Коронавирус в България

Прескочи до:

03.07.21
08:01

Усещам много напрежение и в двама ви 😊 Почивни дни са. Излезте, пийте по бира, намерете си по една жена или мъж, кой каквото му харесва и изпуснете парата 😊 Радвайте се на живота.

03.07.21
08:35

казано от Nev на 02.07.21, 23:50:

Съжалявам, продължавам да не разбирам. В едното изречение казваш, че всички са много добре информирани, а във второто, че целенасочено някой ги дезинформира, което противоречи на първото. Информация може и да има достатъчно, но майка ми не можа да я намери и не е нейна работа. Затова има държавни/ национални медии.
Ако има целенасочена кампания, пак стигаме до това което писах, че държавата/правителството трябва да я спре с всички средства.
Да обобщим. Това, което аз писах е, че държавата не си е свършила работата и голяма част от хората не са информирани. Дали са дезинформирани нарочно, дали са глупави, дали от фейсбук са се подхлъзнали няма значение. Очевадно е, че не са 😊
Повече няма да си губя времето с теб, както правят и другите. Имам мускОли да правя 😊

Абсолютно никъде не си противореча. Смяташ, че са неинформирани доцент Мангъров и професор Чорбанов? И още един малък брой медици като тях? Че точно те са едни от най-информираните хора в България.

Не защитавам нито правителството на ББ, нито на Янев, нито президента Радев. Държавата си свърши много добре работата. Обаче няма как да информираш за ковида хора, които не искат, не желаят да бъдат информирани. И както са ми споделяли десетки познати и непознати: “Като започнат за тоя ковид по телевизията, обръщам канала”. Те просто имат изградено мнение от тази бясна антикампания и повече не искат никого да слушат. Край, точка по въпроса.

Ето затова писах за разликата между информирани и хора с промити мозъци, тоест зомбирани. Впрочем и ти си май част от схемата. Цяла година ви наблюдавам много внимателно, под лупа и под микроскоп ако щете. Една и съща група манипулатори се разделя на няколко подгрупи. Едните пишат, такова заболяване няма, вирусът е измислен. Световен ционистки заговор. Правителствата искат да усвоят едни пари. Няма болни от това нещо, няма умрели.Паднал някой от 4 етаж и го писали умрял от ковид.

После идва ред на втората група манипулатори. Ама да, има вирус, но това си е леко грипче. Статистиката за смъртността в България, показва че през 2020 г (2021 г) има по-малък общ брой починали от 2019 година.Е как ще има умрели, като няма? Това е диктатура на правителството, че затваря училища и ресторанти. И ни задължава да слагаме маски. Никъде по света не се случва такова нещо. В България има диктатура.

Сетне идват третите манипулатори. Напротив има много умрели, но правителството крие. Не са 100, а 10 000 днес умряха. Заболелите са поне 10 пъти повече.

Сетне започват четвъртите, петите и десетите манипулатори. Маските не предпазват, не носете маски. Маските увреждат гърлото и белия ви дроб. От ваксините се разболява и умира човек. Еди кой си в Америка/Танзания/Уганда му сложили ваксина и след три дни умрял. Ваксинираните разнасят вируса от самата ваксина и го предават на неваксинираните хора. Ваксината предизвиква тежко заболяване на бъбреците и сърцето.

А последната група манипулатори, в която явно си и ти пее друга песен. То затова сме на тоя хал, щото видите ли няма информация. Никой нищо не знае, никой дори не е чувал, че има такова заболяване. Всички в България от Марс паднахме вчера, та никой нищичко не знае по въпроса. Трябват шестмесечни ограмотителни курсове да проведем.

И още един куп приказки. Ако някой е зомбиран и манипулиран, вината си е лично негова. Той сам избира на кого да вярва и на кого не. Държавата направи каквото можа. Не сме бавачка да дундуркаме възрастни пълнолетни хора, които се предполага че могат да мислят самостоятелно и изграждат мнение по въпроса. Не са дебили и олигофрени, нали? Да им се обяснява по хиляда пъти едно и също нещо.

Мнението беше редактирано от Миро на 03.07.21 08:48.

03.07.21
10:14

Групировчика, ти преболедува ли вируса, ваксинира ли се и изкара ли надника с тоя ферман?

03.07.21
13:39

казано от Nev на 03.07.21, 08:01:

Усещам много напрежение и в двама ви 😊 Почивни дни са. Излезте, пийте по бира, намерете си по една жена или мъж, кой каквото му харесва и изпуснете парата 😊 Радвайте се на живота.

Чаай и аз да се включа и да видиш Кафевия ко прай, като твърдо гориво му идвам😆

03.07.21
13:49

Нев явно са го изтървали и както я е подкарал с бири и ходене по мъже, скоро ще спре и да пита жена си как да се подстригва. 😁

03.07.21
13:52

казано от Brown Bomber на 03.07.21, 10:14:

Групировчика, ти преболедува ли вируса, ваксинира ли се и изкара ли надника с тоя ферман?

Естествено, че изкарах надника. Нооо някоя друга пачка не е излишна. Вие двамата с Боянчо май сте сбъркали спонсора? Изглежда е голяма скръндза и сега ми завиждате двамата? Ами елате при моя шеф, че да вземете по някой лев. Не е хубаво така, с празни джобове.

Да, ваксинирах се. Три дни се тръшках на земята и търкалях в прахоляка. Виех като куче, по-скоро като вълк. Сега ви пиша от “оня свят”, отвъдното. Тук си живеем много добре, имаме си интернет, таблети, айфони. Абе всичко, райска градина е все пак. Само алкохолът е забранен, ама аз и долу на земята, не бях от пиещите. Когато бях още жив де. Та не ми липсва много сега в Рая.

