Тренировка:
5 серии; 45 кг.
- римска тяга х 5
- крънч х 20
- лицеви опори от колене х 10
- скачане на въже 100 повт.
за около 20-3 мин.
Храната неска - мазало. Много бонбони изядох (тахан, фурми, семки, кокос, кафява захар). Да съм на двойни калории днес (към 4000)... а нито ми е тежко, нито подуто, даже се чувствам нормално и като че ли още ще ям хаха
13.02.15
19:38
казано от Spike на 13.02.15, 19:23:
Да съм на двойни калории днес (към 4000)... а нито ми е тежко, нито подуто, даже се чувствам нормално и като че ли още ще ям хаха
My man… 8-)
Тренировка:
5 серии; 20 кг.; 50:10
- добро утро х 10
- колена - гърди от лег х 15
- гребане х 10
- коляно - лакът (настрани) х 15
- раменна преса х 10 на страна; 7 кг. дъмбел
- от седеж (краката не опират земята), преместване на 10 кг. диск встрани х 15
Взех си фъстъчен тахан, някакъв дето досега не бях виждала - много трудно се яде, екстра! Засега го държа цяла седмица (;
Тренировка:
5 серии; 20 кг.; 50:10
- клек х 10
- гребане х 10
- лицеви опори от колене х 10
Ама че съм зле, клавиатурата ми се прецака. Поръчах нова ..... и не съм уцелила модела хахах (; Малко по-малка от моята ... става де, ама не е за моя лап-топ.
Мнението беше редактирано от Цвети на 20.02.15 20:55.
Неска ще ида да потичам малко (; имам мускулна треска, нещо много бавно минава и съм супер скована. Ще видя да пия магнезии. Иначе си взех лешников тахан, не ми хареса.
Тренировка:
5 серии; 30 кг.
- клек х 10
- в - преса х 10
- гребане х 10
- раменна преса; 7 кг. дъмбел х 10 на страна
25-8 мин.
23.02.15
20:00
казано от Spike на 22.02.15, 08:12:
Иначе си взех лешников тахан, не ми хареса.
Голяма набутвация е.
А иначе, защо не слагаш повече кила на клека? Вкъщи ли тренираш?
казано от charlie brown на 23.02.15, 20:00:
казано от Spike на 22.02.15, 08:12:
Иначе си взех лешников тахан, не ми хареса.
Голяма набутвация е.
А иначе, защо не слагаш повече кила на клека? Вкъщи ли тренираш?
Да, това е причината. Тези килограми ги усещам само ако правя по-интензивно упражненията, иначе .. цък.
Лешниковият тахан горчи и е почти като вода - изобщо не ми хареса. За цената да не говорим.
Мнението беше редактирано от Цвети на 23.02.15 20:19.
25.02.2015
Тренировка:
5 серии; 30 кг.
- хип - тръстер х 12
- в - преса х 10
- гребане х 10
25-8 мин.
Тренировка:
5 серии; 30 кг.
- римска тяга х 10
- повдигане на краката от лег х 12
- гребане х 10
25-8 мин.
Тренировка:
5 серии; 30 кг.
- хип-тръстър х 14
- повдигане на краката от лег х 15
- гребане х 10
25-8 мин.
Вечерях с варен нахут със зехтин, чесън и сол .... много яко! Разбира се тва е само гарнитурата (; Ям тахан .. много хаха фъстъчен и е много як, купих си и кокосово масло, което върви и директно с лъжицата хаха не че мога да изям повече от 1 ч.л. де, ама вкусно е.
Мнението беше редактирано от Цвети на 13.03.15 20:58.
Тренировка: 50:10
5 серии; 20 кг.
- римска тяга х 15
- военна преса - 3 чисти повторения
- янда сгъвания с диск х 10-2
- гребане х 12
- от седеж, краката не опират пода - преместване на 10 кг. диск встрани - 10 пълни завъртания.
Храна : реших да постя тази седмица, та за днес 1 цяло авокадо, ябълки, леща, зехтин, какаови зърна, ядки.
Тренировка:
5 серии; 20 кг.
- римска тяга х 15
- янда сгъвания с диск 10 кг. х 10-2
- гребане х 15
- от седеж, краката не опират пода - преместване на 10 кг. диск встрани - 10 пълни завъртания.
