16/06
Днес до обяд майсторите довършваха стаята на дребчо. Аз през това време чистене, готвене и ей такива забавни неща :P След като си тръгнаха айде и детската да изчистя пода, мебели всичко и каталясах ...
После :
Слънчеви поздрави А+В х 5 повторения около 30 мин.
Движение около 5 км.
Храната :
- 3 яйца бъркани с 1 банан
- 2 праскови
- 5 фурми с малко тахан, 100 гр. някакви сухи бисквити с тахан и орехи
- салата домати, краставици и лук, маслини, пъстърва на фурна + печени тиквички, чаша айрян
- ще има череши по-късно (blush)
От утре почвам малко по малко да нареждам в шкафовете, етажерки и т.н. и като взема Петьо от градина да го изненадам със съвсем завършена стая (inlove)
И две снимки от днес след Поздравите и нова страничка :) Пожелавам си много здраве за мен и любимите ми хора (inlove)
Мнението беше редактирано от Vess на 16.06.15 20:18.
16.06.15
20:38
Какво скромно коремче :) Присъединявам се към поздравите и пожеланията!
Ще ми се да те питам, защо през бременността наблягаше на свободните тежести до съвсем скоро? Мисля, че полезни биха били упражнения на вертикален скрипец, пек-дек, разгъване за бедра, сгъване за бедро права, раменни разтваряния и подобни , леки и с повече повторения за тонус, които не повишават пулса,не изискват преодоляване на мъртва точка и легнало положение било по гръб или корем. Аз така бих си представяла напреднала бременна тренировка- с машини, кабели, само малко бицепс и трицепс с дъмбели. Какво мислиш?
Ами какво да ти кажа Кобричка, аз не съм фен на машините, не помня от кога не съм използвала....години ...
Не бих влязла във фитнес заради машините и да си поддържам тонуса. Справям се чудесно и у дома със СТ и тежести :) Успявам да се раздвижа добре и тонизирам само с клекове и лицеви опори :) Това си е мое мнение и усещане разбира се.
Не бих влязла и във фитнес заради пътека да тичам или вървя (wasntme) предпочитам навън, даже и в кофти време :)
По същия начин мисля и да влизам лека - полека в релси след раждането, пак у дома със упражнения със СТ и свободни тежести ( пудовки ), само с това разполагам понеже ;)
17/06
Днес :
Ащанга йога 70 мин.
Движение 7,120 км. за 1 час и 18 мин. :)
Хапнах :
- 2 праскови
- салата домат, краставица, натрошено сирене, 3 яйца в масло
- 1 сладолед (tmi) (blush)
- салата шопска, маслини, 2 кюфтенца от мляно месо, чаша айрян
Днес освен спортните си занимания, цял ден се занимавам с вадене, сортиране и подреждане на дрехи, играчки, всичко каквото се сетите на дребен (whew) И още има....успях само дрехите и играчките от хола да му подредя, утре почвам да разчиствам кухнята от негови принадлежности (nod) и там има понеже ;)
Лека вечер :)
18/06
Днес сутринта само Поздрави А+В х 5
После след обед лежерна разходка с цел покупки на разни неща и други задачки :)
Храната :
- 2 яйца бъркани със сирене, 5 маслини, 1 домат
- салата домати със сирене, 1 кюфте от мляно месо
- 5 фурми с тахан
- салата домати, краставици, лук и магданоз, маслини, 2 кюфтета от мляно месо, чаша айрян
- череши ;)
Към момента с йогата и скороходството се чувствам много добре. Може би на този етап това е нужно на тялото ми. Липсва ми много бягането, тежестите не. Нямам почти никакви контракции, по веднъж на ден най много (wasntme)
19/06
Днес пак йога (sun) Чувствам се чудесно, бебка и тя :) Баткото я чака с нетърпение и все пита кога ще се роди сестричката му (inlove)
Спи си вече от три нощи в новата стая като истински батко :)
Ащанга йога 70 мин. като първите 25 мин. са изцяло за Поздравите (sun)
Храната :
- бъркани 3 яйца с 1 банан
- 2 големи розови домата с натрошено сирене и няколко маслини
- 2 праскови, 2 шепи череши
- салата домати, краставици и лук, няколко маслини, пържен сафрид
