Keep running !

Прескочи до:

11.04.15
10:50

10/04

Само храна :
- овесени ядки с банан и кис.млко
- ябълка
- кокоски и козунак
- зелена салата и салата домати и краставици, свинска пържола, ребърца, сиренце и кашкавал

Вчера път, настаняване и дълга разходка в гр.Русе :)

Днес закусихме и пеодължаваме с разходките :)

11.04.15
15:46

казано от Веселина Иванова на 11.04.15, 10:50:

10/04

Еееее, Веси, бива ли да отидеш в Русе и да не ми кажеш.

11.04.15
19:45

казано от Яница на 11.04.15, 15:46:

казано от Веселина Иванова на 11.04.15, 10:50:

10/04

Еееее, Веси, бива ли да отидеш в Русе и да не ми кажеш.

Ааауууууу Яни, вярно че си от Русе .... малииии, следващия път обещавам (blush)

12.04.15
16:22

Христос Воскресе !!!

11/04

Вчера цял ден много ходене, скални манастири, църква, пещера Орлова чука, много стълби...каталясахме :)

Храната:
- козунак, кафе
- шопска салата, пил.пържола бут със зеленчуци на скара
- ябълка
- салата домати и краставици, сиренце, варен ориз и две наденички на барбекю

Това беше мисля :)

Днес още съм в умисъл дали да бягам или да не остсвя да си почина и вторник да подновя тренировки пак (wasntme)

Много е горещо а съм си взела само дрехи за по хладен джогинг ...

Воистина воскресе!

Я си полежи малко и ти. :)

14.04.15
09:24

12/04

Тук не помня много храната, сутринта имаше яйца и кафе, после печено пиле със салата домати и вечерта пак пиле, салата зелена с яйца и варени картофки. Разходихме се в Русе, отидохме на църква и после почивка в къщата, в която бяхме отседнали.

13/04

Вчера се прибрахме във Варна. Пътувахме по обед, към 14 часа си бяхме у дома. Вечерта ни поканиха на гости, реших че ще успея да оправя багажа, сложих една пералня и докато се стопли бойлера излязох да тичам (sun)
Бягане 5,140 км. за 31:29 мин.

Храната :
- варени яйца с медец, кафе
- пак яйца, салата домати с лук, маслинки
- 5 фурми с тахан
- зелена салата с репички и яйце, шопска салата, агнешко месце и малко ориз, домашен тиквеник

Тия дни съм в отпуск, но и дечко е с мен, че зачерви гърлото и има налепи (dull) Приложих му ударна терапия с тонзилотрен и май спасихме положението, но след обед ще отскочим до педито да видим и тя какво ще каже.

Приятен и много слънчев ден :)

14.04.15
10:06

Веси, ако мога да споделя моето успешно лечение на гнойни тапички по сливиците. След иначе “успешното” 5 дневно лечение с антибиотик, който ми скапа стомаха, след 1 седмица налепите пак се “върнаха”, но не отидох втори път на УНГ:) -  ударни дози клеева тинктура - по 5-6 пъти на ден по много капки ме оправиха напълно за десетина дена - без странични ефекти (освен едно много подобрено храносмилане :) )
Поздравления за активността, и малкия да се оправя бързо!

14.04.15
10:19

казано от Queen Cobra на 14.04.15, 10:06:

Веси, ако мога да споделя моето успешно лечение на гнойни тапички по сливиците. След иначе “успешното” 5 дневно лечение с антибиотик, който ми скапа стомаха, след 1 седмица налепите пак се “върнаха”, но не отидох втори път на УНГ:) -  ударни дози клеева тинктура - по 5-6 пъти на ден по много капки ме оправиха напълно за десетина дена - без странични ефекти (освен едно много подобрено храносмилане :) )
Поздравления за активността, и малкия да се оправя бързо!

