27/10
Ден, обикновен. Студен и много ветровит. Затова се разходихме до мола, че имах да купувам адаптирано мляко на дребната от магазин, който се намира само там :@ После у дома на топло, чистене, готвене. Надвечер вятъра утихна, почна да ръми обаче. Въпреки това излязох да тичам. Километрите са малко тази седмица, но така по-скромно ще я карам, докато се възстановя напълно. Следващо бягане - събота в гората.
Бягане 7К за 40:55 мин. :)
Храната :
- филия дом.хляб с масло и кашкавал, 1 кюфте и малко св.месо печено със салата зеле, 5 бисквити РК със следобедно кафе, салата шопска без сирене, маслини, пиле домашно със зеленчуци, готвено на котлон. Този път не го пекох след варенето и остана по-сочно.
Сега ако и децата са по леглата на времеееее, направоооо :D
Какво е това бебе, все заспива след 22 часа, и какво е това момче на 6 год. дето все заспива около 23:30 - 24 часа (tmi)
Лека и спокойна вечер!
казано от Vess на 27.10.16, 21:01:
Какво е това бебе, все заспива след 22 часа, и какво е това момче на 6 год. дето все заспива около 23:30 - 24 часа (tmi)Лека и спокойна вечер!
Е много просто, спортисти са като майка си. Колкото по рано ги приучиш да тренират, толкова по рано ще си лягат. Явно си личи че имат нужда от повече занимания, понеже си имат предостатъчно свежест, за да ги държи будни.
казано от kaloyan на 28.10.16, 01:22:
казано от Vess на 27.10.16, 21:01:
Какво е това бебе, все заспива след 22 часа, и какво е това момче на 6 год. дето все заспива около 23:30 - 24 часа (tmi)Лека и спокойна вечер!
Е много просто, спортисти са като майка си. Колкото по рано ги приучиш да тренират, толкова по рано ще си лягат. Явно си личи че имат нужда от повече занимания, понеже си имат предостатъчно свежест, за да ги държи будни.
Всеки ден по 30 лицеви опори, две обиколки на квартала и ще заспят в 21, нали :D
Мнението беше редактирано от Vess на 28.10.16 08:58.
Наистина за децата е полезно да спортуват нещо, не само заради здравето, но и заради дисциплината, която се изгражда с времето. :)
Така е, така е. Прави сте за децата, спорта е важен, гради много у характера на едно дете. Но дребната е все пак на 1 год. и 1 мес. нали .... нека стане поне на 3 :D
Баткото той е лесен, спортува детето, явно му идва леко обаче (wasntme) хххммммм....ще мислим в тая насока :)
28/10
Днес ми беше много студено преди обед. Сега докато мина на зимен режим бббррррр...... просто у дома съм все вир вода, а почнем ли да се приготвяме за излизане направоооо.... (whew) Това дребното се гъни като червейче и финалното обуване и обличане пред врата е направо (whew) и това всеки път ....
Излизахме за 30 мин. де, ама с мокър гръб и леко влажна глава хич не ми беше кеф. После у дома на топло. Докато спеше бебка, аз се раздвижих.
Две тренировки у дома със СТ и пудовка и 3 бягания ( с утрешното планувано ) за седмицата, доволна съм.
12 мин. всяка минута, в рамките на минута :
5 двойни динамични напада
6 лицеви опори
7 суинга @ 16 кг.
+ още 3 кръга :
5 обръщане и пуш преса @ 16 кг. ( х5 с всяка ръка )
10 СДХП @ 16 кг.
15 затворническо изправяне + бърпи ( ей това ме довърши (whew) )
Храната :
- палачинка от яйца, банан и кокосови стърготини
- ябълка
- чернокоп и салата домати
- ябълка и банан
- зелена салата с лук и домат, маслини, готвено дом.пиле със зеленчуци
Лека вечер!
Днес обещаха да заспят по - рано :D
Мнението беше редактирано от Vess на 28.10.16 20:51.
