Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?
Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.
Научи как работимказано от Dymag на 18.01.22, 22:25:
Стана ми любопитно, остана ли някой да не го е карал този вирус?
Не съм карала. Нито Слави. Не сме се пазили особено. Не съм се тествала, не е и имало защо. Слави се тества когато е бил контактен. Имам доста хора с които общувам, също не са.
Мнението беше редактирано от Margi на 19.01.22 11:34.
19.01.22
21:39
Аз две години се опазих, сега се изложих и и аз се заразих. Ужасно много хора покрай мен също се заразиха, с половината ми познати го карахме едновременно. Без да сме се заразили от едно място - всеки от някъде си. Всички го изкарахме изключително леко. Имам надежди, че вируса вече се е видоизменил до достатъчно лек и заразен вариант, и се надявам до лятото вече да отшуми и да се приключи с него. Лошото е, че човечеството ще продължим да се караме за или против ваксините, та социалния проблем ще се задържи още дълго.
В тази връзка. Сестра ми имаше хрема и температура. Два бързи теста - отрицателни. Заразила е (вероятно) две колежки и мъжа си - положителни. Трети бърз тест и ПСР - отрицателни. (Ндяваше се да е положителен, затова толкова тестове)
Go figure.
Мнението беше редактирано от Margi на 19.01.22 22:24.
Ковида ме изкара 3-4 пъти .
Сина ми излезе положителен тест преди няколко дена, какво ли не правих да да го имам отново ,но не ще да ме среща .
Жалко , две седмици екстра отпуска нямаше да са ми излишни.
Незнам колко е смъртоносен , но ако е колкото е ;) нии в нашта фирмичка да са ни оплакали вече.
100 човека с минимум три посещения на различни домакинства на ден ,24/7/365 . Ее тука сме още,един умрел няма.
Импотентни от страх обаче 90% , все пак всички ще умрем един ден и децата ни и всички който обичаме ..
Така,че защо се страхуваме ?
Аз пък се чудя защо се опитват да го спират. Омикрона е със смъртност на сезонен грип, поне до сега и ако може да изчисти Делтата, както той преди това Алфата, с вируса ще се свърши.
Аз също нямам причини да мисля че съм го карал. Около мен обаче е лудница от подсмърчащи и без обоняние, от които тестваните излизат положителни, без температури, усложнения и др. последствия
20.01.22
00:25
Покрай мен всички го изкараха тежко, с гадни пневмонии, с по над 20 дни невъзможност за извършване на нормални ежедневни дейности, освен мен (дабъл вакс) и свекърва ми, която е на легло от 6 години, с инсулт, онкологично заболяване в ремисия, сменена митрална клапа… Тя го изкара по-леко и от мен - вдигна температура за около 3 дни, един сопол и това беше.
Много е кофти, че може да си мислиш, че си много здрав и безсмъртен, а да се тръшнеш като кюфте без очевидна причина за усложненията.
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 20.01.22 00:26.
казано от ISB на 19.01.22, 22:08:
Незнам колко е смъртоносен , но ако е колкото е ;)
Има си статистикая може да провериш.
Ее тука сме още,един умрел няма.
Импотентни от страх обаче 90% , все пак всички ще умрем един ден и децата ни и всички който обичаме ..
Не всички са здрави и го карат леко, нито имат късмета да са живи. И повечето ги е страх от ваксините, не от вируса (освен ако не ги удари лошо).
И да, всички ще умрем някой ден, но аз лично за никъде не бързам.
казано от Dymag на 19.01.22, 23:06:
Аз пък се чудя защо се опитват да го спират.
Може би щото някои хора не знаят как да го карат леко и без симптоми, та им се налага да постъпват в болниците, където местата са ограничени.
Вчера бях с температура почти 38, ходих до кенефа 5-6 пъти, но имало някакъв чревен в момента, защото онзи ден едното дете бе и то продриснато, но без температура. Правих бърз тест-отрицателен, ама кой да знае. Иначе си мислим, че никой от нас не го е карал. Имало е сополявения, болни гърла и кашлици, но все сме били отрицателни с бързите тестове. И ПСР сме правили тук в двете години при неразположения-аз веднъж, жената два пъти, но все минус. Иначе температура над 37.1-2 не бях вдигал около от 15 г., всъщност 2008 г.-2009 г. бе последния път, когато въобще съм вдигал и бяха тези стойности. За близо 38 градуса да не говорим, някъде беше през студентските ми години, т.е. преди 2000-ната. Та сега си казах: хвана ме т,ва. Но то и бързия тест не е показател. Но днес определено съм къде къде по-добре. Общо взето вчера аналгини, парацетамоли и един нурофен съм взел.
Мнението беше редактирано от D_M на 20.01.22 06:51.
20.01.22
08:14
Дидо, бързо оздравяване!
И аз не бях дигал над 38 градуса от училище, ама този път 3 дни не я свалих.
А тестове правих 3 докато имах температура и трите пъти отрицателни, положителен излязох чак на 7 ден, когато вече се бях пооправил, но пък се появи една досадна хрема. Иди разбери ?
20.01.22
08:54
Фармацевтичните компании не трябваше да се месят, а да се стигне до еволюция на стадото. Така и оцелелите ще са по-устойчиви и гените им ще дадат едно по-добро поколение, или ще изчезнат, но малко по-късно. Във всеки случай, по-приспособимите оцеляват, а другите изчезват.
За 1 месец от 18.12.21, когато станаха 30 000 умрели с ковид, до 18.01.22 само още 2 000 умряха. С това темпо я умрели с ковид 50 000 до 2023, я не. За България според мен това число трябва да е поне 500 000, за да се по-прочисти страната. След това едно етническо прочиствне на ромската общност и ще имаме една чудесна страна. Милошевич добре беше започнал плоскотеменните, но прекалено публично и Щатите дойдоха да го съдят за патент, имайки предвид техните индианци.
Интересно ми е, ако ти се окажеш от тези с “лошите” гени, дали пак ще мислиш така?
Мнението беше редактирано от Петко К на 20.01.22 09:19.
20.01.22
09:27
Ако природата е сметнала така, аз няма да го играя традиционния български вогон и да се репча на еволюцията. Всеки сам си носи отговорността. Има определени фактори, които избягваме, но винаги късмета е водещ. Всеки умира от нещо рано или късно. Дали от глад, дали от преяждане, дали след падане от яхта или повръщане след запой в нехигиенична тоалетна чиния..
Мнението беше редактирано от Illustrator Yovkov на 20.01.22 09:30.
Щом казваш. Точно безстрашните, дето уж не ги е страх от смърта и са за “естествения” подбор пълнят болниците, вместо да си умират мирно и тихо в къщи.
Да, както и дъртаняните още през първия локдаун. Хората заради тях го ядоха с какви ли не графици за магазини и т.н., а те не се пазят, щъкат и казват: Ами каквото ми е писано.
ПС, какво мислите за “мерките”, дето Борката Джонсън мисли да въведе, т.е. до какво ще доведе това.
Мнението беше редактирано от D_M на 20.01.22 12:56.
Имам един въпрос, към всички, осланящи се на “естествения” подбор - ако ви се роди болно дете, което ще умре, без специални грижи, как ще постъпите? Ще му дадете ли шанс да живее, или ще го оставите да се оправя?
Ние не сме животни и от момента, в който сме почнали да си помагаме един на друг и да ползваме инструменти и технологии, т.е., от както имаме цивилизация, не можем да говорим за “естествен” подбор.
И кои точно гени са полезни за вида ни, никой не може да каже. Физическата сила например много отдавна не е решаваща за оцеляването. Някой рахитичен и болнав слабак, може утре да направи важно откритие, което да подобри живота на всички ни, или просто да работи като лекар и да спасява хора ежедневно.
И дано не ви се налага реално да разчитате на “силните” си гени, да не се окаже, че всъщност не са толкова силни, колкото си мислите.
казано от Петко К на 20.01.22, 15:05:
И дано не ви се налага реално да разчитате на “силните” си гени, да не се окаже, че всъщност не са толкова силни, колкото си мислите.
Както по повод лафа “Да сме живи и здрави”, има и един друг: “Абе да сме живи, че много здрави си заминаха”.
20.01.22
17:48
Намалиха валидността на зеления сертификат при пътуване на 9 мес. На влизане в някои страни искат само отрицателен PCR, a други отрицателен PCR + зелен сертификат, иначе подлежиш на задължителна карантина. Други държави искат PCR преди влизане и PCR след пристигане, после отново PCR на връщане в България - три PCR дори за ваксинирани!
Подготвя се комбинирана ваксина против ковид и грип, и това не е виц.