Мира, благодаря ти много :) Да, клеева му слагам в чая всяка сутрин аз, но сега ще се опитам да го накарам да правим гаргара, дано опита ми е успешен :)

14.04.15
21:07

14/04

Днес основно из къщи, излязохме с дребен на пазар малко и пак обратно в нас. След обед вдигна пак Т, борим налепите и така. Утре сутрин сме на преглед.
След обед се раздвижих у дома :

Smokey Bear’s KB variation

Every minute on the minute for 20 min (Всяка минута, в рамките на минутата, в продължение на 20 мин):

3 Power Snatch (3 силови изхвърляния)
3 Clean & Press (3 обръщане и преса)
6 Squats (KB in Clean position, supported by the other hand) (6 клека, пудовката в обърнато положение, подкрепяне с другата ръка)

Change the arm every minute (Сменяй ръката на всяка минута)

Пудовка 16 кг.

Всичко в ритъм. Тия козунаци освен 1 кило отгоре и много сила дават (muscle) По време на комплекса се чувствах така, както когато съм го правела без да съм бременна. Това е добре, силата, въздуха всичко си беше на място :)

Храната :
- 3 варени яйца с малко медец
- салата краставици и сирене, 1 филия ръжен хляб с квас, препечена с масло и козе кашкавал, малко печено пиле ( свърши )
- 1 ябълка
- зелена салата с лук, репички, краставица и чесън, 1 варено яйце, купичка леща, 1 препечена филия домашен ръжен хляб с квас, парченце тахан халва

Много ли ям не знам....така съм подута, все едно не съм аз....качвам кила от въздуха, уж тренирам, уж гледам какво да ям....ама май много ям... :( трудно ми е да свикна с промените с тялото си, а до 9-я мес. какво ще стане не смея да си мисля....

Оплаках се, но не ми олекна ....

Мнението беше редактирано от Vess на 14.04.15 21:08.

14.04.15
22:12

казано от Веселина Иванова на 14.04.15, 21:07:

14/04

Много ли ям не знам....така съм подута, все едно не съм аз....качвам кила от въздуха, уж тренирам, уж гледам какво да ям....ама май много ям... :( трудно ми е да свикна с промените с тялото си, а до 9-я мес. какво ще стане не смея да си мисля....

Оплаках се, но не ми олекна ....

Веси, добре че ми напомняш от време на време, че не съм само аз и че е нормално да се чувстваш подута докато си бременна. Щото не ядеш много....хормони си е... и бебе. И аз се чувствам така...вените ми чак ще гръмнат. И се обезформям и вода задържам, а не си позволявам често и в големи количества кофти храни. Със синът ми ядях всичко и тесто и сладко и какво ли не....не ми пукаше. Просто се наслаждавах на бременността и до 8 месец бях качила само 7-8 кг. хем не тренирах и не се движех толкова. Сега някои дни направо не се търпя. Днес например, ама като ритне се укротявам. Още 3 месеца и половина :)

15.04.15
22:16

Дива, права си, спор няма...но нещо не мога да свикна с мисълта, че тренирам а качвам килограми (dull)

15/04

Днес пак бягах, трети ден тренирам и разбира се това се отрази на резултата. Няма начин, умората се показа....утре ще почивам вече, обещавам :)
5,140 км. бягане в Морската този път за 33:18 мин.

Храната :
- извара с кокосови стърготини, какао и мед (inlove)
- салата домати, краставица и сирене, 1 варено яйце, резен кози кашкавал, 1 фпх ръжен с квас
- 1 ябълка и 1 киви
- зелена салата с лук, репички и краставица, 2 варени яйца, резен от кашкавала, половин купичка леща, 3 кокоски домашни ( кокосови стърготини, яйца, масло и мед )

Прилагам и снимка на кокоските, станаха превъзходни (makeup)

Мнението беше редактирано от Vess на 15.04.15 22:17.

Винаги съм знаела, че бременните имат извратен апетит :D, ама ти направо уби рибата! :P

16.04.15
07:49

казано от Златина Цонева на 16.04.15, 06:09:

Винаги съм знаела, че бременните имат извратен апетит :D, ама ти направо уби рибата! :P

За бременните не знам, но аз смея да твърдя, че горната комбинация е доста приятна :)

16.04.15
09:13

казано от Ilstrong на 16.04.15, 07:49:

казано от Златина Цонева на 16.04.15, 06:09:

За бременните не знам, но аз смея да твърдя, че горната комбинация е доста приятна :)

Злати, ако разрежеш едно сварено яйце на две и полееш с малко мед, ще си смениш мнението, сигурна съм ;)

