само защото има страничен опияняващ ефект , че даже и ритуали в негова чест организираме.Знам много алкохолици , които си отидоха безславно , но не съм видял ни един “пиещ” да ликува в цветущо здраве.И съм сигурен , че никой от тях не го е планирал предварително така да стане...
Дай на кучето си , което навярно имаш в двора или апартамента , да пие алкохол...дори и бира да е...сипи малко в аквариума с рибки и гледай реакцията.Общоизвестен метод при хората , занимаващи се с отглеждането на видове питон и анаконда , е съхранение в непосредствена близост шишенце с твърд алкохол.При евентуално ухапване тези влечуги са много упорити в захапката си , но дори една капка алкохол в устата ги неутрализира на секундата!
Всеки , който пие редовно , дори и някаква безобидна бира , носи поне едно негативно последствие за тялото си от това!
10.08.18
17:40
Аз го лайкнах 😎
За момент си представих, как седя на един стол в едно помещение, около мен 20 човека и водещият сбирката ми казва да се представя. И аз:
- Здравейте, казвам се Деян, на 45 г. и съм алкохолик 😂
Мисля, че си прекалено краен и това според мен не е окей. Колко е точно често, какво количество, какъв алкохол, какви са индивидуалните особености на консумиращия и в какви ситуации. Все неща, които не се взимат в предвид, като се генерализира така. Не че, подкрепям вихрещия се битов алкохолизъм, но твърдения от типа “аз не пия и всеки, който го прави се трови иШиОмре бавно и в мъки от токсини” са верни, но само до някъде 🙂
П.С. Тези примери с животните са доста едностранни, в природата има всякакви неща, включително “пиещи” алкохол бозайници (и не само) 🙂
#УбиййГоНеКусва
Мнението беше редактирано от Splash на 10.08.18 18:18.
10.08.18
18:53
С риск да бъда обвинен в спам, щам и моите пет пари по темата.
Откакто се захванах с КФ пиенето ми причинява несвойствен и непознат за мен дискомфорт на другия ден.
Дори и няколко питиета или бири в почивния ден на другия ден ме карат да се чувствам ужасно зле.
Дотолкова силно усещам промяната, че желанието ми за алкохол само започна да отмира, без да си налагам никакви умишлени рестрикции.
Откакто се захванах с КФ пиенето ми причинява несвойствен и непознат за мен дискомфорт на другия ден.
Дори и няколко питиета или бири в почивния ден на другия ден ме карат да се чувствам ужасно зле.
Дотолкова силно усещам промяната, че желанието ми за алкохол само започна да отмира, без да си налагам никакви умишлени рестрикции.
Тези думи се припокриват много ясно с извадката , която цитирах!Става ти зле , защото в деня , когато тялото ти трябва да се възстанови от физическия стрес , ти го лишаваш от тази възможност.В един дългосрочен план ти е ясно как ще се развиват нещата , ако приема на алкохол продължава дори и в умерени количества.Ти сам си усетил , че и от малко тялото пак реагира негативно.Хубаво е все пак , че обръщаш внимание на сигналите.Сега след като вече осъзнаваш преките негативи от алкохола , особенно когато спортуваш , да дойде някой да ти обясни как прием на пиячка в малки количества бил полезен за сърцето , психиката или нещо от сорта...не за друго ами за това защото той си покръква човека и би му било по-арно да се самоуспокои че всичко си е наред и т. н. и т. н....
На Сплаш , мога да му кажа че не съм толкова краен , колкото той си мисли.Например ако сега Бартоломей ми кацне на портата с бутилка в ръка да полееме ситуацията , ще го направя за да не го обидя.Ще изпия малко колкото да звъннат чашите еднъж , но няма да си позволя много и ще си остана противник на идеята за редовното попиванье.Идеята ми не беше напълно да демонизирам алкохола , а това че по-рано днес , всъщност си беше вчера , попаднах на Дневник , чийто автор няма да спомена и събрах 2+2 така да се каже.На база хронологията водена там , ми се стори че виждам причинно-следствени връзки , които май автора не подозира или пък не се е замислял сериозно.Затова реших в моя дневник да напиша нещо , поне според мен необходимо и евентуално полезно.А дори и краен да бях , пак не ми се вярва някой ако ме послуша и отстрани пиячката от живота си , да му стане нещо зле , да се поболее или изобщо нещо лошо да стане...
11.08.18
07:00
С риск да бъда обвинен в спам, щам и моите пет пари по темата.
Просто нямаш стаж 🙂, спокойно))))
До XXL: ти да не си мислиш, че блъскането със железа не е вредно за същите тези органи, за които пишеш?))). Предполагам, че ще отговориш, че всичко зависи от умеренността и ще бъдеш прав 🙂, всичко зависи от дозата)))....
Мнението беше редактирано от Carbohydrate на 11.08.18 07:05.
Като казваш че “умеренноста” е начина , то аз искам да попитам дали я разглеждаш като средство да се намалят вредите евентуално или пък имаш в предвид да се увеличат ползите?
От друга страна да правиш сравнение с вдигането на тежести е доста странно.Ти как ги установи тези повсеместни вреди , щото аз за почти две години никакви такива не съм усетил , а знам че за стажа си тренирам с прилично големи тежести , които можеше и повече да са ако бях по-сериозен в заниманието и разбира се имах повече свободно време.Ако имаше някакви негативи , то за този период те вече щяха малко или много да са излезли наяве.Верно че съм се контузвал няколко пъти , но това нямаше нищо общо с тежестите , а с лоша техника , за което сам съм си виновен.Та ако имаш конкретни наблюдения , които да поставят под съмнение вижданията ми за тежестите , ще се радвам да чуя.