Мъжо май ще тичка до магазина за шоколад (blush)
Да видим как ще е уикенда времето и дали ще има плаж (sun)
20/06
Днес пълен релакс, ама буквално (makeup)
Имахме гости на по кафе по обяд и откарахме в сладки приказки до 16 часа. После си мислех да се раздвижа нещо, но така ме хвана мързела, да прибера масата, да измия и накрая реших, че днес пък ми се почива 8-) Утре ще се раздвижа :)
Храната :
- половин купичка овесени ядки с кисело мляко и стафиди ( другата половина дребен ми ги изяде (wasntme), изяде си неговата купа с овес и после реши, че иска и от моята ;) )
- някакви солени крекери с грахамово брашно няколко, овесени бисквити с био кафява захар пак няколко, череши доста
- салата домати, краставици и лук, маслини, 3 яйца в масло, резен кашкавал, чаша айрян
Реших какви ще са двете картини, които предстои да нарисувам :) Когато бях бременна с Пецата му нарисувах картина, която до скоро красеше стената на креватчето, където спеше той. Детска рисунка с пастели. Скоро ще я преместим в неговата стая а за бебка съм измислила вече каква ще е нейната ;) освен това и още една идея ми се върти за рисунка, но тя ще си е за мен (makeup)
Не ме питайте какви, като станат реалност ще Ви покажа :) Отивам да ритам топка с дребен да отменя малко баща му, че има работа.
Лека и спокойна вечер :)
21/06
Сутринта рано, докато мъжете спят :
Ащанга йога 70 мин. - отново около 25 мин. отделих само за Поздравите
След обед 5 км. бягане с малко вървене за 34:08 мин.
Така вчера :) По обед бяхме на детски РД и там малко боклучки погълнах ама....добре, че не е често такива мероприятия ;)
Храната :
- банан с тахан
- на РД 3 малки сандвича, 2 сладки някакви, 1/2 парче от тортата ( не ми хареса и не я изядох цялата )
- 3 фурми с тахан и череши ( това около час преди вечерята )
- салата домати, краставици и лук, маслини, сирене, купичка леща
Това мисля беше вчера :) Обикновена неделя със семейството :) Доволна съм от бягането, макар и с доста вървене, както съм и доволна от това, че не оставих за по-късния следобед както мислех първоначално, че такава буря се изсипа във Варна, че....само щях да си мечтая за бягане....
Почва нова седмица, приятна и ползотворна за всички Ви :)
Мнението беше редактирано от Vess на 22.06.15 07:30.
22/06
Днес Ащанга йога 75 мин.
После чистене основно на цялата къща из нас, хапнах и дремнах половин час :)
Храната :
- 3 яйца в масло, 2 домата с натрошено сирене, резен овче кашкавал
- 2 праскови и 2 кайсии
- салата домати, краставици и лук, маслини, 2 варени яйца, 1/2 купичка леща, 1 пфх от лимец с квас
- ще има и череши ;)
И едно много красиво и вдъхновяващо видео :
23/06
Прекрасен ден днес (sun) Топличко, не горещо, чудо чудо :) ей така харесвам :)
Активността днес :
Слънчеви поздрави А+В х 5 повторения
26 пъти повторих следното :
3 лицеви опори
6 ходещи напада
Общо 78 лицеви опори ми се събират и 156 напада. Това сме го правили на тренировка с Вик на пистата( 200 м. изминати така), но аз го правих у дома на сянка ;) Лицевите опори чисти, х 3-ки ама чисти :)
Храната :
- 2 варени яйца, 1 банан малко мед
- 2 домата с натрошено сирене, резен кашкавал, маслини
- 2 кайсии, шепа череши, резен пъпеш
- салата домати, краставици и лук, маслини, скумрия печена на фурна, 3-4 с.л.печени тиквички с ориз
Това за днес мисля :)
Лека и спокойна нощ :)
Мнението беше редактирано от Vess на 24.06.15 09:01.
24/06
Днес станах в 5:00 часа (tmi) Всички ми казват спи сега, че после няма ... да ама аз се наспах :D А и сутришната тишина и спокойствие, песента на птичките, кацнали на липата пред прозореца и аромата, който се носи от нея някак си ми подействаха страхотно на практиката, която реших да направя рано, докато мъжете спят (sun)
Ащанга йога 70 мин.