16.04.15
20:22

16/04

Днес само хапване, разходка и много игра с дребчо на припек (sun)
Минах очен преглед, всичко е наред, но на ЖК не можах да мина, и то защо, защото бременалинския ми мозък помни колкото маймуните, 3 мин. :D През цялото време си мислех, че часа ми е 16, а то било от 14:00 часа (tmi) Сама съм си виновна, отмениха ми ЖК-то за 22-ри (shake)

Хапнах :
- извара с кокосови стърготини, какао и мед
- 1 банан, около 100 гр. печени бадеми ( това докато бяхме навън )
- 3 от кокоските с топло какао
- зелена салата с лук, репички и краставица, маслини, скумрия на фурна, няколко лъжици от лещата

Толкова за днес, утре съм обещала дълга игра навън с колелото, та ... май ще съчетая играта на дребен с някаква моя тренировка на открито (makeup)

17.04.15
20:44

17/04

Днес такова слънце беше цял ден, чееее....не ми се прибираше, ама детето и свекито каталясаха едното от каране на колело, другата от ходене, а на мен още и още ми се ходеше ама....прибрах ги де :D
Та 5,5 км. разходка активна в Морската градина (sun)

После у дома с пудовката :
3 рунда :
20 Руски суинг @ 16 кг.
20 Бърпита
20 Тръстъра @ 2х7,5 кг.

+ още 3х10 изхвърляния със всяка ръка @ 16 кг.
Снимала съм се даже, ще кача клипчето ама само някой да ми се е смял на тумбака, ей (muscle)

Намерих сайт за кросфит тренировки специално за бременни :D та черпя идеи от там ;) За вчера например тренировката беше 3 рунда от 20 бърпита и 20 тръстъра, но аз си добавих още красотички, че нали съм много тренирана 8-)
На бърпитата отсичах движенията с чиста лицева, че ако се плюсна по корем съвсем ще побъркам бебето (blush)

Хапнах :
- от изварата с кокос, какао и мед
- зелена салата няколко листа, зелена пиперка, 2 варени яйца с резен масло и резен козе кашкавал
- 250 гр. ягоди
- зелена салата с лук, репички и краставица, няколко маслини, скумрия печена на фурна

Утре съм замислила бягане сутринта, а за неделя го мисля още ;) И пак казвам, само някой да ми се е смял (mooning)

Мнението беше редактирано от Vess на 17.04.15 20:47.

17.04.15
20:51

казано от Веселина Иванова на 17.04.15, 20:44:

Утре съм замислила бягане сутринта, а за неделя го мисля още ;) И пак казвам, само някой да ми се е смял (mooning)

Еха, Веси, чудесна си! Направо се чудя как имаш смелост и сили да вдигаш и тичаш. Браво! (F)

17.04.15
21:03

Веси, страшно си сладкаааа! С това розовото- бонбон!
Едва личи, че си бременна и бедрата ти са супер!
Давай смело, докато се чувстваш добре и в кондиция, сигурна съм, че бебчето ще е доволно и много здраво!

17.04.15
23:07

Весиии, не си мисли глупости и не бери грижа за бременните килограми. Изглеждаш много добре! (F)

18.04.15
00:32

Веси, изглеждаш наистина чудесно, а аз се възхищавам на издържливостта и смелостта ти :) Мисля, че  бебето вместо да проходи направо ще протича, а преди първите зъбки да изникнат вече ще прави суингове и изхвърляния :D

Мнението беше редактирано от Роси на 18.04.15 00:32.

18.04.15
21:32

Благодаря много на всички Ви, много сте мили (F)

18/04

Бягах днес, както го бях замислила (sun)
5 км. в Морската градина с айрън за 29:23 мин. Ендомондото не можах да спра на финиша и ми е отчело повече, но аз си видях времето в сайта, където ни качват резултатите от всяко бягане :)

Храната :
- овес, извара, кокосови стърготини, какао и медец
- 3 яйца бъркани с извара, 2 домата с натрошено сирене, няколко маслинки
- 1 ябълка, 1 киви
- салата розов домат, краставица, лук и магданоз, маслини, пилешка пържола бут
- крем, който трябваше да е домашен сладолед, но не дочаках - кокосово мляко, стърготини, какао и домашно сладко от малини (inlove)

И най-новата ми тениска (blush)

18.04.15
21:47

Клипчето  е много яко и много ти се кефя че продължаваш да си тренираш......99% от бременните се залежават и наблягат на мамбото,което води само до проблеми ....прекалено много кила нагоре ,болки в кръст ,гръб ,крака и къде ли не .....

