Ами как да ти кажа, дори и на нас още ни е странно как бързо станаха нещата, но е факт. Просто много си допаднахме и се случи от само себе си :)
Хаха, той си ме оставя да се наспивам, просто ме хвана онова моето безсъние и така :Д
14.10.14
20:00
Не е странно - хубавите неща стават така... спамя с най-голямата ми възможна усмивка! :)
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 14.10.14 20:01.
Дааам, малко ми е заето напоследък... :ДД
Тренировката от вчера:
• Лег - 4х10x20
• Избутване дъмбели тилен лег - 3х12x5
• Кросоувър - 3х15
• Пек дек - 3х15x10
• Раменни преси с дъмбели - 3х8x5
• Раменно разтваряне - 4х10x2
• Предно рамо с диск - 1х10x5, 2x10x10
• Трицепсово разгъване с гирички - 4х10x3
• Кофички на пейка - 3х отказ /17, 15, 12/
По-късно ще допълня и тази от днес. Чака ме гръбче! (muscle)
Eдит: Остана ми малко време за размисли :Д Искам да отбележа, че тренировка с половинката наистина е много гот. :) Освен, че е приятно, е и още едно нещо, което вършите заедно и ви носи удоволствие. Пожелавам го на всеки! :)
ПП: Не ме слушайте кви ги дрънкам, малко не мисля трезво :D (sun)
Мнението беше редактирано от Love на 16.10.14 11:54.
Здрастиии ^^
Тренировката от днес:
• Горен скрипец - 1х12х25, 2х12х30
• Долен скрипец - 3х10х20
• Едностранно гребане с дъмбел - 3х10х4
• Машина за гръб в супер серия с пек дек за задно рамо - 4х12х10
• Тяга - 4х8х20
• Бицепсово сгъване с лост - 3х16х5
• Бицепсово сгъване с дъмбели ( чуково) - 3х8х4
Здравейте!
Вчера трябваше да правя крака, но предната нощ пак имах проблем със скапаното безсъние и реших, че просто няма да е уместно. Разбира се, можех да отида и да направя тренировката, но щеше да е кофти, нямаше да е така както искам да е, а аз искам като правя нещо да го правя като хората. И така с “мъжо” решихме, че днес ще ходим. :D И така. После ще опиша какво-що :)
И такаааа.
Да опиша какви ги свърших днес.
• Бедрено сгъване в супер серия с бедрено разгъване -4х12х10/20
• Клекове АТГ - Е тука се изкъртииих. Много ми дойде пауъра. 5х12 с много малки почивки, последователно с 20, 25, 30, 35, и 40кг Мнооо яко! (rock)
• Подскок с клек - 3х15х3
• Ходещи напади - 3х40
• Лег преса - 4х15
• 4 серии повдигане краката от вис до отказ /12, 12, 10, 12/
• 4 серии извивки от вис до отказ /20, 17, 17, 15/
Днес гръб, задно рамо, бицепс:
тяга - 1х8х20, 2х8х30, 1х8х40 (sun)
горен скрипец 4х12х25
долен скрипец 3х10х20
едностранно гребане с дъмбел 3х10х4
машина за гръб в супер серия с пек дек за задно рамо 4х12х10/без тежест
бицепсово сгъване с лост 3х16х5
бицепсово сгъване с дъмбели 3х8х3
бонус:
3 серии повдигане краката от вис до отказ
3 серии извивки встрани с 10 кг диск
1 серия извивки от вис до отказ
Трябва да отбележа, че от тренировката за крака вчера имам мускулна на бедрата и на задника :Д Утре пак имам крака и не знам какво ще правя, честно :D
Мнението беше редактирано от Love на 19.10.14 21:17.
За днес имах да правя крака и корем... Имам още мускулна от онзи ден и пропуснах днешната тренировка. Общо взето като изключим кафето, близо 6 часа обикаляхме с мойто из целия град, това да видим - онова да видим, разглеждахме и разни нещица за Хелуин и така. Сега се забивам да уча яко за утре, други ден и по-други ден... А така ми се иска просто да си легна, да си пусна филмче и да заспя.... ;(
Мнението беше редактирано от Love на 20.10.14 20:59.
