19/02
Започнах с 50 бърпита
5 врътки от :
10 тяга 30 кг.
10 обръщане от вис 30 кг.
10 тръстър 30 кг.
10 изхвърляне дясна ръка 16 кг.
10 изхвърляне лява 16 кг.
10 заден клек 30 кг.
И приключих с 50 бърпита :)
Размазах се доволно (makeup) и почнах със салатата, че ме чакаха гладни мъжете :D
20/02
Сутришно така :)
Лицеви опори през 60 сек. - 10, 12, 7, 7, 18
Клекчета през 60 сек. - 38, 47, 34, 30, 55
Нищо за отбелязване :) На работа, една и съща, дребен на градина и така. И днес чудесно (sun) е напекло тук, но за почивните дни го дават кофти май.....Е, все пак сме зима :)
Мнението беше редактирано от Vess на 20.02.14 11:13.
21/02
Почивах този ден, но пък...дребен бори някаква гад и цяла нощ сваляхме температури от над 39,2 (dull) До тези стойности нищо не давам, но стигна 39,6 и дадох Нурофена (dull) Мисля другата седмица да си поседим в къщи с него, да го стабилизирам и така :) Иначе караме на чай с много мед*, клеева тинктура и плодове ударно :) никакви лекарства :)
22/02
Днес детето е доста по-добре през деня, та скатах 1 час да скокна до залата. Мъжо с детето у дома :)
3 врътки :
10 бърпи
50 скока на въже
(последния кръг, бърпито беше комбо с набиране 8-) )
Тяга :
8х20кг.,8х50кг.,5х70кг.
5х80кг. 3х2х90кг. от дефицит 8-)
4х5х80кг., 10х70кг.
Клек :
8х20кг., 5х40кг., 5х50кг., 5х65кг.,
4х5х60кг., 10х50кг.
Раменна преса :
8х20кг., 5х25кг. 5х30кг.
3х35кг., 4х5х30кг.
Добре беше в залата. Долу-горе бива, предвид това, че в зала не съм стъпвала повече от 2 седмици, а тяга не съм правила повече от месец :) Щом от дефицит дръпнах 90кг. а макса ми към момента е 100кг. добре е :)
Честно казано на клека се пестих, че по-късно имам да клякам и лицеви, затова :) Дано малчо да е добре и утре сутрин да отида в Богоров за комплекса Апостола.
Едит : Добавям си и втората част от тренировката днес :
Лицеви опори през 90 сек. - 10, 12, 8, 8, 15
Клекчета през 60 сек. - 24, 24, 27, 27, 19, 19, 22, 54
Мнението беше редактирано от Vess на 22.02.14 18:06.
22/02
Днес тренировка в Богоров с Вик :)
Комплекс Апостола
Максимален брой рундове за 19 мин.
500 кг. тяга
9 бърпи с прескок на щангата
9 набирания
500 кг. бенч преса
Аз :
15 тяга @ 35 кг.
9 бърпи с прескок на щангата
9 набирания
10 лицеви опори с отлепяне на длани в долното положение
Времето от 19 мин. ми стигна за 6 рунда + 15 тяга + 7 бърпи ( в интерес на истината очаквах, че ще направя поне 7-8 (wasntme) )
9 набирания и 10 лицеви с отлепяне на дланите след 9 бърпита си е доста весело (rock)
И след като чухме сигнала на таймера, със Злати решихме да си довършим рундовете, та завърших 7-ми рунд извън времето :)
Това е :)
Опекох днес содена питка с брашно от лимец* и мисля да я пробвам :)
Мнението беше редактирано от Vess на 23.02.14 18:38.
Веси, като правиш предизвикателствата, придържаш ли се към зададената бройка или се опитваш да направиш макс за 60 сек?
Веси, като правиш предизвикателствата, придържаш ли се към зададената бройка или се опитваш да направиш макс за 60 сек?
Здравей Алегра :)
Придържам се към предписаната ми бройка, само на последната серия е до отказ :) а не макса за 60 сек.