Мисля си че както здрав човек тренира и в следствие на това организма му реагира в положителна посока ,това важи с двойна сила за бременните ..засилване на кръвообращението ,регулиране на кръвното ,по добро усвояване на хранителните вещества и куп други полезнотийки които носят тренировките .....:)

Сигурен съм че ще родиш супер здраво бебе и ще си отново машина за супер кратък период след това .....:)

П.С  Тениската е мноо яка ....;)

Мнението беше редактирано от overkill на 18.04.15 21:48.

19.04.15
18:04

Overkill благодаря, много сте мили всички :) Старая се да поддържам прилична форма, те килата така или иначе си вървят нагоре, поне да съм в движение и дано това помогне за бързо възстановяване след раждането :)

19/04

Отдавна обмислям да започна пак тренировки с Вик и неделната група, чаках просто да се оправи времето и да се метна. И тази неделя си я бях заплюла, то пък такъв студ днес, чаках и дъжда да спре....не че ми пречат, просто сега не искам да настина....и така. Ама пусто сърце не трае и отидох :D

Тренировка с Вик и тайфата :

Максимален брой рундове за 20 мин. от :
6 бърпита с прескок
напади до пудовка ( около 9 бяха моите )
6 Руски суинга @ 19 кг.
напади до следваща станция ( пак около 9 )
6 лицеви опори
напади до стената ( тук около 12 )
качване и слизане на 61 см някъде ( х 3 на крак )
пак напади ( около 12 )
6 лицеви опори
напади
6 суинга
напади ( около 9 )
Това всичкото 1 рунд :)
Аз успях да направя цели 4 рунда (muscle)
Бивам още 8-)

Злати ме е похвалила ама и тя каква яка е станалаааа, БРАВО Злати. Страхотна форма, стегнати бедра, супер си, честно (muscle)

Храната:
- овес с кис.мляко и мед
- 2 варени яйца, салата домати и краставица, сирене, кашкавал
- 5 бисквити РК с какао
- вечерята ще е зелена салата, лук и репички, пил.пържола бут и кафяв ориз със зеленчуци
Ще има и домашен сладолед обаче, от кога го чакам ( кокосово мляко, стърготини, какао и дом.сладко от малини )

Мнението беше редактирано от Vess на 19.04.15 18:27.

19.04.15
18:09

Абсолютно удоволствие ми доставя да ви чета на две места.Браво момичета!
Веси ... ГЕРОЙ си ти!Само така!

21.04.15
08:57

20/04

Почивка вчера, няма начин :) Равносметката за изминалата седмица е 3 бягания по 5 км. и 3 тренировки с тежести (muscle)
Само хапвах :
- банан с тахан и 3 фурми
- 1 домат, 1 зелена пиперка, 2 варени яйца, маслини, 5 - 6 солени пълнозърнести бисквити приличащи на сухари
- 1 ябълка, 1 сусамка
- зелена салата с лук, репички и краставица, маслини, 2 кщфтета печени на фурна от мляно месо, няколко варени картофчета
- довършихме с мъжо домашния сладолед :P

Цялата съм в МТ, за днес обмислях бягане, но мъжо май ще ходи на фитнес и може би и аз ще трябва да си остана у дома с дребен и тежестите ;)

Отново искам да подчертая, че невероятно много ти се радвам. Определено, след всеки прочетен твой пост ми оправяш деня и ме караш да се гордея, че съм жена.

По-здрави!
Много целувки :) :) :)

21.04.15
20:59

Рени :* (hug)

21/04

Раздвижих днес след работа, но още чувствам умора от изминалата спортна седмица ;) Днес си купих ново стегнато боди и спортен сутиен и мисля утре да ги изпробвам с едно бягане (makeup)

10-9-8-7-6-5-4-3-2-1
Суинг до вертикала @ 16 кг.
СДХП @ 16 кг.
Бърпи
Тръстър @ 2х7,5 кг.

