Кофите на успоредка с противотежест или без ги правиш?
П.п Честита нова страница. :)
Мнението беше редактирано от Боян на 25.07.16 22:05.
казано от Боян Д. на 25.07.16, 22:04:
П.п Честита нова страница. :)
Не, без противотежест. Може и да са леееко чийтърски, но пускам максимално надолу.
Благодаря! Да си кажа, че отчета ми остана на предната ;)
казано от Sanya на 25.07.16, 22:14:
П.п Честита нова страница. :)Не, без противотежест. Може и да са леееко чийтърски, но пускам максимално надолу.
Благодаря! Да си кажа, че отчета ми остана на предната ;)
Браво, че ги правиш без противотежест. :)
казано от Sanya на 25.07.16, 22:14:
П.п Честита нова страница. :)Да си кажа, че отчета ми остана на предната ;)
Рапорт приет :D:D:D не знам защо, но това винаги го свързвам с казармата.
ХРАНА
1. 4 оризовки, 30г сусамов тахан, 40г сладко от боровинки, доза протеин с канела
2. 70г сьомгова пъстърва, 50г (гс) императорски ориз; домат и краставица
3. 70г сьомгова пъстърва, 50г (гс) императорски ориз; домат и краставица; 50г извара; сладолед
до тук 1140ккал = В 112г / М 47г / П 68г
4. бургер + картофки
Джънкарско малко днес, за което леко съжалявам.
ТРЕНИРОВКА - Задна верига / Корем
1. Мъртва тяга - 12 @30кг / 10 @40кг / 6 @50кг / 5, 4, 4 @55кг
2. GHR опити - 4 серии
3. Добро утро седнала - 4х10 @30кг
4. Бедрено сгъване с дъмбел - 3х10 @15кг (с бавна негативна)
5. Колелце от колене - 4х10
6. Руски туистове с 10кг диск - 4х20
7. Ножици - серия до отказ
Допълнителна активност: 9 км колело
Тягата. Като цяло е добре, не изглежда да ми тежи толкова, но леко изпускам кръста на 55кг. Бях си сложила и колан и фитили и май твърде много разчитам на тях.
Първи опити за GHR. Освен, че ми е малко трудно да си застопоря краката, също така въобще не ме бива в това :D Твърде бързо падам надолу, никакъв контрол... Но въпреки посредствените опити задните бедра се натовариха доооооста.
На връщане от работа ме валя дъжд (dull) Супер неприятно. Плюс това педала на колелото ми скърца ужасяващо силно и дразнещо и допълнително ми вгорчи пътя към вкъщи.
Вечерта излизах с притятели и... за може би 5ти пъти в рамките на няколко дни чувам възклицанието “Какви ръце си направила...” и базици и коментари от тоя сорт, които честно казано малко почват да ме товарят, защото не звучат като няква похвала или признание, а все едно са видели Голямата стъпка. Чувствам се доста объркана. Знам как се виждам аз, но представа нямам как ме виждат другите около мен... Драми само. Не искам да звуча несигурна, споделям само.
(rain)
Мнението беше редактирано от Sanya на 26.07.16 23:50.
казано от Sanya на 26.07.16, 23:46:
Вечерта излизах с притятели и... за може би 5ти пъти в рамките на няколко дни чувам възклицанието “Какви ръце си направила...” и базици и коментари от тоя сорт, които честно казано малко почват да ме товарят, защото не звучат като няква похвала или признание, а все едно са видели Голямата стъпка. Чувствам се доста объркана. Знам как се виждам аз, но представа нямам как ме виждат другите около мен... Драми само. Не искам да звуча несигурна, споделям само.
(rain)
Не им обръщай внимание :) Ей сега пак ти погледнах снимките и големи рЪки не виждам ;) Виждам хубави стегнати ръце :) Не е нужно всички да сме със солетки - и без това не изглеждат красиво ;)
Как да те виждат другите? Може би те виждат с очите на нетрениращи, незаинтересовани със собственото си физическо здраве и здравина и пр. Може би с очите на критику(ку)ващи... може би пък - майтап да става.