Добро утрооо :)
Тази сутрин започва дребната да вършее из кошарата, става горе и ме шпионира. Гледам часа то още 7:55. Викам си ауууу ужас, значи по новото време е 6:55. Станаха два ужаса....После надупила се тя и пак отнесла плувката, измъквам се лееееееко по терлички аз, и после се светвам, че часовника на телефона ми всъщност е по новия час :D Естествено ми олеква, че не е скочила толкова рано, което веднага ме води на мисълта че няма да почне да се киселее още от 10 часа сутринта за сън ;)
Толкова с лирическото отклонение тип бг-мама :P
29/10
Вчера бягах в гората, докато малък Пеца е на тенис. Много хубаво, чудно. Гората се е променила доста от последното ми ходене. Прекрасна есен. Добре, че знам камъните наизуст, че от килима от листа не се виждаха.
Бягане пресечен терен 8,600К за 54:27 мин. :)
Храната :
- филия с мед и тахан
- салата домати и краставици, остатъци от готвеното пил.със зеленчуците
- ябълка, банан
- салата шопска без сирене, маслини, св.врат с гъби и картофки на фурна
- сладолед (tmi)
Плана изпълнен, макар и с боледуване тази седмица. Три бягания и две домашни тренировки.
Как да не обича човек да бяга ? Погледнете колко е хубаво (nlove5)
Мнението беше редактирано от Vess на 30.10.16 08:52.
Сигурно си писала някъде назад, но къде е гората, в която бягаш във Варна? :)
Марги, гората е над Спортпалас, природен парк Златни пясъци. Там тичам :)
Наде, да, новите ми цвички са това, спешъл за трейл ;) Вижда се, че са Адидас, но за мен друга обувка за тичане няма. Просто това е моята марка :)
Мнението беше редактирано от Vess на 30.10.16 14:25.
Привет :)
30/10
Не съм тренирала вчера. Почивах си и основно занимавка с децата. Шетане из нас, на площадка с дребната и така.
Храната само :
- филия с мед и тахан
- ябълка, банан
- 4 яйца в масло, 1 домат
- 1 синя слива, малко грозде
- зелена салата с риба тон, маслини, св.врат печен с картофи и гъби
- 3 оризовки с мед и тахан ( МЦ глад за сладко и изобщо за всичко )
Днес имаме задачки с дребната. Обличаме се добре и навън.
Хубав понеделник и спорна седмица на всички (sun)
31/10
Привет!
Изпълнихме задачките днес с дребната. Само дето заспа в количката навън и после целия режим отиде .... да празнува Хелоуин (devil)
Нищо де, сега пак ще заспива с караконджулите и вещиците дето се разхождат навън :D
И бягах (inlove) Минавам на зимен режим вече ;) по тъмното и студеното.
Бягане 10К за 56:58 мин.
Храната :
- попара от овес, кр.масло и сирене
- филия с мед* и тахан
- банан* и 3 мини ябълки*
- 5 бисквити слепени с шоколад* (tmi)
- зелена салата с лук и домат, маслини, бъркани яйца* със сирене, филия квасен хляб*
Отивам да я видя в коя фаза на съня е дребната, та да се потапям и аз |-)
Лека ...
01/11
Честит Ден на народните будители!
Добро утро (sun)
Хубаво напекло в нас, ама студено .... бббррр....
Вторник иначе натоварен ден. Трябваше да вземам баткото на обед, за да ги водя на ваксини и двамата с дребната. После малко пазар с двамата и в нас. Тренирах докато спеше Мимка. Късния следобед в мола на детски РД. Оставих го него и се моткахме с дребната, че нямаше на кой да я оставя (dull) Както мразя да ходя по магазини и да се моткам безцелно, направоооо .... бляк (dull)
Тренировката :
11 кръга :
5 лицеви опори
10 динамични/скачащи напада
+ още 4 кръга :
10 лицеви опори
15 гоблет клека @ 16 кг.
Храната :
- филия* с мед* и тахан
- палачинка от яйца*, банан* и кокосови стърготини
- ябълка и грозде
- салата домати и краставици, бъркани яйца* със сирене, филия квасен хляб*
- 3 бисквити слепени с шоколад*
Грух, грух (tmi)
Хубав ден от мен (F)
Мнението беше редактирано от Vess на 02.11.16 09:58.
02/11
Здравейте :)
Вчера активен ден пак :D По обед дълга разходка с дребната по магазини пак (dull) Търсих й ботушки и яке, ама нищо не харесах ... пппфффф .... После за баткото от градината, после готвене, и надвечер като се прибра мъжо и бягах ;) Днес нищо няма да спортувам, утре домашна тренировка, събота и неделя ако успея две бягания да направя, ще е супер.