Стегнато, че дребен беше гладен :) Бърпитата бавни и доста внимателни ;)

Храната :
- домашна питка от овесени трици, яйце и сирене
- 1 домат, маслини, пилешка пържола бут, 1 бисквита от пълн.брашно с фъстъчено масло
- 1 ябълка
- шопска салата, маслини, 2 кюфтета от мляно месо, ориз със зеленчуци

Лягам рано днес, спи ми се ама как ми се спи само (dull)

Мнението беше редактирано от Vess на 21.04.15 21:04.

22.04.15
20:54

22/04

Потичах си днес на воля, хладничко, но....поне вятъра утихна надвечер :) Килограмите тежат, сдухано ми е нещо днес (shake) .... не ми обръщайте внимание....ще ми мине ...

Бягане 4,73 км. за 30:52 мин. Имаше малко ходом пеш и два светофара.

Храната :
- 1 банан с тахан
- 1 домат, 3 варени яйца, 5-6 маслини, резен козе кашкавал
- 1 зелена пиперка сурова с резен краве масло
- салата домати, краставици, лук и магданоз, 5-6 маслини, 2 кюфтета от мляно свинско месо
Вода около 2 л.
1 кафе за деня

24.04.15
09:36

23/04

Тренировка не!
Само хапване :
- палачинка от 3 яйца и 1 банан
- скумрия на скара със салата зеле
- резен кашкавал с резен кр.масло ;)
- салата домати, краставици, лук и магданоз, 6-7 маслини, 3 яйца в масло, плочка кашкавал
1 кафе за деня
над 2 л. вода

Малко рестрикция с храната наложих, че не ми харесва какво ми причиняват повечето ВХ. Само за два дни на ниски ВХ и що вода изхвърлих не е истина....и краката ми чувствам по-добре, абе....цялостно. Дано успявам през повечето време да се придържам така, че са ми слаби ангелите (blush)

Хайде, със здраве (sun)

Мнението беше редактирано от Vess на 24.04.15 09:39.

24.04.15
11:26

Айде аз пак последна разбирам ;(
Още един страхотен дневник за четене (sun) :)

24.04.15
21:40

казано от Ste La на 24.04.15, 11:26:

Да ти подскажа, че и Мария Никифорова чака трето дете с 2-3 седмици разлика, та да не изтървеш форумните попълнения :)

24.04.15
21:55

Така така Стеле, хубави неща се случват (sun)

24/04

Днес движението е :
Поздрави А+В ( х 5 пъти всеки ) около 20 мин.

Храната :
- квасена сметана със сурови слънчогледови семки и 1 ябълка
- салата зеле, свинска пържола на тиган с гъбен сос
- зелена пиперка сурова с резен кр.масло
- зелена салата с лук, чесън, репички и краставица, пиле печено на грил със задушен карфиол

Лека вечер, пак ми се спи (dull)

Мнението беше редактирано от Vess на 24.04.15 22:22.

24.04.15
22:55

казано от diva 97 на 24.04.15, 21:40:

Да ти подскажа, че и Мария Никифорова чака трето дете с 2-3 седмици разлика, та да не изтървеш форумните попълнения :)

Е, ти ме разби тотално :D :D :D
Има ли още някой за който да не знам?! :)

казано от Ste La на 24.04.15, 22:55:

Ъъъъъъ.... Котката ми роди!... Четири... :P :D :D :D

25.04.15
10:01

казано от Златина Цонева на 25.04.15, 06:26:

казано от Ste La на 24.04.15, 22:55:

Ъъъъъъ.... Котката ми роди!... Четири... :P :D :D :D

ха ха ха ...да това е важно да се отбележи. Форумни бебета са :)

25.04.15
21:51

25/04

Хубав слънчев ден във Варна, до към 15 часа изцяло навън (sun) първо бягане, обратно за душ и после пак на вън с дребен и баща му :)

Бягане 5 км. в Морската градина за 29:01 мин.
После разходка динамична след дребен с колелото :P пак около 5 км.