Мисля, че с моите очи, каквото виждам, и смея да твърдя никой в този форум не вижда нищо по-различно от това - та... аз виждам една прекрасна, страхотно оформена, пропорционална, лъчезарна фит мацка :)
А иначе... знаеш - когато цъфнат теменугите... и т.н. :P (F)
казано от Роси на 27.07.16, 00:09:
Виждам хубави стегнати ръце :) Не е нужно всички да сме със солетки - и без това не изглеждат красиво ;)
Преди когато имах пухкавелести ръце и тогава ми изглеждаха големи си мечтаех да имам ръце-солети. Слава богу вече се оттърсих от това :) Благодаря ти Роси! (hug)
казано от Afhaengig на 27.07.16, 00:32:
Как да те виждат другите? Може би те виждат с очите на нетрениращи, незаинтересовани със собственото си физическо здраве и здравина и пр. Може би с очите на критику(ку)ващи... може би пък - майтап да става.
Мисля, че мъжете покрай мен почват да се засрамват :D Но иначе си права, има го малко или много тоя аспект. Благодаря и на теб, Ади! (F)
казано от Sanya на 27.07.16, 00:41:
Мисля, че мъжете покрай мен почват да се засрамват :D Но иначе си права, има го малко или много тоя аспект. Благодаря и на теб, Ади! (F)
Леле, леле, не знам покрай теб какви мъже има щом от 26 см ръце се засрамват. Като изключим това само ще кажа, ти си тренирай, който му е кеф да си ходи с разплутото тяло, най-важното което е, че самата ти като се погледнеш в огледалото се харесваш повече от преди когато не си тренирала и сама знаеш как си постигнала всичко това.
Че как няма да се засрамват, това, дето ти го вдигаш и клякаш на една серия, много мъже (не казвам в частност критици(ци)те на ръцете ти, а като цяло) - им е сборното за цял живот :D така, де... :D
Keep calm and (muscle)
Мнението беше редактирано от RogueOne на 27.07.16 01:52.
27.07.16
08:32
Санче, нито си прекалено голяма, нито ще станеш такава (е, освен ако не го пожелаеш в един ден и ако не прибегнеш до кацата с мед, но това знаем, че няма да се случи :D), нито си Голямата стъпка, нито има опасност да станеш такава.
Разбирам как се чувстваш, но и това ще мине - хората ще свикнат, че това те прави щастлива; ще видят, че ти харесва, уверена си, здрава си и...ще млъкнат. Като не им обръщаш внимание, ще загубят интерес.
Една от теориите ми защо това се случва: ние можем да виждаме достатъчен брой трениращи хора по залите, но когато излезем навън, по улиците, тези хора почти не се срещат, защото нетрениращите на този етап са повече.
Може би в съвременния начин на живот, когато седящата работа и “активността” дом-превозно средство-работа-превозно средство-магазин-дом са основни, хората свикват да виждат телата, които са резултат от тази “активност”.
А човешкото тяло е създадено да се движи и когато това се случва достатъчно, когато човек се грижи за себе си, то това тяло придобива характерен вид.
Който вид, при непрофесионални, натурални, спортисти, си е съвсем естествен, красив и нормален. Просто по-голямата част от хората не са свикнали да го виждат често, защото няма как да се случи, ако основно се седи и движението отсъства.
За съжаление нещо съвсем нормално се превръща в странно, но това е положението. Не се товари излишно заради определени реакции. Дори и да не ги приемаш навътре, се постарай да не предизвикват нищо тревожно в теб. Бъди пример, бъди мотивация и дано след време да те последват, да се движат повече и да разберат на какво е способно човешкото тяло. :)
(Не казвам, че професионалните спортисти не са красиви, но имайки предвид редица важни фактори, за които всички се досещаме, е по-логично нетрениращите хора да възприемат именно тях за ‘огромни’, ‘деформирани’, ‘грозни’, ‘неестествени’ - такива определения съм чувала)
Станимир прав си, мнооого си прав :D Да се засрамят! Хаха
Ади (muscle)
Рони и ти колко си права... Оглеждала съм се около себе си, извън залата, по улиците, на басейна онзи ден. Това се забелязва и е тъжно някак. Знам, че и ти си един от хората, които най-добре ще ме разбере, а аз от своя страна се уча още да не се влияя от това ;) Вдъхновение си ми!
Мотивирахте ме!
Пп: Винаги, за да се почувствам по-добре си правя палачинки (от моите, за мускули :D ), така че в комбинация с цялата подкрепа тук, сутринта ми започна изключително положително (sun)
казано от Sanya на 26.07.16, 23:46:
малко почват да ме товарят, защото не звучат като няква похвала или признание, а все едно са видели Голямата стъпка. Чувствам се доста объркана. Знам как се виждам аз, но представа нямам как ме виждат другите около мен... Драми само. Не искам да звуча несигурна, споделям само.