Бягане 10К за 56:14 мин. :)
Храната :
- филия квасен хляб* ( ФКХ ) с масло и кашкавал
- бъркани яйца* със сирене, домат и краставица
- банан* и грозде малко
- салата шопска без сирене, маслини, скумрия печена, елда* със зеленчуци
Хубав слънчев ден от нас (sun)
03/11
Добър ден 8-)
Голям сън тая нощ ... Е, ставах на 2 пъти да давам биберона и да люлея малко, но пък сутринта се събуди около 7:30 дребната, взех я при мен и като сме отнеслииии.....аз станах в 8:40 а тя спа до 9 часа (blush) Голям кеф :)
Вчера иначе без тренировка. След закуска в колата и да търсим обувки за зимата....пак греда, нищо не харесах .... Разходихме се хубаво иначе, и на площадка ходихме. Малко готвих надвечер.
Храната:
- филия* с мед* и тахан
- бисквита със смокиня*
- банан* и фурми с тахан
- грозде и ябълка
- зелена салата с лук и краставица, маслини, печена скумрия, елда* със зеленчуци, чаша (beer)
Днес май ще си стоим повече у дома, нещо дъждовно ми е едно такова.
Мързелив петък Ви желая :P
Привет 8-)
04/11
Вчера тренирах. По обед излизане. Пазаруване, площадка. После у дома като заспа дребната, готвене и тренировка и деня мина.
Тренировката :
11 кръгчета:
5 лицеви опори
10 динамични/скачащи напада
+ 100 бърпита (whew)
Това как ми хрумна не знам...голям зор си беше. Не съм правила 100-те сигурно 2 години. Не съм гонила време, просто целях да е макс. бързо като поглеждах часовника. Еми цееееели 11 мин. бъхтих (tmi)
Храната не я помня точно. По спомен : фкх* с мед* и тахан, ябълка и круша, банан, салати на обед и на вечеря, печени кюфтета от мляно месо, дояждах елдата* със зеленчуци. И няколко бисквити РК с мед* и тахан имаше (blush)
05/11
Днес бягах в Морската градина с количката и бубка. Организираното бягане е вече от 9:30 и ще мога да ходя, когато си искам (sun)
Бягане 10К с количката за 59:56 мин.
Храната :
- кисело мляко с банан и овес
- круша
- 4 яйца* в масло, салата домати, 3 оризовки с мед* и тахан
- грозде и банан
- вечерята ще е салата зеле с магданоз и домат, маслини, кюфтенца от мляно месо и картофена салата, ще има и (beer)
Хубава вечер :)
06/11
Хубав топъл ден. Голямата избирателна активност бе причина да се разходим два пъти днес. Няма лошо, времето беше чудно. Огромна опашка, първия път се отказахме заради това, решихме да отидем по-късно. Отидохме и следобед, отново огромна опашка. Но мили и добри хора ми направиха път като ме видяха с количката и дребната. Благодарих им от сърце :)
Иначе и бягах днес :)
Разходка общо за деня 6К с децата :)
Бягане 7,700К за 43:03 мин. (sun)
Излязох за макс. 7К, но по непредвидени от мен причини, станаха почти 8К. Някъде на 5-я км. намерих ученическа лична карта с карта за градския транспорт. Погледнах адреса и видях, че детето живее в нашия квартал и знам кой е блока. На връщане тичах до адреса и занесох картата на детето. Много се зарадва милото :)
Храната :
- филия* с мед* и тахан
- банан*
- салата домати, 2 кюфтенца с картофена салата
- ябълка, 1 синя слива, грозде
- вечерята ще е зелена салата с лук, репички и краставица, маслини, пиле* с грах и още зеленчуци, бира
Хубава вечер от нас :)
Дребната яде грозде (inlove)
Мнението беше редактирано от Vess на 06.11.16 18:20.
казано от Vess на 06.11.16, 18:19:
Излязох за макс. 7К, но по непредвидени от мен причини, станаха почти 8К. Някъде на 5-я км. намерих ученическа лична карта с карта за градския транспорт. Погледнах адреса и видях, че детето живее в нашия квартал и знам кой е блока. На връщане тичах до адреса и занесох картата на детето. Много се зарадва милото :)
И аз се зарадвах :)
Тежка нощ пак ...