След обед като взех дребен от градина отидохме в Богоров той с колелото а аз уж да бягам ;)
Тичане тип бързо ходене 3 км. за 26:32 мин.
Не ми се получи днес бягането и малко ми е сдухано, но поне знам от какво стана така (dull) Днес са ми изключително малко течностите и направих спазъм и всичко отиде по дяволите....но да ми е за урок, сега наваксах с течностите, но....ще дежуря пак до 00 цяла нощ .... пппффф....
Храната :
- овесени ядки с кисело мляко и стафиди
- някаква боклучка от магазин нещо като Корни ама друго, че много пригладнях, прибрах се по-късно от обичайното за обяд и....
- салата домати, краставица,натрошено сирене, маслини
- 5 фурми с тахан
- салата домати, краставици и лук, маслини, печена скумрия на фурна с малко тиквички с ориз печени
Днес и стомаха ми нещо протестира и не знам дали ще има череши по-късно....
Мнението беше редактирано от Vess на 24.06.15 21:24.
25/06
Днес сутринта Ащанга йога около 75 мин. (sun)
После по обед бях на ЖК. Мерки и теглилки, кръвно стандартните неща. На килограми не съм качила нищо от последния път (wasntme), кръвното желязно, другия път ще има изследвания и среща с бебка на видиозона (inlove)
Храната :
- 2 праскови
- 1 домат и 1 краставица с натрошено сирене и резен овче кашкавал
- 5 фурми с малко тахан
- салата домати, краставици, лук и магданоз, 4 яйца в масло, 1 фпх с лимец и квас, домашен
От онзи ден рамената са ми на салата (dull) такава МТ ме е метнала....и с ащангата положението ставаааааа....мармалад (dull) направо ми треперят към края на основната част ...
Мнението беше редактирано от Vess на 26.06.15 07:04.
26/06
Сутринта Ащанга йога 80 мин. :)
През деня движение 6км.+
Наблягам на слънчевите поздрави, позите от стоеж всичките без тези, при които има усуквания. При асаните от седеж пропускам доста повече, но пък моста си го правя но главата подпирам до ръцете, не вдигам до горе пълен мост. Правя също и стойката на рамене и стойката на глава, като при последната имам дни, в които успявам да задържа до 10 дишания :)
Храната :
- 3 яйца и 1 банан бъркани на тиган
- 50 гр. сурови орехи, 1 домат, малко сирене, няколко маслини, 3-4 фурми
- 2 праскови
- салата домати, краставици, лук и магданоз, маслини, пилешки дробчета с лук и домати в масло, чаша безалкохолна бира
- днес май ще има череши по-късно ;)
Освен физически, йогата ми действа доста добре и психически. Щом мъжо забелязва промяна, значи я има :) Чувствам се доста по-спокойна :)
27/06
Вчера без йога, само Сурия Намаскар А+В х 5 повторения.
После ходихме на село, храната не я помня точно, така че без нея тоя път ;)
28/06
Днес, Ащанга йога 75 мин. някъде (sun)
Храната :
- 1 парче дом.баница и 1 парче дом.кекс
- 1 домат, пилешко печено, сиренце, маслинки
- 1 праскова
- 5 фурми с малко тахан
- салата домати, краставици и лук, маслинки, 3 яйца в масло, ще има и черешки :P
Минаха почивните дни, от утре нова седмица. Влязох в 7-ми месец вече :) не остана. Имам чувството, че за два дни ми порасна ужасно много корема (wasntme) и бебешора е толкова активна, че снощи като си легнах така ме ръгна с крак, че ... за малко да извикам от болка... виж я ти малката маймунка, от сега ме ръчка здраво :D
Утре може пак да направя тренировката с лицеви опори и напади :)
Мнението беше редактирано от Vess на 28.06.15 21:09.
29/06
Понеделник като понеделник :)
Раздвижване сутринта :
Ащанга йога 45 мин.
20 рунда от :
3 лицеви опори чисти
6 ходещи напада
+ още 10 мин. стречинг на бедрата и ръце
Храната :
- 1 яйца полято с мед, 3 с.л. овес с кис.мляко и стафиди
- 250 гр. пържен сафрид, 1 домат и 1/2
- 3 фурми с тахан
- купичка череши и резен отвратителен зелен пъпеш
- вечерята ще е на ресторант и още не знам какво....