(rain)
Защо разчиташ на похвали и признания за да се чувстваш добре? Човек, чието щастие зависи от чуждото мнение е в голяма беда.
27.07.16
11:26
Защото така сме устроени :)
Аз съм чувствителна и емоционална. Не мога да променя начина, по който ще се почувствам, колкото и да искам. Това се нарича душевност и е нещо, което е вътре в теб и колкото и да искаш да подтискаш (а не мисля и пе искам) в даден момент излиза.
Та това съм аз... :)
И аз съм така емоционална...
Не видях нищо стряскащо в ръцете ти, много добре оформени са и са супер.
Мен едно лято , точно по повод на ръцете ми, ме бяха питали дали се готвя за състезание по културизъм :D
Не сме така устроени. Това е егото. Колкото е по-голямо и контролира емоциите ви, толкова сте по-подвластни на чуждото мнение. Това не е чувствителност, а “игрите” на егото. ;)
И когато никой не го “почеше”, тогава започват драмите. За щастие, това подлежи на съзнателен контрол. :)
Мнението беше редактирано от Margi на 27.07.16 13:03.
27.07.16
12:53
Саничка,ще минат още годинки,когато съвсем ще спреш да обръщаш внимание на подобни бъзици,а тези бъзици аз възприемам като,че тези хора не могат да изразят или по-скоро не смеят да изразят всегласно.че когато един човек се грижи по този начин за себе си то видимо си личи и при това е красиво.Навсякъде около нас все още гъмжи от криворазбрани форми за здраве и красота,дори в рекламите за лекарства,които са на всеки 15 мин. по ТВ слушаме и виждаме такива сташни глупости,че на моменти аз се изумявам,а не съм учила медицина,за да знам че са глупости ,с които някой изкарва пари... цялаата тази боза се излива в днешното поколение,което когато е неинформирано взима всяка реклама или клип за 100% истина.Тези хора не са седнали да четат,а просто им се налива в главата как трябва да “изглеждаш” но много странно,когато сме на плаж и видим спортната фигура на всички,информирани и неинформирани ни харесва...
А в същото време дори вкъщи,при хората,които ме обичат/спадащи към неинформираните/ ме гледат странно?! с учудване ...ама как искаш да ядеш,и ядеш по толкова многоооо и да отслабваш/в моя случай/ И тогава как да седна да им обясня е въпроса,след цялата тази анимация всекидневно от всички източници.
Хващала съм се сериозно да тренирам и преди, и реакциите бяха същите” ае тея мускули не са ли ти много?! но всъшност не е грозно или е?! ” Затова сега вървя по-същият дълъг път,но ми е ясно,че дори някой ден да ме попитат с бъзик “не е ли много мускула и не трябва ли да си кльощава” всъшност им харесва,но не могат да го изразят...
Аамаа стана много дълго,но надявам се си ме разбрала :D Бъди здрава и все така красива От.. До..!! Прави го за себе си и не се притеснявай,чувствай се добре в кожата си :) Целувки!
Според мен, ако не знаят с какво се занимаваш нямаше да коментират и щяха да приемат, че просто си такава. Масовото разбиране е, че тежестите са за мъже и жените не са за това. (; Изглеждаш добре. Близките ми знаят за тренировките - няма ден, в който да облека нова дреха и някой да не ми направи коментар я за коленете, я за ръцете / гърба - била съм щангист и т.н.. Приятелите ми, които не знаят, че тренирам - нищо, но ако знаеха - убедена съм, че щеше да е същото (; Мисля, че като ми доставя удоволствие едно нещо и ми харесва - няма да спра да го правя, просто ще си го запазя за себе си.
Мнението беше редактирано от Delilah на 27.07.16 13:00.
казано от Маргарита Манева на 27.07.16, 12:45:
Не сме така устроени. Това е егото. Колкото е по-голямо и контролира емоциите ви, толкова сте по-подвластни на чуждото мнение. Това не е чувствителност, а “игрите” на егото. ;)
И когато някой го “почеше”, тогава започват драмите. За щасрие, рова подлежи на съзнателен контрол. :)
За контролът над егото съм съгласна. Но в случая говоря за нещо съвсем друго. Ти си работил върху нещо, започваш да виждаш резултатите от него, труда ти се отплаща и прочие. Чувстваш се удовлетворен. Идва някаква вълна от хора, които леко поклащат това удовлетворение и се объркваш. Чудиш се реално ли гледаш над нещата.