Нов зъб пробива, освен това яко сополи и за капак вдигна и Т снощи дребната (dull) Тая сутрин пак висока Т ... тежък ще е деня...
07/11
Разходка вчера имаше и тренирах следобед.
Тренировката :
7 кръга :
3 набирания
6 лицеви опори
12 ходещи напада с 2х3кг.
+ още 4 кръга :
5 обръщане и пуш преса @ 16 кг. ( х 5 с всяка ръка )
10 лицеви опори
15 гоблет клека @ 16 кг.
Храната е обичайната за мен. Нищо ново или различно...
Хубав ден!
Добро утро!
08/11
Тая нощ що годе биваше.... Пак имаше Т но като я свали, спа по-добре дребната та и аз поспах малко. Сега още спи, ще я видим днес как ще е ....
Вчера иначе отвратително топло за сезона време :@ И до докторката ходихме да я прегледа, и там бацилник (shake)
Надвечер излязох само за едни 5К, че ми беше притеснено и свито. Тая седмица най-много и в четвъртък да тичам и туй то май ....
Бягане 5К за 26:56 мин.
Май PR ми е това (wasntme)
Храната обичайната за мен. Повече мазнини имах вчера мисля, но .... каквото - такова.
Хубав ден драги ми смехурковци 8-)
Мнението беше редактирано от Vess на 09.11.16 08:44.
Добро утро :)
09/11
Вчера деня беше долу-горе биващ ;) Дребната не е вдигала Т през деня, вдигна веднъж до 37,9 и си я свали сама. Вечерта също не е вдигала, но това не й пречи да се събуди в 4 часа и до 5 да мрънка и да се преспиваме (dull) Пак малко сън и на обяд май няма да имам възможност за дрямка .... Мисля да я водя у баба й а аз да сляза в Морската да тичам ... ще видим.
Не съм тренирала иначе, само разходка. И пак отвратително топло за сезона :@
Разходка с количката и пазаруване 5К .
Храната :
- 3 варени яйца* полети с мед*
- ФКХ* с кашкавал, 1 варено яйце*, домат и няколко маслини
- ябълка и 1/2 банан*
- 3 бисквити слепени с шоколад* с кафето
- зелена салата с лук и розов домат, маслини, готвено зеле* с елда и свинско на фурна, чаша (beer)
Дано са здрави децата, че утре отиваме на тийм билдинг с колегите на мъжо, Енев ;)
Хубав и слънчев четвъртък!
Пак безсънна нощ (dull) Кога ще излязат тия 20 зъбааааа.....плачаааа ;(
Айде, няма да мрънкам, който има деца да си ги гледа, нали :D
Вчера бягах иначе, а днес преди малко домашни занимания, че почвам да оправям багаж сега, и както казва Енев, следобед тръгваме на Бял кон за Рая 8-)
10/11
Бягане 10К за 58:42 мин. :)
Храната ВМ-НВХ предимно. Така се получи просто.
11/11
13 кръга
6 лицеви опори
12 динамични/скачащи напада
Централен планк 8 пъти в интервали 20/10
Днес до сега съм изяла 3 яйца в масло и кафе с кокосово масло. Другото предстои, не знам още :)
Хубави почивни дни на всички!
Здравейте 8-)
Събота и неделя чудно си изкарахме на тиймбилдинга на мъжо. Хубава компания, хубави хора. Е, малко с дребната все някой дежуреше до нея, че имаше едни стълби дето яко я привличаха :D но, каквото такова.
В неделя се точех за едно състезание горско точно там, до Търговище, но не отидох. Времето в събота през деня беше супер, но вечерта яко дъжд и на сутринта в неделя кофти. Вятър силен, студено, нямаше как да ги оставя да ме чакат мъжо с двете деца на тоя ветрилник, аз докато катеря баирите. Затова не отидох. Здраве да е :) Тая неделя обаче, дето идва, мърдане няма ;) 33К ме чакат. Ще бягам от Камчия до Галата 8-)
Описвам само вчерашния неделен ден. Имах намерение като се приберем да тичам, но тия ми ти ветровееееее......как да стане :@ та раздвижих леко кръвта в домашна обстановка.