Събрали сме се тук, всички ваксинирани. Зяпаме на голям екран Европейското. Гледаме и вас отгоре, какви ги вършите.

Мнението беше редактирано от Миро на 03.07.21 14:07.

03.07.21
21:01

Така,аз имам малко информация. Както казах сестра ми живее от 20 години в Лондон и работи за държавата. Не я бях чувал скоро, но ми каза че има доста хора с ваксини, които се разболяват. Освен това има единколега, боледувал, след това слага файзер и след няколко месеца пак се рАзболява и не го кара по-леко. Това вече обяснява защо англия не иска да признава ваксинацията от други страниза влизане на нейна територия. Сега разбирам и бомбера, какво е имал предвид.

03.07.21
21:21

казано от Brown Bomber на 03.07.21, 13:49:

Нев явно са го изтървали и както я е подкарал с бири и ходене по мъже, скоро ще спре и да пита жена си как да се подстригва. 😁

Сложна е тази работа, аз моята като не я питам тя пак държи да си каже мнението :D

03.07.21
21:48

Малко копи пейст...
Статистиката за неваксинираните е мрачна.

Почти всички смъртни случаи от COVID-19 в Щатите са на неваксинирани, сочи анализ на независимата журналистическа организация Associated Press.

През май 2021 г. от 107 000 тежки случаи, налагащи хоспитализация, близо 106 000 са били на неваксинирани. От 18 000 смъртни случая – близо 17 850 са на неваксинирани.
......
📌 САЩ: Почти всяка смърт от Ковид на този етап е напълно предотвратима (данни от реалния живот)
👤 Данните: 99,2% от починалите от Ковид през последния месец са НЕваксинирани.
✅ Едва 150 от 18 000 смъртни случаи през май месец в САЩ са на ваксинирани хора с 2 дози сочи анализ на СDC (Американския център за контрол и превенция). Според анализи, направени и в Европа, и Израел, там където има пробиви след 2 дози, е масово при vulnerable groups (рискови и особени групи хора).
🏨 Сходна тенденция се наблюдава при хоспитализациите. По-малко от 1200 от 853 000 хоспитализирани от Ковид през последния месец са били напълно ваксинирани.

.....
От където и да го погледнеш, ваксините са най-доброто решение за справяне с проблема, а смъртните случаи при Ковид рязко намаляват.
Точно в Лондон, ваксинациите си текат с пълна сила. Има доста пунктове и големи опашки. Мен ме ваксинираха в аптека.
На работа всички сме ваксинирани и вече си работим без маски. По едно време се чуваше, че и цялостно ваксинираните ще сваляме маските.
Не знам защо в България има такъв скептицизъм срещу ваксините. В страната нямам приятели ваксинирани.

03.07.21
22:58

казано от Nev на 03.07.21, 08:01:

Усещам много напрежение и в двама ви 😊 Почивни дни са. Излезте, пийте по бира, намерете си по една жена или мъж, кой каквото му харесва и изпуснете парата 😊 Радвайте се на живота.

Аре и тук педалски истории и пожелания.

04.07.21
00:18

казано от avitohol на 03.07.21, 21:48:

Не знам защо в България има такъв скептицизъм срещу ваксините. В страната нямам приятели ваксинирани.

Няма скептицизъм. Има една бясна антикампания против ваксините и маските в България. И населението просто безгласно се подчинява на това, което някой анонимно му заповядва от фейсбук групите и кукловодите, дърпащи конците от тъмното, в сянка. Заповядва ти се да не се ваксинираш и ти го правиш. Нареждат ти да не носиш маска и ти не слагаш.

Нооо мен повече тази тема не ме интерсува и за в бъдеще няма да пиша в нея. Направих го единствено заради наглото твърдение, че информацията била малко и хората не били информирани. Та затова видите ли, оттам идвало всичко. Аз твърдя, че изобщо не е така.

Обаче нямам намерение да убеждавам никого за ваксина. Аз си сложих. За вас другите изобщо не ми пука. Който се ваксинирал, ваксинирал. Който умрял, умрял. Всеки да решава сам за себе си. Ако не искате ваксина, никакъв проблем. Живота си е ваш, не е мой. Че да се притеснявам и страхувам за вашето здраве. Напълно безразлично ми е. Дали ще се заразите или ще умрете. Това е всичко.

Репликата ми не е към теб, а за останалите,които ще я прочетат.

04.07.21
00:35

По мои скромни наблюдения, това антиваксърство се дължи на следните неща.
1. Няколко демагози- Киро Брейка, Цанов, Костадинов (Копейкин), които са финансирани от една източна държава, и не на последно място 1000 пъти опровергаваният Мангъров.
Много бъдещи и настоящи “месии” на България хванаха Ковид вълната и я използваха в своя полза.
Чрез демагогия и популизъм, внушиха на някои хора, че да си “антимаскар” е равносилно на борба за свобода, патриотизъм, опазване на християнските ценности и борба срещу новият световен ред.
2. България е на едно от последни места по интернет грамотност. Бая народ смята, че “щом го пише у фейса, значи е истина”. Бая народ влиза в т. нар. Confirmation и всякакъв друг bias.
3.На бая народ просто не му пука, апатията е пълна.
Преди година пък едни роми ми натякваха “нас не ни лови, нас Бог ни пази” хахаха.