3 серии:
- 5 бърпита
- крънч х 15
Общо: 25 мин.
Храна:
- овесени ядки със сирене.
- пъстърва на скара; 1/2 авокадо; 2 моркова; 10 гр. масло
- 2 яйца с масло, салата копф със зехтин;
- тиквени семки
Нещо се разболявам. От 5 дена ми е едно замаяно, гърлото ме боли и носът ми е запушен. Въпреки това нямам температура и отпадналост.
Мнението беше редактирано от Цвети на 19.04.15 17:38.
19.04.15
16:15
Бързо да се оправяш! :)
Тренировка:
5 серии; 20 кг.
- клек х 15
- гребане х 15
Храна:
- овесени ядки със сирене
- 3 оризовки със сл. тахан
- банан
- 2 яйца + сирене + лимецово брашно на тиган; подправки; 250 гр. броколи
- тиквени семки (20-5 гр.)
Цяла седмица и половина не ми беше добре. Сега съм с хрема и суха кашлица (:
Около мен всички са с някакъв нов вирус с повръщане, да се надяваме не го изкарам и него.
Тренировка:
5 серии; 20 кг.
- напади х 15
- гребане х 15
- от седеж, краката не опират пода - преместване на 10 кг. диск над главата - 10 пъти
Храна:
- овесени ядки със сирене
- 4 оризовки със сл.тахан; бейби моркови
- банан
- 2 яйца + сирене + ръжено брашно - на тиган с подправки; 500 гр. броколи
- семки
Мнението беше редактирано от Цвети на 26.04.15 13:41.
Тренировка:
5 серии; 20 кг.
- клек х 15
- римска тяга х 15
- гребане х 15
- от седеж, краката не опират пода - преместване на 10 кг. диск над главата - 10 пъти
Коментар: Мудна, бавна тренировка, липса на въздух и сила. Мислех да е интервална, но нещо ми причерня и не успях. Отдавам го на МЦ.
Храна:
- тахан
- сьомга + моркови + картофи (х 2)
- тиквени семки, тиквички
Взех бял тахан на Тръндеви, ужасно разочарована съм - таханът е водица и има вкус на нещо средно между сол, сода за хляб и препечен сусам. Много е гаден, в него се усещат твърди частици като пясък (това със сигурност не е сусам) и както вече казах все едно са изпуснали солницата вътре. Незнам дали бройката е била кофти .. но няма да си купя повече такъв.
Мнението беше редактирано от Цвети на 09.05.15 12:04.
09.05.15
13:17
Преди време (2013 г) ми се беше случило същото, но със сусамов тахан на Балчо (белен сусам).
Бях писала писмо до секретаря, тъй като беше доста неприятен вкус и ми отговориха, че не са слагали допълнително сол, а се дължало на партидата белен сусам - бил произведен в солен разтвор.
Малко след това спряха продукцията им, тъй като явно не съм била само аз недоволна.
Може би и в твоя случай е нещо инцидентно или тестване. Изчакай известно време и опитай пак.
казано от Вероника Налбатска на 09.05.15, 13:17:
Преди време (2013 г) ми се беше случило същото, но със сусамов тахан на Балчо (белен сусам).
Бях писала писмо до секретаря, тъй като беше доста неприятен вкус и ми отговориха, че не са слагали допълнително сол, а се дължало на партидата белен сусам - бил произведен в солен разтвор.Малко след това спряха продукцията им, тъй като явно не съм била само аз недоволна.
Може би и в твоя случай е нещо инцидентно или тестване. Изчакай известно време и опитай пак.
Привет,
аз съм купувала от пълнозърнестия и беше ОК, даже доста вкусен. Поради тази причина смело взех голям буркан бял тахан, но не е това, което очаквах .. и сега трябва да купувам нов (само аз вкъщи ям тахан и този определено не ми харесва - не бих яла нещо, само защото трябва да се изяде). Странното е, че се усеща точно соден вкус, ако беше просто солен - върви на вкус, но определено има и нещо друго.
Мнението беше редактирано от Цвети на 09.05.15 13:27.
09.05.15
13:29
На твое място бих писала до производителите - за лично удовлетворение.
