Благодаря Тала-съм, старая се :)
06/04
Днес тренировка с Вик и групата в Богоров при леко ръмящо положение (rain) но после спря.
Комплекса стартирахме с :
100 м. бягане
75 скока на 61 см.
100 м. бягане
и 5 рунда от :
растяща стълбица 1-2-3-4-5 ( 1 набиране, 1 лицева, 1 суинг, 2 набирания, 2 лицеви, 2 суинга и така до 5 )
Набиране
Лицеви опори
Руски суинг @ 24 кг.
200 м. бягане
време - потресаващите 29:49 мин.
Ужас...какво ти ... направо два ужаса. Никакъв въздух на бягането, ама никакъв....това ме кара да си мисля, че вече седмичните ми тренировки на лостове ще са винаги придружени с бягане ( ще се опитам поне ), издръжливостта ми нещо хич я няма (dull) Дишах като...и аз не знам като какво...носа ми запушен от хремата...абе зор си беше.
На всичкото отгоре заради дъжда така ми се плъзгаше лоста, че рунд и половина правих набиранията с подскок (dull) и затова след финала се наказах с още набирания - 6, 7, 6 (grin) вече чисти :) да ми е чиста съвестта :D и си имам чисто ново мазолче.
Мнението беше редактирано от Vess на 07.04.14 13:02.
казано от Веселина Иванова на 06.04.14, 17:06:
...
Ужас...какво ти ... направо два ужаса.
...
Както болшинството трениращи жени, здраво се подценяваш. Но пък затова съм аз, да ти покажа колко грешиш в преценката си. (wasntme)
Забележка за клиповете - когато поемаш щанга от стойка, винаги заставай с лице към нея.
08/04
Днес раздвижване у дома :)
1. 4 кръга :
5 Бърпи с лицева
10 Лицеви опори
15 клека
2. 4 кръга :
10 Обръщане и преден клек @ 40 кг.
10 Бърпи с лицева
3. и последни 4 кръга :
5 Пуш преса @ 40 кг.
10 Клек на гръб @ 40 кг.
Утре ми се въртят едни лостове и малко бягане ама...не знам дали ще ми се получи (wasntme)
Мнението беше редактирано от Vess на 08.04.14 22:29.
казано от Vic на 07.04.14, 09:53:
Както болшинството трениращи жени, здраво се подценяваш.
;)
казано от Веселина Иванова на 08.04.14, 22:28:
08/04
5 Бърпи с лицева
10 Лицеви опори
Вес, лицевите след бърпита не те ли зорят, или само при мен е така? (при мен бяха 15 лицеви след 10 бърпита)
казано от Симо на 10.04.14, 00:17:
казано от Веселина Иванова на 08.04.14, 22:28:
08/04
5 Бърпи с лицева
10 Лицеви опориВес, лицевите след бърпита не те ли зорят, или само при мен е така? (при мен бяха 15 лицеви след 10 бърпита)
Ами Симо, то ако няма зор....за какво да го правя изобщо ;) а и само 5 бърпита са това :)
Мнението беше редактирано от Vess на 10.04.14 08:43.
Да се отчитам, и отивам да си лягам, много съм уморена, многоооо (dull)
09/04
На площадката с детето, уж нямаше да тренирам там...ноооо не се стърпях (tmi) уж да не преча на децата пък ....лоста си седеше така самотен :) правих му компания с две думи :)
1-2-3-4-5-6-6-5-4-3-3-2-1
Набирания бътерфлай
Бърпи с чиста лицева
Лицеви опори - 13, 18, 14
Набирания кип - 5, 5, 5
10/04
Днес ми се провалиха плановете за бягане и лостове заради (rain) и газ до залата, ей така за разнообразие :)
1. 33 бърпита с лицева и завъртане при скока
2. 10 рунда :
5 набирания бътерфлай
10 тръстър @ 25 кг.
Не си носех таймера, но 10-те симпатични рунда и 33-те бърпитата в началото общо около 20 мин. по часовника в залата :) почивах си и се мотках с магнезия за набирания, не е като да не съм.
