09.10.14
09:26
Пак ли се драчите публично? Много малко хора от форума ви познават лично, още по-малко знаят и се интересуват от личните ви отношения.
Не знам кой в България е намерил начин да се издържа със спорт, кажете ми. Да си треньор спорт ли е?
Злати, аз просто зададох най-нормален въпрос и изразих мнение за броя повторения.
Нито знам кой ти е писал програмата, нито пък ме интересува. После отнякъде скочиха противници и защитници на един определен треньор и вкараха дискусията в руслото на малката си лична война. Жалко, защото исках да си говорим за спорт - разлика в подходите, очаквани резултати при всеки един от тях и т. н. Всъщност досега само Вик каза нещо по същество, останалото се разми в дебелашки намеци и директни нападки. Извинявам се за това, че изобщо повдигнах темата!
Блага, ако мислиш, че завиждам с нещо на Марина за доходите й от спорт и за това, което прави, значи много сериозно си сбъркала човека! Дори наскоро дадох координатите й на мой познат, който си търсеше треньор в района, в който работи тя. Фактът, че програмата, която е съставила на Злати, не ми допада, далеч не означава, че имам нещо против Марина или треньорската й кариера.
Така че моля те, изяснявайте си отношенията с когото там се налага, но ме остави извън това заиграване.
Мира, там е работата, че повечето от редовните потребители на форума се познаваме лично помежду си и с екипа - именно това е най-жалкото.
Мнението беше редактирано от Boby_ на 09.10.14 09:29.
09.10.14
09:38
Почти 80 000 човека са влизали във форума. Изключително много хора не ви познават и не се интересуват. Някой просто обичат да четат, без да се набутват между шамарите. В спора НЕ СЕ РАЖДА ИСТИНАТА. Ражда се нов спор.
казано от Queen Cobra на 09.10.14, 09:38:
Почти 80 000 човека са влизали във форума. Изключително много хора не ви познават и не се интересуват. Някой просто обичат да четат, без да се набутват между шамарите.
Казах “редовните потребители” - това са онези 50-тина човека, които пишат често и общуват помежду си, а не минаващите набързо да питат кой протеин да пият вместо пържола или как да направят плочки за два месеца (ако може, без да се ограничават в храната).
казано от Queen Cobra на 09.10.14, 09:38:
В спора НЕ СЕ РАЖДА ИСТИНАТА. Ражда се нов спор.
Ти затова ли гледаш да се изкажеш последна, независимо дали имаш отношение към темата или не? Струва ми се, че твърде често се замесваш в спорове за човек, който не ги харесва. Лош късмет вероятно...
09.10.14
09:48
Лоша карма... :( Живи и здрави :)
Боби, ти къде се буташ изобщо :D За момент не съм се сещала за теб, пишейки този пост :)
09.10.14
13:02
Хора, успокойте се!
Обичам Ви всичките! :D Сигурно защото не Ви познавам лично (повечето) :D :D :D!
И не искам да ми заключат дневника, имайте го предвид! (punch)
Боби си зададе хубаво въпросите, аз просто нямам познанията за да отговоря по нужния начин.
Режимът ми не е само упражнения. Той е и хранителен, за което също доста се нуждаех от насоки, така че нещата са комплексни.
Неприятно е да те карат да мислиш, че си сгрешил, когато си мислиш, че правиш максималното добро за себе си. :(
Нека дадем време на нещата да подействат, а!
казано от Наталья Заболотная на 09.10.14, 09:04:
Споко, Славко, и на мен ми пращат какво пишеш за мен, Мила, Марина... :)
Всеки каза, каквото имаше да каже. Изводите съм си ги направила не само аз.П.П. За да не пиша нов пост - отговор на долния - НЕ си пишеш с нас, пишеш на други хора за нас и те използват копи-пейст съответно :D Няма как да очакваш и ние да седим и да не си говорим за вас, макар че е все по-рядко.
Ти си болен мозък...направо не е за вярване. Лекувайте си комплексите на друг гръб, тук просто си объркала хората, дано скоро да ти се изясни. Възпитан съм да не обиждам грубо жени, но ти прекаляваш наистина и пак не се усещаш. Спри да лъжеш и да сплетничиш, дразниш ужасно!
