казано от Наталья Заболотная на 08.08.14, 09:25:
казано от Boby_ на 08.08.14, 09:20:
казано от Наталья Заболотная на 08.08.14, 09:18:
казано от cocobutt на 08.08.14, 09:01:
казано от Наталья Заболотная на 08.08.14, 08:49:
Клек - 2х135, 2х145, 2х147 к.лел................................ 8-)
ООООООО, ДААААААААА !!!! (devil)
Да, за пореден път доказвам на практика, че болката ме прави по-силна и аз вдигам много единствено разтроена :)
Значи трябва да намериш начин да пренесеш тая мотивация и в моменти без емоционален стрес. ;)
Да ти кажа... ЧЕСТНО на тренировка се получава супер, но вечер вкъщи съм сама... не искам, когато съм сама да съм разтроена.
Страшна картинка - клякам 3ки на 2 пъти личното си тегло в залата (140), всички А У БРАВО, бла бла, прибирам се в нас, оставам със себе си и ред сълзи, ред сополи до 1 часа :)
Аз не клякам като теб :( (де да можех....), мога да ти дам ръка, когато си тъжна (sun)
Мнението беше редактирано от Zozo на 08.08.14 23:46.
Благодаря, Зозо! :)
Да се отчета и за 4-тата седмица...
Сутринта 45 мин колело
Позинга ми е зле :D Чакам да ми се махнат паласките.... че да заприличат на нещо и позите (dull)
Eхее, как го правиш? 5 вида спорт и всичко на макс. :)
И определено доста си изчистила. :P
09.08.14
19:56
Уникална си просто :O :) Поздравления за добрата форма!
казано от Дани на 09.08.14, 19:16:
И определено доста си изчистила. :P
Не знам, от компексарщина сигурно... и аз не мога да си го обясня. Но според доста мои близки приятели имам уникалната способност да се самонаранявам и наказвам, мазохистични наклонности.
И с спорта и в отношенията ми с другия пол изпадам в крайност, която рефлектира единствено и само върху мен и като сложим и факта “друг пол” картинката става все по-ясна.
Винаги съм смятала, че всичко е в главата, искаш нещо, мислиш за него, ядосваш се, мотивираш се - получава се!
А и лесно ви е на вас, слабички сте, финни сте, нямате 120 гръб и бедро, колкото талията на обикновено момиче... мъжете се обръщат след вас, а не ви викат: “ИИИИИИИИИИИИИ тая ша на начупи” :D
Тренировка 2 в НСА
Трибой - контролно - 402,5кг рекорд
Клек - 155кг
Лег - 82,5кг
Тяга - 165кг
Ивайло Христов ми каза: “Браво, много добре, имаш аванс” (sun)
Мнението беше редактирано от Блажка на 10.08.14 18:25.
казано от Love на 09.08.14, 20:47:
Просто си брутално яка! (bow)
Да, брутално съм яка, в НЕметафоричния смисъл на този израз, не знам как изобщо съм успяла да натрупам толкова маса, но не искам повече :D
казано от Наталья Заболотная на 09.08.14, 20:52:
А и лесно ви е на вас, слабички сте, финни сте, нямате 120 гръб и бедро, колкото талията на обикновено момиче... мъжете се обръщат след вас, а не ви викат: “ИИИИИИИИИИИИИ тая ша на начупи” :D
Аз пък много ти се радвам, майната им на мъжките! :D И искам да мога да вдигам тежко поне наполовина колкото теб! Честно. ;)
09.08.14
20:57
Кой каквото си няма нали знаеш. Всеки може само да ти завижда за резултатите, които си постигнала - както силовите, така и визуално. Мен лично формата ти в момента ми харесва много,а попринцип не си падам по такъв тип структура точно - така че.. който ти вика така - да пътува, не е достоен да “го начупиш” :) А и в крайна сметка.. на теб ти трябва някой по-як от тебе, което прави търсенето.. по-трудно :П но не и невъзможно:)
И определено доста си изчистила. :PНе знам, от компексарщина сигурно... и аз не мога да си го обясня. Но според доста мои близки приятели имам уникалната способност да се самонаранявам и наказвам, мазохистични наклонности.
И с спорта и в отношенията ми с другия пол изпадам в крайност, която рефлектира единствено и само върху мен и като сложим и факта “друг пол” картинката става все по-ясна.Винаги съм смятала, че всичко е в главата, искаш нещо, мислиш за него, ядосваш се, мотивираш се - получава се!
Ама нямаме 392,5 трибой. 8-)
Момчи може да ти каже какви неща смятах снощи. (giggle) Формулите 1.33 и т.н. И почнах да мечтая за 50 лег и 70 клек (което е смешно просто)... Даже ги сънувах, честно. :x И лег с мост.
А твоя трибой трябва да е поне 400кг!!! Някъде си се скътала. ;)
Мнението беше редактирано от Дани на 09.08.14 21:36.
09.08.14
21:48
казано от Наталья Заболотная на 09.08.14, 20:55:
Тренировка 2 в НСА
Трибой - контролно - 392,5кг рекорд
Клек - 155кг
Лег - 82,5кг
Тяга - 165кгИвайло Христов ми каза: “Браво, много добре, имаш аванс” (sun)
Блага,това прави 402,5кг.