3. 5 врътки :
10 лицеви опори
20 скачащи напада
Днес аеробно така (makeup) Свалила съм 2 кг. вода и набиранията взеха да олекват със всеки следващ път :) вдигам вече брадата над лоста :) ще се снимам пак за всеки случай за да се видя отстрани :)
Лека |-)
Мнението беше редактирано от Vess на 10.04.14 21:51.
казано от Веселина Иванова на 10.04.14, 21:45:
На площадката с детето, уж нямаше да тренирам там...ноооо не се стърпях...
Днес ми се провалиха плановете за бягане и лостове заради (rain) и газ до залата, ей така за разнообразие
Маниачка :P!
По детските площадки нормалните майки тренират чоплене на семки или пиене на кафенце 8-).
Мнението беше редактирано от maria на 11.04.14 07:20.
казано от maria на 11.04.14, 07:17:
казано от Веселина Иванова на 10.04.14, 21:45:
На площадката с детето, уж нямаше да тренирам там...ноооо не се стърпях...
Днес ми се провалиха плановете за бягане и лостове заради (rain) и газ до залата, ей така за разнообразие
Маниачка :P!
По детските площадки нормалните майки тренират чоплене на семки или пиене на кафенце 8-).
И пушене на цигари (punch) а за чопленето на семки по площадките ми е толкова грозно, че.... :@ много мразя да отида на площадка и да видя купчинки от остатъци от семки (tmi)
А това, че аз не съм от “нормалните” майки то е ясно на всички мисля :)
Мнението беше редактирано от Vess на 11.04.14 09:47.
Вчера 11/04 почивах :) Планирам и днес, 12/04 да е почивен :)
Мисля, че добре ще ми се отрази. Тъкмо да ми отминат и мазолчетата малко (dull) Чувствам се супер уморена и психически и физически (dull) Утре вече ще тренирам, другата седмица сме отпуска с мЪжо и ще си тренирам може би всеки ден, че от петък за Великден няма да сме си във Варна и ще видим как ще си организирам тренировките. Най-много да си взема едната 16-ка и упражнениея със СТ. Че няма да лежкуня 4 дни е ясно 8-)
От към хранене не съм описвала скоро. Клоня към НВХ през седмицата с един зареждащ ден, който тази седмица ще е днес :D
Хубав и слънчев уикенд хора (sun) Ние отиваме на къщата ни на Д.Чифлик и там ще сме събота и неделя (sun)
И един поздрав с едно хитче :
Мнението беше редактирано от Vess на 12.04.14 08:16.
12.04.14
10:39
казано от Веселина Иванова на 11.04.14, 09:46:
А това, че аз не съм от “нормалните” майки то е ясно на всички мисля :)
Според мен - дори напротив! Ти си една от най-нормалните майки! Другото не е нормално! :)
Ей ме на (makeup) тук съм :)
Днес такова хубаво (sun) е на вън, та как да не се възползва човек :) Вчера и днес тренировки изцяло СТ :)
13/04
5 кръга :
5 набирания
60 м. спринт
10 лицеви опори
60 м. спринт да се върна обратно до лоста
2х60 м. Бърпи със скок напред (whew) тук с племенницата ми, която е на 10 год. :)
И за финал - 33 Бърпи + набиране комбо
14/04
Бягане 2400 м. за 14:02 мин.
400 м. - спинт редуван с ходене
5-4-3-2-1-1-2-3-4-5-6-7-8-9-10
Набирания
Лицеви опори
10 рунда :
3 качвания и слизания 24 стълби ( значи 72 стъпала )
5 лицеви опори
време - 17:12 мин.
И за финал 5 мин. крос пресечен терен докато се прибера до нас :)
Много доволна от раздвижването :) предвид факта, че не съм бягала сериозно от преди да забременея, доволна съм от днес. Постепенно ще увеличавам разтоянието и ще вдигам темпото, защото днес си беше умерено тичане. Радвам се и че не скъсах мазоли, щото....е много гадно :)
Равносметката днес показва - 72 набирания бътерфлай и 122 лицеви опори (rock)
Утре може би зала малко и така :) Хубаво е човек да е в оптуск 8-)
Мнението беше редактирано от Vess на 14.04.14 15:03.