казано от slavko на 09.10.14, 13:35:
Възпитан съм да не обиждам грубо жени
Жени казах. Нормални такива:)
Спри наистина, за да не ревеш пак по някои хора телефоните.
Мнението беше редактирано от slavko на 09.10.14 13:42.
казано от Boby_ на 08.10.14, 10:15:
Хипертрофират такива, които не са тренирали или са тренирали по съвсем различни протоколи. Хипертрофират, защото мускулите им не са чували за натоварване или защото промяната след продължителен период силво ориентирани тренировки води до търсене на апдатация, а то от своя страна си има логичните последствия. Да, ама дали няма да хипертрофират повече с друг подход?
Това е самата истина :))) но и да допълня:
Ако наричате ‘’треньор’‘, човек, който ти помага да изкараш пресата,да свалиш 10 кг тегло, да качиш 2 см по ръцете и прочие, по тази логика всеки, който прочете 30-40 статии по тематиката, направи го сам и хване да тренира някой, който никога не е вдигал нещо по-тежко от м..дете си, става такъв :) защото неминуемо ще го промени, и то без значение 12,15 или 115 повторения ще му ‘’разпише’‘! :D Думата ‘’треньор’‘, свързана с горните неща звучи смешно :)
Но щом някой прави пари от това - браво, жив и здрав.... и успех...защото такива ‘’треньори’’ под път и над път :)
Треньор за мен е човек, който ти помага да свалиш 1 сек. в спринта,да качиш 10 см в скока, да станеш шампион по борба,бокс, и др. да не изброявам!
ПП:Извод: Примерно Боби би могъл да стане доста добър ‘’треньор’‘! ;)
09.10.14
14:52
казано от Jikata на 09.10.14, 14:37:
Ако наричате ‘’треньор’‘, човек, който ти помага да изкараш пресата,да свалиш 10 кг тегло, да качиш 2 см по ръцете и прочие, по тази логика всеки, който прочете 30-40 статии по тематиката, направи го сам и хване да тренира някой, който никога не е вдигал нещо по-тежко от м..дете си, става такъв :) защото неминуемо ще го промени, и то без значение 12,15 или 115 повторения ще му ‘’разпише’‘! :D Думата ‘’треньор’‘, свързана с горните неща звучи смешно :)
Но щом някой прави пари от това - браво, жив и здрав.... и успех...защото такива ‘’треньори’’ под път и над път :)
Треньор за мен е човек, който ти помага да свалиш 1 сек. в спринта,да качиш 10 см в скока, да станеш шампион по борба,бокс, и др. да не изброявам!
(bow)
Евала Жика, по-точно няма как да се каже :)
Единственото, което мога да допълня е :
1. Напътства и подкрепя в усилията.
2. Мисли и съдейства в тренировката.
3. Мисли и съдейства за възстановяването.
4. Мисли и съдейства за житейските проблеми, които неминуемо влиаят върху тренировъчни процес.
Истинския треньор е преди всичко учител, не писател на програми по калъп. Но много малко от хората пишещи наляво и надясно са имали истински треньор и учител. Много, много малко.
Боби, проблема е че някои хора от форума се познаваме прекалено добре, маааалко повече отколкото би ни се искало. ;)
Аз наистина не разбирам какъв е проблема и кой с кого какво има да дели, но е факт, че не съм била злонамерена към никого (същото мога да потвърдя и за Слави), който ме познава, знае че аз имам патологично чувство за справедливост и съм също така патологично чувствителна към говоренето на неистини. Затова и някои неща и реакции на хората просто не мога да ги проумея. Кому е нужно да се създават някакви интернет сплетни, кому е нужно да се сипят лъжи и интриги, ЗА КАКВО?
Не разбирам защо моето име и това на Слави се замесват в някакви чужди интриги. Моля, оставете ни на мира! Аз не желая да участвам в подобни евтини измекярщини. Имаме си по-важна работа. Просто пишем във форума за удоволствие. Аз лично пиша, защото имам желание да отговарям на въпроси от хора, да ми мърда малко мозъка, тъй като откакто живея в Плевен определено нямам достатъчен мозъчен стимул. Харесва ми да си пиша статиите, тъй като обичам това, което правя и уча и имам желание да го споделям с други. Това обаче не означава че съм склонна да търпя селските интриги на хора, които познавам много добре, и които дори нямат смелостта да ми се обадят по телефона и да ми кажат какъв, по дяволите, им е проблема с мен.
