I workout because I love my body- NOT because I hate it

Темата е заключена.
Прескочи до:

20.07.14
05:19

казано от Херцог Трън на 19.07.14, 19:02:

казано от Danniii :) на 19.07.14, 18:46:

Тягата пак беше добре, ще вземе да ми стана и тя любима :D .

Ще се сетиш (devil)

Това движение ме амбицира,възбужда,радва кактоникое друго.След тяга съм направо еуфорична :D Обичам тягата (inlove)

20.07.14
11:44

Личи си, Джулс (wasntme) . Така, както е тръгнало, дано и на мен ми стане любима и да дръпна малко при нея :D . Сега ще пия едно кафенце и ще отивам да троша краченца. Довечера съм на сватба иии дано се организирам добре с времето, че пак се поуспах, за да може да се накотя  (makeup)
п.с Мисля да съм с поличка, а от тягата от предния път и вероятно от вчера имам синини на десния крак и малко на левия :D Не го съобразих, ам.. нали не съм аз булката? (sun) Едва ли някой ще забележи :Д

казано от Danniii :) на 20.07.14, 11:44:

ам.. нали не съм аз булката? (sun)

Ох, успокоих се! (whew) (whew) (whew) (whew) (whew)

(giggle)

20.07.14
14:16

Хахаха, искрено ме разсмя, Ники :Д

20.07 неделя
тренировка на гладно
раздвижване;
клек 15СТ 15@20кг 15@40кг 10@45кг 10@50кг 8@55кг 3х5@60кг 2х10@50кг 15@40кг
4 СС х:
- хиперекстензии 12,10@15кг 12,10@10кг
- тяга с прави крака х12@30кг с дискчета на петите
4 СС х:
- бедрено разгъване х15,10,15,15@25кг
- широк клек с 10кг диск х15
аддуктор 70,60@25кг 3х40@30кг
лег-преса 2х30@60кг
20мин велоергометър
Частта с разтягането е попретупах, прасеца го изтървах. Иначе на клека съм доволна.

Храната:
след тренировката - доза протеин, направен с вода
... не знам дали ще ми остане време да хапна у нас
Хубава неделя на всички! (sun)

Ти се разсмя, аз за малко да получа удар преди уточнението! :P :D

21.07.14
21:22

21.07 понеделник
Тази вечер едва ми се събират 3 часа и половина сън ии се чувствам много изморена през целия ден. Сутринта ходих да се записвам и затова трябваше да ставам рано. Следобед реших да отида до залата да се пораздвижа и направих една лека тренировка. Предпочетох да не спя, за да не стане пак да не спя сега вечерта. От утре започвам работа ии изобщо не знам как ще стане организацията с тренировките...

тренировка
раздвижване;
6 СС х:
- преден клек 2х12@20кг 2х10@25кг 2х8@30кг
- широк клек с 10кг диск х15
3 СС х:
- хиперекстензии х15
- хип-тръстери х15
4 СС х:
- аддуктор х60@25кг
- абдуктор х25@20кг
6 СС прасец на лег-пресата + повдигане на пръсти
20мин велоергометър

3 СС х:
- сгъване за бицепс с 2х4кг х30
- разгъване за трицепс на скрипец х12@12кг
3 СС х:
- сгъване за бицепс на долен скрипец х12@10кг
- разгъване за трицепс на скрипец с въже х15@7кг
висене на лост + разтягане

Храната:
15:00 - 275гр извара 4%, краставица
- тренировката
след нея - доза протеин с вода
19:30 - 550гр извара 4%, домати, краставици, 130гр оризовки /това трябваше да са две хранения, но те почти се сляха :Д , бях много гладна/
Хубава вечер! (sun)
И една снимка с булката. Много и беше хубава роклята! На снимката не е много ясна роклята, но много ми хареса, беше различна и стилна.

казано от Danniii :) на 21.07.14, 21:22:

От утре започвам работа ии изобщо не знам как ще стане организацията с тренировките

Ще станат нещата ;) Питай Веси - тя има опит (giggle) А вече и аз ;) Ако си от рано на работа - ставаш рано като мен в 5 и си готова за 1час, а и по-малко ;)

Поздрави ! :*

Eдит : Много си хубавка на снимката (inlove)

Мнението беше редактирано от Natalia Nikolova на 22.07.14 07:16.