Малко снимков материал от вчерашната тренировка :)
Ииииии никой да не ми се смее, иначе няма да качвам вече снимки (wait)
Вик ми показваше малко техника на изхвърляне :)
Мнението беше редактирано от Vess на 24.02.14 15:22.
Ииииии никой да не ми се смее, иначе няма да качвам вече снимки (wait)
Няма на теб да се смеем. :) Я виж Вик как обикаля с ръце в джобовете и се прави на строг. :D
Ааааа Боби, той Вик си е строг (wait) то иначе как ще дърпаме напред ако не ни натиска ;)
24/02
Днес разписаните ми :
Лицеви опори през 120 сек. - 11, 13, 9, 9, 20
Клекчета през 45 сек. - 23, 23, 27, 27, 23, 23, 27, 65 (whew)
Иначе рибен ден ;) Закуската липсваше, но на обед риба и вечеря пак риба със салатка :)
А сега ме чакат тиквени семки :P
Мнението беше редактирано от Vess на 24.02.14 20:44.
Много хубави снимчици, Веси. Изглеждаш един път! Радвам се искрено и на тренировките, и на излъчването ти.
Ако се видим догодина на кафе, трябва ми разкажеш как става номерът...
Много ме впечатлиха чорапките :D и направо не знам как тренираш със слънчеви очила! Аз, ако съм, направо ще си отвея главата с щангата :D
Много хубави снимчици, Веси. Изглеждаш един път! Радвам се искрено и на тренировките, и на излъчването ти.
Ако се видим догодина на кафе, трябва ми разкажеш как става номерът...
Много ме впечатлиха чорапките :D и направо не знам как тренираш със слънчеви очила! Аз, ако съм, направо ще си отвея главата с щангата :D
Е, благодаря Поли, знаеш че симпатиите ни са взаимни :) Ти и други девойки тук от форума сте ми вдъхновението на мен в тренировките :)
За чорапките и други са ми ги заплюли, но не ги давам, мои са си :D
А за очилата 8-) не са слънчеви Поли. С диоптър - 3 съм и на двете очки :D просто от светлина и слънце потъмняват, хелеоматик са ;)
Без тях съм като къртица :D и съм свикнала да ги пазя от щангата :)
Мнението беше редактирано от Vess на 24.02.14 22:10.
25/02
Малко кардио дейност днес 8-)
1-2-3-4-5-5-4-3-2-1-1-2-3-4-5
Бърпи
Американски суинг @ 16 кг.
1-2-3-4-5-5-4-3-2-1-1-2-3-4-5
Скачащи напада ( бройката е на крак т.е.2-4-6…)
СДХП @ 24 кг.
И за финал 3 врътки :
100 скока на въже
5 набиране
10 лицеви опори
Храната днес : яйца*, зеле с червено цвекло, ябълка, скумрия на фурна и домашно кьопоолу* и 1 ч.л.мед* в следобедното кафе :)
26/02
Техника на изхвърляне от вис и ОХС - много пъти
21-15-9
Тръстър @ 30 кг.
Бърпи с чиста лицева опора
10-9-8-7-6-5-4-3-2-1
Предна опора на длани, коляно към гърди и едноименно рамо ( д+л = 1 повт.)
Хип тръст @ 30 кг.
Нямам никакво настроение (dull) дребчо снощи пак вдигна висока Т и ми е много сдухано. Ходихме сутринта да пуснем изследвания, не е бактериална инфекция, бори някакъв вирус но явно е доста упорит :( Изписаха му Биозин ( коластра, вит.Д3 и цинк ) за имунитета. Доста съм против тия препарати и по принцип не давам, но вече нямам сили :( особено тая коластра дето е много на мода сега (tmi) но ще го преглътна и ще давам (dull)
26.02.14
17:01
Весии :) желая бързо оздравяване на малкия мъж :) Биозин пих до скоро и да ти кажа съм доволна. Не съм чувствала някакви неразположения. Моята кожна ми го предписа заради херпес на окото (dull) А онзи балсам на Хималая, който ми беше препоръчала за течащ нос, го пробвах ....много съм доволна. Благодаря :)
Мнението беше редактирано от Наталия на 26.02.14 17:04.