Не съм написала нищо от горния пост, за да последва вълна от хвалби или признания. Дневникът е най-вече за мен и споделям моментното си състояние, не само физическо, но и психичреско, емоционално и т.н. Това си го прави мой дневник :)
Мерси за включването ти :)
казано от Sanya на 27.07.16, 13:05:
За контролът над егото съм съгласна. Но в случая говоря за нещо съвсем друго. Ти си работил върху нещо, започваш да виждаш резултатите от него, труда ти се отплаща и прочие. Чувстваш се удовлетворен. Идва някаква вълна от хора, които леко поклащат това удовлетворение и се объркваш. Чудиш се реално ли гледаш над нещата.
“Реално” в случая е понятие, което за всеки означава различно. Ако ти си сигурна в това, което правиш и се чувстваш добре с него, ако и резултатите (не само визуални, но и общо-здравословни) не би трябвало никой да може да разклати удовлетворението ти.
Ако дадени хора започват да те товарят, проблема вероятно е в тях, особено, ако хоби то ти не им е привично/приятно, а за теб е много приятно и ползотворно.
Инак доколкото съм ти виждал снимките не ме плашиш с размерите си, даже си ми симпатична и особено с тия десерти дето ги въртиш и консумираш, демек кефи ме, че можеш да си правиш кефа. :)
Успех и смело напред!
EcreasAuthor , благодаря ти...и само чакай да видиш кви палачинки си спретнах днес :D
ХРАНА
1. мини палачинки ( 1 яйце, пр.мляко, 40г овес (на брашно), 1/2 доза протеин, 10г брашно от тиквени семки, ванилия) с 3 ч.л. дом.сладко от боровинки; 200мл пр.мляко (домашно)
2. 140г пил.гърди; 100г задушени зеленчуци (грах, морков, чушка, зелен боб, броколи); 1 оризовка
3. суров десерт с какао Zido (162ккал); 2 оризовки; 100г извара
4. 140г пил.гърди; 100г задушени зеленчуци
5. 200г дом.кисело мляко с кокос.стърготини и канела
1600ккал = В 132г / М 48г / П 153г
Протеинът доста днес...А киселото ми мляко, което квасих снощи се е получило просто уникално!
Почивен ден от тренировка. Дори не бях с колелото днес, че само при мисълта за скърцащия педал ми ставаше лошо. Ще го мисля...
Утре клек...to be continued…
Мнението беше редактирано от Sanya на 27.07.16 21:52.
27.07.16
23:06
Здравей Саня!!!Бих желал и аз да дам моите 5 кинта както се казва.Всички,които са дали коментара си около темата,която повдигна-тази тема в която споменаваш за емоционалното състояние в което си изпаднала в следствие на коментари от твои близки,познати по отношение на визията ти,това как изглеждаш и така нататък.Акцента на всички(или повечето) коментари падат върху следното:’Да не ти пука.....важното е ти да се чувстваш добре’.... и така нататък.Това,разбира се е вярно-никой не го отрича,но аз бих желал да ти обърна внимание на следното:Според мене(лично мнение,разбира се) изпитваш по скоро страх от критика(без значение каква),а не толкова,че Егото ти ‘страда’.Както някой в предните коментари спомена болшинството от хората живеят еднотипно,еднообразно и респективно изглеждат по един и същи начин(физически).Когато видят някой различен,с различен начин на живот(физичеки активен начин),те го ‘отхвърлят’ по един или друг начин,което не трябва да те изненадва и ни най-малко да те притеснява.Почват по твой адрес да се сипят критики относно визията ти.Най-интересното е,че хората(да кажем по-точно една голяма част от тях) са като овце-една да тръгне и всички подир нея.Критиката е хубаво нещо-зависи как ще гледаш на нея.Гледай на критиката като резултат от твоите действия в миналото,и резултатите,които имаш към днешна дата.Лошо няма да говорят хората(то е ясно,че не са прави)-лошото е когато спрат да говорят.