До отпуската остават цифром и словом 2 дни... Вече не съм в състояние и настроение да работя, дано няма някакви спешни неща!
Планът с клековете през ден: изпълнен на 80 %. Понякога пропусках 2 дни, а в други - тренирах и сутрин, и вечер.
Планът с бирата: също изпълнен на 80%: 5-6 бири за целия период на въздържание (който, като се замисля, е няколко жалки дни :Д)
Няма да ходя на море в най-добрата си форма (има доста какво да се желае откъм мускулен тонус, а съм малко кг.), но вътрешно чувствам някакво спокойствие и нужда от слънце, вода и лято - без оглед на физически/външни неща.
Честит Рожден Ден, Атомче, да си жива и здрава и все така красива и жизнерадостна :*
24.07.14
09:48
Честит Рожден Ден ! (sun) (party) (cake)
24.07.14
10:17
Честит рожден ден, Силвееееееее :) Каквото ти е в сърцето, това да ти е в ръцете! :)
24.07.14
11:06
Чъръдъ ((:
Мнението беше редактирано от Тала-съм на 24.07.14 11:06.
24.07.14
11:48
Честит рожден ден! (sun)
Честит Рожден Ден, Атомче! Да си здрава, много обичана и много щастлива! Само успехи и положителни емоции! Наздраве! (party) (cake)
24.07.14
12:47
Честит и усмихнат празник! (F) (nmuchfun)
24.07.14
16:16
Честит Рожден Ден Силве !
Здраве и всичко най-добро ! :)
24.07.14
16:23
Честит рожден ден! (cake) Да си жива и здрава и много щастлива! (sun) (F)
Честит рожден ден и от мен, Силве! :) Пожелавам ти да си все така лъчезарна и усмихната! (cake)
Честит рожден ден (F)
Мнението беше редактирано от Катето на 24.07.14 22:03.
Благодаря ви, че уважихте празника ми :) :) :) Целувки от мен 8-) (sun) Не ми харесва, че ставам на 28, звучи толкова сериозно ... Но се чувствам на по-малко...(и на по-малко изглеждам :Д) така че - Айляк! :)))))
П.п. и една снимка на корги-ваканционна тематика :)))
Мнението беше редактирано от Atom на 25.07.14 18:08.
Алоха :) Прибрахме се от море: 2 седмици изпълнени с много пътешествия, почивка, плаж, пясък, хубава храна, безсънни нощи, бирички и свобода из Южното черноморие :) (sun)
Подробености няма да пиша, че ще стане огромен пост, но имаше някои прекрасни моменти, които не мога да пропусна: карахме каяци с Дени (Дидлина); ходихме до едни много, много красиви (и тайни) скали - мъжете скачаха, аз снимах :Д; ходихме на плаж и бар на Златна Рибка, Дюни, Корал, Арапя, Лозенец, Синеморец. И също така посетихме резервата около Ропотамо, където си намерихме голяяяям пуст плаж - само за нас.
Имаше и малко драма: спукана фоликулярна киста тооочно преди морето, та ходих с подут корем :( Ииии нахапване от 7 оси в рамките на 2 секунди - стъпих им на къщата без да искам (wasntme) Добре, че избягах бързо.
Слагам малко фитнесЖийски снимки (огледалата ни правиха много яки и нацепени :Д)
Имам и хубави пейсажи, по-късно ще кача 1-2 :)
09.08.14
18:02
Атомче не само те прави нацепена ами ти сменя физиономията! (:: хахаха Браво супер форма сте и двамата!
казано от Тала-съм на 09.08.14, 18:02:
Атомче не само те прави нацепена ами ти сменя физиономията! (:: хахаха Браво супер форма сте и двамата!
Мерси, Таласъмчо :)
Всичко, което си има начало, си има край...
Най-вече отпуските :( Пия кафе в офиса в момента... Някакси бях с усещането, че повече никога няма да идвам тук, не знам к’во стана и защо пак съм на работа :ДД
Тренировка в събота:
4 СС от 5хпръсти към халки/Лежанка с лост
4 СС от преден клек/лицеви опори
Разтягане и планк
На моренцето храната беше хубава, но ми беше в повече ииии се оказва, че съм качила 3-4 кг. Сега съм закръглила 50 :) Тъкмо да имам повечко сила за тренировчиците :)
казано от Atom на 11.08.14, 08:17:
Сега съм закръглила 50 :) Тъкмо да имам повечко сила за тренировчиците :)
Бе, не знам, ама изглеждаш прекрасно! Ще служиш за Юпитерски стимул :D
Ооо Иглицева, закръглила съм дупарата доста, повярвай ми :D
Отчет за днешния работен понеделник :(
Храна общо: 5 телешки кюфтета, 1 филия Вита, 200 гр. домашно сирене, салата домати и краставици и магданози със зехтин и 200 гр. сладолед
Лека тренировка с повечко повторения:
5 кръга:
20 клека със собствено тегло
10 трицепсови лицеви (повечето на колене)
4 кръга:
20х Тяга с прави крака @20 (пудовка)
20х Раменни преси @2х4кг гирички
4 кръга:
х10 на ръка едностранно гребане @12
30 къси лицеви опори
Фоумролер, малко “стречинг”
Опс, аз защо живея с убеждението, че съм писала поне 2 обобщаващи поста напоследък.. (dull) Явно ги пиша и забравям да ги публикувам (headbang). Нищо де, нищо революционно не се е случило и без т’ва:
Домашни тренировки и дебнене на хубаво време през уикендите, че да се разкараме за малко от Мордор (с Мила бяхме като диви кози на Мальовица, unstoppable :D… почти :Д)
И храната е хубава, а и напоследък бих сложила акцента върху нея: домашна и народна :) Вчера правих боб с много подправки, днес - телешко шкембе в масло (сега се вари завалията). Гарнирам с домашни розови домати, зехтинче, домашно сиренце (inlove)
Нямам апетит за някакви паразитни храни (не знам даже защо го отбелязвам това, просто като влизам във форума и все още ме впечатляват разни захарно-въглехихратни драми и тръшкания, за които причините са ясни).