При нас много помага витамин D3 и клеева тинктура. Тази година даваме при първи симптоми и малката така и не се разболя.
Благодаря Ви много за предложенията :)
Натали, балсамчето на Хималая и аз го прилагам на малкия, малко пищи ама....търпи милото :)
Боби, аз по принцип съм малко против да давам каквито и да е имуностимуланти зимно време, искам имунитета сам да се справя със срещаните вируси. Опитвам се да валгам усилия в правилното хранене и така да се справяме с болестите. Но е малък още и просто трябва да премине през всичко, което срещне за да стане силен. Но тази година егати грипа, егати чудото (dull) Страх ме е да не стане някакво усложнения, иначе високата температура е знак за висок имунитет, така знам от моето ДЖП. Организма се бори с инфекцията.
Имам клеева иначе, ще взема да я вкарам и нея :)
Мнението беше редактирано от Vess на 26.02.14 20:28.
Веси,още един глас в подкрепа за Биозин,добра добавка е ,не се плаши :) Бързо оздравяване на малкия (nod)
01.03.14
14:20
Здравей,Веси :))
Ако не се лъжа ти използваше кокосово масло,нали?
Търся си някой да ме светне къде да го съхранявам,защото не намерих нещо конкретна инфо,а забравих да питам жената в здравословния магазин. Ти къде го съхраняваш?
П.С. Извинявай за спама,но не ми позволи да ти изпратя лично.. хмм
Търся си някой да ме светне къде да го съхранявам,защото не намерих нещо конкретна инфо,а забравих да питам жената в здравословния магазин. Ти къде го съхраняваш?
П.С. Извинявай за спама,но не ми позволи да ти изпратя лично.. хмм
Отговорих ти на лични Теди, получила съм ти съобщението :) Но и тук да кажа, съхранявам в хладилник кокосовото масло, както и кокосовото мляко също (nod)
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА (sun)
Привет :)
Не съм писала, защото не съм тренирала вече 3 ден, събори ме много здраво вируса, който мъчи дребен :( сега и двамата с баща му лежим и се борим с висока температура, главоболие и ужасна кашлица а то милото ни обикаля и се притеснява за нас (dull)
Днес щом и на доктор ходихме, положението не е никак розово.... но сега като поспах следобеда ми просветна малко, може и до довечера да ми се върнат силите и да си направя поне лицевите опори и клековете, ще видим.....но за тренировка утре в Богоров с Вик Ъпсурт просто :(
По килограм лимони с мед ям на ден, разни хомеопатии и така.
Мнението беше редактирано от Vess на 01.03.14 17:03.
П.С. Извинявай за спама,но не ми позволи да ти изпратя лично.. хммОтговорих ти на лични Теди, получила съм ти съобщението :) Но и тук да кажа, съхранявам в хладилник кокосовото масло, както и кокосовото мляко също (nod)
Аз го съхранявам в шкафа на тъмно и сухо :) Бях чела, че трябва да е извън хладилник...
Мнението беше редактирано от Stela на 01.03.14 17:29.
01.03.14
18:13
Честита Баба Марта! И бързо да оздравявате!
Мнението беше редактирано от Златина Цонева на 01.03.14 18:15.
01/03
В крайна сметка в късния следобед събрах сили и си направих разписаните неща :
Лицеви опори през 60 сек. - 12, 14, 11, 10, 16
Клекчета през 60 сек. - 38, 47, 34, 30, 50
02/03
И дума не можеше да става да отивам в дъжда на тренировка на открито, но у дома се амбицирах :)
Тялото ми започва лека полека да се вдига, но има още какво да се желае (dull)
Суинг @ 16 кг. - 3х12
1-2-3-4-5-6-7-8-9-10
Изхвърляне @ 16 кг. дясна ръка
Изхвърляне @ 16 кг. лява
Бърпи с красива лицева опора ;)
Почивах повечко, че ми е трудно още с дишането, физически имам сили, но кашлицата и хремата ме мъчат още.
