01.11.19
02:07
Здрасти на всички!
Искам да попитам по-опитните тук за текущата ми програма и много бих бил благодарен, ако ми дадете мнение или критика за нея.
Тренирам от година и половина, при която качих 13 килограма, но от няколко месеца насам резултатите поспряха. Та се разрових малко в интернет и прочетох, че предишната би програма, така нареченият “bro-split’, в която се тренира 5 пъти на седмица по една муксулна група, не била най-ефикасната за непрофесионални бодибилдъри и за аматьор е било по-ефикасно да се правят по-малко упражнения, а всяка мускулна група да се таргетира по два пъти на седмица. Съгласни ли сте и какво мислите за това твърдение?
Та, накратко ето какво измъдрих. Пиша на английски упражненията, които не ги знам на български:
Всяко едно упражнение правя по три серии с по 10-12 повторения
Първи ден - Гърди (2 упражнения - лежанка и горна лежанка), Рамо - (2 упражнения - Дъмбел преса и екстеншъни), Трицепс (2 упражнения - на скрипеца с лост и въже)
Втори ден - Гръб (3 упражнения - Lat Pulldown (Тесен и широк хват), Seated Cable Row), Бицепс - (2 упражнения - С крив лост и дъмбели)
Трети ден - Крака (3 упражнения - Преса за крака, екстеншъни и abductor), Корем (2 упражнения - коремни преси и планка)
Четвърти ден - Гръб (1 упражнение - Pulldown с машина), Рамо (1 упражнение - Със въже за задно рамо), Бицепс - (Чукове с дъмбели), Гърди (Cable Crossover) накрая добавям и малко повдигания за трапец със лоста.
Режима ми смятам, че е окей. Храня се по четири пъти на ден, без да броим протеиновият шейк като ядене. Приема ми на протеин е около 150 - 170 грама, при тегло 78 килограма.
Благодаря предварително.
NOW Foods Magnesium citrate
Магнезиев цитрат таблетки
Pure Nutrition Black Fire
Термогенен фетбърнър
Pure Nutrition Beef Jerky
Телешки хапки
Pure Nutrition Magnesium Liquid + Vitamin C
Магнезий
NOW Foods Whey protein isolate
Суроватъчен протеин изолат
Pure Nutrition Power Enzymes
Храносмилателни ензими
Още предложения от BB-Shop
01.11.19
10:01
тяга? клек? кофи? набирания? ..?
01.11.19
10:22
Баче, тая програма изродска. Шъ са пробва.
казано от Lar Tar на 01.11.19, 02:07:
Съгласни ли сте и какво мислите за това твърдение?
Съгласни сме.
Но програмата не струва.
02.11.19
19:43
0/100
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече