Keep running !

Прескочи до:

04.06.16
18:13

Честит Рожден Ден, Веси!
Нека само щастие и успехи те преследват и в личен и в семеен план!
Продължавай да се развиваш и да разширяваш хоризонтите си! :)

04.06.16
21:23

Честит рожден ден, Веси! Бъди все така позитивна и мотивираща :) (F)

Честит рожден ден, прекрасна Веси :* Бъди все така лъчезарна, позитивна, мотивирана жена и прекрасна майка ! (F)

Хубав празник ! (sun)

04.06.16
21:43

Честит рожден ден и от мен, Веси! Да си здрава, прекрасна и щастлива, много обичана от семейството си и удовлетворена от живота!

04.06.16
22:25

Веси, честит рожден ден! Бъди здрава, щастлива и все така позитивна и вдъхновяваща (F)

04.06.16
22:29

Честито и от мен, Веси :) По-здрава и по-щастлива - всичко, за което мечтаеш - да е сбъдне! (F)

05.06.16
17:49

Благодаря много на всички за прекрасните пожелания :)
Бъдете живи и здрави !

Отчет утре сутрин с кафето, че дребната чака да яде, тенджерата на котлона и имам риба да чистя и да пека :D
Приятен завършек на уикенда (sun)

06.06.16
10:05

Здравейте :)
Отчет подробен няма да правя, не помня храната :D Само ще кажа, че с изключение на две парчета торта и събота и неделя по едно, другото си е каквото си ям по принцип, нямаше отклонения :) Събота на кръщене и моя РД и в неделя на детски РД тортииии (cake)

04/06

Много емоции, близки и роднини, празненство, подаръци, християнчета, чудно си изкарахме :)

05/06

На детски РД, пак прекрасен празник се получи. Имаше клоун и забавляваше както децата, така и нас. Много се смяхме :)
След като се прибрахме обаче, хапнах само 1 банан и като приспах дребната излязох да тичам.

Бягане 10,300К за 01:01:25 (sun)

Хубава и спорна седмица от нас :)
П.П. Да отбележа, че съм с рокля и високи обувки ;) и не знам как да обърна снимката, т.е. не знам защо изобщо се завъртя.....

Мнението беше редактирано от Vess на 06.06.16 10:05.

07.06.16
10:06

Понеделник активен :) Първо преди дъжда разходка с пазаруване, после у дома малко спорт и надвечер бягах :)

06/06

Разходка около 3К с бебка и пазаруване :)
10 кръга от :
6 лицеви опори
12 скачащи напада/скачащи клекове
Нападите и клековете редувах, 5/5 кръга се получиха
Бягане 5К за 28:23 мин. :)

Храната :
- филия с мед и тахан
- банан
- домат, филия с масло и сирене, 2 варени яйца
- 2 праскови
- салата шопска без сирене, маслини, пъстърва печена с картофена салата, бира
- череши и малко парче Тоблерон

Днес вече няма да спортувам, ще се разходим с дребната, ще готвя и ей такива нещица :)
Приятен, слънчев вторник (sun)

Бележка: Нещо часа в сайта не съвпада с реалния час (wasntme)

Мнението беше редактирано от Vess на 07.06.16 10:08.

08.06.16
09:57

Добро утро :)
Нищо интересно вчера, не тренирах, само разходка, пазаруване с дребната. После у дома малко шетане, готвене, после за баткото до градината и туй то.

07/06

Храната :
- филия с мед и тахан
- 1 домат, филия с масло и сиренце
- 3-4 оризовки с мед и тахан
- череши
- 4-5 бисквити РК с кафето
- салата домати, краставици, лук и магданоз, маслини, тиквички печени с кисело мляко с чесън и много копър, бира
- 2 реда шоколад

Хубава сряда Ви желая, слънчева и усмихната (sun)

09.06.16
09:45

Добро утроо :)
Отчет за вчерашния ден. Активен, първо малко разходка преди обяд, по обяд у дома да спи дребната, аз готвих. После малко домашна тренировка и надвечер излязох за тичане.

08/06

Домашна интервална тренировка:
Интервали 30/15 :
Бърпита - 11, 10, 9, 10
Суинг @ 16 кг. - 19, 18, 18, 18
Лицеви опори Knee tuck - 13, 13, 12, 12
Скачащи клекове - 22, 21, 21, 22

Бягане 9,450К за 53:15 мин. (sun)

Храната :
- кисело мляко с овес и стафиди
- оризовки с кашкавал, 1 домат и малко сиренце
- банан
- шепа фъстъци
- зелена салата с краставица и лук, маслини, печено пиленце с гъби и кафяв ориз, бира
- 40 гр. шоколад с лешници

И ето най-голямата ми фенка на тренировката, надъхваше ме с усмивки и писъци :D
И....само мен ли ме дразни тоя час, че не съвпада (dull)

Мнението беше редактирано от Vess на 09.06.16 09:52.

10.06.16
08:59

Добро утрооо :)
Вчера не съм тренирала. От 11 до към 15 часа в Морската градина с двамата разбойника. Както става ясно, тренировка няма, но пък с двамцата си е баш активност сериозна :D Днес се очертава нещо подобно, само дето надвечер ще тичам. Сили за нещо домашно обаче не знам дали е намеря....

09/06

Храната :
- овесени ядки с кисело мляко и банан
- банан
- 3 оризовки с резен кашкавал, 1 домат
- шепа голяма фъстъци
- череши доста
- салата домати, краставици, лук, маслини, печено пиле с ориз и гъби, бира

Туй то. Хубав и слънчев петък (sun)

11.06.16
09:04

Вчера активен ден отново. С двамата разбойника в Морската градина, тоя път мъкнах и колелото на баткото. Каталясвам одма като съм сама с децата, натовари количка, колело, децата, после всичко разтоварваш, разхождаш, вардиш баткото докато пресичаме, ооооо и подлез минаваме, първо свалям единия, после другия, че колелото го повлича и не може сам да го свали по стълбите.....после всичко по обратния ред, товарене, разтоварване у дома :D А да, и храна и вода трябва да мисля ;) ооохххххх, обаче е толкова хубаво да ги видиш усмихнати и доволни от разходката и слънцето (sun) И футболна топка бях обещала да купя, е там какво щастие, каква радост в очите (inlove)
Надвечер събрах сили само за бягане, другото .... през седмицата като съм сама с беборана ;)

10/06

Бягане 10,400К за 59:04 мин. (sun)

Храната :
- банан и 3 оризовки с кашкавал
- 1 банан
- филия и половина с кашкавал, 1 варено яйце, малко сирене
- салата шопска без сирене, маслини, 3 яйца в масло, малко картофена салата
- 500 гр. череши
- филия с мед и тахан

Малко картинки от вчерашния слънчев петък :)
Спящата красавица, дзверо и лудата майка след бягането :D

Мнението беше редактирано от Vess на 11.06.16 09:05.

12.06.16
09:29

Страхотно слънце беше вчера, някои откриха сезона и плажуваха, но ние не. Чакаме да се стопли водата, че така да идем само да лежим.....някак си не се получава :D
Преди обед се разходихме с бубка и баща й, баткото беснял на детския кът в Морската каза баба му, после у дома разни дейности. Готвене, пранета и като заспа дребната малко спорт.

11/06

Домашна скромна активност, всичко общо около 30 мин.
Слънчеви поздрави 5А+3Б
100 Бърпита + 100 Руски суинга @ 16 кг. - около 12 мин.
(dull)

Храната :
- филия с мед и тахан
- салата домати, 4 яйца в масло
- 2 праскови
- филия с мед и тахан
- салата шопска без сирене, маслини, 2 кюфтенца плешка, елда със зеленчуци, бира, филия квасен хляб
- череши и шоколад (blush)

Днес ще има разходка с пазар, шетане със сигурност и мисля да бягам :)
Слънчева неделя (sun)

13.06.16
09:05

Ще се отчитам :)
Активен ден, първо преди обед разходка с пазаруване с дребната. После по обед излязох да тичам, но повече в такава жега не, изгорях пак на поредния потник и бях ужасно жадна.....що не си взех препаската с вода да ме питате и аз не знам.....както и да е, да ми е за урок ;)
Късния следобед пък отидохме с татито ни на тенис мач, Петьо много искаше да гледа как играе баща му, та се помъкнахме всички. Бубка заспа на въздух след краткия дъжд, кеф, баткото и той доволен. Даже и играха след мача с баща си ;) Голям мерак има да играе и той, чакаме треньора да сформира група и уж ще го взема :)

12/06

Бягане 12К за 01:12:06 :)
Пресечен терен, на 8-я км. при качването на един от баирите вървях около минута-две.

Храната :
- филия с мед и тахан
- банан
- банан, 2 праскови, черници и пак филия с мед и тахан
- салата шопска без сирене, маслини, 2 кюфтета от плешка, елда със зеленчуци, бира
- филия с мед и тахан :D

Такава беше моята неделя :) Днес имам малко ангажименти с баща ми и баба ми, имам и да чистя, но дали ще остане време не знам.....ако не, утре (dull)
Хубав понеделник (F)

14.06.16
08:53

Вчера ден обикновен. Преди обед до поликлиниката с баща ми и баба ми да чакаме пред ортопеда. После имаше доста време до очния и се прибрахме у дома. Дребната пък взе, че заспа, пазаруване, шетане малко, колкото е възможно, цял ден нямаше вода, и като се събуди, папу и навън. Без вода нищо не мога свърша и така. Мятах крачоли цели 6 км., като втората половина бая бързо, че на места прекапваше, трябваше и баткото да взема та и него влачих бързо нагоре по баира, та така. Това ми беше активността ;)

13/06

Разходка динамична 6К ;)

Храната :
- банан и няколко бисквити РК с кафето
- банан и една домашна солена курабия( донесе ги баба ми )
- 2 праскови, 3 кайсии и по някое време пак няколко бисквити РК - около 3-4
- салата шопска без сирене, маслини, 2 кюфтета, задушени зеленчуци, бира
- дооооста череши

Днес не знам още.....ще спортувам ли, не ли (wasntme)

15.06.16
08:56

Добро утро :) Ей ме на 8-)
Вчера активен ден се получи. Първо тръгнах към свеки с идеята да й оставя Мимка и да тичам, е не стана, такъв порой ни пра с Мимка по улиците, с колата бяхме де. Като паркирах пред нас седяхме и чакахме да намалее, че да се приберем, ужас ....
Раздвижих се у дома по обед а след обед тичах едни бързи 5км. Реших да си проверя колко мога аджаба, в смисъл, тръгнах с идея да дам всичко от себе си за 5-ца :D

14/06

Домашна тренировка :
8 кръга :
10 обръщане и пуш преса @ 16 кг. - 5/5 с всяка ръка
10 скачащи напада
+ още 3 кръга :
10 лицеви опори
10 клек + 2 скачащи напада

Бягане 5К за 26:35 мин. PR 8-)
2-я км. завърших за 10:25 мин. а 3-я за 15:61 мин. За първи път постигам такива времена, но то защото се натиснах де. Ама къде съм тръгнала и аз да се меря с младежта не знам ;) Плюс това аз гоня дълги дистанции, не състезателно на 5К :) Абе натиснах се и видях за сега колко мога, това е :) Доволна съм.

Храната :
- филия с мед и тахан
- череши 2 шепи
- 1 кюфте, малко задушени зеленчуци, 1 оризовка с кашкавал
- 2 кайсии
- 3 оризовки с мед и тахан
- зелена салата с домати и лук, маслини, готвена яхния леща с грах, филия квасен хляб, бира
- домашен шоколад с лешници (inlove)

Днес мисля пак 5К да тичам. Тая седмица малко леко, ако успея всеки ден, искам да правя 5-чки. И без това Трявна ултра е далеко, има още месец ;)
Хайде, най-вече топличко, приятна сряда от мен (sun)

Мнението беше редактирано от Vess на 15.06.16 08:56.

15.06.16
12:08

Наистина ли не си правила по-добро време от това на 5км ? Странно ми е, защото тичаш доста.

15.06.16
13:23

казано от satisfaction на 15.06.16, 12:08:

Наистина ли не си правила по-добро време от това на 5км ? Странно ми е, защото тичаш доста.

Да, наистина.
Тичам много, но на мен целта ми е дълги дистанции ( 21 км. + ) и издръжливост, както физическа, така и психическа ;)
Толкова мога, просто всеки човек си има праг според мен. Аз не тренирам с треньор, бягам по усет, когато мога, колкото мога.
Освен това съм на 36 год. със семейство, домакинстване, две деца, едното бебе и т.н. На пролет и на работа ще се връщам. Така, че мисля че има доста неща, които оказват влияние на резултатите, не е само това, че тичам от доста време.
Та така :) Аз и на това съм си доволна (blush)

Мнението беше редактирано от Vess на 15.06.16 13:23.

15.06.16
21:35

казано от Vess на 15.06.16, 13:23:

казано от satisfaction на 15.06.16, 12:08:

Да, наистина.
Тичам много, но на мен целта ми е дълги дистанции ( 21 км. + ) и издръжливост, както физическа, така и психическа ;)
Толкова мога, просто всеки човек си има праг според мен. Аз не тренирам с треньор, бягам по усет, когато мога, колкото мога.
Освен това съм на 36 год. със семейство, домакинстване, две деца, едното бебе и т.н. На пролет и на работа ще се връщам. Така, че мисля че има доста неща, които оказват влияние на резултатите, не е само това, че тичам от доста време.
Та така :) Аз и на това съм си доволна (blush)

Аз докато тичам медитирам, затова гледам да е винаги сред природа и да е дълго с хубаво темпо. В момента в който започнеш да бягаш бързо, това вече става състезание и се различава коренно от 1 и удоволствието се губи лека полека. То със всичко е така, но хората толкова са заслепени да гонят резултати, че забравят кое наистина е важно.

15.06.16
21:54

Бъркаш медитацията с блуждаенето на съзнанието. ;)
Аз мисля че Веси се справя доста добре, показа го миналата година (или по-миналата?) когато избяга 10К в 8-ми месец.
Не мисля че е нужно да се напъва за да покзава някакви неща на хора, които дори не познава. :)

Мнението беше редактирано от Margi на 15.06.16 21:54.

15.06.16
22:00

казано от Маргарита Манева на 15.06.16, 21:54:

Бъркаш медитацията с блуждаенето на съзнанието. ;)

Просто използвах тази дума, но е по скоро това което ти казваш :) Нали знаеш, че повечето пъти се използват силни думи за увеличаване на ефект-а, които не следва да се приемат буквално.

Мнението беше редактирано от kaloyan на 15.06.16 22:01.

16.06.16
09:24

И двамата сте прави.
Калоян, определено бягането ми носи разпускане, изпразване на съзнанието или “медитация” каквото и да е, носи ми удоволствие. Определено докато тичах с идеята да се натисна на макс, гледах постоянно часовника и се губеше насладата от бягането.
Марги, миналата година беше бягането в Трявна, бях в 8-ми месец а километрите 11К (blush) И наистина единствения на когото трябва да доказвам и показвам нещо е на самата мен :)

15/06

Вчера хубав слънчев ден във Варна (sun) Първо разходка, после надвечер тичане.

