Hugger-mugger

Прескочи до:

05.03.14
18:22

казано от Atom на 05.03.14, 17:57:

Открих една баничарница до нас...

Това е много лошо предзнаменование :D. Когато спрях цигарите, открих една до вкъщи, по няколко пъти на ден откривах и баничките им...И накрая ме откриха едни близо 10 кила горница :D.

Бая откриване на банички е било :D :D :D

06.03.14
19:07

Ще видите като стана много силна и мощна, няма на никого да кажа къде точно е позиционирана баничарницата :ДД

6/03/2014

-> Земел със сирене бри, колбас и рукола, кафе
-> Свинско със зеле /домашно готвено/
-> Портокал, ябълка
-> Голяма зелена салата с пресен лук и (h) рукола (h); сирене бри;

Добавки:
2х Герикапс, 2х Вит Б комплекс

Без тренировка - няма да имам време, понеже трябва да приготвя сладкиш за утре: дамската част ще изненадваме мъжката част от колегите по повод 8 март :)
А после трябва да подреждам, че ще имам гости в събота и ще се наложи да преведа уютния ми домашен хаос в нещо по-приемливо :Д

10.03.14
11:38

3 дни ми се изплъзнаха без тренировки. Нещо все ми беше студено и криво, та предпочетох да мързелувам и да се кисна във ваната. Сега си поръчах и наргиле, та като дойде - кисненето ще е още по-приятно :))))

7/03/2014
Мъфин, голям дюнер,
Св. шишче, салата от маруля и рукола

8/03/2014
Печен свински врат, домашна баница, домашно бяло вино; торта;
Пил. пържола, зелена салата

9/03/2014
2 сандвича, пържола с бри
Сладолед :) дюнер, домашно вино

10/03/2014
Сандвич
Нося си чушки, пълнени с булгур - мое производство. Дано да са ядливи :Д
Довечера - салатка и месо

Тренировката днес е силно препоръчтелна :)
А най-странното е, че имам остатъчна мускулна треска от миналата седмица... По раменете и по косите коремни мускули.

13.03.14
19:37

11/03/2014
-> не помня какво закусих
-> Крем супа от леща с много кимион; табуле;
-> Домашно паниран кашкавал; Карначе печено с домашен доматен сос; домашно вино

12/03/2014

-> Сандвич с филе
-> Пил. супа; сладкиш с цедено мляко и бисквити
-> Тиквички с чеснов сос и тайната съставка - Мила :); вино; картофи

13/03/2014
-> Сандвич с филе
-> Айрян, закуска с кайма
-> Грейпфрут
-> Домашно паниран кашкавал с царевично брашно и галета; вино; много, много бонбони Линдт (червени естествено)

Явно тази седмица ще е нетренировъчна - наложи се и след работа да оставам по изключение в някои от дните и вечер ми се свършват силиците.
Обмислям дали да мина в смяната от 8 до 17 и така да имам повече време привечер... Сега съм от 9 до 18, и като мина да напазарувам, сготвя, изпера, да се лакирам, да се разкрася и тн (примерно да почета нещо с цел да не ми закърнее ужасно много интелекта) и то станало време за втори сън. Мрън.

Взех си Магнерич като уж по-достъпен вариант на Магнерот. Сега остава и да го пия :Д

Тайната съставка е Мила или е на Мила? :D :D :D

16.03.14
12:45

Тайната съставка Е Мила :)

14/03/2014

-> Капучино; мини сандвич
-> Дюнер; бира
-> Чипс, пица, бира

15/03/2014

Движението - разходка на Витоша, след х. Алеко ни брули страшен вятър. Изгоряха ми бузите и челото :) Ама беше чудесно :)

-> Кафе
-> Шкембе чорба, бира
-> Бира, домашно пушено месо, бонфиле със сметанов сос
-> Водка... с кола и афтършок. Ядох и някакви съмнителни мезета и днес коремът ужасно ме боли ;( Много ме е яд, явно ще прекарам неделята вкъщи, пред 24 Kitchen :( :( :( с чай и солети :(

17.03.14
07:38

Каква чудесна сутрин (sun) (sun) (sun) Дори в София има дух и усещане за живот и слънце :)

Раздвижих се с пудовките лекичко, довечера пак (muscle)
Искам ваканция.. и цял ден да си седя в хамака, да си пия коктейли и да си чета, и да си хващам тен...