Вчера ми беше много натоварено и нямах време за цяла тренировка за крака. Правих само клек, АТГ.
По 10 повторения на серия, последователно с 20,25,30,35,40,45,45кг. Другия път мисля да стигна до 50.
Днес времето е пълен отврат, оказа се че ще имам и тест на йероглифи утре, та, сега сядам да уча. До фитнеса не знам дали ще стигна, честно.
Здравейте.
Поизгубих се малко. Тук няколко дни я тренирам, я не, затова не съм и писала. И храната малко поразвалих, че бях на един рожден ден... та така. Както и да е, от утре си започвам пак дневничето и да си отбелязвам тренировките както досега.
Ученето... блааааааах.... ужасТ просто :D
Днес пак ми се клякаше и това правих + корем
за загрявка малко на вело-то
клек последователни серии от 10 повторения, със 20,30,35,40,40,45,45,30,30,30кг. Така го чувствах, така го правих :Д Вярно-грешно, толкоз.
бедрено разгъване - 1х10х20
коремните:
повдигане на краката от вис 3хотказ
извивки от вис - 3хотказ
Като за 2ри ден от МЦ, и при положение че не бях яла от близо 3 часа, добре се получи тренировчицата.
Мнението беше редактирано от Love на 28.10.14 22:05.
Утре няма да имам възможност за фитнес, затова днес тренировката беше смесица някаква:
загрявка - 5 минутки на велото,
клек /по 10 повторения както предните пъти/ с 20,30,35,40,45,45,45кг
пек дек - 2х10х10, 2х5х15
раменни преси с гирички - 3х10х4
предно рамо с диск - 2х10х5
задно рамо на пек дек - 2х10х5, 2х5х10
Като се прибрах и се обадих вкъщи да чуя нашите, научих, че днес някаква кола ми е блъснала котето... ;( Много ме е яд, много ревах, и ми е супер кофти... и не ми се пише повече.
Лека вечер на всички.
ПП: Queen Cobra ме беше попитала на предните страници дали Мартин още тренира в залата. Разбрах кой е, и да - тренира. Днес тренировката му съвпадна с моята като час, но пък ние отидохме и по-късно този път. Явно предпочита вечерта, или просто тогава е свободен.
Мнението беше редактирано от Love на 30.10.14 21:44.
Днес в крайна сметка ми се освободи временце и отидохме до залата с мойто момче. Какво правих - пак миксове разни :Д
горен скрипец 1х10х25, 3х10х30
пек дек за задно рамо 1х5х10, 1х10х5
пек дек 4х10х10
машина за гръб 1х10х10, 1х10х5
раменни преси 2х10х10
трицепсово разгъване 2х10х4
повдигане от вис 3х10
предно рамо с диск 1х10х10
аддуктор 1х25х15
велоергометър - 5 минути, пулс 140
И върха на сладоледа - реших, че искам да пробвам да дръпна една тегичка, че душата ми го желаеше. И да, знам че по принцип я слагат първа, ама то после ми дойде желанието :ДДД
тяга 1х10х40
Като се има на предвид, че храната ми за целия ден беше купичка овесени ядки с малко кис. мляко и една ябълка, и преди тренировка не бях яла, се чудя откъде ми дойде тоя пауър. :Д И още повече, че повечето от нещата които правих днес, ги имаше и на вчерашната тренировка. Мистерия. :Д
А каква ми е душичка мойто.... . Бях му споменала, че вчера супер много съм плакала заради котето ми, и днес докато бях навън да купя това-онова, е минал през квартирата без да се обади, а когато се прибрах и си влязох в стаята на леглото имаше оставена една червена роза... Направо останах без думи. Много се зарадвах ^^
Мнението беше редактирано от Love на 31.10.14 19:52.
На зала, ама дрънки... Затънала съм до шията в неща за учене, картата ми за фитнеса изтече, болна съм с температура и искам да си извадя сливиците сама! , нямам пукнат лев в мен, буквално. Добре че утре се прибирам.