Разходка около 5К с бебето по баирите на квартала.
Бягане 7,200К за 41 мин. точно
:)

Храната :
- попара от овесени ядки, сиренце и кр.масло
- банан
- 2 кайсии
- домат със сирене, 2 варени яйца
- 5 оризовки с мед и тахан
- череши доста
- салата шопска без сирене, маслини, домашна яхния леща с грах, бира
- домашен шоколад с лешници

Хубав, слънчев четвъртък от мен, ставам че лапето гладно :D

17.06.16
08:51

Привет :)
Топличко стана така изведнъж пак ;) Иначе вчера ден без спорт, само разходка в Морската градина с бубка.

16/06

Разходка/бързо ходене с количката 10К за малко под 2 часа (sun)

Храната :
- попара от овес, сирене и кр.масло
-  банан, 2 кайсии
- 5-6 овесени бисквити с кафето от сутринта
- 2 яйца и 1 домат със сирене
- салата шопска без сирене, маслини, скумрия печена с картофена салата, бира
Шоколада свърши още предната вечер ;(

Днес пак няма да има бягане ... но утре и в други ден ще ще :)
Хубав петък драги ми смехурковци (F)

18.06.16
09:11

Вчера не бягах, но раздвижих у дома :)

17/06

Преди обед разходка с пазаруване, вир вода бях (whew) След обед като се събуди дребната, тренировка :)
20 мин. ЕМОМ от следното :
5 висок скок, колена към гърди
6 лицеви опори
7 суинга @ 16 кг.

Първите 10 мин. добре, после взе да става доста тягостно (whew)

Храната :
- филия с мед и тахан
- 2 праскови, череши
- домат със сирене, филия квасен хляб с масло
- 5 фурми с тахан
- салата шопска, маслини, скумрия печена, картофена салата, бира
- домашен сладолед ( пасирани банан, праскова и череши с малко мед и замразени )

Ииииии, порасналата ми 9 - месечна фенка :) Най-забавно й беше на суинговете :D

Мнението беше редактирано от Vess на 18.06.16 09:12.

19.06.16
09:26

Нямам много време за приказки, затова на кратко. Вчера с баткото на Златни пясъци, той на кортовете за урок, а аз да бягам в гората над Спортпалас :)Днес програмата е същата ;)

18/06

Бягане 8,200К за 50:13 мин. (sun)
Пресечен горски терен, птички, блато, гора и мнооооого комари :D Но въпреки това супер ми беше. Бягах и без слушалки и музика, рядко ми се случва, но вчера специално изобщо не ми липсваха. Трябваше да знам какво се случва около мен, все пак бях сама ...

Храната :
- филия квасен хляб с масло и сирене, 1 варено яйце
- салата домат и краставичка, пълнени пиперки долма
- банан, 3 кайсии, 1 праскова
- 2 оризовки с мед и тахан
- салата шопска без сирене, маслини, тиквички печени на фурна с кисело мляко и чесън, филия квасен хляб, бира

Това беше вчера. Днес ще видя колко ще навъртя, иска ми се 10К, но няма да имам време сигурно ... ще видим. Колкото-толкова :)
Хубава неделя (sun)

Мнението беше редактирано от Vess на 19.06.16 09:27.

20.06.16
09:16

Тъй, и вчера бягах. Пак в гората, мнооооого взе да ми харесва :) Пресечено, горско, зелено, чудно. Вчера както си тичам и компания срещнах ;) От предния ден гледам следи от копита на кон, и хоп вчера го срещнах, коня с ездача :) че и голямо черно куче си имаха за разкош :D Стъписах се в началото, стъпка назад да минат, че пътечката тясна, човека си ме поздрави, отговорих му с усмивка и така. Кучето и то дружелюбно както коня и чичкото :) После срещнах още двама души, мъж и жена :) Но там явно си знаят хората, че има бегачи в гората, че обикалям в близост и около база на оринтировачи, така че.....взех да се отпускам и все по-приятно да става бягането. Преди повече от 5 год. като ходих да бягам там с оринтировачите, знаех повече пътеки, опитах се тоя път да ги открия, но попадах на задънени, обрасли участъци, покрай едното блато си спомних от къде трябваше да мина, но така обрасло във висока растителност, та се отказах. Въртях си само тия пътеки, които открих и опознах ;)