04.07.21
09:05

И кой я води ,и къде тази бясна кампания против маски и ваксини...че нещо съм пропуснал?

04.07.21
10:20

Интересно е, че нашите сънародници в чужбина ни възприемат като севернокорейци, облъчени и повлияни от лошия изток, а те са безпристрастни и не повтарят като папагали всичко, което се тръби от добрия запад и чичо Сам.

04.07.21
10:47

Изток- Запад, няма значение.
Има данни подплатени с факти, статистики, научно обоснована информация и доказателства, причинно следствени връзки и други.
От другата страна е ненужното политиканстване и демагогия, което разчита на вярата, предразсъдъците и страховете на хората. То е подплатено с дезинформация, фейк новини, изкривена реалност и изопачаване.
Като съдя по броя на ваксинирани в БГ, имам чувството, че много хора станаха жертва на второто.
Това го казвам с болка, а не с някакъв си егоизъм, мислейки, че съм нещо повече от останалите.
Държавата е разграден двор и изобщо не се справя с фейк новините. Дори май някои политици притежават сайтове за фейк новини, чрез които манипулират избирателите си.
Има една нишка от едни съвременни инфлуенсъри- Брейка, Цанов (бившият на Волен), Пасков, Копейкин, които  е ясно към кои интереси са приялечени, та те самите си служат с доста дезинформация.
Не ми се влиза в подробности и за хибридни войни и прочие, и без това пиша тик веднъж на година.

04.07.21
11:27

Не смятам, че дебили като изредените горе имат достатъчно голяма аудитория, за да повлияят на общественото мнение.
Търси причината другаде, ти естествено не виждаш такава, защото градиш мнението си на база доказани и научнообосновани, проверени в медиите факти.

04.07.21
12:06

казано от nervak на 04.07.21, 09:05:

И кой я води ,и къде тази бясна кампания против маски и ваксини...че нещо съм пропуснал?

Пртепоръчвам ти да извадиш тампоните от ушите си и да си отвориш по-добре очите! А не както спящата красавица да зяпаш през деня.ющ

Тема в Дир.бг :
Чужди медии: В България унищожават ваксини
Най-скептични към имунизацията срещу Covid-19 са българите и румънците

Коментари: (извинявам се за главните букви на един коментар. Порсто така е написано под темата)


  2021-07-03 22:59:10
НЕКА (нерегистриран)

СЪДБАТА, ПРИРОДАТА ДА РЕШИ - ДАЛИ ЩЕ ОЦЕЛЕМ БЕЗ “ВАКСИНА” ИЛИ ОБРАТНОТО - ЩЕ ГУШНЕМ БУКЕТА “ВАКСИНИРАНИ” !

НЯМА
ДА
БЪДЕ
ВАШАТА !

2021-07-03 22:49:43
az (нерегистриран)

НАВРЕТЕ СИ ВАКСИНИТЕ ОТЗАД !!!

2021-07-03 22:53:40
Шшш, алоууу (нерегистриран)

Не бъркай другарите! Напред към светлия Ваксинизъм!

2021-07-03 22:48:49
ВАКСИНАЦИЯ=ЕВТАНАЗИЯ (ДЕПОПУЛАЦИВ) НА НАД 70% ОТ ЧОВЕЧЕСТВОТО (нерегистриран)

„Направихме голяма грешка. Досега не го осъзнавахме“, каза Байрам Бридъл, вирусен имунолог и доцент в Университета на Гуелф, Онтарио, в интервю за Алекс Пиърсън преди няколко седмици, в което той предупреди слушателите, че посланието му е страшно.

„Смятахме, че шиповия протеин (spike protein) е чудесен целеви антиген, не знаехме, че е токсичен и патогенен. Така че, като ваксинираме хората, неволно ги инокулираме с токсин“, каза Бридъл в предаването.

Той казва, че е много смущаващо, че този токсин не остава в раменния мускул, а навлиза в кръвта.

2021-07-03 22:50:26
Ама в крайна сметка (нерегистриран)

После ние ще ви платим лечението от незнайните заболявания, който ще развиете след експеримента. В дългосрочен план говоря.  В краткосрочен вече доста се споминаха веднага след дозата, а други осакатяха за цял живот. Бедна ми е фантазията какво ще става след 5-10 години.

2021-07-03 22:52:58
ХА ХА ХА (нерегистриран)

ЗАЩО ЛЪЖЕЛ БЕ?! ТЕ ТИЧАТ СЛЕД ТЕБ С МОЛБА ДА СЕ СЪГЛАСИШ ДА ТЕ УБИЯТ, ПАРДОН ИНЖЕКТИРАТ ИЗ ЦЯЛА ЗАПАДНА ЕВРОПА! ВДИГНАЛИ СА ПАЛАТКИ НАВСЯКЪДЕ И ТИ ПУСКАТ sms ВСЕКИ ДЕН! НАЛИ ТРЯБВА ДА ИЛИМИНИРАТ 95% ЧОВЕЦИ!!!
КОЛКО ТИ ПЛАЩАТ СОРОСОИДЧЕ, МИСЛИШ ЧЕ ЩЕ ТИ СЕ РАЗМИНЕ НА ТЕБ?!!!


Съвсем напосоки вадя цитати. Има някои хиляда пъти по-брутални. В това число със заплахи за физическа саморазправа с тези, които се ваксинират. Да копирам ли още? Може би аз трябва да дойда там и служебната ти работа аз да върша? Колко ще ми платиш като личен секретар? Да те осведомявам за всичко?

