Как бихте оценили програмата ми?

01.11.19
02:07

Здрасти на всички!

Искам да попитам по-опитните тук за текущата ми програма и много бих бил благодарен, ако ми дадете мнение или критика за нея.

Тренирам от година и половина, при която качих 13 килограма, но от няколко месеца насам резултатите поспряха. Та се разрових малко в интернет и прочетох, че предишната би програма, така нареченият “bro-split’, в която се тренира 5 пъти на седмица по една муксулна група, не била най-ефикасната за непрофесионални бодибилдъри и за аматьор е било по-ефикасно да се правят по-малко упражнения, а всяка мускулна група да се таргетира по два пъти на седмица. Съгласни ли сте и какво мислите за това твърдение?

Та, накратко ето какво измъдрих. Пиша на английски упражненията, които не ги знам на български:

Всяко едно упражнение правя по три серии с по 10-12 повторения
Първи ден - Гърди (2 упражнения - лежанка и горна лежанка), Рамо - (2 упражнения - Дъмбел преса и екстеншъни), Трицепс (2 упражнения - на скрипеца с лост и въже)

Втори ден - Гръб (3 упражнения - Lat Pulldown (Тесен и широк хват), Seated Cable Row), Бицепс - (2 упражнения - С крив лост и дъмбели)

Трети ден - Крака (3 упражнения - Преса за крака, екстеншъни и abductor), Корем (2 упражнения - коремни преси и планка)

Четвърти ден - Гръб (1 упражнение - Pulldown с машина), Рамо (1 упражнение - Със въже за задно рамо), Бицепс - (Чукове с дъмбели), Гърди (Cable Crossover) накрая добавям и малко повдигания за трапец със лоста.

Режима ми смятам, че е окей. Храня се по четири пъти на ден, без да броим протеиновият шейк като ядене. Приема ми на протеин е около 150 - 170 грама, при тегло 78 килограма.


Благодаря предварително.

Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

Научи как работим

01.11.19
07:49

3/10

тяга? клек? кофи? набирания? ..?

Баче, тая програма изродска. Шъ са пробва.

01.11.19
10:26

казано от Lar Tar на 01.11.19, 02:07:

Съгласни ли сте и какво мислите за това твърдение?

Съгласни сме.
Но програмата не струва.

0/100

03.11.19
03:46

казано от Петко К на 01.11.19, 10:26:

казано от Lar Tar на 01.11.19, 02:07:

Съгласни ли сте и какво мислите за това твърдение?

Съгласни сме.
Но програмата не струва.


Това не ми помага особено само по себе си. Какво би било добре да се промени, добави и прочие?

Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1