Съжалявам, че няма как да го изядеш. Бих го взела, но подозирам, че и на мен никак няма да ми хареса. :D
Тренировка: като вчерашната, ама тоя път като хората
Храна:
3 яйца + морков
сьомга с картофи и броколи х 2
тиквички на фурна
тиквени семки
Мнението беше редактирано от Цвети на 10.05.15 11:22.
Тренировка:
5 серии; 20 кг.
- клек х 15
- римска тяга х 15
- гребане х 15
Храна:
- 3 яйца
- сьомга, басмати ориз, моркови х 2
- тиквени семки
Мнението беше редактирано от Цвети на 24.05.15 21:02.
Тренировка:
5 серии; 20 кг.
- клек х 15
- римска тяга х 15
- гребане х 15
Качвам две снимки, че нещо не съм качвала отдавна. Трябва да отслабна.
03.06.15
22:14
Екстра си! Но ако си решила, може да си правим компания в отслабването ;)
казано от Aleks Sandra на 03.06.15, 22:14:
Мерси!
Приемам! Хаха аз искам да махна поне едно 5 кг., сега съм точно 70 (;
Мнението беше редактирано от Цвети на 03.06.15 22:32.
казано от Spike на 03.06.15, 22:31:
Хаха аз искам да махна поне едно 5 кг., сега съм точно 70 (;
Не се занимавай с глупости .....70 е такова хубаво кръгло число ......:P ,даже трябва някой мод да напуска снимката ти във всички женски дневници да видят как може да се изглежда на 70 кг.....:D
Мнението ми е че формата ти е отлична .....:)
11.06.2015
Тренировка:
5 серии; 20 кг.
- клек х 15
- римска тяга х 15
- гребане х 15
Нещо не мога да спя тия дни... Спи ми се уж и като легна се започва едно въртене.
Храна:
- киви; банан
- моцарела с домати, зехтин, босилек
- 2 яйца с риган
- сьомга на скара; цвекло и моркови с яб.оцет
- извара
Мнението беше редактирано от Цвети на 12.06.15 08:18.
Мерси!
Приемам! Хаха аз искам да махна поне едно 5 кг., сега съм точно 70 (;
Къде ги събра тия 70кг, бре Цвети- не вЕрвам :D Едва ли някой може да ти ги даде, а и толкова да са мисля че не е от значение ; )
казано от Бойко на 12.06.15, 08:48:
Мерси!
Приемам! Хаха аз искам да махна поне едно 5 кг., сега съм точно 70 (;Къде ги събра тия 70кг, бре Цвети- не вЕрвам :D Едва ли някой може да ти ги даде, а и толкова да са мисля че не е от значение ; )
Оо, там са ... отзад хахаха иначе аз нямаше и да разбера, че съм толкова, ако не се бях качила на онова нещо хах и даже сега все още си мисля, че съм 65 (; винаги около тях витая :D
Тренировка:
5 серии; 20 кг.
- хип-тръстър х 15
- римска тяга х 15
- гребане х 15
Храна:
- 2 кивита; 1 банан + яйце на фурна
- пъстърва с цвекло
- капучино
- 2 яйца бъркани със сирене; домати
- извара
Проблема със 70те кг. си е чисто психологически. Аз не бих ти ги дала, наистина нямаш нужда от отслабване. Чудесна си! :)
казано от Fighter на 20.06.15, 11:11:
Проблема със 70те кг. си е чисто психологически. Аз не бих ти ги дала, наистина нямаш нужда от отслабване. Чудесна си! :)
Привет,
като цяло не го мисля, 70 или 75 няма значение. На момента се учудих, защото аз нищо не променям - нито тренировки, нито хранене, нито външен вид и реших да го споделя тук. Дори да покаже 65 ... то разлика особена няма да има, сега просто трябва да свикна да виждам 70 хахах. Иначе мерси!
Мнението беше редактирано от Цвети на 20.06.15 11:32.
Тренировка:
5 серии; 20 кг.
- хип-тръстър х 15
- колена - гърди от планк х 15
- римска тяга х 15
- гребане х 15
Храна:
- 2 кивита; доза протеин
- пъстърва + домати
- нектарина
- пъстърва + домати
- 2 яйца
Мнението беше редактирано от Цвети на 06.07.15 19:56.