ПП: Злати, извинявам се за разводняването на темата ти, ако счетеш за необходимо, изтрий написаното от мен.
Мнението беше редактирано от Margi на 09.10.14 21:29.
Хайде спрете се вече, моля ви! Скубете си косите и миглите на лични, че направихме дневника на Злати на нищо.
12.10.14
15:02
Върнах се! :D
Пак ще пиша подробно какви съм ги дялкала, така че - точете сабите, вземайте пуканките и... заповядайте на сеира! :D
08.10.2014/сряда
Тренировката:
Кардио, корем, глутеус (у дома)
- сутринта, на гладно - 30 минути на велоергометъра на най-ниската степен, бързо въртене
- вечерта - 20 минути на велоергометъра на най-ниската степен, бързо въртене; разни видове крънчове; коремни лакет-коляно; повдигане на краката; кикове и махове с крака
Храната:
50гр овесени ядки с вода, стевия и канела, 300гр пържоли от пил.бутчета на скара, 200гр пиле на грил, 4 белтъка варени, 50гр кафяв ориз, зеленчуци - суров карфиол, задушено червено цвекло с чесън и оцет, 50гр сурови бадеми, 15 финапа
09.10.2014/четвъртък
Храната:
2 варени яйца + 2 белтъка, 300гр пиле на грил, 2 пилешки шишчета с пиперки, зеленчуци - печен червен пипер, 1 домат, 1 сурова червена пиперка, зехтин, оцет, 50гр лешници, 1 грейпфрут
От работа, директно на гарата и “тъкъв-тъкъв” :D с влака 4 часа и нещо до Стара Загора. Хотела уж луксозен, ама точно под прозорците минава някаква голяма улица и сглупихме да оставим прозореца отворен, та беше много шумно и трудно спахме с колежката.
10.10.2014/петък
Храната:
2 варени яйца, 3 тънки парченца пушено филе, 2 пилешки шишчета, зеленчуци - 2 червени пиперки, парче домат и краставица, 3-4 маслини, 20гр лешници, 20гр бадеми, 1/2 грейпфрут
После цял ден кибик на крак на щанда. Добре, че бяхме с колежката, че ако бях само с дуднещата шефка и датския ни гост, 100%-та щях да изкрейзя тотално. :D
Вечерта - на “коктейл” организиран от Ректората за изложителите. Хареса ми. По спомен описвам храната - 5-6 тънки парчета варено-пушено филе, домати, краставици, маслини, пържола от пилешко филе, хапки пилешко филе, задушено с гъби.
И много танци! :D Изиграх си всичките 5-6 хора, които знам + разни други песнички + за завършек едно бързо рокче, след което все едно ми бяха изляли кофа с вода на главата. :D :D :D Толкоз скачах и рипах тая вечер, че спокойно мога да си я пиша кардио! :D
В хотела омухах още поне 30-40гр бадеми.
После пък колежата реши да ми ги говори някакви за смисъла на живота, за това че не бивало да съм такъв комплексар и тем подобни възвишени неща :D и едвам я накарах да млъкне в 2 през нощта :D :D :D, та да поспим (този път на затворен прозорец)!
11.10.2014/събота
Само 5 часа сън. Цял ден бях като замаена!
Храната: 1/2 грейпфрут, 20гр бадеми, 1 варено яйце, 3 тънки парчета варено-пушено филе, няколко парчета краставица и домат, 4 маслини. И неподготвена кво ще ям по време на кибиченето на щанда, грабнах на бързо от един близък супер някаква пилешка пържола от топлата им витрина и един хляб Вита. Та там изядох - 4 филийки хляб и пържолата + не знам колко сурови бадеми и парченце портокал. Черпиха ме и чашка от някакво безалкохолно с алое. Хареса ми, ама беше сладко. Едвам издържахме до 4 следобед и взехме да прибираме сергийката...