Не знам какво ми стана тоя месец, уж нямаше много харчове насам натам, а накрая пак останах без пари... Тва, дето точно аз съм ебаси спестовното ко*eле... мани... Последните два дни живея на филийки с лютеница! :D
Здравейте.
Снощи имах кошмарна нощ. По принцип не мога да спя заради гърлото,но снощи някак съм се унесла. Посред нощ обаче се събудих от такава адска болка в дясната сливица, че ми избиха сълзи чак... ;( За капак имах и температура, нямам термометър,но предполагам че е била между 39 и 40, защото ме втрисаше яко и главата ми беше на миш-маш...Не можех да стана да си взема хапчетата дори. Пръснах си от един спрей за гърло който беше до мен и толкова. После явно пак съм се унесла. А на ставане бях цялата бях в пот,че и завивката ми даже.. Изобщо, много зле работата, откъде ме докопа тая болест не знам,но е ужасно. Днес не мога и да говоря дори -имам глас, но адски ме боли когато опитам да кажа нещо. :(
Жива съм. :Д
Още вдигам висока температура, но се пооправям малко по малко. Сега съм си вкъщи при нашите, неделя пътувам обратно. Като се върна подновявам фитнеса ;) че ме сърбят ръчичките.
Между другото, днес се претеглих, свалила съм. Вече съм 72кг :P (със задържаната вода :Д )
Дали се пооправям ли? Дръжки... Влоших се рязко снощи през нощта. Пак болки, пак безсънна нощ, сутринта не мога да говоря буквално... Пих разни щуротии, смуках хапове, пих чайове, правих си гаргари, инхалации. Поотпусна ме малко и дотам. Видях, че няма да стане така работата, и в крайна сметка отидохме с майка на специалист по УНГ за преглед. Пича беше голям образ между другото. Каза ми, че имам много кофти ангина, изписа ми силен антибиотик и разни други неща. Иии ще си стоя вкъщи още няколко дни. Всъщност, каза да ме наблюдават да не би да ми се схване челюстта и да започне да се подува, защото това означавало че правя абцес... следователно ще се влиза в болница на венозни антибиотици и щели да ме цепнат, така де... абцеса... Бля! (tmi) Силно се надявам да не се стига дотам, защото изобщо няма да е приятно...
Ами, това е засега хора. Без тренировки засега, стоя си в нас и ще се лекувам. Това е плана.
Мнението беше редактирано от Love на 08.11.14 20:10.
08.11.14
21:12
Бързо оздравяване,Иве (hug)
Направих си малко раздвижване днес - глутеус ритници, клекове СТ, коремни, лицеви опори. Имах нужда, че от стоене започнах да се схващам. Кофтито е, че изпитвах слабост, дори и при такива обикновени упражнения... задъхвах се! 0_o Но, предполагам, че е нормално предвид последните събития. Все пак, малко по малко ще си заякна пак де :Д
Може да съм болна, ама ощИ съм в играта, йо ;D
Хей.
Бях пак на преглед днес, каза ми, че гърлото ми все още е червено и дясната сливица е доста подута, но ще се живее :Д Естествено, ще си допия хаповете и ще трябва да се пазя повечко.
Лошото е, че пропуснаха да ми изпишат пробиотик (или пребиотик? 0_o не съм сигурна точно как се казва), който да приемам успоредно с антибиотика. Работата е там, че тая чудесия е толкова широкоспектърна и бактерио-изтребващо-мощна, че яко ми попрецака стомаха и чревцата... По принцип последните дни се подуваше, но вчера коремът ми беше като на бременна в 6ти месец, и не, нито драматизирам излишно, нито си измислям - съвсем сериозна съм... С яко чай, вода с лимон и още вода долу-горе се оправиха нещата, но само долу-горе. Днес е по-добре - само в 3ти месец съм :D
Да ви кажа честно, дразнещо е, но ще го преживея още ден-два докато свърши антибиотика. Надявам се да се оправи после.