22.07.14
08:32

казано от Наталия Николова на 22.07.14, 07:15:

От утре започвам работа ии изобщо не знам как ще стане организацията с тренировките

Ще станат нещата ;) Питай Веси - тя има опит (giggle) А вече и аз ;) Ако си от рано на работа - ставаш рано като мен в 5 и си готова за 1час, а и по-малко ;)

Разбира се, че винаги има начин. Тук по-голяма част от съфорумците са работещи ;)
Докато нямате още деца спокойно можете да си тренирате и след работа, ако работата Ви е в офис с нормално работно време разбира се. Ако е нещо на смени, също има варианти :) Надвечер след работа или сутрин рано - даже и избор имате :D

22.07.14
10:40

Работя на смени - ако съм първа смяна, тренирам в 8 вечерта, ако съм втора - в 8 сутринта. Отделно и стажувам, а трябва и така да си наглася нещата, че и за мъжа да остане време да му обърна внимание.
Имам и позната, работи, че и с бебе - отделя рано сутрин по 30 мин за тренировка вкъщи, докато бебето спи и преди да тръгне с количката и бебето по работа.
Варианти има, стига да има желание.

22.07.14
10:45

казано от Веселина Иванова на 22.07.14, 08:32:

казано от Наталия Николова на 22.07.14, 07:15:

Разбира се, че винаги има начин. Тук по-голяма част от съфорумците са работещи ;)
Докато нямате още деца спокойно можете да си тренирате и след работа, ако работата Ви е в офис с нормално работно време разбира се. Ако е нещо на смени, също има варианти :) Надвечер след работа или сутрин рано - даже и избор имате :D

(y) И аз съм в отбора на работещите. Съчетаването на работата с тренировките те прави още по-мобилизиран и организиран. :)
+ Няма такъв кеф да си стана призори и да се “размажа” за тонизиращ старт на деня! :) - Действа по-събуждащо от кое да е кафе.
+ През деня съм много по-жизнена и енергична. :) 
+ Тренировките са ми перфектна “анти-стрес терапия” против цялото напрежение в работата. :)
+ Тренировката минава в “просъница” и докато се усетиш, вече си я “отметнал” като задача и продължаваш към следващите. Докато вечер след работа, умората понякога си казва думата и мързелът може да надделее, карайки те да се самосъжалиш и да пропуснеш трен. (devil)
+ Права си, че особено докато все още в картинката не са се включили деца и семейни ангажименти, съчетаването на работа и спорт е още по-малък проблем. :) И работата в случая е само оправдание. А оправдания се намират достатъчно, дори и без да работиш. (rock)

Мнението беше редактирано от Willpower на 22.07.14 10:48.

22.07.14
18:33

Много се радвам на ентусиазма Ви, момичета :) . Погрешно сте ме разбрали обаче, че приемам работата като оправдание в момента. Понякога само с желание не става. Казвала съм доста пъти какво работя, водя си дневника от няколко години и предните лета съм запознавала четящите с това, но сега не уточних. Не съм нито на смени, нито в офис. Баща ми се занимава със земеделие, сява пъпеши и дини, нивата е много голяма. Аз и сестра ми, когато почне сезона, всеки ден сме там, ако има начин да се сменяме, ще го правим, но досега рядко се е случвало, защото е трудно само за един да се справи. Та, мисълта ми е, че се случвало понякога да сме там от 8 сутринта до 10 вечерта, та колкото и желание да имам, не бих станала в 5 да се размазвам при положение, че след това 8+ часа през ръцете ми ще минат тонове дини и пъпеши. Сега в началото няма толкова много работа и ще се прибирам по-рано и ще имам възможност, надявам се и по-нататък да намеря начин и да се чувствам достатъчно жива, за да тренирам, защото наистина никаак, ама никак не ми се иска точно сега да прекъсвам. Тъкмо съм набрала малко скорост :) .