Доживях някой от северозапада да ни обяснява ,колко бил вреден алкохола.
И да...алкохола не е токсин,токсин означава нещо друго.
Доживях някой от северозапада да ни обяснява ,колко бил вреден алкохола.
И да...алкохола не е токсин,токсин означава нещо друго.
Няколко пъти вече те засичам да акаш на тема Северозападаааа!!!Какво не ти е наред на тебе бре Чиче???Много се заседе тия дни на вилата с косачката и може да си слънчасал...та иди си оплакни оченцата на чешмата барем се пооладиш и спреш да мажеш драсканици на тема регионални характеристики.
Не бил алкохола токсин...ти си токсин)))
11.08.18
15:50
Според мен нещо не се разбрахте и ще се сдърпате за нищо 😀 Поне аз схванах нещата по начин-не, че хората от СевЗап не са компетентни да дават акъли за това или онова, а по-скоро, че в този край са пиячи и е несвойствено именно те да казват колко е вредно пиенЙето 😎
Мнението беше редактирано от Деян на 11.08.18 16:10.
а по-скоро, че в този край са пиячи и е несвойствено именно те да казват колко е вредно пиенЙето 😎
Няма такава тенденция тук в нашия край нито в някой друг край...малко дискриминационно ми се струва да има такова мнение.
11.08.18
17:14
Ти пък са шсе обидиш.
Нали все се бъзикат с пустиняците-били пиячи, перничани пък еди какви си, софиянци /копелетата/ пък други, майните трети и т.н. и т.н.
Мнението беше редактирано от Деян на 11.08.18 17:23.
акаш на тема Северозападаааа!!!
То само аз да съм....
Какво не ти е наред на тебе бре Чиче???
Нямам оплаквания))),но просто не се сдържам ,някой да изнася лекции на тема алкохол,като копира дословно от сайт за отказване на алкохола?!Смешно е някак:
https://alkovital.com/как-влияе-алкохолът-върху-хормоните/
Задълбочени знания...като за клека.
То само аз да съм....
Какво не ти е наред на тебе бре Чиче???
Нямам оплаквания))),но просто не се сдържам ,някой да изнася лекции на тема алкохол,като копира дословно от сайт за отказване на алкохола?!Смешно е някак:
https://alkovital.com/как-влияе-алкохолът-върху-хормоните/
Такива като теб винаги търсят съмишленици...това е много мило и някак си сърдечно.
И кво сега , пускаш линк на сайта , от който съм копирал...че аз не съм твърдял , да съм автор на тезата , даже по-долу в поста ми , става ясно кое са мои думи.И какво от това че съм копирал , кое ти е толкова смешно....остаряваш , Нервак!
Иначе за клека не коментирай , че не ти е там силата.Дай най-добре да видиме кво става с надхвата , че и там е “майка плаче” работата.До Северозападо ше требе да добръмчиш да ти дадем да носиш чувале с песък от заранта та до тъмница , доде ти ум зайде и да видиш къ ша са удръват тиа ръчички , па и нервите ша са поукротат.Хайде скачай на косачката...пардон , колата и към Монтана Бийч )))
11.08.18
18:29
То затова има мацки с почти колкото неговия (или повече) клек 😂😂😂😂
То затова има мацки с почти колкото неговия (или повече) клек 😂😂😂😂
Спокойно, и ти си тръгнал натам , нали знаеш?
Тренировката тази вечер
Рамо и бицепс
ВОЕННА ПРЕСА:2х50кг/2х60кг/2х65кг/1х70кг/1х72кг
БИЦЕПС ЩАНГА СТОЕЖ: 2х3х60кг/6х60кг
За пръв път от 6 месеца военна преса и няма загуба на сила , че даже си и надскочих малко последния смешен рекорд...точно преди да контузя квадратен поясен мускул от неграмотност.Дясното рамо , което също прецаках преди 3 месеца при кофи , вече е възстановено и се радвам , че ще мога да се върна отново към същите , както и към лега , че сигурно ще съм трагедия там след толкова отсъствие.
11.08.18
20:52
Пак меренка на малки пи6ки 🙂
11.08.18
21:05
Жена ти вече публично те похвали, но на малки та6аци, всяка пи6ка изглежда голяма.
...на малки та6аци, всяка...
хахахаха...и от тия не съм.
И стига вече с тези смущаващи постове...казвай направо за кой си и да са фащаме за дреата )))))))))и нема да ми викаш...”няма да взимам отношение”
Бай дъ уей , чистиш ли , че утре ми се ще да позаринеме темата с некоя нова фотография , както и да отчетеме моментния грамаж?
11.08.18
21:20
3 месеца са дълго време, след 2 мес ще започна
3 месеца са дълго време, след 2 мес ще започна
Аааа нема такива работи...утре всеки да се яви по ведомост!
И кво сега , пускаш линк на сайта , от който съм копирал...
Ясно...не схващаш иронията.
Иначе за клека не коментирай , че не ти е там силата...
Не е лошо,когато коментираш,дадено движение да имаш и ти нещо там.
Примерно 1,8СТклек,1,5СТпреден,30хСТ,20хСТпреден,колкото въпросния чичо)))
За хвата)))))),зле е работата спор няма...ама ако си погледнеш личното тегло ще видиш ,колко си близко до чичото))).Далеч си от чичото, в кое да е движение,но пък в теорията си много напред.
В Монтана...ми благодаря,ще се въздържа -достатъчно са ми командировките в Козлодуй.
11.08.18
23:11
Според мен всичко под 2СТ клек е бая гейско. Тоест форума е бая педалски. Сега някой искаме да станем мъже като свалим лично тегло, което пак е гейско. С две думи и да клякаш и да не клякаш все си гей.