15/04
Днес в зала с мъжо, в някаква лъскава ме води...не ме кефят такива зали, прекалено лъскави (dull)
7 мин. пътека - 2 мин./6 км.в час и после 5 мин. / 10 км.в час - скучнооооо (tmi)
И едни 3 кръга да загрея както аз си знам :
3 набирания подхват
6 лицеви опори
9 Руски суинг @ 20 кг.
В СС 5 кръга:
3 обръщане от вис @ 40 кг.
3 заден клек @ 60 кг.
СС 5 кръга:
3 тласкане @ 40 кг.
3 преден клек @ 50 кг.
СС 3 кръга:
5 обръщане + тласкане @ 35 кг.
5 заден клек @ 40 кг.
И на финала :
лег - 3*2*50 кг., 2*3*45кг.
кофи - 5х4 между повторенията на лега
Изключително изненадана от лежанката (wasntme) мъжо каза, че имам сила и за 3 повторения на 50 кг. ама ме е страх. Защо ли не е единствения, който ми го е казвал (giggle)
Колко е хубаво човек да е в отпуск и да тренира в първата половина на деня (sun)
15.04.14
22:15
Лег 50 кг.. евала. Можеш ли да ме посъветваш как да мръдна от тези 40кг, на които съм се заковала от 2-3 месеца.. (2-3 повторения макс правя).
казано от Adriana Dacheva на 15.04.14, 22:15:
Лег 50 кг.. евала. Можеш ли да ме посъветваш как да мръдна от тези 40кг, на които съм се заковала от 2-3 месеца.. (2-3 повторения макс правя).
Първо. Легът търпи най-бавен и мъчителен прогрес.Особено при жените.Мен лично ме изкарва извън кожата ми :D
Второ.Трябва да го тренираш силово,за да върви нагоре.
Трето. Трябва да засилиш мускулните групи,които участват в движението.
Четвърто и не на последно място-да се стремиш да си подобряваш техниката постоянно.
:)
Мнението беше редактирано от Juls на 15.04.14 22:52.
15.04.14
23:06
Juls и мен ме изкарва извън кожата ми.. единственото, което успях да направя (и може би не е чаак толкова малко) е вече да си балансирам сама щангата на 35кг и да правя 8 чисти повторения. Но каквото и да правя, повече от 3 чисти на 40 (и то едва,едва) НЕ мога да направя, всичко друго ми върви, вдигам тежестите, но на тая пуста лежанка нищо не се случва....
казано от Adriana Dacheva на 15.04.14, 23:06:
Juls и мен ме изкарва извън кожата ми.. единственото, което успях да направя (и може би не е чаак толкова малко) е вече да си балансирам сама щангата на 35кг и да правя 8 чисти повторения. Но каквото и да правя, повече от 3 чисти на 40 (и то едва,едва) НЕ мога да направя, всичко друго ми върви, вдигам тежестите, но на тая пуста лежанка нищо не се случва....
Е на мен го кажи..:D Как ти звучи 60-65 лег на фона на 2,5пъти лично тегло на тягата :Д
Един път прави 2*3 или 2*2 ,друг път прави 3*5 или 5*5 примерно и ще мръдне.Прави и асистиращи и просто чакаш :)
казано от Adriana Dacheva на 15.04.14, 22:15:
Благодаря Ади :) Честно казано не знам какво да те посъветвам (wasntme) това упражение го правя веднъж на 3 месеца сигрно и аз сама се изненадах, че ги бутнах, защото последно това ми беше макса. Ако наблегна и съм сериозна в него ще бутна и 55кг. и 60кг., сигурна съм. Но просто не ме кефи, скучно ми е :) А за вчера ме хвана малко яд, защото първоначално тръгнах за 5*2*50кг. но на третата двойка треперех, уморена бях доста вече и свалих на 45кг.
Но Юлка е казала как и какво да правиш за лега, тя със сигурност ще ти каже :) Успех (y)
Мнението беше редактирано от Vess на 16.04.14 06:59.