Честит Имен Ден на всички, които празнуват днес !
Честит празник и на моя малък Петър (inlove) Нека бъде най-вече здрав, винаги усмихнат и лъчезарен. С гордост да носи името си !
П.П. Много ми се бяга....ама много (dull)
Мнението беше редактирано от Vess на 29.06.15 19:36.
30/06
Днес Ащанга йога 80 мин. Малко повече ми отне, но се чувствам страхотно :)
Иначе днес сме си с малчо у дома, висна му сопола и го спрях да си се гледкаме у дома. След обед ходихме до педиатърката пеш с него, та навъртяхме разходка 5 км. за 1 час и 00 мин. и 43 сек. :) Малко на връщане се умори младежа и помрънка, но седнахме за няколко мин. да си почине и се прибрахме без драми :)
Храната :
- 1 банан със сусамов тахан
- 3 варени яйца, салата домати с натрошено сирене, няколко хапки кашкавал
- 3 фурми с тахан
- 2 шепи череши
- салата домати, краставици и лук, няколко маслини, няколко скилидки чесън от градината на баба, скумрия печена на фурна и 1 припечен крайшник от домашния хляб с квас от лимец
Плановете за утре са да стана за изгрева и да посрещна слънцето с йога (sun) Дано успея :P
01/07
Започна поредния месец....времето летиииии ....
Тази сутрин в 5:31 часа Ащанга йога 1 час (sun) нищо, че слънцето от вкъщи се видя мноооого по-късно ;)
През деня отново 5 км. разходка с дечко, но този път нямам статистика на времето :)
Храната :
- 3 варени яйца намазани с мед
- 1/3 от банан на малчо, не го дояде
- 1 пфх с квас намазана с мед и тахан
- резен пъпеш, шепа череши
- салата домати, краставици и лук, маслини, скумрия печена на фурна
- ще има череши най-вероятно по-късно
Ей така съм долу-горе....трябва да се снимам :)
02/07
Днес ден без йога, пълнолуние.
Движение:
Слънчеви поздрави А+В х 5 - 20 мин.
10 кръга от :
5 лицеви опори чисти
10 клека @ 2х7,5 кг.
Храната :
- 1 банан с малко сусамов тахан
- салата шопска, 2 варени яйца, резен кашкавал
- 2 кайсии
- 3 фурми с тахан
- салата домати, краставици и лук, маслини, пилешко с грах
Днес нищо интересно, основно в къщи си бяхме с дребен, чистене, готвене все приятни занимания :D
Веси, почивката от йога при пълнолуние се отнася само за ащанга.. или бъркам?
казано от Kath на 02.07.15, 21:14:
Веси, почивката от йога при пълнолуние се отнася само за ащанга.. или бъркам?
За ащанга мога да потвърдя, за другите стилове йога не знам. Не съм се интересувала Кат :)
03/07
Днес Ащанга йога около 75 мин. (sun) Друго движение - цъ....
Храната :
- 2 варени яйца, 1/2 краставица и малко сирене
- 2 кайсии
- салата розови домати със сирене, 3 яйца в масло, резен кашкавал
- купичка череши, 1 кайсия
- салата домати, краставици и лук, готвен грах с пилешко, много чесън....
Носа ми е зверски запушен и днес йогата беше доста....пппфффф....мъчителна и разсеяна. Особено при наведите напред беше ужас.....Малкия се оправи ама сега аз....морски води в носа, шуслерови соли дрън дрън....докато не си минат 3-4 дена нищо не ми помага (dull)
Спирам мрънкането, хубава вечер :)
04/07
На пук на лошото и есенно време навън, денят ми започна чудесно (sun)
Бързо ходене/леко тичане 5,200 км. за 42:09 мин. на стадиона в съседния квартал рано сутринта на гладно. Първите 5 обиколки редувах 1 обиколка ходене, 1 бягане. После всяка обиколко нацепих на половина ходене/бягане.
После по обяд около 3 часа след като бях закусила :
Ащанга йога 75 мин.