Днес ми се пада почивен от тренировки, утре ще тренирам. Утре няма да ходя на работа и ще се възползвам, едновременно за мое щастие и нещастие, тъй да се каже :Д , заради всичкия дъжд, който се изсипа днес... Да вземе да пекне да си проличи, че е лято.. пъпеши трябва да зреят, не да се пукат. Така, де. Сега ще хапна, че цял ден не съм яла и съмм много гладна. Храната е другия проблем, там просто не мога да ям... Но и това ще го измисля.
Хубава вечер! (sun)

23.07.14
00:39

С такава работа не ти трябват тренировки.

23.07.14
01:12

казано от Willpower на 22.07.14, 10:45:

(y) И аз съм в отбора на работещите. Съчетаването на работата с тренировките те прави още по-мобилизиран и организиран. :)
+ Няма такъв кеф да си стана призори и да се “размажа” за тонизиращ старт на деня! :) - Действа по-събуждащо от кое да е кафе.
+ През деня съм много по-жизнена и енергична. :) 
+ Тренировките са ми перфектна “анти-стрес терапия” против цялото напрежение в работата. :)
+ Тренировката минава в “просъница” и докато се усетиш, вече си я “отметнал” като задача и продължаваш към следващите. Докато вечер след работа, умората понякога си казва думата и мързелът може да надделее, карайки те да се самосъжалиш и да пропуснеш трен. (devil)
+ Права си, че особено докато все още в картинката не са се включили деца и семейни ангажименти, съчетаването на работа и спорт е още по-малък проблем. :) И работата в случая е само оправдание. А оправдания се намират достатъчно, дори и без да работиш. (rock)

Абе я маай с лопатата по цял ден (примерно) да видим колко пъти ще станеш при-зори , много ясно, че като е на полето няма да й се занимава, а й за 2-3 месеца без тренировки няма да свърши света.

Мнението беше редактирано от Madboy на 23.07.14 01:12.

23.07.14
09:52

^ верно си е. миналaтa година по това време нарочно си намерих работа като общ работник и по цял ден мъкнех чували 40кг нагоре-надолу. сили и желание за други тренировки не остават, но енергоразхода си е същия, че дори по-голям. мускули не бях качил, но бях стопил доста мазнини от екватора

Мнението беше редактирано от Pavel D на 23.07.14 09:57.

23.07.14
10:31

казано от Madboy на 23.07.14, 01:12:

Абе я маай с лопатата по цял ден (примерно) да видим колко пъти ще станеш при-зори , много ясно, че като е на полето няма да й се занимава, а й за 2-3 месеца без тренировки няма да свърши света.

С лопата не съм “маала” - признавам. Но с мотика съм. И на бостан съм била. Знам от първо лице колко е трудно. Мръсен и тежък физически труд под жарко слънце. За мен земеделската работа е сред най-тежките и неблагодарни от към заплащане спрямо положените усилия. Факт е, че не ти остава силица за каквото и да е и си цениш всяка минутка сън като знаеш, че на другия ден те чака пак същото. :) Пак от първо лице - и в такива тежки от към физическо натоварване периоди, пак съм ставала 30-40 мин по-рано да се пораздвижа и тонизирам с 1 бърз HIIT. Случвало се е да ми са налага самичка за ден да пренеса 2 тона дръвца за огрев и пак преди това да си стартирам деня с кратка интензивна тренировчица. (grin) Но моята лудост си е за моя сметка. Не агитирам никого да полудява като мен.  :) Сам преценяш възможностите, нуждите и капацитета на тялото си.
Дани, успех с работата! При това лудо време с всичките порои, градушки и болести по насажденията тази година, е същинско геройство да прибереш реколта. :) Не е болка за умиране, че няма да тренираш, но за мен по-”тегавото” е да не можеш и да се храниш. В твоята ситуация, за през деня на полето, си зареждах 1 шейкър със Sytrax Matrix (матричен, с надеждата по-дълго да ми дава енергия) и се “поддържах” с него в кратките почивки за вода. :)

23.07.14
10:55

Сашко (Madboy) най-често отхвърля нещата, които не съвпадат с гледната му точка ;)

Иначе може бързи тренировки със собствено тегло след работа, може 1-2 тренировки седмично по-тежки, може и пауза. Не е фатално :)