16.04.14
11:10
Благодаря ви, момичета :) Определено се надъхах още повече.. не че ми е толкова зор да вдигам кг на лежанка точно, просто се дразня адски много,че само там не мърдат и това само ме амбицира повече (девил)
Ку-ку :) да опиша какви ги върших днес и лягам за следобедна дремка |-)
Първо ще поразсъждавам малко :) решила бях да пробягам 5 км., които се бягат всяка събота във Варна, София, Пловдив и не знам други градове дали има. Питах Радост и тя ми обясни от къде минава маршрута, после гледах и в сайта на организацията, гледах и с гугъла та....оставих дребен на градината и газ към Морската :) Да ама не драги ми съфорумци, и сега конкретно към Варненци - това разтояние не е 5 км. както повечето от вас си мислят :) Поне моята теория е такава. Това, което се бяга всяка събота е най-много 4 км. пак казвам най-много и ще се обоснова.
1. Измерихме с гугъл - около 4 км. +/-100м. допускам грешки разбира се.
2. Пробягах го за 17:34 мин. засякох време с таймера ( няма грешка, няколко пъти го поглеждах дали не греша ), а в понеделник бягах 6 обиколки на стадион х 400 м. = 2,4 км. за 14 мин. и нещо :) т.е. няма как аз за 3 мин. да съм пробягала още 2,5 км. примерно :D и имайте поредвид, че в Морската е пресечен терен.
3. Преди да забременея, и когато живеехме в кв.Чайка точно над Морската(преди 4 год.), тичах 3-4 пъти седмично сутрин, мерила съм с джи пи ес навигация разтоянието, което според нея беше около 5км. и го бягах тогава за 25-28 мин.
4. Чааааааак пък толкова да съм задобряла и да съм такава бегачка не вярвам....честно :D или много се подценявам и не вярвам на способностите си, или има някъде другаде бъг в системата с разстоянията в Морската градина :)
Отклонявам се за да обясня за Варненци какво точно бягах преди като разстояние :
Старта - подлеза на Делфинариума - от там надолу към р-нт Хоризонт, тичам под него, от там към Слънчевата алея ( под Пантеона ) от там надолу към Летния театър. От Летния се спускам по стълбичките на крайбрежната алеа, от там обратно в посока Почивка по крайбрежната, стигам до пожарникарските стълби ( които вече ги затвориха за жалост ) газ нагоре по тях и от там под Делфинариум и обратно към подлеза от който тръгвах. Та това вече е 4,5км. - 4,8 км. според мен :)
Малко си разсъждавах мои си неща :)
16/04
Сутринта на гладно 8:15 часа
5 км. бягане ;) ( 4,8км. защото едни 200м. не съм разбрала и съм си ги спестила, Радост измерих ги с гугъл )
време - 17:34 мин.
По начина по-който бягах като сравня с този на пътеката вчера - средна скорост около 8км/ч.
После в колата и на лостовете :
33 Бърпита с чиста лицева, че бях изтинала от бягането.
1-2-3-4-5-6-6-5-4-3-2-2-2-1
Набиране бътерфлай
Бърпи с лицева
Лягам за дрямка :)
16.04.14
14:49
Точно след като започна тази инициатива ходих да бягам и аз в морската. Имаше прясно начертани обозначение. Да ти кажа тогава и мен леко ми стана странно. Имам бегла представа колко са 5 км . и с какъв зор ги бягам, а това го избягах с 2 или 3 поспирания за ходене само. Трябва да пробвам с педометъра.
16.04.14
21:04
Брех.. много тичаш. 5 к. за 17 мин.си е супер време. Склонен съм обаче да се съмнявам в гугъл и акуратността му. (:
16.04.14
21:05
Веси, какво време направи ти!!! Браво!!!
Пак Ви казвам, според мен това не е 5 км., но ако е - то аз го пробягах за 17 мин. и 34 сек. Утре пак отивам да повторя да затвърдя, този път ще избягам и 200 м. който скатах днес ;)
Речено сторено :)
Днес пак се пуснах на 5 км. бягане в Морската, този път точно по маршрута на организацията Трасе 5 км. Морска градина Варна
17/04
5 км. бягане - време - 19:49 мин.