Тренировка:
5 серии; 20 кг.
- клек х 15
- колена - гърди от планк х 15
- римска тяга х 15
- планк 60 сек
- гребане х 15
Храна:
- 2 кивита;
- св.вратна пържола + 2 фх (малки) + домати х 2
- 2 яйца; домати
Хора, как тренирате на гладно? Аз нищо не мога да направя, изобщо не се фокусирам и нямам никаква сила. Ям 2 часа преди тренировка и ми е супер да тренирам след ядене. Незнам до колко е правилно, ама така ми е най-добре (;
Ako искаш да тренираш на гладно си вземи едни разтворими аминокиселини ,ще усетиш веднага разликата ....и прави малко по големи почивки между сериите и упражненията .....;)
казано от overkill на 09.07.15, 21:05:
Ako искаш да тренираш на гладно си вземи едни разтворими аминокиселини ,ще усетиш веднага разликата ....и прави малко по големи почивки между сериите и упражненията .....;)
Идеята е тренировката да стане като хората, а не мога винаги да ям, да чакам, да се мотам (; Понякога си трябва и на гладно. Да, този вариант се обмисля. Благодаря за включването!
09.07.15
22:05
Кръгове на гладно не е работа :) Но чисто силови тренировки на гладно е много добре :)
Днес без тренировка. Сварих си киноа и не ми хареса, даже незнам как някой би се заситил само с нея. Аз трябва да изям цяла тенджера, за да се укротя. Е, сега имам шанса - толкова много киноа имам, че има да я побутвам и намествам в хладилника още доста дни (; Установих, че като ям въглехидрати вечер и сутрин е нещо страшно - глад още със ставането и обратното - като ям белтъчини вечер - сутрин не ми се яде. По учебник го знам това, но не го бях наблюдавала върху мен .. не се бях замисляла. (;
Храна:
- киви; протеин
- 3 фх с кокосово масло (бая); киноа 2-3 лъжици
- фрапе (мляко, лед, кафе)
- 100 гр. сирене + яйце + зехтин + 3 фх
- извара + домат
Тази храна беше събрана на 2 хранения, да са около 1000 ккал. всяко. Зверски ми се яде тези дни, днес към 10.30 като ме удари един глад .. така се наядох, че после чак в 18.30 огладнях (; Не обичам да правя такива прозорци - и на двете хранения после ми беше тежко въпреки че не преядох както си трябва.
Днес имам 8 км. ходене, вчера 11 км - като цяло всеки ден надхвърлям 5-6 км. Вчера правих кръгова тренировка, но не я помня, защото не си я записах никъде .. лоша работа е това да забравиш нещо толкова важно хаха е, със сигурност не беше нещо неочаквано и велико ... микс от тренировките, които обикновено правя.
Хубава вечер!
Мнението беше редактирано от Цвети на 10.07.15 21:25.
Тренировка:
3 серии - загрявка:
- лицеви опори
- clean and press с 2о кг.
- коремни преси
- клек 2о кг.
3 серии; 20 кг.
- хип-тръстър
- колена - гърди от лег
- римска тяга
- повдигане диск нагоре
- раменна преса
- янда сгъвания
Ужасен ПМС, така не е било никога. Не знам на какво се дължи - имах поне 5 кг. водна задръжка, не можех да си обуя обувките, глезените ми бяха адски подути, за емоционалното състояние да не говорим. Такова чудо не ми се беше случвало никога, дано и да не се повтори. Сега вече съм добре, че даже и тренирах.
Имаме вила - там лятото е прекрасно. Зеленина навсякъде, без шумотевици и хора .. сутрин се чуват птички, а вечер можеш да се разходиш из природата .. много си почивам там (;
Тренировка:
3 серии - загрявка:
- лицеви опори
- clean and press с 2о кг.
- коремни преси
- сумо тяга 2о кг.
3 серии; 20 кг.
- хип-тръстър
- колена - гърди от лег
- римска тяга
- повдигане диск нагоре
- раменна преса
- янда сгъвания
Мнението беше редактирано от Цвети на 25.08.15 20:59.