13/11
Движението:
Слънчеви поздрави 5А + 3Б
Лицеви опори през 60 сек. - 10, 12, 7, 7, 9
Клекове през 60 сек. - 19, 24, 19, 19, 27
Скромно, ама ми стана готино така :)
Храната :
- закуска в хотела - филийка с масло и кашкавал, 1 варено яйце и 1 филийка с масло и сладко от ягоди
- салата домати и пипер, 3 яйца* в масло, 1 банан* с тахан
- ябълка
- 1 с.л.мед* със сода ( гърлото пак ме метна :@ )
- салата зеле* с домат, маслини, готвено леща с елда*, много зеленчуци и босилек, филийка препечен квасен хляб*, чаша червено вино
Хубав понеделник и спорна седмица от мен 8-)
Мнението беше редактирано от Vess на 14.11.16 09:25.
14/11
Нормален понеделник, пазаруване с дребната, после у дома, шетане, занимаване с нея и т.н. следобед и до работа ходихме, че имах да си вземам едни неща от там и да уточнявам връщането си и деня мина. Надвечер строена до вратата чакам да се приберат мъжете и газ да бягам.
Бягане 9,500К за 55:02 мин.
Доста студено. Уж беше утихнал вятъра, но не, не беше :@ Подцених времето и малко тънко бях облечена, та бая кофти ми стана на финала, на баира на КАТ, така ме духаше насреща, че си беше ... борба ... Тази седмица още най-много 2х5К да направя, ще видим.
Храната :
- ябълка и 1/2 банан*
- 2 оризовки с мед* и тахан, 1 банан* с тахан, 3 фурми
- ябълка и банан*
- зелена салата с лук, репички и краставица, маслини, готвено леща с елда*, зеленчуци и задушени броколи, малка филия квасен хляб*, чаша червено вино
- 2 реда шоколад черен с лешници
- цял ден си мажа сливиците с мед* и сода
Толкоз. Днес още по-студено, ще си седим у дома цял ден май ;)
Хубав вторник (F)
Привет!
Не съм добре...историята с моето гърло и АБ от преди 2 седмици се повтаря. Положението все повече се влошава, тоя път лошото е, че и дребната не е добре :( То как да е, по цял ден с мен. Днес ще ходим на консулт с УНГ. Тоя път не само аз ами и тя май ще сърба АБ :( Просто тая есен направо (puke) То няма такива гадове, вируси, бактерии и т.н. Не се повлияват от АБ, от нищо....
И предстоящото ми състезание отива към отпадане :( .... толкова го чаках и така исках да го бягам това трасе :( .... реве ми се ;(
15/11
Леко раздвижване у дома :
100 Джака да загрея
Лицеви опори през 60 сек. - 10, 12, 8, 8, 13
Клекове през 60 сек. - 27, 34, 21, 21, 35
Набирания - 2, 3, 3, 3, 2, 2, 2, 2
Набиранията не съвсем чисти, тръгвах от стъпила на пръсти т.е. повдигната на пръсти.
Храната :
- ябълка и 1/2 банан*
- филия квасен ръжен хляб* с мед* и тахан
- ябълка и банан*
- мед* със сода цял ден ама ефекта йок :@
- парче печена тиква
- зелена салата с лук, краставица, репички и авокадо, маслини, филе от сьомгова пъстърва, салата картофена, чаша червено вино
- пак печена тиква с мед* тоя път
Хайде, до после ...
Добро утро !
16/11
Не съм тренирала. До обяд чакане по кабинети, аптеки, пазаруване с ревящо, сополиво бебе. Милото, даже пред единия кабинет си поспа в скута ми .... В крайна сметка сме на АБ и двете и пробиотик. За Мимка капки за ушетата и за нослето. Зачервили са се и ушите и няма как без АБ. Аз като малка съм боледувала доста от уши и знам какво й е :( И естествено още вечерта имахме подобрение и тя и аз, но мога ли да рискувам .... пппффффф .....