Вчера си взех Магнерич и някакви витамини за очи на Допелхерц. Имам и селен, трябва да се сещам да го пия (wave)
Захарнп-въглехидратни храни не, но виж шкембенце и бобец бих си хапнала с удоволствие, направо сълзи ми потекоха като си го представих :(
казано от Наталья Заболотная на 26.08.14, 14:52:
Захарнп-въглехидратни храни не, но виж шкембенце и бобец бих си хапнала с удоволствие, направо сълзи ми потекоха като си го представих :(
Само казваш и утре ти нося в една кутийка от шкембето :)
казано от Atom на 26.08.14, 14:57:
казано от Наталья Заболотная на 26.08.14, 14:52:
Само казваш и утре ти нося в една кутийка от шкембето :)
По-нататък ще се възползвам от някоя вкусотия, благодаря, засега съм на риба и филе поне още 17 дни :D
Здравейте хора и животни (sun)
Реших да си впиша малко размисли - напоследък не тренирам. За първи път от 2009-та (когато започвах да чета и спортувам), не съм правила НИЩО толкова подред дни (10.. 15.. повече?)? Не знам колко точно. Преди винаги намирах време, дори в най-скапанярските дни: ако ще, раздвижване по пижама преди лягане.
Тези дни просто нямам желание ... Време имам (ограничено, но реално го имам). Ще подновя, когато ми се дотренира.
За 15 дена всички генетчни предразположености се изказаха: Д-то порасна, едва си влизам в дънките :D Кръстът ми се изпили и стои тъъъънък и чуплив. Направо имам чувството, че регресирам с всеки ден :Д
Но в главата ми просто в момента виреят други мисли. Ще ги оставя да си се изкажат :) После пак пот и страст :)
Мнението беше редактирано от Atom на 08.09.14 19:10.
09.09.14
02:38
2 седмици е екстра, тъкмо презареждане :)
Никога няма да се дам, г-н Сапун :)
Файърче, малко повече от 2 седмици беше хибернацията ми... (dull)
Днес ми дойде музата:
4х10 клек без тежест
4х10 сгъване за бицепс + раменни преси @2х4 кг
4х1 набране на рамката на вратата (надхват на върховете на пръстите...)
Тяга с пудовки: 2х10@20кг; 2х10@32; 2х10@44кг
Руско извиване с пудовка: 30@12кг, 20@20кг, 20@20кг, 20@12кг
Женски кофички на леглото 4х10 в СС със стойка на ръце (крака на стената) 4х40-60 сек.
И накрая някакви упражнения на постелка с тежестите за глезени (за раздвижване на кръвта :Д)
Максимални почивки м/у сериите: 20-25 секунди.
Храната напоследък е с малко повече въглехидрати от обикновено, но от прости, натурални източници (например домашни питки).
Днес:
- 1/2 голяма тава пица
- прясно зеле с пил. бутче
- пъстърва на грил тиган с малко и лимон; много специално домашно гуакамоле (със смокини); бира
И ето как изглежда 44кг “пудовка”:
Днес раздвижване:
Напади: 4 серии по 20 повт.
Тръстър с пудовка (@12): 4 серии по 10 повт.
Едностранно гребане с пудовка (@12) - бр. за ръка: 4 серии по 10 повт.
Ренегатско гребане с гирички (@2х4кг): 4 серии по 20 повт.
Глутеус мостове, ритници, лицеви от колене, раменни ротации
Цял ден бях гладна, а сега (като най-после мога да ям) - нямам апетит. Омръзна ми от мен си (fubar)
Поне си взех обувчици за планински преходи от Декатлон ... за 16 лв :Д Не очаквам да покоря Еверест с тях, но имат цикламени връзки, което ги прави най-яките обувки на света. Точка.
20.09.14
21:25
Тогава вземай за коргитата цикламени връзки също да се отличават Олег като ги носи :Д
Днес:
Обръщане от земя+военна преса+преден клек с щанга - 10@10кг, 10@15кг, 5@20кг, 10@15кг
Тяга от поставки - 10@20кг, 10@30кг, 10@40кг, 5@50кг, 10@30кг
Лежанка - 10@15кг, 10@20кг, 5@25кг (с почивки), 5@20кг
Пръсти към лакти от планк - 4х20повт.
Много слаба тренировка с много неудобен лост. Дадох си сметка колко съм зле откъм сила в момента (shake)
Здравейте, имам малко странично питане - расте ми (накриво) горен мъдрец, забил се е в корена на зъба до него. След седмица-две ще ходя да ми го махат. Междувременно ми предизвика възпаление на венеца.
Четох из разни сайтове, че е добре да се правят промивки (жабурене) с разредено магнезиево олио. Някой пробвал ли е подобна употреба?
23.09.14
19:27
Магнезия е със силни антибактериални и антимикотични свойства и се препоръчва при по-сериозни инфекции (При Кандида напр.). За описаното възпаление пробвай промивки с отвара от тетра (смрадлика), прополис или кислородна вода с нисък процент.