23.07.14
11:09

казано от Willpower на 23.07.14, 10:31:

С лопата не съм “маала” - признавам. Но с мотика съм. И на бостан съм била. Знам от първо лице колко е трудно. Мръсен и тежък физически труд под жарко слънце. За мен земеделската работа е сред най-тежките и неблагодарни от към заплащане спрямо положените усилия. Факт е, че не ти остава силица за каквото и да е и си цениш всяка минутка сън като знаеш, че на другия ден те чака пак същото. :)

(handshake)

23.07.14
11:30

казано от Витан на 23.07.14, 10:55:

Сашко (Madboy) най-често отхвърля нещата, които не съвпадат с гледната му точка ;)

Иначе може бързи тренировки със собствено тегло след работа, може 1-2 тренировки седмично по-тежки, може и пауза. Не е фатално :)

Хем ги отхвърлям, хем казваш същото - че и да не вдига известно време не е фатално ...

Мнението беше редактирано от Madboy на 23.07.14 11:30.

23.07.14
11:47

Казвам, че има начини и да тренира, но в краен случай все пак не е фатално ;)

23.07.14
12:21

Когато има начин, но след гадната работа нямаш желание е все тая .

23.07.14
15:09

Хубава дискусия се е оформила. Аз не копам там, предполагам по-рано това са правили жените, които работят при баща ми, за да не изляза мъченица  уточнявам :Д. Сега е ред продукцията да се вади и да се продава на пазара. Земята наистина е голяма, 100 декара са. Същността на работата на сестра ми и мен се изразява в това да обслужим всички търговци на едро и на дребно. Предпочитам търговците на едро, колкото и кашони да суркам и дини да тваря, отколкото да се занимавам с хората на дребно (tmi) . Те ме натоварват повече... психически. Иначе ние си имаме работници, влизала съм да бера с тях, изключително изморително е. Та, моята работа е да тегля на хората на едро, да помагам при пълненето на кашони, да сортирам, да обслужвам на дребно.. абе, всичко. Ако мога да огрея на 3 места, ще е най-хубаво. Дано времето се оправи и тази година да бъде пак силна, пък другото ще се нареди. Иначе миналата година двете 12-ки пудовките си ги взех точно с тази цел, да си тренирам вкъщи, но работата е там ще вкъщи не мога да се мотивирам достатъчно. Така и не ги обикнах тези пудовки и тренировките със СТ вкъщи :( . Затова ще гледам поне три пъти седмично след работа да ходя в залата. Ако се налага да пропусна, ще пропускам.. Света наистина няма да свърши. Просто не искам да занемарявам съвсем тренировките и храненето, защото предните години се е случвало и накрая на сезона съм в + с килограмите, отпусната, ленива и ужасна. Тази година не искам да е така.
След малко ще си опиша тренировката от днес, много съм доволнааа (sun)

23.07.14
15:20

23.07 сряда
тренировка на гладно
раздвижване;
тяга 15@20кг 10@50кг 8@55кг 5@50кг 5@70кг 3,2,3*,3*,3*@75кг 3@70кг 10@50кг
хиперекстензии 5х15СТ между сериите тяга
лег 2х10@20кг 6,5,5@25кг
гребане с лост 10,10@30кг 3х10@35кг
раменна преса 10@10кг 6,5,4@15кг 8@10кг /с малкия лост
3 СС х:
- придърпване на вертикален скрипец с шнх х12@25кг
- придърпване на хоризонтален скрипец с V-ръкохватка х15@15кг
3 СС х:
- придърпване на вертикален скрипец с тпх х10,8,10@25кг
- пулдаун х12@12кг
3 СС х:
- пек-бек х15@5кг
- повдигане на 2х4кг гирички напред х10 + встрани х6
3 СС х:
- сгъване за бицепс с 2х4кг х40,30,40
- разгъване за трицепс на скрипец х15@12кг
3 СС х:
- сгъване за бицепс на долен скрипец х15,12,10@10кг
- разгъване за трицепс на скрипец с въже х12@7кг
Сефте дърпан 75кг на тягата ии съм много щастлива :Д , със * сериите са със смесен хват.