04.07.21
12:20

2021-07-03 22:49:19
... (нерегистриран)
Абе пиле защо Израел пак носят маски, пак расте броя на заразените нали масата е ваксинирана?

2021-07-03 22:40:00
КГБ (нерегистриран)
Ваксинираните сте опитни зайчета, факт.

2021-07-03 22:40:38
Ми ти само го каза, бе дебил прост (нерегистриран)
Или не осъзнаваш какво говориш или лъжеш като боклика, който си. Като си ваксиниран и се заразиш ти СТАВАШ ПРЕНОСИТЕЛ. Като си ваксиниран и по-лесно изкарваш болестта ТИ СИ ПРЕНОСИТЕЛ! Как искам да водя този разговор на живо, директно те почвам.

2021-07-03 22:47:35
Румен (нерегистриран)

Предпазват ли “ваксините” от заразяване? - Не
Предпазват ли “ваксините” от разпространение на вируса? - Не
Какви са страничните ефекти? - Ще разберем след 2-3 години когато приключат експериментите
Как са одобрени “ваксините”? -С временно разрешение докато имаме извънредни положение
А как се стига до извънредно пооожение? - С Пи Си Ар тестове, които след 40 цикъла излизат масово положителни (в Англия ползват 45 цикъла)
Кой финансира “ваксинирането”? -Фондация “Бил и Мелинда Гейтс”

Благодаря, но не желая да участвам

2021-07-03 22:54:07
Димо (нерегистриран)
от Пиф умря. И кой е тоя ? Нещо , нищо не ми говори. Баба пена от съседния вход умря .....е ....и .......

2021-07-03 22:20:53
Като ваксиниран пак заразяваш (нерегистриран)
Идиот ли си или да?

  2021-07-03 22:22:59
До ХиХи (нерегистриран)

Ако си ваксиниран и се разболееш и заразиш някого - какво трябва да те направим - сигурно разстрел на място?!
Защото си мутант?!

2021-07-03 22:13:56
Препатил (нерегистриран)

Реват мишоците,прекарахме се с ваксинацията, хайде сега и останалите.
Ами няма се ваксинирам. Спасявайте се злобари !!

2021-07-04 07:47:09
Waffen SS (нерегистриран)

И двамата със съпругата ми се ваксинирахме с Файзер,след продължително колебание.Странични ефекти както от първата така и от втората доза нямахме ,освен съвсем слаба болка в мястото на поставяне на инжекцията, но само при натиск ,иначе нищо ,няма температура ...
реплика +16 -16
2021-07-04 07:49:16
Ссдс (нерегистриран)
Долно зомби, тъп като воденичен камък

2021-07-04 07:39:17
Ей, кодивиоти, (нерегистриран)

Нали се ваксинирахте. Какъв ви е зора за неваксинираните.

И не ми разправяйте, че ви дреме за онези под 1% от населението, дето искали да се ваксинират, но били възпрепятствани по независещи от тях причини.  Повече хора умират ПТП, убити от кучета, цигани.... Но за тях не ви дреме. Да не говорим мизерията до какви жертви води индиректно.

СЛОЖЕТЕ СИ РЪКА НА СЪРЦЕТО И СИ ПРИЗНАЙТЕ, ЧЕ СТЕ ИДИОТИ. ЩЕ ВИ ОЛЕКНЕ. А И НА НОРМАЛНИТЕ ЩЕ СПРЕТЕ ДА ДОТЯГАТЕ със страховете и простотията си.

04.07.21
12:39

2021-07-04 07:15:07
Наблюдателя

За доверчивите хора, все още вярващи на пропагандата на масмедиите потърсете едно отрезвяващо интервю на  Geert Vanden Bossche от dr. Philip McMillan в Bitchute.
Това е топ международен експерт по ваксините, работил под шапката на фондацията на Бил и Мелинда Гейтс. До скоро най-горещия поддръжник на ваксините, след като поставя на карта името и репутацията си, дава едно смразяващо откровение за масовото ваксиниране и повече от сериозните последствия за ваксинираните.

2021-07-04 10:13:14
Наблюдателя

Много добре е обяснено интервюто с Geert Vanden Bossche за което постнах по-долу. Гледайте до края. Който има уши, ще чуе, който има очи, ще види

https://www.brighteon.com/5302da2a-39c5-4785-ba5a-cb004ea431a2


2021-07-04 00:37:32
Dimox (нерегистриран)

Podariavam na Evropa i moiata vaksina i tezi na moite daca.
Chestito

2021-07-04 00:33:19
КАТО НЕ ДАВАШ (нерегистриран)

ГАРАНЦИЯ “С ГЛАВАТА СИ” ЗА ТИЯ “ВАКСИНИ”, КАК ШЕ ИСКАШ ТИ НЯКОЙ ДА СЕ ДУПЧИ ВЕ, ...ЩЕ ГО МАНИПУЛИРАТ, ЗАПЛАШВАТ ...
КЪДЕ СЕ НАМИРАШ ТИ ВЕ ?!

ЩО ИСКАШ ТОГАВА ДА СЕ ДУПЧА, БЕЗ ТИ ДА ПОЕМАШ ГАРАНЦИЯ С ГЛАВАТА СИУ ЧЕ АКО УТРЕ УМРА СЛЕД ВАКСИНА, НЯКОЙ ОТ РОДНИНИТЕ МИ НЯМА ДА ДОЙДЕ Е ДА ВЗЕМА КРЪВНИНА!

ШИБАНИ ОТКАЧЕНИ МАСОНИ!
ШЕ ВИ ДАМ ЕДНИ “ВАКСИНИ”, ЕДНИ “КРЕДИТИ”, ЕДНИ “Е-НТЕЛЕКТИ” !