Мнението беше редактирано от Brown Bomber на 20.01.22 17:58.
казано от Brown Bomber на 20.01.22, 17:48:
Подготвя се комбинирана ваксина против ковид и грип, и това не е виц.
Нито пък е някаква изненада. Съвсем очаквано развитие - както намаляването на смъртността при Омикрон, така и постепенното превръщане на COVID в заболяване със сезонни вълни и съответното му третиране като такова с комбинирана ваксина. Това можех да ти го кажа на третия месец от пандемията.
20.01.22
17:58
Сигурно не си го казал още след 3 месец, защото тогава всички бяха умрели от страх.
Ваксината срещу грип ще предпазва ли от заразяване или само от тежко протичане и смърт? ?
Мнението беше редактирано от Brown Bomber на 20.01.22 17:59.
20.01.22
20:40
казано от Петко К на 20.01.22, 12:41:
... Точно безстрашните, дето уж не ги е страх от смърта и са за “естествения” подбор пълнят болниците, вместо да си умират мирно и тихо в къщи.
Aз бях един от хората който си сложи бустерна ваксина преди няколко месеца, без да си налагам мнението на други, защото смятам, че всеки има право на избор. Да, избягвам болниците колкото мога, но се съветвам с приятели лекари, когато имам някакви здравословни проблеми. И да, на няколко пъти съм отказвал лечение в болница в чужда държава, защото ми беше писнало “бездарни колониални усмивки”, въпреки негативите в последствие в личен план. Идвал съм си няколко пъти в България за да получа адекватна диагноза.
След като един ден в поликлиника слушах бездарните философии на една бабичка антиваксърка реших, че наистина има много въглеродни форми на живот произлезли от маймуните, които все още намират GSM-ите, за доста хитроумни изобретения и този не толкова изотопно интересен въглерод не е лошо да бъде прибиран в земята по-често. За ползите върху растежа на бобови култури и азотофиксиращите бактерии вече споменах. Какво по-добро от това заклет антиваксър-еволюционер на години да срещне гените си с факторите на заобикалящата го среда и евентуално да се включи в кръговрата на веществата.
Когато детето е твое и си отговорен родител си поемаш тежестта на съдбата, но ако си ром - пей сърце, включваш го в бизнеса за да носи пари и намираш разни глупаци, на които да прехвърляш отговорността за това. Виждал съм в чужбина деца със синдром на Даун, включени в трудови инициативи и не знам как деца от средната класа могат да прогресират с такова заболяване до ниво да се грижат сами за себе си. И амилоидните плаки при деменция ги премахват, но 60 000$ на година е малко множко дори и за развитите държави.
Ковида ме изкара 3-4 пъти .
...Жалко , две седмици екстра отпуска нямаше да са ми излишни.
Незнам колко е смъртоносен , но ако е колкото е ;) нии в нашта фирмичка да са ни оплакали вече.
...Ее тука сме още,един умрел няма.Импотентни от страх обаче 90% , все пак всички ще умрем един ден и децата ни и всички който обичаме ..
казано от Illustrator Yovkov на 20.01.22, 09:27:
...Всеки умира от нещо рано или късно. Дали от глад, дали от преяждане, дали след падане от яхта или повръщане след запой в нехигиенична тоалетна чиния..
Да. Точно така. Напълно съм съгласен с вас двамата. Всички ще умрем един ден, рано или късно. Както казвате. Вярно е.
Някои ще умрат още утре. А други след 30-40 години. Та, затова предлагам. Вие двамата (заедно с още няколко “непукисти” тук) да умрете още утре. А ние останалите след 30-40 години. Става ли така? Нали всички ще умрем все някой ден?
Какво значение има, дали вие ще умрете утре или ние след 30 години? Всички ще сме умрели. Защо да се страхуваме? Така де!
Навремето възрастните (дъртите както бихте ги нарекли) имаха един лаф “На чужд гръб и 100 тояги са малко”. Та и вашата работа.
Сарказмът ти, Илюстраторе е неуместен, защото си отидоха без време много хора. И да, ако не беше този вирус по-голям процент от тях със сигурност щяха да поживеят още доста, някои сигурно и до дълбока старост. Ама много семейства осиротяха, децата ще растат без майка или баща.
Но какво да обяснявам, нали било полезно за почвата.
Мнението беше редактирано от D_M на 20.01.22 20:59.