Не ми се ходи в офиса ;(

17.03.14
20:23

Втори ден на изцяло безмесна храна, това ми е своеобразен рекорд (giggle)

-> 1/2 тава домашна пица /разделена на 3 хапвания/ със сирене, кашкавал, маслини, домашно доматено пюре и рукола
-> 3 банана
-> Крем супа от леща (inlove) (h) (nlove5), домашно вино

След работа разходка и раздвижване със собствено тегло вкъщи - мост (от стена), стойки на ръце, скалирани планчове (с пръстите на краката на дивана) и малко тръстъри с гиричките за въздух.

От утре съм в смяната от 8ч до 17ч. (sun)

17.03.14
20:27

Ако чуя още от някъде вегетарианство, безместно и изобщо неядене на месо и ще реша, че е заразно и започва епидемия.

17.03.14
20:32

В интерес на истината от няколко дни ми се върти и на мен в главата да си направя няколко, може и седем, такива дни :D

Мнението беше редактирано от Петър на 17.03.14 20:33.

17.03.14
20:33

казано от Mad Madame на 17.03.14, 20:27:

Ако чуя още от някъде вегетарианство, безместно и изобщо неядене на месо и ще реша, че е заразно и започва епидемия.

А аз по-скоро бих си помислила, че надежда има...(wasntme)

17.03.14
20:43

Ооо, я стига :Д Ще си ям ( и пия ) каквото си искам.
И да започва “”“”епидемия”“”” (:D) - няма да тръгне от мен. Защото наистина смятам, че вегетарианството е достойно за уважение, но обожавам пържоли. Светът е гаден, няма аз да го спася. Нито Пешо, с неговите (все още нереализирани :Д) 7 дни (giggle)

казано от Atom на 17.03.14, 20:43:

...
обожавам пържоли.
...

Жена мечта бе! :D

17.03.14
21:06

казано от Atom на 17.03.14, 20:43:

И да започва “”“”епидемия”“”” (:D) - няма да тръгне от мен. Защото наистина смятам, че вегетарианството е достойно за уважение, но обожавам пържоли. Светът е гаден, няма аз да го спася. Нито Пешо, с неговите (все още нереализирани :Д) 7 дни (giggle)

Принципа е същия, но това е една болна тема, която нямам намерение да подновявам, просто не е вярно горното твърдение. ;)

17.03.14
21:08

казано от Mad Madame на 17.03.14, 20:27:

Започнала е. И аз два дена не съм ял месо :D

24.03.14
10:27

18-23 Март 2014

Прилична храна, почти всичко домашно (включително и домашни сръбски суджуци и едно пушено филенце). 3 тренировки и 1 ходене по баирите. Едната тренировка беше към час и нещо, после имах мускулна треска на задните бедра и на косите коремни мускули. Другите бяха от стандартните 20-минутни без последици :Д

В събота се развявах по тениска в планината и пих студени неща, стоях на течение (и ми беше толкова добре)... и в неделя като ме заболяха сливиците и ушите, вдигнах много висока температура, не мога да преглъщам дори :( Всяка година правя една и съща грешка. Една патка мислила, мислила...

Сега ми се ядат само плодове. Ще работя от вкъщи днес и може би утре, дано минава бързо.

31.03.14
20:24

Няколко дни принудителен глад, защото не можех да преглъщам.
Още няколко почти глад - пак не можех, ама все нещо минаваше :Д
Събота и неделя в Пловдив.. доизлекувах се с лайка, сода, ракия и чесън. За първи път успявам да преборя такава гадост без лекарства (sun)

Днес след работа тренировка вкъщи:
Тяга класическа
Тяга с прави крака
Обръщане от земя+тласкане
Гребане
Лицеви опори
Стойка на ръце и планк

Храната:
Домашна дроб-сърма с булгур и много зелени неща
Същото + таратор

Добавки: 2 гр вит. Ц; Вит Б комплекс х2;

Изживявам постоянен вътрешен конфликт с този офис/работа/напрежение/и другите тъпотии от поредицата. За момента обаче не виждам измъкване. Принцеса явно няма как да стана. Или нещо е сбъркано с мен, или с целия свят - вероятно предимно второто. Важното е, че човек може да срещне ХОРА навсякъде, дори и в корпоративните клоаки.

31.03.14
20:41

Спокойно, Атомче, не е в теб проблемът. Да ти кажа и аз искам да стана принцеса! Но няма да го бъде... Затова обмислям да стана селянка, в смисъл да живея в село!