После обаче, ох после... Да си бях хванала влака обратно - по-добре щеше да е! Шефка ми нали е мнооооого луда, то не бяха нерви и истерии, един час се въртя из града, докато намери пътя и в резултат пак не се качи на магистралата, а се озовахме на стария път за Бургас. Добре, че седях отзад, въпреки че бях затрупана със стока, щото поне не виждах как шофира. Щото колежката по едно време в тъмното, на завоите преди Обзор буквално взе да вика - “Намали, моля те, намали!”. Ужасен шофьор е шефчето! Дето вика колежката - кара като луд с картечница! Как не ни изтрепа, не знам! Курбан трябва да дадем! :D :D :D И щото искахме да си се приберем по-рано, с колежката решихме да не спираме никъде за ядене, колкото и да настоява ръководството. Затова и почти си измухах черния хляб, сигур изядох още 5-6 филийки + останалите ми бадеми... От нерви! :D :D :D
Eле, къмто 10 и кусур вечерта се прибрах у дома. Жива и здрава! :D Изядох една червена пиперка, 1 ч.л. фъстъчено масло и 5 фурми. И се трупясах.
Много въглехидратен и хаотичен ден се получи, ама ще го преживея...
Мнението беше редактирано от Златина Цонева на 12.10.14 15:05.
12.10.14
15:23
Здрасти Злати :)
От известно време те чета :) Исках да те попитам какви точно цели си си поставила /извинявам се ако някъде си ги написала, ама аз не се ориентирах/?Ако може кратичко да ги синтезираш... Исках да те попитам и за какъв период ти е разписана програмата? Питам понеже мисля да те следя и ще се радвам да пускаш и снимки /начало, среда и край например/ :)
Оууу също исках да попитам и храната ли ти е разписана?
Благодаря предварително :) (F)
П.С. Давай смело и с много воля :)
Поздрави,
Наталия
12.10.14
17:58
Олеле, какви интересни преживявания :) Много забавно пишеш, все едно съм била там! Оцеля, значи ...
Надявам се , че сте се изложили добре на изложението :) така де, представили :) Понеже си се оляла с храната, пращам ти един готвач да те върне в режим :)
12.10.14
23:45
Кобре, изложихме се и още как! :D
Нати, здравей и на теб! :)
Кво да ти кажа, основната ми цел беше да получа ясни и синтезирани насоки за хранителен и тренировъчен режим, с който мога да изчистя телесни мазнини и съответно да отслабна, без да загубя от мускулчетата, които си имам. Стартирах от 77 килограма. Тази сутрин бях 71,5. Напълно наясно съм, че голяма част от тях вероятно са вода, но въпреки това, мисля че има и визуална промяна, което ме радва. Искам да ми се поповдигне малко дупето, да ми се повтали малко шкембето... Нямам някакви крайни желания и изисквания. По-ми е лесно обаче да имам начертан план, който да следвам, защото иначе много се обърквам и става хаос.
Снимки... оф... да си призная - не обиачам много да се снимам, още повече да се показвам ква маймуна съм излезнала! :D Последните ми фотки са от 4-ти октомври - пост #1005 (нищо особено не са, няма преси и бицаги :D, ама дават представа за цялостната ситуация). Иначе промените в храната ги стартирах на 13-ти септември. Т.е. утре става месец. Е, имам няколко прегрешения и криввания в страни от идеята, но пак си е напълно задаволително като резултат. Поне за сега! :D Ще се опитам този месец да внимавам повече в храненето, щото ми е ясно, че коремът няма как да го променя, ако не внимавам какво ям, пък ще видим после какво се е получило.
Програмата ще си я продължа докато мисля, че работи при мен, т.е. докато виждам промени в положителна посока.
12.10.2014/неделя
Тренировката:
почивен ден
Храната:
За деня: 2 варени яйца, 300гр печено пилешко филе на скара, 150гр бал амур на скара, зеленчуци - домат, краставица, 4 червени пиперки, зелена салата, зелен лук, няколко лъжици домашна лютеница, 5 маслини, зехтин, оцет, 50гр сурови лешници, 1 ч.л. фъстъчено масло, 1/2 авокадо, 1/2 грейпфрут и доста печена тиква (без подслаждане).
Най-сетне поспах повече. Станах към 9 и нещо. Чистих, прах, пазарувахме, готвих - за 2 дни много съм им залипсвала на домашните! :D :D :D Пак не сколасах с всичко. Куфарът ми още си стои неразопакован напълно, ама и утре е ден, макар и работен. (dull)
Не стигнах до тренировката с Vic, а е била толкова “шарена” и разнообразна. (dull) Черна точка за мен!