Мнението беше редактирано от Vess на 02.03.14 18:17.
Привет :)
Днес ходих на друг доктор. Аман от некадърни доктори значи (punch) ако този в събота ми беше предписал правилната доза от хапчетата за кашлица, може би сега щях да съм доста по-добре, но той ми е изписал вместо 3х2, 2х1 - дозата за деца под 12 години (envy) и сега съм в болничен у дома. Дано поне тая тъпа температура спре, че много се нервя вече :@ Нямам сили да тренирам, само домакинствам и до там :( Изостанах доста с предизвикателството и другите тренировки, но здравето на първо място !
До скоро :)
04.03.14
12:14
Скорошно оздравяване, Веси! (F) За тренировките - ти ще си ги наваксаш (nod)
Веси, по-голямата доза лекарство против кашлица (било то втечняващо секрета и отхрачващо или блокиращо спазмите) нямаше да ускори оздравяването. С него се третират само симптомите, но не и причината. Не се ядосвай за това.
Бързо оздравяване!
Мнението беше редактирано от Boby_ на 04.03.14 14:38.
Ку ку 8-) Да поизтупам малко дневника, че много прах е събрал гледам ;) Ще ме бъде и това е най-важното :D
05/03
Лицеви опори през 90 сек. - 14, 16, 12, 12, 18
Клекчета през 45 сек. - 24, 24, 27, 27, 19, 19, 22, 55
И едни 6 кръгчета ( х 3 със всяка ръка ):
5 Суинг с една ръка @ 16 кг.
5 Снача с 16 кг.
5 Обръщане + напад и веднага отпад с 16 кг. в рак позиция след обръщането
След всяко кръгче - смяна на ръцете.
06/03
С много лека и приятна МТ на раменцата и баджаците :)
Едни скромни 50 набирания и 100 тръстъра с леките 25 кг. разпределени ето така :
10 кръга :
5 набирания
10 тръстър с 25 кг.
Много симпатична комбинация ;) Дени(Дидлина) ако четеш, спешъл за теб препоръчвам (sun) На 5-я кръг някъде много се разкашлях и бях пред отказване, но лека полека взех, че избутах първоначално замислените 10 врътки ;) Време още е немислимо да засичам, почивам повече....липсва ми още старата си сила, която имах...но ще стане :)
И такааа (makeup)
Мнението беше редактирано от Vess на 06.03.14 20:00.
Чета, чета :) Комбинацията изглежда много компактна и приятна :) Ще я пробвам, само че няма да е днес, че последните 2 дена все тръстъри ми се промъкват в тренировките :)
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК МИЛИ ДАМИ (F)
08/03
С най-прекрасната картичка направена собственоръчно от малкото ми момче, червена роза и най-сладките думи Честит празник мамо (blush) днес реших да се раздвижа празнично така (makeup) из между домашните задължения, че ще посрещаме гости довечера :)
От снощи ми се въртят пак едни тръстъри в главата, но нали онзи ден правих, та реших да ги заменя с нещо друго :)
Лицевите опори през 120 сек. - 16, 18, 13, 13, 18
Клекчета през 45 сек. - 23, 23, 27, 27, 23, 23, 27, 60
и 5 рунда :
5 тяга
5 обръщане от вис
5 преден клек
5 пуш преси
5 заден клек
1 рунд - 30 кг., 2 и 3 рунд - 35 кг. и 4 и 5 рунд - 30 кг.
От началото до края на 1 кръг щангата не се пуска на пода :)
И утре ще тренирам, но пропускам пак Богоров, не се чувствам готова още да тренирам на открито, да се потя и т.н. паднал ми е имунитета от борбата с вируса и затова. Ще се вдигна (muscle)
Мнението беше редактирано от Vess на 08.03.14 15:44.