казано от Illustrator Yovkov на 20.01.22, 20:40:
След като един ден в поликлиника слушах бездарните философии на една бабичка антиваксърка реших, че наистина има много въглеродни форми на живот произлезли от маймуните, които все още намират GSM-ите, за доста хитроумни изобретения и този не толкова изотопно интересен въглерод не е лошо да бъде прибиран в земята по-често. За ползите върху растежа на бобови култури и азотофиксиращите бактерии вече споменах.
Ееее, ти си един краен еколог-ектремист. :D Срещал съм в нета тази теория, че хората като цяло са най-големият замърсител на природата и планетата Земя. И колко чиста ще бъде тя, ако човечеството в един миг изчезне. Бързо ще се възстановят екологията и хармонията в природата. :)
20.01.22
21:48
Някои от хората си отидоха и защото игнорираха факти известни и на малките деца, а именно, че вирусите не могат да четат дори добре подправени сертификати. Всеки трябва сам да си носи отговорността.
Не казвам, че моя избор е правилен, но аз ще си нося последствията от него.
Е как да няма сарказъм след като бабичка с мозък на онанирала гугутка говори като партиен секретар на конгрес на БКП. “Парадоксът на онаниралата гугутка” е нещо като квантовото обяснения на нещата (всичко за момента) за 80-те процента на проф. Иво Христов. Една онанирала гугутка и трябва само един поглед на пръчка, клон, съчка, пън, чеп..., и веднага разбира дали става за да си отърка повърхността на репродуктивната система там, без да има нужда да решава 16 тензора, докато разбере “къде го цепиш, къде се пука”. И къде скочиха на чипове, графени, фулерени...., при положение, че повечето едвам са избутали 10 клас и вече могат да си намерят името в списък.
Мнението беше редактирано от Illustrator Yovkov на 21.01.22 19:03.
22.01.22
16:53
През две седмици съм болен, болки в гърба, коленете, кръста, перманентно 37.5-38 в продължение на дни, нос и гърло като кофа ръжда.
Не мога да седя по повече от час прав.
Така съм от края на лятото, понякога се задъхвам от дребни неща, но сатурацията ми никога не е падала под 96.
Съпругата ми е ваксинирана и караме едно и също нещо, само се редуваме.
Затова и ме съм тренирал от седмица.
Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 22.01.22 16:54.
казано от Illustrator Yovkov на 20.01.22, 21:48:
Някои от хората си отидоха и защото игнорираха факти известни и на малките деца, а именно, че вирусите не могат да четат дори добре подправени сертификати. Всеки трябва сам да си носи отговорността.
.
Те принципно не четат и съвсем истински сертификати.
Пак ще дам за пример сестра си, която откакто се ваксинира не е била здрава, в момента е болна, заразила е няколко човека около себе си, всички с + тестове, а тя - с 3 отрицателни. В болнични е, защото е зле, не защото е в карантина.
Ваксинира се по принуда, не по желание.
Да ви ева ив ....
Всички колеги около мен ,които не са ваксинира са натръшкани.
...всички,никой не го кара леко(поне не казва)
Аз се возя в “автобус ” с 18мест гъз до гъз с онези...ми...добре съм...ма съм съм с 4 вакссини и 300мл бърбън и 1л тъмна бира....
Още 8 ще сложа...дейба и конспирациите.
Мнението беше редактирано от nervak на 22.01.22 23:10.
23.01.22
17:44
казано от Margi на 22.01.22, 21:06:
Пак ще дам за пример сестра си, която откакто се ваксинира не е била здрава, в момента е болна, заразила е няколко човека около себе си, всички с + тестове, а тя - с 3 отрицателни. В болнични е, защото е зле, не защото е в карантина.
Това беше скритото ми желание - да заразявам наред, а аз да не умирам като Duncan MacLeod. Иначе нищо ми няма, даже след първата ваксина имах на сутринта тинейджърска ерекция, та ми минаха други конспиративни теории, как вместо да продават сините си таблетки, от Phizer са ги пуснали като ваксини, но се сетих, че вземам разни добавки с L-аргинин, цинк и вит. Е, та се успокоих.
За сестра ти се сетих за един виц, дето на един жена му била болна и си отивала, та решили за последно да се възползват и тя се съживила, разцелувала го, скочила да чисти, готви... Просто друг вид ваксиниране. Не знам, обаче тя как ще го възприеме - по желание или по принуда?