14.10.14
20:59
14.10.2014/вторник
Внимание, внимание! :D Ще постна отново тренировката от предния вторник! :D :D :D Моля хората със слаби сърца да не четат! ;)
Тренировката: Гърди, гръб:
- лицеви опори от колене - 20/15/10/10
- хоризонтална лежанка с лост - 15/12/10/10 с 30кг
- наклонена лежанка с дъмбели - 12/12/12 с 2х10кг
- пек-дек - 15/13/10/10 с 29кг
- вертикален скрипец - 12 с 47кг/12/10/10 с 41кг
- пулоувър на скрипец - 20/20/20 с 23кг
- гребане с дъмбели - 15/15/15/15 с 2х10кг
- хоризонтален скрипец - 12 с 29кг + 12/12/12 с 23кг
- хиперекстензии - 15/15/15
+ 30мин пътека под наклон 12% със скорост 6,0 (в залата)
Храната:
50гр овесени ядки със стевия и канела, 65гр пилешко филе на скара, 110гр бял амур на скара, 2 варени яйца + 4 белтъка, 50гр кафяв ориз, 2 филийки хляб Вита, зеленчуци - много печен червен пипер, зелена салата със зелен лук и оцет, 30гр сурови лешници
Ммм, да. Едната колежка с гнойна ангина, другата 30 кила с мокри гащи и кубинки... Предполагам можете да се досетите кой, като пич, си прибра петте палета стока в склада. :D Чак се изненадах от себе си. Има едни кашони с магнити, дето винаги са ми тежали. Е, днес си го грабнах кашона и си го отнесох бързо-бързо, та чак се зачудих и повторно проверявах етикета, аджаба това магнитите ли са или не! :D
Вечерта в залата лежанките бяха много по-добре. На тая с лоста не спирах за почивки и си направих сериите без прекъсвания вътре в тях. Наклонената пък успях да я направя с 10 кг-овите дъмбели. Пек-декът обаче - скръбчица. :D На вертикалния скрипец реших да пробвам мога ли с повече. Е, успях 12 повторения с 47 кг. По-нататъка - по старо му. Т`ва е!
Спокойни ли сте, а, а?!? :D
Сега една питанка към девойките!
Предложете ми някакъв крем срещу стрии. Сравнително пресни. Става дума за щерка ми, тийнейджърка, пухкава и с по-едър бюст, който доста се поналя последната година, в резултат на което й се образуваха стрии по него. Измаза вече две туби с някакъв крем Percutalfa, който ми бяха препоръчали, но няма кой знае какъв ефект. Та, ако сте пробвали нещо, което работи, споделете моля! Ще сме ви благодарни! (F)
15.10.14
00:02
Майка ми когато е била бременна с мен се е мазала със свинска мас и невен :) И няма стрии по корема, никакви. Препоръчва ми го и на мен един ден.....:D
15.10.14
01:10
Аз се мажа всеки ден (от години) с кокосово масло и нямам стрии от бременността, а при мен доста неща се увеличават... доста. Но за вече налични стрии, не знам кое помага. Свинската мас е алерген, аз не бих я ползвала за мазане.
Както много пъти съм писала, стриите са само външен израз на нездрава съединителна тъкан. Придържам се към съвета на Радост за кокосово и какаови масло, и добавям за вътрешна употреба МСМ + витамин Ц. Това би било по-ефективно преди факта, разбира се, но нищо не пречи да се предотвратят нови.
16.10.14
13:29
казано от Radost_nezemnA на 15.10.14, 01:10:
Свинската мас е алерген, аз не бих я ползвала за мазане.
Прадядо ми и баба ми ако те чуят....никак няма да са доволни :D Т’ва с алергена от къде дойде? Нещо статия ли има?
Мнението беше редактирано от Наталия на 16.10.14 13:32.
16.10.14
16:37
Наталия, не съм го чела в статия, а в учебник или лекции по алергология, но вероятно и статии има по темата. Аз лично много уважавам свинската мас, но не бих се мазала с нея. (wait)
Мнението беше редактирано от Radost_nezemnA на 16.10.14 16:39.
