13.02.19
12:31
Fff
Темата беше редактирана от Сашко Александров на 25.07.19 12:46.
Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?
Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.
Научи как работим13.02.19
13:36
С храната се качват килограми, другото е излишно даване на пари.
04.08.20
10:21
Здравейте, нова съм тук и имам нужда от помощ. Много съм слаба, имам плочки на корема, краката са ми стегнати, но съм 46кг 163см. Целя покачване на кг, целта ми е да стана 50-52, но да не кача мазнини, а мускули. Моля да помощ, ям хамбургери, пици, но резултат никакъв. Искам да се храня здравословно и да кача кг, но в мускули.
Благодаря за отделеното време
Мнението беше редактирано от Валера Иванова на 04.08.20 10:22.
04.08.20
14:45
Тренирам 5 пъти в седмицата, проблема е в храната. Не знам какво да ям, за да кача мускулна маса. Нямам проблем с хормоните, правила съм изследвания. Храня се 2 пъти дневно. Затова съм в такова положение. Търся съвет за разнообразно хранене, да качвам кг, но не мазнини
04.08.20
14:59
казано от Валера Иванова на 04.08.20, 14:45:
Тренирам 5 пъти в седмицата, проблема е в храната. Не знам какво да ям, за да кача мускулна маса. Нямам проблем с хормоните, правила съм изследвания. Храня се 2 пъти дневно. Затова съм в такова положение. Търся съвет за разнообразно хранене, да качвам кг, но не мазнини
Това значи да качваш чисто - виж обаче един натурално трениращ колко мускулна маса може да качи например за една година и то при оптимално хранене и трениране. И то мъж с нормални количества тестостерон. За бързи резултати забрави. Говоря за чиста мускулна маса с минимално количество мазнина. Защото без хич от нея няма как да стане.
04.08.20
15:22
Проблема ми е в храната, ям за закуска сандвич например. На обяд готвено или тостери и за вечеря салата. Искам съвет за начин на хранене, не да се тъпча само с тестени неща, от тях ще кача, но не и мускули. Слабо се храня, защото не знам какво да ям, за да кача мускулна маса, а не мазнини. Затова писах за съвет
Мнението беше редактирано от Валера Иванова на 04.08.20 15:23.
04.08.20
15:47
Ей ти един режим за покачване на мускулна маса ..........чисто ;-)
Първо хранене
8 белтъка
1 цяло яйце
1 купичка овесена каша
Калории: 371
Мазнини: 8,9 грама
Въглехидрати: 30,6 грама
Протеини: 41 грама
Второ хранене
Печени пилешки гърди – 170 грама
Кафяв ориз – 1 купичка
Броколи – 1 купичка
Калории: 399 Мазнини: 4 грама Въглехидрати 45,6 грама Протеини: 43,1 грама
Трето хранене
Печени пилешки гърди – 170 грама
Кафяв ориз – 1 купичка
Броколи – 1 купичка
Калории: 399
Мазнини: 4 грама
Въглехидрати 45,6 грама
Протеини: 43,1 грама
Четвърто хранене
Риба тон – 1 консерва и половина
Кафяв ориз – 1 купичка
Черен боб – 1 купичка
Спанак – 1 купичка
Калории: 590
Мазнини: 6,7 грама
Въглехидрати: 68,4 грама
Протеини: 62,035 грама
Пето хранене
Речна риба на скара – 230 грама
Печени картофи – 170 грама
Аспарагус – 1 купичка
Калории: 510
Мазнини: 4 грама
Въглехидрати: 64 грама
Протеини: 56 грама
Сумарни хранителни стойности /около/:
Калории: 2269
Мазнини: 28,6 грама
Въглехидрати: 254 грама
Протеини: 245 грама
Калориите и грамажа на макросите е приблизителен, но допуска на грешка е малък.
Почвай!!!!!
04.08.20
15:53
казано от Валера Иванова на 04.08.20, 15:22:
Проблема ми е в храната, ям за закуска сандвич например. На обяд готвено или тостери и за вечеря салата. Искам съвет за начин на хранене, не да се тъпча само с тестени неща, от тях ще кача, но не и мускули. Слабо се храня, защото не знам какво да ям, за да кача мускулна маса, а не мазнини. Затова писах за съвет
Да, проблемът със сигурност е в храната.
Давам нещичко за четене аз:
Ръководство за хранене при начинаещи
Първи стъпки в храненето и тренировките за начинаещи
Ръководство за тренировки при начинаещи
Мускул без стабилно трениране няма да видиш.
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 04.08.20 15:55.
04.08.20
15:59
Не знам, може и да е съвпадение, ама не се ли усещате, че едни и същи хора, регнати в рамките на няколко часа пускат почти идентични теми. Къде по-противокативно написани, за да се види реакция, къде уж има истински проблем. Не може ли да ги сгащите тия “мадами” по ай пи.
Залагам си присъствието тук, че тази и онази, дето вече изглежда по-мускулеста в огледалото са един и същ човек. А ние си пишем и бришем. То на мен не пречи де, но някои хора наистина взимат темата на сериозно и искат да помогнат.
04.08.20
17:28
Съжалявам ако съм била досадна, но да било ме е страх да не кача мазнини и затова се хранех по-малко. Но не се харесвам, на 32 години съм и не е ок 163см да си 46кг. Не се харесвам и искам да променя начина си на хранене. Затова помолих за съвет, какво да ям за да кача мускулна маса. Правя клекове, нападки, коремни преси. Упражнения с ластик, кардио не правя. За покачване на мускули, освен храна, тренировките задължително ли трябва да са с тежести?
Мнението беше редактирано от Валера Иванова на 04.08.20 17:29.
04.08.20
17:47
казано от Валера Иванова на 04.08.20, 17:28:
Затова помолих за съвет, какво да ям за да кача мускулна маса. Правя клекове, нападки, коремни преси. Упражнения с ластик, кардио не правя. За покачване на мускули, освен храна, тренировките задължително ли трябва да са с тежести?
За храненето-висока доза протеин дневно, поне грам и половина на кг лично тегло(по-добре два) За тренирането-моето лично мнение е да, за покачване на мускулна маса, тренировките задължително трябва да са с тежести, поне два пъти седмично. Клек, тяга, военна преса, лег. Всичко друго, като напади, коремни преси и тн е за разнообразие, в зависимост от това, с какво време разполагаш и дали ти се занимава. Демек, няма нужда от тях, ама не пречат ?успех.
It’s a long way to the top if you wanna rock n roll
Мнението беше редактирано от Mara Croft на 04.08.20 17:59.
05.08.20
09:27
Благодаря ви за съветите, от днес започвам да се храня повече и се надявам да има резултат
Направи първата стъпка към твоята цел.
Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.
Научи повече