Храната :
- палачинка от 3 яйца и 1 банан
- резен кашкавал с резен кр.масло
- шепа сурови бадеми
- Черита със сирене и 1 печено пилешко бутче
- салата домати, краставици, лук и магданоз, скумрия печена, 3-4 маслини

Така, днес се пристраших и се качих на кантара, че бях се понадула покрай Великден с тия козунаци (envy) След рестрикция на храната, както бях писала съм - 2 кг. (makeup) Бая вода изхвърлих. Знам, че сега не е момент да се свалят килограми, но бяха тръгнали стремглаво нагоре. А все пак от сега нататък почва якото качване ;) Вода са тези - 2 кг. със сигурност, но пък се чувствам доста по-добре :)
И от бягането съм доволна днес, все пак в началото на 5 мес. поддържам дишането равномерно, е бягането е бавничко но сравнено с това, преди да забременея разликата е 1 - 2 мин. ;)

Голямо трамбоване, крачката ми туптят, отивам да се хоризонтирам :D

25.04.15
22:09

казано от Веселина Иванова на 25.04.15, 21:51:

25/04

Така, днес се пристраших и се качих на кантара, че бях се понадула покрай Великден с тия козунаци (envy) След рестрикция на храната, както бях писала съм - 2 кг. (makeup) Бая вода изхвърлих. Знам, че сега не е момент да се свалят килограми, но бяха тръгнали стремглаво нагоре. А все пак от сега нататък почва якото качване ;) Вода са тези - 2 кг. със сигурност, но пък се чувствам доста по-добре :)

и аз тъй бях. Направо се психясах ..за няколко дни почти 2 кила качени покрай Великден. И за ден ги изпишках :)  Веси, не е задължително да качваш от сега нататък. Напротив даже и да свалиш може, така че не го мисли това. Само гледай да не се преуморяваш и се радвай на бременността.

Не разбираш последна... аз сега разбирам :D Честито с доста голямо закъснение... аз също много ти се кефя как си тренираш !!!

26.04.15
20:36

26/04

И днес движение на открито :)
Тренировка с Вик и компания (sun)

Кръгова интервална тренировка. Завъртяхме всичко 4 пъти, 20 сек. работа/20 сек.почивка :
Набирания ( аз обратно гребане )
Лицеви опори на халки ( аз стандартни )
Бой по гума с чук
Напади с около 15 - 20 кг. тежест пред гърди
Руски суинг аз с 24-ката (muscle)
Скокове на стената 71 см. ( аз качвания х 3 на крака някъде )
Планк на длани
Тръстър с ластик
Батъл роуп ( май така се казваше това с дебелите въжета )
Планк на лакти
Скокове на въже
За началото на 5 месец все още корема не ми пречи особено, но....по трудно ще става :)

Добре се раздвижихме, чудна тренировка, усмихнати хора, слънце, кеф :) После дечко не искаше да си тръгваме още, та аз да не скучая врътнах едни 2 км. бягане без засичане на време. Не ги усетих честно казано, но разумно си казах стига толкова, бебе имаш в корема си :P

Храната :
- овесени трици със кисело мляко и шепа стафиди
- салата от Черита и краставица, 3 яйца обилно в масло, резен кашкавал, 4-5 маслини
- резенче кашкавал с малко кр.масло
- зелена салата с лук, краставица и репички, 1 сушена пръчица, скумрия печена на фурна, безалкохолна бира :P

Водата към 2 л. мисля
1 кафе сутринта

Това беше днес :) Хубав уикенд като цяло, доста прекарано време на вън и така :)

Мнението беше редактирано от Vess на 26.04.15 20:37.

28.04.15
08:53

27/04

Привет :) Нищо интересно вчера, само си похапвах, без спорт :) Трябва и да се почива :)
Храната :
- палачинка от яйца, банан и кокосови стърготини
- 1 домат, 1 зелена пиперка сурова, резен кашкавал, 2 сушени пръчици
- зелена пиперка сурова с резенче краве масло
- зелена салата с лук и черита, 5-6 маслини, свински ребърца (inlove)

Днес ми се бяга, но мъжо май ще е на фитнес и ще видим какво ще измисля, дали ще мога да се вместя преди неговата зала....предстои да разберем ;)

Хубав и усмихнат вторник (hug)

Мнението беше редактирано от Vess на 28.04.15 08:54.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1