Така, до края на седмицата няма да се бяга. Смених си дистанцията за неделя от 33К на 16,5К :( Няма как да ги бягам след такъв спад в имунитета. Аз щях да ги мина, но не е това най-важното. Сега остава да убедя и мъжо да ида (dull)
Храната :
- ябълка и банан*
- филия ръжен квасен хляб* с мед* и тахан*
- банан* и 5 фурми с тахан*
- салата шопска без сирене, картофена салата и скумрия печена, резен лимон, 3 скилидки чесън
- печена тиква с мед*
Хубав и слънчев ден (sun)
17/11
Дребната стана на 1 год. и 2 месеца (inlove) Пусто време как бързо минава ...
Вчера по обед разходка около 3К с пазаруване. Нямаше вятър и беше приятно. Днес гледам пак ще е така, ще се излиза :)
На обед като заспа дребната, изкарах постелката и малко йога.
Ащанга йога 60 мин. (sun)
И днес вече съм с МТ ...
Храната :
- банан* и 5 фурми с тахан*
- 1/2 скумрия печена, 1 домат със сирене, малко от картофената салата
- ябълка, 1/2 банан*
- печена тиква с мед*
- зелена салата с лук, репички и краставица, маслини, пиле с кафяв ориз и гъби на фурна, чесън доста
- 2 реда черен шоко с лешници
В неделя ще се бяга 8-) но още ми е криво, че няма да е 33К (shake)
Слънчев петък (F)
Мнението беше редактирано от Vess на 18.11.16 09:41.
18/11
Вчера не знам, ама цял ден нещо все тъпча ... какъв е тоя апетит по никое време (tmi) Иначе времето беше супер вчера и се възползвахме та поседяхме и играхме на слънце с Мимка :) После у дома да спи, а аз малко се разкърших. После прахосмукачка и прахоляци бърсахме :)
Ащанга йога 40 мин. ( Поздравите х 5 и позите от стоеж )
Лицеви опори през 60 сек. - 11, 15, 9, 9, 13
Клекове през 60 сек. - 30, 38, 27, 27, 40
Храната :
- банан и 5 фурми с тахан*
- скумрия печена, картофена салата с пресен лук, домат, няколко маслини
- печена тиква с мед*
- ябълка
- доста стафидно грозде
- салата зеле* с магданоз* и краставица, маслини, печено пиле с кафяв ориз и гъби, чаша бира
- 2 реда чер.шоко с лешници
Днес ще почивам от всякакви спортни занимания, утре бягам 16,5К. То добре, че така стана, че както не съм бягала от понеделник ....
Хубава и слънчева събота (sun)
Мнението беше редактирано от Vess на 19.11.16 09:36.
Съботния ден без спортни занимания, само си хапвах и шетане из нас.
Вчера беше състезанието....
20/11
Какво да кажа....супер, мега, трудното трасе. Добре, че смених дистанцията ;) Първите 10К бягане, осаналите 6К оцеляване (whew) Много стръмно качване, после много стръмното спускане ( по въже (wait) ) , после пак мега стръмното качване, и на финала лазене на 4 крака, толкова стръмно беше, че нямаше как на 2 да го качваш :D И на два пъти и до плажа се спускахме, бягане по пясъка....абе ЯКООООО си беше :D Но ако бях драпала 25-26К първо и после този финал, щеше да ме довърши.... Достатъчни ми бяха 16-те за след такова боледуване.....
Бягане пресечен терен 16К за 2 часа и 4 мин. (whew)
Храната :
- овесени ядки с банан и кокосово мляко*
- чаша бял боб с филия хляб, 1 мъфин от овесени ядки*, 1 вафла Ная ( това след финала )
- банан с тахан*
- 4 бисквити РК с кафето у дома
- салата зеле* с магданоз* и краставица, маслини, вратна с печени картофи* и елда
- тиква с кокосово мляко* и яйца* на фурна
Ставам да закусваме, че имам да ходя пак до поликлиниката на контролен с Мимка.