2021-07-03 23:55:52
DW (нерегистриран)
Мангъра премиер!  Бойка в харема на Реджеп Тайп!

2021-07-03 23:51:01
ПП ГРОБ (нерегистриран)
За жалост на ваксинираните неваксинираните не щат да мрат!

2021-07-03 23:44:36
Мутрьо Мутрафчийски (нерегистриран)
И тая ли есен ще се мре? Яко!

2021-07-03 23:27:11
ген. Муфтаджийски (нерегистриран)

Най-интересното е, че управляващите, които години наред са оставили повечето пенсионери да вегетират с по 150-200 лв. пенсии, изведнъж се загрижиха за тях и наложиха най-различни ограничения, а сега и ваксинации! Като е толкова опасен този вирус, защо във Швеция и Беларус (които почти не приложиха мерки) не се случиха всички онези апокалиптични неща с които ни плашеха “експертите” от щаба?

2021-07-03 23:55:47
ген. Муфтаджийски (нерегистриран)

Колко зле да са били, не съм чул половината Швеция да са измрели. Щото по приказките на щаба-джиите точно това би трябвало да се случи в страните не взели мерки!

2021-07-03 23:36:27
Българин в Дания (нерегистриран)

И какво според теб, ти и ваксинираните сте нещо повече от нас? Че то и в Дания никой не ме кара насила и затова не съм се боднал. Иначе на работа си честитят ваксинациите, дебили. И критерият за теб е една ваксинация и всичко е наред, така ли? Това ми напомня едно недалечно минало “Vaccination make you free”като това “Arbeit macht frei” дебил...

2021-07-03 21:57:20
RE (нерегистриран)

Тези статии са за нас - неваксинираните! ... Чудя се само, какво правят тук ваксинираните? ... Някаква несигурност усещам, че май са се прецакали? ... Аз ако се бях ваксинирал нямаше въобще да чета и коментирам!

2021-07-03 22:03:56
WAW (нерегистриран)

НИЕ НЕ СМЕ СКОТОВЕ, НИЕ СМЕ ХОРА ... В КАКВО ИСКАТЕ ДА НИ ПРЕВЪРНЕТЕ -РОБОТИ ... КОЛКО ДУШИ ИЗМРЯХА ОТ ВАКСИНИТЕ ...... НЯМА КРАЙ

2021-07-03 22:07:14
Ха-ха! (нерегистриран)
В България... не ви играят по гайдата! Това ви е проблемът!
Вие виждате, че ако бяха използвали декларираните ваксини по предназначение, то щяха да измрат Х души,
обаче са измрели само Х / 10, т.е. всеки 9 от 10 ваксини заминават в мивката, а “пациентът” се пише “ваксиниран”!
Но няма какво да направите! Няма как да го докажете (особено ако хората са го преболедували...)
ПУКАЙТЕ СЕ ОТ ЯД, ДУШМАНИ!
Най-старият народ в Европа, имащ държава от 1300 години, която никога не си е сменяла името,
създала писменост, култура, преживяла какво ли не... С топла ваксина ли ще ни цакате? Му-ха-ха-ха!


2021-07-04 10:05:45
Измамата Ковид19 !! Това е генна терапия, а не ваксина !! (нерегистриран)

COVID 19 не е болест !! Това е поредица от клинични симптоми. Това е гигантски чадър от неща, които преди свързвахме с грип и с други фебрилни заболявания. С “ваксините” се извършва масов геноцид, превръщащ хората в ГМО-продукти !! Ние сме заплашени от буквално изтребление !! Ако сега не спрем експериментите, след една година просто няма какво да има да спасяваме !! Цивилизацията буквално ще загине !!

2021-07-04 09:55:03
Ник (нерегистриран)

Аз като гледам държавите с най-малко ваксинирани са и с най-малко заболели в момента. Какво стана с Израел къде ги боцнаха всички. Защо са затворени отвсякъде?

Мнението беше редактирано от Миро на 04.07.21 13:43.

04.07.21
13:31

Темата
“Едва 51 нови случая на Covid-19 за последното денонощие”
(Общо в България са поставени 1 788 904 дози от ваксина)

Коментари:

2021-07-04 11:23:52
Маските ВЪН от парламента (нерегистриран)


Служебното Правителство, за какво дойдоха- да МАХНАТ боклуците на Боклук Борисов или да СЕДНАТ на неговото място, за да КРАДАТ ???
Ако на някой олигофрен му е СТУДЕНО и при 40 градуса температура на въздуха, може да облече ВЪЛНЕН КОЖУХ,  вълнена шапка и шал през лятото. Но НЕ и да принуждава останалите в България да носят Кожух посред лято !!
Всички с АРАБСКИ маски ( бурки, фереджета) да се махат от Парламента и от Магазините ( Аптеките имат разделителен прозорец), а също и арабите, които Боклук Борисов сложи да гледат дали българите носят АРАБСКИ маски, в държавните фирми...
Да бягат към Саудитска Арабия... Само такива се заразяват с вируси, или разни  пед***ази, е**али се с араби и китайци...
На изборите за парламент, в изборните секции,  НЕ трябва да има МАСКИ, за да можем да ВИДИМ - Кой иска да гласува...

2021-07-04 11:23:27
хихи (нерегистриран)

Аз пак да попитам, защо носим маски?
Вероятно за да мълчим или защото не сме си платили “Такса спокойствие”!

021-07-04 11:58:21
Сашо (нерегистриран)

Аз не нося. Ходя само по места където съм ок без памперс на устата.