16.10.14
17:38
Всяко вещество което предизвика алергия се нарича алерген, НО това зависи И от ИНДИВИДА. Консултирах се с фармацевт и той ми каза, че ягодите например са по-голем алерген от сивнската мас, тъй като към тях има много повече регистрирани случаи.....пък да не говорим за кучетата и котките. Свинската мас дори не е сред ТОП алергените, за които правят широко познатите ни изследвания.
П.С.: Прекаления Светец и Богу не е драг.....Понякога хората се пазят НЕ от това което най-много им вреди.
16.10.14
21:05
Благодаря, момичета! (F)
15.10.2014/сряда
Тренировката:
Кардио, корем, глутеус (у дома)
- 30 минути на велоергометъра на най-ниската степен, бързо въртене; разни видове крънчове; коремни лакет-коляно; повдигане на краката; кикове и махове с крака
Храната:
50гр овесени ядки с вода, стевия и канела, 500гр пилешко на скара, 4 белтъка варени, 50гр кафяв ориз, зеленчуци - домати, краставици, сурови и печени червени пиперки, лук, 30гр сурови лешници
16.10.2014/четвъртък
Тренировката:
Рамене, ръце (в залата)
- раменни преси с дъмбели от седеж - 1х15 с 2х7,5кг/1х15 с 2х10кг/1х15 с 2х7,5кг
- разтваряне с дъмбели за задно рамо - 3х12 с 2х5кг
- високо разтваряне на рамене - 3х12 с 2х5кг
- повдигане на диск напред до нивото на очите - 3х15 с 10кг
- бицепсово сгъване с малкия прав лост + 2х2,5кг дискове - 3х12
- бицепсово сгъване с дъмбели - 3х12 на ръка с 2х5кг
- кофички на пейка - 15/15/15
- трицепсово разгъване на скрипец с въженце - 3х12х17кг
- 30мин пътека под наклон 12% със скорост 6,0
Храната:
2 варени яйца + 2 белтъка, 300гр готвено пилешко, 200гр пилешко филе на скара, 50гр кафяв ориз, зеленчуци - домати, китайско зеле, краставица, 4 с.л. зехтин, 50гр сурови лешници, 1 грейпфрут
Пишеше ми се още, ама не знам за какво! :D
Все си мисля, че тия 5 килограмови дъмбели са голяма излагация (blush), но силиците не ми стигат за повече. (dull) Голяма съм кекла! :D
Мнението беше редактирано от Златина Цонева на 16.10.14 21:05.
И дай да се разберем за една съвместна ,та да я разбием тази зала!Аз съм готов още за утре?!?!?! ;)
16.10.14
21:45
Не си само ти кекла и аз се включвам ;)
И аз така си мислех в началото, ама я виж повторенията. Аз на третата серия след осмо -десето се чувствам все едно вдигам 100 кила и физиономията ми е изкривена, като на Опосум ;) А и 2 х 5 са си 10 кг, както и да го гледаш /за успокоение/ !
Ако правим по-малко повторения си мисля, че няма да имаме проблеми с килограмите, ама друга ни е целта на нас ;)
16.10.14
22:00
казано от sapuna на 16.10.14, 21:29:
И дай да се разберем за една съвместна ,та да я разбием тази зала!Аз съм готов още за утре?!?!?! ;)
Ъъъъ, в събота сутринта става ли? :D
18.10.14
20:19
ЧИД! (::
18.10.14
20:28
казано от Тала-съм на 18.10.14, 20:19:
ЧИД! (::
Да ти се връща! :D
Ей моме ,не можа ли да кажеш сутринта “А бе ... така и така аз съм Златина Мъглата/разбирай Мъгленска/ и можеш да ми честитиш именния ден” ,а да се чувствам аз сега като пъроволак!!!
Та ... нека си по-жизнена ,по-потна ,по-мобилна и по-здрава от тази на клипа къде ще постна след твоята рецензия!
Ако наистина празнуваш ,ВЕСЕЛО да ти е Злати!ЧИД!
18.10.14
20:53
Абе аз съм виновен, че не ти подсказах снощи.. Карай за другата година ще знаеш.
18.10.14
21:03
17.10.2014/петък
Тренировката:
У дома, сутринта - 30 минути на велоергометъра на най-ниската степен, бързо въртене.
