Дневникът на ИВИ ^-^

Темата е заключена.
Прескочи до:

02.10.14
12:15

Ами това е все едно да видиш жена с килоти, ама килотите да са в клин. :D
Или иначе казано тяло тип “круша”.

При покачване на естрогена се натрупват мазнини в областта на седалището и страничната част на бедрата, а нагоре няма видима промяна, при покачването обаче И на кортизола се образуват вече и любимите на повечето мъже ‘любовни дръжки’
Не са ви любими, просто сте свикнали с тях, доста жени ги имат, особено слабите, тъй като мислят, че докато кантара показва 48кг, всичко е 6, нищо, че като обуят тесни дънки и отгоре на талази, на талази преливат :D

02.10.14
13:53

Aха, загях... а това дето прелива над дънките му викат “muffin top” (puke)

02.10.14
13:55

Значииии....... първо Милица закъсня с близо 30 мин за часа по превод :Д Нямам думи. А после имахме лекция при моя “любимец” Станчев, който реши да пропусне и в крайна сметка с колегите се прибрахме. Тъкмо хапнах, а после към 3 и половина сигурно ще отида до залата за първата си тренировка :Д Да си кажа честно, напрегнато ми е и малко ме хвана притеснението - нова обстановка, непознати хора.. и т.н. Сигурно ще съм с един колега де, момичетата не са казали нищо със сигурност още - чакат да видят дали ще карат часове. Та, ще имам някаква “морална” подкрепа :Д  Миличкия, още не знае, че ще го разпитвам кое как се прави, че имам някои неясноти по упражненията. А ако не може да хелпва, се лепвам за пича в залата и така :Д 
Оная вечер май съм понастинала - нещо ме боли гърлото и това не ми харесва. Пих разни хапове и пръскам яко с един спрей за гърло, да видим какво ще стане.

Блажи, аз точно пък вино не пия :D така че ще го карам на сух режим :ДДД Бирата ме надува като цяло, пък и не съм пила от месеци. Ама не ми и липсва де :Д

02.10.14
18:11

Хеййй, хорааааа :)  Супер ми е еуфорично!!! След залата направо се чувствах все едно летя (sun)
Имам си вече карта за фитнеса, инструкторите са много отзивчиви момчета - отговориха ми на въпросите, показаха ми упражненията, които не знаех - всичко точно! Радвам се, че съм нацелила зала ^^
Естествено трябваше да стане нещо :Д По едно време докато си правих тяга, до мен дойде един чиче и си тръсна една купчина дискове, а после ме попита дали имам още много серии. Аз му казах, че след малко свършвам и се махам. А той - “А не, не, мене ми е приятно да те гледам”  Блякс :D А после идва някъв друг до него и му подвиква: “Абе, вие кво, синхронно клякане ли ще правите?” и чичето отвръща: “Ахахаха, не бе, тя нека си кляка момичето, аз ще си стоя отзад и друго ще правя”  :D Ужас, добре че ми беше последна серия и се изчезнах набързо :Д 
И така, време е за тренировката, която беше за: гръб, задно рамо и бицепс

горен скрипец - 3х12х25кг
долен скрипец - 3х10х20
едностранно гребане с дъмбел - 3х10х5 за всяка ръка
(Тук ми беше доста неловко, тъй като инструктора на такова място ме намести, че бях надупена буквално пред половината трениращи. А то само момчета и мъже :ДДД )
машина за гръб в супер серия с пек дек за задно рамо - 4х12 (Тук обаче си изкарах четирите серии на машината за гръб, а на пек дек-а успях само една серия от 20 повторения и то с почивки. Лявото ми рамо е мноооого по-слабо от дясното и на всяко четвърто повторение просто отказваше.)
тяга - 4х8х20
бицепсово сгъване с лост - 1х16х10, 2х16х5.
  Момчето хубаво ми предложи да ми даде лоста, който е 5 кг, но аз настоях първата серия да пробвам с 10кг. И съответно после си поисках тоя от 5кг :D
бицепсово сгъване с дъмбели (чуково) - 3х8х3

И, това е. :)

Мнението беше редактирано от Love на 03.10.14 19:53.

02.10.14
22:51

казано от Love на 02.10.14, 18:11:

“Ахахаха, не бе, тя нека си кляка момичето, аз ще си стоя отзад и друго ще правя”

сигурно те е сканирал чичката :D

03.10.14
09:58

В коя зала тренираш? На центъра срещу 5- корпус ли, където има пицария до нея?
Кажи им да не се правят, много добре ме познават. :D
Оправиха ли ти пек дека, така че да става за задно рамо??? Различно трябва да са позиционирани дръжките, и трябва да се облегнеп напред, за да изолираш по-добре и да работи само задно рамо. БЕЗ ТЕЖЕСТ!, То аз го правя на 5кг :D
И днес като за сутрешен студен душ, ДАЖЕ ми казаха, че ми изостава задното рамо. ЗНАМ, ебаси!