Оказа се, че има много места, където не са въвели фашизъм. Пазарувам само в магазини, където не ми изискват. Изрепчат ли ми се някъде, просто отивам и си давам парите на друг.

2021-07-04 12:28:23
Тери (нерегистриран)

И аз така ..имам квартално магазинче средно..всеки идва да си пазари както си иска ..хората доволни ..имам да плащам даже и акт заради доброжелатели...ама нищо живот и здраве ще си го платим..

2021-07-04 11:17:55
Сашо (нерегистриран)

Сега така ще е до изборите. След това ще надуят цифрите с оправданието за делта, гама, епсилон и подобните им “варианти”.

Няма как да ни оставят в съседни държави да се вихри див фашизъм, а ние тук да си живеем [почти] нормално.

2021-07-04 10:48:04
????????? (нерегистриран)

Как е възможно да са активни 8661 случая, като поне от месец откривате по не повече от 100 носители на вируса за 24 часа. За последното денонощие 51. Как може да се декларират 8661 човека за нещо, което реално го няма!? Това е някаква политическа измама, а не медицинска раелност. И всичко в името да се съгласим да си боцнем на наша отговорност отровата ви, нарекли сте я “ваксина”. Но за разлика от статистиката ви, отровата е реална...Няма да стане вашата!

2021-07-04 12:36:08
Някой (нерегистриран)

Ти, като си ваксиниран, какво ти пука? Стой си с маската пред телевизора и трепери за хубавите спомени, когато беше човек.

2021-07-04 10:27:59
хехе (нерегистриран)

Вече не казват процента, само натрупването, че е по-голямо число, да плаши гаргите. И този 1 починал, кой знае човечецът от какво се е споминал....

2021-07-04 09:25:17
Къв ковид, кви 5 лева. Пълна измама за да ви фъксинират и след това край на играта за вас (нерегистриран)

Това е генна терапия, а не ваксина! СОVID „ваксини“те могат да разрушат милиони животи (ИНТЕРВЮ СЪС СВЕТОВНОИЗВЕСТНИ УЧЕНИ)
https://bit.ly/ThisIsGeneTherapy-notVaccine

Искате да се ваксинирате, вижте това видео преди това! (Видео БГ)
https://bit.ly/PosledstviqtaOtVaksinite

Учени: “Направихме голяма грешка“! Ужасяващо проучване разкрива, че наночастиците с иРНК-ваксината се разпространяват из цялото тяло: мозъка, сърцето, черния дроб, яйчниците, тестисите и други! (ВИДЕА+PDF)
https://bit.ly/BigVaxError

БОМБА! Зад завесата на ваксините: Светило в световната медицина цитира „информатори“ в CDC, които твърдят, че инжекциите вече са убили 50 000 американци (ВИДЕО)
https://bit.ly/VaccineKill50000

Проф. д-р Сушари Бакди: „Родителите доброволно позволяват децата им да бъдат убити, ако позволят да им се постави ваксината за СОVID“
https://bit.ly/StopKillChildren

ЦРУ Контролира Медиите в Европа (И В СВЕТА-ВИДЕО)
https://bit.ly/31pea3L

България: В плен на телевизора! (ВИДЕО БГ)
https://bit.ly/3rsAh3Q

Трикове, с които държавата заставя обществото да се подчинява
https://bit.ly/39lpySR

2021-07-04 09:25:06
Българка (нерегистриран)

А колко са умрели от сърдечно-съдови заболявания за същото денонощие?

2021-07-04 09:18:58
Витанов, платен паникьор (нерегистриран)

Наесен ще е мор! Стройте крематориуми, че земята няма да стига да погребвате близките си! Запасявайте се с черни чували, тонер и хартия за денонощно печатане на некролози. Това показва кристалното кълбо, тоест математическият модел, разработен от мен.

2021-07-04 09:16:23
Я да видим сега, какви тестове, какви 5 лева имаме тука. (нерегистриран)

‘Няма по-голямо и ужасно престъпление от
преднамереното укриване на истината от
масите, до степен и с цел на тяхното увреждане или смърт“.
—————————————————————————————
КОЙ ВИ МИСЛИ ЗЛОТО И КОЙ ДОБРОТО ЛЪСНА НА 1000% В ПЛАНдемичната КОВИД КРИЗА ..ПО СЪЩЕСТВО ПЛАНИРАНА ПАНДЕМИЯ С ЦЕЛ РЕАЛИЗАЦИЯ НА ПЛАНА ЗА ГЛОБАЛНОТО РЕСТАРТИРАНЕ В КОЙТО ЗА ОТСКОК САМО 95% ОТ ХОРАТА СА ИЗЛИШНИ И ПОДЛЕЖЪТ НА СИЛНО УВРЕЖДАНЕ, МАРКИРАНЕ, ЗОМБИРАНЕ и ЕФТАНАЗИЯ ЧРЕЗ ВАКСИНИ с ГЕННО РЕДАКТИРАЩА + НАНО + КВАНТОВА ТЕХНОЛОГИЯ, ТРОВЕНЕ по ВЪЗДУХ/СУША/ХРАНА/ВОДА, МНОГОЦЕЛЕВО ОБЛЪЧВАНЕ
К19 - липсващата част от пъзела. Бъдещият тоталитарен нов световен ред (ВИДЕО)
https://bit.ly/31SZs63

Пандемия на лъжата - предупреждение! СПЕШНО ЗА НАУЧАВАНЕ. ВАКСИНИ=ЗАРАЗА. Пример за това как историята се повтаря докато не си научим урока. (ВИДЕО БГ)
https://bit.ly/3sswPaX

Забраненото видео за ваксинираните (ГМО хората са тук).
http://bit.ly/ZabranenotoVideo

СВОБОДА ЗА НАРОДА - един специален клип с извънредно важни разкрития за всички търсещи свободата и просперитета си хора.