09/03
В залата ( на топло силно казано, но поне на завет ;) )
3 кръгчета :
5 набиране
10 бърпи
10 кръга :
1 силово обръщане от земя 50 кг.
1 заден клек 70 кг.
4 кръгчета :
набиране - 5, 5, 5, 5
кофи - 5, 5, 4, 5
лег @ 45 кг. - 4, 3, 4, 4
Оборудването ми на домашната щанга се увеличи с още 2х5кг. дискове :) общо разполагам вече с 45 кг. дискове + лоста :) Хубаво е да има поводи за такива подаръци (blush)
10.03.14
22:00
Ха честити ти тежести! Капка по капка - язовир! :D
Тематично за форума тази поговорка би звучала така:
5-ичка по 5-ичка- 250-ичка за Боби!
(makeup)
Вчера, 10/03 почивах активно. Прибрахме се от работа, хапнах в 19.30 някъде и заспах в 21.00 часа (blush) спала съм 9 часа и половина, голям кеф ;)
11/03
1. 100 руски суинга @ 16 кг.
време - 2:54 мин.
2. 5 рунда за време :
10 тръстър @ 25 кг.
5 бърпи
време - 6:06 мин.
3. Още едни 5 рунда :
10 тяга @ 45 кг.
10 лицеви опори
време - 5:12 мин.
4. Предна опора - 3х1мин. с 15 сек. почивки между минутите.
Два дни супер много работа в офиса, днес с ужасно главоболие от напрежение (dull) Но след като раздвижих, положението се подобри на 100 % :) ни следа от главоболието (nod)
Утре трябва да правя лицевите и клековете, но трябва да се тествам да видя как ще са повторенията. Май пак ще потретвам последната седмица.....не се чувствам особено напреднала в бройките...
Мнението беше редактирано от Vess на 11.03.14 21:37.
12/03
3 кръга :
10 бърпи
10 суинг до вертикала @ 16 кг.
лицевите през 60 сек. - 12, 14, 11, 10, 16
клекчета през 60 сек. - 38, 47, 34, 30, 50
Вчера, 13/03 щях да тренирам, но....да си призная чувствах се много уморена, и не тренирах :) а и имах да готвя и други домашни задължения та... Днес ще е денят ;)
Обмислям и още си структурирам кои дни и как да ходя на лостове, мисля да зачестя лостовете вместо залата (sun) а и как пеят тия птички пролетни....красота просто (F) как да не излезе на въздух човек :) Точно зад блока имаме игрище с баскетболни кошове, които са ми супер удобни за набирания, мисля там да ходя след работа. Супер близо ми е а и ще вземам дребен с мен (sun)
Разни мисли просто :)
....
Обмислям и още си структурирам кои дни и как да ходя на лостове, мисля да зачестя лостовете вместо залата (sun) а и как пеят тия птички пролетни....красота просто (F) как да не излезе на въздух човек :) Точно зад блока имаме игрище с баскетболни кошове, които са ми супер удобни за набирания, мисля там да ходя след работа. Супер близо ми е а и ще вземам дребен с мен (sun)
Разни мисли просто :)
А не, не така! Казва се: “Отивам на лостовете, изяждам ги с парцалите и до края на лятото имам поне 10 коремни в серия и поне 2 силови! :D Тъкмо малко да ми вдигнеш мотивацията!
И малко по-сериозно - идеята е чудесна за мен! Ще ти се отрази много добре, мисля.