Предвид времето вчера, днес зле (dull) но 5-ти ден тренировки, 4 от които + бегови, насрещен вятър днес и дъжд....бляк....да се оправдая малко. Но въпреки това съм доволна от времето си :)
И едни лицеви опори - 1-2-3-4-5-6-6-5-4-4-4-3-2-2-1
Снимала съм си таймера този път за доказателство, но след малко ще се опитам да кача снимката от компа на мъжо, че моя нещо не ще да разпознае телефона ми.
Туй ще ми е бягането май....след празниците пак на работа и не знам как ще се организирам да тичам, може би събота само...ще го помисля :)
Ето и снимка на времето и една снимка от работа миналата седмица :)
Мнението беше редактирано от Vess на 17.04.14 10:15.
казано от Веселина Иванова на 17.04.14, 10:02:
...
...
Уау! Ти си ракета направо! Браво, Веси! (rock)
казано от Vic на 17.04.14, 10:30:
...
...Уау! Ти си ракета направо! Браво, Веси! (rock)
Благодаря Вик, ако съм постоянна ще го подобря, но не знам дали ще успявам с другите тренировки и домашни ангажименти.
Трябва да се отслабва (dull) преди като тичах системно бях с около 6-7 кг. по-лека ;) но нищо де :) сега пък си тежа на мястото 8-)
Въздух имам, но много боляха краката вече (dull) но ако отида в съботните бягания ще дам по-добро време само заради конкуренцията ;) хехехе друго си е да се съревноваваш :)
Привет :)
От вчера сме на една къща в Елена, тук сме до понеделник. Два дни почивам от тренировки, утре евентуално може да се раздвижа, но не обещавам. То хубаво било да се почива от време на време :)
Времето е кофти, стоим си в механата на къщата на топло, дано утре напече малко та да се разходим тук и там :)
Весели празници на всички :)
казано от Веселина Иванова на 19.04.14, 14:48:
Привет :)
От вчера сме на една къща в Елена, тук сме до понеделник. Два дни почивам от тренировки, утре евентуално може да се раздвижа, но не обещавам. То хубаво било да се почива от време на време :)
Времето е кофти, стоим си в механата на къщата на топло, дано утре напече малко та да се разходим тук и там :)Весели празници на всички :)
Много ми се искаше и на мен да отидем някъде, но, уви, не замислих нещата навреме..:( Затова пък направих козунаците - малко разнообразие в тези мрачни дни. (sun)
19.04.14
18:45
Веси, страхотно време на бягането! Браво и от мен.
Весели празници (F)
17/04
Не, Веселина, аз спирам да тренирам! Значи, когато Мимето ми каза - не можах да повярвам... Знаеш ли, че най-доброто регистрирано постижение в събота при жените е 21:26! И то на 16г момиче, ОРИЕНТИРОВАЧКА при това! Ти направо... сега как ще спя довечера, утре съм на работа, милост нямаш! Тъкмо си бях въобразил, че все има нещо на което мога да те изпреваря. Благодаря ти, че ме върна в реалността!
казано от Симо на 20.04.14, 00:20:
17/04
5 км. бягане - време - 19:49 мин.Не, Веселина, аз спирам да тренирам! Значи, когато Мимето ми каза - не можах да повярвам... Знаеш ли, че най-доброто регистрирано постижение в събота при жените е 21:26! И то на 16г момиче, ОРИЕНТИРОВАЧКА при това! Ти направо... сега как ще спя довечера, утре съм на работа, милост нямаш! Тъкмо си бях въобразил, че все има нещо на което мога да те изпреваря. Благодаря ти, че ме върна в реалността!
Ще взема да дойда някоя събота да бягаме заедно Симо :)
Имай предвид, че и аз съм бивша ОРИНТЕРОВАЧКА и бегачка от преди време ;) не ме подценявай толкова :D знам как да тичам при наклон и как да дишам на дълги бягания ;)Освен това аз видях, че най доброто време при жените е 18 мин. и нещо а при мъжете 15 мин. и нещо, така че....хич не ми е добро времето моля Ви се :)
И активностите ми скромни да опиша през почивните дни :
19/04
Скромни набирания подхват по асмата в къщата, където бяхме остседнали - 2, 2, 4, 4, 4, 4,3, 2
20/04
200 скока на въже
10 рунда :
5 лицеви опори
10 Бърпита с лицева
15 клека СТ
Вторите 5 рунда на бърпитата правех 5/5 на един крак (whew)
3 кръга :
10 лицеви опори
100 скока въже
21/04
Днес се прибрахме към 16 часа, но намерих време за малко пудовки :)
3 кръгчета :
20 Американски суинга @ 16 кг.
