19.02.14
18:14
А ти какво ще ми дадеш?
Е как какво, почетох те с титлата Колега. Току виж са те направили асистент по Правна информатика :D
20.02.14
11:15
Не знам дали съм ти споменавал, ама никога не съм харесвал правото, така че “колега” идващо от правист не ми чеше егото по никакъв начин :D :D :D Но виж, аз съм меркантилен, може да помислиш и да пробваш с някоя по-хубава оферта :D
казано от Херцог Трън на 20.02.14, 11:15:
Не знам дали съм ти споменавал, ама никога не съм харесвал правото, така че “колега” идващо от правист не ми чеше егото по никакъв начин :D :D :D Но виж, аз съм меркантилен, може да помислиш и да пробваш с някоя по-хубава оферта :D
Това е все едно да кажеш, че не харесваш ядрената физика... :)
20.02.14
13:30
Тя е интересна бре :) Всеки с интересите си - за някого ще е ядрена физика, за друг ще е право, за трети ботаника :)
Иначе, днес много удобно ми се пада “чийт” ден :D Утре няма да имам извинения ако не се справя добре на тренировката :D
Мислех с 1,3кг вратни да заредя + сладко и т.н., но за съжаление снощи докато чистех вратните....открих в тях червеи :( А уж беше прясно месо, ама кОр :( Та днес от стола до офиса - 2 вратни, боб с карета 3 големи порции, 400гр зеле и моркови - основно ядене. Отделно ще има разни въглехидратни, ама ще видим какви точно.
Честно и аз не я схванах- искаш, Жика, да кажеш, че е нещо фундаментално ли без, което не може и няма как на човек да не му харесва? Поясни моля : )
Ъъъ, откъде тези вратни с червей ? Колко време седяха във вас и от какво си ги чистил ?
казано от StefanR на 20.02.14, 13:45:
Ъъъ, откъде тези вратни с червей ? Колко време седяха във вас и от какво си ги чистил ?
Да не говорим, че технически погледнато е малко вероятно да са червеи, а по-скоро са личинки на мухи. :D
казано от Бойко на 20.02.14, 13:45:
Честно и аз не я схванах- искаш, Жика, да кажеш, че е нещо фундаментално ли без, което не може и няма как на човек да не му харесва? Поясни моля : )
искам да кажа, че не се вниква в него току-така, необятно е като материя, за да кажеш, че ти харесва или не..не за друго ами щото обикновено тези,които не го разбират, не го и харесват ;)
20.02.14
13:57
казано от Boby_ на 20.02.14, 13:52:
Да не говорим, че технически погледнато е малко вероятно да са червеи, а по-скоро са личинки на мухи. :D
деликатес! отвреме на време оставям месото да се поразвали малко ххъъхъхъх
20.02.14
14:01
Ами, от месарница(ъгъла на Янко Сакъзов и Евлоги), Стефане. Онзи ден следобед майка ми ги купи на връщане, прибрани в хладилник до снощи. Съмнявам се да е от тези 1-2 дни. Иначе ги “чистех” от кокала, не обичам да ги правя с кост и го махам винаги. А иначе червеи или мухи...значение няма май особено.
казано от Jikata на 20.02.14, 13:54:
казано от Бойко на 20.02.14, 13:45:
искам да кажа, че не се вниква в него току-така, необятно е като материя, за да кажеш, че ти харесва или не..не за друго ами щото обикновено тези,които не го разбират, не го и харесват ;)
Жика, явно съм разбрал що годе правилно...не е като да не го разбирам (не като юрист разбира се) - има интересни неща в правото, но по-голямата част е скука :) Когато почнеш нещо от интерес - ти не го разбираш, но пак ти е интересно, нали така? :)
Мнението беше редактирано от Херцог Трън на 20.02.14 14:03.
казано от Ragnar Lodbrok на 20.02.14, 13:57:
18+!!!
Жика, сега разбрах какво имаш предвид, обаче не съм съвсем съгласен. Чалгата примерно/просто първия пример дошъл ми на ум/ не я харесвам и дори да почна да я разбирам едва ли ще почна да я харесвам. Мога да дам и примери други, но не мисля, че е нужно. Не е казано, че трябва да разбираш нещо, за да го харесваш или не- това си е моето скромно мнение де.
казано от Бойко на 20.02.14, 14:07:
Жика, сега разбрах какво имаш предвид, обаче не съм съвсем съгласен. Чалгата примерно/просто първия пример дошъл ми на ум/ не я харесвам и дори да почна да я разбирам едва ли ще почна да я харесвам. Мога да дам и примери други, но не мисля, че е нужно. Не е казано, че трябва да разбираш нещо, за да го харесваш или не- това си е моето скромно мнение де.
Там е ясно с чалгата...няма нищо за разбиране...
Но за правото е друго...суха материя е, докато не се сблъскаш с казусите, с които няма как да се сблъскаш ако не го разбираш малко от малко и да го приложиш ;)
казано от Херцог Трън на 20.02.14, 14:01:
Ами, от месарница(ъгъла на Янко Сакъзов и Евлоги), Стефане. Онзи ден следобед майка ми ги купи на връщане, прибрани в хладилник до снощи. Съмнявам се да е от тези 1-2 дни. Иначе ги “чистех” от кокала, не обичам да ги правя с кост и го махам винаги. А иначе червеи или мухи...значение няма май особено.
Баси, едно време я харесвах доста тази месарница. Бих ги попитал имат ли идея какво се е случило, че така..