Храната :
- 3 яйца и 1 банан бъркани на тиган
- салата домат, краставица и сирене, малко от готвения грах с пилешко ( свърши де )
- след малко ще хапна може би някой плод или фурми с тахан
- вечерята ще е на вън с приятели :) ще впиша после ако не забравя (wasntme)
Ей така съм вече ... и в корема и в краката (blush)
Мнението беше редактирано от Vess на 04.07.15 15:15.
05/07
Днес малко плаж, ама малко :) Мъжо бързаше за формулата и затова, но важното е, че намерих решение как аджаба да легна на хавлията та да ми е удобно 8-) Издълбах дупка за тумбака, сложих хавлията и легнах с корема и бебка, голям кеф Ви казвам :D
След обед йога 60 мин. (sun)
Трявна ултра наближава и се вълнувам (makeup) Петък тръгваме натам, 2 нощувки в Трявна и после потегляме на където ни видят очите :) Ще видим !
Храната :
- 1 банан с малко тахан
- 4 яйца на тиган, салата домати и краставици
- 2 праскови
- салата домати, краставици, лук, маслини, пъстърва печена, елга с морков и лук за гарнитура
- шоколад (blush)
Мнението беше редактирано от Vess на 05.07.15 22:18.
06/07
Сутринта Ащанга йога 75 мин. :)
След обед 5 км. леко бягане, ама леко за 38:42 мин. (sun)
Храната :
- салата домат, краставица и сирене, пържен сафрид 260 гр.
- 3 кайсии
- салата домати, краставици, лук и магданоз, маслини, пъстърва печена с гарнитура варена елда с морков и лук
Друго интересно няма днес, основно из нас цял ден, само следобеда излязох за бягането. Уж беше 16 часа а си беше все още така горещо (whew), но сутринта не ми се ставаше твърде рано за това така ....
Избрахме дестинацията за другата седмица. След Трявна ултра продължаваме към Белоградчик :) Никога не съм ходила натам, и решихме да отидем сега, защото август сигурно няма да ми се пътува вече толкова дълго, а догодина с бебе и толкова много път съвсем. Та така :)
Хубава и прохладна вечер :)
казано от Веселина Иванова на 05.07.15, 22:18:
Трявна ултра наближава и се вълнувам (makeup) Петък тръгваме натам, 2 нощувки в Трявна и после потегляме на където ни видят очите :) Ще видим !
Кога започва и какъв е маршрута? :)
казано от Маргарита Манева на 06.07.15, 21:00:
казано от Веселина Иванова на 05.07.15, 22:18:
Кога започва и какъв е маршрута? :)
В събота на 11.07. е старта от 6:00 часа сутринта от поляната до х-л Бръшлян :)
Маршрута е изцяло горски с голяма денивилация :)
Има ли някъде карта на маршрута? Вероятно ще сме в района по това време. :)
ПП: Сега видях маршрута. :) Като стигнеш някъде между Радино и Енчевци, може да се обадиш. ;)
ПП2: На колко км ще се пускаш?
Мнението беше редактирано от Margi на 06.07.15 21:29.
казано от Маргарита Манева на 06.07.15, 21:14:
Има ли някъде карта на маршрута? Вероятно ще сме в района по това време. :)
ПП: Сега видях маршрута. :) Като стигнеш някъде между Радино и Енчевци, може да се обадиш. ;)
ПП2: На колко км ще се пускаш?