14/03
Бързо преобличане след работа и газ с дребен на баскетболното игрище зад блока (sun) Цял ден в главата ми се върти Синди, ама цял ден :) но като отидохме на игрището се получи това :
Бърпи - 3х10 - бързи и динамични. Най-добре загрявам с бърпита :)
10 рунда + 2 бонус :
5 набирания бътерфлай
10 лицеви опори
30 ходещи напада ( х 15 на крак )
На 2-та рунда бонус ходещите напади бяха с живо тегло 15 кг.на гърба на мама на конче :D
Прибрахме се и на бързо спретнах :
Grace
Clean & Jerk (Clean & Push Press or whatever) (важното е да вземеш щангата от земята и да я вдигнеш с изпънати ръце над главата)
30 rep, 30 кг
Моето време: 3:54 мин. (makeup)
Естесвено не ми се разминаха коментари от едни младежи в близост до площадката ;) хващам окото още ;) На тръгване ме поздравиха с ” Браво ” и въпроса ” в какво се състезаваш ” :D Аз им казах, че съм любител :) и тогава едното момче заяви, че е бивш спортист-футболист и ако той направел толкова набирания и лицеви опори, утре нямало да може да се вдигне от леглото :D
Хубава и слънчева събота и неделя Ви желая (sun)
П.П. Хехе Поли, благодаря ти :) за коремните възлизания не знам, не ги упражнявам, но...виж набиранията са ми слабост и наблягам на тях :)
Мнението беше редактирано от Vess на 14.03.14 21:39.
14.03.14
21:50
Фрапиращо е за простосмъртните като гледат кросфит тренировка. Особено от дама.
15/03
Лицеви опори през 90 сек. - 14, 16, 12, 12, 18
Клекчета през 45 сек. - 24, 24, 27, 27, 19, 19, 22, 55
16/03
3 кръгчета да загрея :
ОХС с 20 кг. само - 8, 10, 12
лицеви опори - 10, 10, 10
7 пъти :
5 набирания
6 тръстър @ 30 кг.
7 бърпи с красива лицева опора
И последни 5 пъти :
набирания - 5, 7, 7, 4, 5
клек @ 50 кг. - 10, 10, 10, 10, 10
Набиранията всичките бътерфлай чисти :)
Събота и неделя фаст, така се получи просто :) мисля така да правя и следващите съботи и недели :) През седмицата ми е трудно на работа, но така в почивните дни е идеално.
Почвам да натискам упражненията със СТ, харесва ми :)
Мнението беше редактирано от Vess на 16.03.14 18:44.
17/03
Опи 8-)
Много работа днес в офиса (dull) едва понеделник а съм така скапана...пппфффф....ох, да идва Великден, че съм си пуснала някой друг ден отпуск около празника :)
50 Бърпи
50 Руски суинг @ 16 кг.
време - 5:25 мин.
—————————————————-
1-2-3-4-5-6-7-8-9-10
Лицеви опори
Изхвърляне дясна ръка @ 16 кг.
Изхвърляне лява ръка @ 16 кг.
време - 10:52 мин.
—————————————————
И за финал още :
50 Бърпи
50 Руски суинг @ 16 кг.
време - 5:53 мин.
Предвид времената на 50-те бърпита и суингове в началото и края на тренировата, издръжливостта бива, доволна съм :)
Утре ме очаква малко социален живот :D кино - мино, хапване с приятели на вън и такива ми ти работи 8-)
Мнението беше редактирано от Vess на 17.03.14 21:14.
18/03
Както споменах по-горе вчера социален живот малко :) хапване с приятели, кино-мино и така :)
19/03
1. 30 бърпита за начало ;)
2. 100 тръстъра @ 25 кг. за време, като в началото на всяка минута - 3 бърпита.
Нещо като Калсу, ама не точно :D
Започнах с 3 бърпита.
време - 15:41 мин. с 2 нулеви минути, след 50-я и 80-я тръстър. Общо 45 бърпита и 100 тръстъра.
Гръмнаха ми рамената ...
3. Преден планк - 3х1 мин.
Страничен планк - на всяка страна 2х45 сек.
И така :)
Мнението беше редактирано от Vess на 20.03.14 08:53.
20.03.14
16:50
Фрапиращо е за простосмъртните като гледат кросфит тренировка.
Е чак пък...има и трениращи простосмъртни, рядко, но има :)
20.03.14
17:13
Фрапиращо е за простосмъртните като гледат кросфит тренировка.
Е чак пък...има и трениращи простосмъртни, рядко, но има :)
Ти специално ако се имаш за простосмъртен... :)