20.02.14
15:01
Мисля че е ясно какво ще ти кажат ако ги попиташ :) “Нямат идея..” “това не е така” “вие сте ги съхранявали грешно” :) Нейсе, явно ще си взимам само от месарницата откъдето взимам иначе, просто ме мързеше в тоя ден да ходя :)
казано от Херцог Трън на 20.02.14, 15:01:
Мисля че е ясно какво ще ти кажат ако ги попиташ :) “Нямат идея..” “това не е така” “вие сте ги съхранявали грешно” :) Нейсе, явно ще си взимам само от месарницата откъдето взимам иначе, просто ме мързеше в тоя ден да ходя :)
С риск да прозвуча като скандалджия :D - Тръне, отиваш и ги правиш на две стотинки. Докато се траем, ще ни правят на маймуни. Не приличаш на конформист, така че защити си позицията :).
20.02.14
15:47
казано от Петър на 20.02.14, 15:35:
С риск да прозвуча като скандалджия :D .
Точно като такъв звучиш. Отива Тръна в магазина, хвърля разваленото месо на тезгяха и се развиква.
- Това месо е ваше и има червеи, но нямам доказателство за произхода на червеите!
:D
20.02.14
16:01
Е те тва е - сега ако харесваше правото и беше попрочел малко от тая материя щеше с усмивка да им върнеш месото, а те да ти се радват, че го връщаш... ;)
Аз за такива ситуации умирам, винаги с голям кеф гледам как им увисват носовете :)
20.02.14
16:07
Сашо, да, ако имах бележката (най-малкото), но за съжаление я нямах :) Плюс това, не съм го купувал аз :)
То не пречи само за скандала да отида, ама файда иначе 0 :)
20.02.14
16:10
Не е точно така, вземи жертвай 24-ката и бътчето ще доведе някой опитен/опитна колега/колежка :)
Току виж си изкарал 24 кила пържоли за 24 чугун - далавера отвсякъде :D
20.02.14
16:21
Къде, къде по-лесно е да хвана Десо и Карфичка, тях мога и с диабет да ги подкупя :D :D :D
20.02.14
16:47
Ми не, ти така или иначе пряко няма как да свършиш работа, просто не ми трябват посредници като мога да работя директно с нужните хора :D
казано от Херцог Трън на 20.02.14, 16:07:
Сашо, да, ако имах бележката (най-малкото), но за съжаление я нямах :) Плюс това, не съм го купувал аз :)
То не пречи само за скандала да отида, ама файда иначе 0 :)
Бележката хич не ти е необходима :). Подценяваш чувството за вина и страха от последствията у такива дребни тарикати като тия “месари”. Дори да не ти подменят мръвката и само да видиш как почват да чупят пръсти и им избиват капки пот по челото, е достатъчен реванш. А и не забравяй черния ПР - 5 човека да има на опашката, на комплименти от твоя страна не биха обърнали внимание, но на рекламация и то от такова естество - стой, та гледай :D
20.02.14
18:58
казано от Boby_ на 20.02.14, 14:01:
18+!!!
Знаех си, че НЕ трябва да го гледам (tmi) , въпреки че имам 18 :Д .. Херцоже, давай ся тортите... сега е момента.
п.с Внимавай с чийт-а (wait)
Мнението беше редактирано от Danniii :) на 20.02.14 18:59.
20.02.14
19:03
казано от Danniii :) на 20.02.14, 18:58:
казано от Boby_ на 20.02.14, 14:01:
18+!!!
Знаех си, че НЕ трябва да го гледам (tmi) , въпреки че имам 18 :Д .. Херцоже, давай ся тортите... сега е момента.
п.с Внимавай с чийт-а (wait)
казано от Херцог Трън на 20.02.14, 19:03:
Ох, мамооо!!! Я елате пиленца при...:D :D
20.02.14
20:10
Това за такива подобни случаи ли го пазеше? Ти не си добре................. (nbat)
20.02.14
20:11
казано от Danniii :) на 20.02.14, 20:10:
Това за такива подобни случаи ли го пазеше? Ти не си добре................. (nbat)
Тежката артилерия (devil) (devil) (devil) (devil) (devil) (devil)
казано от Херцог Трън на 20.02.14, 20:11:
Сигурен ли си, че сам не си заразил месото насън ? Само за да можеш да включиш тежката артилерия ? :-)))
21.02.14
11:01
казано от StefanR на 21.02.14, 09:24:
казано от Херцог Трън на 20.02.14, 20:11:
Сигурен ли си, че сам не си заразил месото насън ? Само за да можеш да включиш тежката артилерия ? :-)))
Хаха, де да беше толкова лесно... :)
21.02.14
11:04
Опит за кондиция. Ще я правя наново, защото днес просто кондицията беше 0. 00000000. Даже не я почнах реално.
Правих клек и тяга.
Клек до 6+2х170 (6ца, 30 секунди, 2ка)
Тяга до 2+0х210 (2ка, 30 секунди, 0)
0та можеше да е 1ца, но ме изгърби стабилно и пуснах щангата. Клека с аванс, но китките ми изтръпнаха и едвам придържах щангата. На краката много леки.
Събудих се свеж, много повече от обикновено. След това обаче ме налегна жестока летаргия...кОр.... :@
23.02.14
12:36
За който му се гледа : http://forumsleague.org/index.php?option=com_wrapper&Itemid=411
От 14:00 :) Качество - поне колкото в А група, може би по-добро :D
23.02.14
16:36
За съжаление тежка загуба на финала и не успяхме да си защитим купата днес...Хем сравнително слаба и дезориентирана игра, хем толкова рикошети, че се чудя дали да не ходя да коля пилета и да лея куршум...
Може и агънце да заколиш, аз ще ти подскажа как да го сготвиш ;)
Иначе за мача от това, което аз видях, нямахте адекватно противодействие на Мирко и от там ви дойдоха и головете. Поне първите два де, след това не мога кажа, но предполагам ,че пак е бил замесен.