Относно упражненията - правя си от време на време. Както вече споменах - изморителни са и ме задъхват... Куриоза е, че на другия ден имам и мускулна треска!? Искам да кажа THE F*CK, имах мускулна след серии ходещи напади, или след като се поолея със сериите клекове с тежичко (тежичко за мен говоря), не след 30тина коремни, 2 серии лицеви, клекове СТ! и т.н рандъм стъф... Блаа, не знам на какво се дължи това, но е дразнещо. (dull)
А как ми се ходи на залааа... ;(
О, и да не забравя. Искам да споделя и още нещо. Ще прозвучи малко като извадено от филм клише, но ”моят котарак може и да си отиде, но отново е жив чрез... сина си” :D Обърках ли ви? Сега ще обясня, споки :Д
Работата е там, че моят Фъри беше дворна котка и през размножителния период естествено обикаляше целия квартал. Та, съвсем накратко, един приятел на баща ми, преди една седмица му споменал, че котката му вкъщи има 4 котенца и едното от тях било, цитирам “същото като вашият Фъро”. Той първоначално не повярвал, но като го видял много си го харесал и го прибрал вкъщи. Е, малчото е доста наплашен и постоянно бяга, но започна да свиква малко по-малко. Днес вечерта и аз успях да си го помилвам, макар и с доста “лъжене”, докато ме доближи. И наистина, освен окраската и очите, има и онова малко снопче бели косъмчета по гърба, които ги имаше и моят котарак. ^^ Та, не на 100%, но на 90% съм сигурна, че на това котенце, наистина той му е бащата.
Пускам и няколко снимки, които му направих с доста чекнения от моя страна. Ако се чудите къде е - в момента малкия си е харесал за дом работилницата на баща ми :Д Затова е такава бъркотия.
Мнението беше редактирано от Love на 11.11.14 23:42.
Ex, доживях :Д
Днес ще ходим с моя човек до залата, правим си карти и най-накрая ще направя една тренировка, че колко време стана вече - над 10 дни без фитнес! ;(
Още не съм измислила какво ще правя, но сякаш ми се иска по нещо за всички мускулни групи...
Да, знам, че това противоречи на принципа ” днес тренирай само долна част, за да може утре като имаш мускулна, да можеш да тренираш горната” , но чувствам мускулите си малко умрели... Не са като желе :Д но просто имат яко нужда от стимулация за да се събудят отново, и смятам да им я дам днес.
По-късно ще допиша какви съм ги свършила. :P
14.11.14
16:00
казано от Love на 11.11.14, 23:38:
...пропуснаха да ми изпишат пробиотик (или пребиотик? 0_o не съм сигурна точно как се казва)...
Така се казват, просто са различни неща.
Не беше грип, ангина беше. :)
Ники, мерси за линка, сега ще погледна и ще се образовам. ^^
И така - какви ги свърших:
5 мин на велото за загрявка,
клек АТГ: 1х10х20, 1х10х30, 2х10х40
пек дек 3х10х10
пек дек за задно рамо 2х10х5
горен скрипец 1х10х25, 1х10х35
подвигане краката от вис 2х10
и още малко на велото.
Пауъра ми свърши просто. Но като цяло съм доволна - да силата е паднала, или може би издържливостта? Но, ще си наваксам ^^
Очертава се приятна вечер в компанията на милото, така че чао от мен засега. По-здрави и умната :)
(F)
Както си и мислех, имам мускулна от вчера. Днес какво правих (пак като муха без глава малко, но какво пък):
лежанка 2х10х20, 1х10х30, 1х6х30
пек дек 3х10х10
горен скрипец 1х10х25, 2х10х30
пек дек задно рамо 2х12х5
раменни преси 1х10х4
трицепсово сгъване 1х10х3
повдигане краката от вис 3х10
10тина минути на велото, пулс 140-145
Ами това е.
Хей, позагубих се и аз, но няма как.
Гррр, имам чувството, че главата ми ще гръмне и времето не ми стига за нищо.
С кое да започна първо - с наваксването на материала, който пропуснах докато бях болна, или с ученето на новия, който ме залива буквално всеки ден. Ще лудна вече, главата ми е миш-маш. Една камара домашни по японски все още ме чака, че и се увеличава.