Майтапа настрана, но всеки може профилактично да взема по един аспирин 325мг с един бромхексин 2-3 пъти дневно при симптоми и по някой IslaMint за гърло.
казано от Illustrator Yovkov на 23.01.22, 17:44:
...
Изключително цинично.
Значи е трагедия хортата да страдат от ковид, но ако страдат в следствие от ваксина, е забавно?!
Това че на теб ти няма нищо, не означава, че всички са така. Тя също пи аспирин, вит. Ц, Д, цинк и още 100 неща, но въпреки това понесе тежко. Ако на теб това ти е забавно, моля те да се въздържиш да коментираш постовете ми.
Мнението беше редактирано от Margi на 23.01.22 19:59.
23.01.22
21:20
казано от Illustrator Yovkov на 23.01.22, 17:44:
Това беше скритото ми желание - да заразявам наред, а аз да не умирам като Duncan MacLeod. Иначе нищо ми няма, даже след първата ваксина имах на сутринта тинейджърска ерекция, та ми минаха други конспиративни теории
Маклауд, аз от поне 25 години се будя така всяка сутрин и сега се чудя, дали няма някаква конспирация...
23.01.22
21:35
Ако някой дава серия от отрицателни тестове може просто да не е заразен със същия вирус. За омикрона се твърдеше, че на Астра-Зенека ваксината дава малко по-добри резултати. Мои роднини се заразиха с омикрон след две ваксинации с Phizer.
Ваксините само намаляват възможността за фатален край при един голям процент от населението за специфичен щам на вирус, но това никога не е 100%. Затова и лекарите изготвят индивидуална терапия съобразена с динамиката на събитията. Хората с повече пари и връзки могат да си позволят по-иновативни продукти. За другите е “следване на протокола”, защото и лекарите трябва да си пазят гърба. За това на плебса им се предлага стандатно лечение. И ние скоро ще станем като запада - парацетамол за всички от сърце и “aqua fontane”.
казано от Margi на 22.01.22, 21:06:
И как точно става тази работа? Може ли малко разяснения? Сестра ти с три отрицателни теста за ковид. Не един, не два, цели три. Обаче видите ли заразявала. Басни ли ще си разправяме? Или приказки “От хиляда и една нощ”? Как така хем нямаш този вирус в тялото си, хем заразяваш околните с нещо, което ти самият нямаш. Аз пък заразявам с бяс и с едра шарка-вариола!
Ей така, като си напъна малко развинтената фантазия и си представям, че съм болен от тези две неща. И о,чудо! Околните край мен моменталически се заразяват от мен с бяс и вариола. Та и сестра ти явно е същата история.
Какви точно оплаквания има, та си стигнала до извода, че са от ваксината? Един колега сложи очила с диоптър. Може би е от ваксината? На друг пък, комшия в махалата, единият му крак е по-къс от другия. Ама сигурно пак от ваксината ще да е?
Аз ходих до Швейцария. Вече го правя 3 пъти в пандемията. Този път те самите са си затегнали мерките и носят навсякъде маска. Там много стриктно се изпълняват всички заповеди. Нито един човек не видях да носи маската на брадичката или подобно. Просто нямам думи, хората са разумни и вместо да се псуват, изпълняват мерките и се пазят един друг. Имаше в мястото за хранене 3 деца, много малки. Само като влизаха вътре и баща им казваше “шшт” демек да говорят по тихо и те млъкваха и се хранеха тихо :) .. Обаче едното обичаше да пее много песни :)
А относно пътуването и сертификатите стана мега забавно :) На отиване трябва сертификат за ваксинация или преболедуване + антигенен в рамките на 24 часа или ПСР ... Аз си направих ПСР
А към България беше шоуто. Тук от 17ти са приели наредба да е сертификат за ваксина + ПСР направен не по-късно от 72 часа преди излитането..
Естествено като дойдохме към 1.30 сутринта на летището, масово изпокарантинираха хора. Имаше един дето беше прекалил с водките и само викаше отзад “оставете хората у а ” и той като най-голям смелчага, като взе да му идва неговия ред, беше така почти най - отзад, леко леко се придвижи най-вляво, махна лентата, :) промъкна се по 1 по 2 метра и драсна зад проверяващите , никой не му обърна внимание, аз се пукнах от смях. Всичките най-гръмогласни се изнизват по терлици.