Мнението беше редактирано от karfi4ka на 31.03.14 20:41.

31.03.14
20:46

Подкрепям, Иги :)
Май и аз това възнамерявам да направя :Д

Използвам поста да кача малко снимки на дроб-сърмата (50:50 ориз:булгур)

Мнението беше редактирано от Atom на 31.03.14 20:52.

31.03.14
23:37

другия път без заливка, само с булгур, завита в “кърпата” и с една подробност в пълнежа...която ще ти кажа тайно :)

01.04.14
20:16

Сашо, на следващата сбирка - никакви тренировъчни теми, само кулинарни :))))

Днес:
1/2 домашен сандвич, другата половинка ми го изяде един колега. Поне каза, че е хубав :Д
Порция от дроб-сърмата; 2 кафета със сметана и захар
Свински котлет на тиган (в малко св. мас), пресен чесън, лютеница

Раздвижване:
Времеемки фризьоро-козметични процедури... което ще сведе движението до стречинг и масаж привечер.

Мнението беше редактирано от Atom на 01.04.14 20:17.

01.04.14
20:18

Ами то тренировъчните теми не ги повдигам аз :)

06.04.14
21:23

Хола :) Чудесна неделя! Като организация това издание на Джони спорт ми хареса най-много от всички, правени до момента :) Видяхме се с форумни хора и се запознахме с други... :)

Ники § Скота се представиха на ниво (muscle) (rock) Момчета, браво отново!

Получих и ПОДАРЪК :) Симпатиите с черното бижу бяха мигновени. Оценявам жеста повече, отколкото мога да напиша.. Благодаря, Сашо (bow) :)
Първата ми работа като се прибрах беше да позагрея и да се пробвам да я обърна с дясната ръка от земя. За моя изненада почти успях, само че не успях да я балансирам на нивото на рамото и залитна настрани. Още малко практика и ще стане.
С лявата ще е по-трудно.

07.04.14
17:20

Да я ползваш здраво за здраве и със здраве :)

IS

08.04.14
11:17

Това 24-ка ли е?

И както каза,Сашо - със здраве и за здраве (muscle)

08.04.14
12:21

20-ка е :) Перфектна :)
Мерси!

Мнението беше редактирано от Atom на 08.04.14 12:21.

08.04.14
13:02

Чудесна е Силве (inlove) влюбих се :)
Искам и аз, но 24-кааааа ;(

09.04.14
18:12

Веси, мен ме е страх от 24-ка, но ще и дойде времето :)

7.04
Цял ден глад (dull)
Вечерта гигантско кИфте от кълцано месо и зелена салата; 2-3 чаши бяло вино; вана и заспиване в 21ч :Д
Нямаше време за тренировка

8.04
Без закуска
Суфле от спанак и сирене с кисело мляко, 1 баунти
1 пържола от бут, салата от боб, лютеница и пресен лук (inlove); 2-3 чаши бяло вино

Тренировка с новата пудовка и гиричките - вкъщи
Нямах тонус и сила, и пак заспах рано, но този път поне се наспах.

9.04
Без закуска
Два домашни сандвича с много неща
Пил. пържола
Салата от боб, лютеница и лук; 3 домашни яйца с кашкавал и масло; 2-3 чаши бяло вино.

ПО-късно ще тренирам със собствено тегло, и ще пробвам някои неща с Пудовката (които вероятно в настоящата ми форма няма да се получат).

11.04.14
20:50

10.04

Събудих се в 6ч с желание да клякам с пудовката (sun) и да тренирам свястно. За жалост, докато се завлача до кухнята да си направя кафе.. и се уморих и ми се доспа :Д Но все пак покляках и подърпах тяга с прави крака, пораздвижих ставите и поразтегнах.

Храна:
- Едно тестено нещо с масло
- Броколи с кашкавал
- Огретен от спанак, сирене и яйца
- Китайски ориз с онези гумено-хрупкави гъби и скариди (които даже не смърдяха противно) - много ми беше вкусен, явно ми се беше дояло китайско :); малко бяло вино

Добавки:
2хВит Б комплекс, 2хВит Е

11.04

Днес получих мотивация да си пиша пак подробно тренировките :)
Та, лежерна привечер за предимно горна част:

4 кръга от 10 клека СТ/10 лицеви опори (част от тях на колене)
Тяга с прави крака: 3х10@20кг; 2х10@24кг
Едностранно гребане с пудовка: x3х10@12кг; x2х5@20кг
Разтваряне на ръцете в страни: 3х10@2х4кг
Тръстъри АТГ: 4х10@12кг
Разтягане, масаж, изометрии

Получи се добро гребане, въпреки че с 20-ката си имаше чийт (giggle)
Ако бях в зала, и тягата щеше да е силна днес, така мисля.