Фитнеса ту го има, ту не, защото искам не искам, остава на заден план. Последните ми две тренировки бяха на 18 и 19, тоест вчера. Какво правих - отново разни-разнообразни, но мисля да започна отново да си въртя трите дни, които са ми по програма. Просто самата мисъл, че нямам точен план кога и какво ще тренирам, ми бърника в мозъчето и ми създава едно чувство за неопределеност и излишно напрежение... :(
Храната е ако не трагична, то на границата. Разпокъсани лекции, или пък наредени една след друга с интервали от по 3-4 часа, през които стоя гладна, защото нямам време да си приготвя здравословен вариант за хапване. Ако използвам вечерта за да готвя за другия ден, вися до късно пък, съня след това ми идва малко, оттам мозъка ми не работи на 100 процента и ученето не върви. Като цяло, кафето ми стана пръв приятел, ям основно въглехидрати, мазнините вървят умерено към средно, а протеините - в малки количества. Естествено че мога да си кажа майната му на всичко и да бича яко месо, салати и ориз, ама гледам да не свърша парите като миналия месец. Всъщност, част от тях съм ги заделила и за наем за декември, така че бюджетчето е свито. Студентска му работа.
А лятото мисля да ходя на бригада в Англия, да си изкарам малко парички. И там имам неща за оправяне - да разпитам, да отида на място, документи и прочие. Номера е, че мисля да ходя заедно с братовчед ми и ще се записваме в една агенция, от която му намериха работа миналото лято. Това значи ходене до Варна, което нямам на идея кога ще е, разходи за транспорт съответно, за документите предполагам и прочие и прочие.
Сериозно ви казвам, или аз не мога да си разпределям времето, или имам прекалено много неща за вършене, които трудно се съчетават.
ПП: Може би най-важното нещо от този дълъг пост - днес ще правя гръб, рамо и трицепс. Алилуя.
Какво съм писала бе... :Д гърди, не гръб :D
гърди, рамо, трицепс:
лежанка 4х10х20
избутване дъмбели от тилен лег 3х15х5
пек дек 3х15х10
раменни преси с дъмбели 3х10х4
раменно разтваряне 2х10х2
предно рамо с диск 3х10х5
трицепсово разгъване с гирички 1х10х4
кофички на пейка 3хотказ /25, 22, 20/
Доволна съм :)
Сега се заемам с учене за теста утре, а после по другото. ;(
ПП: Малко си резнах косата между другото :Д Тук изглежда супер защото е правичка, но по принцип е чуплива и не стои точно така. Както и да е, сега я чакам да порасне отново :ДДД
Мнението беше редактирано от Love на 20.11.14 20:59.
Хей :)
Вчера учих целия ден и нямах тренировка. Днес отидох с намерението да правя крака и корем, в крайна сметка правих крака, корем и гръб. :Д Лошото е, че бях само на една чиния макарони със сирене и пауъра малко липсваше. Но пък към края ми дойде :D
загрявка на велото - 5 мин
клекове АТГ 1х10х25, 1х10х30, 1х10х35, 1х5х40 /не ми се рискуваха още серии и повече повторения с 40ката, защото първо ми дотежаваха, и второ мъжо го няма да ме пази/
супер серия бедрено сгъване с бедрено разгъване 3х12х10/20
горен скрипец широк хват 1х10х25, 1х10х30, 1х8х35
супер серия машина за гръб и пек дек за задно рамо - 2х12х5/5
и тук беше момента, в който ми дойде брилянтната идея, че много ми се прави тяга :Д
тяга - 5х10х40
повдигане краката от вис - 2х10
Това е. Чувствам се супер, следтренировъчното ми хранене беше без грешка, доволна съм. Възнамерявам да започна отново да си тренирам както трябва. (muscle)
Говорихме ей сега с моето момче по скайп /че не си е при мен :( / и какво стана на дума за клековете нещо, та ми казва той: “Предния път ти като клякаше с 40, колежката само седи отстрани, и те гледа някаква, ама очите й ще изскочат, ей така O_O . Сигурно си вика - абе кво става тука, това момиче с колко килограма кляка, WTF” :D :D :D
И то наистина като се замисля си е така. Вярно, че тук във форума, има момичета, които клякат с много повече от мен - с по 50, 60, 70 и т.н. Но във фитнеса където ходя вече втори месец, друго момиче така да кляка не съм видяла. Или ако са клякали, е било само с лоста. Чувствам се силно... (blush)
ПП: Вчера си цъкнах раменцата :Д
Мнението беше редактирано от Love на 22.11.14 18:02.