Бъди лидер в твоя живот.Не е нужно да имаш титла,за да бъдеш такава.Всяко едно действие в твоето ежедневие трябва да бъде действие на лидер.Остави ги да си говорят-това е добре за тебе.Така ще се развиваш като личност и за в бъдеще живота ще ти бъде по-лек и лесен.Хората лесно се влияят от мненията на другите-не бъди една от тях.Чувала ли си за ‘Експериментът на Аш’?Ако не-набързо ще нахвърля за какво иде реч(така по спомен ще цитирам).Взимат 9 души,които са подставени и един 10-ти,който не се познава с другите 9-ма(това той не го знае,че другите 9 не са случайни).На една дъска чертаят 5 линии,всяка от които е с различна дължина.Една от линиите е 5 см.До тези 5 линии начертават една единствена,която е 5 см,и задават въпрос:Коя от 5-те линии отговаря на линията до тях?Деветимата посочват ‘вярната’ линия,която е дълга 9см(примерно-забравих точните цифри в експеримента,но това не е важно),десетия човек вижда,че това очевидно не е верния отговор,но въпреки това посочва за верен отговора на останалите деветима..........Това показва,че хората са склонни да приемат ‘общоприетото’,мнението на болшинството.В заключение ще ти кажа една сентенция:РАЗЛИКАТА ПРАВИ РАЗЛИКАТА..........п.п.Сори за дългия коментар,и за евентуалните допуснати грешки......набързо го ‘надрасках’,но се надявам и аз да съм допринесъл с нещо.
27.07.16
23:14
Аз имам по-лесен аргумент за да млъкнат подобни птици: “Човече, аз съм изглеждал и съм се чувствал като безформена медуза, с всичките красоти от това. Ти обаче не си изглеждал и не си се чувствал готино като мен, така че не виждам на база на какво се обаждаш.” Обикновено предизвиква бърз размисъл и мълчание :D .
27.07.16
23:20
Толкова много слова тук в опит да бъдат прикрити на Саня баниците, с които прави божествена ... баница. :)
Абе .. след толкова писаници, аз само не разбрах трябва да лайквам или да изказвам съболезнования ... :) :)
:D :D :D
Von Suthaus и Митко, разсмяхте ме истински!
Няма, няма, след всичко изписано изводът е ясен... Обичам си баниците :D
Peace and love (nangel)
ХРАНА
1. протеинов кекс (яйце, доза протеин, 10г брашно от тикв.семки, ванилия, ч.л. какао); 200г дом.кис.мляко
2. 100г пил.гърди; 150г картофи на фурна; домат, краставица, чушка
3. 2 оризовки; 50г извара; 40г кашкавал
4. салата домат, краставица, печена чушка, маслини и 50г сирене
5. 100г пил.гърди; 150г картофи на фурна; домат, краставица, чушка
6. 300г кис.мляко, 25г сусамов тахан, канела, стевия, чиа семена
1790ккал = В 121г / М 82г / П 144г
ТРЕНИРОВКА - Бедра / Глутеус
1. Клек - 12@20кг / 10 @30кг / 6 @40кг / 3 @45кг / 5, 6 @40кг
2. Напади (статични) - 4х10 @30кг
3. Хип тръст - 12 @30кг / 10 @40кг / 8, 8 @50кг
4. Плие - 3 дроп серии 10, 12, 15 @ 15, 12.5, 10кг
Допълнителна активност: 9км колело (отиване и връщане)
Леле как тежешеее. Въобще не ми беше ден за тежка тренировка явно, но от инат избутах някак. В момента, в който тръгнах да клякам с 45 усетих, че ще бъде много грозна картинка. Повторенията дори бяха 4, но последното не го броих, че беше изключително криво... Реших да не напъвам и свалих на 40. Казвала ли съм, че мразя напади със свободна щанга. На последните повторения баланса много ми куца. Доволна съм от хип тръста, а дроп сериите на плието направо ме довършиха! По средата на тренировката ми се зави малко свят, но бързо се освестих. Както казах, днес водещ беше ината...
Храната реших да е на ниво като количество (а и като качество), защото много се измъчих :D Оправданияяя, оправдания...