15 Бърпита
5 рунда :
10 снача дясна ръка @ 16 кг.
10 снача с лява @ 16 кг.
10 Гоблет клека @ 16 кг.
10 лицеви опори с избутване
20 напада @ 16 кг. ( х 10 на крак )
И сега на гости у свеки, пак ядене и пиене ще има (dull)
Мнението беше редактирано от Vess на 22.04.14 09:06.
Малко снимки специално за Симо, дето не вярва в моите бегови способности ;) хехехехе това, че пуфтя по кросфит-тренировките ни когато има бягане, не значи, че не бягам :) просто съм аут от формата, в която бях на младини ;) но съм се амбицирала да си я върна (grin)
На някой от тях съм на състезание 1000 м. крос - не помня за колко го взех обаче, беше 2008-2009год. Имам и медал 2 място при жените (blush)
А на другите снимки съм пак на състезание по Ориентиране в Албена :) на едната гледам сега, че съм малко за Мис мокра фланелка ама.....няма ми се смейте сега :)
Ще забележите сигурно и колко съм в минус и на килограми .... тогава по спомен бях някъде около 61-62 кг. :) може би :)
23/04
Пораздвижих кокали днес :D
1600 м. бягане ( 800 м. спускане + 800 м. на равно )
5 кръга от :
5 набирания успореден хват
5 лицеви опори
60 м. спринт
10 Бърпи + скок на кутия 61 см.
60 м. спринт
1-2-3-4-5-5-4-3-2-1
Набирания надхват кип
Лицеви опори
1000 м. бягане ( 200 м. по равно + 800 м. качване стръмен баир )
По план днес мислех да бягам много, но не мога да си намеря терен където да го правя в близост до дома ( квартала ) супер скучно ми е на стадион да се въртя в кръг (dull) Обичам пресечени терени, баирчета, препядствия ей такива красотички, но из квартала е тъпо, коли, хора ...пппфффф.....Морската ми е доста далеко, трябва да вляза в целия трафик за да стигна до там и....не знам...ще видим. Явно ще натискам спринтове и така :)
Мнението беше редактирано от Vess на 23.04.14 22:05.
казано от Веселина Иванова на 23.04.14, 22:03:
23/04
... да си намеря терен където да го правя в близост до дома ( квартала ) супер скучно ми е на стадион да се въртя в кръг (dull) Обичам пресечени терени, баирчета, препядствия ей такива красотички, но из квартала е тъпо, коли, хора ...пппфффф.....Морската ми е доста далеко, трябва да вляза в целия трафик за да стигна до там и....не знам...ще видим. Явно ще натискам спринтове и така :)
И аз си търся терен за каране на колело в София, отивайки на работа, ама е толкова трудно за намиране..... В стария ми офис успях да намеря да е извън трафика - през квартала, през БАН - все пак има нещо зелено :D, а сега съм по права линия по булеварда има-няма 2 км. А пък и с тези строежи на “метро”, пътища и т.н. целият град е потънал в прах и пепел - бррр... ужасна работа. И пеша да ходя, сигурно трябва да е с противогаз (devil)
24/04
У дома докато готвех (dull) а мъжо се занимава с дребен ;)
10-9-8-7-6-5-4-3-2-1
Клъстър ( обръщане+тръстър) 35 кг.
Бърпи с чиста лицева опора
1-2-3-4-5-6-7-8-9-10
Тяга с прави крака 35 кг.