казано от Juls на 10.08.14, 01:02:
Колко тежиш в момента?
67,400/500 според зависи на 8 или 10 литра вода съм :D
Благодаря за включването, празна ми е главата от липса на въглехидрати и не мога да смятам правилно :D
Споко, моите завистливи колежки ми обясняват, че ходя като борец и е възможно да заприличам на културист :D
Пп: все си мисля, че по-добре 120 гръб, отколкото скини фет :)
Тренировка 1 днес
45 мин вело
Рамо, ръце
Тренировка 2
Задно бедро, глутеус, дупе, коремни преси
30 мин вело
Като за почивен ден толкова :)
Оле къде са ти бузките? :D Дано утре успеем да се видим!
Бреххх доживях с тебе да сме на едно и също тегло! :D (wasntme)
казано от Juls на 11.08.14, 01:04:
Оле къде са ти бузките? :D Дано утре успеем да се видим!
Бреххх доживях с тебе да сме на едно и също тегло! :D (wasntme)
Още съм бузеста ве :D Недей да ми смъкваш мъжката аудитория :P Имам си, хахахахa!
11.08.14
11:57
казано от Juls на 11.08.14, 01:04:
Оле къде са ти бузките? : :D (wasntme)
Как къде - на най-хубавото място - отзад! (wasntme)
Благодаря, Ангелов. :)
Юлия, хах... ти ще качваш, аз като гледам продължвама да свалям, така че най-вероятно и ще доживееш да ме видиш няколко кила под твоите :)
казано от Наталья Заболотная на 11.08.14, 14:48:
аз като гледам продължвама да свалям
И въпросът “Защо по дяволите носиш горнище” ще става все по-резонен :D
11.08.14
15:10
Снимки на тутусите кога? :P
казано от Станимир на 11.08.14, 15:01:
казано от Наталья Заболотная на 11.08.14, 14:48:
аз като гледам продължвама да свалям
И въпросът “Защо по дяволите носиш горнище” ще става все по-резонен :D
Да ти кажа честно, никога не е имало причина да нося горнище :D Виж в повечето случаи е имало причина да нося широка блуза, особено към коремнат област..
Тренировка днес
Клек - 2х145, 2х150 - ЛР
Лег преса - 4х20
Ритници - 3х15 на крак
Аддуктор-абдуктор
20 мин степер
Лег - 2х70, 2х75, 1х85 (devil)
казано от Мечо Пух на 12.08.14, 15:06:
Ивайло Христов ми каза: “Браво, много добре, имаш аванс”
tyyyyeeeeeee
Ще ги начупя всички ееееее, аз съм Ерата Блажка :D
казано от Наталья Заболотная на 12.08.14, 15:10:
tyyyyeeeeeeeЩе ги начупя всички ееееее, аз съм Ерата Блажка :D
Водата дълбае камъка не със сила,а с постоянство
казано от Мечо Пух на 12.08.14, 15:12:
казано от Наталья Заболотная на 12.08.14, 15:10:
tyyyyeeeeeeeЩе ги начупя всички ееееее, аз съм Ерата Блажка :D
Водата дълбае камъка не със сила,а с постоянство
Докато водата издълбае камъка, ще е минало толкова време, че камъкът ще е забравил, че водата е съществувала някога :D
Мнението беше редактирано от Блажка на 12.08.14 15:19.
казано от Наталья Заболотная на 11.08.14, 23:10:
Лег - 2х70, 2х75, 1х85 (devil)
Ааахх ти, машинооо :D :) Това е достатъчен стимул да си пробвам макса утре :P
казано от CarnalK на 12.08.14, 15:23:
Всеки пост снимка. Блага е станала мега нарциса.
Тряя да знаЙти как са продадетИ Ве, Книги ли чИтетИ ве, вий стИ мноу злие :P
Спонсори намери ли?
Обеща ли им да опънеш билборд с тяхната реклама на гъзягата? :D
Защо ми е спонсор, след като имам вас, супер се чувствам от двете кутии БЦАА подарък от Мила и Илийката ♥
Synergy effects.
Спонсор рекламира на гъзяга => потребител вижда реклама => потребител вижда и гъзяга => популярност на продукт расте => популярност на гъзяга също расте => повече хора искат продукт => повече хора искат и гъзяга!
Прилагам примери:
http://www.kldn.net/storage/auspusi.jpg
http://www.reklamator.com/pi/PAca17NyKM20080228165906.jpg
:D
Тренировка 1 вчера
20 мин интервално бягане
Тренировка 2 вчера
Тласкане от стойки - 2х2х75кг, 2х80кг,
1х80кг за Тодорка, че се заяде за колана и го махнах да и покажа, че мога да тласкам и без колан :D
35 мин пътека наклон
Рамо леко
Бицепс по-тежко
Коремни преси
HULK MODE ON!
И в тоя ред на мисли, ако някой ми обясни как качвам сила и свалям килограми ще е супер, чудя се дали да не се обадя на Абаджи да го питам това как се получава, почвам да си мисля, че е от психическата почивка, която си дадох последните 2 месеца.
казано от Наталья Заболотная на 13.08.14, 08:08:
Рамо леко
Бицепс по-тежко
:D :D :D Не издържам...