Предвид състоянието ми Марги, заявих участие за скромните 10 км. :) Но като разбера какво и как ще се организираме с мъжо и дечко за останалата част от деня, може да се чуем :)
И мееен (inlove) Даваш чудесен пример, както на бременни и на такива които им предстои, така и на всички като цяло :) (sun)
Ейййй много сте мили момичета (F), но не правя кой знае какво :) Просто правя това, което ме кара да се чувствам добре. Килограмите пак си вървят нагоре ( хормони, няма как, не мисля че прекалявам с храната ) но въпреки това се чувствам добре в тялото си, надявам се и бебка (inlove)
Ще използвам поста да опиша и какво всъщност правя от Първа серия на Ащанга йога :
Сурия Намаскар А+В х 5 с разтворени крака
Всички пози от стоеж, като повтарям два пъти Утхита триконасана и Утхита паршваконасана, вместо усукванията
Пози от седеж:
Дандасана
Пашчимотанасана А и D с разтворени крака за да не притискам корема
След Пурватанасана следващите пози без особено навеждане напред, а съвсем леко заради корема
Маричясана само А и В без навеждане напред
Навасана
От Навасана минавам на Баддха конасана А и В до Убхая падангущасана с разтворени крака
Урдхва данурасана ( мост ) го правя три пъти но без да вдигам високо с ръце, а подпирам глава на пода като пета упора
Пашчимотанасана с разтворени крака
Саламба сарвангасана
Халасана с разтворени крака
След това минавам на Ширшасана
Баддха падмасана
Падмасана
И приключвам със Суксхасана само, че лежейки на една страна
Това е :) Най-вероятно само Марги ще успее да разчете написаното, но аз държа да си опиша практиката, макар и не пълна. Един месец вече наблягам повече на йога и движение само със СТ и се чувствам много добре :) Дано някой не ме урочаса пу пу :D
За изпълнението на модифицираните пози, гледах от този клип, но и без да гледа човек би изпълнявал така позите, защото инстинктивно грижата за бебето и пазенето на корема те карат така да се изпълняват Ashtanga yoga and pregnancy
Мнението беше редактирано от Vess на 07.07.15 15:22.
Когато попиташ 10 учителя за йога по време на бременност, ще чуеш 25 различни мнения. Всички ще потвърдят обаче, че Ширшасана може да се изпълнява почти до термин. :)
Радвам ти се, че нямаш грижи с бременността си, и ти позволява да вършиш това, което ти е приятно. :)
Мнението беше редактирано от Margi на 07.07.15 17:07.
Благодаря Марги (F)
07/07
Ащанга йога 75 мин. (sun)
Много пот лея с практиката (whew) и рамената ми са перманентно уморени :D Доволна съм.
Храната :
- овесени ядки 4 с.л. с кисело мляко и стафиди
- 4 яйца в масло, салата от розови домати, няколко маслини
- резен пъпеш, 4-5 кайсии
- салата домати, краставици, лук и магданоз, 2 варени яйца, няколко варени пресни картофчета
- днес бил деня на шоколада .... та май ще го почетем отново ;) както онзи ден :P
Честит ден на шоколада (nlove5)
Тадаааааам 8-)
08/07
Днес бягане 5К за 35:04 мин. Определено бягането беше повече от бързото вървене :) Днес по-добре от понеделник :)
Веднага след стадиона :
Сурия Намаскар А+В х 5 повт. около 20 мин. - страхотно се получи след бягането.
Храната :
- салата краставици домашни с натрошено сирене, маслини
- 5 фурми с малко тахан
- резен пъпеш, резен диня
- салата домати, краставици, лук и магданоз от градината на баща ми, печено пил.бутче, варена елда, чаша айрян
- ще има още диня по-късно
09/07
Ащанга практика сутринта 80 мин. (sun) Много вода изтече от мен (whew) мнооооогоооо ...
Храната :
- 1 банан с тахан
- салата домати и краствичка с натрошено сирене, 250 гр. сафрид
- резен диня, няколко сини сливи
- салата домати, краставици, лук и магданоз, няколко маслини, пилешко печено месце
- има черешки, може би по-късно...
Днес нищо интересно, стягам куфара и раницата на малък Петърчо :) Утре сутринта съм на женска консултация и после като се прибера, оправяме се и газ на почивкааа 8-) но първо Трявна ултра разбира се ;)
Дребен си има вече истинска ракета за тенис и почват уроци с баща си :) много беше развълнуван като я получи (inlove)
Хайде, лека и спокойна прохладна нощ :)
Мнението беше редактирано от Vess на 09.07.15 21:21.
10/07
В този ден сутринта на ЖК да видим момата. Расте си, шава си, вече е 1,222 кг. според мерките :) Шушона ;)
Кръвно 110/70, пуснаха ми изследвания но не си знам още резултатите. Надявам се всичко да е ОК.
После приготвяне на последните чанти и газ към Трявна. Настаняване, техническа конференция, хапване и деня мина.
Движение 0.