Храната:
след тренировката - доза протеин с вода
15:30 - 275гр извара 4% , розов домат, 65гр оризовки
edit:
275гр извара 4% , розов домат, 65гр оризовки, малко пъпеш
275гр извара 4% , розов домат, 130гр оризовки
Хубав ден! (sun)

Мнението беше редактирано от Danniii :) на 23.07.14 22:54.

24.07.14
14:38

24.07 четвъртък
тренировка на гладно
раздвижване; клек 15@20кг
3 СС х:
- полуклек х20,20,15@40кг
- хиперекстензии х12@15кг
клек 3х10@50кг 10@40кг
хиперекстензии 20СТ

4 СС х:
- бедрено разгъване х15,12,15,15@25кг
- лег-преса х20@60кг
аддуктор 3х60@25кг 2х40@30кг
5 СС прасец на лег-пресата + повдигане на пръсти
20мин велоергометър

Един познат, който тренира борба /Димитър Кумчев/ ми направи забележка за клека. Да не клякам до долу, а да правя полуклек, за да си пазя колената. Обясни ми, че е говорил и с лекар, който и него го е съветвал същото. Та, първите серии затова бяха полуклек. Мога да кажа, че ме накара да се позамисля, защото ми го казва той. Но тоя полуклек изобщо не ми допада, уж се натоварвам, а все едно нищо не правя (dull) Иначе ми каза, че стойката ми е много добра. Аз не мога да не си клякам до долу. Някакви мнения, че това е поредния мит? Аз до сега болки в коленете не съм имала.

Иначе днес се чувствах скована и изморена ии също изнервена. Не искам да прозвучи грубо, ноо в залата имаше двама цигани, синче и баща. Е, толкова неудобно не ми е било. Пропуснах си тягата с прави крака, това малкото ме изнерви, където и да се обърна, ме гледа нагло и нахално и отвратително (envy) .

Храната:
след трен - доза протеин с вода
15:00 - 275гр извара, розов домат, 65гр оризовки
edit:
18:00 - 275гр извара, розов домат, 65гр оризовки
след 21:00 - овчарска салата, пилешки хапки със сусам + кашкавалени хапки /не цели порции/ , 300мл мента с три течни сметанки
Хубав ден! (sun)

Мнението беше редактирано от Danniii :) на 25.07.14 01:25.

24.07.14
14:58

Много дъвкана тема с полуклека, но ако изобщо има прецакване коленете, няма да е от пълния клек точно. Под паралела играят повече хълбоците, отколкото коленете, докато според някои точно нарочното спиране на паралела при полуклека товари излишно коленете.

Ти сама си си отговорила какво ти е удобно де, остави всички разбирачи да си говорят(включително и мене)

24.07.14
14:59

Или той, или доктора който му го е казал не разбира нищо. Клякай си до долу и остави лаиците да говорят.

“Лекари” :(

24.07.14
16:26

Здравей,как издържаш с над 500 гр извара само и тук таме някои оризовки? :Д

24.07.14
16:51

казано от Рада прада на 24.07.14, 16:26:

Здравей,как издържаш с над 500 гр извара само и тук таме някои оризовки? :Д

Тук-там оризовки? Ако не забелязваш оризовките не са ми никак малко :Д , изварата също.
Ето малко сметки от вчерашното ми хранене, извода си го направи сама. Това е само от оризовките и изварата. То това ми е за вчера, де, плюс малко пъпеш и протеин :) .

1953.25 калории
44.11g. мазнини
248.8g. въгл.
136.3g. протеин

Не знам аз ли не съм наред, че си мисля, че понякога даже прекалявам с храната, и то доста често.. 60 кила си ги поддържам, тази сутрин бях 61.5кг даже, понякога падам и до 58, но не и по-малко ии това тегло си го поддържам вече доста време.