ХРАНА
1. 2 овесени палачинки ( 2 яйца, 50г овесени трици, стевия, канела,ванилия); 50г извара; 35г дом.сладко от боровинки
2. 150г пил.гърди; 2 царевични блокчета; домат и краставица
3. 3 царевични блокчета; 100г извара; домат и краставица
4. 2 бъркани яйца с 50г сирене; 100г червен боб от консерва; домат, краставица, чушка
5. 3 оризовки; 100г извара със стевия и ч.л. какао; 1 краставица със самардала
1540ккал = В 131г / М 49г / П 131г
Храната еталон :)
ТРЕНИРОВКА - Корем / Кардио
1. 4с Крънчове на римско столче + 10кг диск
2. 4с Повдигане на таза вертикално нагоре от лег + 5кг
3. 3с Wood chopper с 5кг дъмбел
4. 4с Повдигане на свити крака на стенд +5кг
5. 3с Страничен планк с пулсации
6. Пътека - 30 минути:
- 2 мин с 5 км/ч
- 5 мин интервали - 40/40 с макс скорост 14км/ч
- 20 мин вървене под наклон (9) с 5.5 км/ч + разни високи колена, butt kicks, подтичване
- 3 мин с 5.5 км/ч
Плувнах в пот. Не съм от хората, които много се потят, явно добре съм се раздвижила. Имах желание за повече интервали, но нещо не беше моят ден.
Днес не съм с колелото, за ремонт е. Надявам се старото приятелче да не ме предаде...
Wood chopper с дъмбел ! Е това ми промени живота :D Не е трудно да се сетиш, ама не знам защо чак сега ме удря прозрението, като го видях :D аз досега се мъчех на високия скрипец, въжетата пляскат, местят се... или чакам да се освободи - или някой мене чака... абе, мъка. От утре всеки ден ще сека дърва :D (bow) (bow) (bow)
Той дървосекача и с медицинска топка става или тези, които са с дръжките, сеш ли се? Ама то зависи и с каква тежест искаш да го правиш, ако си решила да сечеш с тон :D
Почивен от тренировка. Храната мн шантава, ще обясня долу...
1. 2 от 4 палачинки от яйца, овесени трици, 1/2 доза протеин, намазани със сусамов тахан; 2 оризовки - 1 с тахан, 1 с извара; компот от праскови
2. 2 телешки кюфтета; 100г червен боб; домат, краставица; 2 царевични блокчета
3. сладолед; пакет зрънчо - най-безсмисленото ядене :D
4. салата домати, краставица, чушка, 50г сирене; 3 оризовки с фъст.масло 50% протеин; 1 нектарина
Голяма несполука с храната.. Палачинките сутринта незнайно защо станаха горчиви (може би изтървах стевията) и както и да се опитах, не успях да ги ям и минах на оризовки. На обяд си правих телешки кюфтета, но станаха....ужасни... Струва ми се, че каймата има странен дъх и общо взето така ще хвърля 500г кюфтета. От тук ми стана тъпо, защото се бях настроила за вкусни кюфтета и се утеших със сладолед :D Вечерта не ми се ядеше много, но апетита ми дойде с яденето :)
В месечно неразположение съм и този път ми е доста неприятно. Цяла вечер се въртях, понеже ме боля корема, ставах към 4ч сутринта, за да пия хапче. Общо взето не се наспах. Цял следобед също ме боли, корема и кръста са ми като изтръпнали - не усещам какво ям, колко ям, гладна ли съм, тежко ли ми е... Приказка :D За тва цял следобед си лежа.
Едно хубаво нещо поне за този ден - сутришно кафе-раздумка с Карфицата в Северния парк, последвано от разходка в дебрите на парка :D Кой е съгласен, че едно от най-важните неща за хубаво кафе е и хубавата чаша (благодарение на Карфичето)...
Мнението беше редактирано от Sanya на 30.07.16 22:11.
30.07.16
22:07
Чашите са наистина много красиви! Чак да ти е кеф да пиеш кафе в тях :Д (sun)
Много симпатични чашки, а и като ги гледам как са удобни да се сгушат една в друга... Пък за храната - има и такива дни! Лошото е да се случва като си hangry :D
Тъй, снощи ядох още някакви неща, не си спомням какво точно, но беше по-скоро някво емоционално хранене, не толкова глад.
Тази вечер сънят отново беше мираж, разбуждах се на всеки час, ставах да пия два пъти хапче и накрая сутринта в 6:20 ме събуди непрестанен лай на куче. Станах.
Използвах докато е още прохладно, за да изпека едни мъфини, които си ги съчиних в движение и се получиха с много приятна текстура, влажни и мекички. Не мога да възпроизведа грамажи, защото слагах на око.