И едно фото от състезанието, само него имам за сега :)
Добро утрооо (wave)
21/11
Понеделник сутрин на контролен преглед с дребната. Добре сме, излекувани :) После до работа да си взема едни бланки, после мъничко навън, че много смотано време и така. На обед след като заспа Мимка, метнах да мия мивки, баня. Така хубаво загрях, та продалжих с още малко ;)
Лицеви опори през 60 сек. - 14, 14, 10, 10, 15
Клекове през 60 сек. - 29, 34, 29, 29, 43
Храната :
- филия квасен хляб* с мед* и тахан*
- ябълка, банан
- салата зеле с магданоз*, малко парче от вратна
- ябълка
- 4 бисквити РК с кафе
- салата домати, краставици, лук* и магданоз*, маслини, бъркани яйца* със сирене, чаша червено вино
По 3 пъти на ден от няколко дни ям от бъркоча мед* с лимон и джинджифил, но все забравям да го впиша.
И две снимки на доволната ми физиономия, че съм качила баира и следва финал :)
22/11
Обикновен вторник. Малко преди обед излизахме, после докато спи дребната, готвих и оправях пранета. Следобед тичах в Морската. Оставих я на баба й. На връщане взехме баткото от градина и газ у дома.
Бягах 11К за 1 час и 4 мин. :)
Храната :
- банан с тахан*
- бъркани яйца* малко елда
- ябълка и банан
- шепа грозде, 4 бисквити РК
- зелена салата с лук*, краставица и репички, маслини, варена френска леща, 1/2 филия хляб*
- 2 реда черен белгийски шоколад
Хубав ден от нас (F)
8-) (wave)
23/11
Малко задачки преди обед. После чистене, готвене. Плановете бяха у дома малко лицеви а вечерта докато Петьо е на тренировка, да направя интервали на стадиона. И стъкмена, облечена чакам ги аз, и човека решил, че не му се ходи на тренировка. Не и не, не иска. И аз увиснах с интервалите :D Само малко домашно раздвижване :
Набирания - 33
Лицеви опори - 66
Набиранията някъде около 12 без асистиране, другите с помощ с ластик.
Храната :
- банан* и 3 фурми с тахан*
- ябълка
- 2 варени яйца*, резен сирене, малка филийка*
- банан* и грозде
- салата зеле* с краставица, маслини, скумрия печена, задушен карфиол, чаша червено вино
- 2 реда белгийски шоколад (dull)
(wave)
24/11
Не тренирах, май само домакинстване и излизане малко. Мъжо имаше уговорка да играе тенис и аз оставих бягането ми за петък.
Хапването и него не помня, но е както обикновено за мен.
25/11
Вчера вече се размърдах. Освен бягане и у дома раздвижих. Дребната реши да спи цели 3 часа на обед та време за готвене, шетане и трениране бол ;)
1-2-3-4-5-6-7-8-9-10-9-8-7-6-5-4-3-2-1
Лицеви опори
Тръстъри с 16 кг. пудовка
Бягане 8К за 45:41 мин.
Общо х 100 от двете упражнения. Раменцата ми плачат днес ...
Бягането в доста студено вече време, че и мъгла лека беше паднала ... но това е положението, от сега нататък така ще е :)
Храната:
- ябълка
- купичка леща, филия* с мед* и тахан*
- банан* и ябълка
- 2 сурови дом.бонбона*
- салата зеле* с магданоз* и розов домат, маслини, печено пил.бутче* с картофи*
- още 2 бонбона* от домашните
Хубава и мързелива събота :P
26/11
Добър вечер :)
Днес из дома изцяло, само едно 40-ет минутно излизане на пазар с количката и двете деца.
По обед малко раздвижване докато дребната спи.
Йога 50 мин. ( без обърнати заради МЦ )
Храната:
- ябълка, кафето с кокосово мляко* и мед*
- малко салата зеле*, 1/2 филийка квас.хляб* с мед* и тахан*
- сусамка,и парче слънчогледова халва
- пълнозърнест.крекери, малко печен нахут, 1/2 банан
- зелена салата с лук*, репички, краставица и риб тон, маслини, пил.печ.бутче* с печени картофи*, чаша червено вино
- тиква* с кокосово мляко* и яйца * на фурна, 1 дом.суров бонбон*
Лягам, че ще изям хладилника ...
Йога по-често трябва (wait)
И една актуална снимка :)
Мнението беше редактирано от Vess на 26.11.16 23:27.
Добро утро (sun)
27/11
Движението :
Бягане 8К в гората 49:30 мин.