Лицеви опори
Днес сутринта станах в 5 часа уж да ходя да бягам, но така ми се спеше и не се чувствах възстановена та.....легнах пак |-) а и си е още тъмно и си ме е страх да си призная :P а и работя по въпроса утре да ида да бягам 5км. в Морската и реших да се възстановя днес крачката да съм росна прясна за утре :)
26/04
Днес ходих да тичам 5 км. в Морската, еми....много зле. Но продължавам да твърдя, че това което пробягах миналата седмица за почти 20 мин. не е 5 км. а най-много 4 км. Така, че мили ми другарчета не съм ракета, машина и т.н. за каквато ме изкарахте :D От тогавашното бягане и днес има най-малко 800 м. разлика, гаранция ;) Все пак не съм тичала такива разстояния от преди 4 год.
Още преди старта много ми се пишкаше, като стартирахме нещата се влошиха съвсем :@ слушалките ми падаха през цялото време, нещо не се получи и със закрепването на телефона с музичката...никаква концентрация, ама никаква....абе....много гадно ми беше (dull) корема ми се поду от стискането, накрая направо ми се ревеше, при всяка стъпка направо....отвратително.....ама тъпо и упорито си стигнах до финала....пппфффф.....
Другата събота ще ида, ама на другото УЖ 5 километрово бягане ( което за мен си е около 4км.) да си затвърдя твърденията и да видим луда ли съм или не ;)
Абе....няма да се обяснявам повече....
5 км. бягане - потресаващите 29:17
Като се прибрах лицеви опори - 55 ( обща бройка )
И днес се получи 21 часа фаст :)
Мнението беше редактирано от Vess на 26.04.14 19:16.
27/04
Днес в Богоров с Вик и тайфата :)
Загрявката стабилна както винаги, совалки чудни, турско изправяне и ей такива красотички ;)
Основния комплекс, отборно по 2 души :
100 Бърпита + набиране комбо 30/30 сек. работа с редуване на съотборниците.
Аз и Филип отборно се справихме за 6:25 мин. (muscle)
После още малко :
100 Руски суинга @ 24 кг. пак отборно аз и Мимето шматката, но не знам за колко време :)
И финала :
Предна опора - 8 пъти в интервали 20/10
Туй то (sun) Кофти време днес, цял ден се търкаляме из къщи, на дребчо му беше много кофти, че днес няма да има колело.
Фаст днес се получи 20 часа.
28/04
Вчера, ей така докато си работех в офиса и нещо ми щукна да отида вечерта да подскачам в залата :) супер изненадана останах от себе си, от това ми желание но все пак старата любов ръжда не хваща ;) Не съм тренирала така от близо 2 години. Не знаех дали ще се справя, но съм решила да увелича кардио заниманията си. И знам, че кардио елемента е вкл. в кросфит тренировките, но въпреки това усещам спад в кардио издръжливостта си от преди време.
Та вечерта супер интензивно кардио, направих локва около мен - яко скачане, много ритници ама много, супер динамични клекове и напади, ама много и лицеви опори имаше :) супер Тае Бо ;) Като излязла от баня бях накрая на тренировката :) Справих се, не личеше че не съм го правила чак пък 2 години, но и по-добре съм била :)
29/04
Откачените ми изблици продължават и днес :)
Станах в 5:30, сварих яйца за закуска, напраих чай за мъжете и кафе за мен и газ на вън :) Супер свежо след дъжд, мокра трева и дървета, песнопойни птички - страхотно (sun)
6,00 часа на площадката зад блока :
10 рунда :
5 набирания
10 лицеви опори
20 ходещи напада ( х 10 на крак )
Хубав и усмихнат ден от мен, на пук на дъждовното време (mooning)
Мнението беше редактирано от Vess на 29.04.14 09:31.
30/04
6.00 часа сутринта в Морската градина
1. Бягане 2,3 км. пресечен терен, крос ( от басейн Приморски до р-нт Хоризонт през градината )
2. 4 кръга :
10 лицеви опори
10 повдигания на таза от успоредка
(плана беше за набиранки, но много мокри и хлъзгави лостовете :@ )
3. Спринтове, редувани с джогинг - 2,3 км. обратно към колата но този път по крайбрежната (sun)
Супер свежо се чувствам, но доста далеко ми идва Морската (dull) ще видим как ще си организирам по нататък беговите подвизи :)
Приятни почивни дни желая на всички 8-)
Мнението беше редактирано от Vess на 30.04.14 11:36.