2021-07-04 09:15:57
д-р (нерегистриран)

Обаче ковидовцете да се редят за ваксини и да си носят парцалите на муцуните и брадатия козел и кацарката да ги страхуват

2021-07-04 08:50:19
Пешко дебила (нерегистриран)

И това лято няма да се мре.
Кеф.

2021-07-04 08:50:11
Найден Найденов (нерегистриран)

Ние ромите няма да се ваксинираме,даваме си ваксините срещу хляб и салам.
Гладни ходим ,те ни инжектират.
Айде ,да си наврат ваксините отзад.
Ромите не са добитък ,който ще ваксинират .


Това е от новите днешна и вчерашна тема. Но има 100 пъти по-брутални писания, закани, заплахи, иронизиране на всеки ваксиниран. Безогледни подигравки и гавра с хората. Просто не ми се губи време да търся текстовете. 100 пъти са по-брутални и обидни от това, което сега намерих набързо от последните 2 теми. Има цитати на “световни учени”, които предупреждават всеки желаещ ваксиниране да не го прави, защото в близките дни ще умре. А ако това не стане веднага, ще остане с тежка инвалидност до края на живота си.

ГОСПОДИН Nev, това също е информация! При това цитират “световни учени”, “светила” в областта на медицината и вирусологията

Мнението беше редактирано от Миро на 04.07.21 13:47.

04.07.21
15:23

Никой не е изплискал легена, колкото Кирчо... :)

казано от Boby_ на 04.07.21, 15:23:

Никой не е изплискал легена, колкото Кирчо... :)

Още по-яко е медицинска сестра да ги говори подобни. И да ти е роднина. 😂
——

Притеснително е какъв процент от последователите му са харесали тая диария:

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 04.07.21 18:48.

04.07.21
21:33

Не следя тук тематиката, но си отговарям на предния пост. Днес пак се чух със сестра ми и се оказва, че освен че ваксините не пазят толкова много от новите щамове, ами и файзер дава странични ефекти, които не са “фатални” по сърдечно съдовата система. Аз я питах товА от новините ли го е чула, тя кяза че не. Това лично за мен не е приятна новина, тъй като нещата пак ще забуксуват. Въпреки че е по-добре с ваксина, нещата не са ясни и вместо да отиват на оправяне, става точно обратното. Това послание хванах днес от сестра ми, което определено не ми хареса.

П.С - тепърва страничните ефекти започват да излизат. Дано да останат така малки, защото света съвсем ще полудее и чиповете и антиваксърите.

Мнението беше редактирано от kaloyan на 04.07.21 21:35.

04.07.21
21:35

А на мен ,сестра ми ми каза друго.

04.07.21
21:38

казано от nervak на 04.07.21, 21:35:

А на мен ,сестра ми ми каза друго.

Лошо няма, аз не пиша защото защитавам нещо. И двамата сме ваксинирани.. тя работи на висша позиция във външно министерство в англия и на мен лично не ми хареса това което ми каза, при положение че беше голяма оптимистка.
Дано да не е така .

04.07.21
22:40

казано от kaloyan на 04.07.21, 21:38:

...тя работи на висша позиция във външно министерство в англия и на мен лично не ми хареса това което ми каза...

Като докторка ли работи във външното министерство?

04.07.21
22:56

казано от Миро на 04.07.21, 22:40:

казано от kaloyan на 04.07.21, 21:38:

...тя работи на висша позиция във външно министерство в англия и на мен лично не ми хареса това което ми каза...

Като докторка ли работи във външното министерство?

Може да има достъп до медицински доклади, примерно.

Изведнъж се оказа, че следиш и други форуми по темата, случаЕност.

05.07.21
08:55

Не знам дали следите тази симпатична руса патоанатомка във Фейсбук, на мен са ми интересни повечето и постове. Съвсем умерена, не е мега-про ваксър, не е анти-ваксър.

Пише каквото вижда в катедрата, както тя казва - на последна линия на Ковид (и на всичко останало). Ваксинирала се, но не юруш, ами след проучване и пак е скептична, като повечето хора.

05.07.21
10:27

Притеснен от данните и заключенията изнесени тук, аз също звъннах на сестра си. Тя е чистачка в МИ7. Помолих я докато бърше праха около компютрите да провери дали наистина ваксините не пазят толкова много, каквато информация изтече от брата на сестрата от външно министерство.
Тя каза, че няма нужда да хаква компютъра. Всеки може да види, че за последните 4 дни в Англия има над 100 000 заразени и само 82ма починали. Колкото и назад да връщаме, цифрите са същите. В същата статистика можем да видим, че последният път в който Англия е имала такива нива на заразяване е било Януари, когато тепърва започнаха масовите ваксинации и починалите са били по 1000 на ден. Каза ми и друго любопитно. Преди три дни Англия, която приключва с ваксинирането е имала 24000 заразени и 16 починали за денонощие, а България, която е с 12% ваксинирани има 80 заразени и 16 починали за едно денонощие 😮
Абе не пазят много тези смотани ваксини.
Питах я и дали е вярно за Файзер и страничните ефекти и тя помоли за някакъв източник различен от “сестра ми каза”.
После и споделих, че цял един, повтарям един колега на участник във форума се е заразил повторно и не го карал леко и той е стигнал до сериозни заключения, които са доста притеснителни и ако може да ги провери. Тя каза, да не я занимавам с глупусти, че тоалетната се задръстила и отива.