Йога около 35 мин. ( Слънчеви поздрави х 5 + 15 мин. упражнения за ядро с Кино )
Храната :
- печена тиква с кокосово мляко* и яйца* и мед*, ябълки 2, филия квасен хляб* с мед* и тахан*, някакви обикн.биксвити с кафето, 2 мандарини, 1 суров бонбон домашен*, салата зеле* с краставица и магданоз*, маслини, 1 пълнена пиперка с кайма и ориз, 3 яйца в масло*, чаша червено вино
Хубава седмица на всички!
28/11
Нищо не съм тренирала вчера, то нямаше кога и как. Трябваше да взема баткото на обед, че имахме да му купуваме нещо, после да вземем дребната от баба й, докато се приберем, готвене, и като се прибра мъжо, айде на детски рожден ден. Прибрахме се към 20 часа, вечеря, оправяне на децата и стана полунощ. Дните ми минават като един миг ....
Храната само:
- ябълка
- ябълка и банан* с тахан*, няколко обикн.бисквити, парче тиква с кокосово мляко* и яйца* на фурна, намазана с мед*
- някакви зеленчукови мини кюфтенца и 2-3 мини парченца пица на детския РД
- парче торта
- домашна класическа туршия*, маслини, купичка боб, 1/2 филия квасен хляб*, чаша червено вино
Хубав, снежен вторник (F)
29/11
Студенко вчера и малко излизахме. Из квартала само на пазар и за детската кухня, после у дома на топло :)
Движението:
Ащанга йога 60 мин.
Бягане 10К за 58:08 мин.
Храната :
- филия квасен хляб* с мед* и тахан*
- ябълка*
- банан с тахан*
- няколко бисквити РК с кафе
- 1/2 банан
- салата зеле* с краставица и магданоз*, маслини и 2 скилидки чесън*, 3 яйца в масло*, кафяв ориз с гъби на фурна, чаша червено вино
- печена тиква с кокосово мляко*, яйца* и мед*
В периода след МЦ съм и апетита ми е в пълната си стихия (tmi)
Мнението беше редактирано от Vess на 30.11.16 09:24.
казано от Vess на 30.11.16, 09:04:
Аз мислих, че това ни се случва в периода преди МЦ :D Наскоро обсъждах, че жените сигурно имаме максимум 1 седмица в месеца, в която сме доволни и се чувстваме ок... Тежко бреме (wasntme)
казано от Sanya на 30.11.16, 09:29:
казано от Vess на 30.11.16, 09:04:
Аз мислих, че това ни се случва в периода преди МЦ :D Наскоро обсъждах, че жените сигурно имаме максимум 1 седмица в месеца, в която сме доволни и се чувстваме ок... Тежко бреме (wasntme)
При мен нещата се промениха след второто раждане. Веднага след МЦ ми е овулацията и тогава ела да видиш (tmi) Висок апетит и якото подуване. Преди и по време на МЦ съм ОК, но послееее ...... :D
Добро утро!
30/11
Движението вчера :
Слънчеви поздрави А+Б х 5
1-2-3-4-5-6-7-8-9-10
Лицеви опори
Тръстъри с @ 16 кг. пудовка
Опити за това
10-9-8-7-6-5-4-3-2-1
Лицеви опори
20-18-16-14-12-10-8-6-4-2
Клекове
Приключих със стойка на глава
Храната :
- банан с тахан*
- ябълка
- крайшник от хляба* с овче сирене
- тиква с мед* и тахан*
- 5 фурми с тахан*
- салата краставици, малко дом.туршия*, маслини, купичка боб
- филия* с мед* и тахан*
Нормален ден иначе. Доста студенко и разходките са все по-кратки..... Вечерта водих баткото на тенис, но не бягах. И така.
Хубав четвъртък (F)
Мнението беше редактирано от Vess на 01.12.16 09:23.
Здравейте :)
Замотах се и забравих отчета ...
01/12
Движението вчера :
Йога 60 мин. :)
Храната :
- препечена филийка* с масло и овче сирене
- ябълка
- банан с тахан*, няколко бисквити РК с кафе
- зелена салата с лук и домати, маслини, домашна пица* ( ръжен блат соден, домати, лук, босилек, гъби, кис.краставички и кашкавал)
Петьо от кога ме врънка да съм направила домашна, здравословна пица ;) та, изпълних му желанието :)
Хубав петък от нас :) Днес се каня да бягам довечера 8-)