11/07
Ставане в 5:00 часа, сгънах 2 банана и газ към старта на Трявна ултра :) Тръгнахме точно в 6:00 часа :) Финиширах в 7:39 мин. или с други думи казано :
Горско бягане 11,200 км. за 1 час 39 мин. и 46 сек. 8-) Дистанцията се оказа не 10К а 11К. На равното и на спусканията тичах, баирите вървях но с постоянно темпо без и секунда спиране. Доволна съм. Баирите биваха, но спусканията бяха брутални.....но се постарах да са по-технични за да нямам падания. И нямах :) Чувствам се добре и горда от себе си. Всички много ми се радваха и поздравяваха. От 23 участнички жени на тази дистанция аз съм 16-та (blush) Това ще ми е последното горско до раждането ;) На зима се надявам да се върна в играта ;) хехехеххе
После душ, закуска и по обяд на стадиона с мъжо, дечко, Марги и Слави 8-)
Ащанга йога първа серия над час но не знам колко точно, защото всичко мина в сладки приказки с Марги :)
Усещам как чудесно се допълват бягането с йога, надявам се след раждането и възстановяването да усетя и затвърдя тези си наблюдения. После обяд в Трявна в компанията на Марги и Слави, релакс, вечеря и награждаването от състезанието :)
Прекарахме си чудесно, утре продължаваме почивката към Белоградчик.
Хубава вечер и до скоро :)
12/07
Станахме, закусихме и пак на път :) От Трявна към Белоградчик :) Настаняване, квартирата е чудна.
Движение 0 ;)
13/07
Сутринта докато спят мъжете :
Ащанга първа серия 75 мин. После закуска и газ към скалите. Разходка около скалите 5 км. Страхотно е тук хора, невероятна красота. Крепостта Калето видяхме, яко стълби там. Дребен се представи мъжки, никакво мрънкане, върви и само въпроси задава. Супер активен ден отново :) доволна съм :)
Сега отмаряме в квартирата и после ще излезем за вечеря.
Храната е както и като сме си у дома, обичайната: тахан, мед, плодове, салати, яйца, месце и безалкохолна бира ;)
Мнението беше редактирано от Vess на 15.07.15 20:56.
Привет, привет :) Вече сме си у дома, 6 часа път със спиранията и почивките от Белоградчик до Варна :) Малкото ми момченце е герой, пътува си като пич, никакво мрънкане и повръщане ;) девойката и тя добре се държа, свикваме я от сега ;)
14/07
Сутринта Ащанга 60 мин. докато спят мъжете. После разходка до пещера Магура, после до Видин да видим крепостта Баба Вида. Чудно си прекарахме.
15/07
Днес реших да не ставам а да се наспя заради дългия път, който ни чакаше. Утре ще наваксам с движението.
Сутринта хапнах 2 праскови и 1 банан с тахан, после през целия ден 1 ябълка и 4 - 5 бисквити РК.
Вечерята салата домати, краставици, лук и маслини, 4 яйца в масло. Следва баня и релакс :)
16/07
Днес макар, че е новолуние си направих практиката ... тази седмица имах доста почивни дни от към йога и затова :)
Ащанга йога 80 мин. (sun) пак що вода се изля от мен ...
Из къщи днес основно, след обед плаж (sun)
Храната :
- един крайшник от домашния хляб с квас с мед и тахан
- салата домати и краставици с натрошено сирене, 1/3 кофичка кис.мляко с кокосови стърготини и мед (inlove)
- резен диня
- праскова
- салата шопска, маслини, купичка варена леща, 3 фурми с общо 1 ч.л.тахан
- по - късно сигурно ще има диня или пъпеш
И малко снимки от Трявна ултра :)
17/07
Много активен и зает ден вчера, та сега ще се отчета :)
От сутринта с дребен на площадка да играе а мама на кафе с дружки, после плаж с тати, после вечеря и пак навън да играе :) От другата седмица го пускам пак на градина и максимално прекарваме времето заедно и на вън (inlove)
Движението :
Ащанга около час - до Навасана включително, после Ширшасана, като имам рекорд от изправяне без помощ от стената и цели 17 дишания :)
Храната :
- бъркани 3 яйца с банан
- салата домати, краставици, 4 яйца в масло
- 2 праскови
- салата шопска с овче сирене, маслини, купичка леща, 1 фпх с квас домашен пълнозърнест
Хубав и прохладен ден (sun)