Храна:
- Пълнозърнесто хлебче с кашкавал
- Суфле от спанак, донът и кафе
- Китайски ориз, пролетно ролце със зеле, пърленка със сирене и малко желибон

Добавки:
2хВит Б комплекс, 2хВит Е.

13.04.14
20:07

12.04

Храна:
- 2 сандвича с моцарела, домат и босилек
- Китайски ориз с телешко и гъби, краставици, бира
- Свински уши на скара (inlove) (inlove); домашни пържени картофи; половин парче чоко-ноар и половин парче чийзкейк в Романса.

Без добавки и тренировка.

13.04

Храна:
- Затворена пица (малка)
- Пил. крила в сос; малка мастичка
- Домашно правено свинско по китайски; домашна салата с домати, краставици, лук, много кашкавал, много сирене и много зехтин

Тренировка:

4 кръга от 10 клека СТ/х5 напада/5 лиц. опори (част от тях на колене)
Няколко пистолета
Human leg press 3х10@ Олег
Преден клек 10@8, 2х10@12, 2х5@20, 2х15@12
Обръщане от земя х2х10@12
Масаж,разтягане..

Днес ходихме за малко до Вятърните мелници (Долна Малина) и съм много впечатлена! Ако имах много пари и желание да правя подобен бизнес, бих направила точно същото нещо. Чудни къщички, веранди за бира с приятели, волейбол, мини зоопарк, приличен ресторант, езеро, 2 басейна, стотици дървени шезлнози и много хамаци, люлки....

13.04.14
20:10

Свинските уши в Романса ли ги яде, бре, Силве :))))))))))

13.04.14
20:15

Не :Д В едно квартално заведенийце... отне ми 2 години да открия къде точно в Младост човек може да си достави това удоволствие :Д

13.04.14
23:53

Като чуя чоко-ноар и се сещам как си поръчах,опитах го,но докато ядях другото Ангел ми го изяде и като извиках сервитрката да си поръчам още едно,тя каза че е свършило :Д Още ме е яд баси :д Беше някво уникално..

14.04.14
19:04

Чоко-ноар определено е най-доброто нещо, което съм яла в Романса :) Сега работя върху измислянето на домашната му версия във вид на ОГРОМНА ТАВА... :Д

Храна:
- 2 пълнозърнести филийки, 100 гр. сирене, домат
- Пил. пържола от бут към 250 гр; домашно табуле (булгур, чушка, лилав лук, домат, краставица, оцет, сол, зехтин), люта чушка, бяло вино

Табулето ми е любимата салата! Особено напролет. Нямах нерви да кълцам зеленчуците много наситно, бях се изнервила заради чуждата некомпетентност дооооотааа стабилно и просто размятах ножа насам-натам :Д Все още ме държи.
За жалост, домашният ябълков оцет е свършил. Трябва пак да заредя.

Без тренировка. Евентуално по-късно масаж с фоумролера и вана.

Качила съм до 48кг, ама изглеждам повече според компетентно мнение :Д
Явно трябва да преосмисля връзката си с баничарницата ;( Той Петър писа по-горе за ефектите.. така че изненадани няма :Д

казано от Atom на 13.04.14, 20:15:

Не :Д В едно квартално заведенийце... отне ми 2 години да открия къде точно в Младост човек може да си достави това удоволствие :Д

Къде???

14.04.14
19:24

Ще ти напиша на лично, защото не заслужават реклама :) Само ушите стават (поради липса на конкуренция в отрасъла) :Д

14.04.14
19:34

казано от Atom на 14.04.14, 19:04:

Качила съм до 48кг, ама изглеждам повече според компетентно мнение :Д

Според наблюденията ми от снимковия материал и последната ни среща, която не беше толкова отдавна, не изглежда така. Но мога да ти покажа кое изглежда :D

14.04.14
19:37

Искам, искам искаммм! Възможно най-скоро :)

14.04.14
20:04

Идните 11 дена имам да изпълнявам тежки, обременителни, задължаващи, ангажиращи, досадни и мъчителни задачи :D Но веднага след това мисля, че е време (inlove)

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1