Така ако все пак НЕ успяваш, хващаш 2 гирички - 4-5кг, накланяш се напред и разтваряш встрани с леко свити лакти, или лягаш на наклонената лежанка и разтваряш встрани. Кажи им какво съм ти  препоръчала, те ще ти покажат.

Мнението беше редактирано от Блажка на 03.10.14 11:27.

03.10.14
11:18

Неее, друга е залата, хаха :D
Пек дек-а си беше идеален, момчето ми показа всичко точно, без тежест си беше, и аз облегната хубаво напред както си писала. Както казах, доволна съм :P :)

03.10.14
11:19

Сканирал той... аз мога ли да го сканирам с един дъмбел през врата!!?  :D :D :D

а в кой фитнес ходиш?

03.10.14
12:08

Ади, в Power and Motion :)

03.10.14
13:01

Хей. Винаги съм искала да използвам израза ” А крака КУГА?” :D Еми, крака днес. И корем.  :Д  По-късно ще си опиша тренировката. ;)

03.10.14
18:18

Скъсъх съ.  (shake)
Eбаси тренировката. Краката ми са леш :ДДД
И така:

загрях 10 минутки на вело-то,
бедрено сгъване в супер серия с бедрено разгъване - 4х12 (сгъването с 5кг, разгъването с 10кг)
клек плие с дъмбел 1х12х4, 2х12х5
подскок с клек - 3х15 Туй много яко, да го ева
ходещи напади - 3х40 Малиии, леш. СмЕрт отвсякъде :D
лег преса - 4х15х40  Тук инструктора ми показа някакъв друг вариант, където пръстите на стъпалата сочат настрани и общо взето си се разчекнал като жаба. :D Каза че било по-трудно така и влизало яко в задното бедро доколкото разбрах :Д  Мисля, че му беше кеф просто да види как ще изкарам с тоя вариант. Ама аз като пич си ги направих всичките серии щото съм яка :D (muscle)
аддуктор в супер серия с абдуктор 4х25х10  Ебааааси извънземния уред :D То не беше прекрачване, чекнения и чудо
4 серии повдигане на краката от вис - до отказ
4 серии извивки от вис - до отказ

2 серии по 30 бройки стандартни коремни - да, ама, нанайци :Д  Направих 10 и умрях тотално. И реших, че за днес ми стига.

Като цяло тренировката ми отне към 1 час и 20 минути. Като се има предвид, че между отделните упражнения имах макс 3 минути почивка.. Беше си дъъъълго :D

Мчи, тва е.

Мнението беше редактирано от Love на 03.10.14 20:19.

Смерта ще дойде утре тепърва...  (девил)

03.10.14
22:03

казано от Графиня фон Дачева на 03.10.14, 21:46:

Смерта ще дойде утре тепърва...  (девил)

Хаха, Ади, май вече започнах да я усещам как идва :D :X

Идва или не, утре пак съм на тренировка. И в други ден. И по-вдруги ден. И така нататък. :D Every day ;D

То не е добре и да прекаляваш :) Хубаво е да имаш време да възстановяваш. Внимавай с кортизола

03.10.14
22:18

Още не съм минала цялата програма един път, но мисля, че това ми е най-трудния ден. Иначе имам здрава храна и минимум 8 часа сън на вечер. Ще внимавам за кортизола :)

04.10.14
10:14

Така.
Искам да отбележа, че се чувствам дроб, кайма, и така нататък, каквото се сетите. Малко съм мега трупясана :Д 
Мускулната на горната част днес ме удари по-сериозно. За долната няма да коментирам :D
Лошото е, че упорито вървя към разболяване и това не е хубаво. Настинката от онзи ден се превърна в болки в гърлото, тях ги излекувах, но сега пък премина в хрема... ии сутрин събуждането е кофти - без енергия, със запушен нос, кофти настроение.
Днес имам двуразово. Мисля да си направя сутрешната тренировка вкъщи и да наливам с топъл чай и хапчета. Следобедната няма как да я направя извън залата, така че ще се ходи.

Сутрешна тренировка:
шутове 3х20 на крак
коремни преси - 10 серии до отказ

Вечерна тренировка:

горен скрипец в супер серия с пек дек - 4х12 (скрипеца с 25кг, пек дек-а с 10кг)
кросоувър в супер серия с пек дек за задно рамо - 4х12
кофички на пейка - 4 серии до отказ
/12,10,9,8 - да, броях си ги :Д/
трицепсово разгъване зад врат на скрипец 4х до отказ

Като се има предвид, че цялата съм в трески, се получи доста добре. Задното рамо беше перфе днеска - четири серийки по 12, чисто изпълнение, всичко точно. Лявото рамо не се обади, значи съм заякнала :Д 
Инструктора като ме видя и ме пита - Абе ти нямаш ли почивен ден?  Немам, немам
:D

Мнението беше редактирано от Love на 04.10.14 18:54.