19/06

Бягане горско 10К за 01:01:03 :)
За събота имам уговорка с една дама от ориентирането да тичаме заедно и да ми покаже още пътеки 8-) Нямам търпение (blush)

Храната :
- попара от овес, кр.масло и сирене
- банан и 2 кайсии
- салата домат и краставица, 4 яйца в масло, 1 филия квасен дом.хляб
- 5 бисквити РК със следобедно кафе
- 2 праскови
- салата шопска без сирене, маслини, 2 пълнени пиперки, бира

И така :) Хубава неделя беше. Дребния и той супер доволен и въодушевен от тренировките, минахме на връщане и нови маратонки за тенис купихме, калъф за ракетата, от всякъде оборудван ;) Щастлив, а това е най-хубавото за една майка (inlove)
Усмихната и спорна седмица (F)

20.06.16
12:31

казано от Vess на 19.06.16, 09:26:

а аз да бягам в гората над Спортпалас :)Днес програмата е същата ;)

Добре че има останала гора. От години не съм стъпвала в района, но като знам какво са направили с други части на Зл.пясъци, е добре че са пожалили Спортпалас. :)

Мнението беше редактирано от Margi на 20.06.16 14:20.

21.06.16
09:10

Хелоу, хелоу 8-)
Активности разни вчера пак, че и прах бърсах у дома и прахосмукачка пусках (whew) Каталясах, днес пълен релакс мисля ;) Е, освен че трябва да маам крачоли до педиатърката за консултация, но....то не се брои :D

20/06

Първо :
Разходка 7К до Декатлон, през Трошево и обратно горе до обръщача на тролеите във Възраждане с количката и пазаруване :)
Второ, домашна тренировка :
10 мин. ЕМОМ:
5 лицеви опори
5 изхвърляния @ 16 кг. дясна ръка
5 изхвърляния @ 16 кг. лява

После 2 мин. почивка и макс.бр.лицеви опори - аз направих 21 (blush)
На пръв поглед нищо, обаче за 10 мин. 50 лицеви опори и 100 снача си е яко :) и за разкош, още 21 лицеви ;)
И трето, надвечер :
Бягане 8К за 45:54 мин. (sun)

Храната :
- филия с мед и тахан
- банан
- 1 пълнена пиперка, домат със сирене
- 4-5 бисквити РК с кафето
- праскови, череши
- банан с тахан
- салата шопска без сирене, маслини, 2 пиперки пълнени, бира
- 1 шоколад с лешници

И така :)
Хубав и топъл вторник се очертава (sun)

23.06.16
09:24

Вчера сутринта нещо не ми работеше форума и не се отчетох....то нямаше и какво де ;)

21/06

Без спорт, само разходка около 5К и малко отгоре по обяд в жегата с бебето (dull) Трябваше да я водя на консултация и часа ни беше обеден ... пппффф....
Храната не я помня (blush)

22/06

Вчера среща с други бебета и мами в Морската, ама на такава дебела сянка бяхмееее, кеф и подухваше приятно :)
Вечерта водих баткото на тенис и съответно аз в гората за бягане ;)

Горско бягане 8К за 49:37 мин.
Супер бавна бях, много горещо ми беше макар, че бях изцяло на сянка, но е доста завет в гората и грам не подухваше. Освен това на всяка стъпка се оглеждах като гърмян заек, все нещо ми шумолеше ... абе.....нещо ме беше повече шубе от предните пъти :D

Храната :
- попара от овес, кр.масло и сирене
- 2 банана и печени орехи доста
- малко пилешко, малко от готвеното просо със зеленчуци
- кайсии и малко череши
- салата обичайната, маслини, пилешко бутче печено с печено просо със зеленчуци, бира
- шоколад

Днес пак Морска с двамата бандита....спрях баткото, че е супер, мега, гига горещо в градината им, спят на 32 градуса голи децата, и реших да си го гледам тия дни .... Вкъщи определено е по хладно, ще се разходим в Морската и после у дома на хладно ;)
Хубав четвъртък, хайде (sun)

24.06.16
08:58

23/06

Привет :)
Не съм тренирала вчера и грам....и разходка кой знае каква нямаше, най много около 2К да сме направили в Морската и туй то, повече пейкостоене по сянката имаше, че голям мор.....