24.07.14
18:02

мисълта ми не беше че калориите ти ще дойдат малко,а това че не го виждам за нормално да се храниш само с извара и оризовки и то почти всеки ден. Ако го мислиш за полезно и че така ще си набавиш необходимото-ок :)

24.07.14
18:31

Не ми се яде друго :) . Ако четеш дневника ми редовно, ще видиш, че храненето ми е на периоди. Като почна едно, ям го до омръзване и втръсване :) . От нищо не се лишавам, каквото ми се яде, това ям. Обяснявала съм го доста пъти. И не съм казала, че е полезно и че си набавям всичко необходимо, никой не съм накарала да се храни така. За разлика от много хора, да, моето го считам за полезно. Не ми е нужно разнообразие, падам си по по-простите неща.

24.07.14
18:41

Ох и аз съм “на периоди”. :)) И като “влезна” в период “умирам за извара”, мога да живея само на промишлени количества насипна Олимпус (+ печени чушки, примерно :Д ). <3 Много пъти съм се опитвала да “скъсам” с нея, с оглед на това, че не бива да се прекалява с млечните, а и че разнообразната храна е от значение, нооо любовта ни е много силна...не се получава. :Д

25.07.14
01:32

Те тея извари вече не ги правят много от мляко, та няма как да прекалите с млечните :D

25.07.14
09:34

Дани върви ли бизнеса с дини?Как се справяте с тези ниски изкупни цени и вноса?Като направя кратка сметка май няма голяма файда.То по принцип производителите са най-прецакани в България де,но щом години наред се занимавате,значи все пак има светлина в тунела.

п.п. аз като търговец да си попитам :)

25.07.14
21:52

Здравей, Васил. Тази година дините не са станали и нищо не мога да кажа, а ти като търговец трябва да знаеш, че година с година не си прилича, особено при земеделието. Аз, както казах, помагам на баща ми от три години, та, миналата година беше по-слабичка, по-миналата беше най-силна. За сега тази година пъпеша държи цена, дано да се задържи. А иначе при нас идват доста търговци, които си работят с баща ми от бая години и не можем да се оплачем от нетърсена стока. Особено пък динята всяка година става много сладка. Тази година и пъпеша не остава по-назад :) .

Като съм тръгнала ще си напиша и храната за днес.
25.07 петък
15:00 - половин пъпеш
20:00-21:15 - 550гр извара 4%, два розови домата, краставица, лук, 195гр оризовки /надух са като свинче, сега обаче ми е добре :Д/
Хубава вечер! (sun)

26.07.14
09:24

26.07 събота
тренировка на гладно
раздвижване;
тяга 15@20кг 5х10@50кг
хиперекстензии 4х15 в СС със сериите тяга
придърпване на вертикален скрипец с шнх 5х12@30кг
5 СС х:
- придърпване на вертикален скрипец с тпх х10@25кг
- придърпване на хоризонтален скрипец с V-ръкохватка х12@20кг
3 СС х:
разгъване за трицепс на скрипец с въже 3х15@7кг
висене на лост + разтягане /попретупах ги тук нещата/
За 45мин толкоз. Днес се очертава доста натоварен ден. Пак съм на сватба, и то днес със сестра ми още от 15:00 трябва да отиваме, че сме шаферки. Мама отиде на мойта работа, сега аз на нейната :Д

Храната:
след трен - протеин с вода
за после не знам..
Хубав ден! (sun)

27.07.14
22:53

27.07 неделя
Днес с мама свършихме много работа, чувствах се енергична, въпреки че спах само 5 часа (tmi) и сутринта главата ме тресеше здраво, но после ми мина. До петък се предполага, че ще съм сама на работа, защото сестра ми отиде на море иии ще видим докъде ще е докарам. Днес съм доволна, защото след работа отидох да тренирам и ми стана пета тренировка за тази седмица (rock) :D По-лекичко е карах, но почти не почивах, приключих за 45-50мин.

тренировка
раздвижване;
клек 15@20кг 6@40кг
хиперекстензии 1х15СТ 4х12@10кг в СС с клека
тяга с прави крака 4х12@30кг с малки дискове на петите
3 СС х:
- бедрено разгъване х20@25кг
- бедрено сгъване х12@20кг
още 2 серии х12@20гр бедрено сгъване
аддуктор 100@25кг 4х40@30кг
3 СС прасец на лег-пресата + повдигане на пръсти
разтягане /попретупах го/

От работата си чувствам кръста много натегнат и ме понаболява. Предполагам, че така стана, защото днес цял ден стоях приведена, сортирах. Някакви съвети с какво да мажа или да пия като добавки? Не съм споменавала, но в момента взимам само Магнезий с витамини Б-комплекс /250мг/ по две таблетки вечер, но за тези мг-ми това май е малко.