Опитах се по-късно преди обед да поспя и не знам точно колко време съм спала, но този път ме събуди бормашина :D
Цял ден се търкалям по леглото, апетитът ми е доста слаб, което трябва да се отбележи, че не се случва често. Но в един момент ми писна да лежа и сътворих това раздвижване:
100 лицеви опори (10х10), 150 гоблет клека с 5кг (10х15), 3х10 Slide board hamstring curls , 3х10 pike for abs
Плувнах в пот отново. Между лицевите и клека нямаше почивка, направих ги в суперсерия. Не беше твърде натоварваща тренировка, колкото да се почувствам жива :)
ХРАНА
1. 4 мъфина (яйце, кис.мляко, пълноз.брашно, овесени трици, протеин, сода, ванилия, канела, намачкан банан); 1 нектарина
2. 1 порция пълнозърнеста паста болонезе с пил.гърди, натрошено сирене и пресен босилек
3. 1/2 от порция паста
+ една напитка от кафе еспресо с 1/2 доза протеин и много лед - много фреш ми дойде ;)
4. 1 нектарина; дом.сладолед от банан, извара, канела, ч.л. фъст.масло, стевия
Кийп чилинг, кийп ролинг :D
Мнението беше редактирано от Sanya на 31.07.16 21:23.
31.07.16
18:00
Много сериозна тренировка си е това, не я подценявай. 100 лицеви- утре не завиждам на горната част на тялото ти :)
Не ти ли действат обезболяващи? Аз нямам особени болки, но еднократно вземам 2х500 мг. парацетамол и проблема се решава- но-шпа или спазмалгон не ми влияят по никакъв начин. Има един подобрен парацетамол- Солпадеин, доста добре действа и доста бързо. За мен би било много притеснително , ако болката продължи след обезболяващо или повече от 3-4 часа, камо ли 2 дни, не го намирам за естествено. Смятам, че цикълът изобщо не трябва да боли, освен леки спазми за час-два, докато се регулира тялото.
казано от Queen Cobra на 31.07.16, 18:00:
Много сериозна тренировка си е това, не я подценявай. 100 лицеви- утре не завиждам на горната част на тялото ти :)
Тогава добре, че утре ще наблегна на долната част :)
Не ти ли действат обезболяващи?
...
За мен би било много притеснително , ако болката продължи след обезболяващо или повече от 3-4 часа, камо ли 2 дни, не го намирам за естествено. Смятам, че цикълът изобщо не трябва да боли, освен леки спазми за час-два, докато се регулира тялото.
По принцип нямам проблем, действат ми, затова и никога не използвам силни обезболяващи като аулин например. Факт е също, че не ми се е случвало скоро два дни подред да ме боли така. Всъщност това се случва предимно вечер, докато спя. Бях свикнала само втория ден да имам болки, но този път продължава повече, за разлика от предния месец, когато почти не усетих, че съм в такъв период. Предполагам тази вечер вече всичко ще е наред :)
казано от Queen Cobra на 31.07.16, 18:00:
Смятам, че цикълът изобщо не трябва да боли, освен леки спазми за час-два, докато се регулира тялото.
Кобре, това съвсем не е така по мои данни, и друг път сме го коементирали (дневника на Точката). Не е “нормално” да има някаква непоносима, наистина непоносима, болка, но да боли е в реда на нещата, все пак са контракции.. Не знам защо приемаш парацетамол, това еднократно всеки месец ли го правиш? Аз не бих приемала такова количество парацетамол за менструални болки. Преди да родя, имах доста тежък цикъл, дори барах спазмолитици рядко. Това (болката), стига да не излиза от рамките на поносимото, е нещо, което природата е направила, за да се случва и просто трябва да се трае, за съжаление. Нечовешките болки, естествено, са съвсем друга бира. Ясно е, че е въпрос на хормонален баланс, който, ясно, се влияе от хиляди неща.
Мнението беше редактирано от karfi4ka на 31.07.16 19:29.
казано от Sanya на 31.07.16, 17:40:
.......
Използвах докато е още прохладно, за да изпека едни мъфини, които си ги съчиних в движение и се получиха с много приятна текстура, влажни и мекички. ..........100 лицеви опори (10х10),
хаха, снощи си правих 100 лицеви експериентче за време... Ииии... Да, утре няма да ти е гот :D
А тия мъфини - I will find you and I will eat ‘em! (h) :D не можах просто, не можах :D
Мнението беше редактирано от RogueOne на 31.07.16 18:13.