Храната :
- филия с мед и тахан
- печени орехи и бадеми
- 1 банан
- 5 оризовки с мед и тахан
- кайсии и череши
- банан
- салата шопска без сирене, маслини, готвено просо, малко яйца, малко от пилешкото, обирах остатъци разни от хладилника, бира
- 20 гр. шоколад

Прохладен ден от нас с Мимка (sun)

24.06.16
10:16

На татко си прилича малката сладурана :)

24.06.16
11:49

казано от Енев на 24.06.16, 10:16:

Айде и ти ся ... Едно не замяза на мен значи :D Носиш 9 мес., раждаш ги, гледаш ги, после на татковците си приличали хахахахаха ;)
Това в кръга на шегата, така си е, цяла бащичко и тя :)

24.06.16
23:42

казано от Vess на 24.06.16, 11:49:

казано от Енев на 24.06.16, 10:16:

Айде и ти ся ... Едно не замяза на мен значи :D Носиш 9 мес., раждаш ги, гледаш ги, после на татковците си приличали хахахахаха ;)
Това в кръга на шегата, така си е, цяла бащичко и тя :)

Аз ако съм на теб ще се радвам и ще черпя хората. Това значи че като поотрасне тотално ще прилича на теб :)

25.06.16
08:34

Да са здравички децата, пък на кого приличат няма значение (sun)

24/06

Вчера открихме сезона на плаж 2016-та :D Заведох децата, но добре че беше свекито да дойде с мен, че сама не мога да се оправя ... баткото е неуправляем като види море, ужас.....само във водата иска, него ли да вардя, дребната на хавлията ли :D Почна и да пълзи диването, е сега става весело :D Но това следобед, преди обед у дома, после по обед малко тренирах :)

12 мин. ЕМОМ:
6 лицеви опори
12 скачащи напада ( х 6 на крак )
И после 3х10 обръщане и пуш преса @ 16 кг. с всяка ръка

Скромно но от сърце :)

Храната :
- филия с мед и тахан
- домат със сирене, 2 варени яйца, няколко маслинки, филия квасен хляб
- 3 кайсии
- салата шопска без сирене, маслини, тиквички печени на фурна, кис.мляко с чесън, бира, филия квасен хляб
- черешиииии

Така :) Днес, бягане в гората, после плаж и гости при баща ми. Утре пак плаж и обратно към Варна (sun)
Слънчев уикенд от нас (sun)

Мнението беше редактирано от Vess на 25.06.16 08:40.

27.06.16
09:10

Малко обзор на изминалите дни ;)

25/06 и 26/06

Събота в гората :)
Бягане пресечен терен 10К за 1 час и 04 мин. (whew) Много горещо.....
После плаж и вечеря при баща ми.
Неделя пак плаж и после у дома. Без спорт ;)

Храната :
- овесени ядки, банани, кайсии, домашни домати и краставици (inlove), месце печено, домашно кремче, после някакви бухтички ама ядох само 3, банани, яйца, домати и краставица, филия пх, печено пиле, картофена салата, бира. Това обобщено за двата дни :)

И така :)
Шарена и усмихната седмица имате от мен (sun)
И Мимка на плажа :)

Мнението беше редактирано от Vess на 27.06.16 09:12.