Храната:
09:30 - диня за проба, т.е малко :Д
11:00 - пъпеш
15:00 - пъпеш, една праскова
20:00 - тренировката
след нея - протеин с вода
22:00 - 275гр извара 4%, две краставици, 65гр оризовки
Хубава вечер!

Мнението беше редактирано от Danniii :) на 27.07.14 22:53.

28.07.14
23:36

28.07 понеделник нетренировъчен
10:30 - 275гр извара 4%, краставица, 65гр оризовки
16:30 - пъпеш
20:00-21:15 - 550гр извара 4%, корнишончета, розови домати, 130гр оризовки
Видях се и с една приятелка след това, много съм изморена. След малко лягам и заспивам направо. Проблема с безсънието си го реших :D
Лека!

Мнението беше редактирано от Danniii :) на 28.07.14 23:37.

29.07.14
07:57

Йеееее, да ви се похваля бързо-бързо :Д Сега преди да тръгна за работа направих няколко лицеви опори от колене иии след това реших да пробвам нормална лицева опора. Пирнципно падам на земята като мечка от дрян, но сега сефте направих първата си лицева опора :D (sun) (sun) Ще поработя над туй, то имало надежда :Д
Хайде хубав и успешен ден от мен! (sun) Вечерта дано се събера да отида да тренирам.

29.07.14
22:08

29.07 вторник
Сутринта направих още две лицеви опори :Д , но с почивка между тях,де.
19:30 - 20:30 тренировка
раздвижване;
тяга 15@20кг 10@50кг 6@60кг 5х4@65кг 2х6@60кг
клек 3х12СТ между сериите тяга
хиперекстензии 3х12@10кг между сериите тяга
гребане с лост 10,12,12,12,12@30кг
хиперекстензии 2х8@15кг
лег 10@20кг 5,5,4,4@25кг 8@20кг
раменна преса 8,6,6,6@10кг /с малкия лост
4 СС х:
- придърпване на вертикален скрипец с шнх х10@30кг
- пулдаун х10@12кг
придърпване на хоризонтален скрипец с V-ръкохватка 15@20кг 15@25кг 3х10@30кг
3 СС х:

Храната:
09:30 - 275гр извара 4%, две корнишончета, 35гр оризовки
14:00 - 275гр извара 4%, корнишон, 30гр оризовки
16:00 - пъпеш
21:15 - 275гр извара 4%, два розови домата, краставица, лук, 130гр оризовки
Хубава вечер! (sun)

31.07.14
20:46

За вчера храната си беше обичайната - извара, оризовки, домат, краставици, пъпеш и две праскови. Вечерта бях много изморена и нито отидох да тренирам, нито излязох. Предпочетох да гледам филм и да си хапна :Д

31.07 Четвъртък
тренировка 19:15-20:25
раздвижване;
клек 15@20кг 12@40кг 5х12@45кг 15@40кг
хиперекстензии 15СТ 3х12@10кг 15СТ между сериите клек
тяга с прави крака 12,10,10,10@40кг
4 СС х:
- бедрено разгъване х12@25кг
- бедрено сгъване х12@25кг
лег-преса 4х20@60кг с различен разкрач
аддуктор 5х50@30кг
3 СС прасец на лег-пресата + повдигане на пръсти

Храната:
11:00 - 275гр извара 4%, две краставици, 35гр оризовки
13:30 - две праскови
- диня за проба
16:30 - 275гр извара 4%, две краставици, 30гр оризовки
след 21:00 - 275гр извара 4%, две краставици, розов домат, 65гр оризовки
Утре май ще си остана вкъщи, защото следобед трябва да мина да взема вътрешния изпит на листовките. Може да разнообразя малко менюто, че май взе да ми втръсва :Д
Хубава вечер! (sun)

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1