Йо.
Днес тренировка нямах - цял ден учене, бляяяяяяя. Утре имам пък лекции цял ден, така че също се очертава да е нетренировъчен ден. Във вторник съм на линия обаче.
Искам да отбележа, че вчера съм се изкъртила яко. :Д Трапеца и бедрата - особено задното, са ми Д Р О Б. :Д Имам мускулна дори и на еректорите леко :Д Като цяло чувството е все едно ме е газил танкер, но ще го преживея.
За храненето - днес падна голямо плюскане, признавам си. Ще отбележа само омлет, 4-5 средни банана, кутия бисквити, и ще спра дотук :ДДД
Сега си пускам филмче, защото вече полудявам. Ако не заспя докато го гледам ще е една голяма работа.
Лека нощ от мен
(F)
Брей... май имам гръП :ДДД
Кака Блажка не ме научи как се вади гръбчето, ама аз се опитах да я имитирам :Д Е, доста неуспешно, ама все се вижда там някакво мускулче :D
пфф, още не ми е дошло, а задържам яко вода, като бройлер съм :D (dull)
Мнението беше редактирано от Love на 24.11.14 22:07.
Сгъни тоя бицепс, как искаш да покажеш мускулите на гърба в детайли и рамената като седиш разперена! (swear)
Гледаш се в огледалото и преценяш.
Взех си бележка, да :*
Да кажа за вчера: цикъла упорито отказа да си дойде на точната дата, но мисля че днес ще ми направи “изненадка” копеленцето... :Д
Ходихме до залата, но нямах пауър като цяло, затова реших че няма да се пъна с тежко, а ще правя кардио (и без това имам нужда). Е, добре, ще си призная, накрая дръпнах 40 тяга, 2 серийки по 10 - просто ме досърбяха ръчичките. (nangel)
Днес мисля да правя крака и корем - макар че предвид състоянието ми /в очакване на МЦ/ май не е много удачно, но пък може и да помогне, знам ли :Д Все пак ако не стане работата, ще правя гърди, бицана и рамо. :)
По-късно очаквайте включване :D
Мнението беше редактирано от Love на 26.11.14 10:24.
Обещаната тренировка от вчера липсваше - просто така се получи. Днес обаче се изкъртих :Д
Официално вече клякам със 50кг! (party)
5 мин на велото за загрявка,
5 мин бонус на велото докато чакам да освободят стойката
пек дек 3х10х10 вече доста изнервена от чакане :Д
и най-сетне:
2х10х30, 2х10х40, 2х10х50, 3х10х30 Просто казах на пича - пусни ми (h) ЕМИНЕМ (h) и се изкъртих :Д
за десерт:
горен скрипец 1х10х25, 1х10х35, 1х10х30
Та така. Много съм доволна. Кво доволна, направо си летях от кеф след първата серия с 50 :D
Снощи не успях да заспя изобщо, само се въртях цяла нощ, днес храната не беше и кой знае колко подходяща (овесена палачинка за закуска и купа макарони за обяд), още не ми е дошъл МЦ, и все пак си направих краката леща. Май винаги след безсънни нощи се получава така :D
Сега си пия нацепина :D и яко водЪ, междувременно съм седнала да правя домашни по японски. Аве, мани мани :Д
лежанка 1х10х20, 1х10х30, 2х10х35
избутване дъмбели от тилен лег 1х12х7, 2х12х5
раменни преси 3х10х5
задно рамо на пек дек 1х12х5, 1х6х5, 1х12х5
предно рамо с диск 1х10х10
пек дек 1х10х10, 1х10х15, 2х15х10
горен скрипец 2х10х30, 1х10х35
10 мин на велото, пулс между 150 и 160
:)
Едно поздравче :Д Това можете ли го :ДДД
:D
Мнението беше редактирано от Love на 29.11.14 18:16.