И толкова, не сколасах за нищо друго този ден. (blush)
Храната:
2 варени яйца + 2 белтъка, 500гр пилешко, зеленчуци - краставици, китайско зеле, зехтин, оцет, 1/2 грейпфрут, 20гр сурови
лешници и едно блокче от сурови ядки и мед.
18.10.2014/събота
Ден на тренировъчна и хранителна вакханалия! :D :D :D
Спах до 8 без нещо, хапнах набързо квото имаше (2 варени яйца, 1/2 грейпфрут и няколко сурови лешници). И се завтекох за уговорената тренировка. Без малко да окъснея, а адски мразя да става така!
Запознах се с Митака (sapuna)! Много готин пич! Веселяк, бъбрив, як! :)
И като ме досрамя, викам си - ша се напъвам, няма се излагаме я! :D Само дето от напъване ( и разсейване, че то кога ли са ме пазили яки батковци :D ) си забравих килцата на упражненията. :D :D :D
Май кляках от 60 кила нагоре (х5), до единички на 80 и 2 на 90 кила, които обаче ме сгънаха здраво. Краката ги стават без проблем, обаче гърба не може. Добре, че Митака беше зад мен, че да се подпра дупарата на едното. (blush) :D :D :D
После класическата тяга (конвенционална ли се вика, не знам). Той ми слагаше килата, аз само го псувах на ум! :D И така до единичка на 102,5кг. (wasntme) Малко като вълка от “Ну заяц” ме дръпна в дясно, ама си я вдигнах и заключих. Че и се усмихвах! :D
Щот` ме снима, пък аз умирам от срам. Ей затуй най-обичам аз да съм зад обектива! :D
После 3 серии от по 5 повторения с 60кг широка тяга - колкото може да е широка с моите къси ръчички, де! :D И малко гребане с дъмбел, с редуване на ръцете.
Хареса ми, много ми хареса даже! :) Щото като си тренирам сама и не смея да опитам с колко бих могла най-много. А така хем те развличат, хем те надъхват, хем те пазят. Другия път ще видим с колко ще се опитам да се смачкам на лежанката. :D
Като се прибрах мушнах 5-6 хапки от бюрека, дето децата не го бяха изяли и отпрашихме за МОЛа да гледаме “Дракула”. Готин филм. Купихме си нова книга. И ядох Sub с шунка и начос с лют сос. (blush) После малко шопинг, уж за щерката, пък накрая аз намазах с червено кожено яке и странни обици. :D И отново пешком до нас. Къмто 17 и нещо мъжО ме светна, че съм била именничка. Да ми е честито! :D И семейно се забихме в “Тримата мускетари”, където отразих порция пилешки сърчица с лук и разни зеленчуци на скара. Рано се прибрахме, ама и днескашния ми апетит се прибра с мен и мушнах 1 препълнена чаена лъжичка с фъстъчено масло и още няколко такива с течен шоколад. (blush)
Хахахааххаах, вече си мисля, че като хвана щангата и освирепявам за ядене! :D :D :D
И гръбчето вече се обажда! Я, имала съм гръб! :D
С две думи - Страхотен ден! Поглезих си душицата и с ново запознанство с готин човек, и с тежка щанга, и с нова книга, и с интересен филм, и с ядене, и с шопинг! Направо си направих празника, без да знам за него! :D
P.S.: Митак, сори, и аз късно разбрах! (blush) Пхахаххах, правя се, за да скатая почерпката! :D :D :D :P
Мнението беше редактирано от Златина Цонева на 18.10.14 21:47.
Добро дете си ти ,много добро и получаваш подарък за именния си ден :D
п.п. И все пак ... утре е 19-ти :D
Мнението беше редактирано от sapuna на 18.10.14 21:37.
Малииииии, бравос, бравос, бравос :) Уникалнаааа си :) Мека била, на ти мека (muscle)
Само мога да кажа, че на тягата може да събереш една идея краката, имам предвид да са от вътрешната страна на дланите ти :) ( за конвенционална тяга говорим ).
Дано да ми е коректен съвета :)
Митак, искам и аз с теб на тренировка ;) хихихихих
Мнението беше редактирано от Vess на 18.10.14 21:48.
18.10.14
21:59
казано от sapuna на 18.10.14, 21:14:
п.п. И все пак ... утре е 19-ти :D
Хахахахахах, е, все пак днес съм еуфорична, простено ми е! :D