04.10.14
17:33

Каква програма правиш ? :)

04.10.14
19:40

АКо си болна, почивай, не е нужно да правим “чудеса” от храброст. ;)

04.10.14
20:51

казано от FiFka на 04.10.14, 17:33:

Каква програма правиш ? :)

Наталья Заболотная се занимава с мен :P

А, не Блажи, споко. Чак толкова болна не съм, просто е неприятно малко. Днес си бях супер на тренировката - имах си енергия и всичко, нямам проблеми :)

04.10.14
21:30

казано от Love на 04.10.14, 20:51:

ударно треньорско назначение, не се офлянкваш хич :Р
за какъв срок е контракта?

04.10.14
23:58

казано от Pavel D на 04.10.14, 21:30:

казано от Love на 04.10.14, 20:51:

ударно треньорско назначение, не се офлянкваш хич :Р
за какъв срок е контракта?

Не сме си поставяли срокове. ;)

Ето ви и едно видео на един мега як бебок :D——>  бебче-показва-мускули-с-тате^^

Мнението беше редактирано от Love на 05.10.14 00:14.

05.10.14
00:22

Ако все пак не се изкефиш, винаги може да ме замениш с Ан Джи... която за разлика от мен е многкратна шампионка по фитнес.

05.10.14
00:34

Омг :D :D :D :D :D

Е, не, честно. Някой да ми намери телефона на Ан Джи!!!  Искам като нея да стана! И ще работя само с малки тежести, щото да нямам прекалено очертани мускули!
Фаааааак, чуееееек......  Бахти как се прецаках да тренирам с Блага, като можех да тренирам с фитнес шампион... :(  Отивам в ъгъла да рева....  саднах Съ..

05.10.14
00:36

:)

05.10.14
02:10

или както мен:

05.10.14
14:14

Здравейте!
Черпя ви една виртуална тортичка, защото днес ставам на 21. :)
Чийтнах си и малко на диетата - изядох 4 бонбона  :Д 
Болно съм иначе, не много, но достатъчно за да ми е скапано. Днес май ще почивам. Утре обаче съм на зала. (muscle)

05.10.14
14:34

казано от Love на 05.10.14, 14:14:

Черпя ви една виртуална тортичка, защото днес ставам на 21. :)

Честит рожден ден! :)
Вече си възрастен човек даже и по американските закони, значи можеш да си хапнеш и истинска торта на рождения ден, без да питаш някого. ;)

05.10.14
14:41

Благодаря ти, Боби! :)
E, истинска торта няма да има, но пък бонбонки има :) :D

След като вече си пълнолетна те съветвам да съчетаеш бонбоните с коняче ;)
Жива и здрава бъди :)

05.10.14
15:36

ЧРД Иви (cake) (party)

Честит рожден ден и от мен :)  :)  Весело изкарване на празника и... отивай да гласуваш :Д  (cake)

Мнението беше редактирано от Графиня фон Дачева на 05.10.14 16:18.

05.10.14
16:19

Честито и от мен:) Само успехи ти желая и всичко най :)

Честит рожден ден! (party)

05.10.14
19:44

Честит Рожден Ден!

Пожелавам ти да си успешна и обичана!

П.П. И да ме слушаш и да не ми пишеш небивалици във фейса :D

05.10.14
19:55

Охо, още рожденици! Жива, здрава, все по-корава и се наслаждавай на студентския живот максимално!
Фитнеса, в който ходиш е страхотен, много си го обичам. Двамата собственици много се грижат за залата и клиентите, трябва да се взема пример от тях. Мартин, единия, дето се пуска на мъжка физика, там ли тренира?

05.10.14
20:08

Добре, Блажи, няма повече обещавам :* :)

Queen, и на мен залата много ми харесва! За съжаление нямам представа кой е Мартин и не мога да ти кажа. Благодаря за пожеланието :)

Мнението беше редактирано от Love на 05.10.14 20:09.

Теди Илиева

05.10.14
21:15

Иви, весело изкарване на празника!

Мнението беше редактирано от Теди Илиева на 05.10.14 21:31.

05.10.14
21:50

вдигам залога (giggle) със тоя мумбайски pimp

и американските му колеги

(party) (party)

05.10.14
22:43

Ивче ЧРД ,жива и здрава ....много успехи в ученето ,в залата и в живота  да пожънеш ....:)

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1