А пък аз понеже не си направих ПСР тест в швейцария понеже струва 200 франка близо (има и по евтини по други градове), реших да си покажа ПСР теста, който правих в България.
Този проверяващия го цъкна и каза “Правен е на 17ти” днес сме 22-ри. Значи преди повече от 72 часа, хубава вечер ! ” :)) Та така ..... Другия човек в групата го карантинираха, понеже няма ПСР, а третия го пуснаха, понеже май познавал проверяващата :))) а пък показа изтеклия си антигенен тест отпреди заминаването.
казано от kaloyan на 24.01.22, 09:43:
Аз ходих до Швейцария. Вече го правя 3 пъти в пандемията. Този път те самите са си затегнали мерките и носят навсякъде маска. Там много стриктно се изпълняват всички заповеди. Нито един човек не видях да носи маската на брадичката или подобно. Просто нямам думи, хората са разумни и вместо да се псуват, изпълняват мерките и се пазят един друг. Имаше в мястото за хранене 3 деца, много малки. Само като влизаха вътре и баща им казваше “шшт” демек да говорят по тихо и те млъкваха и се хранеха тихо :) .. Обаче едното обичаше да пее много песни :)
Кажи честно...........да си тихичък и да си носиш маската - “Герой на Европейския съюз”.
Калояне, ти си стълб на посредствеността, човек, безумно дразниш, честно.
И защо да ги носят тия маски хората - в страни с васкини и мерки не е по-цветущо положението. Но явно някои хора просто искат да са послушни.
Пожелавам ти да си Служител на годината и да имаш табелка Образцов дом на къщата......
Ей малкия :) .. я се успокой малко. Казвам ти какво е положението там :) и какви са хората.
Еми благодаря ти, Калояне, за щателния анализ и добродушно блеене пред Ентелекта и подредеността на вЕликата Швейцария. Пожелавам ти един ден да възпиташ и отгледаш тихички и възпитани деца, да си носят маската и да не обиждат другите :)))))))))))
казано от Боян на 24.01.22, 11:47:
Еми благодаря ти, Калояне, за щателния анализ и добродушно блеене пред Ентелекта и подредеността на вЕликата Швейцария. Пожелавам ти един ден да възпиташ и отгледаш тихички и възпитани деца, да си носят маската и да не обиждат другите :)))))))))))
В случая за децата, просто казах че са мънички а слушат и ги учат като отидат на масата, да се хранят и да не шумят, а после естествено че си тичат и играят.
Това се казва възпитание и уважение към другите хора, които също са отишли да се хранят.
Искам да ти кажа да запомниш нещо. Най-лесно е да си креслив, да не уважаваш никого, да не спазваш нормите. Това е най-лесно и не е геройство :) .. По трудно е да отстъпваш и да уважаваш хората, въпреки това че всеки има неговите минуси .. Ние не сме идеални и също така, с теб не започва и не свършва света. :)
Аз пък страшно се дразня от лигави деца-да ми крещят и врещят около масите. И родителите им гледат как ония малките вършат простотии и нищо не предприемат.......... Ами дечица, какво да ги правиш. Като бяхме семейно в Пловдив след НГ, ходихме да гледаме пеещи фонтани. Ама то зазимени, нищо не видяхме-нормално. Та на мястото там на отворите бяха сложили светещи кръгли сфери /пловдивчани знаят/. И едно мънечко обикаля с баща си и рита по сферите, които бяха извън басейна. някакви охранители му направиха забележка, а оня олигофрен вика: ами детето е само на година, какво да направя :-)
Преди години, когато нашите бяха малки ни изгониха от едно заведение. Въпреки, че никога не са били лигави, тоя път малко се поотпуснаха и с детето на едно друго семейство шетаха там и щяха да бутнат един орнамент. Дойдоха хората от заведението и ни казаха: Съжаляваме, но така не може, пречите и смущавате другите клиенти и ще ви помолим да напуснете. И си тръгнахме :-)
Та лигавенето не е същото, с това да си бунтар, нито пък ако си възпитан човек значи, че си покорна главица.
казано от Боян на 24.01.22, 11:47:
Моите са такива.
Ако ти стиска, мога да те запозная с едното...да му изложиш възгледите си....няма да те обижда....много.
Направи първата стъпка към твоята цел.
Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.
Научи повече