28.06.16
08:32

27/06

Вчера активност имаше ;) Първо разходка 3К с пазаруване, надвечер бягах. Малко чистене из нас, оправяне още на пранета разни и деня мина. Дребната пълзи яко и с нея смях и забава и така :)

Движението :
Бягане 10К за 58:28 мин., пулс 160.

Храната :
- филия с мед и тахан, банан, домат, маслини, филия с масло и шарена сол, кайсии, 3 оризовки с мед и тахан, банан, салата домати и краставици, маслини, пиле печено, малко картофи, 2 печени пиперки, бира, шоколад
(tmi) направоооо докато я писах храната и свят ми се зави ....

Днес не знам още на къде ще ни отвее, за утре само знам, че май няма да мога да бягам, но....ще го мисля :)
Хубав вторник (sun)

П.П. Вчера с мръсните и потни дрехи съм хвърлила и пулсомера в пералнята (tmi) Нищо му няма де, тествах днес, работи......

Мнението беше редактирано от Vess на 28.06.16 08:53.

29.06.16
08:51

28/06

Добро утро :) Вчера имаше движение и разходка :), шетане из нас и успях и да дремна следобед, блаженство (blush)

Разходка с пазаруване 3,300К (sun)
Йога 40 мин. ( Поздрави + пози от стоеж )

Храната :
- филия с мед и тахан, 2 домата със сирене, банан, кайсии, пак банан с тахан, домашни овесени бисквити доста ( съставките: банан, овес и стафиди ), салата Шопска без сирене, маслини, бъркани яйца със сирене, 2 печени пиперки, бира, 2 реда шоколад

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ ДНЕС! ПЕТРОВ ДЕН Е!!!
Честит празник и на малкия ни пораснал мъж Петър (inlove)
Да ни е жив и здрав, много послушен и добър човек!

30.06.16
08:50

29/06

Вчерашния празничен за нашето семейство ден премина страхотно. През деня разходка, бягане, вечерта на гости с подаръци, всичко шест ;)
Тъй като цял ден уж а да вали, а да вали ама не заваля, та се натоварихме с Мими на колата и отидохме на стадиона. И добре, че отидохме, така хубаво си бягах а нея разходих и така :)

На стадиона бягане 10К с бебето и количката за 59:55 мин. (sun)

Храната :
- филия с мед и тахан
- банан
- домати със сирене, малко бъркани яйца и картофена салата
- праскова и кайсии
- 5 бисквити РК с кафе
- салата зеле и салата домати и краставици, пиле печено с картофки и гъбки
- пъпеш и кайсии

Хубав и усмихнат четвъртък (F)

01.07.16
09:17

Добро утрооо (sun)

30/06

Нищо кой знае какво интересно вчера, до обяд разходка с пазаруване, после по обяд у дома. Докато спеше дребната малко се размърдах. Рових из нета и видях една приятна кардио комбинация с интервали, която ми хареса и реших да я пробвам.

Разходка с количката 3К (sun)
7 пъти завъртях следните упражнения в интервали 30/15 сек.
30 сек. кардио високи колена/15 сек. съответното упражнение :
1. Планк длани/планк лакти
2. Скачащи напади/ритник високо/пак напад/ритник др.крак
3. Лицеви опори с отлепяне на длани долу и коляно към гърди горе
4. Клек със скок
5. Лицеви опори с док.на рамена в горно положение

Интересно се получи, супер кардио дейност, но следващия път ще увелича секундите за упражненията.

Храната :
- филия с масло и шар.сол, домат и резен сиренце
- банан
- кайсии и 1 нектарина
- 2 пиперки печени, 1 домат и сиренце, банан, фурми с тахан
- 5 бисквити РК с кафето
- салата шопска без сирене, маслини, скумрия печена, варени картофи с лук, бира
- пепеш доста

Днес не знам....от сутринта ми е супер, мега, гига горещо, но не ми се седи и у нас.....Ще излезем на разходка някъде с Мими и по обяд се прибираме, че мор (whew)
Усмихнат петък :)

Мнението беше редактирано от Vess на 01.07.16 21:59.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1