Мнението беше редактирано от Nev на 05.07.21 10:55.

05.07.21
10:43

С тоя лаф може и да разсмееш някой ваксиниран пакистанец във фризьорския салон.
Питай сестра си, дали преболедувалите трябва да се ваксинират, че статистика по въпроса липсва?

05.07.21
10:53

казано от Brown Bomber на 05.07.21, 10:43:

С тоя лаф може и да разсмееш някой ваксиниран пакистанец във фризьорския салон.
Питай сестра си, дали преболедувалите трябва да се ваксинират, че статистика по въпроса липсва?

Предполагам искаше да напишеш, че липсват проучвания. Аз цитирам данни, които са очевадни, докато ти използваш “доказано”, но не цитираш източник. Като например ” доказано е, че милиони българи го преболедуваха”. Може ли източник ?
А иначе проучвания липсват за много неща. Тепърва ще става ясно колко е траен имунитета от преболедуване и от ваксиниране, например. Но, по темата дали ваксините предпазват от смърт мисля, че цифрите са очевадни, дори за не- специалисти като нас. Проста математика 😏

05.07.21
10:57

Не знаех, че някой оспорва факта, че милиони българи преболедуваха вируса, това се твърди от официалните здравни власти.

05.07.21
11:16

казано от Brown Bomber на 05.07.21, 10:57:

Не знаех, че някой оспорва факта, че милиони българи преболедуваха вируса, това се твърди от официалните здравни власти.

Къде го оспорвам ? Помолих за източник. То и моите данни не се оспорват, но все пак качвам снимка поне. Иначе всеки си пише и ние след него трява да ровим дали е вярно.

Мнението беше редактирано от Nev на 05.07.21 11:29.

05.07.21
11:21

”Доказано” Милиони преболедували
Тук ли да гледам ?
Уикипедия
Или тук ?

Мнението беше редактирано от Nev на 05.07.21 11:30.

05.07.21
11:38

Където искаш гледай, съставят се статистики, които са удобни на властта.

Да не излезе сега, че ковид не е заразен и не са го преболедували много хора в България?

05.07.21
11:44

казано от Brown Bomber на 05.07.21, 11:38:

Където искаш гледай, съставят се статистики, които са удобни на властта.

Да не излезе сега, че ковид не е заразен и не са го преболедували много хора в България?

Чакай сега. Само преди малко писа, че не се оспорва офицялната статистика, а вече я оспорваш защото доказва, че просто си един ляляджия и пишеш, колкото да има нещо написано и ползваш данните само когато са в твоя полза. Ако изобщо ползваш някакви данни де. По- изгодно ти е да заключиш, че сестрата чете секретни доклади от колкото да търсиш проучвания.
Ей затова сме на това дередже. Заради “Доказани” статистики като твоите, “един колега се разболя повторно” и “сестра ми каза”.

Мнението беше редактирано от Nev на 05.07.21 11:54.

05.07.21
11:51

Слагам ти го за спомен 😊

05.07.21
12:03

Според теб броят преболедували може да е точно отразен в официална статистика? Последно оспорваш ли, че над милион българи са го преболедували?

Женските квалификации явно са много вървежни в чалга компанията ти, но занапред се въздържай.

Мнението беше редактирано от Brown Bomber на 05.07.21 12:03.

05.07.21
12:14

По-простичко казано (като за теб) официалната статистика отразява само лабораторните резултати.

05.07.21
12:51

казано от Brown Bomber на 05.07.21, 12:14:

По-простичко казано (като за теб) официалната статистика отразява само лабораторните резултати.

Стига маза вече, излагаш се. Аз съм глупав фризьор, нямам твоя капацитет да анализирам хипотетични данни. Ти използваш “доказано” а аз ти доказах, че си ляляджия, защото не е доказано, а ти или друг предполага, което е несериозно, когато се говори по такива теми. Сега вече се чудиш как да го замажеш и се излагаш.

Явно си ми някакъв голям фен, защото, колкото пъти да се регистрирам, използваш информация от Фейсбука ми за да ме провокираш. Чак ми анализираш компаниите с които излизам. Вземи потърси специализирана помощ. Ако си ми следил Фейсбук като хората, съвсем скоро написах моите предпочитания за музика и те са противоположни на чалгата. Казвал съм то го и преди. Аз не се срамувам нито от работата си, нито от постиженията си, нито от семейството си или приятелите си, че да ги крия. Напротив гордея се и затова Фейсбука ми беше отключен. Заключих го защото явно има хора със сериозни проблеми. И още предния път ти казах, че като си голям играч можеш да си покажеш твоите постижения, семейство, приятели. Няма нищо страшно или срамно 😊
Още в първия си пост написах, че ако съм обидил някой да ми прости, ако не може да ми прости поне да ме трови. Аз не помня да съм те обиждал, нито провокирал по какъвто и да е начин. Ти си този който ме провокира, подиграва се на името ми, рови ми във Фейсбука и се прави на големия криминалист.
Няма да ти отговарям повече защото явно имаш сериозни проблеми. Пиши каквото искаш по мой адрес, не се вълнувам, просто те съжалявам.
Извинявам на форума, че неусетно създадох огромен спам. Оттеглям се.

Мнението беше редактирано от Nev на 05.07.21 12:55.

Прескочи до:

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1